עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dan4,

המסך יקנה בארצות הברית.. המסך חייב להציג איכות תמונה מצוייננת.... התקציב הוא עד 350 דולר

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by inuse,

תודה לכל מי שיוכל לעזור תקציב: 300 חריגה מקסימלית:500 (לא נראה לי שאני יכל כי ספק הכוח שלי גרוע) אני לא מעוניין לקנות ספק כוח חדש מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס לSLI או CF\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: IVORY מפרט של המחשב: מעבד: Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך נוכחי: NIVIDIA GEFORCE 8500 GT (אם אתם לא יודעים מה המפרט שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!) ספק: PFC 450W FAN12 CI-POWER CWT איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב ע…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by ratzabi,

של MSI או של ATI ORIGINAL? (במחינת קירור, OC ועוד...) ATI http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 כדאי לקנות מהאתר הזה אם עדיף את ה-ATI ORIGINAL? ומה זה אומר "BULK"?

4. חבר מחפש לשדרג את הכ. מסך שלו.. המטרה כמובן: הכי טוב שאפשר בשביל משחקים כל הפרטים למעלה, +מפרט: למסך יש רק יציאת VGA Mainboard : Gigabyte G31M-S2L Chipset : Intel G31/G33/G35 Processor : Intel Pentium E2200 @ 2200MHz Physical Memory : 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 9500 GT Monitor Type : ProView Technology - 20 inches תודה רבה לעוזרים!!

5. Started by grasec,

Hey Guyz, im getin a cimputer and i was researchin for quite a while now.. and i found that theres 2 types of GTX260 Synergy and not synergy.. that changes much? as in these VGA cards Palit nVidia GTX 260 896MB DDR3 PCIe v.s GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E would be a big diffrence except the maker?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. קיבלתי מחשב חדש ביום ראשון מאייבורי, כל הדרייברים והחפצים השונים הגיעו בקופסא מרוכזת אחת של הלוח אם. יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם לטלוויזיה (יציאה אחת מצד אחד ושלוש מצד שני) ומתאם HDMI-DVI בחוברת הוראות ראיתי גם ציור שמסביר איך לחבר מסך אנאלוגי עם חיבור VGA בעזרת מתאם ולדעתי אמור להגיע מתאם כזה בקופסא. מישהו קנה את הכרטיס ויכול לאמת ? אם כן, מה לעשות ? להתקשר לאייבורי ולבקש מתאם ?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by 7k9af,

אחרי שקראתי כמה דיונים פה , עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב, יש לי Geforce 4 Ti4200 64Mb AGPX8 ואני מתלבט מה להתקין .. תודה מראש על כל התגובות!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by ביצה,

כרטסי מסך חיצוני של אינטל, משתמש בטכנולוגיה חדשה. כתבה בפוקטhttp://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=221593

9. Started by Yellow,

מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by galh_5,

מה דעתכם עליו? הוא שווה יותר מה-7950GX2?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  11. יצא דריבר חדש Release Highlights: Adds support for GeForce 7800 GTX 512 and GeForce 6800 GS Improved performance for Quake 4 Improved performance and compatibility for Call of Duty 2 Mixed vendor support for NVIDIA SLI. TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. Performance enhancements for dual-core CPUs. PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. Usability enhancements when connecting to an HDTV. Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html מישהו עם מעבד כפ…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by hagay,

לפני חודש שהתקנתי את התוכנה הזו קיבלתי תוצאה של 37,000 וזה התחלק 6000 למעבד (p4 2.5 ) ו5500 לכרטיס מסך (ראדון 9800 פרו) וזה היה עם הדריברים 3.7... ולפני יומיים הרצתי שוב בדיקה עם הדריברים 3.8 החדשים וקיבלתי תוצאה של 33,000 שתחלקה ל 6000 למעבד ו 4300 לכרטיס מסך.. חשבתי שהירידה הזו הייתה בגלל הדרברים אבל שהרצתי שוב את הבדיקה עם ה3.7 זה יצא אותו דבר.. ועכשיו אני לא מצליח להבין איך קרה כזו ירידה גדולה בביצועים של הכרטיס..

13. Started by asichen,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5081 הוא יעשה לי את העבודה בהצגה טובה של משחקים והוא יחזקי הרבה זמן מעמד ?? לא כמו ה mx שיש משחקים שכבר לא תומכים בו ולפני 4 חודשים רק קניתי אותו.... ואך תמליחו לי אל משהו יקר יותר בקשה.... תאמרו אם הו טוב ויחזיק הרבה זמן מעמד כתומך טוב מאוד במשחקים...

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by לוח שנה,

תודה.

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by alfus73,

רכשתי כרטיס שאותו מתקינים על ערוץ AGP*8. האם צריך לנטרל את הכרטיס מסך המשולב שיש לי

16. שמעתי שהם מוגבלים ל xxx\596 זיכרון...

17. Started by amichay15,

אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500-1000 ש"ח לצורך משחקי מחשב כמו farcry3 או gta5. המחשב נקנה מראש ללא כרטיס מסך בכוונה לקנות בשלב מאוחר יותר. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: inte i5 3450 3.1ghz 6 mb לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H זכרון: G.skill 8GB 1333Mhz ספק כח: Chieftec A-80 600W מה המלצתכם?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by Hartley,

In response to rising prices for LCD panels and other upper-stream components, LCD monitor vendors including ViewSonic, Acer and BenQ have decided to raise prices for their LCD monitors this month, according to the companies. ViewSonic decided to increase prices for its 17-inch and 19-inch LCD monitors by NT$100-300 (US$3-9) while Acer has raised prices for its 17-inch LCD monitors NT$200 (US$6). Acer also increased prices for its 15-inch and 19-inch models NT$100 (US$3). In addition, BenQ raised prices for all of its LCD monitors NT$100-200 (US$3-6). The adjusted price for the 17-inch LCD segment now stands at NT$7,500-7,800 (US$231-240) while quotes for the 19-inch segm…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  19. אני מתכוון לגירסה היותר זולה שלו של ה 320MB השאלה היא על איזה חברות אתם ממליצים שהם ידועות יותר באיכותן לעמות אחרות? ומה אני יצטרך לשנות במחשב כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך? ושאלה בקשר ל Anti Aliasing, ראיתי שבהגדרות של משחקי מחשב ישנה ברירת מחדל אם להפעיל את Anti Aliasing או לכבות, הבנתי שברגע שזה פועל רמת החידוד של העצמים גדלה והתמונה ניראת יותר טוב. אם אני מפעיל את ה Anti Aliasing זה צורך יותר משאבים שיגרמו למשחק לזוז לאט אם המחשב שלי לא מספיק חזק? מפרט מחשב: מעבד: Intel Pentium 4 630, 3281 MHz לוח אם: Gigabyte GA8I915P Duo כרטיס מסך: EVGA 7600GS 256 זכרון: Corsair 2X512 DDR2 533MHz Dual ספק: 500W HEC תודה אנשים >

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by kobi63,

אתמול קניתי HD4870 והתקנתי הכל והכל היה בסדר, שיחקתי איזה שעה וגם הרצתי כמה בנצ'מארקים עבד מצוין. הלכתי קצת לסלון וכשחזרתי באתי לשחק משחק והמחשב פשוט איתחל את עצמו לבד. ומאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל משחק... מה עושים הספק לא משהו אני יודע.. EZCOOL 1050W ביטלתי OC,הגברתי מאווררים וזה גם קורס ב3DMARK ולא רק במשחקים. תודה..

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-6600 או ה-6600Le (בהנחה שלשניהם אותו הזיכרון וכו')? מה ההבדל ביניהם? תודה!

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by cobmetal,

שלום , אני מתלבט איזה דגם של הכרטיס לקחת ASUS PALIT GIGABYTE , כרגע המחיר הוא לא בעיה , פשוט אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות . תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  23. מממ נשרף הכרטיס מסך Gainward Geforce 6600 Ultra PCX 256Mb אני צריך תחליף טוב שייתן לי ביצועים ברמה הזאת או יותר גבוהה במחיר של עד 650 ככה קראתי פה על ה 8500GT או 7600 GS ? האם זה תחליף טוב ? הוא מיועד למשחקים אבל לא מהרמות החדשות. תבינו לפי הכרטיס הקודם שלי, בתודה, איתי!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  24. השאלה בכותרת תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by snop,

שלום.. שאלתי היא כזו - איזה כרטיס מסך יותר טוב ? אני מתכנן לקנות מחשב חדש והנה חלק מהרכיבים שיהיו לי ב"ה : מעבד - Core2Dou E6600 2.4 לוח אם - Asus P5W DH Deluxe אני יודע שהכרטיס מסך של Asus מתאים, השאלה האם הכרטיס של Sapphire יתאים ואם הוא נחשב בכלל טוב ? הנה קישורים לשני הכרטיסים : Asus : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3179 Sapphire : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2960 אז מה יותר טוב ? ומבחינת מחירים יש מצב לירידת מחירים ? כי ראיתי בהודעה אחרת שה-X1900XT אמור לרדת.. יש צפי מתי ? וחוץ מזה ראיתי שיש גם X1900XT של Asus מי יותר טוב מבין שתי החברות ? תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים