עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by habarbash,

בידעה בחדשות כתוב שה 7600GS יהיה באפיק של AGP ופה כתוב זה בPCIe , http://www.theinquirer.net/?article=30439

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by jambo7,

שלום 1 . אני מחפש כרטיס מסך טוב בסביבות 1000 ש"ח 2 . אני יכול לחכות עוד קצת עם הקניה, אבל לא יודע אם יש טעם לחכות, והכוונה שלי האם יש טעם לחכות ל dx10 , vista ,ירית מחירים , וכד, או שחבל על בזמן . תודה

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by NTT,

שלום, אם אני אעשה CF של 4850 ואחד 4870,הכרטיס החלש 4850 יכול להוות צוואר בקבוק ל4870 ואני אקבל תוצאות גרועות יותר משל CF של שתי 4850? ובכלל,לעשות CF כזה - מומלץ? ואיך המשחה הטרמית MX-2 של ARCTIC COOLING כמשחה לכרטיסים האלה,מומלצת?(בכללי).

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by Thorn-Of-Invention,

הוצאתי את הכרטיס והסוקט שעל לוח האם היה מלא באבק. ניקיתי אותו עם בקבוקון לחץ אויר והחזרתי את הכרטיס, ומאז הוא עושה ארטיפקטים בכל משחק, בצורה רצינית מאוד והמשחקים איטיים להחריד. יש מין מריחות של צבע כשאני תופס חלון ומזיז אותו, ובסרטם ותמונות יש נקודות בצבעים משונים שמרצדים ונמרחים. any idea?

5. Started by liviur,

שלום, אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך - 7600GT: הראשון : LEADTEK WinFast A7600 GT TDH 256MB AGP http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5935 הוא הזול מבין השלושה בכל מקום השני:GAINWARD BLISS 7600GT TV-DVI AGP 256MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6896 והשלישי:XFX PV-T73A-UDE7 GF 7600GT 256Mb DDR3 AGP TV-OUT+2*DVI 2Y http://lamir.co.il/product.asp?product=11835(במחיר יותר זול מהכתוב בכ100 ש"ח) כמו כן , שמתי עין על ה7800GS של PNY שלמכירה בלוח יד שניה באתר: http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8049 כאשר לדעתי המחיר הדרוש עליו קצת גבוהה - ויותר נוח לי התשלום באשראי מה מהם מומלץ בתור השדרוג הבא, והאם מתוכננת איזה הורדת מ…

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב אז הכול עולה וסבבה התוכנות עולות אבל בזמן הזה המסך ניהיה שחור לשתיים שלוש שניות... מישהוא יודע למה..? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by idan007,

XFX GF7300GS PCI-e 256MB DDR2 Retailהכרטיס הזה שווה משהו? או שעדיף את הX700 של ראדון??

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by ZenMaster,

Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5W-DH Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD 7200Rpm EX Plextor CD-RW Premium EX Nec CD/DVD-RW ND-3551A EX TEAC 1.44 EX Termaltake Silent PurePower 560W EX Termaltake Shurk Full ATX 2x120mm Fan Logitech MX-1000 Wireless Laser EX Microsoft Windows XP compatiable EX Samsung SyncMaster 172T EX Everythign marked with an "EX" means exist already. I havn't defined a Graphic Card yet I'll be glad to get your help on this part. THX.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  9. שלום חברה בדקתי באתר של חנות מחשבים כלשהי מחירים של כרטיסי מסך וראיתי שGeForce 6600GT עם תמיכה בSLi עולה כ1000 שקל. ראיתי גם שGeForce 6800GT עולה כ2000 שקל. אז רציתי לדעת מה עדיף לקנות? 6800GT בודד או שני 6600GT שיעבדו ביחד על אותו מחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  10. לפי מה שאני יודע כבר מזמן הדרייברים החדשים לא תומכים בכרטיסים מ4000 SERIES האם עדיין כדאי להתקין את הדרייבר הכי עדכני?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by eli33,

סליחה על הבורות אבל אני פשוט לא מבין בזה כלום אני פשוט רוצה לראות טלויזיה במחשב אם הבנתי נכון אז כרטיס טלויזיה הוא מוגבל לכמה ערוצים (תקנו אותי אם אני טועה ) וכרטיס לכידת וידאו אני יכול לחבר אותו לאנטנה או לממיר ולראות את כל הערוצים שאני קולט מהאנטנה או מהממיר ולהקליט כמובן מה יותר טוב ?? האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלויזיה או לכידת וידאו עד 200-300 ש"ח בעיקרון אני רק רוצה לראות טלויזיה באיכות טובה ולהקליט לא עריכה מקצועית וכל זה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. שאני מנגן סרט בפורמט רחב, כמעט יותר משני שליש מהמסך פסים שחורים. האם יש אפשרות לצמצם את הפסים השחורים מבלי לעוות את התמונה?. (המסך שלי במיפרט) ממתין לתגובות תודה...

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by shirs1,

למרות שיש רק איזה שתי אולטרות של אלבטרון ו עוד חברה לא זוכר... זה עדיין יותר זול מ פנדס ב 10 שקלים אבל עדיין אין מבחר כמו ב פנדס

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by iveco,

מה עדיף לקחת RTX 3060 עם 12 גיג'ה או 4060 עם 8 ג'יגה ? המחיר שלהם דיי זהה 1430+-

15. שלום חברס, נמאס לי מה ג'יפורס 8600 שלי ואני רוצה להשתדרג, בעיקר בשביל שאוכל לשחק פארקריי 2 כמו בנאדם. קצת חיפשתי ויש לי התלבטות: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 או HD4670 או twintech 9600gt xt אבל משומש מחבר שיש לו אותו רק חודשים ספורים או המלצה אחרת. ספק שברשותי או hec 350W ואני מניח שהוא יחזיק את הכרטיסים הללו במידה ואני לא רוצה לעשות oc.. מפרט בצד. תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by Venom_IL,

באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by bdofek321,

שלום אתמול עדכנתי דרייבר ל hd6950 שלי ועכשיו הכטיס מתחמם בטירוף והוא מתאמץ בלי סיבה לפי מה שאני רואה בmsi afterburner הוא מגיע ל47 מעלות ב idle וכשאני לא עושה כלום המאמץ קופץ מ10 ל85 ל70 ל30 וכך הלאה ואני לא יודע מה לעשות ד"א הכרטיס לא נפתח ל6970 מעולם. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by morbidangel,

ערב מקסים לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב כולל מסך 22 חדש. השאלה הנשאלת היא האם כרטיס 4870 בודד (כרגע) יכול להחזיק משחקים ברזולוציות מתאימות לגודל המסך?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Catalyst 2.5 או Gigabyte 7.79? אם זה עוזר אני מדבר על הרדיאון 9000 הרגיל.

20. Started by Levyshachar2,

שלום לכולם ! יש לי מחשב INTEL PENTIUM 3 733 וכרטיס מסך geforce 3 ti200 128 mb של חברת INNO3D יש לי 384 RAM כשאני עושה benchmark עם 3dmark הוא נותך לי כ3660 בערך נקודות זה אמור להיות ככה? (בגלל המחשב) או שיש בעייה כלשהי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by adilevy20,

שלום לכולם מה אתם חושבים על המסך הזה: mag LCD 17" דגם ms776 SUPER SLIM ???? אני צריך למשחקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. Started by xgamer,

שלום, אני חושב לרכוש את הכרטיס מסך הנל, אך יש לי דילמה עקב הספק שיש לי ENERMAX 350W. האם הוא יחזיק את הכרטיס מסך הנל? יש במפרט עוד 2 הארד דיסקים, מעבד E2180, ו2 מאווררים לא רציניים. מה בקשר לקצת OC? עדיין יחזיק?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. שלום, יש ברשותי כרטיס GTX460 ורציתי לבקש את דעתכם החשובה והמקצוענית, האם אני יכולה לבצע OC על הכרטיס ? הנה, זה הכרטיס: http://ph.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX460_DirectCU2DI1GD5/#specifications או הנה תמונה:

24. Started by Hack,

שלום! רציתי לדעת פרטים אודות הכרטיס הנ"ל אני מעוניין בו בשביל לצפות והלהקליט שידורי טלוויזיה במחשב אבל בעיקר כדי להמיר קלטות ווידאו לDVD או VCD... רציתי לדעת איך האיכות של הכרטיס הנ"ל? רציתי לדעת גם האם אני יכול לעשות הפוך , להמיר DVD לקלטות ווידאו? והכרטיס מגיע עם הכבלים הדרושים לחיבור הווידאו אליו או לא , אם לא אז איזה כבלים אני צריך לרכוש? נ.ב: קראתי את הביקורת עליו בFAQ אבל היא לא סיפקה אותי. נ.ב 2 : האם הכרטיס כולל רדיו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by yego,

שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.