עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mushnush,

תקציב בין 500 ל600 אני צריך שהכרטיס יהיה חזק למשחק גיימינג כבדים כמו Aion , smite ,diablo כל החדשים שיעבדו בלי תקיעות אני ייתן לכם פרטים על המפרט מחשב כדי שתוכלו לבחור משהו שיתאים למחשב אז הנה: מעבד:QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) לוח אם:Gigabyte GA-P35C-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 210 (1024 MB) מארז: http://www.fastup.co.il/images/12732364.jpg ספק כוח: Ezcool real 300w אני יודע שהוא חלש אני מתכוון לקנות משהו טוב שיחזיק כרטיס מסך חזק אם אפשר על הדרך על המלצה גם על ספק שיתאים לכרטיס תקציב עד 400 אם לא לא חשוב העיקר שיהיה כרטיס מסך טוב תודה!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  2. אז ככה ...יש לי במחשב ASUS GE FORCE 2 GTS שלא ממש מעלה לי את כל המשחקים החדישים ! (הנסיך הפרסי למשל או SH3 !) :-[ אז חשבתי לעצמי למכור את הכרטיס שלי ב 250 שקל בערך ולהוסיף עוד איזה 150 שקל ולקנות כרטיס שתומך ב DX 9 בפונקצנליות מלאה !! אין לי כסף רב ! ואני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב שלי .... אז אני מחפש כרטיס מסך זול ותמורה הכי טובה למחיר ... התקציב שלי 350 - 400 שקל ... 1) האם כדאי בכלל להחליף את הכרטיס שלי ב בראדיון 9200 או גיפה 5200 ??? 2)ואם כן ..אז איזה כרטיס יותר טוב ??? גיפה :P5200 או רדיאון 9200 ??? ולמה ..??

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  3. המפרט שלי 3700X לוח אם gigabyte b450 auros pro שתומך בPCIE3 אני מתכנן לקנות אחד מכרטיסי המסך 30XX והשאלה שלי עד כמה יש הבדל בביצועים של הכרטיס מסך אם אין לי לוח אם שתומך בPCIE4? תודה לעוניםD:

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. Started by nas,

hey , חבר שלי רוצה להזמין מחול תכרטיס , הבעיה היא שבלוח שלו יש רק סלוט APG .. יש כבר כרטיסים תואמים או רק PCI-E ? ואם אין אז מתי הם יהיו זמינים בחנויות למשלוחים בערך תודה

5. שמעתי שה-HD4890 יכול להגיע לתדר של מעל 1GB, אבל בכל זאת בתוצאה הסופית: איזה כ.מסך יציג ביצועים טובים יותר באוברקלוק כבד?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  6. הזמנתי כרטיס מסך של GIGABYTE דגם 7600GT GV-NX76T256D-RH הכרטיס הגיע בשקית אפורה, עם דרייברים, ולא הגיע ארוז בקופסה, האם אני צריך לחשוד או שדבר כזה מקובל???

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  7. ........

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by oba3k,

ההפרש בין לוח 945 ל965G הוא בסביבות ה200 שקל. בא נגיד שאני מוכן להוסיף על זה עוד 100 שקל. מה עדיף? המטרה העיקרית היא סרטים, רובם בHR חלקם ב720P, והתמודדות עם ויסטה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. היי אנשים אני צריך עזרה רציתי להחליף את הכרטיס מסך הישן לי mx440 64 sdram בכרטיס מסך חדש הבעיה היא שלוח האם שלי הוא (AGP x2/x4 (v2.0 compliant והכרטיסים החדשים הם AGP x8 אז יש לי שתי שאלות 1. האם אפשר בכלל להרכיב כרטיס של AGP x8 בלוח אם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant 2. אם לא האם מיוצרים היום כרטיסים חדשים בעלי זכרון 128mb DDR ויותר שהם לא AGP x8

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  10. את הdisplay drivers,cp,wdm אחד אחד? כי כתוב שמה שהיא נועדה רק למי שיש בעיות אם הדרייברים וגם פה נתנו לינק לבאנדל כזה שמתקן את הריצודים בopengl אז האם זה אותו התיקון רק ל3.6 או שזה פשוט יותר נוח כי כול הדרייברים באגים בבאנדל אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by HaVoC_850,

רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הדברים האלו (איך לקרוא להם בדיוק גם איני יודע - סוג של רנדר אולי)? ואם אפשר קצת מידע על כל אחד מהם, שיסביר את אופן הפעולה של כל אחד מן הדברים האלו בכמה משפטים. כמה יתרונות וחסרונות גם לא יזיקו =). תודה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  13. 1. מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה סביר, בטווח מחירים של 200-400 ש"ח. המטרה היא העברת תוכן של קלטות וידאו ישנות למחשב (ומשם לצרוב ל DVD). (אגב, אם מישהו יודע כיצד עושים זאת ללא כרטיס טלויזיה, אשמח מאוד לדעת, כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500 לוח האם EPRX EP-8RDAE, מעבד ADM +2500, אחד ג'יגה זכרון) 2. מה בדיוק נותן לי כרטיס טלויזיה (פרט לצפייה בטלויזיה דרך המחשב) ? האם זה גם כרטיס עריכת ווידאו, או שכרטיס עריכת ווידאו זה כרטיס נפרד לגמרי ? 3. מה אני יכול לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ? (אפשר לחבר לממיר של YES ?) תודה !

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by LAUSER,

שלום לכולם כשאני מסתכל על כרטיסי מסך בזאפ, ניתן למיין גם לפי יציאות הכרטיס. מה ההבדל בין יציאת HDTV ליציאת HDMI? אני רוצה לרכוש כרטיס שיריץ משחקים כבדים אך חשוב לי לא פחות לחבר אותו ל LCD 32 (שנמצאת אגב בחדר סמוך ואצטרך להעביר כבל של 5 מטר בערך) ולראות סרטים ב HD. על איזה כרטיס אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by Idanp,

http://www.forumpcs.com.br/viewtopic.php?t=104971&highlight=x950xt

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. הוא מגיע עם מפרט טוב, I7 עם 4 ג'יגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by bendani,

יש לי תקציב של 750 שקל רק....והציעו לי בחנות את הכרטיס RADEON 9600 PRO 256 DDR ושל ספיר ..הנה לינק לאתר אחד שמצאתי בדיוק את הכרטיס שהציעו לי בחנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1346&catcode=254 לקנות או לא לקנות זאת השאלה.... האם הוא טוב למשחקים חדשים ? האם הוא מהיר ? ועד מתי המשחקים כבר יהיה יותר מדי טובים בשבילו תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by בלוסטון,

הוא יריץ לי משחקים נורמליים....?? אם כן איזה משחקים..? מוכרים תגידו....

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  19. לא יאומן חיית הביצועים הזאת http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=633&Itemid=27&limit=1&limitstart=3 תראו היכן הוא משאיר את ה-GTX280.. ותראו מה 4830 ב-CF עושה.. http://www.hexus.net/content/item.php?item=16300&page=6

20. Started by Nirkaw,

אז יש לי שאלה,החנות עושה משלוחים?,ואם כן בכמה ש''ח? שווה HD4650 DDR3 ב300 ש''ח?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  21. אני מתלבט בין שני כרטיסים: אחד הוא RADEON X700 LE 128MB PCI-E לא ברור לי איזה יציאות. והשני הוא ABIT RADEON RX600PRO 256MB PCI-E בעל יציאות:TV OUT, DVI המחירים זהים. איזה מהם כדאי לי לבחור?

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by Thorn-Of-Invention,

הוצאתי את הכרטיס והסוקט שעל לוח האם היה מלא באבק. ניקיתי אותו עם בקבוקון לחץ אויר והחזרתי את הכרטיס, ומאז הוא עושה ארטיפקטים בכל משחק, בצורה רצינית מאוד והמשחקים איטיים להחריד. יש מין מריחות של צבע כשאני תופס חלון ומזיז אותו, ובסרטם ותמונות יש נקודות בצבעים משונים שמרצדים ונמרחים. any idea?

23. Started by boss,

אני צריך לשנות הגדרות Catalyst Control Center 11.8 של 6970 בשביל טלויזיה LG תלת מימד חדש. אני רוצה לצפות סרט עם P1080/720 ללא תלת מימד. אבל סרט אמצע יש רעידות מאוד מעט ולא איכות גובהה (מסכי מחשב לא בעיה) איך עושים לשנות הגדרות נכון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by askobilv,

שלום, יש לי בעייה עם TV-OUT אני לא מצליח להעביר את הפלט לטלויזיה עצמה ואני בטוח שיש בעייה איפשהוא בהגדרות מדובר על טלויזיה CRT 34", לי במחשב יש מסך 22" WIDE ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה (שחור) והתצוגה חוזרת למסך מחשב אחרי מספר שניות בגלל שכנראה הכרטיס זיהה שהוא לא מצליח לשדר את הפלט לטלויזיה, לפעמים רואים ממש למילי שנייה הבהוב של מסך לבן שהופך מיד לשחור בטלויזיה. יש לי עוד מחשב שממנו זה עובד תקין (מחשב עם 7600 ו XP) כך שזה לא בעייה בכבל S-VIDEO או ב CONNECTOR שיוצא מהכרטיס כי בדקתי עם אותו אחד וגם לא בעייה בטלויזיה. הייתה לי עוד טלויזיית CRT 25" שחיברתי את המחשב אליה ואני לא זוכר שהייתה בעייה ככה שלא נראה לי שיש בעייה בכרטיס ניסיתי לשחק עם …

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב אז הכול עולה וסבבה התוכנות עולות אבל בזמן הזה המסך ניהיה שחור לשתיים שלוש שניות... מישהוא יודע למה..? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים