כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
כרטיס מסך חזק, שיממש את האופצייה הנוכחית עד כדי את האופצייה הבאה של שדרוג המסך שהוא כרגע 19 דק , ובעתיד כמובן ישודרג ל-22 כנראה. כרטיסי מסך מאתר החנות : www.rsm.co.il הכי זול שמצאתי והוא HD4850 הוא של PALIT ועולה סה"כ 796 ש"ח. איך הוא לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום לכולם! שאלה : מה כרטיס המסך הטוב ביותר כרגע (בביצועיו שנמכר בארץ) ומה דרישות המינימום שלו מבחינת ספק + מעבד? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחרונה הרכבתי מחשב חדש. וקניתי כרטיס GTX295 של GIGABYTE. בחרתי להתקין מערכת הפעלה WIN XP PRO 64BIT ע"מ שיזהה את הזיכרונות וסתם כי בא לי. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון לכרטיס הזה למערכת הפעלה 64bit . לאחר התקנה אני רואה שווינדוס מזהה רק 896MB (בתמונה). העלתי תמונה של הפרטים של הכרטיס גם מהווינדוס וגם מ-EVEREST התקנתי את המשחק GTA4 וכאשר אני מנסה להעלות את הגרפיקה הוא עוצר אותי ב-896MB זיכרון כמו שמראה הוינדוס. אשמח לשמוע האם הכל נראה תקין בהתקנת הכרטיס לפי נתונים הללו? ומה ניתן לעשות במידה ולא? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
והאם הסידרה 9 יצאה מוצלחת או עדיין חלשה כמו ה 8
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את HD3450 של Sapphire, בעיקר בגלל זה שיש לו קירור פאסיבי - ז"א ללא מאורר וללא רעש. הבעיה איתו שהוא חלש למדי, אז חשבתי לקנות 2 כאלה ולחבר אותם בקרוספייר. הכרטיס עצמו די זול, 300 שקל אז 2 כאלה יהיו סבבה. השאלה אם זה לא מפגר מדי לעשות דבר כזה? ואולי יש כרטיס פאסיבי אחר שיתן תוצאה יותר טוב (באותו טווח מחירים?). ונניח ואני כן עושה את ה CF, ספק של 520 קורסייר יספיק לזה? אני הולך לעשות אוברקלוק למעבד, ויש 3 הרדיסקים.
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר. אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל. עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה? בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים. תודה ויא…
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הזמנתי היום את הכרטיס (במפרט שלם..) וחשבתי על ניסיון לעשות OC, לא מצאתי שום מידע על הכרטיס כמעט, לא רק בקשר לOC בכלל, זה כרטיס מסתורי כזה. כבר החלטתי שאני כנראה יעשה עליו ניסויים ויביא תוצאות אבל בכל זאת אולי לפני למישהו יש קצת מידע על ניסיונות לOC שלו? איך הקירור של SAPHIRE שבא איתו? האם הוא OCיר טוב? והאם הוא מתחמם מהר?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שאלה קצת דבילית, אבל אני רק רוצה להיות בטוח במאה אחוזים. בלוח האם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II, האם התאימות היא לכרטיס מסך (במקרה הנ"ל X800GTO)ו עם כניסת PCI-E? אני מניח שהשאלה תענה במהרה וניתן בהחלט לנעול לאחר מכן. :-) תודה!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
רשום לי Geforce 7900 GT\GTO מזה אומר? ובדריבר רשום GT\GTO זה אומר שיש לי GTO? אני קניתי Geforce 7900 GT GTO יותר טוב לא?
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך (יש לו OnBoard כרגע ) , התקציב הוא 400 ש"ח , AGP X8 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2707 אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי X1900XT של Gigabyte ורציתי לדעת מה גורם ה-AVIVO ואיך משתמשים בו?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב עם X1900XT 256MB שעולה 1700 עכשיו ראיתי באתר הבא: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5275 את הכרטיס 1950XT 256MB באותו מחיר, אני יודע שזה לא הXTX אבל רציתי לדעת הכרטיס הזה יורת טוב ממה שתכננתי לקנות ואם הוא בכלל קיים הוא שהם סתם כתבו כי לא שמעתי עליו אף פעם...
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, הנה מפרט המחשב שלי עפ"י sisoft sandra SiSoftware Sandra System Host Name : HOME-EAFAF57C12 User : Naum Domain : MSHOME Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Speed : 2.67GHz Performance Rating : PR2940 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 16kB Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 Processor(s) MP APIC : Yes System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG System : SiS Technology Inc. SiS661FX + SiS964 Mainboa…
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Internal Clock 3.0 GHz Internal Clock Maximum 3.0 GHz External Clock 200.0 MHz Socket Designation CPU 1 Upgrade Socket 423 HyperThreadingTechnology Available - 2 Logical Processors Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2, PAE Version Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Caches Level 1 8 KB Level 2 512 KB Level 3 0 B DirectX Info Version 9.0c Long Version 4.09.00.0904 Primary Device NVIDIA GeForce FX 5700 Total Local Video Memory 128 MB Total Local Texture Memory 128 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 9.1.3.1 Drive…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכרטיס הגיע...יחד עם המעבד amd am2 3800+ לוח אם וג'יגה זיכרון(מ-קיי.אס.פי) :jump: מחר כנראה חבר יבוא להרכיב לי אותם ואז אני אגיד לכם איך הם
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה גירסה של 7600 הכי שווה לפי דעתכם מבחינת מעלות,ביצועים,oc,בקיצור-הכל ??
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקנתי דרייברים של אומגה ובחרתי בsoft modded 9800 se.... יש לי r9500 pro זה יכול להוות סכנה? (חימום יתר או משו?)..יש לי מתחת לכרטיס מאורר ג'נרי ששמתי בגלל שהמאורר האורגינלי של הרדאון היה טיפה בעייתי..מה אתם אומרים כדאי להשאיר ככה?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עם המחשב החדש את הרדאון 800 ולא הבנתי מה ההבדלים בניהם ומה יותר חזק
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היייתי אמור לקנות אותו לפני שבוע אבל יש עיכוב קיצור יש לי דילמה אני לא יודע האם כדאי לי להשקיע עוד 1000 שקל ולקנות x800xl או לחסוך אותם וללכת על 6600GT עכשיו אני מודע לזה שהx800xl הוא הרבה יותר טוב אבל האם שווה לשלם עליו את ההפרש (1000 שקל זה לא מעט כסף)? זאת אומרת האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT אוכל להפעיל היום ובעוד חצי שנה משחקים כבדים על הגראפיקה הכי גבוהה שלהם (כשכל האפשריות בhigh) האם יש לי צורך בx800xl או ש660GT יספיק לי בהחלט בשנה שנתיים הקרובות? תודה
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב? והאם שווה לי להשקיע כעוד 300 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3143
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות ב350 שקל? אני יודע שזה קצת כסף אבל חבר שלי מבקש... יש לו כרגע mx4000, הוא התקלקל ואבא שלו רוצה לקנות את אותו כרטיס מסך ב250 אז יש כטיס מסך יותר טוב ב250-350 (400 מקסימום) ועוד שאלה: האם יש הבדל בין הביצועים של MX4000 128MB ל FX5500 128MB
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מבקשת יעוץ לקניית מסך LCD 19 אינץ... תקציב- עד 2500 בעיקר למשחקים ואינטרנט בבית חשבתי על סמסונג 930B 913 N מה דעתכם? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
המורה שלי למתמטיקה ביקשה ממני להכין לה תעודת הצטיינות במתמטיקה שהיא תחלק לתלמידים מצטיינים. עכשיו חשבתי לקשט את המסגרת במספרים וסימני פעולה בעיצוב מיוחד או תלת מימדיים. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-