עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. connect3d או gcube או AUSS או SAPHIRE? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15493 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 אין לי לינק לGECUBE כרגע. את הCONNECT3D אין כרגע ככה שאני אצטרך להמתין כשבועיים לפחות. את הGECUBE יהיה כנראה מחר. SHAPIRE יש עכשיו ואת הASUS צריך לחכות כמה ימים. אני מחכה כבר יותר משבוע למחשב וזה הרכיב היחיד שחסר לי לכן אני צריך את התשובה כמה שיותר דחוף בבקשה! הכי חשוב לי זה ההשוואה של הSAPHIRE/GECUBE! תודה רבה!! את המחשב הזמנתי מנועה אבל אין לי בעיה לקנות במקום אחר (קרוב באיזור חיפה) ולהביא להם את הרכיב....

3. אהלן חבר'ה. המחשב שלי הוא ענתיקה רצינית. כשקניתי אותו הכרטיס מסך שלו (ג'יפורס 2) נחשב ל"בסדר" ומטה והיום הוא לא מסוגל להריץ אפילו פקמן. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס יותר חדש אבל סקירה באתר של אינטל הראתה לי שאני צריך כרטיס שעובד במתח של 1.5 וולט ותומך בAGP X4 ומטה - כי רק בכרטיסים כאלה הלוח אם המאובק שלי תומך. כאן בעצם השאלה שלי - אילו כרטיסים עונים לתנאים הללו ויעבדו על לוח האם שלי? אם יש לכם בנוסף גם המלצות נוספות אשמח לשמוע אותן. תודה.

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. הבנתי שלבעלי LCD 17 מספיק גם הGT השאלה אם עוד 3 שנים הGT יהיה חזק כמו הGTX?? ואם שווה ההפרש מחירים בין שני הכרטיסים (700 שקל...) תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אני מתלבט בין HD5870 לבין HD5970 העניין הוא כזה.. כרגע יש לי לוח אם (מה שרשום במפרט) - ללוח יש רק חריץ PCIEX x16 שבו כ. מסך יוכל לנצל את מלוא הכוח. השאלה שלי היא כזאת.. האם ללכת על 5970 אחד, או אולי צמד 5870? אם אני אלך על צמד 5870 האם הלוח לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אני גם מתכוון לקנות את האנרמקס 1050 וואט, כך שחשמל לא יהיה הבעיה פה. הבנתי ש 5970 אחד חלש מ2 5870, כמו כן אני ארצה בעתיד להשתמש ב eyfinity של ATI בשימוש בכמה מסכים. אנא עזרו לי להפסיק את ההתלבטויות שלי ולבחור במלך(מלכי) הביצועים החדש(ים) שלי! אגב מתוך האתר של GIGABYTE לגבי הלוח שלי: *1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) *1 x PCI Expr…

6. כמו שכתוב בכותרת .. יש לי כרטיס טלויזיה מסוג WinFast PVR 2000. עכשיו הכרטיס מגיע עם שלט, השלט שולט אך ורק בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס... עכשיו רציתי לשאול האם יש איזה תוכנה או משהו שיגרום לכך שאני יכול לשלוט בעוד תוכנות בעזרת השלט?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  7. אהלן רכשתי טלויזיה מסוג LG 42 LED והיא מחוברת לכרטיס HD6870 ביחד עם מסך 22 אינץ של סמסונג הבעיה היא כשאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אז התמונה \ שולחן העבודה לא מגיעים לקצוות של סוף המסך ... יש לי ריבוע של שולחן העבודה ומסביבו פסים שחורים ... חיפשתי הרבה גם ב CCC וגם באפשרויות של הוינדוס (7) והכל מוגדר בטלויזיה על הרזולוציה הטבעית 1920X1080 ומסך 1920X1200 אני אשמח לעזרה ... תודה גיא

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by CXC,

שלום, אני יודע שזה קצת ישן, אבל יש לי HD 6950 2GB שלפי דעתי כן מסוגל להיפתח ל-HD 6970. ואם אפשר לקבל יותר ביצועים בחינם - מי האדם שיגיד לא? מכל מקום, הגרסה של הכרטיס שלי היא SAPPHIRE HD 6950 2GB DIRT 3 DUAL BIOS GDDR5 (קישור כאן). אמרו לי שלגרסה הזאת יש כבר ביוס צרוב של HD 6970... אבל אחרי שהוזזתי את המתג של הביוס השני נוכחתי שלא, אין שום HD 6970 לפי מספר השיידרים שמופיע ב-GPU-Z. ניסיתי לצרוב את הביוס בדרך יחסית לא קונבנציונלית (לפחות לא זו שפורסמה בפורום אלא לפי זאת) על ידי עריכת הביוס ב-RBE וצריבה ב-CMD, אבל כשאני ריסטארט למחשב הווינדוס לא עולה! המסך לכאורה נשאר עדיין מכובה ואין תצוגה. זה כאילו שלכרטיס שלי אין מספיק "כוח" כדי לעלות את עצמו ביחד עם הביוס החדש הזה של HD …

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  9. היי , אני מחפש עכשיו כרטיס מסך , עכשיו ההתלבטות שלי היא בין ה Power Color X800 XT pci express שעולה 3100 +- לבין ה 6800 GT ולעשות לו אובר קלוק , כדי לקבל ביצועים של ה Ultra בערך. עכשיו , ראיתי שה 6800 GT עולה , 2500 בערך ל AGP והPCI פתאום קופץ ל 3300 , למה הקפיצה הזאת !? הוא לא באמת יותר טוב מה AGP . אז אני מעדיף לקנוץ X800 XT ולעשות לו אובר קלוק קטן. מאשר להוסיף 200 שקל , כדי לקנות א ה 6800 GT , ו לעשות לו אובר קלוק קטן. אין בשום מקום בארץ 6800GT pcie , בפחות מ3000 ? למה הקפיצת מחירים? ומה תחלס אתם חושבים שעדיף? כי אם אלו המחירים אז זה בעצם : X800XT +ovcer clock ב3100 או 6800GT +overclocl ב3300 ובמצב כזה , אני אלך על ה ATi. יש לכם עצות? רעיונות? או הסבר למה הקפי…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by Gimel,

אחי קנה מסך LCD של BENQ (כן, אני יודע שהוא לא משהו) במקום מסך CRT של LG שהיה מחובר קודם למחש. בשלב כלשהו בשנתיים האחרונות התקנתי על מחשב הזה משהו שיגרום למשחקים לעבוד בקצב ריענון של 85HZ. אבל אני לא זוכר מה זה היה. עכשיו כל משחק שמפעילים לא נותן תצוגה על המסך החדש. (out of range) ניסיתי לשנות את הריענון בדרייבר של הכרטיס (גיפורס 6800) - לא עזר. ניסיתי לקבוע ריענון עם RIVATUNER - עוזר להציג את הקוביה באיבחון dxdiag, אבל משחקים פשוט קורסים לגמרי ולא עולים כשהתוכנה הזו רצה ברקע עם עקיפת קצב ריענון. מה עוד אפשר לנסות מלבד התקנת מערכת מחדש?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by nemo9439,

מישהו הצליח להריץ AirXonix עם ה6800GT? אני ניסיתי להריץ את המשחק והיו ארטיפקטים נוראיים,אני לא יודע אם הבעיה אצלי או במשחק ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by The-Fox,

חבר טוב שלי נמצא לפני רכישת מסך LCD שמיעוד בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים. עכשיו 2 המועמדים העיקריים הם ה 930B Viewsonic החדש וה NEC 1980FXI שלפי מה שקראתי ברשת הוא המסך הטוב ביותר כרגע לשוק הביתי הגבוהה. עכשיו מצאתי את ה NEC ב 3889 ש"ח כאן (מומלץ לפתוח ב IE) וה 930B עולה כ 3600 ש"ח ההבדל כמעט 400 ש"ח. עכשיו השאלה היא מי יותר טוב, ואם במידה וה NEC טוב יותר אז אין לו בעיה להוסיף את ההפרש. מה שכן אם יש איזהשהוא מסך שעדיף על שני אלה בתקציבים דומים אני אשמח לשמוע. לפי מה שאני רואה מסקירות ה NEC טוב יותר וההפרש מצדיק את הקניה, אך אני רוצה לקבל חוות דעת נוספת, אני מבקש המלצות שמבוססות על ניסיון בבקשה ! תודה רבה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by canti,

בעזרת כרטיס טלויזיה במחשב אני יכול לראות ערוצים שבטלויזיה הרגילה איאפשר? או שניתן לראות רק את מה שאני רואה באופן רגיל בכבלים? ומה הבדל בין כרטיס לכרטיס, כי יש ממש יקרים...

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. Started by gshhar,

Chaintech Geforce FX 5200 128MB DDR AGP8X DVI TV-Out Retail Video Card איך החברה Chaintech והאם הוא יריץ את כל המשחקים שיש כיום?(עזבו את ההגדרות)

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. בעיקרון שמעתי שזה לא אפשרי...אבל רציתי בכל זאת לברר את הנושא (ואם אי אפשר-אז בבקשה גם הסבר-למה אי אפשר??)

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. טוב אז השאלה הראשונה נוגעת לחיבור כ. המסך לטלויזיה, יש לי כרטיס GeForce 2 MX 400 של Hercules עם יציאה לטלויזיה ויש לי כבל שנכנס ליציאה של הטלויזיה על הכרטיס מסך, אבל הוא קטן מדי בשביל הכניסה של האנטנה בטלויזיה והוא לא נכנס. רציתי לדעת איזה כבל בדיוק אני צריך. לגבי השאלה השניה, אני רוצה לקנות כ. מסך Radeon 9500 Pro ואין לי מושג איפה אקבל את השירות הכי טוב ואת המחיר הכי טוב, אז אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי חנויות ממכם, עדיף קרוב לנתניה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by eSLC,

בלי שום קשר לOC! מה אתם אומרים מי יתפוס לביצועים "בבצים"?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. עשיתי חיפוש וראיתי שהכרטיס X1900XT 512MB הוא מאוד חם אפילו ששמים עליו VF900, מרעיש הם הקירור אני לא מאמין, אבל האם זה ממש חום ענקי של מעל 100 מעלות במאמץ? האמת לחורף זה יכול להיות נחמד :] אבל בקיץ נראה לי אני אמס פה. ראיתי שאין ממש יריב של nvidia שמשתווה לו. מה אתם הייתם עושים?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by hagay,

לפני חודש שהתקנתי את התוכנה הזו קיבלתי תוצאה של 37,000 וזה התחלק 6000 למעבד (p4 2.5 ) ו5500 לכרטיס מסך (ראדון 9800 פרו) וזה היה עם הדריברים 3.7... ולפני יומיים הרצתי שוב בדיקה עם הדריברים 3.8 החדשים וקיבלתי תוצאה של 33,000 שתחלקה ל 6000 למעבד ו 4300 לכרטיס מסך.. חשבתי שהירידה הזו הייתה בגלל הדרברים אבל שהרצתי שוב את הבדיקה עם ה3.7 זה יצא אותו דבר.. ועכשיו אני לא מצליח להבין איך קרה כזו ירידה גדולה בביצועים של הכרטיס..

21. Started by ychig,

בכמה אוכל למכור את הכרטיס ? (אני רוצה לקנות 8800GT ^^)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by adebisi,

אני קונה עכשיו מחשב חדש... כל המפרט בנוי בשביל כרטיסי ה-dx10 רק שאני פשוט אקנה אותם יותר מאוחר וכרגע אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב-1000 ש"ח עד שאני אקנה DX10... חשבתי על x1900GT... שעולה 1,044... אממ.. יש במחיר הזה משהו יותר טוב או מומלץ? תודה

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by EliranB,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 896MB GDDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3254 האם הוא יתאים למפרט שלי ? האם יש איזושהי בעיה מחינת תאימות פיזית בין PCIe 2.0 ל PCIe ? האם יש המלצות לכרטיס אחר ? (בסכום קרוב כמובן) בתודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by Bingo,

יש לי מפצל של 66gt זה בא עם כניסת VIVO וביציצאות כתוב s-vidout y pr pb/av וכל מה שניסיתי לעשות תמיד יצא לראות את המחשב אבל בלי צבעים תמיד יצא לי שחור לבן כזה... מה צריך לעשות???

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  25. הורדתי את הדריברים מהאתר וכאילו שום משחק לא מאתר לי את הכרטיס ! במאפינים זה מראה כי אכן הכרטיס מסך קיים אבל המשחקים לא רואים את הכרטיס למשל ב 3DMARK זה כותב לי שלא נמצא המינימום בשביל להפעיל את התוכנה ... ב GTA3 זה כותב שבשביל להפעיל את המשחק יש צורך בלפחות 12 מגהבייט זיכרון על הכרטיס מסך (כשלי יש 64...) וכשאני עושה SCROLL בתיקיה או ב EXPLORER הכל זז לאט ובגלים כאלה ! אני לא יודע מה לעשות ומה הבעיה יש לי DX8.1 WIN XP PRO +SP1 למישהו יש רעיון ? :-\

• 5 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.