כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
עד 300 שקל בערך פחות יותר.. שיעבדו המשחקים החדשים בעיקר pes 2009..
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני חשבתי על X1600 pro 512 יש משו יותר טוב להציע.? ושאלה שנייה מהו כרגע הכרטיס הטוב ביותר ל AGP.?? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם: זכרון פנימי: X2 1GB KINGSTON 667 כרטיס מסך: (Geforce 8800 GTS 320 MB(ASUS מסך:(LG) "L1970HR 19 לוח אם: (P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E (ASUS ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף לקנות Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB או Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB שההפרש בניהם זה 300 ש"ח בערך איזה עוצמת ספק אני צריך ואם יש לי איזה פריט שמאט לי את הכרטיס מסך תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כרגע יש לי GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 אחד וחשבתי לחבר עוד אחד יש לי לוח תומך P5Q DELUXE וספק CORSAIR HX SERIES 620W PSU שיכול להחזיק. השאלה שלי היא האם אני חייב לחבר כרטיס 4870 של אותו יצרן עם אותה גירסה או שזה לא משנה ? ראיתי שכרטיסים של חברות אחרות זול יותר מהכרטיס של GIGABYTE יש סיבה ? תודה מראש טל.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הורדתי היום את הדרייברים החדשים CATALYST 3.8 לRADEON 9500PRO שלי.... וכל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות של הרזולוציה והקצב ריענון מתאפסות!!!! זה יורד כאילו להכי נמוך.... (800X600@60MHZ) למהה???? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 660Ti אבל האם לקנות את גרסת האוברקלוק או לקנות את הרגיל? MSI 660Ti Power Edition או MSI 660Ti Power Edition OC תודה
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם בן דודי רכש לאחרונה מחשב מפלצתי בשווי 16.5K, בעל מפרט מבוזבז ולא מאוזן, בכל מקרה, הוא גם רכש השבוע את המסך הזה ה-Dell 2707WFP http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 (הוא לא התייעץ איתי בשני המקרים), רציתי לדעת האם יש צורך בתצורת SLI בשביל ליהנות מהמסך כמו שצריך? כרגע למחשב יש כרטיס GTX אחד. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ati radeon x1650 pro 512 עד היום הכל היה בסדר אבל היום כשהדלקתי את המחשב הרזולוציה המקסימלית של המסך ירדה ל1680*1050 יש לי מסך של samsung syncmaster 226bw התקתי את תוכנת ה catalyst של ראדון אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כלי נחמד למי שמעוניין לבחון\לקנות מסך LCD לי הוא עזר מאוד כשבאתי לרכוש את המסך שלי. התוכנה אינה דורשת התקנה . קרדיט ל FIRESTORM מ- OVERCLOCKERS.CO.UK הוראות: למעלה עובר בין הצבעים SPACE KEY: - עובר בין הצבעים באופן אוטומטי ESC KEY: - יציאה הורדה: http://www.badgerparade.pwp.blueyonder.co.uk/pw.zip נ.ב לטענתם יתכן כי שימוש של כשעה בתוכנה ידליק פיקסל עצל(שלא משנה צבע) שווה לנסות תהנו
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יפעיל לי את המשחק חלק על 100FPS http://zap.co.il/model.asp?model_id=379182 ???
-
- 59 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ענקית הזיכרון מיקרון הכריזה על כך שהיא מתחילה לעבוד על יצור של זיכרון גרפי מסוג GDDR5X. כיצד הוא שונה מ-GDDR5? כל הפרטים כאן לאחר שעבר כמה שינויים בתהליך היצור שלו, נראה שזיכרון ה-GDDR5 המסורתי לכרטיסי מסך קרוב לסיום חייו, לפחות בעולם כרטיסי המסך המתקדמים. זיכרון זה החל את דרכו בכרטיס המסך HD 4870 של ATI דאז, בשנת 2008 והוא סימל את אחת מקפיצות הטכנולוגיה המשמעותיות בעולם הגרפיקה. לראשונה, זיכרון גרפי בכרטיס מסך עבד בארבעה ערוצים וכך איפשר תעבורה כפולה של מידע לעומת זיכרון ה-GDDR3 הקודם לו. עם תדר התחלתי של 900 מגה-הרץ בלבד, ה-GDDR5 סיפק תעבורה של 3.6 גיגה-ביט לשניה בלבד פר נקודת חיבור בלוח. כשמתקדמים אל דור ה-GTX 700, הוא כבר טיפס אל 7 גיגה-ביט לשניה פר נקודת חי…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כרטיס מסך לצורך חיבור 4 מסכים מחשב במקביל לא לצור משחקים חשבתי על זה http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=23344 לא עולה הרבה כסף ורשום שאפשרי לחבר 4 מסכים במקביל ... מה אומרים ?? רק לוודאות אפשרי לחבר 4 מסכים ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייבר של הצי'פסט שלי ונדמה לי שעכשיו משחקים פועלים לאט יותר איך אפשר לבדוק בוודאות אם הagp מותקן כמו שצריך? אני לא רוצה להסתמך רק על מה שכתוב בdirectx כי גם כשעשיתי uninstall לדרייברים הישנים הagp accleration היה על enabled....
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz NVIDIA GeForce 8500 GT gigabyte EP45-UD3L 2GB RAM אני לא מכיר כל כך את שוק החומרה היום אז אני יכול לתת הערכה גסה של תקציב-500-600 ש"ח (שוב, אני לא מכיר את השוק ואני לא יודע מה זה מחיר סביר) השימושים שלי זה משחקים שונים, PES, FIFA, COD, BF, AC. אני בקרוב קונה מסך (אם הכרטיס מסך לא יהיה יקר באופן מוגזם לחלוטין) והוא יהיה 1080P ואני לא מחפש לשחק במשחקים על XTREME, אני רוצה שיהיה נורמלי, ינצל את הרזולוציה המלאה של המסך ובאיכות הגיונית. אני גם מחפש כרטיס שיתאים לעריעת וידאו ברמה בינונית אבל קחו בחשבון שאם אני כן יקח כרטיס שמיועד לעריכה אני אחליף גם רכיבים אחרים במחשב.(אני מדבר על אותו מחשב, הכרטיס הז…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לאחר שקראתי באתר הזה - http://www.3dmaxx.net/articles/xtflash/ שאפשר לצרוב ביוס של 9800XT על 9800, לא התאפקתי והחלטתי לנסות ולראות אם הכל עובד טוב, ולבדוק אם שיפור הביצועים משמעותי. אז עשיתי מה שכתוב שם - הכל הלך טוב, צריבת הביוס היא ממש ממש פשוטה, ולא מסוכנת. אז הנה - תמונה של המחשב עם ביוס של 9800PRO: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-47942299.JPG והנה לאחר צריבת הביוס החדש: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-36759586.JPG הכרטיס מזוהה כRadeon 9800XT, עם 256MB זיכרון, וגם אפשרות הOverdrive נפתחה: http://www.u-a.co.il/new_photos/BigUploadImages/1526-93264413.JPG בדקתי גם ב3DMark03 כאשר אפשרות הOverdrive מופעלת, לא היה שום שיפור בתוצ…
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי דרייבר שעובד טוב עם הכרטיס geforce fx5200? כל דרייבר שאני מתקין עושה לי בעיות. ???
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן מה העניינים? זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי: i5 3570K (לא עשיתי OC אך אפשר לעשות, יש לי arctic cooling freezer 7 pro rev 2) Gigabyte Z77MX-D3H (כן.., טעיתי וקניתי Micro ATX) Gigabyte gtx660 OC 2GB 8GB RAM Antec VP550P V2 המחשב כבר בן 3 שנים וחשבתי על שדרוג. אני מעוניין להוסיף לו SSD ולחזק את הכרטיס מסך, חשבתי להוסיף עוד GTX 660 במערך SLI, מה שיתן תוספת כוח וביצועים דומים ל GTX 960 ולפעמים אף ל GTX 970. מצאתי כרטיס ביד שניה ב 250 ש"ח כך שלדעתי ממש שווה לי ללכת על זה. הלוח אם תומך בSLI, כך שהמגבלה היחידה שלי היא הספק בעל הספק של 550W. בדקתי במחשבון הספק של coolermaster ויצא שכיום המחשב צורך 307W ומומלץ ספק של 357…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב אז הכול עולה וסבבה התוכנות עולות אבל בזמן הזה המסך ניהיה שחור לשתיים שלוש שניות... מישהוא יודע למה..? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI 4770 נאמר לי שיש מחסור בכרטיס הנ"ל מהחברות המובילות, אך הכרטיס של CLUB3D זמין. האם ההמתנה לכרטיס של GIGABYTE משתלמת או שאין הבדל בין החברות ואפשר לרכוש בראש שקט את הכרטיס הזמין של CLUB3D ? בכרטיסי מסך תמיד הלכתי על ASUS או GIGABYTE ולאחרונה על פי הביקורות גם HIS תפסה מקום של כבוד.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (את המפרט רשמתי למעלה) …
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
החלפתי היום למסך LCD ומאז נעלמה לי האופצייה של ה Crossfire בקטליסט, איך אני מחזיר את זה? ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין שוב ולא עובד... תודה
-
- 18 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר חפירות רבות ברשת קניתי את הכרטיס מסך 6850 של Sapphire ויש לי בעיה קטנה - חיברתי אותו למחשב התקנתי דרייברים והוא נותן לי לשנות את הרזולוציה רק עד 1600*1200 כשהמסך שלי תומך ברזולוציה של 1920*1200 אני מתחבר למסך עם מתאם מ dvi לvga. כשניסיתי להתחבר עם כבל dvi לא משנה מה עשיתי הוא לא נותן לי סיגנל למסך בכלל עם הכרטיס מסך הקודם שלי המחשב כן נתן לי את הרזולוציה 1920*1200 אבל רק אחרי שהתקנתי דרייבר של המסך שהורדתי מהאתר שלו אז השאלות הן כאלה: 1. למה לא מצליח להתחבר עם כבל dvi ? (יכול להיות שהכבל שלי דפוק?) 2. למה אני לא מצליח להגדיר רזולוציה 1920*1200? 3. גם עם המתאם dvi לvga שכן נותן לי סיגנל למסך אבל לא ברזולוציה הרצויה אני מקבל סיגנל רק מאחת מהיציאות dvi שיש …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
והאם הכרטיסים האלו באמת צריכים 256MB בזיכרון שלהם?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 980Ti Lightning וישנו בחור שרוצה לרכוש אותו ממני ב-2200,האמת לא תכננתי למכור בכלל ונראה שהוא ממש רוצה אותו. כמה שהכרטיס עוצמתי ונותן לי מקסימום ביצועים הוא די מטחנת חשמל וחשבתי לרכוש במקומו את Palit GTX1070 Jet Stream שמגיע גם עם רכיבים די איכותיים והביקורות עליו די משבחות ב2150 מStartPC.
-
- 31 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כל כמה דקות\שניות נותן לי את ההודעת שגיאה לפעמים זה חוזר למשחק וממשיך לעוד כמה דקות לפעמים זה פשוט מכבה את המסך יותר נחמד מאשר ריסטרט אבל למה זה קורה? אין בעיית קרור דריברים התקנתי 3.8 אחר כך את ה3.9 (גם אומגה וגם רגילים) הבעייה הכי גדולה פה שאם קרה משהו לכרטיס נגמרה לי כבר האחריות :-\
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-