כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-גודל הזיכרון -מהירות הזיכרון -סוג הזיכרון?gddr/2/3 -מהירות השעון -גודל הMemory Bus (128/256Bit) ומה זה RAMDAC?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה,קניתי לא מזמן מסך 226BW של SAMSUNG מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב בגלל שאין לי כרגע מחשב משלי אז חיברתי אותו ללפטופ של אבא שלי ומהפעם הראשונה שהמסך חובר הוא מרצד לי המחשב עצמו הוא אחלה מחשב(אם יש בכלל קשר)אז פשוט אני לא יודע מה הבעיה האם זה בגלל שהוא חובר ללפטופ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם ATI TOOL ואני לא מבין אם יש ארטיפקטים... תמונה למטה והכרטיס מגיע גם ל82 מעלות זה הכי הרבה שהוא הגיע... הכרטיס Geforce 7900GT בבקשה לעזור אם כן אני ילך לחנות ויבקש מהם להחליף המחשב מלפני 11 חודשים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום, 1. יש תאריך יציאה= לא דדוקא מדוייק אלא: חודש/ רבעון/ משו... א.לסידרת ה GF9XXX של NV י? ב. לסידרת ה 3XXX של ATI י? 2. א. אני יודע שלסידרה החדשה של ATI יהיה את המעבד הגרפי R700 אבל איך יקראו למעבד של NV י? G90 או G92 י? ב. מה ההבדל בין G90 ל G92 י? (הבנתי שה G92 יהיה בגלל בסידרה הנוכחית, יש מצב?)
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מצאתי כרטיס מסך אבל אני לא לא יודע אליו כלום לא כתוב איזה חברה הוא ולא כמה זכרון יש לו אני יודע שהוא ישןאבל זה לא משנה יש לי מחשב ישן בן 6 שיש לו כרטיס מסך מובנה ואני רוצה לשים לו את הכרטיס הזה שמצאתי אשמח אם תתנו לי מידע זה מה שכתוב על הכרטיס agp 6326 ואז יש איזה מספר pjd4548 זה כל מה שרשום עליו אשמח למידע
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי צריך עזרה בקנית כ.מסך עד 700 ש"ח יש לי מעבד P4 3G אינטל 90NM 530 1MLGA775 לוח אם אסוס P5P800 SOCKET 775 חיבר AGP תודה למי שעוזר
-
- 12 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
הכרטיס הזה עוד ישגע אותי , נראה לי אשבור אותו בסוף איך לעזאזל אני שם שתי תמונות שונות על הדסקטופ? כלומר WALLPAPER אחד על המסך ראשון ו-WALLPAPER אחר על המסך שני?
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם; רכשתי 8800GTS, וביצעתי לו בדיקה בתוכנה 3DMARK 06 ואני חייב לציין שאני ממש מאוכזב מהציון (6342); ובכלל, הכרטיס למשל בOBLIVION בקושי מגרד 20 FPS, ברזו' של 1024*768 (כמובן שכל האופציות הם במקסימום) ובלי AA כלל (מה שבכלל לא הצלחתי להפעיל HDR+AA ביחד) אך זה כבר סיפור אחר; למישהו יש פיתרון לנושא? תודה לעונים, רון
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני החלטתי לעדכן את הדרייברים במחשב שלי. חיפשתי במדור ההורדות של האתר ולא ראיתי איפה כתוב לאיזה כרטיסים מיועדים הדרייברים, חיפשתי גם באתר של Nvidia והדרייבר הכי חדש הוא רק לבעלי G7800 ומעלה. מאיפה אני משיג את הכי עדכני לכרטיס שלי ? בתודה,ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הוא תומך בטכנולוגיה החדשה או שאין לו מה לחפש בקרב המחשבים החדשים שיוצאים? עריכה: האם הדרייבר החדש שלו 7-11 הוא בסדר וכדאי להתקין אותו? היה עליו דיון שהוא כול כמה באגים ולא מסודר ולכן אני שואל. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תודה לעוזרים דרך אגב זה pci אם אפשר לקבל קישור הורדה מדויק
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי קניתי מארז חזק, כולל מסך מדהים של סמסונג 932 משהו. כרטיס מסך אני רוצה משומש עד 500 ש"ח , שיתאים ל pci-e . מה ההמלצות? לגיימר חובבן!!!!! תודה רבה , רונן
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בלי התיחסות למחירים של כל אחד. מי יותר טוב? גם בגרסאת הDDR3 וגם בDDR4 (וכמה הדידיאר4 עדיף על הדידיאר3 ואם זה שווה תיחס מחירים בינהם. שניהם בגרסאות ה256 מגה
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לניידים או לפה אז אם זה בכל זאת קשור יותר לניידים תעבירו בבקשה. אפשר לדעת מה המקביל של הכרטיס הזה בדגמים של NVIDIA או ATI, כי זה כמו סינית בשבילי עכשיו אין לי מושג מה הוא מריץ מה לא, יש לו פיקסל שיידר? מה זה הכרטיס הזה הכלל.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רוצה לתת שני 8800GTS 640MB תמורת GTX אחד....מה מעוניין? פשוט אני עובר ללוח אם אחר בלי SLI...ואני אסתפק ב GTX אחד בודד.... שני ה GTS בקופסאות מקוריות...אחד נקנה לפני חודש וקצת בארץ והשני לפני חודש בערך מחו"ל. אחד EVGA ואחד BFG שניהם אחריות לכל החיים. מי ראשון ?
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הנה תוצואות ה 3DMARK06 ללא OC מפרט : Amd Athlon64 bit 939 3.2 motherboard: nForce 430 Chipset - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA2 - RAID - Firewire iEEE-1394a - 8 Channel Sound - Gigabit LAN - mATX - GeForce 6150 VGA on board video card : X1950Pro 256MB GDDR3, HDCP Edition ,256-bit (512-bit Internal Ring Bus) Dual DVI (Double Dual-link) HDTV D-sub HDCP DVI to HD(MI) TV support via HD Video Dongle.HDCP decoding for Blu-ray and HD-DVD @1080i video quality. memory : 1 gb http://img120.imageshack.us/img120/5966/ddee1.jpg תוצואות : על 1024X768 ללא AA וגם תוצואות SUPERPI http://rotter.name/User_files/nor/461fbf7e054251e4.jpg
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב החדש שקניתי, מארז Antec NSK3300 (בא עם ספק של אנטק 300W) לוח אם Gigabyte GA-M61PM-S2 AMD Athlon 64 X2 4600+ Windsor (65W) 1 ג'יגה של זכרונות DDR2 אני חושב לקנות את ה-7900GS של ג'יגה בייט שלפי מה שהבנתי מגיע עם מהירויות גבוהות יותר מהרגיל. אולי לעשות לו עוד קצת OC. לא גיימר כבר, בעיקר אני מתכוון לשחק ב-Neverwinter Nights 2 ו- Gothic 3. אולי קצת C&C 3. הכרטיס הכי זול שמצעתי בינתיים הוא 982 ש"ח (למזומן). חשבתי גם על ה-1950PRO אבל הוא צורך יותר הספק (ואני די מוגבל פה) וגם אני לא בטוח שהוא יכנס לי למארז (מיקרו ATX). מה דעתכם? האם זה כרטיס משתלם לגיימר קליל שבעיקר הולך לשחק במשחקים הנ"ל ומרוצה מה-XP שלו? (וגם אשמח לשמוע על מחיר יותר טוב…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקציב שלי נמוך אני רק רוצה שהוא יריץ UT2003 ו MOHAA טוב ואיזה הכי משתלם עד 400-500 שקל?? אם יש כרטיס שעולה קצת יותר אבל משתלם מאוד אז אולי אני גם יקנה אותו
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
אני מדבר איזה חנות או מקום שאני יכול לקנות רק את הקופסאות היפות של הכרטיסי מסך???? אם יש אני אשמח לדעת כי אני אוסף אותם....!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari02.jpg אוקיי אז צריך עכשיו לא חיבור חיצוני אחד אלה שתים!! http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari01.jpg הכרטיס בלי היטסינק תשמעו הוא לא גדול כמו שכולם חשבו באותו גודל של טי4600... http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari03.jpg תוצאה מעולה בלי אוברקלוק ובלי כלום תראו הקירור של הכרטיס הוא הוונטק שמוכרים בפנדה במחיר של 70ש"ח או פחות...
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-