עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. הבנתי שלבעלי LCD 17 מספיק גם הGT השאלה אם עוד 3 שנים הGT יהיה חזק כמו הGTX?? ואם שווה ההפרש מחירים בין שני הכרטיסים (700 שקל...) תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  3. לא הצלחתי למצוא פירוט של היציאות שיש בכרטיס, בגדול מה שאני צריך זה לחבר את המחשב בצורה הבאה:מסך אחד הוא המסך מחשב שיש לו רק חיבור DVI והמסך השני זה ה LED שיש לו חיבור HDMI ואני צריך שהחיבור יעביר גם סאונד. זה אפשרי? איפה אפשר לראות איזה יציאות יש לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by havlin,

שלום רציתי להתיעץ האם כדאי ליקנות החודש כרטיס מסך כמו x1900xt/xtxובמחירים האלו או כדאי לחכות ל-dx10 והאם המחירים יהיו בסביבות ה-xt/xtx בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by ronenec,

אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by nemo9439,

מישהו הצליח להריץ AirXonix עם ה6800GT? אני ניסיתי להריץ את המשחק והיו ארטיפקטים נוראיים,אני לא יודע אם הבעיה אצלי או במשחק ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by The-Fox,

חבר טוב שלי נמצא לפני רכישת מסך LCD שמיעוד בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים. עכשיו 2 המועמדים העיקריים הם ה 930B Viewsonic החדש וה NEC 1980FXI שלפי מה שקראתי ברשת הוא המסך הטוב ביותר כרגע לשוק הביתי הגבוהה. עכשיו מצאתי את ה NEC ב 3889 ש"ח כאן (מומלץ לפתוח ב IE) וה 930B עולה כ 3600 ש"ח ההבדל כמעט 400 ש"ח. עכשיו השאלה היא מי יותר טוב, ואם במידה וה NEC טוב יותר אז אין לו בעיה להוסיף את ההפרש. מה שכן אם יש איזהשהוא מסך שעדיף על שני אלה בתקציבים דומים אני אשמח לשמוע. לפי מה שאני רואה מסקירות ה NEC טוב יותר וההפרש מצדיק את הקניה, אך אני רוצה לקבל חוות דעת נוספת, אני מבקש המלצות שמבוססות על ניסיון בבקשה ! תודה רבה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. מה קורה חברים? תראו יש לי את המסך LG L1720B הוא יושב לי על השולחן מחשב,והשולחן לא כל כך יציב..כשאני מקליד המסך רועד כזה בגלל הויברציות של השולחן...דבר כזה יכול להזיק למסך או משהו? כדאי לבנות לו מדף בנפרד או שזה בסדר ככה? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by xena,

אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by מוטי,

קניתי במרדנית מחשבים R9600 ULTRA של GIGABYTE ואני רציתי להחליף אותו לR9800 PRO128DD יש לך רק של GIGABYTE הוא עולה 1670 ואין אפשרות להחזיר תכרטיס ולקבל תכסף חזרה רק לקחת כרטיס אחר במקום האים ה9800 PRO של גיגה בייט שווה משהו? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by lmlm,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח כנראה אני אעשה לו איזה OC (אז צריך שהוא יהיה לו מאורר טוב) ושיהיה בחיבור AGP תודה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by PUSHPUSH,

אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי(8800GTX OC1 BFG אמרו ליל קחת את זה( Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led זה מספיק טוב או שאני צריך משהו יותר טוב אם כן תגידו לי איזה בבקשה , תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Systema,

השאלה בכותרת- מחשב P3 עם 6200 מסוגל להריץ סרטי 720P?

15. Started by moshemaman25,

היי צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך תקציב 1000 שח. זה המחשב שלי[18:04:36] Johnny: Motherboard:GA-EP45C-DS3R [18:04:54] Johnny: Source: Spyre Black-Eagle 550W [18:05:05] Johnny: Processor: E8500 [18:05:26] Johnny: Memory:4GB DDR2

16. Started by overload,

(קודם כל , עשיתי חיפוש ומצאתי רק תשובות ישנות מאוד ולא רלווונטיות) מה הוא ה6600 (לאGT) ל AGP הכי טוב היום במחיר של 700-800 שקל? והאם ה256 MB שווה את ה 100-150 שקל הפרש לעומת ה128MB? זה הכי טוב שמצאתי עד עכשיו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# Gigabyte GV-N66128DP GeForce FX6600 128MB Bulk במחיר של 750 שקל אבל שמעתי שהקירור שלו חלש. זה נכון?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by tamir950,

קניתי מחשב חדש עם הכרטיס hd 2400 pro הוא מפעיל לי משחקים חלק ועל רמת גרפיקה גבוהה אבל כשאני משחק יש הרבה קטמים שחורים כאלה שנעלמים וחוזרים...איך שפעם היו סרטים במצלמות ישנות ותמיד היה כל מיני כתמים שחורים כאלה ככה זה גם אצלי...עדכנתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עוזר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Leadtek PX8800GTS 640MB TDH PCIE מחשב בסדר גמור, אבל הוא אומר שאי אפשר להפעיל את המשחק עם HDR AA יחד, ואמרו לי שבכרטיס שלי כן אפשר, בואו תסבירו לי שוב בבקשה. ודבר שני, עם הכרטיס הקודם שלי 6800XT שחקתי באובליביון 4 על פול הגדרות אבל המשחק היה מלא טעינות ואי אפשר היה לשחק. שחקתי עם הכרטיס החדש שלי עכשיו, המשחק רץ כל כך חלק (כן הגדרות על פול - בדוקקקק) הכרטיס מסך שלי חושב שאני משחק דום 1 איך זה ה-ג-י-ו-נ-י

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by Idanp,

איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  20. קניתי מחשב נייד יד שנייה ממישהו ובדקתי את החומרה ובכרטיס מסך רשום Mobility Radeon איזה כרטיס מסך זה? באיזה directx הוא תומך? איזה משחקים אני יכול להריץ עליו?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by DOGMA,

Issues Resolved in Version 84.20 The following are changes made and issues resolved since driver version 84.12: Added support for the following products: GeForce 7900 GTX/GT (PCI-E) GeForce 7600 GT (PCI-E) GeForce 6800 GS (AGP) GeForce 6800, Windows XP: FixedHanger textures in space maps are not rendered in Star Wars Battlefront 2. Windows XP: Increased performance when playing F.E.A.R with antialiasing enabled. ftp://download.nvidia.com/windows/84.20

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by ben389,

אני עובד כבר מספר שנים עם שני מסכי CRT 17 והגיע הזמן להתחדש. הדילמה היא אם כדאי להשקיע במסך 19 ולוותר על נוחות מסויימת או לקנות באותו מחיר פלוס קצת שני מסכי 17. התקציב שלי הוא 5Kש"ח עם אפשרות חריגה. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה (19 אחד או שני 17)? חשוב לי שהם יהיו עם DVI ואם אפשר גם D-SUB וכניסת קומפוננט. רמקולים ממש לא חשובים לי ואני אפילו מעדיף שלא יהיו כדי שהמסגרת תהיה כמה שיותר דקה. מסגרת דקה מאוד (כמו שציינתי בסעיף הקודם) כדי שיהיה רווח מינימלי בין המסכים. אפשרות תליה על הקיר. זה מה שעולה לי לראש כרגע. אני אשמח לשמוע עוד נקודות שלא חשבתי עליהם ובכלל המלצות. נ.ב יש מקום שבו אפשר ללכת להתרשם ממגוון רחב של מסכים (וחברות)?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  23. תסבירו לי למה במפרטים וכמעט לא נותנים בכלל x700 בגירסותיו ? אפשר איזה בנצמרק שמראה מה יותר טוב מהכרטיסי מסך האלו ולמה הם משתווים וכול זה ........

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. היי מה קורה תקשיבו יש לי אלף שקל תקציב לכרטיס מסך עכשיו בכסף הזה אני יכול ליקנות X800 או שאני יכול ליקנות X700 של אסוס ויש יותר מידיי דגמים מה אני יכול ליקנות עד 1000 ולא להיתפשר על משהו גרוע מה כבר אי אפשר ליקנות כרטיס מסך כמו שצריך באלף שקל!? PLZZ HELP

• 8 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים