עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fish,

העם זיכרון פנימי 512MB DDR2 מגביל בביצועים את הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS 640?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  2. יש לי בעיה עם הכרטיס שהוא כל הזמן מפסיק לי משחקים באמצע ורושם לי upu recover has reset your graphic because it was no longer responding to graphic commands. בקיצור הוא רושם לי שהוא לא מסוגל להתמודד עם היכולות הגרפיות יש לציין שזה קורה לי רק עכשיו עם המסך החדש 22 אינץ' של סמסונג. מה אני צריך לעשות? להוריד רזולוציה?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Idan-h,

איך שני הדגמים האלה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19266&gsid=10-4 מי יותר טוב מבניהם?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  4. לפני קניית מחשב צריך המלצה או דעה לגבי כרטיס מסך

5. Started by Snufkin,

אני חושב לקנות את המסך הבא.... יש תגובות? כמו כן כנראה שאני יכול להביא אותו בפחות מ2000 ש"ח. (סביבות 1850 ש"ח) יש לו חסרונות? הנה הנתונים: SPECIFICATIONS: Panel type: a-si TFT/TN Viewable Area: 19" Pixel Pitch: 0.294 mm Brightness: 270 cd/m² Contrast Ratio: 700:1 Viewing Angle (H/V): 160÷/ 160÷ (CR > 5) Response Time: 4 ms (Grey to Grey) Interface: Analog / Digital Frequency - Horizontal: 30~81 kHz - Vertical: 56~75 Hz - Banwidth: 140 MHz Maximum Resolution: 1280x1024 Colour Supported: 16.2 Mil. Signal Inout: - Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital link - Video Level: Analog : 0.7VP-P, Digital : TMDSTM - Sync. Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by ATk,

תגידו חברה מישהו מכם יודיע אם כדאי לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתחמם מהר(בגלל שהוא souperClocked )? מה התמפרטורה המקסימלית שלו בזמן משחק?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. Q6600 Quad Core MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN PLT 2GB KIT DDR2 800 OCZ Seasonic M12 II-430 Active PFC 430W Modular 500GB 16MB SATA 2 אני מחפש כרטיס שישמש למשחקים כבדים ומחברה אמינה שיחזיק מספיק זמן ויספק איכות. בסביבות ה 1300 שקלים, עקב כניסת מענק שחרור אפשר טיפה יותר אבל לא מוגזם

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  8. אני לא רק מדבר על ההייפ הרציני שעשתה ל gf fx שלבסוף התגלה ככישלון טוטאלי , וגם לא על המחירים האסטרונומיים שלו . אלא גם על כך שכמו טיפשים קצת לפני ש gf fx יצא הם הכריזו ש GF4 TI לא יוכל להריץ את D3 חלק ולהינות ממלוא המשחק . כך הם ירו לעצמם ברגל , כשאר gf fx לא יימכר טוב , וסביר להניח שיישכח לגמרי , הם גם הודיעו שהמשחק עם הגרפיקה הכי טובה שתצא השנה לא ירוץ חלק על הכרטיסים . מטומטמים ..... סוף מעשה במחשבת תחילה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. שלום, אני הולך לשדרג את המחשב לכרטיס nvidia 9600 והתקציב שלי דל מאוד ואם אין כסף אני יצתרך להלוות מאנשים, אני מתלבט בין 2 חברות טובות: Palit ו Sparkle שפאליט יותר זולה אבל חבר שלי אמר שהקירור שם גרוע והכרטיס יישרף, אבל Sparkle קצת עוברים לי את התקציב אני רוצה לדעת אם ההבדל במחיר שווה את זה, והאם מה שחבר שלי סיפר לי נכון?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by nas,

hey , חבר שלי רוצה להזמין מחול תכרטיס , הבעיה היא שבלוח שלו יש רק סלוט APG .. יש כבר כרטיסים תואמים או רק PCI-E ? ואם אין אז מתי הם יהיו זמינים בחנויות למשלוחים בערך תודה

11. Started by kinglol,

אני מתלבט לגבי הכרטיסים האלה ל-AGP שניהם עולים בסביבות ה-750 ש"ח איזה כדאי לי לקנות? 6800GS 7600GS או Radeaon R800Gto אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים.... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. אם ה 1800XT יותר משתלמם ממנו אז איך אתם כותבים שבטווח המחירים 1500-2500 ה79GT יותר משתלם כשה18XT עולה 2200.. קחו לצומת ליבכם..

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. NVIDIA החצופה קנתה את אותה חברה וישר הסירה את האתר של AGEIA הסירה את כל הדריברים עכשיו בשביל להישתמש בכרטיס חייב לקנות כרטיס מסך של NVIDIA כי הם שמו את התמיכה בתוך הדריברים שלהם אפילו באתר של אנוידיה לא מצאתי שם דריברים ונגיד ויש איזה אתר ששמר את הדריברים הישנים בעתיד אי אפשר לעשות עידכון למי שיש לו כרטיס מסך של ATI...

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאני יוכל בא 1200 למסך 22 הכרטיס מסך שמיעוד למישחקים כבדים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by DisinfectedDuck,

איזה מסך 17 אינצ' CRT הוא הכי טוב שאשכרה אפשר להשיג בארץ?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by NeptuneMB,

יש לי 800XL של PC, ובכל פעם שאני מתקין את הדרייברים של ATI מהאתר שלהם, אין לי את אופציית הOD..!!!.. למה זה?!?... זה לא אמור לבוא בילט אין?!...(גירסאות הCCC).. האם הכרטיס שלי לא תומך בזה או מה?!?.. מאיפה אני יכול להוריד את זה?!..

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  17. כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם ולרסטרט את המחשב כאשר אני משחק בדיאבלו 3. ראיתי שהוא מגיע גם ל110 מעלות (כשהחדר לא ממוזג). ניקיתי את כל המארז עם פן והטמפרטורות אכן ירדו (לפי speed fan), אבל עכשיו המאוורר של כרטיס המסך משמיע רעשים. בדקתי שאין אף כבל שמתחכך בו, וגם שימנתי אותו עם WD40, אבל עדיין יש רעשים. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לפרק את המאוורר מכרטיס המסך אבל הברגים לא הצלחתי להוציא את הברגים ולא רציתי להפעיל יותר מדי כוח. יש עוד משהו שאפשר לעשות? אגב, הבנתי שהכרטיס הזה חם מטבעו אבל לא הצלחתי להבין אם 110 תחת מאמץ זה יותר מדי או לא. האם זה באמת מזיק?המארז מכיל עוד 2 מאווררים רגילים ואת המאוורר של המעבד. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by pumbatal,

אני מדבר על כרטיס PRO לא SE של CONNEC3D 256BIT יש אפשרות להפוך כרטיס כזה ל XT עם ליבה 350 (לא בדקתי פיזית זה מה שמופיע) יש לכרטיס 128 זיכרון HYNIX 2.8ns hy5du283222a f-28

19. Started by yochze,

הבהרה: זוהי אינה הודעה של קניה\מכירה, זה הודעה של בקשת עזרה בכמה כסף מומלץ למכור GeForce 4 MX440, יד שניה לאחר 3 שנים - אין שום תקלה. בברכה,

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by cooper,

מה זה בדיוק OMEGA DRIVER? האם כדאי להתקין אותו ? יש לי כ.מסך די ישן [ATI9600PRO]ושמעתי שהוא משפר משמעותית את הFPS [פרימיים] במשחקים כבדים.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Leopardo,

129 דולר... שווה? או שיש פה איזשהו טריק? אם כן , אז איך אפשר להביא מוצר בארהב? צריך לארגן איזה קרוב משפחה?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  22. יש לי שאלה כששאולים אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הם מתכוונים מהו כרטיס התלת מימד האם הוא מובנה בכרטיס גרפי של המחשב האם הוא יחידה נפרדת והאם הוא נמצא בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 אנא עיזרו לי אני מבולבל

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. איזה בעסההה ! אתמול באתי להעדכן את הדרייבר שהיה לי (8.1) ל 8.3 הורדתי אותו התקנתי ובסוף ההתקנה הוא רושם לי את התמונה שלמטה. טוב, אמרתי נתעסק עם זה מחר, כיביתי את המחשב, היום אני מדליק אותו, אין כ.מ ! הוא לא מזוהה, אני מתקין את 8.3 אותה הודעה מנסה את 8.1 לא עובד גם כן !! גם 7.1 לא עובד, קיצור לא יודע מה לעשות ואני בלי כ.מ ! :'( [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by pringles,

שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות

25. הלוח בא עם כרטיס מובנה ATI 1250 כדאי לשים כרטיס מסך עצמאי ישן יותר במקומו? ATI x550 ?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים