עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alexbmw,

וואללה ראיתי אחד כזה ,ובאמת זה כרטיסים טובים , מרגיש איכותי , ניראה איכותי , וגם קר יותר ב 20 מעלות מהקירור הרגיל של ati (אני מדבר על ה 4850 שלהם). בהחלט הייתי רוצה אחד כזה (במקום האחד שיש לי ) . ואתם ? מה אתם חושבים על זה ש xfx ניכנסה לשוק ati ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by Or94,

אוקיי יש לי כרגע 8500GT. לאח שלי יש 8800GT ובעוד שבועיים יש לו יומולדת והוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא הציע לי לקחת את ה8800GT שלו במקום ויש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לקחת את ה8800GT של אח שלי במקום ה8500GT שלי? 2. האם ה8800GT עדיין מחזיק משחקים כמו COD5, FEAR 2 וכאלה משחקים על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים ברזולוציה של 1680*1050? (מסך 22 אינץ') 3. האם הכרטיס יוכל להחזיק משחקים ברזולוציה הזאת לפחות עוד חצי שנה בערך? 4. האם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד שלי (E6750)? 5. איזה ספק צריך בשביל ה8800GT?

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

הכרטיס הבא של ATI הHD 4890 שמבוסס על ליבת הRV 790 החדשה של ATI צולם לפני זמן קצר ותמונות עלו לרשת. הזיכרון של הכרטיס יהיה בנפח 1024MB מסוג GDDR5 ויעבוד במהירות של 3.90GHZ, וליבת הRV790 שלו תעבוד במהירות של 850MHZ. הכרטיס יתמוך בDIRECTX 10.1 ובמערך ריבוי הכרטיס הCrossFireX של החברה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב אז הכול עולה וסבבה התוכנות עולות אבל בזמן הזה המסך ניהיה שחור לשתיים שלוש שניות... מישהוא יודע למה..? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Q6600 Quad Core MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN PLT 2GB KIT DDR2 800 OCZ Seasonic M12 II-430 Active PFC 430W Modular 500GB 16MB SATA 2 אני מחפש כרטיס שישמש למשחקים כבדים ומחברה אמינה שיחזיק מספיק זמן ויספק איכות. בסביבות ה 1300 שקלים, עקב כניסת מענק שחרור אפשר טיפה יותר אבל לא מוגזם

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  6. בוקר טוב יצא הדרייבר החדש לכרטיסים של ATI איך אני מתקין אותו? מוחק את הישן או מתקין אותו על הישן? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. Started by Iv0ry,

X1300 יעשה צוואר בקבוק לפנטיום 4?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. מצ"ב קובץ עם פרטים של 4 כרטיסים של אותו הדגם. אשמח לעמוד על ההבדלים + לקבל המלצה לטוב ביותר מביניהם. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by ZeeD,

היי, בדיוק אתמול קיבלתי סוף סוף את המסך Viewsonic VP930 והיום בצהריים, באמצע עבודה שוטפת במחשב, פתאום המסך נכבה וכותב DVI no signal. ניסיתי לשחק עם החיבורים, להתקין דרייברים לשחק עם הכרטיס מסך - כלום. כאשר אני מחבר את המסך בשני החיבורים של D-sub הוא פועל בלי בעיות אבל ב DVI הוא פשוט לא מגיב. ניסיתי גם לשים מעין ממיר מDVI לאנלוגי (שקיבלתי עם הכרטיס מסך) בחיבור הDVI שבכרטיס המסך, וגם אחרי שחיברתי את המסך לממיר הוא לא הגיב - מה שגורם לי לחשוב שהבעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות שהכרטיס מסך משדר רק באנלוגי והיציאה הדיגטילית נשרפה או משהו ? ואיך אני יכול לדעת אם הבעיה במסך ? או אולי בכבל ה DVI ? * הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon 9700. * אתמול היה הפעם הראשונה שהשתמשתי בחיבור הדיגי…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. Started by idan007,

XFX GF7300GS PCI-e 256MB DDR2 Retailהכרטיס הזה שווה משהו? או שעדיף את הX700 של ראדון??

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by ido-nava,

יש ברשותי כרטיס מסך evga 6800gs ועכשיו רציתי לדעת עם אני יחבר כרטיס של gigabyte אן leadteck זה יעבוד בתצורה ? או שחייב EVGA? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 656 צפיות
  12. שלום לכולם , אני קנייתי tv של ITT קודם כל אני רוצה להגיד לכם שהtv אל הפנים!! יש לי ממיר השלט לא עובד , שלא נדבר על האיכות של התמונה על הפנים. קנייתי אותה אתמול(יום חמישי) עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למחסני חשמל ולקחת אחרת יש אפשרות? נ.ב זה לא הטלויזיה הראשונה של ITT שעושה לי בעיות יש לי פה עוד 2 כאלה ובדיוק אותו בעיות אותו דבר על הdvd שלהם אל הפנים פעם עובד לי הסרט פעם לא אני מציע לכם לא להתקרב לחברה הזו. אם הנושא לא שייך לכאן אז בבקשה תעבירו... תודה לכל העונה ...

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  13. צריך לינק שיש בו השוואה בין כרטיסי מסך האלה: (בנצ'ים, מבחני תוצאות במשחקים וכדומה...) 7900GT, 7900GTX , 1900XT , 1900XTX , 1800XT 512

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  14. תודה.

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by matgam,

שלום אני חדש פה בפורום, אבל יצא לי להכנס לאתר לא מעט בחצי שנה האחרונה, רק עכשיו היה לי כוח להרשם... אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בטווח המחירים 700-800 ש"ח, לחריץ AGP, הבנתי שפחות מזה לא מומלץ. כמובן שהמטרה של כרטיס המסך היא למשחקי מחשב, לא מפלצתיים מדי, ולא על הגדרות מירביות, אבל שאני אוכל לשחק, נגיד, אובליביון בהגדרות סבירות ושירוץ חלק. עכשיו, אני רוצה לדעת אם זה בכלל כדאי להשקיע כמות כזו, ואם המחשב שלי יחזיק מעמד. זה המפרט שלי: SiSoftware Sandra Processor Model : mobile AMD Athlon XP-M 2800+ Speed : 2.13GHz Model Number : 2800 (estimated) Performance Rating : PR3093 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Mobile Internal D…

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  16. הזמנתי כרטיס מסך של GIGABYTE דגם 7600GT GV-NX76T256D-RH הכרטיס הגיע בשקית אפורה, עם דרייברים, ולא הגיע ארוז בקופסה, האם אני צריך לחשוד או שדבר כזה מקובל???

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by BEN903,

http://www.spikedhumor.com/articles/58839/How_It_s_Made_Computer_Circuit_Boards.html

18. Started by Rivking134,

אני קונה X1950 Pro ויש לי ספק 430W TT ורשום בדרישות 450W or greater ככה שאני לא יודע מה לשעות אם לקנות אותו או את ה-X1900GT שדורש 400W השאלה אם הם מבקשים true watt של 400 ו450 או כמומלץ...?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by mskladman,

יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  20. בביקורת זאת אנחנו לוקחים לסיבוב כרטיס מסך נוסף מבין אלו החדשים של NVIDIA בסדרת GeForce RTX 30 - כאשר הפעם מדובר בשם עם הרבה אחריות מאחוריו, ה-RTX 3060 אשר אמור לפנות לנתח שוק גדול במיוחדלכתבה

21. Started by nir_gr23,

יש לי מישהו שרוצה למכור לי כרטיס מסך גיגהבייט 5870 HD חדש ב 1000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה או שיש המלצה למשהו יותר טוב

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  22. לפי מה שאני יודע כבר מזמן הדרייברים החדשים לא תומכים בכרטיסים מ4000 SERIES האם עדיין כדאי להתקין את הדרייבר הכי עדכני?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by CXC,

שלום, אני יודע שזה קצת ישן, אבל יש לי HD 6950 2GB שלפי דעתי כן מסוגל להיפתח ל-HD 6970. ואם אפשר לקבל יותר ביצועים בחינם - מי האדם שיגיד לא? מכל מקום, הגרסה של הכרטיס שלי היא SAPPHIRE HD 6950 2GB DIRT 3 DUAL BIOS GDDR5 (קישור כאן). אמרו לי שלגרסה הזאת יש כבר ביוס צרוב של HD 6970... אבל אחרי שהוזזתי את המתג של הביוס השני נוכחתי שלא, אין שום HD 6970 לפי מספר השיידרים שמופיע ב-GPU-Z. ניסיתי לצרוב את הביוס בדרך יחסית לא קונבנציונלית (לפחות לא זו שפורסמה בפורום אלא לפי זאת) על ידי עריכת הביוס ב-RBE וצריבה ב-CMD, אבל כשאני ריסטארט למחשב הווינדוס לא עולה! המסך לכאורה נשאר עדיין מכובה ואין תצוגה. זה כאילו שלכרטיס שלי אין מספיק "כוח" כדי לעלות את עצמו ביחד עם הביוס החדש הזה של HD …

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. הכרטיס הוא 88GTS 640 של לידטק.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by Maiasony,

שלום יש לי GT6600 איך אני יכול לגרום לו לעבוד ב 256 יש לי רק 32 ו 16 ביט גם כשהסרתי התקנת דרייברים יש לי רק 32 ן 16 ביט תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.