כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
1. מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה סביר, בטווח מחירים של 200-400 ש"ח. המטרה היא העברת תוכן של קלטות וידאו ישנות למחשב (ומשם לצרוב ל DVD). (אגב, אם מישהו יודע כיצד עושים זאת ללא כרטיס טלויזיה, אשמח מאוד לדעת, כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500 לוח האם EPRX EP-8RDAE, מעבד ADM +2500, אחד ג'יגה זכרון) 2. מה בדיוק נותן לי כרטיס טלויזיה (פרט לצפייה בטלויזיה דרך המחשב) ? האם זה גם כרטיס עריכת ווידאו, או שכרטיס עריכת ווידאו זה כרטיס נפרד לגמרי ? 3. מה אני יכול לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ? (אפשר לחבר לממיר של YES ?) תודה !
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
האלן יש את ה 9600GT בין 500 ל 600 שקל. ויש את ה 9800 שבין 600 ל700. עכשיו יש לי את הכסף ל 9800 השאלה אם יש בכלל הבדל בביצועים ? והאם זה שווה את זה. אם יש באנצים אני אשמח לראות אגב יש הבדל בחברות מבחינת ביצועים ? תושהה
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות קניתי בחנות foxpc כרטיס מסך מסוג 8600 GTS. אמרו לי שהכרטיס יגיע תוך כמה ימים. כשראיתי שהכרטיס לא מגיע, החלטתי להתקשר לחנות, ושם אמרו לי שהמשלוח מתעכב, והוא יגיע רק בשבוע הבא. אחרי זה מרחו אותי שוב, עד שזה הגיעה לשלושה שבועות (!). אני ממש כעסתי אליהם, והם החליפו לי את הכרטיס. את ה8600 GTS הייתי אמור לקנות ב600, והם נתנו לי את הHD3850 ב680, רימו אותי? תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איזה בעסההה ! אתמול באתי להעדכן את הדרייבר שהיה לי (8.1) ל 8.3 הורדתי אותו התקנתי ובסוף ההתקנה הוא רושם לי את התמונה שלמטה. טוב, אמרתי נתעסק עם זה מחר, כיביתי את המחשב, היום אני מדליק אותו, אין כ.מ ! הוא לא מזוהה, אני מתקין את 8.3 אותה הודעה מנסה את 8.1 לא עובד גם כן !! גם 7.1 לא עובד, קיצור לא יודע מה לעשות ואני בלי כ.מ ! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חבר שלי התקין את המשחק אצלו והפרקט של המגרש מוצג כשחור ניסיתי לעדכן את הדרייורים של הכרטיס מסך ניסיתי להתקין לו את המשחק מחדש וכלום לא עוזר מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד.. אפשר לחרוג עד 50 ש"ח. הכרטיס ישמש למשחקים.. יחובר למסך 19 לא FHD.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175 גודל מסך:19 inch LCD עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתאים למערכת שיש ברשותי . amd3800x2 2GB ram m2n-e enermax liberty 400W יספיק? x1800xt יעבוד? או צריך לשדרג משהו?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי מחשב כאשר הובטח לתת לי GEFORCE 5700 גיליתי שקיבלתי 5200 MSI. כאשר הודעתי על כך לבעל החנות הוא התנצל ונתן לי להרכיב בעצמי 5700 (יש לציין שזהו LE) מתוצרת INNO3D. השאלה היא: מה לעשות?! להישאר 5200 או להחליף ל5700? (כאשר לא ידוע לי 64/128 ביט בכרטיס הנוכחי, האם אפשר לבדוק את זה?(מתוך התבוננות בפנים המחשב או דרך אחרת)) המחשב משמש בעיקר לאינטרנט ולמשחקים של ילד בן 6 תודה רבה מראש...
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכרטיסים הם באותה רמה נכון ? פלוס מינוס אותה דבר רק שה RTX יותר קריר ? שווה לקנות את ה RX 7600 לחסוך קצת כסף ה 4060 יקר יותר
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
ואיפה זה נמכר? של הרקולס יצא בפנדה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
כל מה שאני צריך זה 100 FPS קבוע ולא קופץ במשחק CS 1.6 ולא יותר. החלטתי לקנות אצל זיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1785 דעתכם? האם יהיה לי 100 FPS קבוע במשחק? מיכאל.
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לא יאומן חיית הביצועים הזאת http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=633&Itemid=27&limit=1&limitstart=3 תראו היכן הוא משאיר את ה-GTX280.. ותראו מה 4830 ב-CF עושה.. http://www.hexus.net/content/item.php?item=16300&page=6
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה הזאת:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104121,00.htmlוגם מכתבות אחרות שקראתי, הבנתי שכל הכבלים שנמכרים מ rca ל usb, לא איכותיים מספיק.אז ההתלבטות שלי היא בין כרטיס מסך לכידה, או להשתמש במצלמת ה מיני dv שיש לי ולחבר אותה ב rca לוידיאו ואז את המלצמה למחשב ב firewire.אבל לפי מה שקראתי עדיף לקנות וידיאו שמכיל יציאת svidoeo , כי זה יותר איכותי מ rca ואז בעצם אין לי איך לחבר את הוידיאו למצלמה כי אין לי כניסת s video במלצמה.אני יצטרך לקנות וידיאו בכל מקרה בשני המקרים. אז אני גם תוהה אם לא משתלם יותר יהיה לקנות מכשיר שמשלב וידיאו ,דיוידי וממיר בעצמו, אם יש כאלה עדיין בארץ. אבל השאלה היא מה היא האיכות?יש כאלה ממירים טובים כמו Canopus ADVC300 לפי הביקורת, אבל …
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ערב טוב אם יש למישהו ניסיון עם המיצובישי pro 930 sb ,אבקש לשמוע חוות דעת. (2700 ש"ח,19"-crt) תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הוצאתי את הכרטיס והסוקט שעל לוח האם היה מלא באבק. ניקיתי אותו עם בקבוקון לחץ אויר והחזרתי את הכרטיס, ומאז הוא עושה ארטיפקטים בכל משחק, בצורה רצינית מאוד והמשחקים איטיים להחריד. יש מין מריחות של צבע כשאני תופס חלון ומזיז אותו, ובסרטם ותמונות יש נקודות בצבעים משונים שמרצדים ונמרחים. any idea?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בדקתי את אשכול כרטיסי המסך באתר וראיתי את הנתונים של שני הכרטיסים: ל-6800GT יש DDR3 ו16 צינורות עיבוד בעוד של6800 יש DDR ו12 צינורות עיבוד, אבל לצערי זה לא אומר לי הרבה כי אני לא ממש מבין בזה. מה ההבדל בין 6800 ל-6800GT בתכלס, כלומר בהרצת משחקים כבדים? והאם ה6800GT הוא הרבה יותר טוב מאחיו הקטן 6800 או רק בקצת? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני צריך לשנות הגדרות Catalyst Control Center 11.8 של 6970 בשביל טלויזיה LG תלת מימד חדש. אני רוצה לצפות סרט עם P1080/720 ללא תלת מימד. אבל סרט אמצע יש רעידות מאוד מעט ולא איכות גובהה (מסכי מחשב לא בעיה) איך עושים לשנות הגדרות נכון? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ב-NVIDIA מאשרים רשמית את קיומה של גירסה מוזלת יותר עבור כרטיס המסך, שתנסה להתחרות ישירות בגירסה המוזלת של ה-Radeon RX 480 בקרב על לב ליבו של השוק העממי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
בתור אחד מהפרימיטיבים שאין להם מכשיר DVD אני רוצה לנצל את המחשב לצורך העניין.אני מחבר את הלפטופ למסך הטלויזיה בחיבור RCA (אין S-VIDEO ). אני מכוון הכל כך שתצא תצוגה לטלויזיה. אכן אני רואה את תצוגת המסך גם על מסך הטלויזיה והכל נראה טוב. א-ב-ל, ברגע שאני מתחיל סרט אני רואה אותו על מסך המחשב אבל בטלויזיה אין כלום! אם אני מריץ בתוך חלון (לא על כל המסך) אני רואה הכל מסביב, כל החלונות הכפתורים וכו' אבל איפה שהסרט אמור לרוץ יש מסך שחור! הסאונד דווקא כן עובד. יש משהו שפיספסתי??
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה של החברה הזאת? הציעו לי אותו ב-1500 ש"ח...אני צריך להחזיר תשובה די דחוף כדאי? http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/251
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה6600GT לבין ה7600GS... יש אפשרויות יותר טובות ואם לא אז מי מהם עדיף? תודה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-