עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tintin,

בNEW EGG הוא עולה 1900 שקל ופו בארץ 3390?? הפרש של 1500 שקל! אל תקנו.. גם קראתי ביקורות שהרזולוציה הגבוהה שלו עובדת רק ב 60HZ וזה מכאיב נורא בעניים ולכן לא מומלץ לקנות אם אתם גיימרים. חוץ מזה שעדין יש קצת גוסטינג . הנה קישור לאחת מהביקורות: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Radeon38,

כולם רואים איזה מפלצות משגרת ATI לשוק הגבוה. אבל מה עם השןק הנמוך? כאחד שלא משחק ושוקל את ה 3470 אני שואל האם יצא 4470 4570 ?? 4670?? כרטיסים עם תמיכת UVD 2 כמו החזקים אבל רק לסרטים ולא למשחקים. מחכה לתשובתכם שכם אני לא ממהר לרכוש כרטיס.אלה רק מגשש בינתיים תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by noir asoson,

אם תוכלו בבקשה להשיג לי קישור ל radeon mobilty IGP 320m

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Venom_IL,

באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  5. יש חיה כזאת? יש לי כרטיס Sapphire 9800 pro, יש מצב לבדיקה על ידי תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. שלום לכם בסוף החודש בכוונתי בעזרת ה לרכוש מחשב לצורך עריכת וידאו כנראה עם פרימייר CS5 הסיבה לדחייה היא המתנה ל560 (אדובי וNVIDA חברים)ה570 יקר לי מידי ובכלל אני מעדיף את AMD/ATI לפי מה שקראתי למעבדים החדשים יש יכולת עיבוד וידאו יותר טובה משל הכרטיסים לא ברור לי איך זה אמור להשפיע עלי בבחירת כרטיס מסך האם אני בעצם כבר לא צריך כרטיס מסך חזק היות שאת העיבוד כולו יעשה הCPU האם המעבדים החדשים נתמכים /יתמכו על ידי התוכנות כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by roes,

אני יודע שזה שאלה נובית אבל מה זה 3DMARK01 ? מה הנקודות שיוצעות ממנו? (או משהו כזה)

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by Chymes,

אני משתגע! אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת! נכנסתי לפנדה וראיתי ש R9800XT עולה הרבה יותר מ-RX800 PRO. בעצם ה- R9800XT חזק יותר מ-RX800 PRO? איזה כרטיס מסך יותר משתלם מבחינת עלות - ביצועים? אולי משתלם יותר לקחת R9800 PRO? או אולי GF? עזרו לי!

9. Started by tovtov,

שלום, כמעט וקניתי כרטיס מסך GFORCE 6600 של LEADTEK, עד שראיתי את הכרטיס הזה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6784&CatCode=122 כרטיס מסך RADEON X700 256MB PRO PCI EXPRESS . האם זה כרטיס עדיף ושווה את המחיר. פשוט לי הוא נראה זול כאשר ה 6600 עולה 640 ש"ח וזה 687ש"ח. מה דעתכם? דרך אגב זה גבול התקציב שלי - עד 700 ש"ח - לא יותר - ואני לא גיימר מושבע. תודה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  10. שני כרטיסי מסך מעולים. הABIT יקר ב30 ש"ח. מה אתם אומרים? ABIT http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=160 ELSA http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=256

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן. לוח האם שיש לי הוא: Gigabyte GA-631M-S2L במחשב יש זיכרון של 1GB בשני שבבים. בכוונתי לנסות לשדרג גם את הזיכרון. ברור לי שעדיף לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אין באפשרותי לעשות זאת. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס מסך שאפשר וכדאי לקנות למחשב כזה, בתקציב של עד 400 ש"ח. אם מישהו יכול לעזור לי בעניין של הזכרונות זה יהיה מעולה (תקציב של עד 200 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר. רוני נ.ב: המעבד הוא 2.84GHz. אם יש צורך לברר איזה דגם בדיוק אנא אמרו לי.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. בקרוב אני הולך להחיות את הגרוטאה אצלי אז חשבתי ללכת על X1950PRO. עכשיו שמעתי שהולך לצאת 2600XT AGP שנשמע כמו בחירה לא רעה בכלל. השאלה הגדולה מתי הוא הולך לצאת. מישהו יודע לפחות בקירוב?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

לאור ניסיוני האפסי עם כרטיסי HIGH END של אנבידיה רציתי לברר האם ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל יהיה משמעותי? והאם אני אקבל את אותה תמונה סופר איכותית ב 6800 כמו שקיבלתי ב 9800?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  14. היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מלא כרטיסים חדשים , הכל חדש ,זכרונות, ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה כרטיסים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את ה8800GT של intel.מה היום ?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by KaBuKiM,

שלום לכולם, נראה ששלפתי שאלה מהארכיון (למרות שזה עוד לא וודו2 ). אז בעצם העניין הוא כזה - יש לי שני כרטיסים (אחד מהם ממחשב שמת): האחד: XFX GeForce 6500, 256MB PCI-express השני: ATI Radeon 9600 Pro 128MB DDR AGP על הנייר אפשר לראות שהראשון טוב בהרבה מהשני. רציתי לדעת אם זה אכן המצב או שבעצם יש כאן כרטיס ישן יותר שהוא גם יותר טוב? לא מצאתי השוואת בינם, אז באתי לשאול את המומחים. תודה מראש.

16. Started by DL,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני רוצה להעביר סרטים ממצלמת וידאו (לא דיגיטלית) למחשב, זה אפשרי? חשבתי שזה כמו מטלויזיה למחשב אז זה יעבוד.. דבר שני, אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר נורמלי, שלט יהיה מאוד נחמד אבל לא חובה, משהו שאני אוכל לראות איתו טלוויזיה במחשב בכיף בלי בעיות (יש לי YES אם זה משנה) ואם זה אפשרי אז להעביר איתו סרטים למחשב... תודה.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by Eden 6600,

Hello, i want to know what is the highest GPU Card that i can put in my comp without getting bottle neck? (after adding 1 giga more of DDR memory) Without considering about bottle neck, the 9800GT will make better performance than the 8800 GT for example? thx

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by kouliben,

האם הייתם ממליצים על כרטיסי ה-ALL IN ONE של ATA כולל VIVO למיניהם, או לקנות כרטיס עריכה ייעודי בנפרד מהכרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר המרות מ-VHS לאמפג, מ-DVD לאמפג 4, וזה אמור לרוץ על מחשב חזק, כך שאני לא צריך להסתמך יותר מדי על כרטיס חזק מבחינת העיבוד. תודה

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  19. היי , אוקי אז המגבלות הן כאלה: *הכרטיס החדש יחליף HD4850 של XFX שהחיסרון היחיד שלו הוא512MB ,שעובד עד היום כמו גדול(באמת,אין לי תלונה אחת עליו) לאחרונה רכשתי מסך טלויזיה 1920*1080P וכנראה שבגלל הזיכרון הקטן יחסית אני רואה קפיצות קטנות בזמן סרטים, כך שהכרטיס חייב להגיע עם לפחות ג'יגה זיכרון פנימי(מה שנראה כסטנדרט היום) *הכרטיס חייב להיות באותו גודל פיזי של הקודם ,(אין מקום במארז) 9 אינץ' אם אני לא טועה. *רצוי ATI (העדפה אישית,בלי הצדקה מיוחדת) *בתקציב הזה אפשר לשחק על מסך הטלויזיה או שישנו צורך למתוח טיפה את התקציב? *ראיתי את ה5770 1GB שנראה שהוא מתעלה על כרטיס המסך הנוכחי ,איך הוא במשחקים ב1080*1920? בכלל כל המלצה\דעה אחרת\מבצעים חדשים אשמח לשמוע תודה יומנעים

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. במשחקים מסוימים או אפילו כולם יש באגים בתפריטים למשל יש כאלה פסים צבעוניים מגעילים בצידי המסך ולמעלה,וגם בסרטונים במשחקים זה קורה (אבל לא במשחק עצמו)או למשל לדוגמא בpostal2 כאשר המחשב טוען את השלבים אז אין את התמונה ורואים רק את הקו של הטעינה אני יביא עוד מאט כמה print screens כדי להבהיר יותר את הבעייה הכרטיס שלי הואr9500 pro והדרייברים הכי חדשים

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.4A 768MB Ram 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro ASUS P4S533 (אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו...) יצא לי ב-3D Mark 2003 את התוצאה הבאה: 5317. האם זה טוב למחשב שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by Tuvok,

קניתי היום כרטיס טלויזיה של Pinnacle PCTV2000. עברתי תלאות על מנת להתקין אותו. מסתבר, שהדרייברים המסופקים אינם נתמכים ב-XP SP2 והלינק להורדת דרייברים מהאתר שלהם לא עבד. הצלחתי איכשהו להשיג... בררר... עכשיו, על מנת להתקין את התוכנה שלהם, אני נדרש להקיש את ה-Serial שכתוב על האריזה. כמובן, שלא כתוב כל Serial.... למישהו יש Serial לתת לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. אני רוצה לקנות Fx 5900 ויש לי פנטיום 4 1500 ואומרים שלא שווה לי כי הוא לא ירוץ הכי טוב עליו מה ..כאילו..זה נכון.?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by eizo,

שלום לכולם, שאלה למי שמבין קניתי את ה4870 וחיברתי אותו כמו שצריך הפעלתי את המחשב ואחרי כמה שניות זה מצפצף לסירוגין ורושם למעלה במסך שהוא לא מקבל מספיק חשמל או שהוא לא מחובר, יש לי ספק כוח 450w שאני ממש לא זוכר של מי, השאלה אם ב99 אחוז זה הספק או שיש אלטרנטיבה, תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by C-King,

מישהו יודע במקרה??

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים