עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by charm,

שלום חברים, חבר שלי מעונין לקנות כרטיס גיפורס 6600GT ומתלבט של איזו חברה לקנות ראינו ב KSP כרטיס מסך של חברת XFX (מישהו שמה עליהם? האם הם טובים?) ב 1060 ש"ח אבל כנראה שזו שנה אחריות לא? http://ksp.co.il/hmain.php ובזיגזג יש את גיגה בייט ב 1215 ש"ח רק כרטיס OEM עוד בתוספת של 80 ש"ח גרסת RETAIL ומקבלים שנתיים אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2883 בגמא מחשבים ניתן להשיג גם את גיגה בייט ב 1274 ש"ח ונדמה לי ששם הם נותנים 3 שנים אחריות בלוגיק ניתן להשיג את הכרטיס מחברת אלבטרון ב 1269 ש"ח עם שלוש שנים אחריות http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5537 אז מה כדאי איזה חברה הכי מומלצת? חשוב שהחנות תהיה ב…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  2. היי קיבלתי לפטופ חדש T42 של IBM ואני מחפש דריבר לכרטיס מסך mobility 7500 radeon על המחשב מותקן דרייבר ישן מאוד ..מישהו יודע איזה דרייבר הכי חדש קיים לכרטיס זה? ראיתי שיש ל-IBM גרסא יותר חדשה באתר אבל היא גם יחסית ישנה...יש משהו יותר חדש? תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by DUDEnamE,

המחשב עולה כשהוא מגיע לWINDOS אז המסך TVLCD רושם "אינו נתמך" לפני הFX5700VE היה מוחבר למסך הזה כרטיס ONBORD של אינטל וזה עבד אני שוב יכתוב ברור יותר, הוא רושם אינו נתמך רק כשהוא מגיע לווינדוס לפני זה הכל תקין הוא מציג את כל הבוט ואפשר להכנס לביוס והכל... למישהו יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by LinKinG,

אם אני קונה עכשיו ATI Radeo 9800 Pro אני מקבל איתו את השובר ל Half Life 2?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. קניתי את הכרטיס מסך בעיקר בשביל אחותי הקטנה שרוצה לשחק SIMS3 המחשב עוד לא הגיע ועכשיו אני בכלל לא בטוחה שהמשחק הזה יפעל עליו.. האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה עומד בדרישות של SIMS3???

6. Started by KvodHagab,

המסך המדובר הוא MAG 996PF 19 אינצ שטוח.. השאלה שלי היא האם המסך הזה טוב או לא? עושים לי עליו מחיר של 900 שקל..

7. שלום כרגע יש לי את הכרטיס X800GTO2 לא מנוצל 1024 RAM טרה וחצי של זכרון קשיח Lan party nF4 UT ultra d AMD athlon 64 vience 3000 ומסך של CMV CT720D עכשיו הכרטיס לא תומך בSM3, ולכן לא יריץ את C&C החדש, ריינבו סיקס, ועוד . אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך בSM3, ובעוד הגדרות חדשות שהמשחקים ידרשו. התקציב שלא יחרוג מ1500, שזה גם יותר מידי יקר, אז אם יש משהו יותר טוב ביותר זול, יתקבל בברכה! (אפילו 1200). אם עדיף מסך LCD אחר, תמליצו. כי אם לא, יקנו לי מקלדת של לוג'יטק elite תודה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  8. ה8800GTS 640MB לא ממש הספיק לעבוד אבל שכשמדליקים את המחשב רואים תמונה מטושטשת ואז סתם פסים, הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו (TMS) אבל האחריות עברה לפני חודשיים ואין אפרות לתקןאותו- במילים אחרות אמרו לי לקנות משהוא אחר, אז בדקתי קצת וראיתי את ה4850 של אלברטון ב550 שקל בTMS ואני ואל אם זאת תהיה הקניה הכי טובה למחיר שיהיה שקט, עם קירור טוב וביצועים- הכי טוב שאפשר להשיג במסגרת התקציב. אז ה 4850 של אלבטרון יהיה הקניה הכי טובה? והאם באמת אין מהל לעשות עם הכרטיס הנוכחי שלי? אני דיי לחוץ כבר לקנות כדאי שיהיה לי את המחשב שלי בחזרה..

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by NTT,

שלום, אם אני אעשה CF של 4850 ואחד 4870,הכרטיס החלש 4850 יכול להוות צוואר בקבוק ל4870 ואני אקבל תוצאות גרועות יותר משל CF של שתי 4850? ובכלל,לעשות CF כזה - מומלץ? ואיך המשחה הטרמית MX-2 של ARCTIC COOLING כמשחה לכרטיסים האלה,מומלצת?(בכללי).

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by yonlir,

היי לא יודע אם זה הפורום המתאים יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 , ולוח אם P4P800-MX-ASUS כרטיס המסך ON BOARD הכרטיס לא רציני להפעלת משחקים תלת מימדיים. איזה כרטיס מסך סביר אפשר לחבר כדי לאפשר הפעלת משחקים ואיפה ניתן להשיגו באזור השרון בתודה יון

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by alexkaplan,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 עם 1G זכרון כיום יש לי כרטיס מסך FX5200 הבן שלי (בן 8) משחק במחשב ועד היום לא נתקל במשחק שהוא לא שיחק יפה (ריי מן , מכוניות וכו') לאחרונה קיבל ליומולדת משחק ספיידרמן 3 שלא עולה (דורש פנטיום 4 2.8 וכרטיס מסך מינימום FX7300 או רדאון X1300 . שאלתי : האם שדרוג כרטיס המסך (הוא AGP) לכרטיס אחר (משומש, כמו FX6500 /רדאון 9600 או X1950) יספיקו לי ? תודה !

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  12. אאחחחח, אם רק היו מוציאים ת'צעצוע הזה לפני חצי שנה ... http://www.techpowerup.com/113335/Galaxy_Designs_Dual-Core_GeForce_GTS_250_Graphics_Accelerator.html

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by yogev_k,

חברה אני מתעניין בכרטיס x800gto fireblade ושמעתי שהוא עבר סירוס לצינורות שאי אפשר לפתוח אותו ל-16. עכשיו אני רוצה לשאול אם יש כרטיסים כאלה שלא עברו את אותו החיתוך ליזר הזה שדיברו על זה. וגם אמרו לי שיש שתי ליבות שונות. עכשיו איך אפשר לזהות את אותם כרטיסים שעברו את החיתוך או את שתי הליבות השונות. ורציתי לשאול אם זו הגרסה הכי חזקה של ה-x800gto. תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  14. שלום חברה בדקתי באתר של חנות מחשבים כלשהי מחירים של כרטיסי מסך וראיתי שGeForce 6600GT עם תמיכה בSLi עולה כ1000 שקל. ראיתי גם שGeForce 6800GT עולה כ2000 שקל. אז רציתי לדעת מה עדיף לקנות? 6800GT בודד או שני 6600GT שיעבדו ביחד על אותו מחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

אני קונה 6600GT וספק 400W יספיק לי? יש לי גם amd xp 2800+ 512ddr 120giga tv card ga-k7-7n400pro2 זהו נראה לי

• 12 תגובות
    • 700 צפיות
  16. שלום לכולם ברשותי כרטיס של ספיר hd6870 והמנוחה הכרטיס על 40 מעלות שאני משחק הוא נא בין 65-75 מעלות אתמול שיחקתי קרייסיס 2 והטמפרטורה הגיעה ל85 מעלות במקסימום האם זה מסוכן לכרטיס? ומה הטמפרטורה הבטוחה לכרטיס כזה?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by Eli100,

שלום, יש לי כרטיס מסך מאוד ישם Sapphire X800GTO2 ויש לי מסך שתומך ב1920X1200 אתמול הביאו לי סרט 720P בפורמט MKV שאני מפעיל אותו במדיה פלייר קלסיק רואים יפה מאוד כמו שצריך אבל יש בסרט תקיעות ורואים את הפה שלהם זז ורק אחרי איזה 10 שניות שומעים ובקיצור מלא פאקים... זה בגלל הכרטיס מסך או בעיה אחרת?

18. Started by RoyShefy,

שלום אני מעונין לקנות מסך 17" יש לי 1200 שקל ואני רוצה מסך שיראו הבדל באיכות תמונה ובכל מה שקשור לחיצוניות! אבל ממש!!! עכשיו יש לי פרו-וויו שטוח 17" שאמרו לי שהוא חרא ברוכים גולדה מאיר ואני מבקש ממני שמבין שיתן לי איזה עצה עד 1200 שקל והבדל כמה שיותר גדול באיכות התמונה. תודה!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: BFG 295GTX אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים זזים לאט מדוע?... ברצוני לציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by Mortar,

בסדר הצלחתי, אפשר לסגור את הת'ראד.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by shirs1,

למרות שיש רק איזה שתי אולטרות של אלבטרון ו עוד חברה לא זוכר... זה עדיין יותר זול מ פנדס ב 10 שקלים אבל עדיין אין מבחר כמו ב פנדס

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. כמעט כול חברה הוציאה כרטיס כזה, ההבדל היחיד הוא במחיר (חלק אפשר באיזה 2700 וחלק מגיעים ל3400) השאלה אם פרט למחיר ונניח איזה משחק שאתה מקבל מתנה או דברים כאלו, יש הבדל?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by tintin,

בNEW EGG הוא עולה 1900 שקל ופו בארץ 3390?? הפרש של 1500 שקל! אל תקנו.. גם קראתי ביקורות שהרזולוציה הגבוהה שלו עובדת רק ב 60HZ וזה מכאיב נורא בעניים ולכן לא מומלץ לקנות אם אתם גיימרים. חוץ מזה שעדין יש קצת גוסטינג . הנה קישור לאחת מהביקורות: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Radeon38,

כולם רואים איזה מפלצות משגרת ATI לשוק הגבוה. אבל מה עם השןק הנמוך? כאחד שלא משחק ושוקל את ה 3470 אני שואל האם יצא 4470 4570 ?? 4670?? כרטיסים עם תמיכת UVD 2 כמו החזקים אבל רק לסרטים ולא למשחקים. מחכה לתשובתכם שכם אני לא ממהר לרכוש כרטיס.אלה רק מגשש בינתיים תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by Venom_IL,

באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים