עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roeidalm,

שלום אני לא מצליח להתקין את הדרייברים אז אני מחפש חדשים. ואני לא מוצא, מישהו יכול לעזור לי למצוא? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  2. )איזה רדאונים קיימים בארץ? 2)איזה כדאיים מבחינת ביצועים? 3)איזה כדאיים מבחינת מחיר? 4)אם עדיף את הדגמים החלשים יותר כמו 9500, 9600 ומה ההבדל ביניהם? אני מעוניין לקנות מחשב ויש לי כמה שאלות תודה רבה!! עריכה: כרטיסי זיכרון: 1.)יש הרבה הבדל בביצועים בין הכרטיסים של חברות כמו גייל לחברות כמו קינגסטון? 2.)כמה יש הבדל באורך חיים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. הי, אני רוצה לראות מסך 19 אינטש של DELL בפעולה. דיברתי עם היבואן ואין לו תצוגה, ואף חנות לא מוכנה להראות אותו לפני שקונים. אני מאוד אודה למישהו שמחזיק כזה מסך בבית (או במשרד) ויסכים לארח אותי לכמה דקות של בחינת המסך. אני מדבר על דגמים 1901FP או 1905FP החדש יותר. תודה וחג שמח, מוטי

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by kababo,

http://www.techpowerup.com/img/10-08-02/4b.jpg רק מלחשוב על כל המקום שיתפנה ואפשרויות ה CF יש לי צמרמורות ;D נקווה רק שלא היו צריכים להגביר את המאורר יותר מדי..

5. Started by cohena11,

הזמנתי את המחשב הבא : מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...). ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE. לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית. מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ. זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2. דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2. כרטיס מסך - ??? מקלדת/עכבר - אלחוטי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dad_28,

שלום! אני משתמש בתוכנת Ulead VideoStudio 7 לצורך עריכת סרטי וידאו. קצב העבודה שלי מאוד איטי בזמן העריכה וכל פעולה נמשכת הרבה מאוד שניות. אני רואה שיש הרבה מאוד פניות לדיסק בזמן העריכה וכמובן ה Swap file כל הזמן בשימוש. החומרה שברשותי: מעבד P4 1700Mhz, זכרון: 500Mb , כרטיס מסך: RAGE 128 Pro Ultra GL AGP מערכת הפעלה XP pro SP1. שאלתי היא האם כרטיס מסך טוב יותר ישפר את המצב בצורה משמעותית. אם כן איזה במחיר סביר. אני מניח שתכונות של תלת מימד לא יעזרו לי מאחר ועריכה של וידאו או תמונות הינה דו ממדית בלבד בתודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. ככתוב בכותרת : מסך : LCD פיליפס בריליאנס 200 W בגודל 20 אינץ' כרטיס מסך : ג'יפורס 6200 טורבו קאש הבעיה : בחיבור אנלוגי הכל בסדר , המסך מזוהה כראוי התצוגה תקינה . בניסיון לחבר דרך DVI מקבל אין אות ( NO SIGNAL ) ניסיתי לחזור לדרייברים המקוריים של הכרטיס מסך ניסיתי לחבר אנלוגי ולשנות מהמסך לDVI ולחבר לא עזר רעיונות ? תןדה מראש עפר.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. הקישור לבעלי כרטיס מסך מבית ATI https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום קניתי מחשב חדש ובו כרטיס המסך Leadtek 8600 GTS 256MB PCI אבל כשאני מחבר מתאם SVIDEO לRCA(הבננה הצהובה) לצג הטלוויזיה(טלוויזית שפורפרת רגילה)מקבל מסך שחור לבן עברתי כל ההגדרותת באשף שמגיע עם הכרטיס עברתי שיטות שידור PAL שונות אבלל ללא הצלחה אולי פיספסתי משהו אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. Started by asafnn,

טוב הכל בכותרת... אני סגור על ה 8600. פאסיבי, ללא OC ולא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידאו ובעיקר צפיה בHD במסך 2407 רזולוציה 1920x1200 אז מה עדיף: 512 DDR2 או 256 DDR3? תודה אסף

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by lamborghini,

בגלל הדיון פה שראיתי שזה משפר את האיכות גם ל nvidia אז החלטתי להתקין .. בהתקנה בחרתי ב שיפור איכות התמונה ולא בשיפור ביצועים ... אז הרתי aquamark ותראו את התוצאות ליפני ואחרי.. ליפני AquaMark Score: 9212 (CPU: 5313, GFX: 1008) שזה נורמאלי למפרט שלי .. אחרי AquaMark Score: 8872 (CPU: 8956, GFX: 933) מה זה התוצאה הזאת ל cpu ???? ואיך זה שב cpu יוצא לי יותר גבוה מבכללי ????

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by zuq,

שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. יש לי בעיה בזמן האחרון, שאני מדליק את המחשב, לא תמיד המסך נדלק, וכשהוא כן נדלק הוא נכבה אחרי כמה דקות ולא נדלק יותר. לא הייתי בטוח אם זאת בעיה של הכרטיס או של המסך ובגלל שהיה לי מסך ישן גם ככה אז רכשתי מסך חדש (samsung syncmaster bx2335) עכשיו אחרי שבוע מאז הרכישה הבעיה הזאת חוזרת על עצמה, הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי אותו מאבק, אולי זה יפתור את הבעיה הכרטיס שיש לי זה Geforce8800GTS, הוא עומד על 75 מעלות זה תקין? מישהו יכול לתת לי פתרון עם כיוון? תודה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by ruler,

כשאני מנסה להריץ 3dmark הוא רושם שאני צריך גירסה 8.1 אבל כרגע מותקנת לי 9.0 ואין לי מושג איך להסיר אותה. תודה לעזורים!

15. איך אני מכוון בכרטיס מסך 2600 ATI טמפרטורה צבע ל-6500 מעלות כמו שניתן בכרטיסי נווידיה לאנשים שמבינים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by bogdant,

?7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? Graphics Engine: NVIDIA 7600 GS GPU Video Memory: 512 MB Core Clock: 400 Mhz Memory Clock: 800 Mhz Memory Speed: 2.5 ns Memory Bus: 128 bit Interface: PCI Express 16x RAMDAC: Dual 400 Mhz D-Sub: Yes DVI-I: Yes TV-Out: Yes - 7 pins Video-In: No HDTV: Yes Pipelines: 12 pixel / 5 vertex או עדיף לקחת את .... ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? Specifications RADEON X1600 core 512MB DDR2 PCI Express x16 CrossFire Support Microsoft® DirectX® 9.0c / OpenGL 2.0 acceleration Avivo Technology 3D Graphics Resolution of 2560x1600 Max TV-Out Smoothvision HD + Adaptive AA Video acceleration of :MPEG-2, MPEG-4, DivX,…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  17. מישהו יכול אולי לתת לי קישור לגרף השוואה בין כ.מסך AGP בבקשה?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by snirh2,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. השימושים שלו יהיו משחקים (GTA, CALL OF DUTY) כל הרכיבים של המחשב מצויינים, אבל את כרטיס המסך ( GeForce 9600GSO) איני מכיר. אני בטוח שהוא לא מהטובים ביותר בשוק, אבל איך הוא בערך? האם הוא יריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ? תודה רבה. עריכה: המחיר לא רלוונטי, מכיוון שאני מקבל את המחשב במחיר מיוחד, בתור חבילה, אין לי אפשרות להחליף את הכרטיס. אני רק רוצה לדעת איך המחשב יריץ את המשחקים. מפרט: Core 2 Quad q9300 g33 express 4GB Ram 640GB Geforce 9600gso 768MB

• 19 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by oded15,

אני בונה לי מחשב ורציתי לשאול האים הכרטיס הסמך הזה הוא כרטיס שיכול להחזיק לי משחקים כבדים כמו hl2 doom3 ועוד ורציתי לדעת לפי הכרטיס מסך הזה כמה ספק כוח אני צריך לקנות Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9512

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by valorien,

רבותיינו בוקר טוב. כחלק ממערך השידרוג הכללי שעובר עליי לאחרונה, וקריאה מרובה של ת'רדים ארוכים בנושא, החלטתי לרכוש את המסך המופלא הזה של VIEWSONIC ולראות במו עיניי על מה כל המהומה. אבל עליה וקוץ בה (פסיכומטרי) - ראיתי שצויין פה שבחלק מהחנויות מוכרים את הדגמים הישנים והאיטיים יותר של המסך הזה כדגמים החדשים, משמע עובדים עלינו בעיניים! הזמנתי מחנות שנראית לי מאוד אמינה (והלוואי שלא אתבדה), אך בכל זאת רציתי לדעת האם יש דרך לוודא שמה שהוזמן הוא אכן מה שקיבלתי. חוץ מלבדוק מס' סידורי ולשלוח לVIEWSONIC, האם ישנן עוד דרכים לבדוק את הסיפור הזה? מישהו נתקל בתופעה כזאת ויכול לתרום מניסיונו? תודה מראש לעונים. משהו אחרון - בטווח המחירים של הVP191B (כ-3200 ש"ח) אין מסך יותר טוב ממנו, נכ…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  21. שלום קניתי מחשב של dell מדגם: http://www.dell.com/il/business/p/vostro-260/pd אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשבלו(ניסיתי לחבר את הכרטיס המסך הישן שלי וזה לא אותו חיבור) ומי שיכול אז לתת לי המלצה על המפרט של המחשב* תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by approx,

יש לי כול מיני ארקריפטים כאלה כמו בתמונה http://img151.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501su7.jpg למה זה קורה הכרטיס מסך חדש אתמול הגיע לי וגם זיכרון חדש היום קניתי 1 GB

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by valaryan,

יש לי בעיה....אני לא ידוע לא ידוע אם לחכות לכרטיסי המסך שיתמכו ב DX10 או לקנות עכשיו כרטיס מסך...אני טס עוד שבועיים לניו יורק וכמו שהבנתי המחירים שם זולים ב 40%. ואני מתכנן לקנות שם כרטיס מסך חזק ביותר. עכשיו השאלה...האם כדאי לחכות עד שיצא DX10 ואז לקנות כרטיס או שלקנות כרטיס מסך עכשיו שאני יהיה בניו יורק? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? ואני מדבר על מחירים שהם עד 3500 ש"ח בארץ. והאם המחירים בניו יורק באמת זולים כל כך? ואפשר בבק/שה אתר להשוואות מחירים טוב...בארה"ב? תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by redeye,

שלום אנשים כרגע יש לי 8600GT וחשבתי על לשדרג כרטיס מסך. ראיתי שיש בKSP את הכרטיס 9600GT של חברת ZOTAC במחיר של 750 שקל. השאלה שלי היא האם זה שווה? או אולי להשקיע עוד קצת ולקנות 8800GT? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.