כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , בקרוב אני רוצה לקנות מסך דק 17" למגוון מטרות , בין היתר גם למשחקים. המליצו לי על המסך החדש של SONY http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3212&catcode=236 המחיר שלו יקר ביחס לאחרים כמו סמסונג , LG ומשתווה לדגם היוקרה של VIEWSONIC בקטגוריה של 17". השאלה שלי האם למישהו יש נסיון ויצא לו לראות את המסך הזה בפעולה ? אני בכוונה מעדיף את הסוני על פני ה VIEWSONIC בגלל שאני מקבל עליו מחיר מיוחד.. האם לדעתכם הוא יהיה קנייה מוצלחת ? עוד נתונים עליו : http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=w4VncIUm5rVnU8ecuWdte8orl9kmFDeRlfc=?CategoryName=cpu_Displays_FlatPanelLCDs_17%22LCD&ProductSKU=SDMH…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב ליישומי אינטרנט ואינטרנט,משחקים וסרטים...?????
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חבר טוב שלי נמצא לפני רכישת מסך LCD שמיעוד בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים. עכשיו 2 המועמדים העיקריים הם ה 930B Viewsonic החדש וה NEC 1980FXI שלפי מה שקראתי ברשת הוא המסך הטוב ביותר כרגע לשוק הביתי הגבוהה. עכשיו מצאתי את ה NEC ב 3889 ש"ח כאן (מומלץ לפתוח ב IE) וה 930B עולה כ 3600 ש"ח ההבדל כמעט 400 ש"ח. עכשיו השאלה היא מי יותר טוב, ואם במידה וה NEC טוב יותר אז אין לו בעיה להוסיף את ההפרש. מה שכן אם יש איזהשהוא מסך שעדיף על שני אלה בתקציבים דומים אני אשמח לשמוע. לפי מה שאני רואה מסקירות ה NEC טוב יותר וההפרש מצדיק את הקניה, אך אני רוצה לקבל חוות דעת נוספת, אני מבקש המלצות שמבוססות על ניסיון בבקשה ! תודה רבה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בתור אחד מהפרימיטיבים שאין להם מכשיר DVD אני רוצה לנצל את המחשב לצורך העניין.אני מחבר את הלפטופ למסך הטלויזיה בחיבור RCA (אין S-VIDEO ). אני מכוון הכל כך שתצא תצוגה לטלויזיה. אכן אני רואה את תצוגת המסך גם על מסך הטלויזיה והכל נראה טוב. א-ב-ל, ברגע שאני מתחיל סרט אני רואה אותו על מסך המחשב אבל בטלויזיה אין כלום! אם אני מריץ בתוך חלון (לא על כל המסך) אני רואה הכל מסביב, כל החלונות הכפתורים וכו' אבל איפה שהסרט אמור לרוץ יש מסך שחור! הסאונד דווקא כן עובד. יש משהו שפיספסתי??
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם אני מבקש המלצות על מסך LCD בגודל "19 . שימושים עיקריים - גרפיקה , עריכת וידאו , גלישה , מסמכים. רצויי שלא יהיה מן היקרים .
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך ממכם המלצות למסכים טובים עם ביצועים גבוהים עד 2800 ש"ח חשבתי לקנות את ה-SAMSUNG 172T מהירות תגובה 25MS עם יצאית DVI במחיר 2500... אני לא בטוח אבל... אם אתם יכולים אני אני מעדיף עם יצאית DVI לאיכות מקסימלית...
