כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
אזז ככה יש לי כרטיס 260GTX והוא סבבה והכל אבל הוא עובד על מסך V193HQ של ACER, ואני לא מבין COD 6 עובד ליפעמים מצויין וליפעמים ממש גרוע כאילו תקיעות כאלה מעצבנות שנמשכות כ10 שניות וזה אחרי פורמט מלא של הWIN XP, יש לי חשדות שמדובר במסך שעושה תבעיות כי אין מצב שבעולם ששאר המערכת שלי היא הגורם לכך אבל אני ממש מקווה שזה לא המסך כי עם זה כן קצת חבל להחליף תמסך TFT שמשחקים ניראים עליו מושלמים. למישהו יש איזה שהיא תשובה בשבילי שאר המערכת שלי בצד<<<<<
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן להשתדרג ו(סוף סוף) להחליף את ה5850 המזדקן שלי בכרטיס מודרני שיתמוך בקונפיגורציית המסכים שלי (אני לא מצפה לשחק על אולטרה, גם high יספיק לי כל עוד אני יכול להשתמש בשלושת המסכים בלי לרדת מ30 FPS בממוצע) עד לא מזמן הייתי דיי נעול על הR9 290 TRIX, במחיר 2025 ש"ח עם BF4 (בונוס לא קטן), ועכשו גם עם MANTLE. החנות שאני מתכוון לקנות ממנה הורידה לאחרונה את מחירו של ZOTAC 780 GTX AMP ל1850, וזה גרר התלבטות קשה מאד שאינני מצליח להכריע ועל כן אני מבקש את עצתכם. להלן בדיקות ביצועים של הכרטיסים: 290: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/63953-sapphire-radeon-r9-290-tri-x/ AMP 780: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/59857-zotac-geforce-gtx-780-amp-edition-updated/ כמ…
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
במחשב i5 lenovo mp91 16giga ram ? תקציב של עד 1000 שח גג לגמרי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כל מי שתשובתו לא נמצאת ברשימה או שהוא חולק על איך שדירגתי את הכרטיסים - מוזמן לכתוב!!! אסף
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ברח לי השם של הדבר הזה,ממה שאני זוכר אפשר לחבר לזה שתי מחשבים ומסך אחד.חיפשתי בזאפ ולא מצאתי,אני אשמח אם מישהו יביא לינק.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
תראו אתמול קניתי את הגרסא ה4850 של TOXIC...לא הצלחתי לחבר אותו בגלל שאמרו לי לחבר איזה משהו מהספק של 6 פינים וזה לא יוצא לי מהספק...עכשיו קצת חיטטתי בציוד ומצאתי כבל ROHS....ראיתי שיש חיבור בכרטיס מסך הזה לROHS....מה זה החיבור הזה ולאן אני מחבר אותו...יש ראש שחור שמחברים מאחורי הכרטיס מסך וראש שפיץ בצבע צהוב שאין לי מושג לאן מחברים.. תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2008 בשעה 15:18:50 עזרה? : |
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רציתי לשאול בכללי על הכרטיסים האלו כי אני לא כל כך מבין בזה , אני רק שומע ורואה אנשים שמוסיפים כרטיסי מסך בשביל פיזיקס ורציתי לדעת : בשביל מה צריך את הכרטיסים האלו , למה הם בידיוק תורמים , כמו שאני הבנתי אלו רק כרטיסי מסך מבית NVidia אם אני טועה תקנו אותי. לי יש כרטיס מסך HD6970 האם גם לי יש אופצייה להוסיף כרטיס לפיזיקס ועוד פעם למה זה תורם. ואיזה כרטיסים בידיוק הולכים בשביל הפיזיקס הזה , תנו לי דגמים לדוגמא , כדי שאני אבין. פשוט אני רוצה להרחיב את הידע שלי ואני מקווה שתעזרו לי בזה , מראש תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לעזאזל, אני לא מוצא ביקורת ספציפית שבוחנת אותו מול הראדונים האחרים ממשפחתו, וכל ה ti4200 .ואני לא יודע מה להחליט. קיבלתי סכום כסף קטן(1200 שקל), ואני חושב ובהחלט רוצה להחליף את הודוו שלי, אני חושב שטחנתי אותו עד הסוף. אם מישהו יכול לעזור לי בבחירה אני אודה לו מאוד. בבקשה חבר'ה,תמליצו מכל הלב. אני פשוט חייב להרגיש מה זה כרטיס טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס שלי כרגע 7800GTX, בשלבי גסיסה מתקדמים ומראה ארטיפקטים ירוקים על כל המסך. את ה Windows הוא מסרב להעלות ולכן אני כותב לכם מ-Safe Mode. העברתי את הכרטיס למחשב של אחי וגם שם הופיעו ארטיפקטים ירוקים. הכרטיס מת וחבל. לכן, אני מבקש ממכם, חברי פורום תצוגה וגרפיקה המלומדים, המלצה לכרטיס מסך חדש באזור ה 800 שקל. אני יודע שהמעבד שלי חלש וקצת מגביל את כל העסק. בOverClock ל 2.6 הוא משתווה בערך ל X2 5000, ככה שתהיו בעניינים. אני עדיין בעיצומם של כמה משחקים - GRID, WIC, FC2, Red Alert 3 - שאותם הרצתי על הגדרות בינוניות עם 20-30 FPS. אני מחפש כרטיס שיוכל לתת לי משחקיות קצת יותר חלקה בהגדרות קצת יותר גבוהות, וימצה עד תום את המעבד החלשלוש שלי. נכון לעכשיו, אני עובד עם מ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גל הגרסאות הייחודיות מגיע - לקחנו את ה-Radeon RX 6800 Nitro Plus של Sapphire לביקורת על מנת לגלות האם גרסת צד שלישי מתקדמת היא הבחירה הנכונה של הכרטיס הזה מ-AMDלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שאני מעדכן דרייבר, צריך להסיר את הקודם? כי ב-NVIDIA פשוט הייתי מתקין את החדש וזהו... אמרו לי שכך זה ב-AMD, ולכן כנראה בגלל זה אין לי MANTLE ב-BF4 עם הבטא האחרונה.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אנא ראו פוסט קודם בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0 על פי ההמלצות החמות הזמנתי את הכרטיס הנ"ל מ FOXPC אחרי משהו כמו שבועיים של המתנה למשלוח שצריך להגיע ולהשתחרר ממכס מתברר שהכרטיס לא היה במשלוח הזה (תמוה קצת אבל מילא) אחרי שיחה עם המשרדים הראשיים עולה שאולי עוד 10 יום עד שבועיים יגיע משלוח חדש השאלה היא האם כדאי ושווה להמתין או לחפש אלטרנטיבות? (כרטיס אחר או חנות אחרת) תודה
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
https://www.techradar.com/news/amd-and-nvidia-take-note-gpus-will-soon-become-obsolete-for-crypto-mining אמ"לק: בקרוב את'ריום 2.0 ייתר כרטיסי מסך חזקים לשם כרייה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת על המערכט המוזכרת בחתימה. תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן קניתי את הכרטיס ATI Radeon HD 5750 אני משחק עכשיו במשחקים על רזולזיה גבוהה ועובד טוב מאוד קניתי ב775 ש"ח שווה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inno3D NVidia 6200 FX ואני מעוניין לקנות מסך LCD 22 עם רזולוציה טבעית של 1680x1050. השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה הזו ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שנופלת בין הכיסאות של פורומים מסכי LCD וכרטיסי מסך... אני שנייה לפני הזמנה של מסך DELL 24" ,נאמר לי שכדאי לי לבדוק שהכרטיס שלי יוכל "לסחוב" רזולוציות טובות במשחקים(בעיקר world of warcraft) תוך כדי שמירה על FPS סביר. האם הכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד בזה? או שמוטב שאשדרג גם אותו? אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי מסכים דומים. תודה !
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. לצערי הרב נשרף לי הכרטיס מסך היום.. היו לי קווים מוזרים על המסך ולא הייתי יכול לשנות רזולוציה- נתקעה על 600x800. הבעיה נתפרה שהעברתי לכרטיס מסך המובנה. אז החלטתי לרכוש את הכרטיס:Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP ורציתי לדעת אם תהיה איזה בעיה עם ההספק של הספק או כל בעיה אחרת כמו חוסר מקום במארז. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz + זכרון: G.Skill 4x4 1333mhz sniper dual channel דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Ante…
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
רכשתי לילד מיד 2 מחשב גיימינג סביר+ RYZEN 5 3600 16GBRAM המחשב הגיע עם כרטיס מסך gigabyte GeForce gtx1650 4GB https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD/sp#sp במחשב הקודם שלו יש כרטיס Saphire Nitro RX580 8GB. https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-580-8g-g5 המסך שישתמש בו הוא gigabyte G27F בגודל 27" https://www.gigabyte.com/Monitor/G27F/sp#sp הילד משחק בעיקר פורטנייט, וואלורנט - עדיין לא משחקים כבדים יחסית....(ככה אני מבין...) השאלה שלי מבחינת ביצועים/FPS ושאר מילים שאני פחות מבין.... בלי שום קשר לזה שסביר להניח ששניהם מתאימים לצרכים שלו. ----> איזה כרטיס מסך עדיף שיהיה לו במחשב? מה יתן לו ביצועים יותר טובים…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו נתקל בבעיה שכשמתקינים את הדריבר החדש - Detonator 40 אז אין תמיכה בVIVO? פשוט הורידו את התמיכה?! מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? ???
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום חודש הבא אני מתכנן לרכוש כ.מסך חדש. התקציב שלי מאוד מוגבל, באזור ה 600 שקל. אני גיימר קזואל ואין לי צורך בכ.מסך חזק בכל מקרה, כרגע אני על Intel2500 וזה מספיק לי לרוב המשחקים, ולא לא מדובר במשחקי פייסבוק... אני משחק ב DOTA2, ב CS:GO, DW:U ו - KERBAL SPACE PROGRAM. כולם עובדים על 50+ FPS, כאשר CS:GO הוא היחידי שאני משחק על ההגדרות המינימליות. כמו גם שאני נעלץ לשחק ב WINDOWED MODE כי מסך מלא מעמיס יותר מידי על הצ'יפ הגראפי. בבקשה רק מחנויות עם סניפים באזור חדרה (אייבורי, KSP וכו) ראיתי באייבורי את ה Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR5 ב 560 שקל ו Sapphire AMD Radeon R7 250X Vapor 1GB GDDR5 ב 590 שקל מה אתם אומרים? עריכה, מצאתי גם את Sapphire HD 7790 1GB GDDR5 ב 590…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה רצינית....יש לי כרטיס מסך של NIVIDA FX5200 ויש לי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה... אני מחבר בינהם ואז נכנס למאפיינים(ושאר כל התהליך....) העניין הוא שרואים תצוגה אבל בשחור לבן... מה לא ניסיתי לעשות! שיניתי התקן שיחקתי עם כל ההגדרות...התקנתי את TVTOOL וגם שם שיחקתי עם ההגדרות ושוב...ללא תוצאות...מי שיודע ומבין ויש לו סבלנות להסביר לי שיצור איתי קשר באי סי קיו 303802451 ולמי שאין אי סי קיו אז שיחזיר תשובה לכאן (רק שזה יותר בעייתי כי אנ בקושי נכנס לכאן)....תודה אנשים אוהבים אותכם
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה בבקשה המלצה על כרטיס מסך אשר יותר חזק מהכרטיס מסך של הלוח 965P S3 אבל יחסית זול במחיר..... פשוט אני לא רוצה לקחת את הכרטיס מסך און בורד אבל מצד שני אין לי להוציא הרבה כסף עליו..... מה שכן בעתיד אני אוסיף כרטיס טוב.... אז ככה שהכרטיס צריך להיות טוב לשנה הקרובה לפחות.... תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-