עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא יאומן חיית הביצועים הזאת http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=633&Itemid=27&limit=1&limitstart=3 תראו היכן הוא משאיר את ה-GTX280.. ותראו מה 4830 ב-CF עושה.. http://www.hexus.net/content/item.php?item=16300&page=6

2. Started by zvoykish,

אני מתלבט איזה מסך 17" לקנות למחשב שישמש לאינטרנט, קצת משחקים, לא משהו רציני... תקציב מאוד מוגבל, אז אני רוצה מסך מהזולים (עד כמה שאפשר) אבל שייתן תמונה טובה ויהיה אמין.... המלצות?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by kub,

6600GT: 8 צינורות מהירות ליבה : 500 מהירות זכרון : 950 memory bandwith : 16/.0 GB 7600GS: 12 צינורות מהירות ליבה : 400 מהירות זכרון : 800 (זכרון DDR2) memory bandwith : 12.8 GB עכשיו העיניין שאני יודע שב3DMARK ה7600 יקבל תוצאה יותר גבוה אבל זה לא משנה לי!! השאלה שלי מי יהיה באמת יותר טוב במשחקים כגון: AOE3, FIFA2006, UT99 אני לא משחק במשחקים שודרשים יותר מזה. עכשיו השאלה שלי אם ה6600שהוא יותר מהיר בתכלס יותר טוב בשבילי או שבכל מקרה כדאי ללכת על ה7600 כי ההבדל במספר הצינורות מכסה על מהירות הזכרון. תודה קובי אני יכול להשיג את 2 הכרטיסים באותו מחיר, של XFX שכחתי לציין שהמערכת היא: 930D 2GB DDR2 p5ld2 250GB SATAII 16MB

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by Titanium,

כל יום מביומו אני מדליק את המחשב שלי אך ככל שעבר הזמן התחזקו רעשים מסויימים שבאים מהמארז עד שיום אחד פשוט הרעש היה חזק מאוד והמסך כאשר הדלקתי את המחשב לא נדלק. הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך (אחלה תזמון יש לי), עשיתי ריסט והמסך נדלק לא הספקתי לנקות את הכרטיס אמרתי אולי פשוט יש עודף אבק על הכרטיס והמאוור נתפס היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק לא משנה ריסט לא ריסט שום כלום הייתי בטוח נשרף הכרטיס חזרתי הביתה הוצאתי את הכרטיס הוא לא היה כל כך עם הרבה אבק אבל היה טיפה ניקיתי , והחזרתי למקום. כמו שאתם רואים אני רושם את ההודעה הזאת כלומר הכרטיס עובד יופי אבל: המחשב לאחרונה רץ לאט יותר הכרטיס עדיין עושה רעשים אבל חלש יותר חוששני שהכרטיס נשחק כלומר אם המאוור לא עבד הייתה התח…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  5. שלום לכולכם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וכמובן אני בדילמה איפה לבזבז את הכסף. עדיין לא החלטתי אם ללכת על חדש או משומש. אשמח אם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב אל החלש מבלי להתעסק בכלל כרגע בעלויות שלהם. נניח כי כולם עולים כרגע אותו הדבר. עדיף בשלב זה גם להתעלם מיכולות ה OC שלהם. (אשמח לשמוע גם אם יש לכם טיפים לגבי OC ומודינג, אבל אנא עשו זאת בנפרד כי אני ממש לא מתלהב לעשות OC לכ. מסך). X850 XT PE 7600GT 6800ULTRA X800GTO 16 X800GT0 2 תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by AliceInChains,

הי כולם. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני מתלבט אם לקצץ במעבד ולקחת HD4870X2 או לקחת מעבד חזק יותר ולהסתפק רק בHD4870 אחד...... בכל אופן, לא מצאתי לוח אם שיתמוך ב 2 ליבות של ה HD4870 אז אשמח אם מישו יעזור לי. אני מתכוון לקנות P43 אבל אם 45 כן תומך אז אני אלך עליו.............. ובכלל, אם מישו יכול קצת לספר לי על סוג החיבור וכמה וואט הכרטיס דורש. תודה מראש.....

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש + מסך LCD אני רוצה שהמחשב או ליתר דיוק המסך, ישמש גם כטלביזיה, מה דרוש לשם כך, והאם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד? יש לי ממיר של YES אם חשוב לדעת!!! אני צריך תשובה שתיתן פתרון גם לנושא השמע ולא רק לוידאו!!! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  8. אני שואל כי כל מה שאני רואה בכרטיסים החדשים זה עוד ליבה, עוד כוח עיבוד שבא ביחס ישר לצריכת החשמל וזולל אותו כמו חיה טורפת. וזה עוד לפני שבכלל ששמענו על זה שהם משווים מחירים ביניהם כדי ששתיהן ירוויחו.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. עד עכשיו הסתדרתי עם GeForce 4 mx440 128MB אני מתכנן למכור את המחשב שלי, ברשותי מחשב אחר , עם כרטיס מסך מובנה אני לא גיימר מקצועי או משהו כזה, אבל נהנה לשחק מדי פעם בדבר כזה או אחר (דום 3 וחברים ) אם לא הייתי מוכר את המחשב 'הישן' שלי, הייתי ממשיך להסתדר עם הכרטיס הישן, גם בגלל שלא צריך יותר, וגם בגלל שאין כסף. בתקציב שלי עומדים הכרטיסים הבאים : FX5500 GIGABYTE 128MB DDR TV-OUT, 128BIT, DVI, DIRECT X9, TURBO מה זה אומר הטורבו בכרטיס מסך הזה ? יש גם את FX5500 PALIT TV-OUT, 128BIT, DVI 256MB DDR שיש לו 256 MB זכרון ------------------------------------------------------------------ FX5700LE GIGABYTE TV-OUT, DVI, 64BIT, DIRECT X9 128MB DDR הכרטיס הזה יותר יקר …

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by cold fire,

יוצאים עוד מעט כרטיסי המסך (של שני החברות) אם תמיכה בdx10 לפי מה שהבנתי מהפרומים השונים הם יהיו יקרים יותר וטובים יותר אך עדיין האם הם שווים את המחיר? האם הכרטיסים כמוx1800xt או אפילו x1900xt לא יתמכו בdx10 אלא רק בdx9? כעת לשאלה האמיתית שני הכטיסים פחות או יותר באותו מחיר בnewegg sappire x1800xt 512mb (אם כל היציאות hdtv,dvi...) או להסתפק בx1900xt 256mb (גם של חברת sappire ואם אותם יציאות) או שעדיף להשקיע את הכסף בnvidia (התקציב שלי הוא 200-250$) ועוד שאלה קטנה האם יש ספקים אחרים חוץ מliberty 400W שיכול להיות תואם למערכת(מעבד קונרו,2GB , כרטיס מסך מעל לגבי הלוח אם עדיין לא סגור) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by axcelenator,

היי, לא מזמן התחלתי לקבל הודעות על המסך בשם VPU Recover. בו זמנית, כשאני מדליק לפעמים את המחשב, הוא עולה אך לא מוצג כלום במסך(המסך מוחשך כאילו לא מקבל נתונים מהכרטיס מסך). לאחר מספר נסיונות של הדלקה ממושכת של המחשב המסך מציג בסופו של דבר את הפעלתו של המחשב. האם ניתן לקשור בין שני הדברים והאם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיס המסך?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. רוצה לתת שני 8800GTS 640MB תמורת GTX אחד....מה מעוניין? פשוט אני עובר ללוח אם אחר בלי SLI...ואני אסתפק ב GTX אחד בודד.... שני ה GTS בקופסאות מקוריות...אחד נקנה לפני חודש וקצת בארץ והשני לפני חודש בערך מחו"ל. אחד EVGA ואחד BFG שניהם אחריות לכל החיים. מי ראשון ?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by shronxx,

היה ברשותי ברטיס מסך Geforce 8800GTX של חברת XFX הכרטיס התקלקל ונתתי אותו לתיקון בחנות עבר כבר חודש מאז שהוא נמסר והחנות מציעה לי במקומו Geforce 9800GTX OC with Arctic Cooling Accelero Xtreme של חברת INNOVISION בתוספת של 500 שקלים האם כדאי לי לקבל את ההצעה?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  14. חברים אני לא מצאתי את הכרטיס הזה בארץ!!! http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=3335390&sku=P450-8806&SRCCODE=WEBTV&CMP=OTC-WEBTV זהו גירסא חדשה ל 8800gts של XFX שעשו עליו overclock והוא שווה בכמעט לנתונים של 8800gtx!! תראו בעצמכם באתר למעלה!! והוא אפילו חצי מהמחיר של gtx !! אז חברים הוא הגיע לארץ או שהוא בתהליכים או שבכלל לא???? תודה...

15. Started by PsyDream,

תראו אני מכתנן לקנות מחשב וכנראה לוקח את הכרטיס 8800gt , עכשיו אני כנראה יקח גרסת oc ואני יודע שעוד מעט יוצא ה-9600gt וחשבתי לחכות לקנות אותו אבל אז ראיתי פה: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ שה-8800gt לוקח אותו בקלות ככה שאם זה באמת ככה ירד הכרטיס של ה-8800gt לאחר שיצא ה-9600gt ואז זה יהיה לי ממש מעולה.. באמת ה-8800gt יותר חזק מה-9600gt???

16. Started by OmerS,

שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מסכים, אחד שטוח ואחד רגיל בשביל לקוח שהשימושים שלו הם ביתיים בלבד וממש לא צריך משהו מתקדם אך חשוב שיהיה אמין. התקציב למסך הרגיל הוא לא מעל 700 ש"ח. באשר למסך השטוח אני מחפש את הפשוט ביותר אך אמין. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב: האם ה PROVIEW 17 AF 787M הוא מסך שטוח?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  17. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7624435&type=2&product=1&=[ אני מחפש מסך 19 אינץ וכיום ברשותי MAG 796FD האם המסך הזה פחות טוב מהמסך שברשותי תודה

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by amitbl,

מדובר על גרסאות ה AGP. מה עדיף? Radeon X850 Pro או Geforce 7600GT? מצאתי את שניהם באותו מחיר... מה מהם יותר חזק? וכמה וואט צורך הX850?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. יש אפשרות לחבר ממיר הוט לכרטיס מסך 260GTX דרך חיבור SVIDEO?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  20. יש לי מסך 17 של mag ואתמול הוא התחיל לרעוד בהתאם לקצב הרענון של המסך עם שמתי אותו על 60 אז המסך רעד רעידות גדולות בקצב איטי עם שמתי על 80 המסך רעד רעידות קטנות בקצב מהיר מאד מה הבעיה???????? חייב עזרההההההההההההההה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by shlomibandit,

קניתי כבר מחשב , עכשיו אני רק צריך מסך , בהתחלה רציתי לקחת את המסך: ViewSonic E90f+SB ב1100 שקל! שהוא ניראה לי שווה מבחינת המחיר , והתוצאה.. לא המליצו לי על המסך הזה.. אמרו שהוא לא משהו ועדיף להוסיף עוד כסף בשביל המסך הזה:VIEWSONIC G90F+B ב1695.. האם הוא באמת שווה וטוב? והאם הוא שווה את המחיר? ושווה להוסיף עוד 600 שקל מהמסך ב1100??מה אתם ממליצים? חוץ מזה אני שם נגיד על המסך היקר 1700 שקל, האם אני עושה את הקניה הנכונה או שיש בתקציב הזה מסכים אחרים יותר טובים? או שאני ילך VIEWSONIC G90F+B והוא הכי טוב?למשחקים סרטים והכי איכותי?ומתאים לכרטיס מסך 7800 gt כי זה הכרטיס שלי.?? תגובות בבקשה אני רוצה היום להזמין את המסך! ?

22. Started by לוח שנה,

מה עדיף מבחינת ביצועים? תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. Started by shklak,

אגב דיונים ושאלות בנושא ממשקים של מסכים LCD (בתקווה שלא העלו את הנקודה הזו כאן בעבר); לא מוזר לכם שכניסת DVI דווקא מעלה את המחיר (או למעשה נמצאת בדגמים הנחשבים יותר בליין של היצרנים) ? הרי היתרון העיקרי של מסכים אלו זה שהם דיגיטליים. אם כבר מוסיפים אופציות למסכים - אז צריך דווקא לשלם על כניסה אנלוגית לשם תאימות עם כרטיסי מסך ישנים או נטולי יציאת DVI. לפי ההגיון, כניסה אנלוגית למסך TFT מחייבת שימוש במכלול ADC, ויוצא ככה שסך כל המידע עובר טרנספורמציה לפחות פעמיים - מהכרטיס מסך DAC ובכניסה לכרטיס המסך ADC. בכל המרה כזו האיכות יורדת חד משמעית. מה שלא ברור זה, שלפי ההגיון, ככל שהמסך זול יותר (אם רק במחיר או גם במיצוב/רמת איכות) כך היצרן ירצה, בנוסף, להוריד כמה שיותר אופציות ומ…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

אז ככה... התחלתי לעבוד בחנות מחשבים (תגידו לי מזל טוב ) ונכנס לקוח לפני כמה ימים רמה כרטיס מסך יותר חזק... המחשב שלו P3 משהו... AGPx4 אני המלצתי לו לחקת את ה 9600XT אבל מכיוון שאני לא יכול עדין למכור חומרה הפנתי אותו למישהי אחרת שמטפלת והיא אמרה לו שהוא לא יכול לשים שום כרטיס שם חוץ מהישנים כי P3 לא תומך בכרטיסים החדשים...ואני טענתי שזה כן תומך והיא אמרה שלוחות P3 ישנים ובכלל לא תומכים בכרטיסים החדשים וצריך העידכון ביוס... אני עדין טוען ש ה 9600XT יפעל על P3 עם AGP 4 ולא משנה איזה לוח. תענו ...אני כבר יראה את זה בחנות (עכשיו אני יוצא כבר לעבודה יש לי הפסקה בין 2 ל 4) דרך אגב אנשים מכפר סבא מוזמנים לקפוץ לבקר ... יש לנו לפעמים דילים מעולים! (דרך אגב החנות ה…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by navk2,

יש לי 1950XT (של ATI) שפסקה התמיכה בקרייברים שלו לפני כבר כמעט חצי שנה ( ) ואין דרייברים שמתאימים לו שתומכים ב 7 ( לפי מה שהבנתי ), מה אני עושה ? אוכל אותה ? או שאולי הדרייברים הישנים כן תומכים ? למשל 9.3

• 5 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.