עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tamirushb,

יש לי כבר קרוב ל3 חודשים מחשב מבוסס קונרו עם לוח די פשוט של אינטל Dgissl זיכרונות 512X2 667 mhz של טראנצט והכרטיס לי היה עד עכשיו תותח gigabyte 7600GT geforce 256MB אבל מה , לפני כמה ימים הום התחמם והגיע לבערך 85 מעלות .. שאני לא יודע עד כמה חם זה אבל זה גרם לתקיעה של המחשב מספר פעמים וריסטים.. אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67 אבל לאחר שעשיתי ריסט פעם אחת עלה לי חלון של nvidia שאומר שהכרטיס הגרפי שלי יכול להינזק אם אני לא יתן לnvidia להוריד את רמת הביצועים שלו.. אישרתי כמובן ומה שקרה הוא שכמה שעות הכל עבד בסדר אבל אחר כך הוא התחיל לצאת לי ממשחקים וכניסיתי להיכנס שוב למשל לפיפא07 קיבלתי הודעה : fifa recuires hardware…

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  2. חיבבתם את דגמי ה-THICC המשונים מדורות קודמים של מפתחת השבבים האדומה? כדאי שתערכו היכרות עם דגמי ה-Speedster Merc 319 בהקדםלכתבה

3. Started by pms1,

אני צריך לבחור דווקא משני אלו - http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=TVCARD1&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=0&aff=zap או http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_analog_tv/flytv_prime_34.htm יש לי win xp ,הכטיס בעיקר בשביל לראות טלויזיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. אני זוכר ראיתי כתבה על זה שמיזערו את הכרטיסים הללו והעלו את מהירות השעון של הליבה והזיכרון. מישהו יודע מה מחירם בארץ?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  5. טוב אז ככה: יש ברשותי מחשב HTPC עם מפרט P4 2.6 עם 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך GFX5500 AGPהמחשב נמצא בסלון ומציג רק תכני HD בחיבור דיגיטלי למסך הLCD. המחשב מציג תכני 720P ללא שום בעיה אבל 1080P מגמגם. אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס 2600PRO או 3650 שיש להם האצת חומרה. השאלה שלי למי שבדק אם באמת במחשבי LOW END אם זה נותן שיפור להצגת סרטי 1080P ואין גמגומים.אשמח לשמוע תגובות. תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by Le0n,

טוב אז אני צריך ממכם המלצות למסכים טובים עם ביצועים גבוהים עד 2800 ש"ח חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 172T מהירות תגובה 25MS עם יצאית DVI במחיר 2500... אני לא בטוח אבל... אם אתם יכולים אני אני מעדיף עם יצאית DVI לאיכות מקסימלית...

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום לכולם.אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים,כרגע יש לי מסך LG 1970 ואני לא מתכוון להחליף אותו לפחות בשנתיים הבאות.אני עובד על 1280*1024 אני יודע שאני אקנה מעבד INTEL 8400,לוח אם עם ציפסט P43/45 ,זכרון 4GB אבל לגבי כרטיס מסך אני לא יודע מה לקחת.....הבנתי מפוסטים קודמים שרזולוציה שלי-היא לא גבוהה ואז אפשר לקחת כרטיס מסך לא הכי הכי. אני מבקש המלצה מפורטת,מה יתן לי ביצועים טובים ביותר ברוזולוציה 1280*1024.כמובן שאני כמו כולם רוצה את תמורה מלאה לכסף,אבל מצד שני אני לא רוצה לחסוך היום ובעוד חצי שנה -שנה לרוץ לקנות כרטיס חדש.חבוש לי גם שיהיה שקט,מאוד חשוב.אם אתם חושבים גם שניתן להוריד במעבד-אשמך אם תגידו מילה,אני יודע שזה לא המקום......תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by avivbiton11,

אני יודע שתחנו את הנושא אבל לא כל כך הבנתי מה עדיף למשחקים?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by FPSbanana,

מה יהיה יותר טוב מבניהם מבחינת ניצול טוב של הכרטיס מסך אפקטים??

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by Hartley,

In response to rising prices for LCD panels and other upper-stream components, LCD monitor vendors including ViewSonic, Acer and BenQ have decided to raise prices for their LCD monitors this month, according to the companies. ViewSonic decided to increase prices for its 17-inch and 19-inch LCD monitors by NT$100-300 (US$3-9) while Acer has raised prices for its 17-inch LCD monitors NT$200 (US$6). Acer also increased prices for its 15-inch and 19-inch models NT$100 (US$3). In addition, BenQ raised prices for all of its LCD monitors NT$100-200 (US$3-6). The adjusted price for the 17-inch LCD segment now stands at NT$7,500-7,800 (US$231-240) while quotes for the 19-inch segm…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. יש במחשב הנ"ל כרגע כרטיס ATI ישן אחד איזה 4MB, אם אני אחליף לאיזה INNOVISION זול האיכות תמונה תרד? אם שזה לא משהו שישימו אליו לב.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by pitter,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס INTEL למשחקים וחשבתי על כרטיס המסך הבא מבית ASUS - 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP במחיר 700 שח. מה דעתכם עליו? שווה משהו? כדאי לשדרג למשהו אחר עד סביבות 800 שח נניח?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך בתקציב של עד 1250 ש"ח . ומתלבט בין שני דגמים : 1. ATI 9600XT 128MB של חברת ספיר . 2. Gforce 5900XT 128MB של חברת גיגהביט . אודה להמלצות . הייתי מעוניין לקנות את ה - 9800PRO אבל 1500 ש"ח בכלל לא בתקציב שלי .

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by SLI/CF,

הי, יש לי 3 כרטיסי מסך הראשון GT 9500 השני HD 5450 והשלישי GT 8800 כולם עם 1GB זיכרון מי מהכרטיסים לעיל יניב את התוצאות הכי טובות לצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה 32 אינץ' ולמה? תודה מראש

15. Started by Zod,

קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO אז,התקנתי אותו והכל התקנתי לו תדריבר שקיבלתי עם הכרטיס. עכשיו שאני מנסה להתקין את ה CATALIST אז זה עושה כזאת שגיאה ומכבה תמחשב. מה עושים? תודה. הדריברים שבאו עם הכרטיס מותקנים* קיבלתי 3.3 במארק 05

16. Started by PSdesign,

אני קונה בקרוב מחשב עם X1900XT 256MB שעולה 1700 עכשיו ראיתי באתר הבא: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5275 את הכרטיס 1950XT 256MB באותו מחיר, אני יודע שזה לא הXTX אבל רציתי לדעת הכרטיס הזה יורת טוב ממה שתכננתי לקנות ואם הוא בכלל קיים הוא שהם סתם כתבו כי לא שמעתי עליו אף פעם...

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  17. התקציב שלי הוא 500-600 80% לצפייה בFULL HD ועבודה רגילה + 20% למשחקים אבל חשוב לי מאוד שהמשחקים ירוצו חלק בFULL HD לא מחייב עם הגדרות מקסימליות. המפרט של המחשב שלי מתחת לתמונת המשתמש שלי. המארז יחסית קטן והספק חלש השאלה אם יש משהו שיכול להתאים. אשמח לקישור לקניית הכרטיס מחנות, יד2 או איביי. תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  18. GigaByte ATi Radeon 9550 128mb 128bit או G-force 4 Ti4800se 128mb 64bit תודה ענקית לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  19. שיהיה כרטיס טוב מבחינת חברה.. 128 מגה זיכרון חנות שאפשר לסמוך עליה אני רוצה כבר להזמין היום לחבר תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by harur,

קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים: או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך עשירית שנייה כמה פעמים. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך (או של כרטיס הקול? או של חומרה אחרת?)?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by BigDragoon,

יש לי 7600GS של MSI עם E6300 ו 2 GB זיכרון ללא OC. אני משחק ב C&C על הרזולוציה הגבוה ביותר ועל כל ההגדרות הכי גבוהות. המשחק עצמו רק חלק בלי בעיות, אבל בסרטוני המעבר יש חוסר סנכרון של הוידאו והקול. (הקול מקדים את הוידאו) ניסיתי להוריד את הגרפיקה ולהוריד את ההגדרות, אבל זה לא השפיע על חוסר הסינכרון. האם הבעייה שהכרטיס מסך חלש מדי? (מוזר כי המשחק עצמו רק בלי בעיות)

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  22. http://www.bbspot.com/News/2004/05/radeon_x800_vs_geforce_6800.html ROFLMAOZ ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Buzz15,

לאחרונה קניתי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron n5110. עכשיו נכנסתי ל SRL לבדוק תאימות של משחקים למחשב שלי ולהפתעתי בכל משחק בשורה של הכרטיס מסך במקום NVidia GeForce GT525M מופיע לי You Have: Intel® HD Graphics Family. עכשיו השאלה שלי : WTF. יכול להיות שהג'יפורס שלי מכובה או משו?נכנסתי ללוח ההתקנים ובקטגוריה של הכרטיסי מסך הג'יפורס מופיע מתחת לכרטיס מסך המובנה.יכול להיות מצב שהמחשב משתמש בטעות בכרטיס מסך המובנה ולא בג'יפורס?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. אז ככה ...יש לי במחשב ASUS GE FORCE 2 GTS שלא ממש מעלה לי את כל המשחקים החדישים ! (הנסיך הפרסי למשל או SH3 !) :-[ אז חשבתי לעצמי למכור את הכרטיס שלי ב 250 שקל בערך ולהוסיף עוד איזה 150 שקל ולקנות כרטיס שתומך ב DX 9 בפונקצנליות מלאה !! אין לי כסף רב ! ואני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב שלי .... אז אני מחפש כרטיס מסך זול ותמורה הכי טובה למחיר ... התקציב שלי 350 - 400 שקל ... 1) האם כדאי בכלל להחליף את הכרטיס שלי ב בראדיון 9200 או גיפה 5200 ??? 2)ואם כן ..אז איזה כרטיס יותר טוב ??? גיפה :P5200 או רדיאון 9200 ??? ולמה ..??

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by prelly,

אני צריך המלצה לקנית כרטיס מסך בבקשה עד 200 שקל אין בעיה לחרוג עדיף פחות מ200 1) המטרות שלי הן לראות טלויזיה מהמחשב . יהיה איכות טובה נכון? 2) לצלם תוכניות מהטלויזיה (אני יודע שהאיכות לא תיהיה טובה במיוחד אבל אני עדין רוצה... אם אפשר להעלות תמונה של האיכות של כרטיס מסך שעולה בערך 200 שקל אני אודה לו) תודה!

דיונים חדשים בפורומים