כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
hey , חבר שלי רוצה להזמין מחול תכרטיס , הבעיה היא שבלוח שלו יש רק סלוט APG .. יש כבר כרטיסים תואמים או רק PCI-E ? ואם אין אז מתי הם יהיו זמינים בחנויות למשלוחים בערך תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חבל שגם הכרטיסים הללו "מתהדרים" ב-128BIT http://www.dailytech.com/Sapphire+Announces+Silent+HD+2600+XT/article7425.htm
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שמעתי שה-HD4890 יכול להגיע לתדר של מעל 1GB, אבל בכל זאת בתוצאה הסופית: איזה כ.מסך יציג ביצועים טובים יותר באוברקלוק כבד?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
INTEL P4 2.66 DDR 3200 KINGSTON 2*1G MSI 865PE אני רוצה לשדרג אותו לשיחזיק אצלי עוד שנה + אחרי חיפוש בפורם הבנתי ש 1950P חזק יותר השאלה היחידה שמתרידה אותי שהוא לא תומך ב DX10 מתי אמור ה DX10 להיכנס לשימוש במשחקים? ועוד שאלה כדי להבהיר לעצמי עם 1950P לא תומךב DX10 אז הוא לא יוכל להיכנס למשחקים שתומחים ב DX10?או Aיש מצב שיאפשרו להיכנס למשחק גם דרך DX10 ו גם DX9 תודה.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ברשת מדווח כי במפתחת השבבים מכינים גירסאות MX משודרגות לדגמי ה-GeForce הניידים הפשוטים ביותר, עם זכרון GDDR5 מהיר שיחליף את ה-DDR3 אחד המוצרים הניידים המסקרנים ביותר שהגיעו אל השוק בחודשים האחרונים הוא נייד ה-Surface Book הקל והקומפקטי של מיקרוסופט, אשר בגירסאות המתקדמות שלו כלל כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce 940M, בתצורה ייחודית שכללה ג'יגה-בייט של זכרון GDDR5 מהיר. ההחלטה ההיא של מיקרוסופט בהחלט הוכיחה את עצמה, וה-Surface Book הציג יכולות עיבוד גראפי מפתיעות לחיוב שהיו דומות יותר לאלו של דגמי ה-GeForce GTX 950M ברוב המקרים, ונראה שגם NVIDIA עצמה השתכנעה – ומכינה כעת כרטיסי מסך ניידים עדכניים בגירסאות GeForce 930MX, GeForce 920MX ו-GeForce 940MX, אשר יכללו אפשר…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום החלטתי לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה של 1920X1080 . היום אני משחק על 1280X1024 עם 8800GT מומהר קלות, בעיקר WOW,CIV 5, Crysis 2, הם רצים טוב מאוד לרוב גם עם הגדרות גרפיקה הכי גבוהות. במעבר למסך החדש לדעתי ותקנו אותי אם אני טועה ה8800 כבר לא יסחוב... ואם לא מה שנשמע לי הגיוני אז נראה לי הכיוון של ה570. ובנוסף היום אני עם Enermax Liberty 500 שגם אני לא בטוח שיסחוב את השדרוג ל570 ואז נצטרך כבר לשדרג גם אותו (ניתן לראות מפרט מלא של המחשב בצד). אז... 1.האם מעבר לרזולוציה הגבוהה יגרור שידרוג כרטיס מסך? 2.האם שידרוג כרטיס מסך יגרור שדרוג לספק? 3. האם לא כדאי כבר להחליף מחשב עקב ריבוי השדרוגים??
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב זול של AMD 2400+ A-XP לוח אם -GYGABYTE 7S748 FSB/DDR400 הכי זול ב 350 שקל..זכרון של KINGMAX 256MBDDR 400...וכרטיס מסך של Sapphir ראדיון 9600 ANTLANTIS 256 MB DDR ... אז ככה .. התקנתי WINDOWS XP וגם 98 ויש לי את אותה הבעיה .. הבעיה היא שאני מפעיל משחק תלת מימדי מסוים הוא פשוט נתקע לי המסך פשוט מאוד דומם כלום לא זז ! אבל הסאונד ממשיך להתנגן פירוש הדבר שמערכת ההפעלה עדדין פועלת ברקע .. כנראה רק ישומים גרפים נתקעים .. פעם היתה לי בעיה דומה במחשב היישן שלי המשחקים היו נתקעים וגם הסאונד היה נתקע והדרך היחידה לצאת מזה הוא לעשות ריסטארט ... הבעיה הייתה הלוח אם .. אבל עכשיו לא נראה לי שזה הלוח .. נראה לי שזה הכרטיס מסך (מותקן S 3.7 מהדיסק המקורי) בגלל שזה רק הגרפ…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא משהו מטורף מדי, אבל משהו שייתן ביצועים לא רעים לתוכנת PHOTOSHOP. אם אני מדבר שטויות תסלחו לי מראש, אני לא יודע כלום בתחום הזה. מדובר במעבד P4 2.6 לוח ASUS P4P עם 1 ג'יגה זכרון DDR 400 (2*512) סלוט AGP
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מפנדס כרטיס GF6800 של MSI אך הכרטיס חסר במלאי האם שווה לחקות או לקחת כרטיס אחר
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אני ראיתי כרטיס שמבוסס על צ'יפ 713X האם הוא טוב ? אם לא מה אתם ממליצים לקנות?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
פירסמתי את השאלה הזאת בנושא הראשי של הדרייבר כי לשם זה היה הכי מתאים, אבל אף אחד לא ענה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388754.msg3771987#msg3771987 יש לי שני מסכים כרגע, אחד 19 אינץ' והשני 17 אינץ' שמשמש כמסך שני זמנית. הם מחוברים בDVI וVGA, וכרגע הם מוגדרים כמסך 1 ומסך 2 שאני יכול לגרור חלונות ביניהם חופשים, לראות וידיאו באחד ובשני לגלוש באינטרנט וכו'. אבל איך אני מגדיר שבמשחק שניהם יעבדו? בנוסף לכך, עוד שבועיים אני קונה מסך 24 אינץ' והמסך 19 אינץ' הנוכחי שלי (רזולוציה מקסימלית 1440X900) יהפוך למסך שני והוא יחובר דרך HDMI והמסך ה24 אינץ' יחובר דרך DVI. (המסך שמחובר בVGA עף לפח) רציתי לדעת עד כמה הרזולוציה של המסך 19 ישפיע על שיתוף עם מסך יותר גדול מ…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 775FT כבר שנתיים של חברת LG ממש תענוג של מסך, אפשר לשבת עליו שעות ולא להתעייף. האם כדאי להחליפו במסך חדש או שהוא יספק את הסחורה ולא יהיה הבדל משמעותי ?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש בעייה באבוס של sPD משום מה וכל פעם שאני מנסה לשלוח את ההודעה בשלמותה אני מקבל את השגיאה... לכן העלתי את זה כתמונה לשרת שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
איזה בעסההה ! אתמול באתי להעדכן את הדרייבר שהיה לי (8.1) ל 8.3 הורדתי אותו התקנתי ובסוף ההתקנה הוא רושם לי את התמונה שלמטה. טוב, אמרתי נתעסק עם זה מחר, כיביתי את המחשב, היום אני מדליק אותו, אין כ.מ ! הוא לא מזוהה, אני מתקין את 8.3 אותה הודעה מנסה את 8.1 לא עובד גם כן !! גם 7.1 לא עובד, קיצור לא יודע מה לעשות ואני בלי כ.מ ! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר קריאת אינסוף סקירות באתר hwzone ובאתרים אחרים נשארה לי התלבטות בין 2 כרטיסים בMID LEVEL: GEFORCE 6600 או ATI X700 - שניהם בגרסה הרגילה שלהם, לא PRO או GT המחירים זהים, 127$ לגרסת ה- 128MB ו-136$ ל- 256MB. שניהם של GIGABYTE. מה אתם אומרים? והאם כדאי להוסיף עוד 10$ ל- 256MB ? אני לא גיימר מושבע אבל רוצה כרטיס טוב שישאר רלוונטי כמה שנים קניתי מחשב חדש עם 3GHZ 775, 1GB DDR2 ו- PCIEXPRESS. תשובה מהירה תהיה שיחוק תודה!
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש העיקר הוא כך: 4 GB RAM Nforce והכי חשוב GeForce 9600 GT DUO SLI כלומר, אני הולך לשים שני כרטיסי מסך של 9600 GT האם שני כרטיסי המסך הללו, יסחבו CRYSIS על HIGH בקלות?
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מסתכל על כרטיסי מסך בזאפ, ניתן למיין גם לפי יציאות הכרטיס. מה ההבדל בין יציאת HDTV ליציאת HDMI? אני רוצה לרכוש כרטיס שיריץ משחקים כבדים אך חשוב לי לא פחות לחבר אותו ל LCD 32 (שנמצאת אגב בחדר סמוך ואצטרך להעביר כבל של 5 מטר בערך) ולראות סרטים ב HD. על איזה כרטיס אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות כרטיס TV כדי שאוכל לחבר את המחשב לממיר הדיגיטאלי (כבלים). המטרה היא לראות טלויזיה במחשב. תקציב - לא מוגבל. לצורך צפייה בלבד . תודה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היום הכרטיסים החדשים מתאים לPCI EXPRES 2 אבל אני רוצה לדעת אם הלוח שלי תומך עד 16 זאת אומרת שהכרטיס לא היה מנוצל עד תום?? או שזה יותר קטע של תמיכה שזה יכול לעבוד גם בזה וגם בזה ללא הבדל ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה הרכיב שמשפיע ביותר בעבודה בגרפיקה כרטיס המסך הזכרון או המעבד?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז יש לי שאלה,החנות עושה משלוחים?,ואם כן בכמה ש''ח? שווה HD4650 DDR3 ב300 ש''ח?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7594846&type=2&product=1&= ערב טוב , איך הכרטיס הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-