כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שמעו עכשיו יש לי מעבד AMD 955 BE ספק כוח SeSonic 620w וכרטיס 5870.. אני יודע שנכון להיום הכרטיס שלי מצויין (כמובן שלא מושלם) אבל רציתי לשאול איך המעבד שלי יהיה עם כרטיס מסך של נגיד בעוד שנתיים בעלות של 2000 שקל נאמר.. (כמובן שאי אפשר לחזות איזה כרטיסים ומשחקים יהיו אבל בערך) השאלה שלי בעיקרון היא האם יהיה שווה לי בעתיד לשדרג כרטיס מסך? זה לא יצור צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום מה הדברים החשובים ביותר שצריך לבדוק לפני שקונים כרטיס מסך הבנתי שזיכרון זה לא דבר משמעותי תתקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני משתמש בתוכנה MSI Afterburner. רציתי לדעת מה הם הייחסים האופטימליים בשביל לעשות OC טוב...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GTX 570, כנראה ישאר עם Nvidia השאלה אם כדאי לחכות להשקה המובטחת של AMD ב9 לינואר, האם ירדו מחירים לכרטיס הזה? להערכתכם מתי זה יקרה, אם יקרה?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם באמת יש בCF ככ הרבה בעיות שבאמת עדיף להמנע מלרכוש מערך כזה? לפי מה שהסתכלתי מערכת CF עם זוג 6870 נניח, היא מערכת די חזקה, יותר חזקה GTX570 בודד שנניח רציתי לרכוש והבנתי שמערכת כזאת מוגדרת כתרומה מושלמת לכסף. אז הייתי רוצה לדעת, כאחד שלא מבין בזה ככ, האם ישנן באמת בעיות? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי 1950XT (של ATI) שפסקה התמיכה בקרייברים שלו לפני כבר כמעט חצי שנה ( ) ואין דרייברים שמתאימים לו שתומכים ב 7 ( לפי מה שהבנתי ), מה אני עושה ? אוכל אותה ? או שאולי הדרייברים הישנים כן תומכים ? למשל 9.3
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי ATI HD 4850 [של sapphire] ולאחרונה החלפתי לוח אם, שיש בו תמיכה ל CF. השאלה האם שווה בימינו להשקיע על עוד כרטיס לעומת הביצועים? כי הבנתי שכרטיס אחד ברמה גבוה יותר יהיה יותר חזק משניים נמוכים בCF [למשל 4870 יהיה יותר חזק משני 4850] זה נכון? ואם בכלל אפשר לשלב 4870 או אפילו 4890 עם הכרטיס שלי?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחר אני רוצה לינסוע ולקנות כרטיס זה השאלה היא איזו חנות אני יכול ליקנות אותו (שיהיה במלאי) באיזור ראשל"צ והתקציב הוא 1400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם בדגם של הכרטיס הנל http://www.skypc.co.il/pl_product~S485512D3B~8~0.htm יש אפשרות לחיבור ישיר בין יציאת HDMI בכרטיס אל חיבור HDMI בטלויזיה ללא מתאם בכרטיס מסך. ואם לא, הייתי רוצה המלצה על אחד שיתאים מחברת ייצור אחרת. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI HD3870 שקניתי לפני שנה בהרבה כסף עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה שיהיה לי שתי כרטיסים על לוח אם אחד עכשיו יש לי לוח אם עם מקום לכרטיס מסך יחיד, יש למישהו המלצות ללוח אם שיש שם 2 סלוטים ל2 כרטיסי מסך? לוח אם שיתאים למעבד בסוקט LGA775 תודה רבה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz זיכרון: יצרן-MHz-800OCZ נפח 2048 MB דיסק קשיח:WD Caviar Black 750GB 7200 RPM 32MB מסך:U2410 DELL "24 1920X1200 כרטיס מסך: GIGABYTE GT-8600 256MB לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L DDR 2 MHz-1200 ספק כוח: (Thermaltake Tough Power W0116 750W PFC (24pin מערכת הפעלה: WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT הכשיו השאלה שלי איזה כרטיס מסך יביא את המקסימום תועלת Radeon HD 5870 או Radeon HD 5850 (אני יודע שה-5870 יותר חזק) בקשר "לצוואר בקבוק" השאלה כאן עים איזה כרטיס מסך למחשב שלי ינוצל יותר ושלא יהיה קרטועים במשחק עים הכרטיס מסך לא מתאים למארז תודה לעוזרים ....
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס של ספיר hd6870 והמנוחה הכרטיס על 40 מעלות שאני משחק הוא נא בין 65-75 מעלות אתמול שיחקתי קרייסיס 2 והטמפרטורה הגיעה ל85 מעלות במקסימום האם זה מסוכן לכרטיס? ומה הטמפרטורה הבטוחה לכרטיס כזה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם ההבדל במחיר שווה את ההפרש בביצועים של הכרטיסים הבאים?: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪1125 Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪779 רזולוצייית המסך תהיה 1920X1200 (דל 2410U) כבר שיגעתי שניי חבר'ה מאוד נחמדים בפורום מפרטים וכבר נסגרתי על המפרט, אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דיעות של עוד אנשים בנוגע לכרטיסים. ההבדל בינהם עומד על 350 ש"ח. האם ההבדל בביצועים שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הקריטריונים הבאים: א. עדיפות מאוד גבוהה לצ'יפסט של nvidia ב. שיפעל טוב בלינוקס ג. שיגיע עם יציאות hdmi וdvi ד. שיהיה במחיר זול ככל הניתן. ה. PCI-Express 2.0 השימושים הם עבודה בעיקר, לראות סרטים בעזרת יציאת הHDMI, ואם כבר אז גם קצת משחקים לא יזיקו (בעיקר unreal tournament 2004) תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 4.07.2010 בשעה 12:29:02 תיקון טעות,יש לי PCI-Express 2.0
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לא יודע מה אתכם אבל בדיוק קניתי מחשב עם כרטיס מסך תומך 10.1 שהולך לשמש אותי מעט מאוד לפי התחזיות הקרובות.. וזה מבאס רצח בדיוק שמתי 900 שקל על משהו שבקרוב יהיה נחלת עבר..
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום ביחס למפרט שלי, ולמסך 17" CRT שאליו המחשב מחובר, איזה כרטיס מסך אני יכול לחבר אליו על מנת להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים? האם כרטיס כמו 8500GT יכול לסחוב COD4 או אפילו CRYSIS? אני מתלבט בנוגע לכרטיסי מסך בינוניים כי אני קונה בקרוב PS3 ורציתי לדעת אם יש מצב שאני אוכל לשחק במשחקי המחשב שיוצאים עכשיו בלי להוציא הרבה כסף מהכיס (בהתחשב בעובדה שאני הולך לקנות PS3 ומסך LCD חדש, אני הולך להיות עני בקרוב )
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי LCD 32" של פיליפס עם חיבור HD, עכשיו עם הכרטיס מסך קיבלתי מתאים DVI->HDMI, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI-HDMI עכשיו המסך מחשב מחובר למחשב בחיבור DVI->DVI השאלה היא האם אני יכול לחבר את 2 המסכים כך שיראו בהם בו זמנית ? האם זה אפשרי ? האם צריך לקנות חומרה נוספת[כרטיס טלוויזיה ?] תודה [br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 14:26:24 שכחתי לציין שהרזולוציה של הLCD היא HDREADYשנראלי זה 1366*768 משהו כזה, אבל זה לא נראלי ממש משנה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר כרטיס מסך מצויין שעולה שם בזול משמעותית מאשר בארץ? האם אפשר להביא לי לינק לחנות מכוונת? אשמח לעזרה, יוסי.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. שאלתי פה לפני כמה זמן והמליצו לי על Geforce 9800GT. ראיתי כמה גרסאות של הכרטיס: http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~32167~8~0.htm למה ההבדל במחירים כל כך גדול? אני משער שלאחד מהם יש DDR2 ולשני DDR3. מה ההבדל בין שני הסוגים? ה-DDR3 נותן הבדל גדול בביצועים? אם למישהו יש המלצה למשהו יותר משתלם בסביבות ה-500 שקל אני אשמח. המחשב משמש למשחקים, אבל אני לא צריך איכות הכי טובה. מספיק לי מדיום. הנה המפרט: מעבד - E6400 זיכרון - 2GB ווינדוס XP ספק ג'נרי של 400W (הוא יחזיק כרטיסים כאלה בכלל או שאני אצטרך להחליף?) מסך - 19 אינץ'. שכחתי משהו? תודה וסליחה על החפירה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, שמתי לה שבימים האחרונים יש לי עלייה בטמפ' של הכרטיס מסך מ52-53 במנוחה ל62-63 במנוחה . אני יודע שזה סביר ,וגם במאמץ עם אוברקלוק זה עדיין לא עובר את 68-69. האם זה החום שחובט לכרטיס שלי במוח? : מוזר, כי המעבד נגיד עדיין על 36 במנוחה ,כפי שהיה. ד"א ,אין לי בעיות או משהו ,סתם תהיתי מה הסיבה .... :s05: בכל אופן, אשמח לרעיונות תודה מראש. ליאור.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היה ברשותי ברטיס מסך Geforce 8800GTX של חברת XFX הכרטיס התקלקל ונתתי אותו לתיקון בחנות עבר כבר חודש מאז שהוא נמסר והחנות מציעה לי במקומו Geforce 9800GTX OC with Arctic Cooling Accelero Xtreme של חברת INNOVISION בתוספת של 500 שקלים האם כדאי לי לקבל את ההצעה?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כולם רואים איזה מפלצות משגרת ATI לשוק הגבוה. אבל מה עם השןק הנמוך? כאחד שלא משחק ושוקל את ה 3470 אני שואל האם יצא 4470 4570 ?? 4670?? כרטיסים עם תמיכת UVD 2 כמו החזקים אבל רק לסרטים ולא למשחקים. מחכה לתשובתכם שכם אני לא ממהר לרכוש כרטיס.אלה רק מגשש בינתיים תודה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-