כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
זה שהX800GT יותר חזק מה6600GT אני יודע אבל השאלה היא האם הוא יותר חזק מה6600GT EXTREME ואם אפשר גם השוואה בין הX800GT לבין ה6600GT. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר ירידת מחירים כנראה, ה- GTX280 משתלם יותר מתמיד (יחסית), למי שתכנן לקנות מערך של 4870 ולוח תואם, יכול לקנות GTX 280 במחיר של כ 2570 שקל בלבד! מערך של 4870 בכל מקרה יהיה יקר יותר. היתרון בכך שלא צריך להתאים לוח אם עם X16 בכל אחד וכו' דבר אשר מייקר את הלוח אם משמעותית, כמו כן צריך ספק כוח חזק משמעותית וכו'. המחיר הוא כאמור 2570 למזומן כמובן מחנות IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4101 לא בטוח שהם הכי זולים, אבל בכל מקרה, אולי בחנות אחרת, המחיר יהיה נמוך טיפה יותר, שזה אומר בכל מקרה, לפי דעתי, במחיר כזה, עדיף לי לקנות כרטיס בודד ולא להשתגע עם ספק הכוח ועם לוח אם.
-
- 45 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס גרפי חדש, המסך הישן נשאר (LCD nu 711v). במחשב הישן עם Geforce2 MX ראיתי חד ומאוד ברור את הטקסט . Cleartype מכוון לOFF כי אני לא אוהב את האפקט. עם הכרטיס החדש, Geforce 5200, הטקסט נראה פחות חד וזה משגע אותי. ההגדרות אותן הגדרות. אני לא יכול להתקין את הישן. אני לא חושב שזו בעיה בכרטיס אלא בDAC שהיצרנית Club 3D חיפפה בתכנונו. יש כרטיסים/חברות שידועים יותר באיכות הדו מימד שלהם?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה כללית, ויש סיכוי שזה נורמלי לגמרי אבל רציתי לשאול אתכם כדי להיות בטוח. בעת ריצת משחק (לא משנה איזה fear rain bow six...) בקטעים "מהירים" במשחק יש מן פסים- לא יודע אם נכון לקרוא להם פסים.. לאורך כל המסך. במעבר מפריים לפריים אני מתכוון -זה לא שמהירות המשחק נפגעת או משהו בסגנון זה פשוט מציק לפעמים לחווית המשחק.. האם זה נורמלי ? האם יש דרך לפתור את זה? יש לי מסך CRT MAG 996PFS כרטיס מסך: 8800 evga 640mb
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בעיקר לפוטושופ , FSX , מתלבט בין GIGABYTE GV-N95TD3-512I GeForce 9500 GT 512MB 128-bit GDDR3 לבין Sapphire ATI Radeon 4550 512MB GDDR3 יש איזו המלצה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שכבר הוחלף לי הכרטיס בגלל רעש ובגלל שהיה נראה משומש, שוב פעם יש לי בעיה של רעש. ניסיתי לצלם בוידיאו אבל לא שומעים את זה למרות שהרעש די ברור במציאות. הרעש מופיע רק לפעמים. הנה סרטון שמדגים בדיוק איך זה נשמע : הרעש מופיע גם במנוחה וגם במאמץ , וברגע שאני דוחף חלש מאוד את המאוורר השמאלי של הכרטיס כלפי מעלה (המאוורר מסתכל כלפי מטה) הוא מפסיק, ככה שאין חיכוך בין המאוורר לבסיס שלו או לחוט שלו. ברגע שאני עוזב את היד הרעש חוזר. יש לי מה לעשות ? אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי לתת את הכרטיס לכמה שבועות לבדיקה ואולי אחרי זה עוד יגידו לי שלא שמעו כלום או שהרעש תקין. תודה
-
כי כל כמה זמן יוצאים אחרים ושמתי לב שגירסאות מסויימות עושות "תקיעות קטנות" בסרטים.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Fic Radeon 9600 pro עם דריברים Omega 4.3, משום מה כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב ה Refresh Rate J חוזר ל 60hz (למרות שמוגדר לו 85). בו בזמן שזה קורה המסך שלי הופך להיות default Monitor במקום הסוג הספציפי, מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק יחסית לאחרונה -כ-ל- משחק שאני משחק נתקע לאחר מספר דקות של משחק זה קורה לי גם על משחקים שבעבר עבדו נהדר ואחלה עד שהמחשב נתקע המחשב עובד חלק ולא בצורה איטית המעבד שלי היה תמיד חם...בזמן שלא מאמץ הטמפרטורה שלו היא בסביבות 48 מעלות...פעם זה היה בסביבות 42 מעלות פירסמתי פה כי אולי זה קשור איכשהו למעבד פירמטתי והתקנתי הכל מחדש וזה לא עזר השאלה שלי היא : מה הבעיה???? למה נתקע לי המחשב רק בזמן משחק?? א נתוני המחשב: p4 2.8HT asus p4c800 deluxe kingstone 512mb ddr400 sapphire ati radeon 9600pro 250gb 7200rpm windows xp pro תודה לעוזרים, אני ממש מיואש אני מתחנן לעזרה :'(
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אחרי המון בעיות במחשב הגעתי למסקנה שמשהו בכרטיס לא תקין. אם אני מתקין לו דרייבר(לא משנה איזה..ניסיתי כמה) המחשב פשוט נתקע ולא עוזר כלום. ניסיתי עד לכאן הכל!בדיקת זכרונות,בדיקת HD,פירמוט כולל מחיצות והתקנת WIN.ברגע שאני עושה שתיים שלוש פעולות המחשב נתקע. אבל..אז שמתי לב שב-SAFE MODE הוא לא!חיפשתי בגוגל וראיתי שאחד הדברים שלא עולים ב-SM זה הדרייבר של הכ.מסך. הסרתי אותו לגמרי,כולל זכר ממנו ברגיסטרי והמחשה עולה ללא בעיה והכל בסדר.אמממהה...כמובן שאין דרייבר אז אני בתדר ריענון נמוך וזה משגע אותי,וכמובן הגלילה של דפים לוקחת זמן. בקיצור-מחשב עובד אבל ללא כל הקונפיגורציות שיש לדרייבר כרטיס מסך. אז..איך אני בודק מאשש סופית שזה הכרטיס מסך?ואם כן מה לקנות ברמה שלו אבל דור סידרה 7XXX.…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה, FarCry, על הגדרות הכי גבוהות, AF על 2 ו AA על Medium, רזולוציה 1024x768x32bpp x 85Hz. הבעייה היא כזאת, המשחק ברובו עובד חלק ויפה אבל יש במשחק קטעים שזה פשוט מקרטע והFPS יורד באופן דראסטי לפעמים גם מתחת ל20FPS (השיא היה 13FPs), חוץ מזה שהוא קורא לפעמים מהדיסק קשיח גם אחרי הטעינה (שגם היא אורכת המון זמן יחסית) וזה גורם למשחק לקרטע עד שהוא מפסיק לקרוא וזה מעצבן! אני פשוט ציפיתי שזה יעבוד לי חלק עם מערכת כמו שלי ושזה לא יקרטע ככה לפעמים. יש לציין שאני מפעיל את המשחק אחרי סגירת כל התוכניות שפועלות ברקע כולל אנטיוירוס וכל מה שאפשר לסגור, בדקתי בTask Manager ואין שום דבר שמנצל משהו מהמעבד, ניצול מעבד ב 0%. בנוסף אציין שגם אם אני שם AA על Low וAF על 1 עדיין יש קטעים שזה מ…
-
אנשים אני מתקשה להחליט בין הכרטיסים... מישהו יכול להביא לי מפקט טכני של הכרטיסים האלה?? איזה כרטיס עדיף?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
Gigabyte http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2588&CatCode=400 או Sapphire http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3829&CatCode=400 לכרטיס של Gigabyte יש oc מהחברה (זול יותר ב50 שח) ולכרטיס של Sapphire יש קירור משופר לשנייהם יש 1 gb מה יעבוד יותר טוב ויתן ביצואים יותר טובים
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לאחר אינספור שמועות לגבי מצבה העגום של חברת נוידיה, מתחילים לצוץ סימנים אמיתיים אשר בוודאי יעוררו דאגה בקרב הלקוחות והמשקיעים... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8723&Itemid=1 http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/31/nvidia-790i-board-pulled-makers
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לאחי היה כרטיס מסך 4850 512 מגה.הוא נהרס והביאו לו בחנוץ 5770 1 גיגה. מה ההבדל ביצועים בינהם?כלומר בכמה אחוזים מה שהוא קיבל טוב יותר? וסתם בשביל בספורט מה ההבד ביםן ה 5850 ל 5770 ובין 4870 ל5770? והאם 5770 הוא באותה רמה של 4870??תודה על העזרה וסליחה על ריבוי השאלות ואיך יכול להיות שאצל אחי הליבה היא 850 מגהרץ ואצלי רק 725? ולכמה אפשר להגיע באוברקלוק עם ה 5850?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש כרטיס אשראי של חייל אפשר לקנות מי אינטרנט נכון אני רוצה כרטיס עד 1000 שקל משהו פצצה ככה לפנק את עצמי יש לי מחשב קצת ישן אבל יש לו PCI-E והספק שלי של 500 המעבד של AMD 939 3000+
