כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני שוקל לרכוש XFX GTS 250, אבל לא מודע כלל לביצועיו. האם כרטיס מסך זה "מספק"? רזלוציה של המסך היא 1920x1200 - ואני יודע שדורשת קצת יותר. המשחקים איתם כרטיס מסך זה יאלץ להתמודד: Need for Speed COD BFBC2 אין דרישה ל tesselation או לרמת פרטים מדהימה. השאלה היא אם הכרטיס הזה בכלל מיועד להתמודד עם משחקים. תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי 800 דולר. ממירים לשקלים וזה יוצא 3200-3300 ש"ח. לפי מה שהבנתי, 8800GTX עולה 500-600 דולר, ז"א 2000-2400 ש"ח. למה זה עולה יותר ב-1000 ש"ח בארץ?! אין מצב אני יכול לקנות איפושהו בארץ דרך דולרים \ משהו דומה? :\
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי , קיבלתי את ה Gigabyte Radeon9700 pro אחרי שהתקנתי את ה sp1 \ nforce \ DX9 התקנתי את Catalyst 3.2 זה התקין , ביקש לעשות רסטרט... ואמר משהו על בדיקות , לא ממש הבנתי. שהוא חזר מהרסטרט , הוא הפעיל את המחשב על 640\480 ומשום מה שניסיתי נגיד להוזיז חלונות , או לדפדף בדפי אינטרנט , זה היה ממש איטי... כאילו בלי פריימים... (המחשב עצמו פעל בסדר..) בכל מקרה , עשיתי רטסרט וזה הסתדר.. ואין לי מושג אם זה התקין את הדרייבר או לא.. שאני לוחץ על settings > Advanced אני לא רואה את כל האפשרויות שאמורות להיות שם.. יש לי לא יותר מ4-5 לשוניות... ואמורים להיות לפחות 10.. של הכרטיס. זה מוזר.. וגם ב Device manager יש לי שם Radeon 9700 Radeon 9700 secondery ?!? וכתוב לי בדיירבר של שניהם : …
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. אני בונה מחשב חדש ולפי המלצת הפורום פה נירא לי שאני ילך על: athlon 640 ו gigabyte ga-870A-UD3. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמו GTA IV באיכות טובה + סרטי HD, חשוב גם שהכרטיס יוכל להתחבר ל2 מסכים בו זמנית (מסך אחד עם חיבור VGA ואחד עם DVI)(לא חובה החיבורים האלה מקסימום יש מתאמים) המסכים הם אחד 22'' ואחד 19'' לא יודע בדיוק באיזה רזולוציה. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (לא יותר יקר מ500 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום חוץ מהדיסק התקנה שמגיע עם הכרטיס......... למישהו ידוע על משהו נוסף שצריך להתקין?? כל דר שיכול לשפר לא שעכשיו זה לא בסדר.....אני בדיוק שידרגתי מ8800GT ל-GTS זה מדהים מדהים מדהים אבל עדיין אין לי כוח לשבת ולקרוא הוראות כי מה שבא לי זה רק לשחק אז לא מבקש מאף אחד לעשות למעני את העבודה..... רק אם למישהו יש נסיון דומה עם אותו כרטיס של אותו חברה אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
NVIDIA החצופה קנתה את אותה חברה וישר הסירה את האתר של AGEIA הסירה את כל הדריברים עכשיו בשביל להישתמש בכרטיס חייב לקנות כרטיס מסך של NVIDIA כי הם שמו את התמיכה בתוך הדריברים שלהם אפילו באתר של אנוידיה לא מצאתי שם דריברים ונגיד ויש איזה אתר ששמר את הדריברים הישנים בעתיד אי אפשר לעשות עידכון למי שיש לו כרטיס מסך של ATI...
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רדאון 9600 וcatalyst עם control ceter and panel והגירסה די ישנה (5.2 נראה לי) והתקנתי אותו אחרי פורמט אחרון שעשיתי. אף פעם לא ממש הבנתי איך לעדכן את הדרייברים וזה נושא די בעייתי בשבלי בגלל שאני לא יודע איזה גירסה להוריד (עם פאנל, בלי וכו') ועם למחוק את כל הקשור לדרייבר או שרק את הדרייבר עצמו? אשמח לקבל הסבר קטן שידריך אותי בעניין הזה כי אני רוצה לעדכן לגירסה 5.5 והאם זה מומלץ להשתמש באיזו תוכנה שמוחקת עקבות של הדרייבר הישן?, אם כן אמח לקבל לינק תודה ומקווה שזה המקום הנכון לשאול.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הנה הקישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5106 1590 ש"ח האמת ממש זול יחסית לכרטיס שאמור להתחרות בתואר הכרטיס החד ליבתי הכי חזק, מול הGTX285 !
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה המשחק מראה לי קטעים שחורים במשחק עצמו והמים על איכות אולטרה אבל לא רואים את זה ככה ... הכל עובד על האיכות הכי גבוהה (Very High) חוץ מהרזולוציה שהיא 768x1024 אבל זה לא נראה לי הבעיה ... אצל אחי יש AMD 2600+ עם כרטיס 5600XT של MSI הוא מריץ הכל על מדיום חוץ מהמים שהם על היי והם נראים יותר טוב יכול להיות שצריך לעדכן את המשחק עם פאצ' ? זה יכול להשפיע ? :'( :'( תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LG F900P,אני רוצה לנקות אותו,ניקיתי עם מטלית עדינה ועדיין לא עוזר,יש כתמים ולכלוך. ערכתי חיפוש בפורום,ומצאתי שיש חומר שמותאם לזה, אבל קראתי שבחלק מהמסכים זה עלול להזיק למסך,האם זה תקף לגבי המסך הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אנשים! מה דעתכם לגבי GTX550 אני יכל להביא אותו בזול. (550 ש"ח). האם הוא ברמה של ה GTX460 או HD6850 ? אשמח לקבל תשובה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם מחשב עם כרטיס מסך Radeon 9200 מסוגל להציג תמונה רק מחיבור ה-TV-OUT? כלומר, המחשב אינו מחובר למסך אלא רק ל-TV OUT, האם הוא יציג תמונה?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
129 דולר... שווה? או שיש פה איזשהו טריק? אם כן , אז איך אפשר להביא מוצר בארהב? צריך לארגן איזה קרוב משפחה?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום, אבל יצא לי להכנס לאתר לא מעט בחצי שנה האחרונה, רק עכשיו היה לי כוח להרשם... אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בטווח המחירים 700-800 ש"ח, לחריץ AGP, הבנתי שפחות מזה לא מומלץ. כמובן שהמטרה של כרטיס המסך היא למשחקי מחשב, לא מפלצתיים מדי, ולא על הגדרות מירביות, אבל שאני אוכל לשחק, נגיד, אובליביון בהגדרות סבירות ושירוץ חלק. עכשיו, אני רוצה לדעת אם זה בכלל כדאי להשקיע כמות כזו, ואם המחשב שלי יחזיק מעמד. זה המפרט שלי: SiSoftware Sandra Processor Model : mobile AMD Athlon XP-M 2800+ Speed : 2.13GHz Model Number : 2800 (estimated) Performance Rating : PR3093 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Mobile Internal D…
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לפני שנה מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon 4850 ועכשיו ראיתי שלא שמתי לב שבהגדרות זה אומר שיש לי ATI Radeon 4800 Series אז רימו אותי??..... או שאני ממש לא חכם וזה "SERIES" זאת אומרת בין 4800 עד 4900??? אני די בטוח שיצאתי דביל אבל שווה ליהיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן יש לי רדיון 4870 שיש לו שתי יציאות HDMI ואחת SVIDEO, כרגע המסך מחובר ליציאה אחת והטלויזיה מחוברת ליצאיה השניה, מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף עוד מסךככה שיהיו שני מסכי מחשב ולהשאיר עדיין את הטלויזיה מחוברת, יש אפשרות כזאתי, מפצל או משהו ? או שלא ניתן לעשות את זה , ב SVIDEO אני לא מעוניין להשתמש כי הוא לא איכותי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המחשב עולה כשהוא מגיע לWINDOS אז המסך TVLCD רושם "אינו נתמך" לפני הFX5700VE היה מוחבר למסך הזה כרטיס ONBORD של אינטל וזה עבד אני שוב יכתוב ברור יותר, הוא רושם אינו נתמך רק כשהוא מגיע לווינדוס לפני זה הכל תקין הוא מציג את כל הבוט ואפשר להכנס לביוס והכל... למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בהמשך לפוסט על התקלה שיש לי בכרטיס מסך במחשב (אין כרטיס מסך On-Board, והכרטיס מסך הנוכחי הלך), אני מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט חדש. אני מחפש כרטיס מסך שתואם לכרטיס מסך הנוכחי - כרטיס מסך מחברת NVIDIA מדגם Geforce 9500 ( קישור ). חשוב לי שיהיה לו גם חיבור DVI וגם חיבור VGA. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של 750 שקל רק....והציעו לי בחנות את הכרטיס RADEON 9600 PRO 256 DDR ושל ספיר ..הנה לינק לאתר אחד שמצאתי בדיוק את הכרטיס שהציעו לי בחנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1346&catcode=254 לקנות או לא לקנות זאת השאלה.... האם הוא טוב למשחקים חדשים ? האם הוא מהיר ? ועד מתי המשחקים כבר יהיה יותר מדי טובים בשבילו תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כרטיס מסך בא עם דרייבר מותקן עליו?נניח שיש לי כרטיס מסך שהורדתי לו דרייבר ואני מחליף לכרטיס מסך זהה האם אני צריך לעדכן דרייברים שנית?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
תגידו, איזה HD 5850 הכי משתלם: של MSI או TOXIC של Sapphire בסביבות ה-1,700 ש"ח? של Asus או Gigabyte בסביבות ה-1,500 ש"ח? או של HIS או הרגיל של Sapphire בסביבות ה-1,400 ש"ח? לינק לדיון שהיה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436343.0 אני יודע שהנושא הזה כבר די חרוש, אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח שאני קונה את הכרטיס הכי משתלם. תודה מראש על תשובות.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הוא יריץ לי משחקים נורמליים....?? אם כן איזה משחקים..? מוכרים תגידו....
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-