עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב רציתי לעדכן דרייבר אז מחקתי את הדרייבר הקודם ועכשיו לא משנה איזה דרייבר אני מתקין אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא התקנתי דרייבר, נפתח לי חלון של חומרה חדשה אבל" בהוספה הסרה של תוכניות "יש את ההתקנה של הדרייבר. ניסיתי למחוק את הדרייבר אפילו Driver Cleaner ואז להתקין אבל גם זה לא עזר.... מה עושים ???

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך בתקציב של עד 1250 ש"ח . ומתלבט בין שני דגמים : 1. ATI 9600XT 128MB של חברת ספיר . 2. Gforce 5900XT 128MB של חברת גיגהביט . אודה להמלצות . הייתי מעוניין לקנות את ה - 9800PRO אבל 1500 ש"ח בכלל לא בתקציב שלי .

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. תודה מראש royall

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38346 The raw scores are 5500 3DMark06 for the GTS and 4800 for the GT, blurred slightly to protect the guilty. That is the good part. The bad part is when you start using heavy textures, performance drops off notably, and I mean notably. Think cliff.

5. Started by Pythagoras,

השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by E-Bear,

פתחתי דיון בעניין כרטיס מסך חדש בו הומלץ לי על ה-HD4870. לאור דיון בו שאלתי את השאלה בכותרת בו לא קיבלתי תשובה מספקת החלטתי לפתוח דיון חדש. מי מהכרטיסים עדיף כאשר מדובר במסך 22"? (הדיון בו הגבתי עסק בהשוואה בין שני הכרטיסים כאשר דובר על מסך 24") תודה מראש.

7. Started by Seaninho10,

שלום, בזמן האחרון מספר משחקים עם גרפיקה גבוהה, לדוגמה, Grid ו-COD:World At War גורמים לכרטיס מסך שיש לי (ati radeon x1950xt 512mb ddr3) להתחמם יתר על המידה.. סביבות 110 מעלות. בפעילות רגילה הוא נמצא על אזור ה-70. תופעה זו הביאה אותי למסקנה שעליי להחליף כרטיס מסך. לכן, אני שואל ומתייעץ:: א. האם הסקתי את המסקנה הנכונה? ב. האם הוספת גופי קירור תספיק? תודה.

8. שלום אנשים, אין לי כסף אבל יש לי רצון להשתתף בכמה משחקי רשת לכן אני מחפש כרטיס מסך שיספק את הסחורה. מצאתי את הבא: Power Color R96-LD3 - RADEON 9550 - 256 MB DDR - 128-bit - DVI / TV-Out / D-Sub - AGP *4/*8 עם 3 שנות אחריות ב- 522 ש"ח. רציתי לדעת אם שווה את המאמץ? או שיש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום ! אני צריך כרטיס מסך לעריכת תמונות ולמשחקים ברמה בינונית - טובה, ובעיקר לשאר הפעולות הרגילות- office, internet וכו'. נוסיף את העובדה שיש לי הנחות על כרטיסי asus : ati או nvidia. וגם אני מהפנאטים של אסוס (לטוב ולרע..) אז רציתי לשאול על איזה כרטיס שלהם אתם ממליצים? בנוסף אני יכול להשיג את הכרטיס A9550 TD Radeon Ati 128MB DDR 400MHz ב- 300 ש"ח. האם הוא יספיק? או שאתם מליצים על משהו קצת יותר חדש ויקר שביצועיו הרבה יותר טובים? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by metallica,

שלום רציתי לישאול איך אני עושה בדיקה ל9800GTX + אם התוכנה הזאתי ואיזו גירסאת ניסיון להוריד והאם זה יכול לסכן את המחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. Started by ohad_y,

אהלן חברים.. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח אפשר לחרוג קצת.. הכרטיס ישמש למשחקים ולצפייה בHD מידי פעם.. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2570 אשמח לעוד הצעות ותודה רבה,ואני מחפש רק GEFORCE.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by the brick,

אבא שלי רוצה להמיר את קלטות הוידאו הישנות לדיסקים של DVD המחשב שיש הוא P4 2.4GHz זכרון 512Mb מישהו מכיר כרטיסי טלויזיה מתאימים, יכול להגיד יתרונות וחסרונות של usb לעומת PCI מבחינת נוחות התקנה ועבודה לעומת איכות או כל מידע אחר... חוץ מזה האם צפויות בעיות בגלל המחשב? או שהוא אמור להספיק? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל,שיהיה סבבה עם איכויות טובות שיריץ משחקים סבבה כאלה, כמובן תושבת PCIE עם מומלץ עם קירור טוב שיספק אותו (במסגרת התקציב (1500שקל)שהוצב)., תודה אחים, אבי

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  14. הכבל שאני מחפש הוא למצלמת וידאו דיגיטלית של JVC עכשיו הכבל מצד אחד הוא פיירוייר רגיל ומצד שני הוא צריך להיות קטן יותר בצורת ריבוע רו משהו כזה... חיפשתי בכל החנויות שחשבתי עליהם (אופיס דיפו וכל אלה) ואין כבל מתאים אני ישמח אם תגידו לי חנות ישירה או אפילו מהאינטרנט... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by idanaz,

