עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dilbert Marker,

מצטער שאני פותח דיון על תוצאה ב3DMARK, אני אישית לא מחבב דיונים כאלה... ובכל מקרה, בתור אדם שלא ממש אכפת לו מהתוצאה, הרצתי השבוע 3DMARK לראשונה מזה 4 חודשים. ציפיתי האמת לירידה קטנה בתוצאה, אתם יודעים הHD קצת יותר מלא עכשיו, הר'גיסטרי יותר מלא בשטויות בטח... נשמע הגיוני שהתוצאה תרד. אבל מ1312 ל1032?! אז... יש רעיונות מה הסיבה לירידה החדה? הרצתי על אותן הגדרות, סגרתי את התוכנות ברקע, אין תוכנות ריגול או וירוסים, אפילו נשאר אותו דרייבר (טוב אני אעדכן השבוע...). לירידה של 280 נק' חייבת להיות סיבה טובה לא? המפרט למתעניינים: P4 2.8C Asus P4P800 Deluxe 256MB 400MHz * 2 Sapphire Radeon 9600 Pro

2. אהלן. ברשותי Q8300@3ghz 4GB DDR2 X1950pro 550W לא זוכר את החברה, צריך לפרק את הספק כי המדבקה למעלה 1280*1024 הכרטיס כבר מיושן, משחקים חדשים שדורשים דירקטX 11 ועוד כל מיני שטויות לא רוצים לפעול איתו. אני כבר המון זמן לא מתעניין בתום הזה של המחשבים ונשארתי מאחור, במיוחד בסוגיית nVidia כנגד ATI. אני לא רוצה להשקיע יותר מ600 שקלים. בסך הכל הכרטיס הוא כדי שיוכל להריץ את המשחקים, לא מחפש כל מני AA*16 או פילטרים מטורפים. שיריץ את המשחקים כמה שנים קדימה וזהו. נתקלתי בHD6770, האם הכרטיס הנ"ל יתאים לצרכים שלי? כמו כן החנות ממנה אני קונה הינה KSP, ככה שהמוצר צריך להיות בזמינות אצלם. תודה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  3. שלום יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת איך אני בודק מה הטמפ' שלו וגם אני בן אדם חדש בחברה של ATI ואני מסתבך מלא בדרייבר הכי חדש שהורדתי שלהם הורדתי עם גרסה CCC עכשיו דבר ראשון באתר היה כתוב שזה תומך בשפה עברית ונכנסתי בדרייבר עצמו לשפות והיה רק ENGLISH איך אני משנה לעברית כדי שיהיה לי הרבה יותר קל להשתמש בהגדרות שונות .... ודבר נוסף הוא איך אני מפעיל קבוע בדרייבר הכי חדש 5.11 עם CCC את הפילטרים בכרטיס AA ו- AF ועל מה כדאי לי לכוון אותם 2X,4X וכו' תענו לי בפירוט על כל שאלותיי אם תוכלו אז תודה 1

4. Started by Sunny Jim,

מישהו יודע מה הבאנדל שלו? לצערי אין למי להתקשר עכשיו

5. קוארדו SLR אפשר את השם המלא

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by kike100,

שלום, יש סיבה להפרשים האדירים בחלק מהכרטיסים? לדוגמה בסדרה gtx 480 המחיר בארה"ב הוא בסביבות 200 דולר ופה בערך 2000 שקל. גם בסדרה gtx 560 המחירים בארץ הם למעלה מ1000 שקל. מצד שני, gtx 650 בערך אותו המחיר (קצת יותר גבוה). מה הקטע? אני רוצה לקנות כרטיס חדש אבל בחלק מהמקרים ההבדלים פשוט לא הגיוניים ובחלק הם בסדר גמור. תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום חברי הפורום, ביום שני, אתמול, אני וחבר הלכנו לאסוף את המחשב החדש שלו מKSP ולהלן המפרט: A64 3000+ 939 k8nf-9 1024MB ADATA 6600GT HEC 400 קיבלנו את התוצאות הבאות ב 3dmark לאחר התקנת דרייברים חדשים לכל חלקי המחשב: 01 - 17640 03 - 8003 05 - 3508 האם תוצאות אלה בסדר למערכת? כיצד אני יודע האם הרכיבו את הזכרון בדואל DDR שכן יש שני צבעים בסלוטים ושני כרטיסי הזכרון נמצאים על אותו הצבע, זה בסדר?יש דרך לבדוק? תודה רבה לעוזרים. נ.ב מושיקו RULZ(פגשתי אותו בKSP למקרה שמישהו לא הבין )

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by amir_dj,

יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. יש לי בסביבות ה1000 שקל ואני לא יודע עם לקחת radeon 9600xt או geforce fx5600 אם יש עוד הצעות....

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. http://img62.imageshack.us/my.php?image=12rh.jpg RADEON 9800 NP זה מופיע לפעמים ככה שאי אפשר לראות כלום כל המסך ניהיה צבעוני כזה מלא ריבועים כאלה אני עכשיו מחקתי כל זכר לATI מהמחשב והרגיסטרי והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס... אז אם זה יופיע שוב אני ידע שזה לא הדריברים.... זה גם לא יכול להיות חום כי ישר איך שפתחתי תמחשב זה הופיע לי....וזה גם מופיע באופן אקראי... גם המחשב מאוורר טוב.. ספק גם יש לי בסדר ...HEC ART-F 300W בגלל שזה מופיע לי באופו אקראי וביום יומיים האחרונים זה לא הופיע לי חשבתי שזהו נפתרה הבעיה אבל היום זה שוב הופיע לי ... מה דעתכם..

