עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rhx,

אוקיי שלום לכולם אני כבר מתעצבן מהשאלה הזאת למה ה 9800PRO עולה כמו ה 6600GT?שהGT בהרבה יותר טוב ממנו? ובקשר ל 9800XT מה יותר טוב?יש חלק שאומרים שה9800XT יותר טוב ויש חלק שאומרים שה 6600GT יותר טוב הרי ה 9800XT הוא דיי ישן והוא עולה הרבה ??? אני לא מצליח להבין את זה אם מישהו פה יכול להאיר את עיניי זה יהיה טוב .

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by super-MC,

בקשה לחוות דעת על ‏8400GS 256MB DX10

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by yonni,

ראיתי באתר של VIEWSONIC שגם דגם הPRO המומלץ פה באתר מאוד http://www.viewsonic.com/products/crt_p95fplusb.htm וגם דגם ה EXECUTIVE הנחות יותר www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTE2/E92f+SB.htm שניהם משתמשים בטכנולוגית PERFECTFLAT , ואני לא מוצא שום הבדל בטכנולוגיה שלהם מלבד כמובן רזולוציות וקצב ריענון... מישהו יכול להגיד לי אם מדובר בFLAT אמיתי או לפחות ראוי? כי הדגם הפשוט E92F עונה לתקציב 1350 ש"ח ומציג מפרט משכנע...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by or2077,

השאלה שלי היא אם נגיד אני קונה את הכרטיס מסך 9600GT של TWINTECH עם OC של החברה והכל... WINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDITION (CM COOLING) 512MB DDR3 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 ועוד חצי שנה בערך אני קונה את ה9600 של חברה אחרת בכלל בלי OC לצורך העניין: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail http://tms.co.il/product/5216 השאלה שלי היא האם הכרטיסים יעבדו בתיאום ביחד באמת? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by ProVoker,

אהלן פורום יקר ושבוע טוב שאלה שאלתית לי אליכם לאחרונה קניתי לוח אם חדש של ספיר 780G שכולל בתוכו אונבורד את ה3200 כמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE HD3850 ואני מריץ את המערכת XP ניסיתי לשחק בביוס לעדכן אותו וגם לעדכן כמובן את כל הדרייברים, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את שני הכרטיסי מסך אבל משומה באף מצב לא הצלחתי לגרום לCCC לאפשר לי לבחור בcrossfire המיוחל האם אני טועה אולי איפשהו או שבכלל אי אפשר לעשות את זה בXP ואם אי אפשר האם יש איזה דרך לעקוף את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. אני שואל את זה לא כי אני נוב (למרות שאני קצת אחרי כל המושגים שאני קורא כאן ואין לי מושג מה הם אומרים ) כי אני יודע ש R9800 פרו הרבה יותר טוב מFX 5900 (לא XT ) . אבל כשמסתכלים על הנתונים שלהם רואים שהם בתכלס אותו דבר ואפילו ל 5900 יש יתרון אגב אני מדבר על גרסת ה 128 MB . Radeon 9800PRO\256 מהירות ליבה: 380MHZ מהירות זיכרון: 680MHz (בערוץ בודד 340MHZ) או 700MHz ( בערוץ בודד 345MHZ) לגרסאת ה256MB אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB או 256MB צינורות עיבוד: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ)…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by coorva,

RADEON HD 3850 מול RADEON X1550 (שניהם AGP) איזה נחשב לחזק יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by amitai124,

9900GT:http://www.msi.com/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=136&cat3_no=&prod_no=1817#menu 8800GT OC :http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm מה יותר טוב ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אוקיי , יש לי FX5200 עם זיכרונות Hynix HY5DV281622DT ואני לא מוצא מידע מספק עליהם , הייתי רוצה את עזרתכם , כל תגובה תתקבל בברכה , לא מצאתי ביקורות שאומרות משהו... אבל אני יודע שעשיתי לזיכרונות האלו 400@640!...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. המחשב מיועד לא משחקים אלא רק לעיבוד וסריקת תמונות זה מיעוד לחברה... העיבוד וסריקה ברזולוציה של 1024DPI המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 אני צריך שהיה לפחות 256 זכרון נ.ב גם מסך אני צריך תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lipa,

אני מבין ש-HD=High Definition , אבל מה הכוונה CP ? , פורמט חדש ?

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  12. אז מה יותר חשוב בכרטיס גראפי קומפקטי, האורך או הרוחב שלו? כעת תוכלו להחליט על סוגיה זו לכתבה

13. שלום לכולם אני בתהליכי שידרוג למחשב שיחזיק עוד כמה חודשים טובים אני צריך כרטיס מסך שיחזיק מעמד למשחקים (אני גיימר כבד בלי תקציב כמעט) 500 שקל זה כל מה שיש לי כרגע זה מיועד במיוחד למשחקworld of warcraft שאין לו דרישות מי יודע מה

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Idan-h,

האם ATI ו-Nvidia ממשיכות לייצר כרטיסי AGP? או שמה כל כל החברות הפסיקו וממה שיש בשוק זה מה שנשאר? כי אני לא מתכנן ממש על מחשב חדש, ואם באמת הAGP הולך להעלם בתקופה הקרובה, אני מעדיף לקנות אולי איזה 6600GT או 6800. תודה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  15. בעיקרון אני מתלבט בין הכרטיס של NVIDIA 8600Gt לבין הכרטיס של ATI 2600XT מה עדיף לפי דעתכם?

• 12 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by ofirng,

איזה כרטיס מסך עד 1000 שח יתן לי ביצועים מרשימים למדי.. לא הבנתי כל כך את המאמר על כרטיסי המסך הדשים.. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי משחקים בין החזקים שעומדים לצאת לשוק בקרוב אז שיעבוד חלק עם הכרטיס מסך..תדה למי שעוזר

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by chen_86,

מישהו יכול לתת לי פרטים על הכרטיס?? איפה אפשר לקנות ? האם מומלץ? אני קונה מחשב חדש והייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך שייתמוך בטלוויזיה החדשה שלי hitachi 32ld9000 בצורה הטובה ביותר, רציתי לשאול אם עדיף לחבר את הטלוויזיה דרך חיבור hdmi לכרטיס מסך או שזה לא משנה (גם טוב dvi) ? בנוסף הומלץ לי על דגמים SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤669 GIGABYTE GEFORCE 7600GS 256MB HDMI+HDCP PCI-E Sapphire Radeon x1950Pro 256MB HDMI PCI-e מה אתם אומרים? מה ההבדלים? עם מה אני יקבל את הביצועים הטובים ביותר ?? תודה לכל עוזר אני כבר ממש נואש. בתודה מראש,

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקיי חברה אתמול רכשתי את כרטיס הr9800 pro שלי והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא פאטצ הוא משהוא שיתן לי לשונית חדשה בדריוורים דרכה אני יכול לדצע אוברקלוקינג לכרטיס. עד היום היה לי כרטיס של nvidia והיה אפשר לעשות את זה. נכון לרגע זה אני משתמש בrage3d tweak אבל הייתי מעדיף שלא. תודה על העזרה.

19. Started by lmlm,

אחריי העסקה של AMD שקנתה את ATI שהדהימה את כולנו אולי הגיע התור של אינטל? האתר החומרה המפורסם X-bit labs מדווח שאינטל אולי תרכוש את יצרנית כרטיסי מסך/ציפים ללוחות אם נוידיה. "עיסקה כזאת יכולה להתבצע פחות מ24 שעות ,ויש השערה שאינטל תבצע קניה" כך אמר לאתר ביל לפטלביץ אסטרטג. נוידיה יכולה להמכר לאינטל בכ 14-15$ מליארד אבל לאינטל ישנם רק 7.64$ מיליארז דולר במוזמנים כרגע. השמועה הזאת התחילה כאשר AMD קנתה את ATI (אחריי גם שמועות) בשביל 5.4 מיליארד דולר (פחות בכ10$ מיליארד דולר בשביל נוידיה) לא נוידיה ולא אינטל העירו עדיין לכתבה מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061005003056.html ?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  20. רציתי לדעת בבקשה אם יש דרך לוודא\לבדוק שהמהירות של המאוורר של הכרטיס מסך שלי מוגדרת על הגדרת יצרן. יש לי כרטיס GTS 250. וינדוס 7 32 ביט. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by nec5e,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך 8800gt (שהייתי מאד מרוצה ממנו) ואני מחפש להחליפו בכרטיס חדש. המחשב שלי הוא ישן (מעבד E6600 מהראשונים שיצאו fsb 1066 , ספק thermaltake tr2 rx-550, , לוח אם asus chipset p965 4 גיגה זכרון). אני לא משחק הרבה משחקים בעיקר רואה סרטי HD (אבל משחק משחקים חדשים בד"כ) וגם אם אני משחק זה בד"כ ברזולוציה של 1360X768. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך (רצוי של nvidia - יש לי ניסיון לא טוב עם ATI בכל מה שקשור לדרייברים) תקציב עד 900 ש"ח המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by compman112,

יש הנחות של חבר עכשיו עכשיו הביאו עם זה חוברת של ההנחות של המכשירים ויש שם מסכי פלאזמה וLCD יש משו שאתם ממליצים עליו שם?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by ofirrjd,

היי, יש כרטיס 9600XT יד שנייה שאני מעוניין לרכוש. מחירו בשוק כ 1000 ש"ח (של ASUS). העניין הוא שבמחיר של כרטיס כזה יד-שנייה (בואו נניח שאני אקנה אותו ב 600 ש"ח), יש לי את ה 6600. לידיעתכם, הייתי מ-ז-מ-ן קונה את ה 6600GT רק שהבורד שלי אינו תומך ב PCI-E וכרטיס כזה בקונפיגורציה של AGP עולה סביב ה 1000 ש"ח וזה כבר יותר מדי. על מה הייתם ממליצים: 9600XT או 6600 (256MB)? אם יש לכם לינקים למאמרים שמשווים בין שניהם, אודה לכם מאוד (אגב, אני לא הצלחתי למצוא כאלה). תודה רבה, אופיר

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx680 הוצאתי את הכרטיס מסלוט 1 והעברתי אותו לסלוט 2 בעת ההרכבה לא הכנסתי את הכרטיס כמו שצריך לתושבת ה-pci והוא ישב לי באלכסון וננעל לי ולא הצלחתי להוציא אותו לאחר מכן בסופו של דבר הזזתי את הכרטיס לצדדים ושיחקתי איתו עד שבסופו של דבר הכנסתי אותו לתושבת כמו שצריך בעת ההזזה של הכרטיס נשמעו קצת רעשים מהפלסטיק האם נגרם נזק כלשהו לכרטיס למרות שאחרי שהרכבתי אותו כמו שצריך והפעלתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by idDFdd,

תראו, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש עם 4850 CF שני הכרטיסים על הפנים, רותחים,מרצדים לי חבל על הזמן, ארטיפקטים.... עכשיו, אני בטוח שמשהו בכרטיסים לא בסדר כנראה הגיעו אליי פגומים הייתי בחנות לפני יומיים הראנו למוכר ת'ריצודים במקרה במשחק FS 2004 שזאת לא הייתה דוגמה טובה על המקום הוא החליף ובדקנו אם הוא מרצד בעוד כמה כרטיסים כמו 9600GT ועם כולם המשחק ריצד.. אני מתכנן ללכת אליו שבוע הבא עם כמה משחקים כבדים להראות לו את הריצודים המטורפים האלה אני כבר לא יכול ככה שילמתי 2000 שקל על 2 כרטיסים בשביל מה? :'( פשוט מבאס... מה הייתם עושים במקומי? הולכים לחנות עם כמה משחקים כבדים ומראים לו מול הפנים שהכרטיסים מרצדים? הוא יהיה חייב להחליף לי את שני הכרטיסים אם הוא יראה שבהרבה משחקים …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.