שלום לכולם אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף לי לרכוש המחשב שלי חלש יחסית AMD 3200 2GIGA RAM ASUS A8N-E 939 GT6600 GIGABYTE librty enrmax 400w במקום ה6600 איזה כרטיס עדיף לי לקנות ? asus en8800gs 384mb top מאייבורי ב 566 ש"ח 3850connect 3d 256mb מפוקס פי סי ב 500ש"ח palit 8600gts 256mb מטמס ב 385 ש"ח palit 8800gs/9600gso 384 mb מטמס ב 472 ש"ח forsa 9600 gt 256mb מטמס ב495 ש"ח (לאמכיר את החברה) למטרת משחקים וסרטים שיסחוב לי שנה עד לשדרוג המחשב כמובן שעוד הצעות יתקבלו בברכה תקציב 550 ש"ח עם חריגה קלה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8506 Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 PCX 256MB PCI-e Leadtek WinFast PX6600TD PCIe GeForce 6600 256MB Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256D Bulk והאם יש כרטיס יותר טוב משלושת אלו עד 700 ש"ח רק pci-e... תודה...

17. אני חושב להחליף את המסך גרוטאה שיש לי... (אני לא אנקוב דגם.. כי אין לי כוח שיכנסו ויכוחים לא רצוניים..) ולעבור למסך LCD. אז ככה חובה DVI חובה זמן תגובה שמתאים למשחקים ושיפיק את המיטב מ ה 6800 שלי.. בלי להתפשר על יותר מדי בתחום הטקסטואלי..(אתרים וכו) וחובה שיהיה אותו בארץ >< אני מחכה כבר כמה חודשים לקנות מסך! ומשום מה המסך היחידי שנראה לי מתאים לא נמכר כאן.. Hunday L90D+ ...

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by tal_levi1000,

אני רוצה לקנות את ה 78GS (עדיין לא בטוח איזה חברה אבל כנראה של EVGA) אבל שמעתי שבדגם XXX של החברה XFX יש בעיה קטנה עם המאוורר שהם השאירו איזה חתיכת פלסטיק מתחת למאוורר וזה עושה שם רעש מעצבן השאלה שלי היא אם זה יהיה בכל המודליםאו רק בזה של XFX כי המאורר והגוף קירור של כל המודלים הם אותו דבר רק מחליפים את הלוגו ואת הצבע השאר אותו דבר תודה מראש טל

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by McJ,

שלום....היום התקנתי את הקירור של זלמן לכ.מסך שלי... הטמפ ירדה ב20 מעלות אבל בזמן משחק(בדקתי בספלינטר סל) יש כל מיני נקודות לבנות ועצמים(נגיד פתאום יש משו שניראה תכמו מוט) שלא שייכים...למישהו יש מושג מה קרה? אולי הגוף קירור לא יושב טוב? השתמשתי גם בAS3(עם זה משנה)

20. ז"א איזה כרטיס המערכת שלי תנצל ממש עד סופו, כך שלא יהיה הבדלים גדולים יחסית למעבדים חזקים יותר. דרך אגב OC ל3.0 וניצול הזכרון נותן פוש רציני למערכת. הראשון זה בלי השני עם כמו שאתם יכולים להבין. קבלו: הא שכחתי שהמפרט לא בחתימה.. 2.4B MSI 865PE Dual 512MB DDR 333 (256*2) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  21. היי אנשים, התחלתי לשחק FEAR combat ברשת עם כמה חברים. הקטע הוא שהם כל הזמן הורגים אותי... יכולות להיות כמה סיבות שהראשונה שבהן היא שאני חרא שחקן... אבל: כמעט כל הזמן נדמה שהם רואים אותי הרבה יותר מוקדם, והשאלה שלי היא זו: האם יכול להיות שבגלל שאני משחק עם כרטיס מסך On board (ASUS M2A VM-HDMI( אז מה שאני רואה הוא ב Delay קטן (שניה)? אני חייב לציין שהמשחק רץ חלק בלי תקיעות או מריחות. אם אוסיף כרטיס מסך, הביצועים של המשחק ישתפרו מבחינת מהירות? אם כן, איזה כרטיס מסך ממולץ וזול יש? לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI מעבד : AMD 4800 זכרון: 2GB תודה רבה, אייל

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by rbaron,

שלום. אני בונה מחשב חדש ולפי המלצת הפורום פה נירא לי שאני ילך על: athlon 640 ו gigabyte ga-870A-UD3. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמו GTA IV באיכות טובה + סרטי HD, חשוב גם שהכרטיס יוכל להתחבר ל2 מסכים בו זמנית (מסך אחד עם חיבור VGA ואחד עם DVI)(לא חובה החיבורים האלה מקסימום יש מתאמים) המסכים הם אחד 22'' ואחד 19'' לא יודע בדיוק באיזה רזולוציה. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (לא יותר יקר מ500 ש"ח)

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by azsxazsx,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים כרגע שתיהם 8800gt רק איזה גרסא... GeForce™ 8800GT Sonic GeForce™ 8800GT Super+1GB ואם מישהו יודע איזה גרסא של איזה חברה הכרטיס הזה הכי טוב שיגיד תודה .

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  24. הסקר דיי ברור ... עם נגיד אתם משחקים ב כמה אז שימו את זאתי שאתם משחקים בה הכי הרבה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים