עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Internal Clock 3.0 GHz Internal Clock Maximum 3.0 GHz External Clock 200.0 MHz Socket Designation CPU 1 Upgrade Socket 423 HyperThreadingTechnology Available - 2 Logical Processors Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2, PAE Version Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Caches Level 1 8 KB Level 2 512 KB Level 3 0 B DirectX Info Version 9.0c Long Version 4.09.00.0904 Primary Device NVIDIA GeForce FX 5700 Total Local Video Memory 128 MB Total Local Texture Memory 128 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 9.1.3.1 Drive…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by LeverMever,

אשמח אם תתנו לינקים לבנצ'ים של Palit 9800GT Super 1GB לעומת הכרטיסים 9800GX2+280GTX תודה רבה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by codvir,

שלום לכולם במידה ואני אחבר את המחשב שלי לפלזמה 42 אינץ של גרונדינג בחיבור DVI בין כרטיס המסך לפלזמה אני אראה עדיין איכותי או שאני מאבד איכות? יש לי כרטיס מסך של GAINWARD עם ציפ של NVIDIA 256 MB דגם הכרטיס 6800 FX. תודה דביר

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  4. מצאתי כרטיס מסך אבל אני לא לא יודע אליו כלום לא כתוב איזה חברה הוא ולא כמה זכרון יש לו אני יודע שהוא ישןאבל זה לא משנה יש לי מחשב ישן בן 6 שיש לו כרטיס מסך מובנה ואני רוצה לשים לו את הכרטיס הזה שמצאתי אשמח אם תתנו לי מידע זה מה שכתוב על הכרטיס agp 6326 ואז יש איזה מספר pjd4548 זה כל מה שרשום עליו אשמח למידע

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by korn666,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1332259 אם משהו מכיר משהו יותר טוב ועד 200 ש"ח אשמח אם הוא יציג קישור אליו

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by noir asoson,

אם תוכלו בבקשה להשיג לי קישור ל radeon mobilty IGP 320m

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

השאלה בכותרת - איך ה X800GT לעומת ה 7600GT והאם ל X800GT יש אפשרות לפתיחת צינורות? יש לציין שזה לא כרטיס רגיל אלא גרסת AIW.

8. Started by Iv0ry,

X1300 יעשה צוואר בקבוק לפנטיום 4?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by leeran,

כשאני משחק במשחקים, לפעמים המשחק נעצר וקופץ לי בלון של ווינדוס שאומר שהדרייבר קרס והופעל מחדש... יש לי Sapphire HD4850.. מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב? תודה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by lielshalev,

קיצר חברה עזבו תמחיר מבחינת איכות מה עדיף? ואם יש מישהו שיש לו כבר ת4870 תכלס יש הבדל באיכות בין ATI ל NVIDIA?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by Dilbert Marker,

אז בסדר, בלי פילטרים הוא כרטיס HIGH END אמיתי, בדרך כלל בין 9800NP ל9700P... ועם פילטרים הוא מציג יותר FPS מ9600XT. אבל אם מתחשבים באיכות תמונה, שיידרים, DX9 וכו' אתם באמת חושבים שהוא עדיף על 9600XT? מצפה לתגובות, מוישל'ה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

אני מחפש מסך איכותי למשחקים וסרטים...בעיקר למשחקים שהוא לא בעל פאנל TN כמובן על איזה מסך אתם יכולים להמליץ? *אנא אל תמליצו לי על סוג של פאנל אלא על דגם ספציפי של מסך

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by elilosky,

ראיתי שכבר הם יצאו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 המשחקים בכלל תומכים בהם עכשיו?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן. לוח האם שיש לי הוא: Gigabyte GA-631M-S2L במחשב יש זיכרון של 1GB בשני שבבים. בכוונתי לנסות לשדרג גם את הזיכרון. ברור לי שעדיף לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אין באפשרותי לעשות זאת. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס מסך שאפשר וכדאי לקנות למחשב כזה, בתקציב של עד 400 ש"ח. אם מישהו יכול לעזור לי בעניין של הזכרונות זה יהיה מעולה (תקציב של עד 200 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר. רוני נ.ב: המעבד הוא 2.84GHz. אם יש צורך לברר איזה דגם בדיוק אנא אמרו לי.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. איזה חיבור יותר איכותי בחיבור נייד לטלויזיה VGA או S-video ?

