עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://img62.imageshack.us/my.php?image=12rh.jpg RADEON 9800 NP זה מופיע לפעמים ככה שאי אפשר לראות כלום כל המסך ניהיה צבעוני כזה מלא ריבועים כאלה אני עכשיו מחקתי כל זכר לATI מהמחשב והרגיסטרי והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס... אז אם זה יופיע שוב אני ידע שזה לא הדריברים.... זה גם לא יכול להיות חום כי ישר איך שפתחתי תמחשב זה הופיע לי....וזה גם מופיע באופן אקראי... גם המחשב מאוורר טוב.. ספק גם יש לי בסדר ...HEC ART-F 300W בגלל שזה מופיע לי באופו אקראי וביום יומיים האחרונים זה לא הופיע לי חשבתי שזהו נפתרה הבעיה אבל היום זה שוב הופיע לי ... מה דעתכם..

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. שלום לכם ATI +AMD מוציאים דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות ספצייפים ובכך בעלי הלוחות מקבלים דרייבר שנותן להם יציבות ואלמנטים נוספים דוגמא אחת היא הדרייבר ללוחות ASUS עם XPRESS 3200 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32 ATI Catalyst 7.11 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers ישנם דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות אחרים דבר זה פותר הרבה באגים שאנשים נתקלים לאחר שהתקינו דרייבר של הכרטיס שלא מתאים ב-100% ללוח שלהם שימו לב הדרייבר הנ"ל מתאים ל-VISTA 32 !

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by haimon_v,

ידוע שדרישות המינימום היא לספק של 425W ומעלה, שאלתי האם הספק יחזיק מעמד עם כרטיס 4850 של שפיר. המפרט הוא: מעבד E6400 זיכרון 3GB DDR2 667MHZ לוח INTEL 965

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

למישהו יש אותו?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  5. הכרטיס הוא 88GTS 640 של לידטק.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by KYSG,

1.צריך לוח אם מיוחד בשביל לעשות קרוספייר 2.אך אני מקבל את הכבל של קרוספייר אם הכרטיס עצמו? 3.הקרוספייר הוא כמו הSLI בדיוק זאת אומרת 2 כרטיסים זהיים שמחוברים רגיל ונותנים 200% ביצועים או שפחות ואם פחות כמה? תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by elearteam,

היי קניתי מארז חזק, כולל מסך מדהים של סמסונג 932 משהו. כרטיס מסך אני רוצה משומש עד 500 ש"ח , שיתאים ל pci-e . מה ההמלצות? לגיימר חובבן!!!!! תודה רבה , רונן

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by tovtov,

שלום, כמעט וקניתי כרטיס מסך GFORCE 6600 של LEADTEK, עד שראיתי את הכרטיס הזה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6784&CatCode=122 כרטיס מסך RADEON X700 256MB PRO PCI EXPRESS . האם זה כרטיס עדיף ושווה את המחיר. פשוט לי הוא נראה זול כאשר ה 6600 עולה 640 ש"ח וזה 687ש"ח. מה דעתכם? דרך אגב זה גבול התקציב שלי - עד 700 ש"ח - לא יותר - ואני לא גיימר מושבע. תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. היי , אני מחפש עכשיו כרטיס מסך , עכשיו ההתלבטות שלי היא בין ה Power Color X800 XT pci express שעולה 3100 +- לבין ה 6800 GT ולעשות לו אובר קלוק , כדי לקבל ביצועים של ה Ultra בערך. עכשיו , ראיתי שה 6800 GT עולה , 2500 בערך ל AGP והPCI פתאום קופץ ל 3300 , למה הקפיצה הזאת !? הוא לא באמת יותר טוב מה AGP . אז אני מעדיף לקנוץ X800 XT ולעשות לו אובר קלוק קטן. מאשר להוסיף 200 שקל , כדי לקנות א ה 6800 GT , ו לעשות לו אובר קלוק קטן. אין בשום מקום בארץ 6800GT pcie , בפחות מ3000 ? למה הקפיצת מחירים? ומה תחלס אתם חושבים שעדיף? כי אם אלו המחירים אז זה בעצם : X800XT +ovcer clock ב3100 או 6800GT +overclocl ב3300 ובמצב כזה , אני אלך על ה ATi. יש לכם עצות? רעיונות? או הסבר למה הקפי…

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by nirs1,

לפני מס' שבועות קיבלתי מחשב עם הכרטיס הנ"ל, עד עכשיו עבד בסדר גמור... היום ששיחקתי GTA IV המחשב קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט לאחר מכן ששיחקתי שוב זה קרה עוד פעם... ואח"כ מבלי ששיחקתי, סתם גלשתי באינטרנט המחשב פשוט קפא וזה רשם לי שגיאה כלשהי עם ה-ATI... אח"כ המחשב לא נדלק בכלל, היו רק צפצופים.. נתתי לו לנוח ואחרי זה הוא עבד. הטמפ' במנוחה של הכרטיס 45 מעלות.. וזאת גרסת ה-VAPOR X עם הקירור אם זה משנה הספק כוח הוא Chieftec ‏550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) הדרייברים הכי מעודכנים שיש.. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אחריות על הכרטיס כמובן...

11. Started by adilevy20,

שלום לכולם מה אתם חושבים על המסך הזה: mag LCD 17" דגם ms776 SUPER SLIM ???? אני צריך למשחקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. שלום איך אפשר לדעת אם יש אי תאימות בין לוח אם וכרטיס מסך?< מעבד 2.6mhz pentium4 כרטיס מסך 7300gt leadteck לוח אם ASRock P4i65GV תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  13. האם יש אפשרות לעבוד על מחשב כשהוא מחובר לטלויזיה רגילה? אני מתכוון לא רק לצפיה בסרטים (זה אני יודע שאפשרי) אלא גם לשימוש יומיומי וגלישה באינטרנט. בעצם אני גם שואל האם טלויזיה יכולה לשמש כתחליף למסך מחשב? דבר נוסף,האם כרטיס מסך יקר יותר אומר שיהיה שיפור משמעותי בחיבור לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

אוקי, לאחר התלבטתויות החלטתי על ה9600 פרו, ומכיוון שאני חוצה את הקווים בפעם הראשונה (אני הייתי עם NVIDIA עד עכשיוו), אני צריך עזרה בבחירת חברת הספק, בקיצור איזה לדעתכם עדיפה? (מיכיוון שההפרשים בין החברות קטנים לא חשוב המחיר). מה אתם אומרים על SAPHIRE? האים הם חברת קבר? תנו להם דרוג מ1-10 . ועוד דבר חשוב, יפריע לי בהרבה הAGPX4? כמה נקודות ב3DMARK2001? (מAGPX8). תודה רבה!!!!, יאיר.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. הלוח H110 תומך ב PCIE3 גם שאר החריצים תומכים ב PCIE2 אבל הלוח ירד ל 1.1 למה ? זה קשור לביוס ?

16. Started by Bessmertniy,

יש מישהו שאני יכול לקנות ממנו ti 4200 ב 500 שקל אם קירור זלמן הכרטיס בלי אחריות אתם אומרים שזה שווה? הכרטיס הוא suma 64 mega x4agp או נגיד 450 מחיר יותר הגיוני 350 לכרטיס ו 100 שקל לקירור?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. היי אפילו ASUS הגדולים ... אחרי שסוף סוף חיברתי את כל המערכת החדשה שלי...! וקניתי אסוס 8800GT חדש בחנות הרכבתי את כל המערכת : GIGBYTE GA-N680SLI-DQ6 2*1024 OCZ 454 3DAURORA 570 Samsung SyncMaster 225BW E6750 + 3DROCKET HD 500WD 16MB RWDVD LG*20 ספק 1200W TETMALTAKE קיצר מערכת עובדת כמו חמאה ... אחרי התקנת וינדוס והתקנה של משחק אחד כיביתי את המחשב אחרי שהתלקתי אותו שוב חשכו עייני !! המחשב מכבה את עצמו לבד... נדלק ושוב מכבה את עצמו כנראה שלא יודע איזה חיישנים הGIGABYTE האלה שמו בלוח הזה ... קיצר המסך ירוק עם מלא קווים לא ניתן לראות תמונה ברורה ! היה לי מן רינצצוד ותמונה כזו שהיה לי כרטיס מסך 440MX במחשב הישן שידעתי שהלךם הכרטיס וגם כאן אותו דבר רק שהכרט…

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. Started by timac,

האם הקירור הזה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40&data=1&disc= מתאים לכרטיס הזה: http://www.bfgtech.com/6800OC.html בבקשה רק מי שמבין טוב ויודע בוודאות שזה מתאים להגיד.. זה חשוב לי מאוד!! תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by roei88,

