עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elad_jacoby,

תראו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך שעולה בסביבות ה2000(אל תדאגו זה שידרוג...) אני חשבתי בסגנון של הradeon 9800 pro , אמרו לי שהביצועים שלו מצויינים, מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה? תודה... ואם אפשר תכתבו לי איזה כרטיסים נמצאים במחיר שלו.. תודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by Monstalicious,

בקיצור פעם הייתי מקבל תוצאות ממש גבוהות בתוצאת ה 3dmark ועכשיו, בלי סיבה ניראת לעין, פתאום אני מקבל 500-600 נקודות פחות! המבחן הראושן עובד באותו FPS, ושני האחרים ב FPS נמוך יותר מקודם :\ יש לציין שבשני המבחנים יש תקיעה באמצע שגורמת ל FPS לצנוח ואז אחרי התקיעה ה FPS נמוך משמעותית מבחן שעשיתי עכשיו: Game 1: 24.9Fps Game 2: 14.6 Fps Game 3: 20.4Fps לשם השוואה: התוצאה הרגילה שלי: כשקיבלתי 5500 הייתה 24.9 16 28 ניסיתי להחליף דריבררים, ניסיתי הכל, גם להתקין מחדש את התוכנה! יש לציין שבבאנצ'ים אחרםי הכל נשאר זהה. תודה על העזרה :<

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by kip,

הי, מתעניין ברכישת 4890 ותוהה לגבי הספק. האם ספק כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3338#sp יחזיק אותו.? לא רואה שום דבר ב 200 ש"ח ברמה הזאת ( 500W +80).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Sake,

שלום,אני צריך עזרה...זה כבר פעם עשירית שזה קורה..לפעמים משום מקום מתחילים לרוץ אצלי על המסך קווים מוזרים כאלה שגם משנים צבעים לפעמים..וזה קורה כשהמחשב לא עושה כלום..כאילו לא שאני משחק וזה קורה..פשוט לדוגמה אני משאיר את המחשב פתוח..והולך וכשאני חוזר אני רואה את הקווים האלה..אני עוד פעם חוזר זה לא תמיד..אז אני רוצה לשאול אותכם אולי נתקלתם בבעיה זו..האם זה הכרטיס?ברשותי radeon 9700 שהוא כבר 3/4 חודשים אצלי...אז יש רעיונות? :-\

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by GvS,

אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by NaRKoMaN,

אני חדש פה בפורומים מישהו בפורומים אחרים מתווכח איתי שהכרטיסים שיצאו מתישהו שנה הבאה G90 ו G92 ירוצו על מקסימום ביצועים עם המעבד pentium D שלו ושהמעבד הזה לא יצור צוואר בקבוק והוא מתווכח איתי על זה... האם הוא צודק לגבי שלא יווצר צוואר בקבוק מאוד רציני? או שהוא סתם לא מבין?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by eliorbb,

היי אני רוצה לקבל את המשחקים מפה: http://amd4u.com/neversettlepromo/ איפה אני מוצא את ה יוניק אידי אני מקווה שלא על הקופסא כי זרקתי אותה

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  8. Started by Paci,

אם הGTX 1050TI לא יפתיע איכשהו בביקורות חדשות , כנראה שאקח את ה1060 3GB , אלו הדגמים שאני מתבלט ביניהם: Palit dual fan: http://www.tms.co.il/product/16423 Gigabyte mini: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19779 מעבד: i5-6500 ספק: seasonic 550w - s12g. הפאליט עם 2 מאוורים וגם קצת יותר זול , אבל הGB נראה יותר איכותי וגם הבנתי שמאוורר אחד יספיק כי אני לא מתכוון לעשות OC.

9. Started by eliko789,

יש לי כרטיס מסך גיפורס4 440 ולצערי אינני מצליח לראות כלום בטלויזיה אני משתמש בתוכנת TVTOOLS 5.9 ויש לי כבלים עם יציאת סופר וידאו .ואודיו אני רואה בטלויזיה רק שאני מתאחל את המחשב ,לאחר מכן מסך שחור בלבד. יש לי וינדוס 98 אודה לכם אם תעזרו לי בנושא

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by Oranili,

יש לי כרטיס X1950 עכשיו שאני משחק אני לא יכול לשים יותר מ60HZ על 1280X1024 כי המסך הוא 17 אינץ ובגלל זה היה לי את ה FPS הנמוך כל הזמן ! היה לי 60 קבוע ... וירד ל30 וכו' עכשיו ששמתי על רזולציה 1152X768 ו75HZ הוא עלה ל100 ... איך אני יכול להגדיר 1280X1024 על 75HZ?... תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. למישהו יש מידע מתי צפי הגעה של גירסאות אלו<<<???

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by Radeon38,

שלום ובכן השאלה בכותרת...זו הטכנולוגיה החדשה של AMD ATI לפענוח סרטים במחשב.עכשיו יש לזה דור שני שבא בכרטיסי 48XX בקריאה בוויקיפדיה ראיתי שהציפ משובץ [הדור הראשון] בכל כרטיסי 38XX והדור השני בכל כרטיסי 48XX מה כדאי לקחת בהנחה שאני לא גיימר אלה חובב סרטים.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by ozwrx,

300-350 שקל זה התקציב שלי הכרטיס צריך להיות PCI-E X16 המפרט שלי הוא: P-D 805 2.66MHZ 512 DDR2 533 DUAL CHANELL GIGABYTE 8i945GZME כרטיס מסך INTEL 950I מובנה מסך BENQ FP93GX LCD19 DVI 2MS עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיחליף את המובנה......תודה רבה

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Shoko,

שלום. קודם כל התמונה: אז ככה, לפני כחצי שנה שידרגתי את הכרטיס מסך מ- 5200 ל- X1550 של ATI. באינוידיה היה לי את ה- OUT ועכשיו ב- ATI יש לי IN ונורא התבאסתי שמתי לב שזה יותר פינים עד שעכשיו באמצע וויכוח עם מישהו בדקתי וקלטתי את הקטע של האין והאאוט. השאלה אם אפשר להפוך את האין לאווט או אם פשוט מחברים וזה עובד למרות שחסרים 2 פינים. אני כרגע לא בבית עד שבוע הבא ולכן אני לא יכול לנסות אז אני שואל. תודה מראש. ואגב מי היבואן שם GECUBE בארץ ואיפה הוא יושב?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  16. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. ייעוד- 1. מטרתו העיקרית המחשב היא עריכת וידאו (premiere, after effects, photoshop). *יכול להיות שבעתיד אני ארצה גם אפשרות לעבוד עם תוכנות תלת מימד (maya, 3d studio וכו'). *העריכה היא לא למטרת פרנסה. אני לומד קולנוע וצריך לערוך פעם בשבוע שבועיים עריכה אינטנסיבית. 2. שימוש יומיומי בתוכנות אופיס ובאינטרנט. 3. אני צריך גם אפשרות להפעיל משחקי מחשב שיעבדו טוב. (בעיקר סימס 3, אבל שתהיה אפשרות גם למשחקים אחרים). *אני מדגיש את זה בגלל שהבנתי שיש כרטיסי קווארדו שתותחים לעריכה, אבל יש משחקים שלא עובדים איתם. אז אני צריך כרטיס שיהיה תותח בעריכה, אבל שיעבדו עליו גם משחקים בלי תקיעות ובעיות אחרות. מחיר- עד 750 ש"ח +-. כמובן שעדיף כמה שפחות... המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q8400,…

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Oprapc,

אז ככה אני רוצה מסך 19" שיעמוד בדרישות הבאות: 0.25 ומטה דיוק נקודה. 1600*1200 רזולוציה או 1920 מקסימום אבל לא חייב. שטוח אמיתי כמובן. לפחות 100HZ ב-1280*1024 עד 1500+- ש"ח אני מוכן. תודה לכל העוזרים 8)

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  19. זה הdxdiag של המחשב שלי משהו שיוכל להפעיל את company of heroes סביר אם אפשר גם בפחות מהתקציב ששמתי כיסי ישמח מאוד אם לא שיהיה התקציב הזה בעיקרון אני מעריך שזה AGP......

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  20. היי לכם, יש לי לוח אם ASUS M2A VM-HDMI שכולל מעבד גרפי ATI Raedon X1250 מובנה. יש לי 2 מסכים שמחוברים במקביל, אחד מסך מחשב והשני טלוויזית LCD עם כניסת HDMI. עד לא מזמן הכל היה כמו שצריך, ופתאום בלי שאני יכול להצביע על משהו מסויים שקרה - אני רואה בטלוויזיה רק בשחור לבן. הייתי מאשים את הטלוויזיה או את הכבלים, אבל בזמן שהמחשב עולה - אני רואה מסך צבעוני, (המסך של הביוס הוא ירוק) וגם הלוגו של Windows הוא צבעוני בעליה. רק בזמן שמופיע שולחן העבודה המסך הופך לשחור לבן. ניסיתי לקנפג דרך ה CATALYST אבל או שאני לא יודע איך, או שזה פשוט לא זה. למרבה הפלא, משהו שגיליתי רק עכשיו - עשאני רואה וידאו - דרך מדיה פלייר - אני רואה בצבע... למישהו יש עיצה? המון תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  21. יש לי את הHD6870 1Gb הישן שלי ובידיוק התחדשתי בHD7870 2Gb האם ניתן לעשות crosfire בנייהם? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Liran3331,

טוב אז ככה- לפני חודשיים הייתה איזושהי בעייה בכרטיס מסך והמחשב בכלל לא עלה - כשפתחתי את המחשב היה שלג... לקחתי את המחשב לחנות(לא משנה עכשיו איזה) ואמרתי להם שיש בעיה בכרטיס מסך, כמובן שהם היו צריכים לבדוק ובלה בלה בלה ובסוף התברר שהכרטיס הלך. ביקשתי מהם שיחליפו לי אותו, אמרו שהיצרן יחליף. חיכיתי שבוע וקיבלתי את המחשב עם אותו הכרטיס ששלחתי להם בידיוק - כלומר תיקנו את הכרטיס האם זה אפשרי לתקן כרטיס מסך?!?! כל זאת בתוקף האחריות אתמול צצה לי בעיה שונה, וכל משחק שאני מעלה פשוט תוקע את המחשב ואני צריך לעשות ריסטרט - קפצה לי גם הודעה שהדרייבר הפסיק לפעול (הדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA) ושוב נדפק הכרטיס המתוקן שהחזירו לי הודעתי להם ואמרו לי לבוא אליהם - האם אני יכול לדרוש שיחליפו…

23. Started by yanosh,

אהלן.. יש לי בעיה כבר די הרבה זמן שאני לא מצליח לפתור... התקנתי את הדרייברים והכול סה"כ נראה בסדר אבל עדיין כל פעם שאני מגדיל למסך מלא לדוגמא ביוטיוב.. לא רואים טוב בכלל הציוד שלי לא קצה עליון נראה לי.. אבל בכל זאת אמורים לראות טוב.. אני משתמש במסך של LG L1900J וברכטיס מסך nvidia geforce 8400 gs אשמח ם מישהו יוכל לעזור.. תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by shemshem,

היי ברשותי כרטיס מסך GTX260 ויש שם חיבור אודיו של כבל קטן מצ"ב דוגמא רק אצלי הכבל הוא בצבע אדום ולבן שהאדום הוא פלוס והלבן מינוס יש לי לוח של אינטלDP35DP ואין לי מושג לאן אני מחבר את הפינים צירפתי מתוך החוברת את לוח החיבורים תודה תודה. האא כל המטרה היא שאני אשמע בטלויזיה דרך כבל HDMI [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by shishos,

יש אתר שאני אישית אוהב להיכנס אליו ולראות כמה תמונותש לריבוי מסכים ושולחנות עבודה ואפילו לפעמים גם קצת מודינג [: http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery_browse.asp?date=desc&mon=desc עכשיו השאלה שלי זה איך אני בתור משתמש פשוט עם כרטיס מסך: NVIDIA Geforce MX400 128 mb tv out כאשר יש לי יציאת S-VIDEO יציאת AV ויציאת של מסך יכול להשתמש בריבוי מסכים- האם יש איזה כבל שמפצל בין מסך אחד לשתיים ולא מכפיל את אותה התמונה (מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להשתמש ב NView)?

• 9 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.