עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני ממש לחוץ בזמן כי המחשב זה מתנה ואני חייב לבדוק מה הכרטיס מסך הטוב ביותר כיום לנייד לפי מה שקראתי ובדקתי 8700 GT הכי טוב לנייד למרות שראיתי שיש אפשרות לקנות אותו כפול ? איך זה עובד בדייוק ?? האם אני יוכל להפעיל את קרייסס איתו ברמה גבוהה ? האם יש גירסא מסוימת של 8800 לנייד ? אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם ..

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום לכולם המפרט שלי הוא כנ"ל : p3 1000 512 ram samsung asus cusl 2 leadtek ti4200 128mb winxp sp1 וכמה קשיחים שונים ,די וי די , וכל הפיצ"עפקס ... בכל אופן ... איך שהרכבתי את הכרטיס הייתי חייב לעשות לעצמי את הבדיקה ... (לפני זה היה לי כרטיס עלוב ביותר - gf2 32mb מהפשוטים ביותר - קיבלתי ציון של פחות מ 1000 שתבינו) בכל אופן ... אחרי הבדיקה וללא טוויקינג כלשהוא ...אוברקלוקינג לכרטיס\מעבד או כל דבר אחר ... קיבלתי ציון של קצת פחות מ6000 זה הגיוני ? זה בסדר ? אשמח לשמוע ציונים של מערכות דומות ...

3. שלום, אני רוצה לשאול אותכם אולי אתם מבינים למה חלק מכרטיסי ה-9600XT של Sapphire מגיעים עם צבע שחור וחלק עם אדום...? מה השוני הזה? מדובר על גירסאות שונות במקרה? אולי Revision שונה של הלוח? יש עדיפות מסוימת ? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  4. יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. שלום לכולם, המחשב שלי שבק וקיבלתי מחשב דל 620. למחשב שנקנה מחברה אין כרטיס מסך. לMB יש חיבור הבנתי של PCIE ולא PCIE2. יש לי מסך דל 2209WA רציתי לדעת תחילה אם כרטיס מסך של PCIE2 יכול לתפקד בסלוט של PCIE.אם כן, האם יש המלצה לכרטיס מסך שהוא בעל יציאה של SVIDEO בנוסף ל-DVI כי אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים בטלויזיה (dual view). התקציב הוא כ-500 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by RayZ,

טוב, זה הנושא שאני הכי פחות מבין בו בכל הנושא אז הייתי שמח לקבל עזרה מהמבינים יותר בכל הקשור ל-NV ומה שהיא מציעה. (ממ, Syndrom ) בכל אופן יש לי כרטיס של ATI ואני לא רוצה לוותר על כל הטכנולוגיה של פיזיקס וכד' וניחוש שלי שזה יהפוך להכרחי בעתיד, מה שגם אני עובד בכל הקשור לגראפיקה ומתכוון להתקדם יותר בתחום אז שכן התמיכה פה תציע לי הרבה, ובהתחשב בזה שיש לי PCI-E פנוי ועוד טיפה כסף חשבתי שאולי כדאי להשקיע כרטיס מסך לפיזיקס בלבד, אבל אני זקוק למשהו לא Overkill במיוחד. אז רציתי לשאול אם יש איזשהו כרטיס סביר של NV שיספיק לבדו להריץ אך ורק תכני פיזיקס בלי לפגוע בביצועי הגיימינג עצמם? (כמו ב-Dark Void למשל, שיהיה ניתן להריץ עם פיזיקס על ON בלי איזה 30-20FPS) חשוב לי שהכרטיס ל…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. למה הם משמשים, והאם חובה לחבר אותם לחשמל?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Oranili,

קניתי כרטיס מסך AGP !!!! http://www.buyme.pl/images/vga_evga_7800gs_256mb_ddr3_256bit_dvi_dsub_agp.jpg 7800GS 256MB TV, DVI, AGP 1500 שקל !

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  9. שלום,יש לי כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8400 GS והייתי רוצה לדעת האם אני יכול להרחיב את המסך של לפצול של שני מסכים,עכשיו,לחבר שלי יש כרטיס מסך Redeon X1950 Pro וראיתי שיש לו את האפשרות הזאת להרחיב את המסך של המחשב שלו והוא אמר לי מה לעשות בישביל זה להופתענו לגלות כי לא היה באפשרותי להרחיב את השולחן העובדה לשני מסכים שונים כרגע ניסיתי לעשות אמון דברים לגבי זה ודבר לא פעל אז החלטתי לפנות לפורום זה כדי לפתור את הבעיה האם משהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by singera,

כאשר אני מריץ בדיקה של 3D מרק הוא נתקע לי כעבור כמה שניות המפרט של המחשב שלי מופיע בבלינק של מפרק מחשב ומדובר במחשב עם הAMD ניסיתי להתקין את הדריייבר החדש של ATI אך לשוווא

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by asmon,

OCTEK עולה +900 שקל. ASUS עולה +1200 כמובן ש ASUS יותר טובים אבל מה ההבדלים ומה אתם אומרים על OCTEK?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by puyol,

היי חבר'ה, מה הכרטיס שיתן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר בהרצת משחקים בFULL HD ? מפרט המחשב: מארז:ANTEC NSK 2480 מעבד I5 750 זכרון 2X2GB GSKILL לוח אם: GA H55 USB3 כרגע יש ברשותי כרטיס HD 4350 שנרכש לאחרונה ע"מ לצפות בסרטים בעיקר- האם אוכל להנות ממנו גם במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי Celeron D בOC עד 3.6Ghz 512MB זיכרון וכרטיס 9550. ספק Thermaltake 360W עם 18A על קו 12V אני רוצה לעשות שידרוג מכסימלי למחשב הנוכחי , כדי להחזיק מעמד עד ל- direct x10 , Vista , DDR3 כלומר עד אמצע השני של 2007 - עוד שנה , שנה וחצי אני גם אשדרג זיכרון עד 1.5 GB האם הX850XT הוא מספיק טוב , או שכדי לקנות את 7800GS בתוספת של 500 ש''ח ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=XV-X850XT&cart=114590740371548〈=heb האם יש אלטרנטיבות אחרות ? האם היצר PALIT/XPERTVISION הוא בעייתי ? האם היו למשהו בעיות עם PLONTER בתוך ספק ? סליחה על כל כך הרבה שאלות

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by ETB,

יש לי מערכת הפעלה WIN XP באנגלית, כרטיס מסך של GF2 GTS עם דריברים בגירסה 41.09. ומופיעה במקום אותיות סימני שעלה בתפריט של המאפינים של הכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. אני הולך לקנות את הכרטיס הזה כשהוא יגיע לארץ... מישהו יודע מתי בערך הוא יגיע? ובערך כמה כסף הוא יעלה? תודה על העזרה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. זקוק למישהו שיש לו כרטיס טלויזיה MSI TV @ nywhere series. הנה,אפילו ב KSP יש אפילו את הכרטיס: http://www.ksp.co.il/hnavright.htm הכרטיס האמצעי. אני זקוק נואשות למישהו שמחזיק בכרטיס

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by rmaor,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח האם זה טוב ? : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5444

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by overload,

המחשב שלי עושה רעשים מוזריים, כשפתחתי את המארז כדי לבדוק מה הבעיה הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך שלי (GF4 440), אני חושב שיש לו בעיה עם המאוורר כי הוא לא מסתובב רצוף, כל שניה וחצי בערך הוא עוצר וזה עושה רעש מעצבן. הוא נשמע כך: וווווו...וווווווו...ווווווווו...ווווווווו המודגש זה הרעש החזק הלא מודגש זה הנורמלי. מה אני צריך לעשות כדי שיפסיק ??? הוא נישמע כמו GF FX5800 U או משהו .

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by maccabeast,

דבר ראשון, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה ,אז סליחה. אז ככה, יש לי לוח אם D850GB וכרטיס מסך GEFORCE2 64MB אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. מה אתם ממליצים לי ? לא משהויקר מדי ואיך אני ידע מה מתאים לי למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by 47,

ניכנסתי לפנדה סתם לבדוק מחירים ולמה לעזאזל יש הבדל בין שתי דגמים זהים של רדאון 9500 פרו של הרקולס ? וזה באותה חנות.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני עם מחשב ישן (בן 6, נקנה בהמלצת הפורום) עם מעבד AMD Phenom II X925 וכרטיס מסך מובנה AMD HD4200. קניתי מסך חדש Dell U2414H הבעיה: יש לי רק יציאות DVI + HDMI במחשב, וכניסות DP ו-HDMI במסך. שימוש ביציאת HDMI גורמת לדרייבר (הישן ללא עדכונים קיימים) של הכרטיס להתייחס למסך כאל טלויזיה HD והורסת לי את הצבעים ואת כיוון הגאמה והשחור. השימוש העיקרי במסך הוא לעיבוד תמונה וחשוב לי דיוק הצבע. אני חושב האם לקנות כבל שיוציא DVI מהמחשב ויכניס DP (או mini DP) למסך - אלא שלא מצאתי כזה (רק כאלה שעובדים בכיוון ההפוך). אפשרות שנייה - לקנות כרטיס מסך (יד 2?) שלא יחנוק את המחשב - שיש לו יציאת DP. כמובן שלא מעוניין לשים על זה יותר מ-200 ש"ח (+/-) אשמח לעצתכם - מה פרקטי וזמין יותר, ואם …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by jacobra,

ומה זה נותן לי בעצם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Hoobastank,

שלום! המפרט של המחשב שלי הוא כזה: amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler seasonic psu 430w active pfc 80 gigabyte ga-m68mt s2p ddr 3 4gb 1333 seagate 1tb ati 6850 1gb מסך- samsung syncmaster S23B550 1. האם הכרטיס מסך Sapphire 7850 2GB GDDR5 מתאים? הספק שבמפרט מספיק? (אמרו לי של-7850HD יש צריכת חשמל כמו של 6850HD, לא יודע עד כמה זה נכון) Sapphire 7850 2GB GDDR5 .2 - הקירור שלו שקט גם במאמץ? מישהו במקרה יודע? 3. עד כמה זה רלוונטי לי 2GB GDDR5 או 1GB GDDR5?

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. המסך שנראה לי הכי כדאי בסכום הזה זה Samsung DF793 אם אני לא טועה בשם בכל מקרה, יש מסך אחר יותר מומלץ? חייב להיות בסכום הזה ומטה, ולא משנה עם CRT או LCD בכלל.. ושיהיה חייב להריץ את הרזולוציה 1024*1280 ב85Hz תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.