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. שלום לכולכם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וכמובן אני בדילמה איפה לבזבז את הכסף. עדיין לא החלטתי אם ללכת על חדש או משומש. אשמח אם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב אל החלש מבלי להתעסק בכלל כרגע בעלויות שלהם. נניח כי כולם עולים כרגע אותו הדבר. עדיף בשלב זה גם להתעלם מיכולות ה OC שלהם. (אשמח לשמוע גם אם יש לכם טיפים לגבי OC ומודינג, אבל אנא עשו זאת בנפרד כי אני ממש לא מתלהב לעשות OC לכ. מסך). X850 XT PE 7600GT 6800ULTRA X800GTO 16 X800GT0 2 תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  12. הדגם שלי זה 786FD ואני צריך את זה כדי שהמחשב ידע את המקסימום REFRASH RATE בכל רזולוציה פעם היה לי את זה והורדתי מהאתר של מאג אבל נראה לי שהוא לא עובד כרגע מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ככה שיתן לי ביצועים ביינוננים במשחקים בחצי השנה הקרובה (אחכ גיוס - לא אראה הרבה בית). כרגע הוא די מתיישן וזה המפרט שלי - intel 2.8 לוח אם שתומך ב- AGP 8X (לא זוכר את השם :\) gef 6600 512 mb אני מתכנן לקנות בזול בחול עוד 2 גיגה זיכרון בקרוב.. עכשיו אני רוצה להשקיע משו' כמו 1K בכרטיס מסך שתואם AGP 8X וככה לקבל מערכת שתתן לי ביצועים נורמלים לחודשים הקרובים ולהשקיע באופן מינימלי. יש הצעות? תודה מראש :>

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by Dilbert Marker,

אז בסדר, בלי פילטרים הוא כרטיס HIGH END אמיתי, בדרך כלל בין 9800NP ל9700P... ועם פילטרים הוא מציג יותר FPS מ9600XT. אבל אם מתחשבים באיכות תמונה, שיידרים, DX9 וכו' אתם באמת חושבים שהוא עדיף על 9600XT? מצפה לתגובות, מוישל'ה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. שני כרטיסי מסך מעולים. הABIT יקר ב30 ש"ח. מה אתם אומרים? ABIT http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=160 ELSA http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=256

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by smit,

מישהו יכול להסביר לי תהבדלים העיקרים בין הכרטסים הללו ? ואיזה מהם הכי משתלם.. לינק להשוואות לא יזיק אני חושב ללכת על ה 6600GT .. אבל קשה לי לימצוא אחד כזה בחנות שאני קונה, כאילו יש אחד והוא עולה בסביבות 1500 שקל של ALBARTON. וב 1800 שקל יש 6800 (לא GT!) לכן אני שואל מה ההבדלים, ומה עדיף, והשוואות בבקשה.. תודה מראש אנשים.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. Started by elilosky,

ראיתי שכבר הם יצאו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5220 המשחקים בכלל תומכים בהם עכשיו?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by Shaker,

אתם יכולים לתת לי רגע תמונה מהאוורסט על הGPU שלכם? יענו שיראו את הדגם ואת הביצועים שלו(מהירויות השעון וכד'...) למה שלי זה ככה: ככה זה צריך להיות??

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by PCguy,

לפני הכל אנה מכם תענו לי על השאלה בלי למה כמה ואיך פשוט תתיחסו לשאלה אז ככה: יש לי אפשרות בחירה רק ביו 4 כרטיסי המסך הללו: RADEON9600SE RADEON 9550 FX5500 FX5700LE כולם עם -64bit אני יודע שהם לא ה"טופ" אבל זה מה יש!!! אז איזה מבניהם יהיה התואם ביותר למשחקים כגון battlefield 1942 prince of percia fifa2005 unreal2004 אלו המשחקים שאני משחק בדרך כלל אז מה אתם מציעים???

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by xgamer,

שלום, אני חושב לרכוש את הכרטיס מסך הנל, אך יש לי דילמה עקב הספק שיש לי ENERMAX 350W. האם הוא יחזיק את הכרטיס מסך הנל? יש במפרט עוד 2 הארד דיסקים, מעבד E2180, ו2 מאווררים לא רציניים. מה בקשר לקצת OC? עדיין יחזיק?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by RTTW,

איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מלא כרטיסים חדשים , הכל חדש ,זכרונות, ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה כרטיסים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את ה8800GT של intel.מה היום ?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by שמIליק,

2600 תומך DX10.0 בזמן ש-1950 תומך ב-DX9.0. האם יש הבדל משמעותי בביצועים? קשה להבין את הנתונים ב-TOM'S מפני שההשוואה נעשתה על כרטיסים (2600) עם תדר זכרון נמוך. בהנחה ש-DX10.0 יכנס לשימוש רציני רק בעוד כשנתיים ואינו פרמטר חשוב היום מהו הכרטיס המומלץ? האם X1950XT חזק משמעותית משניהם?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by Maiasony,

שלום יש לי GT6600 איך אני יכול לגרום לו לעבוד ב 256 יש לי רק 32 ו 16 ביט גם כשהסרתי התקנת דרייברים יש לי רק 32 ן 16 ביט תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. Started by arel508,

שמעו עכשיו יש לי מעבד AMD 955 BE ספק כוח SeSonic 620w וכרטיס 5870.. אני יודע שנכון להיום הכרטיס שלי מצויין (כמובן שלא מושלם) אבל רציתי לשאול איך המעבד שלי יהיה עם כרטיס מסך של נגיד בעוד שנתיים בעלות של 2000 שקל נאמר.. (כמובן שאי אפשר לחזות איזה כרטיסים ומשחקים יהיו אבל בערך) השאלה שלי בעיקרון היא האם יהיה שווה לי בעתיד לשדרג כרטיס מסך? זה לא יצור צוואר בקבוק עם המעבד שלי?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים