כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שאלה פשוטה שאני פשוט לא מוצא לה פתרון הכרטיס הזה תומך בAGP8 ? כי כרגע אצלי הוא עובד על AGP4 שזה די עצוב :s05:
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש אתם יכולים לראות בצד<<<למטה יש לי מבך 22' של AOC ואת הכרטיס מסך שרואים במפרט ורציתי לדעת אם אני יכול לשים 1600x1200 או שכדי יותר נמוך כדי לא להרוס משהו?? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר עם מחשב ישן שקיבל מסך LED(עם FULL HD כמובן) והוא רוצה לראות באמצעות המחשב סרטים בHD. זה המפרט של המחשב: 1) Pentium 4 2.8 GHZ 2)איזשהו כרטיס מסך ישן של אינטל 3) 750 מגה של RAM - DDR1 עד כמה שזכור לי 3) אלו פרטי הלוח אם: mother board-lite-on tech model 0884h chipset intel i845ge soundbridge intel 828010b(FCH4 הרעיון היה לקנות כרטיס מסך חדש וזול שבנוי לHD, הבעייה שאני לא יודע אם המעבד והלוח אם יוכלו לעמוד בזה. תודה, ZBBZ ד"א - מקווה שזה הפורום המתאים, זה נראה לי הכי הגיוני ליצור פה את הנושא.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב, איכותי (עד כמה שאפשר) במחיר של עד בערך 350 ש"ח אני חושב. קראתי ביקורות שונות על כל מיני כרטיסים ואני חושב על אחד מהכרטיסים האלה: MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote (עולה 312 ש"ח). FlyVideo 3000 Internal TV Card + Remote (עולה 282 ש"ח) או Life View FlyVideo TV PRO (שעולה 361 ש"ח). מה ההבדל ביניהם? איך הכרטיסים האלו? הוצאתי את ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP מהרשימה כי קראתי שהאיכות תמונה שלו לא משהו (ראיתי דוגמאות וזה אכן כך).
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
במחיר של 3000-3300. בינתיים מצאתי שני מסכים שנראים לי עם איפיונים טובים: HYUNDAI Q17 VIEWSONIC VG700 שניהם הוצעו לי ב 3300. מישהו מכיר ? יש המלצות אחרות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לי יש מחשב נייד של HP Pavilion dv6 Notebook pc 6020j למחשב הזה יש כרטיס מסך ATI RADEON 6770 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך חדש יותר מתאים למחשב הזה אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך LCD בצבע שחור, וראיתי ש-viewsonic מומלצים. רציתי לדעת איזה מסך 17 או 19 אינץ' של viewsonic מומלץ כיום למשחקים בעיקר. ראיתי את ה-VP171b עם ה-8ms (ובכל מיני אתרים שונים היה כתוב שיש לו 16ms ??? ) אבל בכל אופן הוא מאוד יקר.. אודה לכם אם תביאו לי מספר מסכים טובים למשחקים ואני כבר אחליט מה לא בא בשום פנים ואופן ומה כן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך msi geforce 6200 בעל זכרון של 128 מגה. הכרטיס יושב על אפיק agp. דום 3 באיכות בינונית אני מצליח להריץ באופן סביר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק די ישן יחסית - star wars gedi academi . המסחק יצא ב 2004 . משום מה בכרטיס הישן שהיה לפניו (mx 440) הוא רץ באופן תקין. בכרטיס הנוכחי אני נאלץ להוריד את עומק הצבע ל 16 ביט. כל נסיון להריץ ב 32 ביט גורם לקרטועים של הדמויות על המסך. יש הסבר לכך שכרטיס יחסית חדש ויותר מתקדם סובל מנחיתות נוראה שכזו? שי.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לא מזמן ביקשתי מכם המלצות למסך, והמליצו לי על ה-Viewsonic E70F+SB מ-logicpc. דיברתי עם אחד מעובדי החנות והוא אמר שהמסך הנ"ל לא במלאי ושהוא ממליץ על ה-Samsung 793MG. שאלתי היא: האם שווה לי לקנות את הסמסונג עכשיו, או לחכות שבוע ל-Viewsonic? בנוסף, ברצוני לדעת אם אחד המסכים טוב מהשני באופן משמעותי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מסך לדגם הנ"ל ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף את הספק שלי.. כרגע הדגם של הספק שלי הוא של atx 400 jsp של ezcool המליצו לי על הכרטיס הזה אבל אם יש המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע הוא מיועד למשחקים ברמה יחסית גבוהה וצפייה בHD
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (4 שנים)עם יציאת AGP אני צריך שתמליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לי למחשב שאני יוכל להפעיל איתו את כל הפיצ'רים של ויסטה ווינדוס7 (כמו ממשק האירו) לא יותר מ-300 שקל . 2.מכיוון שאי אפשר להיכנס לפורום "מעבדים לוחות אם וזיכרונות" אני אשאל את השאלה שלי כאן: האם יש זכרונות ddr של יותר מג'יגה בסטיק אחד ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני בונה מחשב, הקצבתי לכ. מסך 450 ש"ח. המטרה היא אופיס וסרטים. מה אתם חושבים על שתי האפשרויות הבאות? Gigabyte ATi Radeon 9200 128MB GV-R92128DH (128 bit) 435 בפנדה או: Gigabyte ?RADEON 9550 128MB? לא יודע אם 64 או 128 ביט. 430 ב- ksp.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של : nVIDIA® GeForce4 MX440SE, 64MB DDR SDRAM (ChainTech) http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=81 ולוח אם של ASUS p3v4x pentium III 733 שניהם תומכים ב- X4 וגם ב- BIOS מוגדר ה- AGP כ- X4 אך משום מה בתוכנות מידע על המערכת הוא רשום כ- X2 האם זוהי בעיה ? האם ניתן להריץ זאת על X4 ולקבל מהירות טובה יותר ? או שזה לא קשור ? תודה. :
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני יודע שרשמתי הרבה על סמכים בזמן האחרון... אבל אני עדיין אל יודע במה לבחור מבין שני אלו... אני פחות מתלהב מהLGF700P... ולכן החלטתי באחד מבין השניים הללו לפחות... מה אתם אומרים? אני יודע שהFD2 חדיש יותר... לעומת זאת, קראתי כתבה מעמיק בנושא - שימו לב למסקנה הסופית: http://www.bench-house.net/vidito.php?oliver=186&sid=59&pop=DoP&form22=+Go%21+ (למרות שאני חושב שהNF שדובר שם זה הDIAMONTRON הראשון ולא הM2)... בתודות רבות לכל המשיב. חן.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך טובים יש למשחקים כבדים? כמו NFS prostreet? זיכרון 512MB לא פחות תודה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין היום 4870 ויש לי אפשרות בחירה בין ג'יגה בייט לספיר (ההפרש במחיר הוא 100 ש"ח, הספיר יקר יותר), רציתי לדעת אם יש הפרש בביצועים בין 2 הכרטיסים ואם שווה להוסיף 100 ש"ח לספיר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הפעם לוח של GIGABYTE עם חיכוי של SLI שמאפשר עיבוד של שני כרטיסי מסך במקביל של כל כרטיס מסך PCI-E: http://www.tomshardware.com/hardnews/20050106_120044.html
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי כרגע רדאון 9800 פרו של הרקולס. אני עובד כרגע עם הקאטאליסט הרשמי האחרון - 4.2. רציתי לשאול אם מעבר לדרייבירם של אומגה (4.2) יתנו לי שיפור בביצועים? האם בטוח להשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המסך הזה, ואני בשולחן עבודה על רזולוציה של 1024x768 ואני עדיין לא מגיע ל-100HZ, כששאלתי פה לפני שבוע בערך אמרו לי שהמסך מגיע ל-100HZ ברזולוציה הזו :'( אמרו לי סתם או שאני צריך לעשות משהו כדי שיופיע לי 100HZ ? ודרך אגב המסך מוגדר כ-PLUG AND PLAY ולא בשם שלו כמו המסך הקודם שלי (FLATRON 775FT) תודה!
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 הרבה אומרים לי שלא יכול להיות שיש לי 12 MS לא יודע למה רשום באתר על המסך עצמו בקופא בהכול אבל בשבלי זה לא אומר כלום יש תוכנה אמינה שאני יכול לבדוק ? כמה MS יש לי באמת ? עם יש אתם יכולים לתת לי אותה ? ומשהו יכול להגיד לי למה במסך כל כך זול !! הוא נותן את כל מה שצריך במסך היום והוא הכי זול ממה שראיתי ! איך יכול להיות ? זה מחשיד אותי !!!
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מKSP אך יש שתי כרטיסים שאני יכול לקנות את ה Galaxy 7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E או את ה Sapphire X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E אמרו לי לקחת את ה1900GT גם שהוא בטיפה חלש מ7900 והוא יותר חזק באוברקלוק הוא נותן יותר אובר קלוק וגם שהוא עולה 200 שקל פחות מה7900GT זה נכון? לקחת את ה1900GT? או את ה7900GT ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לא מצליח להגדיר תצוגה צבעונית בטלויזיה דרך TV-OUT הכרטיס הינו לידטק PX6600TD 256MB. כאשר רק הטלויזיה מחוברת לכרטיס מסך (ללא מסך) הPOST ועלייה של חלונות מוצגים בצבע ע"ג הטלויזיה לאחר העליה של חלונות התצוגה נהיית שחור לבן, מתוך זה אני יוצא בהנחה שהבעיה הינה בדרייבר או חלונות. החלפת סוג שידור PAL או NTSC דרך דרייבר לא עושים שום שינוי הדבר מופיע על שתי הטלויזיות שיש בבית, נבדקו גם שני כבלים שונים המחברים בינהם. כמו כן נבדקו כמה גרסאות של דרייברים ושתי מערכות הפעלה שונות. אחרי כמה דקות של עבודה במצב שחור-לבן מתחילים להופיע כתמים אדומים על הטלויזיה והתמונה מתעוותת טיפה (אתם יודעים, כאילו מעבירים מגנט מול הטלויזיה), הדבר מופיע בשתי הטלויזיות. האם יש לכם רעיונות בנדון? הדבר מוכר?…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כמו כרטיס USB שאז היה אפשר לקנות ולהוסיף מאחורי המחשב 2 יציאות האם יש את זה גם בHDMI כי אני לא רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי קניתי לפני שנתיים והוא מספק את הסחורה וכמובן איפה אפשר לקנות כזה דבר אם אפשר להביא לינק בבקשה... יש לי טלויזיה LCD שקניתי לחדר ואני מעוניין לחבר את המחשב עם HDMI ולא עם הקומפוננט הרגיל
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
i saw this card and i heard that the 6200 is pretty good especually after pipes openning but i didn't figure out if it is a TC version or not, is this ? should i buy this card? is he good enough ? thank you ! p.s.: sorry about the english, installed an English version of XP and i cant write hebrew I FORGOT THE CARD ................... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=3582
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-