כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לבחור דווקא משני אלו - http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=TVCARD1&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=0&aff=zap או http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_analog_tv/flytv_prime_34.htm יש לי win xp ,הכטיס בעיקר בשביל לראות טלויזיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי ניסיון טוב עם הgtx 570 windforce x3 של גיגהבייט ובכללי עם אנוידיה. העניין הוא שה670 הוא של msi ומגיע עם קירור סטוק וה7970 עם קירור הwindforce x3 אני ככל הנראה הולך לשחק ברזולוציה של 1920x1080. מבחינת ביצועים,פליטת חום וכד' מה עדיף לי או שעדיף לי לחכות עם הרכישה. מבחינת שאר המערכת אני מסודר מעבד i5-2500 ספק-seasonic s12II 620 watt זיכרון-8gb kingston 1333 ddr3 670- htpps://www.tms.co.il/product/11557 7970- htpps://www.tms.co.il/product/11397
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את המחשב אתמול, ובגלל שה-CRT שלי הוא VGA אז לא היה לא כניסה לכרטיס מסך, במקום זה חיברתי את ה-LCD שלי לכרטיס מסך והתחלתי להתקין ווינדוס ואת כל הדברים שצריך. היום גיליתי שיש בקופסא של הכרטיס מסך מתאם VGA TO DVI אז חיברתי את ה-CRT שלי לכרטיס מסך כמובן דרך המתאם, אך הבעיה היא שהצבעים "מתים" וזה ממש לא קשור למסך שלי, המסך CRT שלי במחשב הקודם הראה צבעים חיים, ולעומת ה-LCD הוא נראה גרוע. מה עושים במצב כזה ? נ.ב התקנתי את הדרייברים של המסך שלי גם לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך ממכם המלצות למסכים טובים עם ביצועים גבוהים עד 2800 ש"ח חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 172T מהירות תגובה 25MS עם יצאית DVI במחיר 2500... אני לא בטוח אבל... אם אתם יכולים אני אני מעדיף עם יצאית DVI לאיכות מקסימלית...
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500-1000 ש"ח לצורך משחקי מחשב כמו farcry3 או gta5. המחשב נקנה מראש ללא כרטיס מסך בכוונה לקנות בשלב מאוחר יותר. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: inte i5 3450 3.1ghz 6 mb לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H זכרון: G.skill 8GB 1333Mhz ספק כח: Chieftec A-80 600W מה המלצתכם?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא ממזמן את 7870xt של ספיר.. רציתי לדעת, מהן הטמפ' המומלצות של הכרטיס? האם צריך להבדיל בין טמפ' הזיכרונות והטמפ' של הליבה? אם כן מהיא הטמפ' המומלצת בכל אחד מהם? ד"א אשמח לדעת מאיפה אתם מביאים את המספרים האלו המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה את 8800GT של ASUS קיבלתי איתו מתאם DVI לVGA וגם קיבלתי S-VIDEO של PB PR Y(כלומר קומפוננט) ואני רוצה לחבר את הכרטיס לTV עם חיבורים RCA(קומפוסייט) האם זה אפשרי? תודה! מצאתי את זה: http://ultrapro.co.il/products/108753 זה יתאים? יש משהו יותר זול,כלומר רק עם הקומפוסייט?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כרגע יש לי Inno3D® GeForce™ 9800 וזה הנתונים שלו: ProductInno3D Geforce 9800GT ChipsetGeforce 9800GT Memory512 / 1G GDDR3 Core Frequency600MHz Memory Frequency1800MHz RAMDAC400MHZ InterfacePCI-Express Memory Bus256-bit Stream Processors112 Max. Resolution2560 x 1600 SLI ReadyYes Output1. Dual-Link DVI 2. HDMI (optional) HDCPYes אתם אומרים שווה לי להחליף בכלל את הכרטיס או להשאיר אותו?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הי אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה his ati radeon 7000 64 mb? אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך והייתי שמח לקבל עזרה. בנוסף אני שוקל לרכוש מסך lcd שיתאים לכרטיס החדש עם יציאת dvi המסך הקיים שלי הוא סמסונג 753 dfx והוא איתי מ 2002 האם ה dvi הוא באמת הכרחי או שאפשר להסתדר גם בלי? מודה לכם מראש . מקווה שהפעם הכותרת יותר אינפורמטיבית.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס X800GTO ועם אני רוצה אני יכול להחזיר אותו ולהוסיף 150שקל כדי לקחת 6800GS רציתי לדעת עם שווה להשקיע את הכסף? מי יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
