עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by LinKinG,

אם אני קונה עכשיו ATI Radeo 9800 Pro אני מקבל איתו את השובר ל Half Life 2?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by Demon-Slayer,

Samsung SyncMaster 763MB 17" Flat CRT Monitor או SAMSUNG SyncMaster 753DFX -17" לפי מה שראיתי דווקא השני יותר טוב, זה נכון? והאם יש מסך טוב יותר בתקציב הנתון ? (800 שקל) תודה (:

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. לינק יתקבל בשמחה.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום כרגע יש לי את הכרטיס X800GTO2 לא מנוצל 1024 RAM טרה וחצי של זכרון קשיח Lan party nF4 UT ultra d AMD athlon 64 vience 3000 ומסך של CMV CT720D עכשיו הכרטיס לא תומך בSM3, ולכן לא יריץ את C&C החדש, ריינבו סיקס, ועוד . אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך בSM3, ובעוד הגדרות חדשות שהמשחקים ידרשו. התקציב שלא יחרוג מ1500, שזה גם יותר מידי יקר, אז אם יש משהו יותר טוב ביותר זול, יתקבל בברכה! (אפילו 1200). אם עדיף מסך LCD אחר, תמליצו. כי אם לא, יקנו לי מקלדת של לוג'יטק elite תודה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by Eylon,

תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. במחשב שלי החדש מסוג amd3000 אם לוח של גיגה ביט וזירון 1 גיגה יש לי כרטיס מסך מסוג גיפורס 6600 התקנתי את העידכון מהאתר של ניוודה שניקרא 81.95 _forceware_winxp2k_international_whql האם אני צריך עוד משהו בשביל שהכרטיס מסך זה יתן לי את מירב הביצועים שלו למשחקים? יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הכרטיס ? ואם אפשר לפרט לי אם צריך בהרחבה כי אין לי מוסג מה אני אמור לעשות תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by Kukishin,

האם DX10 בסופו של דבר מהווה מעמסה על הכרטיס מסך מפני שהוא מסוגל לחשב יותר טוב ולהציג גראפיקות טובות יותר, או שלהיפך - זו חומרה שמקלה ומקצרת את הדרך להישגים גראפיים טובים יותר, ובאותו מאמץ הכרטיס ייתן תוצאות טובות יותר?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by yuyudodo,

תוצאה שלי ב3DMARK 05 היא 3888 פנטיום 2600 בסוקט 478 512 DDR תוצאה הגיונית? או שיתכן וחסר כוח מהספק? (ספק 300 ג'נרי) הטמפ שלו לא במאמץ היא 68 זה גבוה מדי? שאלה נוספת...עד היום עבדתי אם נוידיה.. אני ממש לא מרוצה מהCCC מומלץ למחוק אותו ולהשתמש בתוכנות כמו הATI TRAY TOOLS במקומו לחלוטין? או להישאר איתו..? תודה..

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by eranir,

אני מחפש את הכרטיס 5770 הכי שקט שאני יכול למצוא. כרגע כרטיס המסך שלי הוא החלק היחידי במחשב שאני שומע, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב. ברור לי שאין כ"כ הבדלי ביצועים בין הכרטיסים השונים, וכמה שקלים לפה או לשם לא משנים. יש כרטיס ספציפי עם קירור שקט יותר מאחרים? אשמח להמלצות תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by H.I.V,

אני כנראה קונה מחשב שבוע הבא וראיתי את הכרטיס מסך הזה ב3000 שח בערך בכמה חנויות עשיתי בדיקה ומצאתי שכל כרטיס דומה רק של חברה אחרת עולה לפחות 3700 שח וזה נראה לי מאוד מוזר ההבדל הגדול הזה במחיר האם זה סתם מקרי שההבדל במחיר כל כך גבוה? האם יש הבדל גדול בין GTS 640MB לבין הGTX? (המסך יהיה כנראה LCD 22) כמה זמן לדעתכם אני יחזיק עם כזה כרטיס עד שאני יצטרך לשדרג לחדש? תודה

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  12. שלום לכולם ברשותי כרטיס של ספיר hd6870 והמנוחה הכרטיס על 40 מעלות שאני משחק הוא נא בין 65-75 מעלות אתמול שיחקתי קרייסיס 2 והטמפרטורה הגיעה ל85 מעלות במקסימום האם זה מסוכן לכרטיס? ומה הטמפרטורה הבטוחה לכרטיס כזה?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by Impreza,

יש לי מסך ישן שתומך עד 60HZ, יש תוכנה או משהו שתאלץ אותו להיות על 85? התקנתי על המחשב הישן ווינדוס XP (ה 98 עבד חלק וכבר פעל לי פעם XP על המערכת הזאת - פנטיום 3) והמסך נכבה ישר שהוא מעלה תווינדוס, יש סאונד אבל המסך כבוי כאילו, ב SAFE MODE זה לא קורה.. זה מזהה את הדרייבר גם ב SAFE MOD. מישהו יודע מה זה? המסך בחדר שלי מתפגר, הוא כרגע עובד על 85HZ, אני יכול לשנות אותו ל 100HZ? שמעתי שזה מקצר מאורך החיים של המסך אבל במקרה הזה זה לא חשוב לי כי גם ככה אני יקנה חדש עוד כמה זמן כי זה כבר דפוק ולא אכפת לי להתעלל בו, ה 100HZ יכול לתרום? יותר בריא אני מתכוון..

