עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום קניתי אתמול כרטיס מסך ASUS GEFORCE 7600 GS ומופיע הבעיה הבאה בזמן הדלקת המחשב http://bdamage.rey.co.il//pic/error-sli.JPG העלתי את התמונה לאיכסון שלי או צרפתי את הקובץ התמונה לכאן נא להתיחס לבעיה בצעד שמאל למטה שקשורה לכרטיס מסך ולא לבעיה השניה שטופלה עכשיו אני מבין שצריך 2 כרטיסי מסך שאין ברשותי יש רק כרטיס אחד השאלה היא מה אפשר לעשות כדי לבטל הודעת שגיאה זו ואם אפשר לבטל את טכנולגית SLI בתודה תומר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by jj516,

NVIDIA שיחררה דריברים בגרסה 52. קראתי פה הרבה שהדרייברים החדשים מורידים נקודות ב 3D MARK AQUAMARK ומה לא, ומורידים בביצועים?!? אני לא משתמש לא ב 3D ולא ב AQUA (לא מאמין שכמה נקודות יתנו לי להרגיש יותר טוב עם המחשב שלי או פחות טוב) אז לא מעניין אותי שזה פחות נקודות, אבל האם זה נכון שהם פוגעים בביצועים? אני משתמש ב GEFORCE 3 ואני מצפה להעלאה בביצועים ועדכון הדרייברים. האם זה מה שאני אקבל?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  3. כן, אני יודע שזה משחק ישן אבל משום מה המחשב שלי לא מצליח להריץ אותו בצורה סבירה. לפי מה שכתוב ב-system requirements המפרט שלי אמור להריץ אותו, אבל אפילו בהגדרות הכי נמוכות הכל מקרטע אז אני מניח שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס מסך המובנה שהגיע עם הלוח אם. האם כל כרטיס מסך בסיסי שאני אקנה היום יעשה את העבודה? (לא חייב את ההגדרות הכי גבוהות). מאחר ואני משחק במשחקי מחשב אחת למשהו כמו 4 שנים אני באמת לא מעוניין לשדרג את המחשב בשלב זה מעבר למינימום ההכרחי, איזה כרטיס מסך יתאים למפרט הנוכחי שלי?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by RonCohen,

במקרה ויש לי טלויזיה שתומכת 100% בתלת מימד עם משקפיים ואני יחבר אליה HTPC ואני יציג סרטים בתלת מימד לא יהיה צורך בכוח עיבוד גרפי מעבר למובנים של סנדי ברידג'??? ואם הטלויזיה(של LG 50 אינצ') היא כבר תלת מימד לא צריך להוריד או להפוך סרטים לתלת מימד נכון???

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by Jack_g,

ראיתי את הכרטיס הזה: Xelo ATI Radeon 9700 128MB DDR והוא מאוד זול איך החברה בכלל פעם ראשונה שאני שומע עליה היא טובה? יש לכם אולי ביקורת עליו ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  6. מחפש מסך CRT 19 /17 אינץ' איכותי עד 800 ש"ח - מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by Tharbad,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך מתישהו בשלושת החודשים הקרובים. אני צריך אחד שיחזיק את השנתיים הקרובות. אני צריך גם תמיכה ללינוקס (SUSE). אז חשבתי על ה- HD4870 או ה- HD4850 בגרסת ה- 1GB (כי יש לי ספק כח 500 והבנתי שה- 4890 לא בטוח יעבוד), עכשיו נשאלת השאלה האם לחכות עוד איזה חודש או חודשיים ולתת למחיר לרדת... מבחינת צרכים אני מתעסק קצת בגרפיקה והייתי מגדיר עצמי כגיימר בינוני. אגב, אולי עדיף nvidia בכלל? הצעות יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by nim901,

גרסאת 05 לעדכון: http://www.futuremark.com/download/?3dmark05patch120.shtml הורדה מלאה: http://www.futuremark.com/download/?3dmark05.shtml גרסאת 03 לעדכון: http://www.futuremark.com/download/?3dmark03patch360.shtml הורדה מלאה: http://www.futuremark.com/download/?3dmark03.shtml

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by ben060,

-

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. Started by yuraxp,

קראתי את הביקורת באתר על ה 8600 וראיתי שה PRO הרבה יותר חזק,אולם אני מתכוון לקנות את ה GT ורציתי לשאול מי יותר חזק? אני מתכוון לשחק ברזולוציה1024*1248 ומקסימום פילטרים על 2.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. איזה כרטיס טוב יותר ??? תודה לעוזריים=]

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by eranir,

מישהו יודע מתי יהיו כבר כרטיסים במחירים סבירים (500-800 שקל) שתומכים ב-DX10?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. Started by ravnadal,

עברתי על כמה חנויות וזה רק גיגבייטים או חברות שאני פחות סומך עליהם להחזיק את תקופות האחריות שלא לדבר על מעבר

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. Started by asilic,

הי יש לי מחשב נייד שמופעל על ריפרש רייט של 60 רציתי לדעת אם זה ריפרש רייט מסוכן לעיניים כי אני יודע שבמסכי CRT צריך מינימום של 85

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. אני בסקר שוק אחרי כרטיס מסך מתאים, ויש לי מחשב לא רע לדעתי רק שה AGP שלו הוא X4 ולא X8. 1. כמה זה פוגע בביצועים בפועל? הבנתי שזה לא ממש מוריד בחצי...אלא עד 20%+ -... זה נכון? 2. מה יותר משפיע - הרוחב פס 128/256BIT, או ה"צינורות" 4/8 ? 3. מה השילוב הכי אופטימלי של רוחב פס וצינורות שיותר משמעותי ומתאים ל AGP X4? (אין לי תקציב ל 256/8 PRO ) ל9800SE ראיתי שיש 256BIT אמנם אבל 4 צינורות פעילים. לפי הסטיקי שקראתי, הבנתי שלא בטוח שהוא נפתח עם האומגה ל 8, אז אולי בכלל כדאי 9600XT שהוא 128BIT ו 4 צינורות אבל מהירות שעון גבוהה יותר...?? יש בנושא הזה הרבה משתנים (שלא לדבר על מחיר - שקובע בסוף הכל... אז סליחה אם השאלות שלי חוזרות ומורכבות... תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by sharon515,

‏HD 4550 512MB (1G Hyper Memory) GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI- ‏HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E תודה רבה

17. Started by ATk,

תגידו חברה מישהו מכם יודיע אם כדאי לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתחמם מהר(בגלל שהוא souperClocked )? מה התמפרטורה המקסימלית שלו בזמן משחק?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  18. שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 serier עם tv-out, אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video אני רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, אבל בשחור לבן. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות צבעוני? תודה מראש לעוזרים: TMRider

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by shimon23,

שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by habarbash,

hey i want to purchase a laptop with GMA950 ' now i want know if this grafic card can work with a AERO Glass of windows VISTA . thanks.

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by nahonh,

שלום יש ברשותי את הכרטיס הזה ואני מעוניין לדעת אם הוא 64bit או 128 bit מכיוון שהבנתי שיש הבדל גדול בינהם בביצועים. קישור לכרטיס: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by casio222,

שלום, לאחרונה התקלקל כרטיס המסך שלי ורציתי לקנות חדש רק שאני לא יודע איזה יתאים ללוח אם + מעבד + ספק. מפרט המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (14 x 214) זיכרון: 2GB כרטיס המסך הקודם (אותו אני מחליף): Radeon X700 256mb אם צריך פרטים נוספים אני ארשום. תודה מראש, בברכה, עמית.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

מה הכוונה?השאלה בכותרת. וכן רשום לו Memory 128MB 64 bit DDRII 16Mx16 . יש את הכרטיס הדומה לו בנתונים שונים(?) מה ההבדל?DDRII 32Mx16 64. האם הכוונה שהוא משתמש בזיכרון ה-RAM של המחשב?והאם הזכרונות הם תצורתם ב-PCB?

24. Started by IdanS,

שלום רב!! שאלתי היא האם כדאי לקנות כרטיס קול וכרטיס גראפי מובנים על לוח האם,או שעדיף לקנות אותם ככרטיסים נפרדים מורכבים בתצורת PCI,בסלוטים שעל לוח לוח האם? מה היתרונות והחסרונות של כרטיסים מופרדים מול כרטיסים מובנים?ועד כמה כרטיסים מופרדים משפיעים על ביצועי המערכת ומשאבי המערכת? תודה וחג שמח!

25. Started by assaf181,

שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. שאלתי פה לפני כמה זמן והמליצו לי על Geforce 9800GT. ראיתי כמה גרסאות של הכרטיס: http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~32167~8~0.htm למה ההבדל במחירים כל כך גדול? אני משער שלאחד מהם יש DDR2 ולשני DDR3. מה ההבדל בין שני הסוגים? ה-DDR3 נותן הבדל גדול בביצועים? אם למישהו יש המלצה למשהו יותר משתלם בסביבות ה-500 שקל אני אשמח. המחשב משמש למשחקים, אבל אני לא צריך איכות הכי טובה. מספיק לי מדיום. הנה המפרט: מעבד - E6400 זיכרון - 2GB ווינדוס XP ספק ג'נרי של 400W (הוא יחזיק כרטיסים כאלה בכלל או שאני אצטרך להחליף?) מסך - 19 אינץ'. שכחתי משהו? תודה וסליחה על החפירה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.