MAG 786PF ''17 לבין MAG 796FD ''17 תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכול המומחים... יש לי כמה שאלות בנושא , למרות שעשיתי חיפוש וקראתי , אני חושב שלא הבנתי טוב : 1. יש לי רדאון 9800 פרו ויש לו יציאת S-VIDEO. זה רק לתמונה או גם לסאונד ? 2. ואם זה רק לתמונה אז מה צריך לחבר בשביל לשמוע את הסאונד מהטלוויזה ? 3. איפה ישנם ההגדרות להוסיף עוד מוניטור ? 4. צריך דרייבר מיוחד כדי להוסיף טלוויזיה ? 5. האם האיכות צפייה בטלוויזיה שווה בכלל את כול הבלגן ? הפצצתי אותכם בשאלות , אבל תנסו לעזור לי לפני סוף השבוע כי מתוכנן מרתון סרטים... :lol: תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, מפרט: מעבד: Q9400 לוח אם: ASUS P5Q כוננים קשיחים: 1TB WD הסדרה הירוקה + 300GB WD הסדרה הכחולה זיכרונות: OCZ DDR2 1066 4X1GB כרטיס מסך: 4670 השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גלישה באינטרנט, אופיס, וסרטים. כעת אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאוכל לשחק בדיאבלו 3 ובעוד משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה ברזלוציה 1680x1050. המארז שלי קטן ולא יכול להכיל את הכרטיסים הגדולים יותר, לכן אצטרך לשדרג למארז חדש כמו כן ספק חדש 620W של ANTEC. יש לי קירור בסיסי שעלה 80 ש"ח וגם אותו אחליף על מנת לבצע OC חזק למעבד לצמצם את צוואר הבקבוק שעלול להיווצר עם כרטיס מסך חדש. בנוסף ארכוש כונן SSD למערכת ההפעלה. יש לי ניסיונות רעים עם כרטיסים של RADEON מבחינת הדרייוו…
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לקנות מסך רחב של סמסונג השאלה שלי היא לא לגבי המחיר (שאני יכול להשיג בזול)אלא לגבי המסך עצמו. הדגם הוא כאמור SAMSUNG 226BW האם הוא מתאים לכרטיס מסך שיש ברשותי ? (כל המפרט רשום בצד) האם אני אוכל להפיק ממסך זה תועלת רבה,אני יודע שכדי להפיק את המקס יש צורך בכ.מסך 8800 עם 640 מגה.שבעתיד אני מתכוון לקנות,האם הכרטיס הזה מתאים למארז שלי ? חיפשתי גם פה וגם במקומות אחרים ולא מצאתי תשובה לכך. ובכלל האם מסך זה מומלץ ? ואם אפשר עוד שאלה שקשורה אמנם לפורום אחר אבל זה קשור לשאלה על המסך.האם הups של שהוא 650w יתאים ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בינוני עד שאני יקנה את הכרטיס החזק יותר אני מעדיף כרטיס של nVIDIA GeForce לא משנה הדגם אבל חייב שיתמוך ביציאת DVI בתווך מחיר של 200 פלוס מאה מינוס מאה משהו בסביבה אבל אני לא נעול על nVIDIA GeForce אם מישהו חושב או יודע שיש כרטיס של ATI אז בכיף אז מישהו יכול לעזור לי?
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ישלי מחשב נייח עם ווינדוס 8 ובדירוג הוא4.4 אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לחבר אותו למסך 40 אינץ' וכדי שיעבוד טוב במשחקים החזקים איזה אתם ממליצים (עם חיבור hdmi) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
איך שני הדגמים האלה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19266&gsid=10-4 מי יותר טוב מבניהם?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים: או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך עשירית שנייה כמה פעמים. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך (או של כרטיס הקול? או של חומרה אחרת?)?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי טווח מחירים של בסביבות 1000 שקל, איזה כרטיס מסך הכי כדי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מתי אמורים להגיע HD 4870 1GB DDR5 רוצה לקנות אך אין אותם במלאי ב אף חנות :s05:
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך 9800 רגיל ל9800 פרו הכרטיס עם זכרונות של הייניקס
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיסמסך בתוצרת AGP עד 1000 ש"ח. הכרטיס לא מיועד לעבור אוברקלוק ולא חשוב NVIDIA אן ATI ... תודה רבה לעוזרים ..
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה ...יש לי במחשב ASUS GE FORCE 2 GTS שלא ממש מעלה לי את כל המשחקים החדישים ! (הנסיך הפרסי למשל או SH3 !) :-[ אז חשבתי לעצמי למכור את הכרטיס שלי ב 250 שקל בערך ולהוסיף עוד איזה 150 שקל ולקנות כרטיס שתומך ב DX 9 בפונקצנליות מלאה !! אין לי כסף רב ! ואני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב שלי .... אז אני מחפש כרטיס מסך זול ותמורה הכי טובה למחיר ... התקציב שלי 350 - 400 שקל ... 1) האם כדאי בכלל להחליף את הכרטיס שלי ב בראדיון 9200 או גיפה 5200 ??? 2)ואם כן ..אז איזה כרטיס יותר טוב ??? גיפה :P5200 או רדיאון 9200 ??? ולמה ..??
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב שיש לו גם יכולת הקלטה מעולה אני משתמש בממיר דיגיטלי אז הטיונר שלו לא חשוב ממש.. התקציב הוא 400-450 תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי את הממיר החדש הקטן של יס (כסוף) שאותו אני מעוניין לחבר למחשב ולראות טלוויזיה. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte 6600GT 128mb DDR - VIVO/DVI - PCX - Retail והמסך עצמו (אם זה משנה): Viewsonic LCD 19" - VP912s 12ms - PIVOT + DVI. הייתי שמח להסבר מפרט וממצה (ד"T עשיתי חיפוש שלא ממש העלה תוצאות רלוונטיות...). תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-