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by Titanium,

כל יום מביומו אני מדליק את המחשב שלי אך ככל שעבר הזמן התחזקו רעשים מסויימים שבאים מהמארז עד שיום אחד פשוט הרעש היה חזק מאוד והמסך כאשר הדלקתי את המחשב לא נדלק. הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך (אחלה תזמון יש לי), עשיתי ריסט והמסך נדלק לא הספקתי לנקות את הכרטיס אמרתי אולי פשוט יש עודף אבק על הכרטיס והמאוור נתפס היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק לא משנה ריסט לא ריסט שום כלום הייתי בטוח נשרף הכרטיס חזרתי הביתה הוצאתי את הכרטיס הוא לא היה כל כך עם הרבה אבק אבל היה טיפה ניקיתי , והחזרתי למקום. כמו שאתם רואים אני רושם את ההודעה הזאת כלומר הכרטיס עובד יופי אבל: המחשב לאחרונה רץ לאט יותר הכרטיס עדיין עושה רעשים אבל חלש יותר חוששני שהכרטיס נשחק כלומר אם המאוור לא עבד הייתה התח…

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by מילקי12,

שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה חדשה שאני הולך לקבל... עד עכשיו חיברתי את המחשב לטלוויזיה שהייתה לי בלי לדעת אפילו באיזה חיבור אני משתמש... ככה שאנ'לא יודע אם המחשב יוכל להתחבר לטלוויזיה החדשה... אז השאלה שלי היא כזאת: בטלוויזיות - מה ההבדל בין כניסת AV לבין כניסת AV כוללת s-video? מה יותר טוב? מה יותר עדיף? וכו'... תודה מראש!

16. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: BFG 295GTX אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים זזים לאט מדוע?... ברצוני לציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by yuvalg,

יש לי מחשב בן 3 לפחות שרוב רכיביו כבר התיישנו. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתלבט באם לשמור על כרטיס המסך (שהיה בזמנו בין הטובים) ולשדרג אותו רק בעוד שנה? הכרטיס הינו radeon 9700 pro 128mb המחשב משמש גם למשחקים ורצוי לאחרונים שבהם יובל

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by Yossi1981,

האם שני כרטיסים באמת משפרים ביצועים או שבדומה לכל המעבדי כפולי הליבה שיצאו לאחרונה , צריך שהאפליקציה תתמוך בזה? האם השימוש בטכנולוגיה הזו מחייב שני כרטיסים זהים , או שכל מה שצריך זה ששני הכרטיסים יהיו יתמכו בSLI (בלי קשר למערכת השבבים שלהם)

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. אז ככה היה אצלי מסך מחשב ישן כזה ולא היה לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות לחבר אותו למחשב שלי, וואלה הצליח.. והמסך עובד והכול סבבה עשיתי DUALVIEW והוא עובד בסדר גמור רק כמה דברים שטיפה מציקים לי כמו: למה אין לי שורת START במסך השני? למה לפעמים כשאני מעברים אייקונים מהמסך הראשון לשני ואני פותח אותם הם נפתחים לראשון עדיין? תודה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  20. לכל מי שלא ידע הם הוציאו לאחרונה כמה דרייברים חדשים לכרטיסי מסך! והשאלה שלי אם כדאי להתקין את הדרייברים מבחינה של תאימות כי לפי מה שזכור לי הדרייבירים הקודמים היו על הפנים?! http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html משהו ניסה ויכול לתת תשובה? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  21. שלום, הנה מפרט המחשב שלי עפ"י sisoft sandra SiSoftware Sandra System Host Name : HOME-EAFAF57C12 User : Naum Domain : MSHOME Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Speed : 2.67GHz Performance Rating : PR2940 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 16kB Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 Processor(s) MP APIC : Yes System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG System : SiS Technology Inc. SiS661FX + SiS964 Mainboa…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by The Dom,

התקנתי ויסטה והורדתי דרייברים עדכניים מהאתר של NVIDIA ל7800 שלי. עכשיו, משום מה, לא קופץ לי חלון שאמור לשאול אם אני רוצה להפעיל את חיבורי הSLI. איך אני מתקין את זה? (וד"א יש לי 2 7800 :)

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by OfirCC,

שלום. אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שימש למשחקים שיוכל להתאים למחשב שלי זה המפרט Motherboard Name Gigabyte GA-8I945PL-G DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) ספק 500W תקציב כרגע לא רלוונטי תודה!

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  24. על חלק מהכרטיסים שלהם כתוב 80NM. וזה לא הגיוני כי הם החברה היחידה שכותבת את זה כל האחרות כותבות 90. הינה 3 דוגמאות של ה 1950P: זה עם גוף קירור חייתי מעניין אם הוא יגיע לארץ http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=162&prod_cat_id=163&prod_id=63424 וה P הרגילים http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=152&prod_cat_id=164 אם זה באמת 80NM אז הכרטיסים שלהם יהיו הרבה יותר טובים ל OC מהרגילים. אם לא צריך להגיד להם לתקן את זה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by dabaz,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך CRT 17 במחיר בסביבות 1000+-. לפני הנתונים המסך הנ"ל יותר טוב מה LG F700P וגם מצאתי אותו ביותר זול: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=219 אז רציתי לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת חוות דעת. תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים