עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by paton1973,

מדוע יש כל כך הרבה כרטיסי מסך עם הקידומת 7600GT , איך מבדילים איזה הוא הטוב ביותר?

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by Pikaboo,

שלום לכולם! לאחרונה השגתי את הכרטיס המדובר (מבית Hercules), עובד כמו שעון שוויצרי עם קוקיה. למרות זאת, להפתעתי הרבה הוא עובד בטמפ' 57-63C במצב רגיל ועד 10 מעלות (!) יותר במצב עומס. זה מאוד מוזר, שכן המעבד שלי (XP 2800+) עובד בטמפ' 40C במצב רגיל ו-45C בעומס (עם SLK-900A ומאוורר 90MM), וכל המארז עצמו מקורר ע"י 4 מאווררים (2 מאחור, 1 מלפנים ואחד מהצד) ועובד בטמפ' 22C~ במצב רגיל ומקסימום 28C במצב עומס. סה"כ לא נתקלתי בבעיות כלשהן אבל הטמפ' הזו פשוט נראית לי גבוהה מדי. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by ozzur,

שלום לכולם ! איזה דרייבר הכי טוב לכרטיס שבכותרת ? הורדתי 91.47 (ליתר דיוק: 91.47_forceware_winxp2k_english_whql) מהאתר של nVidia, ולפני שאני מתקין רציתי להתייעץ כאן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by ratzabi,

יש לי מחשב עגלה וסוף סוף אני קונה מחשב חדש. הבעיה שלי היא: איזה כרטיס מסך לקנות? בבקשה מכל מי שמבין בכרטיסי מסך שימליץ לי על אחד טוב ולא כל כך יקר........גג 1000 שקל. תודה.

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by hwmenot,

8800: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik 9600: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik לפי מה שהבנתי ה8800 טוב יותר..איך זה שהוא כל כך זול? ההבדלים בינהם,במשחקים,משמעותיים? תודה..

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש בתקציב של 2000-3000 ש"ח.על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי? יש לציין שהמחשב ממש לא מיועד למשחקים.ממש לא!! בתודה מראש לכל העונים. שי

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

XFX GF7300GT PV-T73E-UDJ3 PCI-e 256MB DDR2 Retail Video Card או הנוכחי שלי Gforce 6600gt 128ddr mb

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by arielJ,

שלום לכולם, אני עסוק כרגע בפרוייקט שדורש ממנו תכנות לCUDA, (תכנות מקבילי ישירות לכרטיס) החלטתי שהGPU שיתאים לי מבחינת עלות/תועלת הוא GTX 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, אני מצרף את הכרטיס לקנייה של המחשב (נייח). הציעו לי כרטיס של חברת gainward - עליה לא שמעתי לפני. האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים של החברה? האם לדעתכם מומלץ לרכוש כרטיסים שלה או שעדיף ללכת על משהו מוכר יותר כמו Asus או gigabyte תודה!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. Started by hakoki,

היה לי עד עכשיו 8600GT ואני רוצה להחליף היום ל 9600 אבל לא יודע אם יהיה לי מקום במארז, יש הבדל גדול בגודל בין הכרטיסים?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by nec_000,

.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, וגילית שחלק גדול מהכרטיסים החדשים מגיע עם שני חיבורי DVI. במידה ואני מעוניין להישאר עם המסך הישן, שאין לו חיבור DVI האם קיים מפצל כלשהו מ-DVI לחיבור של מסך CRT רגיל?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by X_Dror,

זה יכול להיות מסוכן אבל אם אתם זהירים זה יכול להיות ממש שווה! http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&page=3&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=351

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by Allanon,

שלום רב, זה פעם ראשונה אי פעם שאני שוקל ברצינות ללכת על כרטיס של ATI. אין לי ניסיון בתחום, וכיוון שכרגע יש רק כרטיסי רפרנס בישראל (ראיתי GYGABYTE ו- CLUB3D), השאלה היא האם לקנות עכשיו או שיש טעם לחכות? בסקיי פיסי לכאורה יש 4870 עם גיגה זכרון. מישהו ראה בנצ'ים של הכרטיס? נותן משהו ברזולוציות 19"? תודה.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

חיברתי את היציאת VGA למתאם DVI ומשם למסך שקולט DVI-D... זה לא עובד כרגע זה בגלל אנלוגי-דיגיטלי וזה לא יכול לעבוד או שיש איזה שיטה?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by haimski,

מה לקנות ‏HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI- או GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI ואם אפשר גם איזה חברה ASUS וכו...

16. Started by -Sky_Lord-,

אנשים קניתי מהאתר של comp-il את ה radeon 9800 PRO 128 mb 128bit ה256 עולה 150 שקל יותר עכשיו (העלו את המחיר כי נגמר המבצע). השאלה שלי זה כמה ה128 פחות טוב?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ( אל תתמקדו בזה, זה לא תוכן השאלה ) ובין היתר צריך כרטיס מסך טוב. תפקידו של כרטיס המסך שלו הוא לעבודה עם תוכנת גרפיקה בשם Solid Edge. כרטיסי הרדאון לא עובדים איתה כל כך טוב אך לעומת זאת כרטיסי ה Quadro עובדים איתה מצויין. השאלה הנשאלת היא מה לקנות משום שהוא מעוניין גם להריץ משחקים על המחשב. האם Quadro מתפקד טוב עם משחקים כמו Radeon ? התקציב לכרטיס המסך הוא בערך 700-800 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים האלה הכי טוב...ואם אפשר למה זה דיי חשוב.. 1- GeForce 6800GT 256MB 256Bit 2- Radeon x800XL 256MB 3- Radeon x800 pro 256MB 4- Radeon x850 XT 256MB מבין כל הכרטיסים האלה ה6800GT הוא הכי יקר....רציתי לשאות מה הכי מומלץ ומה הכי טוב... תודה לעוזרים

19. Started by gabi_y,

שלום וברכה. ברשותי כרטיס מסך מדגם X1950GT ואני כנראה בימים הקרובים יקנה את המסך 2407WFP האם תהיה לי בעיה לראות תכני HDTV על המסך?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. אני חושב לקנות כרטיס מסך אבל עדיין זה לא דחוף לי . כי אני מתלבט אולי אמורים לצאת כרטיסים חדשים .או ירידת מחירים . כי תמיד קורה לי איך שאני קונה כרטיס, חוק מרפי המחירים צונחים.

21. אהלן יש לי בעיה מוזרה , אני משתמש בנייד של ACER מדגם ASPIRE 4740G ומותקן בו כרטיס 310M , כמה דרייברים שלא הורדתי ואני מנסה להתקין זה רושם לי שאין תאימות בין הדרייבר לכרטיס ולכן לא ניתן להמשיך את ההתקנה . מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי גם ידנית להתקין את הדרייבר וגם זה ללא כל הצלחה . תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. כרגע אני עם דרייברים של נוידיה 56.72 האם שווה לי להחליף ל:Nvidia Omega Drivers v1.5303 יש לי ASUS GEFROCE4 TI4400... ואם לא כדאי אז מה הדרייברים הכי טובי לכרטיס הזה??

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by MasterDK,

אני משחק קאונטר ובשביל לעלות FPS אני צריך לבטל V-SYNC או Virtical Sync זה אותו דבר עכשיו אם אני יבטל אותו זה יכול לפגוע בכרטיס מסך אולי לגרום להתחממות שלו או משו כזה? הכטיס מסך שלי הוא geforce 6600 256MB תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. למישהו יש חוות דעת ? האם יש הבדל משמעותי מהכרטיס של ASUS ? - אם בכלל ?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  25. **עריכה** כלקח מההערות שבאו לאחר פוסט זה (בהמשך השרשור) מחלק מן החברים, הובן כי ישנו כורח בהבאת הקדמה לנושא, אז הנה היא. יודגש כי שרשור זה מדבר על שני תנאים מקדימים שצריך להביאם כרקע - מדובר על: א. רכש של כרטיס מסך חדש בלבד, ללא דיון על חלופת שוק המשומשים שנדונה אצלנו בשרשורים אחרים. ב. על מקרה שבו נדרשים אנו לרכוש כרטיס כאן ועכשיו, ואין באפשרותנו להמתין להשקתו של הדור הבא של כרטיסים, שצפוי לקרות בחודשים הקרובים (או ברבעון הבא). להלן הפוסט הפותח את השרור, כולנו מכירים את זה: כמה שהכרטיס נוצץ יותר, גדול יותר, מרשים יותר, מכיל גוף קירור מסיבי ומאווררים (יותר משניתן לספור), ככה הרי טוב יותר. האמנם ? אז…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.