עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש מסך CRT 19 /17 אינץ' איכותי עד 800 ש"ח - מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by dorish,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני קונה לוח שתומך ב SLI וספק שגם תומך אני קונה GF7800GT רציתי לדעת אם ההוספה שלי של בערך 1000 שקל של לוח תומך SLI וספק הרבה יותר חזק שווה את זה ככי נגיד עוד חודשיים אני יקנה עוד GF7800GT זה יהיה ממש משמעותי? יש למשהוא איזה מאמר או גרפיים שמראים איך זה SLI לא ראיתי שכותבים פה יותר מדי אז חשבתי אולי לקנות לא SLI ןאז אם ה 1000 שקל שחסכתי לקנות את ה GF7800GTX מה אתם אומרים אני יותר בכיוון של ה SLI לפי דעתי שאלה מאוד מעניינת וקשה לאיזה צד לבחור אז רק גרפיים וחומר בדוק יוכלו לענות על השאלה הזאת וגם אז זה לא יהיה חד משמעי מה שבטוח זה רק תאורטי שזה פי שניים יותר טוב זה בטוח לא ככה השאלה כמה זה באמת יותר חזק ובכמה ה GF7800 GTX יותר חזק מ GF7800 GT תוד…

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by shklak,

אגב דיונים ושאלות בנושא ממשקים של מסכים LCD (בתקווה שלא העלו את הנקודה הזו כאן בעבר); לא מוזר לכם שכניסת DVI דווקא מעלה את המחיר (או למעשה נמצאת בדגמים הנחשבים יותר בליין של היצרנים) ? הרי היתרון העיקרי של מסכים אלו זה שהם דיגיטליים. אם כבר מוסיפים אופציות למסכים - אז צריך דווקא לשלם על כניסה אנלוגית לשם תאימות עם כרטיסי מסך ישנים או נטולי יציאת DVI. לפי ההגיון, כניסה אנלוגית למסך TFT מחייבת שימוש במכלול ADC, ויוצא ככה שסך כל המידע עובר טרנספורמציה לפחות פעמיים - מהכרטיס מסך DAC ובכניסה לכרטיס המסך ADC. בכל המרה כזו האיכות יורדת חד משמעית. מה שלא ברור זה, שלפי ההגיון, ככל שהמסך זול יותר (אם רק במחיר או גם במיצוב/רמת איכות) כך היצרן ירצה, בנוסף, להוריד כמה שיותר אופציות ומ…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. יצא דריבר חדש Release Highlights: Adds support for GeForce 7800 GTX 512 and GeForce 6800 GS Improved performance for Quake 4 Improved performance and compatibility for Call of Duty 2 Mixed vendor support for NVIDIA SLI. TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. Performance enhancements for dual-core CPUs. PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. Usability enhancements when connecting to an HDTV. Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html מישהו עם מעבד כפ…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by -ld-,

מישהו יכול להמליץ לי אל מסך lcd טוב עד 1800 שקל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. אני הסתכלתי וראית ש radeon x300 בא בשני דגמים: se ו- le למה הוא לא בא ברגיל? ומה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. היי , אני מחפש עכשיו כרטיס מסך , עכשיו ההתלבטות שלי היא בין ה Power Color X800 XT pci express שעולה 3100 +- לבין ה 6800 GT ולעשות לו אובר קלוק , כדי לקבל ביצועים של ה Ultra בערך. עכשיו , ראיתי שה 6800 GT עולה , 2500 בערך ל AGP והPCI פתאום קופץ ל 3300 , למה הקפיצה הזאת !? הוא לא באמת יותר טוב מה AGP . אז אני מעדיף לקנוץ X800 XT ולעשות לו אובר קלוק קטן. מאשר להוסיף 200 שקל , כדי לקנות א ה 6800 GT , ו לעשות לו אובר קלוק קטן. אין בשום מקום בארץ 6800GT pcie , בפחות מ3000 ? למה הקפיצת מחירים? ומה תחלס אתם חושבים שעדיף? כי אם אלו המחירים אז זה בעצם : X800XT +ovcer clock ב3100 או 6800GT +overclocl ב3300 ובמצב כזה , אני אלך על ה ATi. יש לכם עצות? רעיונות? או הסבר למה הקפי…

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by giladr,

נתקלתי בבעיה עם פירוק הקירור של הכרטיס הוצאתי את כל הברגים מאחורה, 2 ברגים בצד ו 3 ברגים מתחת למאוורר. אני מרגיש שההיטסינק השתחרר מה PCB והוא זז קצת לצדדים ובסיבוב טיפה. אני חושב שהוא עדיין נדבק בגלל כל הפדים התרמיים והגריז על הליבה, אבל אני מפחד להפעיל על זה יותר מדי כוח כדי לא לשבור רכיבים מישהו מכיר\יודע\הצעות וכ"ו תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by Access Denied,

קצת פרטים, הכרטיס למחשב חדש (מעבד C2D E8400-8500 כנראה). גודל מסך 22 אינצ', עדיף שהכרטיס יהיה שקט.. תקציב גג - 950 שח מצאתי 2 אופציות: GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB מהירות ליבה: 650 | זיכרונות: 993 עולה: 950 שח בדיוק Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC 1GB מהירות ליבה: 750 | זיכרונות: 1150 עולה: 890 שח מה לקחת?

10. שלום חשוב לי שיהיה VIVO עדיף עם אפשרויות יותר מתקדמות של HDMI עם יש יותר מזה או קרוב קניתי כרטיס טלוויזיה של HAPPAUGE PVT-150 אבל לא רואים טוב עם היציאות של ה RCA ואני מעדיף כרטיס מסך חדש שיהיה לו VIVO יש לי עכשיו 1950PRO ATI השימושים: אני בדרך כלל רואה סדרות וסרטים משחקים חשוב לי שיראו טוב אבל לא היסטרי. אני רוצה לשחק + להקליט עם אפשר את ה PS3, XBOX360 ולשחק על המסך שלי ולא על טלוויזה תודה

11. עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים

12. Started by battleknight,

האם הכרטיס הזה (4870 HD) מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים החדשים: CRYSIS , FALLOUT 3 , ASSASSINS CREED או משחקים שעומדים לצאת בקרוב על הרזולוציה הכי גבוהה בשביל 22 אינצ' ועל ההגדרות הכי מקסימליות (כולל AA מקסימלי) ? ואם כן, האם הוא מעל ומעבר בשביל העבודה הזאת או שזה בערך הגבול שלו? ואם לא, האם ה 4870 X2 מספיק טוב?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. תקציב: בסביבות ה 900 ש"ח. שימושים: Pro gamers זה לוח האם: Asus A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 אחרי שקראתי את הסקירה המועילה של "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כאן בפורום התעוררו אצלי כמה שאלות: איזה נתונים טכניים בלוח האם יכולים להוות "צוואר בקבוק"? על מה אני צריך להסתכל בפירוט הטכני של לוח האם שיכול להגביל אותי בקניית כרטיס המסך? PCI-E זה ברירת המחדל (בגלל לוח-האם). מעבד AMD, תושבת 939 (הגבלה מבחינת ביצועי עיבוד). דרך אגב, יש 3G Ram. אני חשבתי על כרטיס המסך הבא: GeForce 9800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2883 אשמח להערות/…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by axcelenator,

היי, לא מזמן התחלתי לקבל הודעות על המסך בשם VPU Recover. בו זמנית, כשאני מדליק לפעמים את המחשב, הוא עולה אך לא מוצג כלום במסך(המסך מוחשך כאילו לא מקבל נתונים מהכרטיס מסך). לאחר מספר נסיונות של הדלקה ממושכת של המחשב המסך מציג בסופו של דבר את הפעלתו של המחשב. האם ניתן לקשור בין שני הדברים והאם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיס המסך?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. איזה חיבור יותר איכותי בחיבור נייד לטלויזיה VGA או S-video ?

16. Started by alexkaplan,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 עם 1G זכרון כיום יש לי כרטיס מסך FX5200 הבן שלי (בן 8) משחק במחשב ועד היום לא נתקל במשחק שהוא לא שיחק יפה (ריי מן , מכוניות וכו') לאחרונה קיבל ליומולדת משחק ספיידרמן 3 שלא עולה (דורש פנטיום 4 2.8 וכרטיס מסך מינימום FX7300 או רדאון X1300 . שאלתי : האם שדרוג כרטיס המסך (הוא AGP) לכרטיס אחר (משומש, כמו FX6500 /רדאון 9600 או X1950) יספיקו לי ? תודה !

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. המעבד כרגע 6420 על stock, אני מניח שבלי OC הוא יאט את המחשב. נניח שאני אעלה אותו ל-3G, שום דבר אחר לא ייצור צוואר בקבוק? הלוח אם 945. תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by ofirterev,

שלום לכולם איזה כרטיס כדי לי לקנות 8800 gt 512 או 9600 gt 512 הרוב אני משחק משחקים במחשב תודה

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by jambo7,

שלום המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים מה שמצאתי זה הכרטיס של ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~32006~8~0.htm אבל אם יש לכם רעיון יותר טוב באותו סדר מחיר אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by hakoki,

היה לי עד עכשיו 8600GT ואני רוצה להחליף היום ל 9600 אבל לא יודע אם יהיה לי מקום במארז, יש הבדל גדול בגודל בין הכרטיסים?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by Screw_Master,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/call-of-juarez-2.html קראתי את הכתבה ונהניתי מאוד

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. ובכן אחרי כל כך הרבה זמן אני החלטתי לרכוש כרטיס מסך מקצועי לקידוד וידאו מאחד מחברי הפורום. נתונים "יבשים" 512 ביט רוחב פס (לעומת 256 בכרטיסים "רגילים") 640 מגה זיכרון מחולקים 512 + 128 הכרטיס עצמו תופס שני סלוטים כמו 9800 או 8800.ולפי הבנתי הוא משהו כמו הקוודארו או FIERGL של אנוידיה ו ATI שאלתי היא כזו : הכרטיס מכיל 2 ליבות גרפיות יעודיות לקידוד וידאו.והוא לעבודה בלבד. למה טוענים שכרטיסים אלה לא מסוגלים להריץ משחקים (אם כי משחקים לא מענינים אותי.) הכל סקרנות למה זה לא הולך יחד.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by sh2006,

All In Wonder 3650AMD/ATIהיכן אני יכול לקנות את הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by UnwiZ,

ממש לפני כמה ימים קניתי מחדש חדש, הכרטיס מסך שהוא XFX RADEON HD4870 1GB, והמחשב כאילו לא מזהה אותו (השם לא מופיע לי במנהל התקנים ואני לא יכול לפתוח משחקים). הטכנאים אמרו לי שהם התקינו לי את הכרטיס מסך (ואפילו את הדרייברים) ואני יכול לחכות גם למחר בשביל להתקשר ושיגידו לי/יתקנו לי את הבעיה, אבל סתם מתוך סקרנות/רצון לשחק כבר במשחקים החדשים, אני רוצה לשמוע את הרעיונות שלכם לגבי הבעיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by galtheking,

שלום, יש לי כרטיס מסך Gigacube Radeon 4850, שמחובר ביציאה אחת למסך המחשב ובשנייה לטלוויזיה שני החיבורים עובדים טוב מכיוון שהמחשב מזהה את החיבור. אבל אני יכול לעשות ב CCC רק SWAP בינהם ולא CLONE או EXTEND זה ממש מעצבן שאני כל הזמן צריך לעשות SWAP שאני רוצה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.