כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך עם ערכת שבבים של 6600 של NVIDIA יש לכרטיס יציאת VGA ,DVI ו TV . יש לי 2 מסכים 17 אינצ דקים שמחוברים אחד ליציאת VGA במסך והשני ליציאת DVI. אני מסתדר איתם מעולה הם מוגדרים כשולחן עבודה מורחב וההנאה לצפות בסרט על מסך אחד ולגלוש באחר גבוהה. הבעיה שחיברתי גם טלויזיה לחיבור הטלוויזיה אז לא היה ניתן לראות כלום בטלויזיה ,הטלוויזיה לא קיבלה שום סיגנל ומה שמצחיק זה שאם אני מנתק את המסך שמחובר ליציאת VGA רק אז הטלויזיה ניקלטת... האם אני פשוט טועה ואין כזה דבר לחבר לכרטיס מסך הנ"ל 3 מוניטורים??!האם אני חייב לוותר על מסך/טלויזיה ולהסתדר רק עם 2 מסכים/טלויזיה? ממש קיויתי שאני אוכל להמשיך לעבוד עם 2 מסכים ורק סרטים ושידורי טלוויזיה לראות בטלוויזיה ... בקיצור השאלה שלי אנ…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
לילה טוב אנשים! לאחר הנבידיה 7300 הדרעק שלי שהיתחמם, הרעיש ולא יודע מה עוד שעוד שניה כמעט נשרף לי מהחום (70 מעלות במנוחה בכיף!) הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס מסך חדש כי הוא בקושי סוחב וגם כי אני צריך משהו חדש ושיתאים לתקופה (בעבר כבר פתחתי ת'רד בנושא, אבל שוק כרטיסי המסך מתחלף כמו גרביים ואני כבר לא יודע מה מומלץ ולכן אני אשמח לרענון...). בכל אופן, הקטריונים והדברים שעל פיהם אשמח שתמליצו לי- *קריר יחסית- שלא יהיה במנוחה על טמפרטורה גבוה ושיהיה יחסית שקט. לא צריך פסיבי, אך שהמאוורר הקטן לא יתחיל לשרוק תוך חודשיים כמו בכרטיס הנוכחי שלי. *מחיר- עד 300 שקל, מעדיף שיכלול במחיר גם משלוח ואם זה כרטיס "מיוחד" אני יכול להיתגמש לכיוון ה-400, אך מעדיף שלא *המשחקים והדברים שהוא…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
XFX GF7300GS PCI-e 256MB DDR2 Retailהכרטיס הזה שווה משהו? או שעדיף את הX700 של ראדון??
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי כרטיס X800GTO, שווה למכור אותו ולהוסיף 500 שקל בשביל X1800GTO? תודה
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של MSI ןאני לא יודע אם מבחינת האוורור שהוא מקבל זה מספיק שהוא יעבוד טוב (לא יאט אותו) או שאולי אפשר לקרר אותו קצת יותר (לשים עליו מאוורר או משהו כזה) ובכך לשפר את הביצועים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הכרטיס הגיע...יחד עם המעבד amd am2 3800+ לוח אם וג'יגה זיכרון(מ-קיי.אס.פי) :jump: מחר כנראה חבר יבוא להרכיב לי אותם ואז אני אגיד לכם איך הם
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב! אתמול קניתי היטסינקים לזכרונות. ולפני כמה ימים הזמנתי RAEDON9600XT ברצוני לדעת כמה ציפים של זכרונות יש לכרטיס. כי לפי התמונה רואים רק 4 וחשבתי שצריכים להיות 8. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://img85.imageshack.us/img85/4897/4pinto6pinpoweradapterrs9.jpg או שמספיק לאחד ?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנוגע לקניית כרטיס מסך, תקציב עד 700 ש"ח, המחשב בעיקר למטרת משחקים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כותרת אני רוצה שקט מאוד.. שמעתי שהוא רועש אבל אחרי מספר דק' הוא מפסיק לחפור...
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה עדיף 8800 ULTRA או שני כרטיסים של - ATI 3870 חברה אני קונה מחשב חדש אני גיימר לא קטן ואני ממש בדילמה המפרט שחשבתי אליו הוא ASUS MAXIMUS EXTREME 2G 1333 MHZ DDR3 Q6600 ובקשר לכרטיס מסך אני לא יודע בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית 9200SE אם VIVO, עכשיו אני צריך להעתיק סרט ממצלמת DV למחשב.. ואני יהיה גלוי איתכם אין לי מוסג איך לעשות את זה... אני צריך ממכם כמה דברים 1. שתמליצו לי על תוכנה בסיסית וטובה להעתקה של הסרט מהמצלמה למחשב 2. שתמליצו לי על תוכנה טובה לעריכת הסרט באופן בסיסי יחסית (כרגע אני חושב על וואגס) 3. שתמליצו לי על תוכנה שתקודד את הסרט מהפורמט שהוא בא ישר מהVIVO לAVI או DIVX (מה שהכי איכותי.. זה הולך להצרב על DVD אז הגודל פחות משמעותי) תודה מראש אור
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ואיך הוא עומד מול ה 8600GS? אני שואל כמעצב גרפי שאוהב גם לשחק.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברס, נמאס לי מה ג'יפורס 8600 שלי ואני רוצה להשתדרג, בעיקר בשביל שאוכל לשחק פארקריי 2 כמו בנאדם. קצת חיפשתי ויש לי התלבטות: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 או HD4670 או twintech 9600gt xt אבל משומש מחבר שיש לו אותו רק חודשים ספורים או המלצה אחרת. ספק שברשותי או hec 350W ואני מניח שהוא יחזיק את הכרטיסים הללו במידה ואני לא רוצה לעשות oc.. מפרט בצד. תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? הוא ישמש בעיקר להקלטה מקלטות וידאו (VCR)... הוא יעלה כ-250-270 ש"ח... זה מחיר טוב? יש כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה בערך (עד 300 ש"ח)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מישהו יודע מה היחס קונטרסט של lcg AG neovo מדגם f-15 ? וכל חוות דעת עליו אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי אותו על ווינדאס 2000 ושאני מתקין אתל הדריבר שהורדתי מהתאר שלהם(lifeview.com) אז אחרי ההתקנה הוא נותן לי תהודעה הבאה
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי , אני מחפש עכשיו כרטיס מסך , עכשיו ההתלבטות שלי היא בין ה Power Color X800 XT pci express שעולה 3100 +- לבין ה 6800 GT ולעשות לו אובר קלוק , כדי לקבל ביצועים של ה Ultra בערך. עכשיו , ראיתי שה 6800 GT עולה , 2500 בערך ל AGP והPCI פתאום קופץ ל 3300 , למה הקפיצה הזאת !? הוא לא באמת יותר טוב מה AGP . אז אני מעדיף לקנוץ X800 XT ולעשות לו אובר קלוק קטן. מאשר להוסיף 200 שקל , כדי לקנות א ה 6800 GT , ו לעשות לו אובר קלוק קטן. אין בשום מקום בארץ 6800GT pcie , בפחות מ3000 ? למה הקפיצת מחירים? ומה תחלס אתם חושבים שעדיף? כי אם אלו המחירים אז זה בעצם : X800XT +ovcer clock ב3100 או 6800GT +overclocl ב3300 ובמצב כזה , אני אלך על ה ATi. יש לכם עצות? רעיונות? או הסבר למה הקפי…
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
של MSI או של ATI ORIGINAL? (במחינת קירור, OC ועוד...) ATI http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 כדאי לקנות מהאתר הזה אם עדיף את ה-ATI ORIGINAL? ומה זה אומר "BULK"?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס GTX460 ורציתי לבקש את דעתכם החשובה והמקצוענית, האם אני יכולה לבצע OC על הכרטיס ? הנה, זה הכרטיס: http://ph.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX460_DirectCU2DI1GD5/#specifications או הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מדובר על גרסאות ה AGP. מה עדיף? Radeon X850 Pro או Geforce 7600GT? מצאתי את שניהם באותו מחיר... מה מהם יותר חזק? וכמה וואט צורך הX850?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אנשים ! לפני כחודש קניתי רדאון 9800PRO של חברת POWERCOLOR. היו בעיות ונאלצתי להחזיר אותו לחנות. עכשיו אני רוצה לקנות את ה-6600GT (היה פה דיון על זה), עכשיו השאלה היא - אם המפרט של הכרטיס זהה, האם יש עדיפות לכרטיס של LEADTEK על POINTOFVIEW ? שאלה ממש דחופה ובבקשה - להגיד את האמת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי geforce 6600 ואני רוצה לדעת איזה הגדרות לשים אותו בדריבר! מישהו יכול להגיד לי ? ואני צריך שתכתבו באנגלית כי יש לי באנגלית כמו כמה hertz וכל הדברים האלה... תודה לכולם !
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-