כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס טלווזיה NV 7900GT כאשר ליציאת TVOUT מחוברת הטלויזיה הישנה שלי 21 אינץ [4:3]. אני רוצה להשתמש בטלויזיה אך ורק בכדי לראות סרטים. הגדרתי את המערכת למצב CLONE ו הגדרתי למסך המשני [TV] כ FULL SCREEN DEVICE. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות סרט שהינו במקור סרט ביחס של 16:9 על המסך. הכרטיס מסך מותח לי את התמונה כך שתתאים לטלוזיה [מבטל את מצב ה LETTER BOX המקורי] וכך אני מקבל תמונה מעוותת במקצת. ניסיתי לבדוק את הסוגיה גם עם BSPLAYER וגם עם MPLAYER. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הנל, בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ובכן, כמו שתימצתי בכותרת, אני מעוניין לדעת עם הרדאון "סוחב" ואני מנצל אותו. בעזרת powerstrip הבנתי שכרטיס רץ על: ליבה-378 זכרון-337.5, זה בסדר? זה מספיק? עוד דבר עשיתי בנץ' מארק עם 3d2001se ב 29.7 אם זכרוני אינו מטעה אותי המערכת: CPU Properties Intel Pentium 4A, 2666 MHz Intel Motherboard D845GBV 768mb ddr 333mhz ati r9800p 129ddr אוקצור, התוצאה: 14491 איך זה?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ביום רביעי אני אמורה ליקנות מסך חדש הצרכים הם מיקצועים לגרפיקה ותלת מימד בכול אופן בדקתי ליפני את ההיסטוריה של הדיונים על מסכי CRT (גם את התרד של מסך לכול דורש פתחתי תרד בגלל דחיפות העניין מקווה שזה בסדר) בפורום וראיתי את הביקורת על הסמסונג אצל היבואן ישנו רק אחד כרגע מתצוגה והוא תימחר אותו ב 1450 לעומת זה הוצע לי ViewSonics P97f+SB שאליו אין שום איזכור בפורום ב 1875 http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm בהיתחשב בשירות הידוע לשימצה של סמסונג ניראה קצת מסוכן מסך מתצוגה אבל זה עדיין הפרש משמעותי כספית מישהוא יודע לגבי ViewSonics ויכול לעזור לי בהתלבטות אור
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: יש לי כרטיס REALmagic Hollywood Plus שקניתי לפני כמה שנים. האם הוא יכול לתרום לי במשהו? או שכרטיסי המסך כיום כבר מכילים את הפונקציות שבו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקיי האם הכרטיס הזה שהוא AGP לא יוכל לעבוד על לוח Nforce 4?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עכשיו עם מסך ויוסוניק 19 ישן (1024X1280) ומעוניין לרכוש דל U2412M. כרטיס המסך הוא AMD HD6770, שברזולוציה הזאת אין לי מה להתלונן עליו, כולל בכמה משחקים חדשים. השאלה היא איך הכרטיס יעבוד עם מסך 24 16/10, ואם צריך לשקול לקנות חדש ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך של ATI בתקציב של 1500- 1700 בערך. אז אני מתלבט בין הכרטיסים: X1800GTO2 X1800XL X1800XT X1900GT איזה מהם הכי טוב בסטוק ואיזה הכי טוב ב OC?
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני סתם גולש לי באתר ופתאו רואה כרטיס מסך שקוראים לו Leadtek Quadro FX 4500 - PCX שאף פעם לא שמעתי עליו והמחיר שלו זה 11,678.77 ש"ח זה הגיוני עם כן למה הוא עולה כל כך הרבה אפשר לקנות כבר שתי כרטיסי מסך 7800 GTX או X1900XTX לינק לאתר שמוכר אותו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_200&products_id=4133
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש וצריך המלצות מהמומחים. לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' 1920X1080. הרצתי את Call of duty 5 על הרזולוציה הגבוהה ביותר וכרטיס המסך שלי לא הצליח להתמודד עם הרזולוציה הזו (Geforce 8500GT) מפרט המחשב שלי הוא : מערכת הפעלה Vista Ultimate 64BIT מעבד Core 2 Quad לוח אם Intel DQ35MP 4 ג'יגה RAM תקציב עד 800 שקלים (ניתן למתוח קצת) תודה! דניאל
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
דוד שלי מגיע מארה"ב עוד שבועיים וחשבתי לקנות כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי 2100 שקל, אבל אני לא בטוח רוצה לבזבז את הכל על הכ.מסך. המפרט שלי כרגע: P4 3GHZ HT 800 FSB 1024 400 DDR RAM Asus p4p800 deluxe Readon 9700 pro 1) האם כדאי לי בכלל לשדרג את הכרטיס מסך, זאת אומרת, אולי עדיף לחכות כמה זמן ופשוט לקנות מחשב חדש? פשוט הכרטיסים בארה"ב עולים הרבה פחות והReadon 9700 שלי כבר קצת צולע (אני משחק Battlefield 2 לרוב). 2)אני רוצה כרטיס עם ביצועים טובים, אך לא יותר מדי יקר. זאת אומרת, אם יש כרטיס ב2000 שקל שנותן 50 FPS במשחק X וכרטיס ב1600 שקל שנותן 3 FPS פחות, זה לא מה שישנה לי, אני רוצה משהו טוב, אבל שלא יהיה ביזבוז של כסף. 3) אני לא מתכנן לעשות OC אם אני אקנה, לפחות לא בשנתיים הקרוב…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיסמסך בתוצרת AGP עד 1000 ש"ח. הכרטיס לא מיועד לעבור אוברקלוק ולא חשוב NVIDIA אן ATI ... תודה רבה לעוזרים ..
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב והורתי את הדריבר הנ"ל מהאתר של ATI. עשיתי התקנה רגילה ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה: The application faild to initilize קבץ CLI.EXE הבעייה היא שאין לי אפשרות להגיד את הTV OUT מחדש על מנת לראות בTV את המחשב (סרטים). תודה לכל העזורים
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש p4 512 ddr gf fx5200 המחשב פועל מצוין אך כאשר אני נכנס למשחק ששמו counter-strike המסך נכבה לאחר כ10 דקות של משחק בכל פעם . המסך נהיה שחור אך עדין דולק וכמו כן גם המחשב עצמו עדין דולק . כל מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט למחשב . אשמח מאוד אם תעזרו לי . *שמתי לב גם שהכרטיס מסך וכרטיס הרשת נמצאים על אותו irq . שתיהם נמצאים עלי irq 16
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרט או משהו במקום להראות אותו בצבעיו במקוריים, הוא מראה לי אותו בגווני כחול.. אני לא יודע למה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה ... תודה שלומי...
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים של מאג CRT אותם אני מחבר לכרטיס ,בנוסף יש לכרטיס יציאת טלויזיה. הבעייה היא שאין אפשרות להפעיל את שני המסכים והטלויזיה אלא רק שניים בעת ובעונה אחת אני רוצה שהמסכים יפעלו בנפרד והטלויזה תציג פלט של וידאו. בהגדרות לא ניתן לבחור בריבוי של יותר משני צגים מישהו יכול להגיד לי האם ניתן בכלל לאפשר שלוש צגים דרך כרטיס זה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במשחק: מאז שהוא שינה את הרזולוציה מ1024X768 ל800X600 התמונה שחורה, ורואים רק את האורות של המכוניות והרחוב. גם אחרי שהוא שינה בחזרה ל1024X768 הבעיה נשארה. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Category.asp?q=x1950 אחלה מחיר ל-X1950PRO שאמור להחליף את ה-X1900GT ומהווה את ליבת ה-R570 המיוצרת בליטוגרפיה של 80NM ו-36 צינורות הצללה
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלם , אני מתלבט בין שני כרטיסים , המטרה שלהם היא כמובן גיימינג כבד , ואני מתכוון לעשות להם OC עד הסוף . הכרטיסים הם : Powercolor X800GT 256MB DDR3 PCIe מחיר 1,100 ~ למה כן? כי זה פאוור קולור קירור יותר טוב מהספייר זול למה לא? כי יש לו 8 צינורות עיבוד Sapphire X800GTO 256MB DDR3 PCIe מחיר : 1,200~ למה כן? 12 צינורות עיבוד יותר ביצועים מהGT ( נכון? ) למה לא? יקר יחסית לא יודע אם שווה את זה קירור יותר חלש מהP.C בקיצור - למי יש יותר ביצועים , למי יש יותר פוטנציאל OC , מי יהיה יותר חזק אחרי OC כבד , ומה יהיה הטמפ' אחרי הOC
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך: Samsung SyncMaster 171 V ? כי אני יכול לקנות אותו בזול בחו"ל כדאי? 1300 שקל משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אין דרייברים ודרייברים של ויסטה לא עובדים . מישהו הצליח להפעיל את הדרייברים על הוינדוס עם הכרטיס מהסידרה הזו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס fx5200 שקיבלתי מתנה ויש לי אופציה לקנות ati radeon 9700pro ב415 שקל, כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רידון או גיפורס fx בבקשה אני מעונין לקנות בערך ב 1600 כאילו רידאון 9800 רגיל מה עדיף בבקשה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את BLACK OPS והמשחק חצי צולע. אני משחק עם הגדרות אוטומטיות. כמובן שאני יכול להוריד והעלות כרצוני אבל אני רוצה לשחק עם גרפיקה טובה +. המפרט שלי נמצא בחתימה שלי אני מנסה להבין האם הכרטיס מסך הוא צוואר הבקבוק או שמא המעבד או שניהם ביחד? האם קניית כרטיס מסך תוכל לפתור את הבעיה או שמצד שני שום דבר לא ממש יעזור וצריך כביכול מחשב חדש אשמח לעצות תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-