כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
איך אני עורך את הBIOS של הכטיס GigaByte GTX260 הוא נעול מבחינת העלאת מתחים ואני רוצה לשנות את זה כדי להמשיך בOC כרגע אני במתח הרגיל דרך MSI AFTERBURNER GPU 705 SHADER 1515 MEMORY 2300 מקורי GPU 576 SHADER 1242 MEMORY 2000
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל, יש חנויות בארץ שכבר משווקות אותו? איזה וכמה זמן יקח עד קבלת הכרטיס? ראיתי בלמיר ובKSP, אבל אני לא יודע מתי בדיוק אני יקבל אותו ואני כבר רוצה להזמין את המחשב... תודה על העזרה עריכה: יש למישהו פה את הכרטיס? מותקן במחשב ומשתמש בו?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הכרטיס משמש למשחקים (לא גיימר). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל? כמו כן מי שיש לו אותו יכול לפרט על המחשב שיש לו אני רוצה לקנות אבל אני רוצה לדעת איזה מחשב יהיה טוב בשבילו
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש דרייבר לכ. מסך Intel® Graphics Media Accelerator. באתר של INTEL מופיעים דרייברים מ2005 :-\ נראה לי קצת הזוי.. מישהו מכיריודע?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מה יותר טוב במכינה גרפית? תענו לי אני רוצה להבין? מה ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/faqs/43769-ati-x-series-official-spec-reference.html זה יחסוך להרבה מאוד אנשים את השאלות קריאה מהנה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
פירסמתי את השאלה הזאת בנושא הראשי של הדרייבר כי לשם זה היה הכי מתאים, אבל אף אחד לא ענה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388754.msg3771987#msg3771987 יש לי שני מסכים כרגע, אחד 19 אינץ' והשני 17 אינץ' שמשמש כמסך שני זמנית. הם מחוברים בDVI וVGA, וכרגע הם מוגדרים כמסך 1 ומסך 2 שאני יכול לגרור חלונות ביניהם חופשים, לראות וידיאו באחד ובשני לגלוש באינטרנט וכו'. אבל איך אני מגדיר שבמשחק שניהם יעבדו? בנוסף לכך, עוד שבועיים אני קונה מסך 24 אינץ' והמסך 19 אינץ' הנוכחי שלי (רזולוציה מקסימלית 1440X900) יהפוך למסך שני והוא יחובר דרך HDMI והמסך ה24 אינץ' יחובר דרך DVI. (המסך שמחובר בVGA עף לפח) רציתי לדעת עד כמה הרזולוציה של המסך 19 ישפיע על שיתוף עם מסך יותר גדול מ…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי את ה5700 של ג'יגה בייט..הכרטיס החל לעשות לי בעיות, הוא נתקע כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שדורש גראפיקה - משחקים, 3DMARK ואפילו פעם אחת תקע לי את המחשב בלי קשר... כשעיינתי בקבצי וורד.. אני בטוח שהכרטיס מסך הוא הבעיה..כי החלפתי והכל היה בסדר..עכשיו לשאלה, הייתי די בטוח כי זאת בעיית חום, אז הוצאתי את ההיטסינק ומרחתי גריז טרמי חדש, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, יש לי עדיין אחריות על הכרטיס עד ה8/7/2005 השאלה שלי האם מריחת הגריז הטרמי ביטלה את האחריות? ומה קורה במידה ואין לחנות אפשרות להחליף את הכרטיס לאותו הדגם? הם יתנו לי זיכוי או שעלי לדרוש החזר כספי בשטרות?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
Details aren't quite hard and fast, but this is NVIDIA's top-of-the-line to-be, so it's never too early to start nerding out. [H]ard|OCP says the best way to think of the GeForce 9800 GX2 is a 8800 that's been shrunk down to 65nm and SLI'd onto a "single" card. The card is supposed to be at least 30% faster than a 8800 Ultra, and will apparently support Quad SLI. So, now for the really nerdy part: * 1GB frame buffer * Two PCBs * Two 65nm GPUs * 256 Stream Processors That's the way [H]ard|OCP tells it, and who are we to argue? מקור
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט בין ati radeon 9600xt 256 club 3d לבין geforce 6600 gt 128צנ השאלה שלי מה יותר טוב בשביל משחקים ?????
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
או קיי ככה לפני שנתחיל פרסמתי את ההודעה הזאת בשני פורמים כי לא ידעתי לאן היא מתאימה או קיי אז ככה עד עכשיו היה לי כרטיס מסך ATI REDION 7000 128 DDR TV OUT DVI וחבר שלי הביא לי לפני כמה ימים כרטיס 3dfx voodo5 5500 32 זה עם השני מאווררים או קיי אז עכשיו איזה כרטיס מסך כדאי לי להשאיר? ומה יותר טוב... והוודוו שהביאו לי לאיזה כרטיס מסך או משתווה ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל עד לשבוע שעבר המחשב שלי פעל פיקס ... פתאום כל מישחק שאני ניכנס אליו אני משחק בו כמה דקות ואז פתאום המסך קופא נישאר תקוע על התמונה אני ממשיך לשמוע לכמה שניות את המשחק ואז אחרי כמה שניות כבר לא והתמונה מלאה בארטיפקים ואז אחרי חצי דקה ככה נכבה הסך ורושם לי no signel הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 8600gt בבקשה שמישהו יעזור לי עם הבעיה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
עם מה שנראה כמו מהלך שאותו בדרך כלל מבצעת המתחרה שלה, מחליטה AMD שכרטיס המסך החדשה שלה ישען בעיקר על טכנולוגיה אשר קיימת בכרטיס מסך שהושק בשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש פה, יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר ומהסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר בקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מסתכל על כרטיסי מסך בזאפ, ניתן למיין גם לפי יציאות הכרטיס. מה ההבדל בין יציאת HDTV ליציאת HDMI? אני רוצה לרכוש כרטיס שיריץ משחקים כבדים אך חשוב לי לא פחות לחבר אותו ל LCD 32 (שנמצאת אגב בחדר סמוך ואצטרך להעביר כבל של 5 מטר בערך) ולראות סרטים ב HD. על איזה כרטיס אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד.. אפשר לחרוג עד 50 ש"ח. הכרטיס ישמש למשחקים.. יחובר למסך 19 לא FHD.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 500שח אני גמיש ב100 לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב לגיימינג בתקציב של מקס' 750 שקל למפרט שברצוני לרכוש: Q8200 4G זכרון לוח אם מבוסס P45 ספק 500W יש מצב שג'נרי אבל יש לי גם HEC 450 TW TF. אני חשבתי על הכרטיס 260 GTX מכאן: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 האם הוא חזק בהרבה מה4850/770? יש הצעות שיפורים? יש סיכוי גם שאני יקנה מסך 22'' אז קחו בחשבון. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.forumpcs.com.br/viewtopic.php?t=104971&highlight=x950xt
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מאג FD2 והורדתי את התונה נוקיה,עכשיו איך אני יכול לדעת שהפוקוס של המסך שלי טוב. התוכנה לא יכולה להגיד לי את זה? כי אני רואה שום הבדל.זה נראה לי תמיד בסדר. אז מישהו יכול להגיד לי איך יודעים שהפוקוס לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש גם תחרות באתר שלהם שקשורה לסרטון הזה: http://www.evga.com/articles/00712
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפורס4 440 ולצערי אינני מצליח לראות כלום בטלויזיה אני משתמש בתוכנת TVTOOLS 5.9 ויש לי כבלים עם יציאת סופר וידאו .ואודיו אני רואה בטלויזיה רק שאני מתאחל את המחשב ,לאחר מכן מסך שחור בלבד. יש לי וינדוס 98 אודה לכם אם תעזרו לי בנושא
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-