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אוקיי, החלטתי שבשביל להנות ממשחקים וסרטטים אני צריך מסך גדול, 19 אינץ', כמו שאני רגיל, אבל התקציב לא מאפשר לקנות את היקרים והסופר איכותיים כמו הF900P ואפילו ה957MB לדוגמא... בכל מקרה, הנה מה שחשבתי: http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40756 (זה המועדף עליי לפי התגובות והמראה) http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=19408 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=20406 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=18861 (לפי מה שהבנתי אם אתה מכוון תמונה במסך הזה היא לא נשמרת :s05:) או ?DAEWOO 19'' 907DF Flat? מKSP או גם MAG 996PF מKSP
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי את ה-ATI HD4870 החדש שלי. שיחקתי קצת עם ה-CCC דרייבר וגיליתי שבמצב של advance מופיעות בו אופציות חדשות לגבי פילטרים: ישנה אפשרות לקבוע פילטרים קבועים, או לאפשר לאפליקציה לקבוע את רמת הפילטרים. אם אני מקבע את רמת הפילטרים דרך הכרטיס, זה אומר שבחירת ה-AA בתפריט המשחק לא תשנה? מה יקרה במשחק שלא תומך בפילטרים ברמה בה קינפגתי את הדרייבר? בכלל, מה עדיף - לתת לאפליקציה להחליט, או לקבוע מראש דרך הדרייבר? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי עכשיו R9800PRO והורדתי את התוכנה אבל אני לא כל כך מבין את הדברים הבאים: 1.האם התוכנה משנה את המהירויות של הכרטיס או רק מראה למה הוא מסוגל להגיע? 2.איך אני פותח עוד צינורות בכרטיס? נ.ב יש לי את הכרטיס של ספיר R9800PRO 128mb 256 bit +tv נ.ב 2 ...... הייתי מאוד שמח לדבר עם מישהו באייסיקיו כי אני לא רוצה לעשות את התר'ד הזה על 10000 דפים
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שאלה מה יותר שווה לקנות redeon x1950xt 512MB ddr3 או 8600GTS? מה עדיף בהרצת משחקים חדשים עם גראפיקה חזקה??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי מחפש מסך. הוא מתלבט בין LCD17 וCRT19 . המחשב שהוא קונה מיועד לעבודה ומשחקים חדשים, אבל הוא לא גיימר כבד כך שאין צורך בשיא הטכנולוגיה. אפשר לקבל הצעות למסכים , יותר בכיוון של LCD, משום מה הוא נדלק עליהם, במחיר של עד 1700 ש"ח. בחנות גם אמרו לו לקנות כונן קשיח רק של SATA2. ולא SATA רגיל. האם יש הבדל משמעותי בביצועים או במחיר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי התאבד לפני יומיים וכעת, לאחר שיצאתי מההלם של לראות את יחס הביצוע למחיר של הכרטיסים הנוכחיים לעומתו (הידד לכריית מטבעות מבוזרים.), אני מחפש את החלופה המשתלמת ביותר. מסך: Dell U2311H (כלומר 1920x1080 ו-60hz) לוח-אם: MSI B75MA-E33 מעבד: Intel i5 3470 3.2Ghz זיכרון פנימי: Corsair 8GB DDR3 1600MHz אני מתעתד לרכוש מחשב בחודשים הקרובים אבל טרם החלטתי אם אני רוצה להישאר ב1080p או לעלות ל1440 - מסכי IPS עם קצב רענון גבוה עולים המון, מסתבר. ייתכן מאוד שאשאיר את כרטיס המסך במחשב הנוכחי במקום שימשיך איתי למחשב הבא. שימושים: עבודה משרדית שוטפת עם וידאו (לא עריכה), משחקים שהמעבד יכול לסחוב (נהנה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלוח אסוס M2NPV-VM כתוב: "Dual VGA Ouput: DVI-D & RGB" האם הכוונה ל-DVI "אמיתי"...? תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-