כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הסינים בדקו את הכרטיסים הבאים: NVIDIA FX 5200- AGP ATI 9600XT- AGP NVIDIA FX5200- PCI EXPRESS ATI RV 380- PCI EXPRESS על 3DMARK01 ועל 3DMARK03. מערכת ה-PCI EXPRESS השתמשה במעבד 2.8 PRESCOTT עם i915G GRANTSDALE CHIPSET מערכת ה-AGP השתמשה במעבד 2.8 NORTHWOOD עם i875 CHIPSET. הטכנולוגיות כיום מאכזבות. לא מספיק שה-PRESCOTT מאכזב אותנו עכשיו גם ה-PCI EXPRESS מאכזב אותנו ביחד עם ה-PRESCOTT. הבדיקות של ה-PCI EXPRESS: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1516 נקווה לעתיד טוב יותר בפיתוחי הטכנולוגיה הבאים
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קראתי וראיתי שפתיחת צינורות מתאפשרת בAGP אבל אני קונה PCI-E של לידטק ואני רוצה לדעת אם ה6200 128MB שלהם יפתח 8 צינורות. TNX
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם מסך סוני S73 כמסך ראשי ומסך מאג (עתיק) XJ700T כמסך משני. החלטתי לפנות קצת מקום על השולחן ולהחליף את המאג העתיק במסך חדש. ההגיון אומר לי לקנות מסך כמו שיש לי (שאני די מרוצה ממנו וכשקניתי אותו המסגרת הדקה שלו הייתה אחד הדברים שהכריעו לטובתו) רק עם DVI. ממה שראיתי באתרים שונים בארץ סוני הוציאו את אותו הדגם רק "מעודכן" (S74) שזה בעצם אותו המסך רק עם כניסת DVI. מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא בשום מקום מסמך רשמי עם הנתונים שלו. בכל אתר כתוב משהו אחר וחיפוש בגוגל לא מוצא הרבה תוצאות. כמובן שבאתרי סוני השונים לא נמצא כל זכר למסך. איפה אפשר למצוא הוראות או נתונים טכנייים שלו? אפשר להמנע מהמלצות למסכי 19 כי זה פשוט לא נחוץ לי וזה יהיה סתם בזבוז כסף (אותה רזולוציה…
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי רגע תמונה מהאוורסט על הGPU שלכם? יענו שיראו את הדגם ואת הביצועים שלו(מהירויות השעון וכד'...) למה שלי זה ככה: ככה זה צריך להיות??
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
Chaintech Geforce FX 5200 128MB DDR AGP8X DVI TV-Out Retail Video Card איך החברה Chaintech והאם הוא יריץ את כל המשחקים שיש כיום?(עזבו את ההגדרות)
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם אני אמור לקבל איזושהיא הודעה על המסך? יש לי x1900xt ואין לי תצוגה שאני מפעיל את המחשב אבל נורית הלד האדומה עובדת וגם הקירור עובד... האם זה כנראה בעיה בכרטיס מסך??
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תראו יש לי ג'יפורס 4 128 ואני צריך לדעת מה השווי שלו... בממוצע לא בחנות הזאת ובחנות ההיא.... בשביל שאני יעשה טראייד אין לכרטיס הזה אל אחר תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בכמה אוכל למכור את הכרטיס ? (אני רוצה לקנות 8800GT ^^)
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום של כ-700 + ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים בעיקר, אני צריך המלצה לכרטיס, תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני עובד כבר מספר שנים עם שני מסכי CRT 17 והגיע הזמן להתחדש. הדילמה היא אם כדאי להשקיע במסך 19 ולוותר על נוחות מסויימת או לקנות באותו מחיר פלוס קצת שני מסכי 17. התקציב שלי הוא 5Kש"ח עם אפשרות חריגה. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה (19 אחד או שני 17)? חשוב לי שהם יהיו עם DVI ואם אפשר גם D-SUB וכניסת קומפוננט. רמקולים ממש לא חשובים לי ואני אפילו מעדיף שלא יהיו כדי שהמסגרת תהיה כמה שיותר דקה. מסגרת דקה מאוד (כמו שציינתי בסעיף הקודם) כדי שיהיה רווח מינימלי בין המסכים. אפשרות תליה על הקיר. זה מה שעולה לי לראש כרגע. אני אשמח לשמוע עוד נקודות שלא חשבתי עליהם ובכלל המלצות. נ.ב יש מקום שבו אפשר ללכת להתרשם ממגוון רחב של מסכים (וחברות)?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים מהאתר וכאילו שום משחק לא מאתר לי את הכרטיס ! במאפינים זה מראה כי אכן הכרטיס מסך קיים אבל המשחקים לא רואים את הכרטיס למשל ב 3DMARK זה כותב לי שלא נמצא המינימום בשביל להפעיל את התוכנה ... ב GTA3 זה כותב שבשביל להפעיל את המשחק יש צורך בלפחות 12 מגהבייט זיכרון על הכרטיס מסך (כשלי יש 64...) וכשאני עושה SCROLL בתיקיה או ב EXPLORER הכל זז לאט ובגלים כאלה ! אני לא יודע מה לעשות ומה הבעיה יש לי DX8.1 WIN XP PRO +SP1 למישהו יש רעיון ? :-\
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
hello every body im in the US for the next couple of years, so i need a computer i bought 28" hanns-g what is the graphics i would need to play games in a good resolution on this kind of screen thenk you in advance
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כניראה ש4 כרטיסים לא מספיקים כבר http://www.tweaktown.com/news/5814/2_x_nvidia_quad_sli_when_four_gpu_s_is_not_enough/index.html
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
ככה נדמה לי, למרות שאין סיכוי אבל... משהו לא מסתדר לי. הורדתי את ה3D מארק 03, וקיבלתי 6534. וזה המפרט שלי. [שום אובר קלוק, אני אנטי.] זה מכובד או נמוך מידי?,אני קצת מבולבל, כי חיפשתי אנשים עם מפרטים דומים, ויש להם בסביבות ה12 אלף. ומצוין שגם הם השתמשו עם גירסת ה03. אפילו היה להם חצי זיכרון ראם ממה שיש לי. אודה לכם אם תענו לי בפירוט.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קראתי פה את ההשוואה ואני רוצה לדעת האם באמת כדאי לקנות את ה9550 128BIT של GIGABYTE? ועד כמה הוא טוב יותר מה5200 הקודם שלי ואילו אופציות שיפור יש לו
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הסתכלתי בפורמים וראיתי שהכרטיסים האלה פחות או יותר באותה הרמה, אולם ל fx יש תמיכה ב DIRECT 9 אז כדי להעדיף אותו? האם בכלל יהיה שיפור משמעותי לכרטיס המסך שיש ברישתו עכשיו? g-force 2 mx 64
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
חח אחריי שהמחשב שלי החליט שהוא רוצה לעשות לי בעיות (מחשב בן 5 שנה), הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם כשהוא מציג את הלוגו של הלוח אם. עכשיו ניסיתי לברר איזה חלק עושה לי בעיות והגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך, (הוא היה עושה לי בעיות עוד לפניי) ועכשיו אני מתכוון להחליף אותו. המפרט: core 2 quad q6600 gigabyte motherboard ep43-ds3l 2gbx2 ram a-data hd4870 - הכרטיס המניאק western digital 640gb זה פחות או יותר מה שאני זוכר כי כרגע אני לא בבית ואני לא יכול לפרט יותר. האמת שדיי התבאסתי שאני לא יכול לשחק BF3 באופן נורמלי אבל אין לי עכשיו גם תקציב נורמלי ואני לא חושב ששווה להשקיע בכרטיס מסך טוב על מחשב ישן. יש כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את המשחק בצורה נורמלית שמתאים למפרט הזה? אני מוכן להשקי…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול כרטיס מסך ASUS GEFORCE 7600 GS ומופיע הבעיה הבאה בזמן הדלקת המחשב http://bdamage.rey.co.il//pic/error-sli.JPG העלתי את התמונה לאיכסון שלי או צרפתי את הקובץ התמונה לכאן נא להתיחס לבעיה בצעד שמאל למטה שקשורה לכרטיס מסך ולא לבעיה השניה שטופלה עכשיו אני מבין שצריך 2 כרטיסי מסך שאין ברשותי יש רק כרטיס אחד השאלה היא מה אפשר לעשות כדי לבטל הודעת שגיאה זו ואם אפשר לבטל את טכנולגית SLI בתודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך palit9600 gt. אני מוריד לו עדכון מהאתר של nvidia מתקין את העדכון עושה ריסט למחשב אבל שאני בודק במאפיינים האם הדרייבר התעדכן אני רואה שלא אני רואה שרשום את המספר של דרייבר ישן מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם , עוד כשבוע אני קונה מחשב חדש אז יש לי תקציב של כ 5300 כולל מסך אפשר לחרוג קצת עד 5500 גג אז מצאתי את הכרטיס GTX560 של חברת SPARKLE במחיר מעולה של 633 שקל בקניית מחשב חדש , הבעיה היא שאני לא יודע מה עדיף גם כרטיס HD7950 נכנס למפרט וגם GTX670 נכנס אמרו לי שמערך GTX560 עובר את הביצועים של הHD7950 ומגיע בערך לGTX670 אז אני לא יודע מה עדיף לקחת מערכת שעולה 1260 או כרטיס בודד שעולה 2000 שקל (GTX670 ) המטרה היא מין הסתם משחקים כבדים שרצים על הגדרות מקסימליות לפחות על 50 ~ 60FPS
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות בשביל PCI EXPRESS ... בסביבות ה1000 שקל ... תודה למי שעוזר..
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חיבור של AGP אני צריך כרטיס מסך למשחקים חזקים שיעבוד על האיכות הכי גבוהה כמו- HITMAN BLOOD MANY ועוד... ושיהיה לו דרייבר לויסטה המפרט: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Prescott CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz CPUID Revision 00000F41h CPU Speed CPU Clock 2992.5 MHz (original: 3000 MHz) CPU Multiplier 15.0x CPU FSB 199.5 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 239.4 MHz DRAM:FSB Ratio 6:5 CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 09/05/2005-P4M800CE-8237-6A7L6B09C-00 Motherboard Name Biostar P4M…
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום מחשבים ניידים. [iurl=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373822.0]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373822.0[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-