כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי בנייד ATI RADEON HD 5650. ראיתי שיצא היום CATALYST גרסה חדשה. האם אני יכול להתקין את זה ובעצם אלה יהיו הדרייברים שלי, גם במחשב נייד? ולפני זה השתמשתי בכרטיסי NVIDIA גם בנייחים אז אני לא כל כך מבין בזה. אני צריך להתקין גם דרייבר רגיל לכרטיס מסך או שאני מתקין רק את CATALYST וזהו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ישלי מחשב נייח עם ווינדוס 8 ובדירוג הוא4.4 אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לחבר אותו למסך 40 אינץ' וכדי שיעבוד טוב במשחקים החזקים איזה אתם ממליצים (עם חיבור hdmi) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים האלה הכי טוב...ואם אפשר למה זה דיי חשוב.. 1- GeForce 6800GT 256MB 256Bit 2- Radeon x800XL 256MB 3- Radeon x800 pro 256MB 4- Radeon x850 XT 256MB מבין כל הכרטיסים האלה ה6800GT הוא הכי יקר....רציתי לשאות מה הכי מומלץ ומה הכי טוב... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני בקרוב משדרג את המחשב וחלק מהשדרוג הוא כרטיס מסך חדש, איזה כרטיס מסך יחזיק לי שנתיים על הגדרות גבוהות/טובות? איך ה- 1950pro512MB? איך ה- 1900XT 512MB? איך ה- 1900XTX 512MB? תנו לי המלצות לכרטיסי מסך שיחזיקו שנתיים על הגדרות טובות.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך 9800 רגיל ל9800 פרו הכרטיס עם זכרונות של הייניקס
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איזה עדיף מבינהם ATI - 900 nis Sapphire - 972 nis
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני קניית מחשב צריך המלצה או דעה לגבי כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיסמסך בתוצרת AGP עד 1000 ש"ח. הכרטיס לא מיועד לעבור אוברקלוק ולא חשוב NVIDIA אן ATI ... תודה רבה לעוזרים ..
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש p4 512 ddr gf fx5200 המחשב פועל מצוין אך כאשר אני נכנס למשחק ששמו counter-strike המסך נכבה לאחר כ10 דקות של משחק בכל פעם . המסך נהיה שחור אך עדין דולק וכמו כן גם המחשב עצמו עדין דולק . כל מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט למחשב . אשמח מאוד אם תעזרו לי . *שמתי לב גם שהכרטיס מסך וכרטיס הרשת נמצאים על אותו irq . שתיהם נמצאים עלי irq 16
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
HD 4550 512MB (1G Hyper Memory) GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI- HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ... השאלה שלי היא: אם אני רונה כרטיס מסך חדש, האם הוא יפעל טוב כמו במחשב חדש? או שהוא יפעל פחות טוב? המחשב שלי: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram GeFroce mx 200\100 מדובר בכרטיס מסך Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9800SE 128MB DDR DVI Bulk Video Card וגם מה עדיף לי לקנות?
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בתור "אחראי" פורום אתה ממש לא אחראי אם היית טורח לחפש בZAP בעצמך היית מגלה שהתשובה שלך לא רק לא נכונה, אלא מטומטמת ZAP מוצא 2 כרטיסים כאלה. הכרטיסים חדשים ועדיין לא נפוצים אם מעצבן אותך שזה נושא חם, תפתח לו דביק, או שתפרוש אבל בתור "אחראי" אתה פה בשביל לעזור - אז אם אתה לא מסוגל, תחרוק שניים ותשתוק אבל אני מניח שאתה איזה ילד קטן, אז בטח כל מה שמשוב יכול לגום לך זה להתעצבן אז תתעצבן חמודי
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לומר תודה על הביקורת ולציין שהיא מושקעת מאוד! אבל יש לי טענה אחת כלפיה הביקורת, הביקורת בעצם משווה בין ה GT260 וה GT280 הכרטיסים אינם באותו טווח מחירים ואינם מתחרים זה בזה היה הרבה יותר טוב אם היו מכנסים לביקורת את הכרטיסים המתחרים מטעם ATI ה 4850 ה 4870 וה-4870X2 ומשווים את הכרטיסים האלה לכרטיסים הנ"ל ובעקבות השוואה זו מגיעים למסקנות.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני תכננתי לקנות כרטיס טלויזיה די מזמן אבל חיכיתי לעבוד קצת בחופש ואולי לקנות פשוט טלויזיה. לצערי, לא מצאתי אף טלויזיה מתאימה בישבילי אז אני חוזר לרעיון של כרטיס טלויזיה. לפחות אם אני בכל זאת לא ימצא טלויזיה. אז ככה, המפרט שלי מצויין בצד והמסך שאני עובד איתו הוא ה-1970HR (החדש). האיכות תיהיה טובה בזמן צפייה בטלויזיה (ממיר של יס. לא יודע אם זה משנה)? אני מדבר על כרטיסי Low-mid range. אני לא רוצה להשקיע בזה הרבה כי אני מתכנן על פלזמה לחדר. אה ואיך תיהיה האיכות בהשוואה לטלויזית מקרן אחורי למשל? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד דריברים לדוד שלי ואני לאיודע איזה כרטיס יש לו שאני לוחף על ההגדרות זה נותן לי "sis 650_651_M650_740 וצג FLATRON 775FT " אני לא יודע איזה כרטיס יש לו בשביל להוריד דריברים אם מישהו יכול להגיד לי איפה להוריד את הדריברים או לתת לי קישור להוריד אותם יש לי win98
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עד כמה רחוק אפשר להגיע??
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב לזה אבל הסידרה הבאה של NVIDIA לא תהיה כמו הסדרות עד עכשיו אלא אם כן ל NVIDIA אין בעיה לפלוש לשמות של ATI אני לא רואה את הסידרה הבאה של NVIDIA כ NVIDIA GFORCE 9800 GTX . לכן לדעתי הם הולכים לשנות את השמות החל מהסידרה הבאה . מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
i am buying a 19" monitor soon, and was wondering if anyone could recommend me of such a monitor, so far i have looked @ specs and the one on my list is the Hyundai Q995. i am looking for high res. @ high refresh rate, and so far this one provides it. if there are any other monitors capable of that, lemme know. price range is about 1500 nis. 10x all
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מפנדס כרטיס GF6800 של MSI אך הכרטיס חסר במלאי האם שווה לחקות או לקחת כרטיס אחר
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי ויסטה על המחשב 32BIT..? אם אפשר אז קישור, כי אין לי מושג כל כך באיך שזה הולך אצלך ATI זה הכרטיס הראשון שלי שלהם והדיסק שקיבלתי איתו, הויסטה לא מעלה לי אותו..
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי היום (סוף סוף ) את הכרטיס ATI HD4670 של Sapphire ממה ששמתי לב בינתיים יש שיפור רציני ב COD4 מהכרטיס הקודם שהיה לי במחשב (היה Geforce 6600) שמתי לב שסרטי 1080P עדיין דיי מגמגמים... ממה שהבנתי הכרטיס הזה מכיל מאיץ וידאו שאמור לשפר משמעותית את הצגת סרטי ה HD. המפרט של המחשב הוא: P4 3000MHZ Prescott 512MB X 2 Dual channel DDR2 לוח אם ASUS P5LD2 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 האם אני צריך להפעיל פיזית את האצת החומרה של הכרטיס על מנת שהוא יעזור למעבד בהצגת הסרטים הללו? אם כן, איך אני עושה את זה? ניסיתי בתוכנות BSPLAYER וב Media Player של וינדוס... יש לי על המחשב את חבילת המקודדים CCCP וגם את CoreAVC Pr…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה עם הכרטיס מסך שלי (geforce FX 5200) שלפי הטכנאי גרמה לי לפריזינג (קפיאות) ולמסך הכחול הידוע לשמצה של וויינדוס.. בכל אופן.. אני צריך להחליף את הכרטיס מסך.. הטכנאי שם הציע לי Radeon 9600 ATI 256MB DDR1 ואמר שזה ההכי טוב שיש לו שמתאים לי ללוח אם.. אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב יש שמתאים ללוח אם שלי.. וגם מחירים.. אני אשמח לתשובה זריזה.. (ואפילו לזריזה מאוד : ) תודה רבה על העזרה..
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי שאלה כששאולים אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הם מתכוונים מהו כרטיס התלת מימד האם הוא מובנה בכרטיס גרפי של המחשב האם הוא יחידה נפרדת והאם הוא נמצא בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 אנא עיזרו לי אני מבולבל
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-