כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כמה שאלות: 1.איך הכרטיס חזק יחזיק משחקים חזקים וכבדים? 2. למה היציאות של הכרטיס שונות משל המסך הדק שלי?
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני אישית הולך לקחת X1900XT 512 , אבל לכל אלה שמתלבטים , נראה מה אחרים חושבים , קדימה להצביע
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשנתיים את הכרטיס ATI HD4870 כשהוא ממש יצא, הוא כרגע במצב רגיל,ללא קירור מיוחד. בחודשים האחרונים הוא מגיע לי לטמפרטורה מאוד גבוהה(85+ לפעמים) מבלי לעשות בו שימוש בכלל, וזאתי למרות שהוא עם מאוורר על מהירות של 50% ובלי OC. לפעמים גם יש לי כמו הבזקים של מסך שחור למילי שנייה, מה אפשר לעשות בנושא? האם קרה משהו לכרטיס מסך לאחרונה שהוא מגיע לי לטמפ' כל כך גבוהות? האם אפשר לפנות לחנות עם אחריות ולנסות להחליף אותו? אשמח לעזרה, תודה רבה :-)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הבעיה שלי כזאת : יש לי מסך SONY מסוג HS94P שיש לו 2 כניסות וידאו (אחת DVI_D והשניה אנלוגי) שאלתי, איך ניתן לחבר לכניסת ה-DVI מחשב שיש לו רק יציאה אנלוגית (לכל המתאמים יש 4 פינים סביב הלוחית הקטנה) ובכינסה של המסך יש רק לוחית, אין חורים ל-4 הפינים (הבנתי שארבעת הפינים זה לאנלוג) מה עושים ? אני מצרף תמונות של החיבורים : אני צריך מתאם שיכול להכנס כמו DVI-D תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800 Ultra כאשר אני משחק Need For Speed Hot Persuit החדש. בעת משחק, הפריימים יורדים - עד לכדי 22. זאת כאשר אני משחק ברזלוציה של 1920x1080. האם הכרטיס חלש מדי? במידה וכן - האם שדרוג ל GTX 460 יהיה מספק? [אני לא גיימר רציני - אבל אוהב את המחשק הספציפי הזה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות raedon 9800 pro ויצא עכשיו הכרטיס החדש של נדיביה (גיפורס) בגלל זה מחירי כרטיסי המסך ירדו בשבועיים הקרובים?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64. אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ? שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ... תודה, עדיאל.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה-1070 GTX ואני חושב לשדרג. תודה רבה מראש לתשובה
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך lcd 17 אינטש איכותי , בתקציב של 2000 ש"ח + הוא לא נועד למשחקים , אלא לסרטים ועבודה יום יומית (במשך כל היום כמעט) בדקתי כמה אופציות : LG L1720B LG L1710M LG L1780Q 1. האם שלושת המסכים האלה איכותיים ? 2.איזה הכי יתאים לשימושיים שציינתי ? 3בדגם השלישי , הוא יקר יותר עם סיבה או שאני בעצם משלם את תוספת הכסף על הפיבוט ? 4.איזה פאנל יש למסכים הנ"ל ? רצוי מאוד שהמסך יציג 16.7 מליון צבעים אמיתיים , יש מסכים כאלה בתווח המחירים שציינתי ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני זוכר שקראתי פעם משהו, אני לא בטוח ולכן אני שואל. האם עבודה על HZ נמוך, 60-75HZ פוגעת בעיניים ומאמצת אותם יותר מאשר עבודה על מסך עם 100HZ ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני הכרטיסים נראים חזקים למדי וכמה ששמעתי על ה Ati ושהם טובים והכל הנתונים של ה Fx5700 נראים טובים יותר GeForce FX 5700 425 MHz - מהירות ליבה 1700 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון Radeon 9600 Pro 400 MHz - מהירות ליבה 1600 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון הם כל כך דומים והמחיר דומה גם הוא הנה הכרטיסים שהששואתי בין כמה חברות : 9600 XT CLUB3D RADEON 9600XT 1,030 שקל CONNECT 3D Radeon 9600 X 980 שקל 9600 Pro CLUB3D RADEON 9600 PRO 890 שקל POWERCOLOR 9600 PRO - 875 שקל SAPPHIRE RADEON 9600 PRO - 900 שקל Geforce FX 5700 SPARKLE FX5700 128MB…
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יעבוד טוב אל מול ה- LCD החדש שרכשתי ? המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574683 או זה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410991 בגדול, מה עדיף ? צ'יפסט של nVIDIA או של ATI ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אני לא בעיניינים בחודשים האחרונים וראיתי שיצא מלא כרטיסים חדשים לשוק עכשיו חבר שלי ביקש ממני המלצה לכרטיס גרפי חזק והתקציב שלו הוא 1200-1400 שקל...שמעתי על ה x8000gt שהוא יותר טוב מה6600GT וזה הטווח מחיר...אז האם זה באמת הבחירה הכי טובה? תודה
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
נראה מקורר בצורה עצבנית http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=395&view=yes [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , מעניין אותי לדעת האם גם למסכי CRT יש הבדלים בביצועים של MS במשחקים.. אני קורא המון בנושא הזה על מסכי ה LCD / TFT אבל אף פעם לא ניתקלתי במושג הזה במסכי ה CRT מסך לדוגמא של SONY/CTX או SAMSUNG שידועות במסכי CRT עם שפורפרות מצויינות של TRINITRON או DIMANTRON יציגו ביצועים טובים יותר במשחקים לעומת מסך פשוט של חברה אחרת שעולה פחות או שאין לזה משמעות..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9250 ויש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש ב-TV out (בעיקר בגלל שהייתי רגיל לדרייבר של nVidia עד כה): 1. האם יש אפשרות לעשות קיצור כלשהו (מקש קיצור או קיצור דרך על שולחן העבודה וכו') בכדי להרחיב את שולחן העבודה ל-TV out (במקום "מאפייני תצוגה->מתקדם->בחירת מסך 2 -> הרחב...") ? 2.א. כאשר אני משתמש ב"מתג בין תצוגות" (כלומר רק מסך מחשב או רק TV) אז כשאני עובר למצב ה-TV הכל בסדר, אבל כשאני חוזר רק למסך המחשב הוא לא חוזר לקצב הריענון שהיה לי (85Hz) אלא קובע ל-60Hz וצריך לשנות ידנית. יש דרך להגדיר שיחזור לקצב ריענון שהיה לי (כלומר ל-85Hz) ? 2.ב. דבר דומה ל-2.א. - כאשר אני משתמש במצב "חפיפה", כשאני חוזר למצב של צג יחיד גם אז הוא מחזי…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס איכות ילא יקר מדי ישתמוך ב 4 מסכים למישהו יש המלצות על משהו נחמד הצעי לי בחנות שתי כרטיסי מסך האם זה כדאי או עדיף לקנות כרטיס אחד שתומך תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לא לפני שבוע (בעצתכם ותודה על ההמלצות) כרטיס HD4850 (של visiontek). התקנתי, בדקתי, שיחקתי והחיים היו טובים. אתמול חיברתי את טלוויזית LCD שלי שבחדר, בחיבור משני דרך HDMI. הבעיה היא שמרגע ההגדרה, וגם אם הטלווייה כבויה, הסאונד יוצא דרך המערכת (מרעישה !) ולא דרך הרמקולים של המחשב. למה לצערי עכשיו כל פעם שאני רוצה לשמוע מהמחשב, אני חייב להדליק את הטלוויזיה ? איך אני מחזיר את ההגדרה (בכרטיס מסך ?) כדי לשמוע דרך הרמקולים של המחשב. אנא הושיעו. תומר.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום..ברצוני לדעת אילו מהכרטיסים טוב יותר ..GTX 650 \HD6850
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם! המאוורר של הכרטיס מסך זקן שלי ( Radeon8500LE) מת.. עכשיו אני מניח שכבר לא שווה להשקיע בקירור חדש, אלא לקנות כרטיס חדש. ולשאלותי: ככתוב בכותרת - אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך בתקציב של כ-500-600 ש"ח האם כרטיס מסך בתקציב כזה יהיה מספיק? האם יהיה איזה שיפור? אני לא משחק יותר מדי, רק פעם ב.. אם יוצא, אך בכל זאת הייתי רוצה את האפשרות לשחק במידה ויהיה משהו שאני אתלהב ממנו. אני ממש ממש לא דורש ביצועים לא נורמליים - רק שיהיה אפשר לשחק באיכות סבירה. עיקר השימוש שלי במחשב (שלא לצרכי גלישה, אופיס ושכאלה) זה פוטושופ (כתחביב רציני מאוד - אך לא מקצוע) - פוטושופ בכלל מופשע מכרטיס מסך? כמובן מדובר על כרטיס AGP המפרט: Athlon XP 2500+ barton Samsung 512MB ddr400 (מתוכננת תוספת …
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחפש ביוס ל X1800XT 256 של CONNECT 3D תודה ואיך אני מתקין אותו? יש סיכון כלשהו? :-X
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מתי יגיעו לוחות מבוססי nForce 4 עם SLI ? התכנון שלי הוא לקנות A64 3800+ ו2xG6800Ultra ולוח מבוסס SLI למכונת תמשחקים קטלנית שאני מתכנן, אבל מתי כבר זה יצא לפועל כדי שאני אוכל לממש את החלום?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ראית את זה ב IQPC SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2547 איך הכרטיסים האלו? אני רוצה אותו להרציץ משחקים כמו NEED FOR SPEED PRO STREET BIO SHOCK או שזה כרטיסי טלוויזיה בגלל הHD לא מבין... הנה עוד כרטיסים שראיתי: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1245 ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - DX10 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1210 SAPPHIRE RADEON X…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-