אני מתלבט בין המסכים Mag 796FD LG F700P Mag 996PF אני לא צריך מסך עם איכות בשמיים, כרגע יש לי LG FLATRON 775FT והאיכות שלו מצויינת לדעתי(זה טרינטון נראה לי),אז מספיק שהאכות תהיה דומה. כל המסכים עולים פחות או יותר אותו דבר, ויש לשלושתם ביקורות טובות. האחרון זה 19", השפורפרת בו נראית לי פחות טובה אבל עדיין כתבו שהאיכות בו טובה. אני לא ממש סרטים זה יותר למשחקים ואינטרנט. אז איזה מסך עדיף ולמה? יזה הבדל גדול בין האיכות של ה2 הראשונים לשלישי? וגם כתבו של Mag 796FD יש שתי פסים או משו על המסך מה זה בדיוק? ועכשיו בקשר לכרטיס מסך חשבתי על xfx 6600 256MB DVI,TV DDR3 או xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של PINE יש הרבה הבדל בינהם? או בכלל משהו של nvidia בסביבות ה1000 ש"ח (עדיף פחות) מה ה…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by ZeeD,

היי, בדיוק אתמול קיבלתי סוף סוף את המסך Viewsonic VP930 והיום בצהריים, באמצע עבודה שוטפת במחשב, פתאום המסך נכבה וכותב DVI no signal. ניסיתי לשחק עם החיבורים, להתקין דרייברים לשחק עם הכרטיס מסך - כלום. כאשר אני מחבר את המסך בשני החיבורים של D-sub הוא פועל בלי בעיות אבל ב DVI הוא פשוט לא מגיב. ניסיתי גם לשים מעין ממיר מDVI לאנלוגי (שקיבלתי עם הכרטיס מסך) בחיבור הDVI שבכרטיס המסך, וגם אחרי שחיברתי את המסך לממיר הוא לא הגיב - מה שגורם לי לחשוב שהבעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות שהכרטיס מסך משדר רק באנלוגי והיציאה הדיגטילית נשרפה או משהו ? ואיך אני יכול לדעת אם הבעיה במסך ? או אולי בכבל ה DVI ? * הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon 9700. * אתמול היה הפעם הראשונה שהשתמשתי בחיבור הדיגי…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי מישהו שמוכן לתת לי (עדיין לא סגור) רדאון 9800XT תמורת: מחשב נייד (פנטיום 3 500) של IBM עם 256 מגה זיכרון, כונן DVD סוללה (מתה) וללא דיסק קשיח. (מחשב מהסדרה שבאה עם נקודת עגינה וכששולפים את המחשב הוא נשאר ללא כוננים) המחשב שוכב אצלי כאבן שאין לה הופכין כי אני לא צריך אותו כרגע. מה אתם אומרים שווה?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by shtrodel,

טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by evy,

שלום... ראיתי במדור ההורדות של האתר שני תוכנות אוברקלוק לרדאון: 1.ATi Radeon RefreshFix 0.995c ורשום שזה תיקון קצב הרענון שלכם על הראדונים השונים מבית ATi. מה תיקון או OC לכרטיס מסך? אם זה תיקון...אז הוא מומלץ ל 9600xt ? 2. Radeonator 2.0 שאת זה אני יודע שהיא תוכנת OC לכרטיס... אם שניהם תוכנות OC לכרטיס אז מה המומלץ מבין השניים למשתמש המתחיל? תנקס פור הלפ..

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by manga05,

היי חברה, תחילה קנינו באייבורי בהמלצת המוכר כרטיס מסך בעל יציאת טלויזיה Innovision 9400GT. דיי בטוח שדובר על SVIDEO, מסתבר שבסוף זה היה HDMI (כאילו למישהו יש טלויזיה לחבר לזה עדיין...) קיצר לא חשוב, טרחנו חזרה והוספנו כסף עבור 9500GT sapphire אני מגלה שכן יש TVOUT אבל זה לא בדיוק SVIDEO, אלא משהו שדומה ליציאה הזו עם 9 פינים הבנתי מחבר בפורום כאן שצריכים היו להביא לי כבל שמפצל את היציאה הזו ל SVIDEO רגיל וRCA ועוד משהו אני מתקשר לאייבורי אחרי שהיה ברור שאנחנו משדרגים את הכרטיס מסך רק בשביל TVOUT עונה לי מישהי מהתמיכה הטכנית ומספרת לי שהכרטיס לא אמור להגיע עם הכבל ואני טוען שזה לא יכול להיות שמוכרים כרטיס מסך עם TVOUT אבל משאירים יציאה מיוחדת רק לכרטיס מסך הספציפי הזה כלומר…

• 6 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים