עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by toxigun,

שלום לכם חברי וחברותי לפורום. החל מיום שבת, 12.10.2002 RnGKay נכנס לתפקיד אחראי הפורום. אני עוזב את התפקיד לטובת לימודים אקדמיים (מדעי המחשב, תואר ראשון). החל מיום זה, את כל התלונות, הבקשות והביקורת החיובית והשלילית יש להפנות אליו. אמשיך לבקר כאן בפורומים ולהתדיין עמכם בזמני הפנוי (אם יהיה לי זמן פנוי). שיהיה לכם דיום פורה ונעים. שלכם, אלכס, אחראי פורום גרפיקה ותלת ממד לשעבר.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ag43,

יש באפשרותי לקבל מספר כרטיסי דור קודם של נודיה. אני מתלבט אם לצרף אחד מהם למחשב שבמפרט בצד כדי שישמש ככרטיס פיזיקה יעודי. מדובר על כרטיסי 9600,280GTX ועוד כרטיסים בסגנון. איזה כרטיס יוכל לשמש אותי באופן מלא לפיזיקה ויצרוך הכי מעט חשמל?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היצרנית גייסה מעבד וכרטיס מסך מהארסנל הנייד המודרני של AMD בכדי ליצור אלטרנטיבה לחלק מדגמי ה-NUC המחוזקים של אינטללכתבה

4. Started by deqution,

שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב השולחני. האם כדאי לי לקנות כרטיס אחד חזק או שני כרטיסים כ- crossfire הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 800 ש"ח פחות או יותר... דוגמא: Radeon HD 6850 1024MB שמחירו נע בסביבות ה 800 ש"ח או Radeon HD 6670 1024MB (שני כרטיסים) שמחירם ביחד בסביבות 900 ש"ח תודה מראש לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by TARON,

אני סתם גולש לי באתר ופתאו רואה כרטיס מסך שקוראים לו Leadtek Quadro FX 4500 - PCX שאף פעם לא שמעתי עליו והמחיר שלו זה 11,678.77 ש"ח זה הגיוני עם כן למה הוא עולה כל כך הרבה אפשר לקנות כבר שתי כרטיסי מסך 7800 GTX או X1900XTX לינק לאתר שמוכר אותו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_200&products_id=4133

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

אוקי ניתן לראות את המפרט מימין =] האם הוא מגביל את הכ.מ? כי אני מקבל 300 נק' פחות ב3DMARK06 אני אמור לקבל הסביבות ה3500 וקיבלתי 3200..

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by GrandMaster,

אהלן אהלן לאחר שכרטיס המסך הישן שלי שבק חיים, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש.. מכיוון שהתקציב שלי לא בשמיים, החלטתי ללכת על ג'יפורס 6600GT. הבנתי שלתקציב של בערך 1500 ש"ח הוא משתלם ביותר.. עכשיו, יש לי כמה שאלות קטנות: 1. מה ההבדל בין כרטיסי 6600GT לבין כאלה שלא רשום GT (כמובן 6600)? לא מבין בזה 2. מאיזו יצרנית כדאי לקנות את הכרטיס? אלבטרון אולי? לא יודע.. תגידו אתם מה הטוב ביותר.. אבל שיהיה בארץ (עדיף בחנויות פנדס או זיגזג, אבל העיקר שהוא בר השגה בארצנו). 3. מישהו מכיר את החברה Club3D? איך היא? 4. האם מומלץ ביותר לפרמט את המערכת כאשר מתקינים כרטיס מסך חדש או שכדאי לפרמט רק אם יש בעיה? כי פירמוט אני מעדיף לא לעשות אם לא חובה.. תודה רבה מראש וחג שמח , אלון

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  8. הדלפות ראשונות מספרות לנו על תכנון לעשות שימוש בליבות ה-AD103 ו-AD104 עבור הגרסאות הבכירות - ואימוץ של המיתוג הבכיר מהשוק הנייח לאחר שזכה למנוחה בדור הנוכחילכתבה

9. Started by dark8,

או שאולי קיים משהו עדיף משניהם באותו מחיר (לא מעל 450 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. Started by yair23,

שלום, יש לי אופציה לקנות את הכרטיס מסך הזה: [h=2]R7260-1GD5 PCIExp 1GB[/h]ASUS RADEON R7 260 1GB יש לי כרגע APU : A8-3870K שעד עכשיו משחקים רצו עליו בהגדרות נמוכות-סטנדרטיות.. ASSASSIN CREED 4 רץ די חלק אחרי שהורדתי כמה הגדרות. DYNASTY WARRIORS 8 רץ, WATCH DOGS עובד אבל לא נראה משהו. כדאי לשדרג כרגע או לחכות שיצאו כרטיסי מסך חדשים (20נ"מ ומטה) פשוט מצאתי את הכרטיס מסך הזה במחיר יחסית זול. יפריע לי שהוא רק 1GB ? או שכדאי לקנות 2GB ? המחשב מחובר כרגע לטלויזיה ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות בדרך כלל ... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם זוהי המערכת שאצלי כרגע intel core 2 extreme qx 9770 3.20GHZ x48-ds5 gigabyte 8gb ddr 2 400mhz ספק toughpower 800 windows 7 x64 הכרטיס מסך שכרגע הוא 3870X2 HD RADEON המסך הוא 23 אינץ' נכון לעכשיו אינני מתכנן להחליף כרטיס מסך אך האם כבר קיימים בשוק (או הדור הבא שאמור לצאת בקרוב) כרטיסי מסך אשר בהם המערכת שלי תהווה צוואר בקבוק? תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  12. יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Idani26,

שלום יש לי כרטיס 5750 עם ווינדוס 7 ניסיתי להוריד מהאתר של מייקרוסופט ללא הצלחה אם אפשר לקבל קישור תקין לחבילה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  14. אני חיברתי LCD עם מתאם של DVI ל DVI ו CRT ל אנולוגי. אז האיכות במשחקים וסרטים תרד? ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Oranl,

אהלן, יש לי את ה-BFG 8800GT OC2 ותוכנת ה-GPUZ מראה לי 975MHz ב-Memory Data Rate כשזה אמור להיות 1950MHz... זה תקין? רצ"ב תמונה. תודה לעונים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. ספק כוח (איני זוכר את שם היצרן) + האולטרה החזק (אולטרה 8800 OC) 3300-3500 ש''ח?

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  17. יש לי את הבעיה הזאת ואני מתחיל להתחרפן ניסיתי כבר הכל! שום דבר לא עובד כבר לכל משחק שאני נכנס הוא ישר יוצא לדקסתופ או מסך שחור הבעיה ידועה שהיא בכרטיסי מסך לי יש שתיי כרטיסים במערך SLI הדגם של הכרטיסים זהה והוא GTX560 SOC של גיגה ביט ניסיתי הכל אז בבקשה לא להגיד לי לעדכן דרייבים או להוציא כרטיס כי זה לא עובד!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. מה יכולה להיות הבעיה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by All_eyes_on_me,

אתר החומרה הידוע "FUDZILLA" פרסמו היום חדשה (מקורה ככל הנרא - תערוכת CES), בה הם מדווחים על תכנונה של MICROSOFT להוציא עד סוף 2008 - תחילת 2009 DX11. לפי ההערכות, יצרניות כרטיסי המסך לא יספיקו להיתכונן לקראת יציאתו של DX החדש ונראה את הכרטיסים התומכים במהלך 2009... נוסף לכך, החדשה הנ"ל מחזקת את הטיעון - בו נאמר על יציאת מערכת הפעלה חדשה מבית מיקרוסופט במהלך השנה הקרובה ... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5036&Itemid=1

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. שלום לכם חברים, יש לי שאלה למה הכרטיס מסך החדש שלי עושה הרבה מאוד רעש חזק שהמאווררים עובדים מהר זה קורה לי בכל פעם שהמחשב מתאמץ ויש עומס על המחשב ובמיוחד על הכרטיס מסך וגם שאני מנסה לעשות בנצ'מרקים זה מאוד מלחיץ אותי ואני לא בטוח שזה תקין (סליחה חברים כנראה שבסוף זה לא ה- Coil Whine אלא רעש של מאווררים חזק מאוד) האם אתם מכירים את זה? ואיך אפשר למנוע את זה או להפחית את זה? אשמח לעזרה מכם בנושא

21. Started by COca,

שלום. לחבר שלי יש את הכרטיס הזה. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו? ידוע לי שהוא של ATI. האם הוא שווה משהו? האם הוודוו 3 3000 עדיף עליו? אם מישהו יודע , אשמח לדעת קצת פרטים טכניים עליו (לא מצאתי כלום בגוגל חוץ מדרייברים) , כמו תמיכה בDX , מהירויות שעון , צינורות עיבוד וכו. תודה.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  22. אותו כרטיס מסך, רק התוכנות שונות: GPUZ_0.5.5 והשנייה היא GPUZ_0.5.7 (בעקרון אותה תוכנה אבל מדוע היא רושמת PIXEL FILRATE שונה?) 0.5.5 0.5.7

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. אני לא יודע למה כולם קוראים פה לחברה הזאת חברת קבר??? חברה מהאיכותיות שראיתי..!!! חבר שלי קנה רידאון 9000 פרו 128 מגה שלהם ואני אומר לכם הכרטיס בנוי מצויין איכות בשמיים!!!! הכל עובד חלק, באנדל מפואר...!!! פשוט חברה מצויינת... אפילו יותר טובה מג'יגהבייט והרקולס!!!!

24. שלום לחברים הנכבדים לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך - 8800GT למזלי האחריות עדין תופסת לכן הוצע לי להחליף את הכרטיס עם כרטיס אחר מדגם 9800GT. רציתי לדעת האם הכרטיסים זהים בביצועים וברמה שלהם??

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by hezi508,

אני עומד לקנות 5750 ATI מסיבה של תמיכה בריבוי מסכים לאחר בירורים רבים התברר לי שאת המסך שלישי אני צריך לחבר דרך הDP ושאין אפשרות מבחינת חומרה לתמוך ביותר משני מסכים ללא DP מישהו יכול להסביר לי למה זה? ממה שאני יודע DP זהה לHDMI רק לא צריך לשלם על הפטנט והשאלה החשובה יותר איפה ניתן להשיג כבל או מתאם מ DP ל DVI חיפשתי בבאג ואופיס דיפו אין להם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.