כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש איזה תוכנה או דרך למנוע את זה? אני רוצה להשתמש ב 960*1280 (רואים סרטים ככה הכי טוב) אבל רואים ממש מטושטש ולא ברור מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אה ועוד שאלה בעוד 3 שנים במסכי LCD כבר לא יהיה NATIVE RESOLTION?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלוםן, רציתי לקבל המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 300 ש"ח. אני לא גיימר רציני - אבל אני מתכנן לשחק SINS OF A SOLAR EMPIRE המחשב שברשותי: AMD 64 X2 (4800+) ASUS M2N AM2, nForce 430 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה. המחשב שלי הוא ענתיקה רצינית. כשקניתי אותו הכרטיס מסך שלו (ג'יפורס 2) נחשב ל"בסדר" ומטה והיום הוא לא מסוגל להריץ אפילו פקמן. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס יותר חדש אבל סקירה באתר של אינטל הראתה לי שאני צריך כרטיס שעובד במתח של 1.5 וולט ותומך בAGP X4 ומטה - כי רק בכרטיסים כאלה הלוח אם המאובק שלי תומך. כאן בעצם השאלה שלי - אילו כרטיסים עונים לתנאים הללו ויעבדו על לוח האם שלי? אם יש לכם בנוסף גם המלצות נוספות אשמח לשמוע אותן. תודה.
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז בסדר, בלי פילטרים הוא כרטיס HIGH END אמיתי, בדרך כלל בין 9800NP ל9700P... ועם פילטרים הוא מציג יותר FPS מ9600XT. אבל אם מתחשבים באיכות תמונה, שיידרים, DX9 וכו' אתם באמת חושבים שהוא עדיף על 9600XT? מצפה לתגובות, מוישל'ה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
הכרטיס שלי X1950GT עבד בתדרים של 500Core 594Memory החלטתי להישתמש באופציה של מציאת תדרים באופן אוטומטי ע"י התוכנה והתוכנה העלתה לי את התדרים ל621CORE ו796 Memory אפשר לסמוך על התוכנה? האובר קלוק פשוט נראה לי מוגזם.... חוץ מזה מה הLCD OVERDRIVE בCCC עושה?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס מסך טוב עד 400-500 ש"חו ואם יש אפשרות כזאת שיתאים למפרט של המחשב הזה?? Motherboard: CPU Type Unknown, 1800 MHz (7 x 257) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945G System Memory 1013 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) BIOS Type Intel (07/10/07) Communication Port יציאת תקשורת (COM1) Display: Video Adapter Intel® 82945G Express Chipset Family (128 MB) 3D Accelerator Intel GMA 950 Multimedia: Audio Adapter Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] Disk Drive SAMSUNG SP1603C (149 GB, IDE) Network: Network Adapter Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC (192.168.0.114)
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מעוניין כידוע להחליף את הכרטיס מסך שלי וידועים לי המחירים בארץ.. אבא שלי טס השבוע למזרח - בין היתר להונג קונג ותאילנד.. השאלה אם שווה להביא משם כרטיס...כידוע חלק מהכרטיסים מיוצרים לבטח שם... כל הנושא של אחריות לא מטריד אותי כל עוד יש הבדל ניכר במחירים... מישהו יכול לעזור לי בעניין? איפה אפשר לקנות שם? האם יש אתרים עם מחירים של המזרח בנושא הזה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר לכרטיס מסך הורדתי מהאתר של nvidia את הכי חדש ומעודכן העם זה טוב? אני לא התקנתי מהדיסק זה משנה או לא? ומה יותר טוב?
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי - מעבד i7 860 לוח אם - Gigabyte GA-P55-UD3 כרטיס מסך - Radeon HD5770 הייתי רוצה לדעת: א. אם בכלל אפשר לעשות Crossfire במפרט הנוכחי (הבנתי שיש לזה בעיה עם תושבת 1156 או משהו?). ב. האם אפשר נגיד לעשות Crossfire עם כרטיס מסך אחר (מגירסא 5xxxx) או שחייבים שגם הכרטיס השני יהיה 5770? ושאלה שכנראה לא תיהיה לה תשובה: ג. האם אפשר לעשות Crossfire עם סדרות radeon עתידיות (במפרט הנוכחי) (אני לא מעוניין בלעשות את זה כרגע, רק רוצה לדעת אם זה אפשרי, לעתיד)
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם בשביל מסך 22 אינץ' יספיק כרטיס אחד של 9600GT או שכדאי יותר לשים 2 (התקציב מאפשר..) או שבכלל עדיף ללכת על 8800 GT רגיל (ראיתי שאת הקליבר הפסיקו למכור משומה... )
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי במרדנית מחשבים R9600 ULTRA של GIGABYTE ואני רציתי להחליף אותו לR9800 PRO128DD יש לך רק של GIGABYTE הוא עולה 1670 ואין אפשרות להחזיר תכרטיס ולקבל תכסף חזרה רק לקחת כרטיס אחר במקום האים ה9800 PRO של גיגה בייט שווה משהו? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
יצא דריבר חדש Release Highlights: Adds support for GeForce 7800 GTX 512 and GeForce 6800 GS Improved performance for Quake 4 Improved performance and compatibility for Call of Duty 2 Mixed vendor support for NVIDIA SLI. TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. Performance enhancements for dual-core CPUs. PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. Usability enhancements when connecting to an HDTV. Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html מישהו עם מעבד כפ…
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אגב דיונים ושאלות בנושא ממשקים של מסכים LCD (בתקווה שלא העלו את הנקודה הזו כאן בעבר); לא מוזר לכם שכניסת DVI דווקא מעלה את המחיר (או למעשה נמצאת בדגמים הנחשבים יותר בליין של היצרנים) ? הרי היתרון העיקרי של מסכים אלו זה שהם דיגיטליים. אם כבר מוסיפים אופציות למסכים - אז צריך דווקא לשלם על כניסה אנלוגית לשם תאימות עם כרטיסי מסך ישנים או נטולי יציאת DVI. לפי ההגיון, כניסה אנלוגית למסך TFT מחייבת שימוש במכלול ADC, ויוצא ככה שסך כל המידע עובר טרנספורמציה לפחות פעמיים - מהכרטיס מסך DAC ובכניסה לכרטיס המסך ADC. בכל המרה כזו האיכות יורדת חד משמעית. מה שלא ברור זה, שלפי ההגיון, ככל שהמסך זול יותר (אם רק במחיר או גם במיצוב/רמת איכות) כך היצרן ירצה, בנוסף, להוריד כמה שיותר אופציות ומ…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס 9500GT של INNO3D עכשיו יש עליו כמו חיבור של חשמל אבל לא 6 או 8 פין ממש קטן של 2 פינים ויש איתו גם כבל כמובן עכשיו צד אחד הולך לכרטיס והשני ללוח אם והחיבור שלו הוא כמו החיבור של הלדים הקידמיים וכו... עכשיו אין ליי מושג לאיפו לחבר את זה כי יש מלא חיבוריים בלוח ולא יודע מה מתאים תודה לעוזרים הלוח 945GZM S2 אה היה לי כם מסך כחול בקריסיס וב IV הינה תמונה של החיבורים של הלוח רק תגידו לי לאיפו לחבר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה הנ"ל הותן במחשב חדש שקניתי (P4 עם לוח אם של ASUS). הכרטיס מוציא וידאו היטב אך אינו מוציא AUDIO. בחברה שקניתי החליפו לי כבר את הכרטיס (TV) פעם אחת וגם את כרטיס הקול ועדיין לא מוציא סאונד. מערכת ההפעלה היא XP. למשהוא נסיון קודם עם כרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
התקנתי דרייברים של אומגה ובחרתי בsoft modded 9800 se.... יש לי r9500 pro זה יכול להוות סכנה? (חימום יתר או משו?)..יש לי מתחת לכרטיס מאורר ג'נרי ששמתי בגלל שהמאורר האורגינלי של הרדאון היה טיפה בעייתי..מה אתם אומרים כדאי להשאיר ככה?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה: MSI 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 2XDVI http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403 כיום יש לי את הלוח אם הזה: GA-945GCM-S2C של חברת GIGABYTE והוא עובד ב- PCI-E 1.0 הכרטיס מסך שאני קונה עובד על PCI-E 2.0 הבנתי של-PCI-E 2.0 יש תאימות אחורה השאלה איך הדבר הזה ישפיע על הביצועים? ואם הדבר הזה יורגש באופן בולט במשחקים?????
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המחשב שלי מחובר לטלויזיית 720P (רזולוציה 1360x768). מאחר וזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלויזיה (וה-native), אני מעוניין לדעת האם בכלל שווה להשקיע הרבה כסף בכרטיסים יקרים שבתכלס מיועדים לרזולוציות גבוהות יותר (1080P) ולא ל-720. בנוסף אשמח לקבל המלצות לכרטיסים ספציפיים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי כי הקודם נשרף, חשבתי על הGeforce 6200 כי ממה שאני יודע בכרטיסים הישנים הtv-out באיכות גבוהה יותר. אני מחפש שבכרטיס יהיה גם dual view וDVI - סך הכל אני צריך אותו לאינטרנט וסרטים, משחקים אני בקושי נוגע, העיקר שלא יהיה יקר - בסביבות ה200-300 ש"ח למישהו יש המלצה יותר טובה בשבילי?
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ולמחשב הנוכחי (P4 2.4) אני רוצה לשים כ.מסך ישן יחסית, שלפחות יעלה משחקים חדשים (אפילו על גרפיקה נמוכה).. זה לאחי, הוא לא ישים לב להבדל.. עכשיו יש את 2 הכרטיסים האלה במחיר דומה.. מה עדיף?? או שאולי X1550PRO?
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש מחשב ואני מעוניין לדעת האם ההשימוש ב-CF יעלה את הביצועים או לא. אם לא,איזה כ.מסך לקחת שיהיה זול יותר וכן יעלה ביצועים ביחד עם 780G
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס INTEL למשחקים וחשבתי על כרטיס המסך הבא מבית ASUS - 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP במחיר 700 שח. מה דעתכם עליו? שווה משהו? כדאי לשדרג למשהו אחר עד סביבות 800 שח נניח?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-