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס הכולל יציאת DVI אין לי צורך בכרטיס למשחקים התקציב שלי לכרטיס הוא קטן 300-400 אני מבקש המלצות עם קישורים אם אפשר
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=19278 מישהו יכול להסביר למה משמשת יחידת עיבוד הוידאו ?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה משני כרטיסי מסך עדיף : http://www.club-3d.nl/productshow_vga.php?ordercode=CGAX-PX76TVD&show=PCX&filter=&p=1_full או http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=576 שניהם עולים בערך 1500 ש"ח שזה התקציב שלי והייתי רוצה לדעת איזה מהם עדיף P.S האם יש למישהו אתר עם השוואות בביצועים של כרטיסי מסך על סמך משחקים שונים? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שאני משחק עם ההגדרות על האיכות הכי גבוהה של Textures במשחק, אני מתחיל לראות כל מיני ארטיפקטים עש שהמשחק פשוט נתקע ואני צריך לעשות Reboot. יש לי את הדרייברים הכי עדכניים של ATI ושל ACTIVEX מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך ניתן לפתור? תודה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס 6800GT ויש לו video out חיברתי את הכבל שהגיע איתו זה שנכנס לאיפה שהוא בתוך הכרטיס מחבר אליו תקע לבננה קניתי כבל RCA-RCA חיברתי למחשב ולטלויזיה ואני לא רואה כלום =\ ניסיתי לכבות את הממיר הדיגיטלי וגם זה לא עוזר. אני צריך לעשות עוד דברים חוץ מלחבר כבל?!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אלה התוצאות שקיבלתי ב aqua mark ניקוד כולל 46000 gfx 6250 cpu 8486 יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3ג 5120 מגה זגרון ורדאון 9800פרו האם זו נחשבת תוצאה טובה במפרט הקיים?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בNEW EGG הוא עולה 1900 שקל ופו בארץ 3390?? הפרש של 1500 שקל! אל תקנו.. גם קראתי ביקורות שהרזולוציה הגבוהה שלו עובדת רק ב 60HZ וזה מכאיב נורא בעניים ולכן לא מומלץ לקנות אם אתם גיימרים. חוץ מזה שעדין יש קצת גוסטינג . הנה קישור לאחת מהביקורות: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנתון כבר כמה שנים והוא עובד נהדר הבעיה היא שהאחיין שלי בא ושיחק איתו בהגדרות של המסך עצמו עכשיו הוא קצת "עקום" (התצוגה עצמה) וכמה שאני לא "משחק" עם ההגדרות זה עדיין לא יוצא בדיוק ישר על הגבולות , יש לי חלקים מתים מישהו יכול לתת לי את ההגדרות"?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. הבנתי שלבעלי LCD 17 מספיק גם הGT השאלה אם עוד 3 שנים הGT יהיה חזק כמו הGTX?? ואם שווה ההפרש מחירים בין שני הכרטיסים (700 שקל...) תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הוידאו שאני צריך להקליט ולערוך הוא ( לצערי) כרגע מימצלמת וידאו מהדור הקודם(אנלוגי?) ולא DVI החדשות האם VIVO אומר שאני יכול להעלות למחשב וידאו ולערוך? ושאלה נוספת : ראיתי תמונה של כרטיס 1900GT - וראיתי שהקונקטורים שמחוברים למסך הם שונים מהקונקטורים הקונבנציונאלים. לי יש מסך בן שנה....האם זה אומר שאצטרך להחליף גם מסך? או שיש פלאג/מימיר קונקטור לתצורה הישנה ? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מופיע במקום אחר שיש לקנייה את ה GTO2 אז האם זה אמין? החנות שאני מדבר עליה גדולה ומוכרת...
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הציעו לי 6600GT PCI-E של GIGABYTE ב600 שקל ואני כנראה יוריד לאיזה 500 הבעיה שאני רוצה לבדוק שהכרטיס לא עבר OC וכו'... איך אני עושה את זה? ואיך המחיר? עריכה: בטעות שמתי במפרטים במקום בגרפיקה, מצטער. להעביר ווקשה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה, או לשחק משחקים שאני ייראה אותם גם בטלוויזיה, זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 serier עם tv-out, אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video אני רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, אבל בשחור לבן. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות צבעוני? תודה מראש לעוזרים: TMRider
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלוםםםם! רציתי לשאול בשביל חבר שאלה יש לי מעבד amd athlon 64 Dual Core 3800+ ג'יגה זכרון של GEIL בורד DFI Lanparty Ultra-D כרטיס Ati X1900Xt האם הגיוני שאני מריץ quake4 על הגדרות High ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים ומקבל כ50-60 FPS? במידה ואני שם הגדרות Ultra - המשחק אפילו מקרטע לפעמים. ציון ה3DMARK שלי ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים (AA -4 AF-8 ) הוא 6350! האם זה הגיוני? אני מקבל בערך חצי מהביצועים שאני אמור לקבל כמו כן - הנחתי שאולי הבעיה היא בזכרון. הרצתי Memtest ונראה כי הכל תקין. רעיונות? תודה
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיסמסך בתוצרת AGP עד 1000 ש"ח. הכרטיס לא מיועד לעבור אוברקלוק ולא חשוב NVIDIA אן ATI ... תודה רבה לעוזרים ..
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש וראיתי שהכרטיס X1900XT 512MB הוא מאוד חם אפילו ששמים עליו VF900, מרעיש הם הקירור אני לא מאמין, אבל האם זה ממש חום ענקי של מעל 100 מעלות במאמץ? האמת לחורף זה יכול להיות נחמד :] אבל בקיץ נראה לי אני אמס פה. ראיתי שאין ממש יריב של nvidia שמשתווה לו. מה אתם הייתם עושים?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הישן שלי כבר זקוק לעדכון (4850) ואני מתלבט בין 7770 שעולה רק 720 שקל או ששווה להוסיף 500 ולקחת 7850? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-