16. Started by kfirlion,

יש לי X1900XT של Gigabyte ורציתי לדעת מה גורם ה-AVIVO ואיך משתמשים בו?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. חיתוך משולש ייחודי ומקום עבור 12 שבבי זכרון מכל צד ממתינים בגרסת ה-Founders Edition של NVIDIA עבור כרטיס הדגל הגראפי הטרי לכתבה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. שלום לכם : תראו עד עכשיו חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה : 8800GT הנה לינק : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ועכשיו ראיתי עוד כרטיס את זה : http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ... האם ה-HD2900Pro בהרבה יותר חזק מה-8800GT ??? ( אם בכלל ... ) ואם כן בכמה ? במשחקים ממש חזקים ... ( זה השימושים שלי משחקים , סרטים , אינטרנט וכל זה ... אבל אני רוצה את הכרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים..) מה יותר מומלץ ?? HD2900Pro יש לו 1GB זיכרון ... וזה מטורףףף ועוד DDR4 .... האם שווה להוסיף את ה-400 שקל האלה ולקחת אותו ?? בשביל משחקים מה יותר עדיף לי ??? תודה ... ! זה המפרט שלי דרך אגב : מעבד : e6300 לו…

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום, יש לי התלבטות ורציתי לשאול בעצתכם. אני מתגייס כנראה בעוד חודש (בסביבות תחילת מיוני) ורציתי להעביר את הזמן הפנוי שיש לי בלשחק... לפני חודשיים הלך לי הכרטיס מסך, nVidia FX 5500 ומאז אני עובד על הכרטיס מסך המובנה. המשחקים שיש לי הם: FEAR (הראשון), NFS UG2 ,Rome gold edition, Half life 2-Orange box, The elder scrolls Oblivion, ו Crysis (חדש, אפילו לא פתחתי אותו מהנילון). אני יודע שרובם לא ממש חדשים ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ אותם בביצועים די גבוהים (חוץ מ crysis שבטח לא יעבוד לי). הכרטיס הישן הריץ הכול אבל לפעמים באיכות כל כך נמוכה שלא שיחקתי בהם (FEAR, Oblivion,NFS). השאלה שניצבת בפניי היא האם כדאי להשקיע יותר מ-300 שקל על כרטיס ברמה די גבוהה או להישאר עם כרטיס ברמה נמו…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. הכרטיס מסך הקודם שלי HD3870X2 הלך לעולמו,ואני מחפש חלופה זולה אליו שתיתן לי ביצועיים זהים או קצת מעבר למה שהיה לי הכרטיס החדש יורכב באותו מחשב,כך שצריכת החשמל וסוג החיבורים צריכים להיות זהיים הכרטיס מסך הוא לצורכי גיימינג התקציב שלי הוא לא ממש מוגדר,אבל בוא נאמר יותר משלוש מאות שקל זה כבר בעיה,כמה שיותר זול יותר טוב עריכה: אם כרטיס המסך תומך DX11 זה בונוס חשוב מבחינתי עריכה 2: לא משנה,הנושא טופל

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. תודה לעוזרים דרך אגב זה pci אם אפשר לקבל קישור הורדה מדויק

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by alextomin,

יצא ה X-850XT של קרוס פייר . הוא יעלה 449 דולר. האם הוא מצדיק את המחיר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. היי מה קורה תקשיבו יש לי אלף שקל תקציב לכרטיס מסך עכשיו בכסף הזה אני יכול ליקנות X800 או שאני יכול ליקנות X700 של אסוס ויש יותר מידיי דגמים מה אני יכול ליקנות עד 1000 ולא להיתפשר על משהו גרוע מה כבר אי אפשר ליקנות כרטיס מסך כמו שצריך באלף שקל!? PLZZ HELP

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  24. עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים

25. Started by booli123,

מת לי הכרטיס מסך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה קצת יותר טוב מהכרטיס הקודם gt8800 1gb אז תמליצו לי על כרטיס במחיר סביר 300-400 שקל בערך

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.