עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה קיבלתי את המחשב אתמול, ובגלל שה-CRT שלי הוא VGA אז לא היה לא כניסה לכרטיס מסך, במקום זה חיברתי את ה-LCD שלי לכרטיס מסך והתחלתי להתקין ווינדוס ואת כל הדברים שצריך. היום גיליתי שיש בקופסא של הכרטיס מסך מתאם VGA TO DVI אז חיברתי את ה-CRT שלי לכרטיס מסך כמובן דרך המתאם, אך הבעיה היא שהצבעים "מתים" וזה ממש לא קשור למסך שלי, המסך CRT שלי במחשב הקודם הראה צבעים חיים, ולעומת ה-LCD הוא נראה גרוע. מה עושים במצב כזה ? נ.ב התקנתי את הדרייברים של המסך שלי גם לא עזר.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  2. אני רוצה לקנות Fx 5900 ויש לי פנטיום 4 1500 ואומרים שלא שווה לי כי הוא לא ירוץ הכי טוב עליו מה ..כאילו..זה נכון.?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by C-King,

מישהו יודע במקרה??

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. Started by Gully,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המחשב שלי מחובר לטלויזיית 720P (רזולוציה 1360x768). מאחר וזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלויזיה (וה-native), אני מעוניין לדעת האם בכלל שווה להשקיע הרבה כסף בכרטיסים יקרים שבתכלס מיועדים לרזולוציות גבוהות יותר (1080P) ולא ל-720. בנוסף אשמח לקבל המלצות לכרטיסים ספציפיים... תודה!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Pav3l,

אני מחפש כרטיס מסך AGP עד 300 ככה, אולי 350 אבל זה המקסימום. יש לי עכשיו Geforce 4 MX אז כל דבר טוב יותר יתקבל בברכה המליצו פעם בסכום כזה את 6200LE אבל לא ממש מצאתי אתרים שמוכרים אותו... תודה

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Ourfaza,

CryTek החברה שהביאה לנו את Far Cry הכינה את הסרטון. בסרטון מוצגים אפקטים מדהימים. http://s2.putfile.com/videos/26010463625.avi 4.34MB "The first betas of DirectX 10 will ship with Vista public beta 2" http://www.tomshardware.com/hardnews/20050916_022428.html

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by mx-3,

אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ולמחשב הנוכחי (P4 2.4) אני רוצה לשים כ.מסך ישן יחסית, שלפחות יעלה משחקים חדשים (אפילו על גרפיקה נמוכה).. זה לאחי, הוא לא ישים לב להבדל.. עכשיו יש את 2 הכרטיסים האלה במחיר דומה.. מה עדיף?? או שאולי X1550PRO?

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  8. קצת מסקרן אותי מה בין הסידרה המיקצועית לביתית האים המיקצועית טובה יותר למישחקים גם בכמה היא יותר טובה Quadro 3450 .....GeForce 7950GX2 שני הדגמים האלה למשל בכמה ואיך יותר טובים הם האחד מהשני או ש רק בתוכנות התלת מימד במידול ורינדור ייראו ההבדלים ???

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. Started by jj516,

NVIDIA שיחררה דריברים בגרסה 52. קראתי פה הרבה שהדרייברים החדשים מורידים נקודות ב 3D MARK AQUAMARK ומה לא, ומורידים בביצועים?!? אני לא משתמש לא ב 3D ולא ב AQUA (לא מאמין שכמה נקודות יתנו לי להרגיש יותר טוב עם המחשב שלי או פחות טוב) אז לא מעניין אותי שזה פחות נקודות, אבל האם זה נכון שהם פוגעים בביצועים? אני משתמש ב GEFORCE 3 ואני מצפה להעלאה בביצועים ועדכון הדרייברים. האם זה מה שאני אקבל?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  10. מחפש מסך CRT 19 /17 אינץ' איכותי עד 800 ש"ח - מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by NuXeR,

אהלן, יש לי Crossfire של 2 כרטיסים מתוצאות Sapphire מדגם 4850. במשך הרבה מאוד זמן, יש לי בעיה שכאשר הדרייברים מותקנים ל-2 הכרטיסים הכרטיס השני מנוטרל באופן אוטומטי ע"י ויסטה, שמצידה רושמת שיש בעיה עם הכרטיס. (ה-CATALYST לא מזהה Crossfire בכלל) כאשר יצאו עם הזמן גירסאות שונות של דרייברים, חלקן עבדו ללא תקלות ובהן השתמשתי. כעת יצא CATALYST 8.10 וHotFix ל-FARCRY2....ואני משתוקק להתקין את זה. אז התקנתי! ושוב.. אותה הבעיה, הכרטיס השני מנוטרל ע"י ויסטה, וב-CATALYST אני לא רואה שום Crossfire. האם מישהו שמע על התקלה הזו ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by ben060,

-

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. Started by eranir,

מישהו יודע מתי יהיו כבר כרטיסים במחירים סבירים (500-800 שקל) שתומכים ב-DX10?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. במה יכול להיות הבעיה אני לא רואה צבעים אתמול ראיתי צבעים הורדתי משהו אז כיביתי את המסך מהכפתור לאחר שעתיים הדלקתי את המסך ואין יותר צבעים לא יודע מה הבעיה ! יש לי מסך LG F700B וכרטיס מסך חדש של ראדיון 9600XT מה יכול להיות הבעיה במסך בכרטיס מסך שתי הדברים חדשים תודה לעעוזרים !

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by elad the master,

צריך הצעות לכרטיס מסך חדש PCI E במקס' 600 שקל. לא משנה ATI או NVIDIA. עדיף 256 מגה זיכרון.

• 14 תגובות
    • 699 צפיות
  16. מתי יגיעו לוחות מבוססי nForce 4 עם SLI ? התכנון שלי הוא לקנות A64 3800+ ו2xG6800Ultra ולוח מבוסס SLI למכונת תמשחקים קטלנית שאני מתכנן, אבל מתי כבר זה יצא לפועל כדי שאני אוכל לממש את החלום?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. מחפש מידע על כרטיס מסך טוב למשחקים כבדים בסביבות ה-600 ש"ח

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by SamurAchzar,

...ה 19" החדש של ViewSonic, עם זמן תגובה של 12ms (אני לא קונה אותו בגלל הזמן תגובה, אבל זה בונוס נאה). לא הצלחתי למצוא אותו באף חנות בארץ. אז אם מישהו יודע על זה משהו, אנא... תודה!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. ה-GeForce 7950 GX2 SLI יוצא בחודש הבא. 1 ג'יגה בייט זכרון DDR3 600MHZ. שני GPU 500MHZ. 600-650 דולר. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505&www.reghardware.co.uk השיפור מול ה-7900GTX: http://images.dailytech.com/nimage/1543_large_7950gx2_.png

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by alex1978,

מתי אמורים להגיע HD 4870 1GB DDR5 רוצה לקנות אך אין אותם במלאי ב אף חנות :s05:

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by Pc_freak,

היום התקנתי משחקים חדשים MAFIA 2 וBLUR JC 2 הכרטיס מריץ אותם בFHD בלי אף בעיה וMAFIA AA X8 MEDIUM היה לי HD4850 שהתקלקל וקניתי 8800GTS 320MB OC2 של BGF ב250שקל ואני לא מרגיש ירידה בבצועים יש לי 1000שקל להוציא על כרטיס מסך האם כדאי לקנות את הGTX 460 או לחכות עוד איזה חצי שנה?

22. Started by NeoMesH,

יש לי בעיה קשה במיוחד: - כשאני מדליק ת'מחשב הווינדוס עולה ואז אני רואה מין נקודות של צבע מזעזעות כאלה על המסך ולאט לאט זה נהייה יותר גרוע - אני ניסיתי לפרמט ת'מחשב מס' פעמים ולא עזר - התקנתי את הדרייבר גם כן מס' פעמים ועדיין לא עזר! בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד!!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by nir_gr23,

יש לי מישהו שרוצה למכור לי כרטיס מסך גיגהבייט 5870 HD חדש ב 1000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה או שיש המלצה למשהו יותר טוב

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by m.l,

איך אפשר לנקות מסך LCD? כלומר אי אפשר עם חומר מנקה חלונות אז איך אפשר?

25. Started by ATk,

תגידו חברה מישהו מכם יודיע אם כדאי לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתחמם מהר(בגלל שהוא souperClocked )? מה התמפרטורה המקסימלית שלו בזמן משחק?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים