כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה חודשים דווח פה על ירידת מחירים לכרטסי ATI, מתי זה יקרה ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי (MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC). יש לי מערכת קצת ישנה אבל עובדת בסדר ומחוברת לטלוויזיה ישנה עם S-VIDEO. אני רוצה לשדרג את הכרטיס בלי הרבה בלגנים ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך PCI-E עם יציאת S-VIDEO. בנוסף, אם כל מה שזמין יקר מידי עם שיפור לא משמעותי בביצועים - אשמח לשמוע דעתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe ויש לי בביוס בקטגוריה של Advanced -> Chipset יש לי שם Graphic Aperture Size והערך שלו מכוון על 64mb עכשיו יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce 5600FX ורציתי לדעת מזה האופציה הזאת בכלל והאם היא קשורה לכרטיס מסך ? אם כן האם עלי לשנות אותה לערך גבוה יותר ? (יש לי עד 256 מגה אפשרות להעלות את הערך הזה)
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. הבנתי שלבעלי LCD 17 מספיק גם הGT השאלה אם עוד 3 שנים הGT יהיה חזק כמו הGTX?? ואם שווה ההפרש מחירים בין שני הכרטיסים (700 שקל...) תודה מראש install
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של : nVIDIA® GeForce4 MX440SE, 64MB DDR SDRAM (ChainTech) http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=81 ולוח אם של ASUS p3v4x pentium III 733 שניהם תומכים ב- X4 וגם ב- BIOS מוגדר ה- AGP כ- X4 אך משום מה בתוכנות מידע על המערכת הוא רשום כ- X2 האם זוהי בעיה ? האם ניתן להריץ זאת על X4 ולקבל מהירות טובה יותר ? או שזה לא קשור ? תודה. :
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי radeon 9800NP אני משתמש בדריברים של אומגה לאחרונה הכרטיס נדפק לי או לא יודע מה..והוא מתחיל להראות לי קישוטים ומריחות במשחקים ובוינדוס זה היה בסדר גמור תמיד ובשבוע האחרון זה התחיל מה יכולה להיות הסיבה? במקרים כאלה מחליפים כרטיס ? יש לי אחריות לעוד שנה+
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפני מס' שבועות קיבלתי מחשב עם הכרטיס הנ"ל, עד עכשיו עבד בסדר גמור... היום ששיחקתי GTA IV המחשב קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט לאחר מכן ששיחקתי שוב זה קרה עוד פעם... ואח"כ מבלי ששיחקתי, סתם גלשתי באינטרנט המחשב פשוט קפא וזה רשם לי שגיאה כלשהי עם ה-ATI... אח"כ המחשב לא נדלק בכלל, היו רק צפצופים.. נתתי לו לנוח ואחרי זה הוא עבד. הטמפ' במנוחה של הכרטיס 45 מעלות.. וזאת גרסת ה-VAPOR X עם הקירור אם זה משנה הספק כוח הוא Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) הדרייברים הכי מעודכנים שיש.. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אחריות על הכרטיס כמובן...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מיהם הספקים הרשמיים לארץ של שתי החברות הנ"ל??
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חבר טוב שלי נמצא לפני רכישת מסך LCD שמיעוד בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים. עכשיו 2 המועמדים העיקריים הם ה 930B Viewsonic החדש וה NEC 1980FXI שלפי מה שקראתי ברשת הוא המסך הטוב ביותר כרגע לשוק הביתי הגבוהה. עכשיו מצאתי את ה NEC ב 3889 ש"ח כאן (מומלץ לפתוח ב IE) וה 930B עולה כ 3600 ש"ח ההבדל כמעט 400 ש"ח. עכשיו השאלה היא מי יותר טוב, ואם במידה וה NEC טוב יותר אז אין לו בעיה להוסיף את ההפרש. מה שכן אם יש איזהשהוא מסך שעדיף על שני אלה בתקציבים דומים אני אשמח לשמוע. לפי מה שאני רואה מסקירות ה NEC טוב יותר וההפרש מצדיק את הקניה, אך אני רוצה לקבל חוות דעת נוספת, אני מבקש המלצות שמבוססות על ניסיון בבקשה ! תודה רבה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כרטסי מסך חיצוני של אינטל, משתמש בטכנולוגיה חדשה. כתבה בפוקטhttp://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=221593
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך תקציב 1000 שח. זה המחשב שלי[18:04:36] Johnny: Motherboard:GA-EP45C-DS3R [18:04:54] Johnny: Source: Spyre Black-Eagle 550W [18:05:05] Johnny: Processor: E8500 [18:05:26] Johnny: Memory:4GB DDR2
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אנשים ! לפני כחודש קניתי רדאון 9800PRO של חברת POWERCOLOR. היו בעיות ונאלצתי להחזיר אותו לחנות. עכשיו אני רוצה לקנות את ה-6600GT (היה פה דיון על זה), עכשיו השאלה היא - אם המפרט של הכרטיס זהה, האם יש עדיפות לכרטיס של LEADTEK על POINTOFVIEW ? שאלה ממש דחופה ובבקשה - להגיד את האמת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם אני אמור לקבל איזושהיא הודעה על המסך? יש לי x1900xt ואין לי תצוגה שאני מפעיל את המחשב אבל נורית הלד האדומה עובדת וגם הקירור עובד... האם זה כנראה בעיה בכרטיס מסך??
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
(קודם כל , עשיתי חיפוש ומצאתי רק תשובות ישנות מאוד ולא רלווונטיות) מה הוא ה6600 (לאGT) ל AGP הכי טוב היום במחיר של 700-800 שקל? והאם ה256 MB שווה את ה 100-150 שקל הפרש לעומת ה128MB? זה הכי טוב שמצאתי עד עכשיו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# Gigabyte GV-N66128DP GeForce FX6600 128MB Bulk במחיר של 750 שקל אבל שמעתי שהקירור שלו חלש. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, ערב טוב. שאלה לי פה לח'ברה המתמחים יותר. מ ההבדל האמיתי בין כרטיס מסך של מחשב לבין כרטיס מסך של קונסולה. הנושאים שברצוני לדעת (הבדלים בין כרטיס מסך הכי חזק של המחשב לכרטיס מסך הכי חזק של קונסולת משחקים) - מהי מהירויות של FSB מהירות תמונות לשנייה. - האם מחשב מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים, מבחינת מהירות, צבעים ותמונה. - למה כן משתלם לי לקנות כרטיס מסך ב3000 במקום לקנות קונסלת משחקים (בכל מקרה מי שמקיע סכום כזה מן הסתם זה לגרפיקה טובה למשחקים) - מה העלויות וההבדלים במחירים - מה אתם ממליצים לי לקנות - מה הכרטיס מסך הכי טוב של המחשב ושל הקונסולה (כמו שרשמתי בנושא ה-4 הבדלים בעלויות כמובן) - כל כמה זמן מעדכנים כרטיס מסך של קונסולה (כי לפי הידע שלי כרסיך מסך של מחש…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי Gecube Ati Radeon X1050 256MB AGP נמכר כאן לידי ב- 273 ש"ח . מה שמתאים לתקציב פחות או יותר . זה יכול להריץ משחקים כבדים ? (אני לא מבין כלום במשחקים . זה לא בשבילי) . אשמח לכל חוות דעת . תודה .
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר(בזמן שבו יתחילו לבוא המשחקים השווים..) וגם בנתיים המחירים ירדו קצת ככה שיהיה אפשר לקנות את אותו מחשב רק זול ב500 שקל מעכשיו... בקיצור חשבתי ללכת על הGeForce 8600GT כי הבנתי שה8600GTS זה בזבוז כסף ואין הפרש ביצועים גדול(נראה אולי אם המחירים ירדו בהרבה אני יחשוב על 8800 GTS). אבל במחשבה שנייה אולי כבר כדאי לחכות לR650 שבתקווה, ותקנו אותי אם אני טועה, יעלה אותו דבר ויתן ביצועים עדיפים?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא מצליח להגדיר תצוגה צבעונית בטלויזיה דרך TV-OUT הכרטיס הינו לידטק PX6600TD 256MB. כאשר רק הטלויזיה מחוברת לכרטיס מסך (ללא מסך) הPOST ועלייה של חלונות מוצגים בצבע ע"ג הטלויזיה לאחר העליה של חלונות התצוגה נהיית שחור לבן, מתוך זה אני יוצא בהנחה שהבעיה הינה בדרייבר או חלונות. החלפת סוג שידור PAL או NTSC דרך דרייבר לא עושים שום שינוי הדבר מופיע על שתי הטלויזיות שיש בבית, נבדקו גם שני כבלים שונים המחברים בינהם. כמו כן נבדקו כמה גרסאות של דרייברים ושתי מערכות הפעלה שונות. אחרי כמה דקות של עבודה במצב שחור-לבן מתחילים להופיע כתמים אדומים על הטלויזיה והתמונה מתעוותת טיפה (אתם יודעים, כאילו מעבירים מגנט מול הטלויזיה), הדבר מופיע בשתי הטלויזיות. האם יש לכם רעיונות בנדון? הדבר מוכר?…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לא ההיתי פה מלא זמן חחח כמה שאלות בסיסיות.... 1.מה יותר טוב פלזמה או LCD??? 2. מה צריך לקחת בחשבון כאשר קונים טלוויזה ? אם אז ככה... אני הולך על טלוויזיה (פלזמה או LCD) כאשר האיכות זה הגורם הכי חשוב פה! טווח מחירים 6,000-10,000 עד 28 אינץ .... תודה רבה....
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום של כ-700 + ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים בעיקר, אני צריך המלצה לכרטיס, תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הפכתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ללא זמין בטעוצ ומאז אין לי תצוגה אז אני לא יכול להחזיר את זה מה אפשר לעשותת?? =/
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש לדעת את מהירות התגובה של המסך אבל אני פשוט לא מצליח למצוא את זה למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של INNO3D GEFORCE4 MX440 עם יציאת VGA ו SVIDEO. ראיתי שיש בכרטיס מקום למחבר DVI (וכל הרכיבים סביבו נראים מחוברים). האם לדעתכם, אם ארכיב את מחבר ה DVI הוא יתפקד? חיפשתי סכמות חשמליות ולא מצאתי כך שזה הימור. מה דעתכם? ALOOON :s05:
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איזה jinx! חיכיתי כל כך הרבה זמן למשחק ובסוף הוא לא יעלה על הכרטיס מסך שלי
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-