כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , ברשותי המעבד AMD PHENOM 945 וכרטיס מסך HD6870 האם יש לי צוואר בקבוק ??? כי אני מקבל FPS נמוך במשחקים וזה הדבר החידי שעלה לי לראש .
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני מחפש מסך LCD אינטצ 12-14 למחשב נייד שאני בונה הבנתם כבר שאני בונה מחשב נייד אז אני מחפש מסך אם יש לכם כל מיני הצעות אז תגיבו אם תוכלו לתת לי הצעות מאיפה אפשר לקחת ומסך ואיך לחיבר אותו למחשב תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם כרטיס זה, במחיר הכי זול ואם המחירים שלו צריכים לרדת אז מתי?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי רידון 9500 פרו ואני רוצה לדעת איזה דריבר הכי טוב להתקין בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
לא מכיר את החברה אבל נראה מחיר לא נורמלי למסך 19 עם שפורפרת diamnatron אני חושב לקנות אבל לפני שאני קונה רוצה להתייעץ אתכם כי זה נראה לי חשוד משהו.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
על קופסת כרטיס הרדאון 9500 פרו שלי רשום שהוא מיועד ל windows ME/XP, האם אני יכול להתקין את הכרטיס על ה windows 98 second edition שלי? או שאני צריך לשדרג windows? אם ניתן להתקין את הכרטיס על windows 98, האם אני צריך להוריד דריברים אחרים מאלו שבאים בקופסא (הכרטיס של ATI)? (אם כן, קישורים יתקבלו בברכה). עוד דבר, ברצוני להתקין את הכרטיס על לוח אם של ASUS דגם P4S533-VM עם כרטיס מסך אונבורד, האם מספיק למחוק את הדריברים של הכרטיס ולמחוק אותו מהביוס, או שצריך גם לשנות משהו אחר (במדריך לרדיאון כתוב שחלק מהכרטיסי מסך אונבורד יש להוציא מכלל פעולה על הלוח אם עצמו). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש,אני בכיוון של 9700 או פרו או רגיל. עכשיו שאני חושב על זה אולי עדיף לקנות את 9500 פרו ואז בעוד שנה או שנתיים להחליף או מעכשיו לקנות כרטיס חזק שיחזיק לטווח ארוך (ככה אני מקווה לפחות). תודה רבה על העזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מסך למחשב חזק .... אני מעוניין בדעות והמלצות שונות לגבי מסכים שונים ומשתלמים כלכלית .... וגם הייתי רוצה להבין מה זה בעצם מסך שטוח מה זה נותן בעצם .... תודה ...... הסכום הוא 1500- 1000 תודה רבה ....
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך LCD שישמש לאינטרנט ואופיס לא למשחקים . אני מתלבט בין מסך 15 LCD ל 17 LCD התקציב הוא 2500 ש"ח מה אתם מציעים ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
צריך המלצה על מסך שטוח (LCD) 17" ב2000 שח (אפשר לחרוג טיפה, עדיף שלא אבל אם אין בררה אז אפשר) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מיכיוון שבפורום לא יכלו לעזור לי בכמה פניות שקשורות לרדאון שלי, הלכתי לאתר של ATI שבו (או בראיון שקראתי..) הם מתהדרים בשירות לקוחות מהיר ואישי לכל שאלה. שלחתי להם מייל, שניים במספר, כל אחד עם שאלות שונות לחלוטין (HYDRAVISION וFULLSTREAM). מהיר כן, תוך שלוש שעות קיבלתי מענה, אישי? לא חושב, שימו לב לשני מיילים שהם שלחו לי בתשובה למיילים שנשלחו בהפרש של שבועיים. כי שאתם רואים שתי התשובות כמעט זהות מה גם שהם לא התייחסו לחלוטין לבעיה שדיברתי עליה. פעם ראשונה ויתרתי, אמרתי, אולי הם לא הבינו, לא היה דחוף, לא החזרתי להם מייל כועס. פעם שניה (עכשיוו), כבר שלחתי להם מייל חזרה מאוד אסרטיבי על זה שהם לא ענו לעיניין, נראה עוד כמה שעות מה נקבל. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
Samsung SyncMaster 763MB 17" Flat CRT Monitor או SAMSUNG SyncMaster 753DFX -17" לפי מה שראיתי דווקא השני יותר טוב, זה נכון? והאם יש מסך טוב יותר בתקציב הנתון ? (800 שקל) תודה (:
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה במיוחד: - כשאני מדליק ת'מחשב הווינדוס עולה ואז אני רואה מין נקודות של צבע מזעזעות כאלה על המסך ולאט לאט זה נהייה יותר גרוע - אני ניסיתי לפרמט ת'מחשב מס' פעמים ולא עזר - התקנתי את הדרייבר גם כן מס' פעמים ועדיין לא עזר! בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד!!
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב הנ"ל..חשוב לי הקצב ריענון כי אני כן אנצל אותו למשחקים אבל בעיקר לעריכת וידאו ולכן אני לא מעוניין במסך ש"מאבד צבעים" בגלל קצב ריענון מהיר מדי, לפני כמה חודשים המסך שהכי התאים היה או SAMSUNG 172T או HYUNDAI Q17, כחצי שנה כבר לא התעניינתי בתחום ולכן אני שואל אותכם, המומחים פה.. מה כדאי? מה אתם מציעים אם תוכלו תרשמו לי דגמים ויתרונות וחסרונות שלהם אחד ביחס לאחר בתודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל לשחק במשחקים בגרפיקה גבוה ללא תקיעות. אני לא מעוניין לקנות מחשב חדש ...האם אוכל להחליף את הכרטיס מסך בסדרות החדשות ? או שאני צריך לשדרג רכיבים נוספים במחשב? את הכרטיס מסך אני קונה מחו"ל אז התקציב עד 1500 ש"ח מפרט : CPU (QuadCore Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz (7.5 x 333 4gb 4x2 OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800C42G - System Memory EP45-UD3L Motherboard Name- Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB) Storage WDC WD7501AALS-00E3A0 ATA Device (698 GB, IDE) Optical Drive HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 ATA Device ezcool 1050w ac אודה לכם על עזרתכם....
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות. בעקבות רכישת מסך חדש בקרוב אני שוקל להחליף גם את הכרטיס מסך המתיישן שלי. משהו יכול להמליץ על כרטיס טוב עם DVI ? אני לא מריץ משחקים. תודה, שחר.
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה... התחלתי לעבוד בחנות מחשבים (תגידו לי מזל טוב ) ונכנס לקוח לפני כמה ימים רמה כרטיס מסך יותר חזק... המחשב שלו P3 משהו... AGPx4 אני המלצתי לו לחקת את ה 9600XT אבל מכיוון שאני לא יכול עדין למכור חומרה הפנתי אותו למישהי אחרת שמטפלת והיא אמרה לו שהוא לא יכול לשים שום כרטיס שם חוץ מהישנים כי P3 לא תומך בכרטיסים החדשים...ואני טענתי שזה כן תומך והיא אמרה שלוחות P3 ישנים ובכלל לא תומכים בכרטיסים החדשים וצריך העידכון ביוס... אני עדין טוען ש ה 9600XT יפעל על P3 עם AGP 4 ולא משנה איזה לוח. תענו ...אני כבר יראה את זה בחנות (עכשיו אני יוצא כבר לעבודה יש לי הפסקה בין 2 ל 4) דרך אגב אנשים מכפר סבא מוזמנים לקפוץ לבקר ... יש לנו לפעמים דילים מעולים! (דרך אגב החנות ה…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (AMD 3200) ואני רוצה לשים עליו כרטיס מסך חזק שיחזיק מספיק זמן כמו כן אני ל -א עושה אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לעשות למעבד או לכרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך של NVIDIA.. התלבטתי בין ה6600GT של ג'יגה בייט לבין ה6800 הרגיל (יצאה כבר גרסת הPCI E שלו?) כאמור, ללא אוברקלוקינג... מי מהכרטיסים הנ"ל יותר חזק ומציע מקסימום ביצועים? את ה6800GT גם שקלתי לקנות אבל הוא יקר כרגע, אולי כשירד המחיר. אז מה אתם אומרים? מה עדיף? 6600GT או 6800 של PINE (לא GT)???? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני בדיוק עובר חדר והייתי רוצה שני מסכים לחדר... אחד שיהיה לעבודה עם המחשב עצמו, קצת משחקים, אינטרנט וקצת סרטים... ועוד אחד שיהיה ליד המיטה שאיתו אני יראה יותר סרטים וטלויזיה... אני רוצה שהוא יתנהג ממש כמו טלויזיה. אז אמרתי במקום לקנות LCD TV אני יקנה מסך LCD רגיל ולמחשב כרטיס טלויזיה שאני יחבר אליו את הממיר של HOT מה אתם אומרים ?איזה מסכים מומלצים בקשר למסך של המחשב עצמו נראה לי שאני אלך על Viewsonic 171B. ובקשר למסך שאני יראה את הטלויזיה בעיקרון אז אני ירצה מסך הרבה יותר זול... נגיד תקציב 1800- שקל ?האם קיים משהו נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לפני הכל אנה מכם תענו לי על השאלה בלי למה כמה ואיך פשוט תתיחסו לשאלה אז ככה: יש לי אפשרות בחירה רק ביו 4 כרטיסי המסך הללו: RADEON9600SE RADEON 9550 FX5500 FX5700LE כולם עם -64bit אני יודע שהם לא ה"טופ" אבל זה מה יש!!! אז איזה מבניהם יהיה התואם ביותר למשחקים כגון battlefield 1942 prince of percia fifa2005 unreal2004 אלו המשחקים שאני משחק בדרך כלל אז מה אתם מציעים???
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם רצוי לעדכן פעם בכמה זמן את העידכונים ש שnVIDIA מוצאה? זה לא יכול לגרום לבעיות
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום השבוע יש בידי הזתמנות לשדרג את המחשב במספר חלקים ללא מחיר שזה מעבד AMD 64 וכן אני רוצה באותה הזתמנות ללכת על לוח אם DFI שתומך ב PCI EXpress הבעיה היא שאני עדיין לא רוצה לקנות כרטיס מסך מאחר ויש לי את RADOEN 9700 PRO ולכן אני עדיין רוצה למצות את הכרטיס הזה עד הסוף וגם ככה אני לא ממהר לקנות כרטיס חדש (אם אני אקנה אז כבר כרטיס על) לכן אני רוצה לחכות עם זה הבעיה היא שהכרטיס הזה הוא על תקן AGP והלוח אם על תקן PCI EXpress האם קיים פיתרון לבעיה הזאת ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים הזה? שיהיה AGP
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-