כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. אובכן, כל הרשת מלאה בהמלצות על הכרטיס החדש של אינטל, ולכאורה, עם עובדות קשה להתווכח. אממה אם חשבתם שהנה כרטיס יחסית זול שיציל מערכת מחשב זולה / ישנה / חלשה ויפיח בה חיים חדשים, תחשבו שוב ! כדי לעקוף את ה - 4060 ובכלל, להביא ביצועים מתקבלים על הדעת, הכרטיס של אינטל זקוק למעבד די חזק, כלומר, לצורך העניין, בטח לא רייזן 5 2600, לדוגמה. https://www.youtube.com/watch?v=3dF_xJytE7g לידיעתכם.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיס radeon 9550 עם tv out של s-video וקיבלתי מתאם שמעביר את היציאה הזאת לrc. עכשיו ככה, יש לי טלוויזיה ישנה ויש צורך בכבל scart אזא הלכתי לקנות כבל שבצד אחד שלו יש scart ובצד השני שלו 6 חוטים של rca. חיברתי את הכבל לטלוויזיה ולכרטיס מסך הבנתי שצריך לחבר את הצהוב ויש שם שני צהובים, ניסיתי את שניהם וכלום לא עובד. שמדליקים רואים שלג וכשמעבירים למצב av רואים מסך שחור. עכשיו קראתי מדריכים והכל ושם מוסבר שצריך להגדיר את הכרטיס מסך או משהו בצורה הזאת כמו בתמונות הבאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/800480.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/963597.jpg הבעיה היא שאחרי שאני לוחץ על Advanced אין לי את כל האפשרויות (הכרטיסיות) האלה והנה תצלום מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ולמחשב הנוכחי (P4 2.4) אני רוצה לשים כ.מסך ישן יחסית, שלפחות יעלה משחקים חדשים (אפילו על גרפיקה נמוכה).. זה לאחי, הוא לא ישים לב להבדל.. עכשיו יש את 2 הכרטיסים האלה במחיר דומה.. מה עדיף?? או שאולי X1550PRO?
-
- 12 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כנראה היום אני הולך לקנות כרטיס, יש לי כרגע ATI RADEON X1650 ונראה לי שהוא עושה לי בעיות, כל הזמן קורס ומתחמם אני מתלבט בין: Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIe Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB PCIe MSI ATI Radeon R4650 512MB PCIe Asus Radeon HD4650 512MB PCIe2.0 אני מחפש עד 400 שקל (עדיף באייבורי), אז אם יש לכם המלצה http://ivory.co.il/category.asp?catcode=400 איזה נתונים אני צריך לפרט כדי לדעתמה יעבוד טוב? יש לי.. מעבד Core 2 Duo E4400 2 GHZ, 2 RAM
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחר חיפושים אינסופיים ברשת, אני נאלץ להגיע לכאן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. קניתי מחשב חדש ולפני זה, במחשב הקודם שהיה מבוסס על X1950XTX, לא הייתה לי שום בעיה. עכשיו אני עם HD4890 והכרטיס מזהה את המסך LCD שלי כ-CRT ולכן מגביל אותי מלהגיע לרזולוציה של 1920*1080. המסך מחובר באמצעות כבר VGA דרך מתאם DVI. הדרייברים מעודכנים לחלוטין, אני משתמש ב-Catalyst האחרון. אין לי אופציה לעשות Scale בתוכנה בגלל בעית הזיהוי הזאת. כשאני מגיע לאותה רזולוציה אז הוא התצוגה יוצאת לי אל מחוץ למסך. אני באמת כבר אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות. המפרט המלא רשום פה בצד אם צריך...
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב עם X1900XT 256MB שעולה 1700 עכשיו ראיתי באתר הבא: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5275 את הכרטיס 1950XT 256MB באותו מחיר, אני יודע שזה לא הXTX אבל רציתי לדעת הכרטיס הזה יורת טוב ממה שתכננתי לקנות ואם הוא בכלל קיים הוא שהם סתם כתבו כי לא שמעתי עליו אף פעם...
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני עושה ערבי קריוקי ועד עכשיו השתמשתי במחשב הישן בווינדוס XP והיה לי שם אפשרות ל Full Screen Video דרך ההגדרות של כרטיס המסך. קניתי מחשב חדש עם ויינדוס 7 ודרייבר מעודכן כנראה של הכרטיס מסך ואין לי פה אפשרות ל Full Screen Video, יש לי כרגע GEFORCE GT 520 MX
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שאלה - אם אני שם רומקולים של מערכת AIWAסטריאו רגיל קרוב למסך מחשב, זה מזיק למסך? מצטער על השם הארוך תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1086461354,53451, לפי התוצאות אני רואה שבמחשב כמו שלי עם P4 2.6C הX800 לא יתן ביצועים יותר טובים בהרבה משל ה9800XT. בעצם כדאי לי לשכוח מקנייה של הכרטיס שאני די מאוהב בו?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
וואללה ראיתי אחד כזה ,ובאמת זה כרטיסים טובים , מרגיש איכותי , ניראה איכותי , וגם קר יותר ב 20 מעלות מהקירור הרגיל של ati (אני מדבר על ה 4850 שלהם). בהחלט הייתי רוצה אחד כזה (במקום האחד שיש לי ) . ואתם ? מה אתם חושבים על זה ש xfx ניכנסה לשוק ati ?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
...ה 19" החדש של ViewSonic, עם זמן תגובה של 12ms (אני לא קונה אותו בגלל הזמן תגובה, אבל זה בונוס נאה). לא הצלחתי למצוא אותו באף חנות בארץ. אז אם מישהו יודע על זה משהו, אנא... תודה!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
צרבתי סרט על DVD. מחשב חדש E6600 כם כרטיס 7600GS. מסך SAMSUNG 971P חדש. מנגן את הסרט כונן DVDR RW LG - הסרט מעט רוטט. מנגן את הסרט מכונן DVD-R - NEC - הסרט עדיין רוטט על המחשבים האחרים שלי עם כרטיסים אחרים ואותו מסך - הסרט מתנגן מצויין. הרצה של הקובץ המקורי של הסרט מהדיסק הקשיח. - הסרט מתנגן מצויין. מנגן DVD מקורי של סרט אחר מהכוננים DVD רוטט מעט. מה נראה לכם הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עד לאיזה רמה אפשר להגיע עם הכרטיס הזה עם הדרייברים של אומגה ללא סופט מוד וללא תוספת קירור? אתם אומרים למשל: רמה של 9500 פרו אז הוספיו בבקשה- כמה מג"ה אני אצטרך להעלות לכל דבר תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
דוד שלי מגיע מארה"ב עוד שבועיים וחשבתי לקנות כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי 2100 שקל, אבל אני לא בטוח רוצה לבזבז את הכל על הכ.מסך. המפרט שלי כרגע: P4 3GHZ HT 800 FSB 1024 400 DDR RAM Asus p4p800 deluxe Readon 9700 pro 1) האם כדאי לי בכלל לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת, אולי עדיף לחכות כמה זמן ופשוט לקנות מחשב חדש? פשוט הכרטיסים בארה"ב עולים הרבה פחות והReadon 9700 שלי כבר קצת צולע (אני משחק Battlefield 2 לרוב). 2)אני רוצה כרטיס עם ביצועים טובים, אך לא יותר מדי יקר. זאת אומרת, אם יש כרטיס ב2000 שקל שנותן 50 FPS במשחק X וכרטיס ב1600 שקל שנותן 3 FPS פחות, זה לא מה שישנה לי, אני רוצה משהו טוב, אבל שלא יהיה ביזבוז של כסף. 3) אני לא מתכנן לעשות OC אם אני אקנה, לפחות לא בשנתיים הקרוב…
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף לי לרכוש המחשב שלי חלש יחסית AMD 3200 2GIGA RAM ASUS A8N-E 939 GT6600 GIGABYTE librty enrmax 400w במקום ה6600 איזה כרטיס עדיף לי לקנות ? asus en8800gs 384mb top מאייבורי ב 566 ש"ח 3850connect 3d 256mb מפוקס פי סי ב 500ש"ח palit 8600gts 256mb מטמס ב 385 ש"ח palit 8800gs/9600gso 384 mb מטמס ב 472 ש"ח forsa 9600 gt 256mb מטמס ב495 ש"ח (לאמכיר את החברה) למטרת משחקים וסרטים שיסחוב לי שנה עד לשדרוג המחשב כמובן שעוד הצעות יתקבלו בברכה תקציב 550 ש"ח עם חריגה קלה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש p4 512 ddr gf fx5200 המחשב פועל מצוין אך כאשר אני נכנס למשחק ששמו counter-strike המסך נכבה לאחר כ10 דקות של משחק בכל פעם . המסך נהיה שחור אך עדין דולק וכמו כן גם המחשב עצמו עדין דולק . כל מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט למחשב . אשמח מאוד אם תעזרו לי . *שמתי לב גם שהכרטיס מסך וכרטיס הרשת נמצאים על אותו irq . שתיהם נמצאים עלי irq 16
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, עם או בלי לקשר לבעיה שמוצגת בת'רד על מסכים כחולים, עם המחשב החדש קניתי מסך חדש סמסונג 730B (תודה למי שאומר בליבו תתחדש) אני לא מצליח לכוון את התדירות ליותר מ 60 HZ ברזולוציה של 1280:1024 בהגדרות המסך. כאשר מבטלים את ה V ליד hide modes that this monitor cannot support נוספת האופציה של 75 HZ, אבל לכאורה המסך לא תומך בזה. לא ניראה לי הגיוני שהמסך הזה לא תומך ביותר מ 60 HZ... מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כרטיס מסך AGP עד סכום של 1200 שקל. השאלה איזה כרטיס יהיה הכי טוב לתקציב הזה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חברה תמליצו.. תודה... מה טוב.. מה לא.. מה ההבדל בין הדגמים? אין ככ הרבה..
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך של GIGABYTE דגם 7600GT GV-NX76T256D-RH הכרטיס הגיע בשקית אפורה, עם דרייברים, ולא הגיע ארוז בקופסה, האם אני צריך לחשוד או שדבר כזה מקובל???
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-