כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1033435245.htm או http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1538350457.htm או משהו אחר בסביבות המחירים
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם מהיר יותר: דריברים של הספק למשל :דרברים של GAINWARD FOR TI4200. או Nvidia's 41.09. לפי דעתי זוהיא התלבטות של הרבה, אז חוו את דעתכם ואולי גם נסיונכם . יאיר.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב אז השאלה הראשונה נוגעת לחיבור כ. המסך לטלויזיה, יש לי כרטיס GeForce 2 MX 400 של Hercules עם יציאה לטלויזיה ויש לי כבל שנכנס ליציאה של הטלויזיה על הכרטיס מסך, אבל הוא קטן מדי בשביל הכניסה של האנטנה בטלויזיה והוא לא נכנס. רציתי לדעת איזה כבל בדיוק אני צריך. לגבי השאלה השניה, אני רוצה לקנות כ. מסך Radeon 9500 Pro ואין לי מושג איפה אקבל את השירות הכי טוב ואת המחיר הכי טוב, אז אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי חנויות ממכם, עדיף קרוב לנתניה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יום חמישי אני נוסע עם אחותי לקנות למחשב שלה כרטיס שבחרתי שלדעתי יהיה הכי טוב לצרכי שימוש במחשב שלהם פרטי הכרטיס לפי מה שמופיע באתר: nvidia geforce fx 5600 gpu 0.13 micron 128-bit studio-precision color* agp x8* 4pixels rendering pipeline pixel shader 2.0 vertex shader 2.0 63-phase video scaler directx 9.0 support \ opengl 1.4 graphic core 256-bit memory interface 128-bit ddr mem bandwidth 8.8 gb\s fill rate 1.3 billion verticies 81 million operations per sec 1.03 trillion effective mem clock : 550mhz core frquency : 325mhz ramdacs (each have 2) 400 אוקי אז הכוכבית שציינתי למעלה שואלת האם השורה הזאת אומרת הזכרונות 128ביט, או מה זה מתכוון? והכוכבית השניה שואלת האם יהיה …
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני עובד כבר מספר שנים עם שני מסכי CRT 17 והגיע הזמן להתחדש. הדילמה היא אם כדאי להשקיע במסך 19 ולוותר על נוחות מסויימת או לקנות באותו מחיר פלוס קצת שני מסכי 17. התקציב שלי הוא 5Kש"ח עם אפשרות חריגה. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה (19 אחד או שני 17)? חשוב לי שהם יהיו עם DVI ואם אפשר גם D-SUB וכניסת קומפוננט. רמקולים ממש לא חשובים לי ואני אפילו מעדיף שלא יהיו כדי שהמסגרת תהיה כמה שיותר דקה. מסגרת דקה מאוד (כמו שציינתי בסעיף הקודם) כדי שיהיה רווח מינימלי בין המסכים. אפשרות תליה על הקיר. זה מה שעולה לי לראש כרגע. אני אשמח לשמוע עוד נקודות שלא חשבתי עליהם ובכלל המלצות. נ.ב יש מקום שבו אפשר ללכת להתרשם ממגוון רחב של מסכים (וחברות)?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שני כרטיסי מסך מעולים. הABIT יקר ב30 ש"ח. מה אתם אומרים? ABIT http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=160 ELSA http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=256
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נתבקשתי להמליץ לחברים שלא מבינים במחשבים, על מחשב חדש. בשלב מסויים הם ננעלו על חנות מסויימת שהיה להם (לא ישירות) נסיון טוב איתה, וחשוב להם לקנות הכל שם. מבחינת כל החומרות למעט מסך, יש לי עמדה ברורה. הבעיה היא, שהמסכים שיצא לי לבחון ואני אוהב, לא מוחזקים באותה חנות ולכן אני נאלץ לבחור מסך מתוך רשימה שלא יצא לי לבחון. סד"ג מחיר: סביבת ה- 800-850 ש"ח. גודל מסך 17 אינטש, CRT כמובן. המועדפים עלי שלצערי אותה חנות לא עובדת עם אותן חברות: Samsung 753DFX Philips 107T הדגמים שנראים רלוונטים שמוחזקים באותה חנות: LG Flatron 700B (טיפה יקר אבל בגבולות הסביר) LG Flatron 700P (קצת יקר, אבל אם אין ברירה הם יעשו את המאמץ ויקנו) LG 710BH (מחיר סביר, למרות שהוא אינו שטוח לחלוטין יש לי תחושה…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מצלמה אלחוטית קטנה, שמשדרת למקלט שאפשר לחבר לטלויזיה אני מעוניין לקלוט את השידורים שלה במחשב (כולל אפשרות להקליט וידאו ממנה למחשב) האם יש בנמצא בשוק איזה התקן\כרטיס קטן וזול שאפשר לחבר למחשב לצורך זה ? בלא יותר מ-200 שקלים ? (יש לי כרטיס מסך GE-MX440, שמוציא אמנם החוצה מהמחשב לטלויזיה, אבל אין לו כניסה לוידאו מבחוץ (הוא VO ולא VI)
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
המפרט שהולך להיות Intel Core 2 Duo E8400 Tray Gigabyte GA-EP43-S3L Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD Antec Sonata III 500W השאלה היא האם לקחת 9800GTX או 4850 ? או בכלל להשקיע עוד קצת ב 4870?? האם זה משתלם? ויראו הבדל ממשי
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בלי קשר לקנייה. אני שואל כי הבנתי שתלת מימד אוהב Hz גבוהים והCRT לוקח את הLCD בזה. עוד שאלה אם אני שם 60Hz בCRT מול ה60Hz של הLCD מי לוקח?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כרטיס מסך בסביבות 700 ש"ח שיהיה חזק טוב ושישאר להרבה זמן
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ערב מקסים לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב כולל מסך 22 חדש. השאלה הנשאלת היא האם כרטיס 4870 בודד (כרגע) יכול להחזיק משחקים ברזולוציות מתאימות לגודל המסך?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף לי לרכוש המחשב שלי חלש יחסית AMD 3200 2GIGA RAM ASUS A8N-E 939 GT6600 GIGABYTE librty enrmax 400w במקום ה6600 איזה כרטיס עדיף לי לקנות ? asus en8800gs 384mb top מאייבורי ב 566 ש"ח 3850connect 3d 256mb מפוקס פי סי ב 500ש"ח palit 8600gts 256mb מטמס ב 385 ש"ח palit 8800gs/9600gso 384 mb מטמס ב 472 ש"ח forsa 9600 gt 256mb מטמס ב495 ש"ח (לאמכיר את החברה) למטרת משחקים וסרטים שיסחוב לי שנה עד לשדרוג המחשב כמובן שעוד הצעות יתקבלו בברכה תקציב 550 ש"ח עם חריגה קלה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175 גודל מסך:19 inch LCD עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתאים למערכת שיש ברשותי . amd3800x2 2GB ram m2n-e enermax liberty 400W יספיק? x1800xt יעבוד? או צריך לשדרג משהו?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס מבין השניים לקחת..על פניו אותו כרטיס רק יצרנים שונים..האסוס שח 445 לעומת 410 של MSI המחיר לא חשוב לי אלא רמת האמינות ..יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס והוא זיהה לי את הכרטיס כ ATI 4800 SERIES .. התקנתי גם את הדרייברים החדשים של CATALYST 8.9 וזה עדיין לא עזר ... הסיבה העיקרית שזה מפריע לי היא שבנוסף לזה אני לא מצליח להפעיל את ה 3DMARK 06 (נתקע ברגע שהוא פותח את המסך טעינה ורושם Please wait while 3DMark scan your system Configures) ובAQUAMARK 3 הוא רושם עושה לי שגיאה באמצע הבדיקה ... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה בעסההה ! אתמול באתי להעדכן את הדרייבר שהיה לי (8.1) ל 8.3 הורדתי אותו התקנתי ובסוף ההתקנה הוא רושם לי את התמונה שלמטה. טוב, אמרתי נתעסק עם זה מחר, כיביתי את המחשב, היום אני מדליק אותו, אין כ.מ ! הוא לא מזוהה, אני מתקין את 8.3 אותה הודעה מנסה את 8.1 לא עובד גם כן !! גם 7.1 לא עובד, קיצור לא יודע מה לעשות ואני בלי כ.מ ! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה מומלץ כי אני רואה שכולם ממליצים בפורום על 8800 אבל אני חובב ATI אז מתלבט..איזה כרטיס ATI מקביל ובאותה רמה יש ל 8800? ואיך אנייודע אם הכרטיס מסך עבר אוברקוק בחברה והאם לקנות כרטיס כזה תןדה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מפה: http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=9&ParentID=0 איזה כרטיס הוא הכי חזק פה בטווח המחיר 1300 +-? תודה ! חשבתי לקחת אותו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1190 או אותו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=967 מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
NVIDIA החצופה קנתה את אותה חברה וישר הסירה את האתר של AGEIA הסירה את כל הדריברים עכשיו בשביל להישתמש בכרטיס חייב לקנות כרטיס מסך של NVIDIA כי הם שמו את התמיכה בתוך הדריברים שלהם אפילו באתר של אנוידיה לא מצאתי שם דריברים ונגיד ויש איזה אתר ששמר את הדריברים הישנים בעתיד אי אפשר לעשות עידכון למי שיש לו כרטיס מסך של ATI...
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המחשב שלי מחובר לטלויזיית 720P (רזולוציה 1360x768). מאחר וזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלויזיה (וה-native), אני מעוניין לדעת האם בכלל שווה להשקיע הרבה כסף בכרטיסים יקרים שבתכלס מיועדים לרזולוציות גבוהות יותר (1080P) ולא ל-720. בנוסף אשמח לקבל המלצות לכרטיסים ספציפיים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שיתמוך גם ברזולוציות של מסך 24" רחב אני יודע שאפשר להשתמש בזה שעל לוח אם אבל אני מעדיף כרטיס נפרד עם זיכרון משלו. הכרטיס מיועד למחשב לעיבוד גרפי ותמונות.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את כרטיס המסך 9800gtx+ 1gb של ג'יגהבייט. בנוסך לכרטיס עצמו, קיבלתי כמה דברים, ואחד מהם היה קבל שמחברים ללוח אם , עם שני חוטים דקים, אדום ושחור, על החיבור של השחור כתוב GND ועל החיבור של האדום כתוב SPDIF מישהו יודע מה מטרת כבל זה? האם הוא הכרחי? תודה רבה =]
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-