כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את הכרטיס הזה בכמה חנויות ולא מוצא. מה שמצאתי בתחום התקצים שלי הוא את Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB האם הכרטיס הזה יותר טוב מה-9500 פרו ואם כן למה הוא עולה בערך אותו הדבר אם לא יותר זול?(המחיר שלו הוא 1260 ש"ח) ובכלל מה זה הפרו הזה? מה זה נותן? ואם למישהו יש תמונה להראות לי איך הכרטיס הזה נראה אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם כרטיס זה, במחיר הכי זול ואם המחירים שלו צריכים לרדת אז מתי?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי כבר כרטיס מסך של RADEON 9600 XT האם זה משנה של מי הכרטיס? הכוונה האם זה משנה מי מיצר את הכרטיס עצמו ??? דרך אגב קניתי קרטיס של ג'יגבייט, האם הוא טוב והאם יש טובים ממנו? תודה מראש על העזרה. נ.ב. אני עדיין יכול להחזיר אותו ולהחליף אותו באחר....
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אספנו לבחינה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA, ה-GeForce RTX 4060 Ti 8GB אשר מחליף את GeForce RTX 3060 Ti המזדקןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי אפשרויות - 9600GT TWINTECH OC 700/1900 MHZ (במקום 600/1800) או PALIT 9600GSO 384 SONIC הראשון עולה 464, השני (ה 9600GT) עולה 550. האם זה שווה את התוספת? עד כמה ה 9600GT יותר טוב כדי להצדיק תוספת כסף? תחשבו גם על הטווח הארוך
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1,200 שקל מה אתם אומרים אולי על הרדון 9600 XT של ספיר?
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/58839/How_It_s_Made_Computer_Circuit_Boards.html
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר'ה, המערכת החדשה כבר בהרכבה, בקרוב בהרצה ואח"כ בבחינה. CM690 Gigabyte-x48-DS5 E8400 Ultra 120 extreme gskill 1066mhz 2gbx2 enermax modu 82+ 625W seagate 7200.11 500GB וכמובן, גולת הכותרת... 2 כרטיסי 4870 בקרוספייר !! נראה לי שאני יעביר את הסופ"ש בשינה מרוב ציפייה, לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע חוץ מהכרטיסים האלה.... מקווה שאני לא אצטרך לעשות להם OC בזמן הקרוב (למרות שזה ממש מסקרן במיוחד לאור הכתבה האחרונה שפורסמה בנושא היום באתר המדברת על זה שה4850 ו4870 מגיעים בסטוק מאוד נמוך למה שהם מסוגלים באמת ושכנראה יצא ה SUPERRV770 כבר בOC ושאולי כדאי לי לחכות לו אשמח לחוות דעת. נ.ב. לכל אלה שאומרים שאני לא צריך את זה, אז אני כן. כולם צריכים את זה !
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב יש כיום שמריץ למשל PES 2008 על HIGH. בתודה,ניב.
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם יש לי את הכרטיס מסך הישן שלי GF4MX 440 AGPX8 והחתיכה של הAGPX8 עומדת להשבר האם הכרטיס ימשיך לפעול במידה ותישבר החתיכה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך geforce 7600gs (אני מניח שכולם יודעים את הנתונים המלאים עליו). הייתי שמח וכל זה כי בשבילי היה מדובר בקפיצה ענקית (היה לי fx5200). אז הפעלתי משחק בשם lord of the rings battle of middle earth 2, אומנם ציפיתי לעלייה בביצועים אבל לא כזה. אתם קולטים אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שלו-עם HDRR AA והכל. חוץ מהרבולוציה ( 1024x768), והוא פועל דיי טוב. עכשיו תביני אין לי מערכת של גיימרים. היא כמו של סמי גיימרים. אני לא מבין איך זה פועל ככה. ידעתי שיהיה שיפור אבל לא חשבתי שכזה. מה לפי דעתכם הגורם לכך.
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כרטיס 6600GT PCIE. התקנתי מחדש את XP לפני מספר שבועות ובדרייברים החדשים פשוט אין את האפשרות לפרוס את התצוגה על מסך נוסף. למעשה, הדרייברים בכלל לא נותנים לי להוסיף מסך נוסף. עכשיו שידרגתי לדרייברים הממש חדשים (מלפני יומיים) ועדיין אין האפשרות הזאת. לפני ההתקנה מחדש של XP, עם הדרייברים הישנים, הכל עבד כשורה. עוד מישהו נתקבל בבעיה הזו ויכול להציא פתרון? יש דרך להחזיר את הממשק שליטה הישן? 10X
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איך הכרטיס הבא למשחקים? http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57256V.htm אני הולך להביא אותו בערך ב500 שקל שווה? :s05:
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעוד ATI ממשיכה במסורת של עידכון דרייוורים כל חודש , NVIDIA ממשיכה להירדם עם העידכונים שלה. מה הסיבה לכך שכבר יותר מארבעה חודשים הם לא מעדכנים דרייוורים ? גם ככה לפי בדיקות שלי ושל המון אחרים בפורומים של GURU3D וכו' הגירסה 66.93 האחרונה שלהם כרגע היא גירסה גרועה מאוד עם לא מעט באגים בחלק מהמשחקים. לכן אני משתמש כרגע בדרייוורים שהשד יודע מאיפה הם באים ומי באמת מוציא אותם. הגירסה היא 75.90 מהאתר GURU3D . עד עכשיו אין לי בעיות מיוחדות איתם אבל לא מובן לי העניין הזה עם NVIDIA והדרייוורים שלה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לעונים! אני לפני קניית מחשב ומאוד מתלבט לגבי קניית כרטיס מסך. בעיקרון השימוש העיקרי של המחשב הוא עריכת וידאו עם מצלמת וידאו דיגיטלית SONY DCR TRV 22 ברצוני לדעת אם בעזרת הכרטיס מסך אני יכול לשלב את הוידאו הביתי(או שהוא מתחבר לחומרה אחרת במחשב), הטלויזיה ובנוסף שתהיה לי אפשרות לשלב שתי מסכי מחשב לעבודה עם תוכנות העריכה. איזה כרטיס מסך יכול לשלב חומרה זו! אגב התקציב הוא עד 1000 ש"ח ואם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב העונה לציפיות אלו, אשמח !
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה,קניתי לא מזמן מסך 226BW של SAMSUNG מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב בגלל שאין לי כרגע מחשב משלי אז חיברתי אותו ללפטופ של אבא שלי ומהפעם הראשונה שהמסך חובר הוא מרצד לי המחשב עצמו הוא אחלה מחשב(אם יש בכלל קשר)אז פשוט אני לא יודע מה הבעיה האם זה בגלל שהוא חובר ללפטופ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
שלום חברים וחברות. בעקבות רכישת מסך חדש בקרוב אני שוקל להחליף גם את הכרטיס מסך המתיישן שלי. משהו יכול להמליץ על כרטיס טוב עם DVI ? אני לא מריץ משחקים. תודה, שחר.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי Q8300@3ghz 4GB DDR2 X1950pro 550W לא זוכר את החברה, צריך לפרק את הספק כי המדבקה למעלה 1280*1024 הכרטיס כבר מיושן, משחקים חדשים שדורשים דירקטX 11 ועוד כל מיני שטויות לא רוצים לפעול איתו. אני כבר המון זמן לא מתעניין בתום הזה של המחשבים ונשארתי מאחור, במיוחד בסוגיית nVidia כנגד ATI. אני לא רוצה להשקיע יותר מ600 שקלים. בסך הכל הכרטיס הוא כדי שיוכל להריץ את המשחקים, לא מחפש כל מני AA*16 או פילטרים מטורפים. שיריץ את המשחקים כמה שנים קדימה וזהו. נתקלתי בHD6770, האם הכרטיס הנ"ל יתאים לצרכים שלי? כמו כן החנות ממנה אני קונה הינה KSP, ככה שהמוצר צריך להיות בזמינות אצלם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לניידים או לפה אז אם זה בכל זאת קשור יותר לניידים תעבירו בבקשה. אפשר לדעת מה המקביל של הכרטיס הזה בדגמים של NVIDIA או ATI, כי זה כמו סינית בשבילי עכשיו אין לי מושג מה הוא מריץ מה לא, יש לו פיקסל שיידר? מה זה הכרטיס הזה הכלל.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב סבבה: מעבד AMD Athlon XP 2600+ לוח אם (nf7-s/nf7,nf7-v (nVidia-nForce2 זיכרון (DDR-SDRAM - 1024 (dual אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי בעלות של בסביבות 800 ש"ח. תודה מראש, עמית. האם הכרטיס המומלץ: GeForce 7600GS יעבוד איתו?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת איך אני בודק מה הטמפ' שלו וגם אני בן אדם חדש בחברה של ATI ואני מסתבך מלא בדרייבר הכי חדש שהורדתי שלהם הורדתי עם גרסה CCC עכשיו דבר ראשון באתר היה כתוב שזה תומך בשפה עברית ונכנסתי בדרייבר עצמו לשפות והיה רק ENGLISH איך אני משנה לעברית כדי שיהיה לי הרבה יותר קל להשתמש בהגדרות שונות .... ודבר נוסף הוא איך אני מפעיל קבוע בדרייבר הכי חדש 5.11 עם CCC את הפילטרים בכרטיס AA ו- AF ועל מה כדאי לי לכוון אותם 2X,4X וכו' תענו לי בפירוט על כל שאלותיי אם תוכלו אז תודה 1
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך: RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת ה-TV-OUT, אבל אני לא יודע איזה כבלים לקנות. תמליצו לי בבקשה על כבלים זולים אבל באיכות טובה שיהיו באורך של 8 מטר, וגם כבל לאודיו, תודה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-