עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. CATALYST 3.9 לכרטיסי ATI יצאו היום , ניתן להוריד באתר הרשמי.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. אז ככה ...יש לי במחשב ASUS GE FORCE 2 GTS שלא ממש מעלה לי את כל המשחקים החדישים ! (הנסיך הפרסי למשל או SH3 !) :-[ אז חשבתי לעצמי למכור את הכרטיס שלי ב 250 שקל בערך ולהוסיף עוד איזה 150 שקל ולקנות כרטיס שתומך ב DX 9 בפונקצנליות מלאה !! אין לי כסף רב ! ואני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב שלי .... אז אני מחפש כרטיס מסך זול ותמורה הכי טובה למחיר ... התקציב שלי 350 - 400 שקל ... 1) האם כדאי בכלל להחליף את הכרטיס שלי ב בראדיון 9200 או גיפה 5200 ??? 2)ואם כן ..אז איזה כרטיס יותר טוב ??? גיפה :P5200 או רדיאון 9200 ??? ולמה ..??

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום! יש ברשותי כרגע radeon 8500 128MB עוד כמה זמן אתם חושבים שיהיה כדי להחליף אותו? ובאיזה כרטיס?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by asichen,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5081 הוא יעשה לי את העבודה בהצגה טובה של משחקים והוא יחזקי הרבה זמן מעמד ?? לא כמו ה mx שיש משחקים שכבר לא תומכים בו ולפני 4 חודשים רק קניתי אותו.... ואך תמליחו לי אל משהו יקר יותר בקשה.... תאמרו אם הו טוב ויחזיק הרבה זמן מעמד כתומך טוב מאוד במשחקים...

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (128bit) + TV - RETAIL טוב לא טוב??שווה או לא ? עולה 1100-1200

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by turtleman,

האלבטרון והXFX עולים 1850 והMSI עולה 1950 איזה חברה עדיפה ולמה? אני נוטה לכיוון האלבטרון...

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את דום 3 עם כרטיס ati 8500 128 פנטיום 4 3ג 512 מ ddr המשחק רץ יחסית יפה מאוד התקנתי גם את ההוטפיקס של ati אך משום מה אני רואה את המשחק ב 60 הרץ???????? יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by pringles,

יש לי leadtek ti 4200 vivo מישו יודע איך אני יכול לחבר וידאו ולהקליט מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. טוב תראו יש לי כמה שאלות אליכם...... האם זה נכון שכרטיסי ATI אינם תונמכים בתוכנה Tv-Tool? אם כן איזה עוד תוכנות אפשר לראות את המחשב שלך בטלויזיה אם יש לך Tv-Out עוד שאלה אם התקנתי את כל הדרייברים וכול הדברים של ATI וכשאני מחבר לטלויזיה זה קופץ לי מה אני יעשה? המסך פשוט רועד ולא רגוע וכשהיה לי Ge-Force 32MB והשתמשתי עם Tv-Tool המסך היה בסדר גמור אז אני מבקש את עזרתכם תודה לעוזרים ;D נ.ב זה האתר לכרטיס מסך אם תטרכו http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R92128TE.htm

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by nadav1379,

אני רוצה להוריד דריברים לדוד שלי ואני לאיודע איזה כרטיס יש לו שאני לוחף על ההגדרות זה נותן לי "sis 650_651_M650_740 וצג FLATRON 775FT " אני לא יודע איזה כרטיס יש לו בשביל להוריד דריברים אם מישהו יכול להגיד לי איפה להוריד את הדריברים או לתת לי קישור להוריד אותם יש לי win98

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. אם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מחברה לא של ליטק כי יש להם אחריות קצרה ! על איזה כרטיס מסךהיתם ממליצים של גיגהביט ? בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by itail,

תודה!

13. Started by Bruce,

לאחר שבויעיים של חיפוש בפורום התלבטויות קניתי מסך את המסך של סמסנוג ה730B אומנם רציתי ללכת על ה710T המומלץ אבל כבר ישנו מחסור בדגם הזה. ורציתי שמידה ויהיה איזה פיקסל שרוף לא תהיה בעיית החלפה. בכל מקרה המסך נראה מצוין האמת שהוא בהיר מדי אבל לא הספקתי עדיין לכוון אותו ואני חושב שכל מי שעובר לLCD רואה את הבהירות הזאת. בקיצור אחלה תמורה לשקל גם מגיע עם כבל DVI ואומנם אין PIVOT או כיון גובה אבל מבחינתי זה לא היה קריטי.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

השאילו לי את הכרטיס הזה לבדיקה - אני יודע שהביצועים שלו חלשים אך השאלה שלי היא איך הוא לעומת GEFORCE FX 5200 128 MB 64 BIT האם הוא חזק או חלש יותר והאם התמיכה של ה 5200 ב DX9 מהווה איזשהוא ייתרון על ה 9200?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by eli33,

סליחה על הבורות אבל אני פשוט לא מבין בזה כלום אני פשוט רוצה לראות טלויזיה במחשב אם הבנתי נכון אז כרטיס טלויזיה הוא מוגבל לכמה ערוצים (תקנו אותי אם אני טועה ) וכרטיס לכידת וידאו אני יכול לחבר אותו לאנטנה או לממיר ולראות את כל הערוצים שאני קולט מהאנטנה או מהממיר ולהקליט כמובן מה יותר טוב ?? האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלויזיה או לכידת וידאו עד 200-300 ש"ח בעיקרון אני רק רוצה לראות טלויזיה באיכות טובה ולהקליט לא עריכה מקצועית וכל זה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by Syrex,

שלום לכולם יש לי מסך LG F900P,אני רוצה לנקות אותו,ניקיתי עם מטלית עדינה ועדיין לא עוזר,יש כתמים ולכלוך. ערכתי חיפוש בפורום,ומצאתי שיש חומר שמותאם לזה, אבל קראתי שבחלק מהמסכים זה עלול להזיק למסך,האם זה תקף לגבי המסך הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  17. מחפש מדריך קליל של צריבת ביוס לכרטיס מסך שלי galaxy geforce 4 mx 440 64mb בנתיים התוצא הכי גבוה שהגיעתי איתו ב 3די מארק 2003 זה 277 ואני מעוניין אולי באיזה ביוס שיהפוך לי אותו ל agp 8 עם אפשר... או שיתן יותר מתח... אני רוצה להגיעה איתו ל 330 נקודות בערך

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by roey322,

שלום! שמי רועי אני חבר חדש-ותיק בוא נומר קיצור יש לי 2 שאלות יש לי כרטיס מסך NVIDA GeForce2 MX/MX 400 היתי רוצה לדעת אם יש לסוג כרטיס מסך זה דרייברים? ואם כן האם שווה להתקין? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by yoel14,

לילה טוב, אני מחפש מסך סביר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. והנ"ל LG 17" T710BH FLATRON נשמע לי די מתאים. בפורום ראיתי כמה תגובות לשני הצדדים, ו"מנגד" בעיקר תגובה של אחד שאמר: "העובדה שה-T710BH ישן משפיעה בכך שיש כיום מסכים איכותיים הרבה יותר וכמו כן ישנה האפשרות כי המשתמש יקבל מסך אמנם חדש מהקופסא, אך אחד שיוצר לפני 3 שנים ולא הייתי רוצה להוציא כסף על רכיב ששכב בקופסא 3 שנים. בעיה נוספת ב-T710BH היא שהמסך הזה אף פעם לא היה מסך איכותי ותמיד נחשב למסך תקציבי ואם לפני 4 שנים איכותו לא הייתה מדהימה, מה ניתן לאמר עליו היום? למזלי הציעו להחליף לי בלי לשאול שאלות אז לקחתי את מה שהיה - LG T710BH. טעות ענקית!!! המסך הזה לא רק מתעוות, הוא גם מציג מגוון מרשים של בעיות שבחיים לא נתקל…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. קניתי לפני יומיים את המחשב החדש,ואיתו המסך שבכותרת. סידרתי את המסך לריענון 100 מגהרץ(כך גם במעבדה שמו לי), התקנתי כרטיס מסך והכול. סידרתי את התמונה על המסך שתגיע לצדדים של המסך,כמו שזה צריך ליהיות,אבל בכול פעם כמעט שאני מכבה את המסך\מחשב ואחרי כמה דקות מפעיל שוב, התמונה מתכווצת\זזה כמה מילימטרים. עכשיו שמתי לב לתופעה כי ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך,יש בערך חצי ס"מ של שוליים בצידי המסך ולאט לאט אחרי חצי שעה-שעה זה נמתח לאורך המסך ואף עובר את הצג.. מה לעשות? תודה.

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Gill2,

אני קונה Radeon X800XL 256 mb ואין לחנות Sapphir, רק Power colour, האם בכרטיס אותו דבר רק של חברה אחרת? שניהם עולים אותו דבר האם שווה לחכות 10 ימים לספיר או לקחת את הפאוור קולור?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

שלום. יש לי בבית 9200SE אם VIVO, עכשיו אני צריך להעתיק סרט ממצלמת DV למחשב.. ואני יהיה גלוי איתכם אין לי מוסג איך לעשות את זה... אני צריך ממכם כמה דברים 1. שתמליצו לי על תוכנה בסיסית וטובה להעתקה של הסרט מהמצלמה למחשב 2. שתמליצו לי על תוכנה טובה לעריכת הסרט באופן בסיסי יחסית (כרגע אני חושב על וואגס) 3. שתמליצו לי על תוכנה שתקודד את הסרט מהפורמט שהוא בא ישר מהVIVO לAVI או DIVX (מה שהכי איכותי.. זה הולך להצרב על DVD אז הגודל פחות משמעותי) תודה מראש אור

23. Started by RadeonXt,

אהלן, ברשותי 9600SE , של PowerColor. האם לאומגה יש דריברים אשר יקפיצו את ביצועיו?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. אני זכור היה אפשר לשנה משהו בערך למי שיש גגה זיכרון שהמשחק ישתמש עם יותר זיכרון או משהו כזה ואז היה פחות תקיעות במשחק והיה אפשר גם לבטל את ההגבלה של הfps לא יודע היה אפשר לעשות בעריכה של המשחק משהו ? מישהו יודע או מוכר לו כזה ? דבר

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by nim901,

שלום, בעזרת השם אני קונה כרטיס מסך ומארז חדש ביום שישי (נקווה שבאמת אני אקנה) ואני לא יודע על איזה כרטיס מסך ללכת (צריך אחד עם יציאת TV OUT), התקציב שלי הוא באיזור ה 1000עד 1100 גג. אני מעדיף כרטיסים שנמצאים בחנות comp4u כי זה נמצא בכפר סבא ובמקרה של בעיה אני יכול להגיע לשם (לעומת חנויות אחרות) או מחנות אחרת באיזור המרכז, תודה

• 8 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.