עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Xane,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.85.html

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. היי אנשים אני צריך עזרה רציתי להחליף את הכרטיס מסך הישן לי mx440 64 sdram בכרטיס מסך חדש הבעיה היא שלוח האם שלי הוא (AGP x2/x4 (v2.0 compliant והכרטיסים החדשים הם AGP x8 אז יש לי שתי שאלות 1. האם אפשר בכלל להרכיב כרטיס של AGP x8 בלוח אם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant 2. אם לא האם מיוצרים היום כרטיסים חדשים בעלי זכרון 128mb DDR ויותר שהם לא AGP x8

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by ha_miki,

לא יודע אם שמתם לב לזה אבל הסידרה הבאה של NVIDIA לא תהיה כמו הסדרות עד עכשיו אלא אם כן ל NVIDIA אין בעיה לפלוש לשמות של ATI אני לא רואה את הסידרה הבאה של NVIDIA כ NVIDIA GFORCE 9800 GTX . לכן לדעתי הם הולכים לשנות את השמות החל מהסידרה הבאה . מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  4. את הdisplay drivers,cp,wdm אחד אחד? כי כתוב שמה שהיא נועדה רק למי שיש בעיות אם הדרייברים וגם פה נתנו לינק לבאנדל כזה שמתקן את הריצודים בopengl אז האם זה אותו התיקון רק ל3.6 או שזה פשוט יותר נוח כי כול הדרייברים באגים בבאנדל אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  5. אני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה, או לשחק משחקים שאני ייראה אותם גם בטלוויזיה, זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  6. ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by botner1,

היי אני לא ממש גיימר וזה המשחק היחיד שבא לי לשחק בו מאז שקניתי את המחשב לפני שלוש שנים הדרישות המינימליות שלו הם כרטיס מסך עם 512mb זיכרון ותמיכה בsheder 3 ובpixel3 או משהו כזה (ממולץ כרטיס של 1G) יש לי מעבד אינטל q660 ו4G זיכרון פנימי רציתי לדעת מה הכרטיס המומלץ שיאפשר לי לשחק את המשחק הזה בנוחות ומבלי להשתולל בתקציב (אין צורך לתמוך במשחקים עתידים) .

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. אוקיי, נתחיל מהמפרט שלי, צפו במפרט, לאחר שצפיתם, ניגש לעניין : מה כדאי לי לשדרג מ8800GT ? אני רוצה שההבדלים יורגשו.. יש לי מסך 22' (למי שעצלן ולא קרא מהמפרט שלי). ונניח שיהיה לי ספק HX450 או VX550.. מה יתאים לי יותר? למטרת משחקים כבדים. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. ככה..כשנדלק המחשב ואני לוחץ F8 אז המסך מלא ג'יבריש אבל אם אני בוחר סייף מוד אז המחשב עובד אם אני מנסה להעלות ווינדוז רגיל אז יש בליפ של מסך כחול וריסטרט למחשב האם הלך הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. שלום ! יש לי Gigabyte readeon 9000 pro 64mb , עם גירסאת ביוס כמו שניתן לראות בתמונה 8.000 מתאריך 9\9\2002 יש ביוס חדש F2 שאני מנסה להתקין אותו לפי ההוראות ניסתי גם לעשות FORCE וזה עושה לי : Rom already progrrammed... עשיתי את הפקודה ככה לפי ההוראות : atiflash -p 0 a:R9KPRO.F2 ואח"כ ניסיתי להוסיך -f שזה FORCE ועדיין אותה הודעה . בדקתי בדרייברים הוא עדיין אומר לי שהביוס ישן ! WTF ?!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. מחפש כרטיס מסך למסך DELL 24 רחב + עריכה ופוטושופ כולל הרצת תכני HD. המעבד יהיה כנראה Q6600. לא ממש צריך משחקים או OC. תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. Started by SpriteSoda,

היי חברים, אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 ש"ח. ראיתי בהמלצות פה על ה6800 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 אבל גם במחיר דומה יש את - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451&PHPSESSID=7da54be537de0213f2f43f09c60a45e0 מה עדיף? תודה !!

13. Started by rino,

שלום לכם אני מבקש המלצות על מסך LCD בגודל "19 . שימושים עיקריים - גרפיקה , עריכת וידאו , גלישה , מסמכים. רצויי שלא יהיה מן היקרים .

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by Lucifer,

על קופסת כרטיס הרדאון 9500 פרו שלי רשום שהוא מיועד ל windows ME/XP, האם אני יכול להתקין את הכרטיס על ה windows 98 second edition שלי? או שאני צריך לשדרג windows? אם ניתן להתקין את הכרטיס על windows 98, האם אני צריך להוריד דריברים אחרים מאלו שבאים בקופסא (הכרטיס של ATI)? (אם כן, קישורים יתקבלו בברכה). עוד דבר, ברצוני להתקין את הכרטיס על לוח אם של ASUS דגם P4S533-VM עם כרטיס מסך אונבורד, האם מספיק למחוק את הדריברים של הכרטיס ולמחוק אותו מהביוס, או שצריך גם לשנות משהו אחר (במדריך לרדיאון כתוב שחלק מהכרטיסי מסך אונבורד יש להוציא מכלל פעולה על הלוח אם עצמו). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari02.jpg אוקיי אז צריך עכשיו לא חיבור חיצוני אחד אלה שתים!! http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari01.jpg הכרטיס בלי היטסינק תשמעו הוא לא גדול כמו שכולם חשבו באותו גודל של טי4600... http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari03.jpg תוצאה מעולה בלי אוברקלוק ובלי כלום תראו הקירור של הכרטיס הוא הוונטק שמוכרים בפנדה במחיר של 70ש"ח או פחות...

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by crow3d,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך : powercolor Radeon HD5750 1GB VS Sapphire Radeon HD4870 Toxic 1GB שניהם פחות או יותר זהים מבחינת מחיר השאלה היא מבחינת ביצועים , מבחינת צריכת חשמל, ומבחינה טכנולוגית , מה עדיף? הדברים החיוביים אל מול השליליים ובסופו של דבר ברמת העיקרון בסיכום הכללי איזה כרטיס עדיף?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by boss,

אני צריך לשנות הגדרות Catalyst Control Center 11.8 של 6970 בשביל טלויזיה LG תלת מימד חדש. אני רוצה לצפות סרט עם P1080/720 ללא תלת מימד. אבל סרט אמצע יש רעידות מאוד מעט ולא איכות גובהה (מסכי מחשב לא בעיה) איך עושים לשנות הגדרות נכון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by orel176,

מישהו ניסה את הדרייבר ששוחרר ב5 לחודש? יכול לתת חוות דעת עליו?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. בתור אחד מהפרימיטיבים שאין להם מכשיר DVD אני רוצה לנצל את המחשב לצורך העניין.אני מחבר את הלפטופ למסך הטלויזיה בחיבור RCA (אין S-VIDEO ). אני מכוון הכל כך שתצא תצוגה לטלויזיה. אכן אני רואה את תצוגת המסך גם על מסך הטלויזיה והכל נראה טוב. א-ב-ל, ברגע שאני מתחיל סרט אני רואה אותו על מסך המחשב אבל בטלויזיה אין כלום! אם אני מריץ בתוך חלון (לא על כל המסך) אני רואה הכל מסביב, כל החלונות הכפתורים וכו' אבל איפה שהסרט אמור לרוץ יש מסך שחור! הסאונד דווקא כן עובד. יש משהו שפיספסתי??

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by lead farmer,

ברצוני לקנות כרטיס מסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של MSI ןאני לא יודע אם מבחינת האוורור שהוא מקבל זה מספיק שהוא יעבוד טוב (לא יאט אותו) או שאולי אפשר לקרר אותו קצת יותר (לשים עליו מאוורר או משהו כזה) ובכך לשפר את הביצועים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by GCaspi,

אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל, אני מבקש לקבל המלצות או טענות נגד ממי שמכיר את המסך הזה, שמע עליו או או בכלל על מסכים של Viewsonic באופן עקרוני. תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. שלום לכם ATI +AMD מוציאים דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות ספצייפים ובכך בעלי הלוחות מקבלים דרייבר שנותן להם יציבות ואלמנטים נוספים דוגמא אחת היא הדרייבר ללוחות ASUS עם XPRESS 3200 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/integrated-vista32 ATI Catalyst 7.11 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers ישנם דרייברים נוספים שמתאימים ללוחות אחרים דבר זה פותר הרבה באגים שאנשים נתקלים לאחר שהתקינו דרייבר של הכרטיס שלא מתאים ב-100% ללוח שלהם שימו לב הדרייבר הנ"ל מתאים ל-VISTA 32 !

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. שלוםן, רציתי לקבל המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 300 ש"ח. אני לא גיימר רציני - אבל אני מתכנן לשחק SINS OF A SOLAR EMPIRE המחשב שברשותי: AMD 64 X2 (4800+) ASUS M2N AM2, nForce 430 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. כרגע המחשב שלי הוא המפרט הבא: מעבד: pentium 4 3.0 ghz presscot 1 mb cache לוח אם : msi 865pe neo2-p כרטיס מסך:msi rx9800 pro-td128 זיכרון: 2x256 ddr 400mhz kingstom 2x256 ddr 400mhz infineon המחשב אצלי הוא כבר שנתיים ולכן אני חושב שכדאי לשדרג את הכרטיס מסך לאחד הטובים שיצאו לכניסת הagpx8. התקציב שלי הוא כרגע 2000 שקל ואני חושב שאם אני רוצה לקנות כרטיס מסך pci-exspres *16 אז אני יצטרך להחליף את הלוח אם לאחד טוב שיעלה לא מעט וגם את הram שאצלי הוא בטכנולוגיית הddr וכל הלוחות האם החדשים הם בטכנולוגיית ddr2. אני לרוב מחשב משחקי גוף ראשון לכן אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כאלה בצורה חלקה ככל האפשר עם כל הגרפיקה המירבית. תודה מראש על העזרה

25. מעוניין לקנות מחשב ב-KSP לצורכי משחקים כבדים, במיוחד GTA IV, אני רוצה שהוא ירוץ חלק המעבד הוא : Phenom II x4 Quad-Core 940 או Phenom II x3 Tripple-Core 720 (האם יהיה הבדל משמעותי ביניהם לגבי איכות המשחק, או שעדיף לחסוך בכ-400 ש"ח?) קירור למעבד : Arctic Cooling Freezer 64 Pro לוח אם : ASUS M4A78 PRO זיכרון : DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel מסך : Syncmaster 2033 Samsung 20 inch (זה המסך שיש לי) מארז : HEC Compucase 6C60 Midi Tower (No PSU) ספק : Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin (האם הוא יספיק לפרט? או שכדאי לקחת Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular?) דיסק קשיח : WD 500GB 32mb השאלה שלי אם המשחק ירוץ חלק ועל איכות והאם כדאי לקחת Zotac GTX 26…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.