כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אהלן , כנראה שאיאלץ לוותר על קניית 6600GT וללכת על כרטיס אחר. השאלה - איך ה-6600 הרגיל?
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 וכשסיימתי את ההתקנה של ספלינטרסל עם קראק והכל הוא רושם לי ERROR : כרטיס לא נתמך - (באנגלית כמובן ) ואז : האם אתה בטוח שברצונך להמשיך : כן או לא - אני לוחץ כן הוא רושם ERROR CODE 2 ונסגר ... עדכנתי את הדרייברים מהאתר וזה גם לא עזר ... מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים יותר טוב? לשניהם יש oc טוב אבל של inno3d יותר חזק! ולשניהם יש קירור טוב אבל נראה לי שלsparkle יש קירור יותר טוב! תעזרו לי במי לבחור: כרטיס גרפי Inno3D 8800GT I-Chill OC 512MB PCIe ¤1300 כמות:1 [url=http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC[/url כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe ¤1291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P888]http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC[/url כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe ¤1291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P888
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני עובר למסך 4K לטובת משחקים בעיקר FPS ו FIFA. כרגע אני עם כרטיס 970G1 יחיד שכמובן יתקשה לבד עם 4K ולכן נשאלת השאלה האם לקנות עוד 970G1 למערך SLI או למכור ולקנות כרטיס יחיד למשל 980TI G!? מה ייתן לי ביצועים טובים יותר מערך 970?...או 980TI יחיד או אולי כרטיס אחר של AMD? תודה רבה מראש!
-
- 52 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום חברים! לחברה שלי יש מחשב יחסית ישן : ASUS P4800 P4 3.0Mhz 1.5GB DDR400 250GB SATA FX5200 המחשב מתפקד בסדר גמור בכל מה שקשור לעבודה משרדית, אינטרנט וכו', היא רוצה לחבר אותו למסך LCD 42 FULL HD שיש ברשותה, הוא ממוקם בחדר שלה כמובן, ובנוסף מחוברת למחשב מערכת 5.1 עם רסיבר וכו'.... הכל עובד כמו שצריך אבל עוד לא ניסתי להפעיל אצלה תכני HD , אני יודע שהכרטיס מסך שלה חושך בשביל הדברים האלה ,אז חשבתי להחליף לה אותו למשהו כמו 2600 או 2400 ,שום גיימינג ,אפילו לא סוליטר, אז ככה שצריך כמה שפחות ,וחשבתי להחליף לה למארז אחר ,שלה נהיה קצת מכוער עם הזמן, בכל אופן, מה אתם ממליצים? המחשב יריץ בכלל תכני HD ? התקציב הוא 500 ש"ח מקסימום, ד"א יש ספק כח מספיק טוב אם אתם …
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
אני יודע שהרדאון לוקח אבל השאלה שלי היא בכמה והאם שווה להוסיף כסף בשביל הרדאון ראיתי מבחנים שהג'יפורס לקח את הרדאון שווה להוסיף 300 שקל בשביל הרדאון?
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס nvidia 8800 gts 640mb הכרטיס עבד לי מצויין עד שליפני כמה ימים הוא פתאום במשחקים התחיל "לקרוע את המסך" כאילו חלקים שלמים מהמסך נצבעו בצבע כלשהוא.. ואז אחרי כמה ימים זה זה התחיל לעשות את זה באופן קבוע גם מחוץ למשחקים.. האם הכרטיס שרוף? (אני יודע שזה הכרטיס בוודאות כי שמתי כרטיס אחר ועבד לי יופי..) תודה מראש לכל מי שעוזר..
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כותרת והאם הוא מביס אותו? איזה כרטיס רמה אחת מעל המתחרה מביס כבר את הHD4870? ואם אפשר לראות בנצ'מרקים אז תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הבדל בין 460GTX לבין 465 של ניוידיה לבין 5770 של ATI תקציב 1400 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מסך הCRT 17 אינטש שלי מתחיל לגסוס והחלטתי לעבור לLCD השימוש העיקרי שלי הוא עבודה בפוטושופ ועיבוד תמונות לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים במחשב. ראיתי הרבה המלצות על Viewsonic VP930 אבל הוא קצת יקר לי התקציב שלי באזור ה1200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לדוגמה ב אס אל איי זה חצי מסך לכל כרטיס ...בקרוספייר איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 3DFX VOODOO3 (כן קצת ישן אני יודע...) עכשיו כל פעם שאני רוצה לראות את המסך על הטלויזיה אני צריך לכבות את המחשב לנתק את המסך לחבר את הטלוויזיה ורק אז להדליק את המחשב. אוף כמה שזה מרגיז! אין אפשרות קצת יותר "ידידותית" לחבר את המסך"?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
איזה כרטיס מגיע לרמת ביצועים גבוהה יותר בלי ועם OC ? Radeon X1800XT 256MB Sapphire או Sapphire Radeon X1800GTO2 512MB . ומה נותן ה - 512 של ה - GTO2 לעומת ה - 256 של ה - XT ?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני קצת חלוד בעיניין... מה יש חדש??.. מה הכי משתלם בסכום הנל... מה יש ל ATI ומה יש לNVIDIA להציע... כרגע יש לי 7600GT אז אני רוצה משהו שיראה לי שיפור ניכר... את המפרט אפשר לראות למטה והוא לא מעודכן..לוח אם של גיגהביט G31..נראה לי..(קיצור על אותו סגנון של האביט שהיה לי) מארז+ספק כח של אנטק FUSION... (ראיתי גם 8800GT עם גיגה)
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, זקוקה להמלצה של כרטיס מסך טוב לצורכי גרפיקה, שימוש בתוכנות פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס דרימוויבר ובעתיד גם תלת מימד. התקציב עד 2000 ש"ח, כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני קונה מחשב ופתאום עלו בי דילמות לגבי הכרטיס מסך. אני הייתי סגור על ה-9800GX2 עד היום. אני כבר יודע שמבחינה תקציבית מערך ה-SLI של 9800GTX יעלה לי יותר באיזה 100 או 200 שקל, זניח לגמרי מבחינתי. למיטב הבנתי מערך ה-SLI גם ייתן תוצאות יותר חזקות. החיסרון ב-SLI הוא שלהתקדם מפה זה כבר להחליף מחשב או כרטיסי מסך, לעומת הGX2 שאני אוכל להוסיף לו עוד אחד בעתיד. יש עוד היבטים ששכחתי לבדוק? והאם באמת מערך ה-SLI של ה-9800GTX חזק משמעותית, או שאולי יש מערך יותר חזק שאני אוכל לבנות במסגרת התקציבית של 2800 שקל נגיד?, קחו בחשבון שהמשחקים יעבדו על הרזולוציה האופטימלית של מסך DELL 2408WFS שאני כרגע לא זוכר מהי.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברשותי GeForce 7600Gt לאחרונה שיחקתי ב C&C3 שעד לפני שבוע עבד מצוין , ובזמן האחרון המשחק היה נופל והווינדוס היה משנה רזולוציה צבעים וכו', ורשם שיש בעיה עם הדרייברים. נכנסתי לאתר של נוידיה והורדתי את הדריברים האחרונים. נראה שהכל עובד מצוין עד עכשיו, נכנסתי למשחק שיחקתי שוב ושוב המשחק נפל. אבל לאחר זמן ממושך יותר. והפעם המסך נכבה לגמרי ומסרב להראות מה הולך עם המחשב, המוזיקה עצמה ממשיכה. האם הבעיה במשחק, או שמה בכ. מסך - התחממות אוליי?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אהלן. אני על סף קניה של GTX1080 פה בארץ (יש לי מחיר טוב כי אני עושה את זה דרך העבודה). חשבתי ללכת על EVGA בגלל האחריות הבינלאומית. כשהסתכלתי באתר שלהם ראיתי שיש כמה דגמים של 1080 עם 2x8Pin לחשמל וכמה עם חיבור אחד בלבד. מישהו יודע לומר אם יש הבדל? כאילו, ברור שיש הבדל אבל מה המשמעות שלו? זה רלוונטי רק אם רוצים לעשות אוברקלוק? הביצועים פחות טובים מכרטיס שדורש 2x8Pin? זה הדגם בו אני מתעניין, על פניו נראה טוב מאוד, מהירות הבסיס מרמזת שאלו צ'יפים לא רעים: מה דעתכם? http://eu.evga.com/Products/Product.aspx?pn=08G-P4-6183-KR תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 25 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
הם ממש באותו מחיר ואני מתלבט מה לקנות.. המשחקים ישוחקו על רזולוציה של 1280X1024
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות מתנה לילד בן 12 כרטיס מסך . אפשרויות הבחירה הן: ATI RADEON X1650PRO 512 mb DDR2 PCI-E Retail מחיר - 400 שקלים בערך. Geforce 8600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI Retail HDMI PASSIVE COOLING מחיר - 440 שקלים בערך. ATI RADEON 2600XT 512 mb DDR3 HDMI PCI-E Retail מחיר - 440 שקלים בערך. בעיקר משחק משחקים כגון counter strike, garry's mod וכן עוד משחקים דרך שירות STEAM... איזה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-