עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי את הכרטיס Leadtek 6800 GT והוא עובד פיצוץ אבל אני יודע שיש צינורות עיבוד אבל מעולם לא ראיתי תוכנה שמראה לי כמה צינורות עיבוד יש לי ואיך אני פותח כאלו שסגורים... אשמח לקבל עזרה עם תוכנה או מידע כלשהוא.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. יש לי: core 2 duo e4300 asrock dual seires starex ddr 2 667 1gb עכשיו אני משחק בעקרון על 1024x768 אולי גם ישים איזה AA קטן...לא משהו קריטי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיריץ COD4 וAssassins Cried ב500~ שקל...יש מצב? תודה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. Started by shainov,

שלום לכולם ושבת שלום. ברשותי כ.מסך מסוג TWINTECH AC XT GTX 260 ויש לי שאלה: בנוגע ליציאת הHDMI מחובר לLCD של MARANTZ HDTV ואיני מצליח משום מה לראות דרך הכרטיס..(יש לציין כי דרייבר מותקן+PHSIX 186.18 וכי בדרייבר אני רואה את הטלוויזה פשוט הכ.מסך לא מקרין לה שום דבר..)

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by yoavmash,

יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד E6550 כרטיס מסך GF 8400GS 256MB PCIE לוח אם GigaByte GA31MX-S2 זיכרון 2G DDR2 800M ספק כח EZcool 300W מסך 27 אינץ אני רוצה לשחק starcraft 2 המשחק רץ אבל מדי פעם המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך לפי הגדרות מינימום של המשחק דרוש כרטיס מסך 8600 ומעלה אשמח לקבל רעיונות לשדרוג כרטיס מסך שייתמוך את החומרה ויריץ את המשחק ללא תקיעות וכמובן במחיר סביר תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. שלום יש חברה בארץ שמוכרת את הכרטיס...ATI GECUBE RADEON X1950Pro 512MB במחיר מוזר של 1450 ש"ח ..אני לא מכיר את ה gecube לכן יתכן שכאן הבעיה אבל באתר http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=531&model2=540&chart=220אני רואה שביצועיו מעולים... עוד דבר שמוזר לי...רשום שהוא 512 Mb ובמפרט רשום 256mb ddr3... אשמח אם תפתר לי התעלומה... תודה מראש אבי

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by pp12,

מתי ג'יפורס 8800 GTS ו-GTX יוצאים בישראל?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by Andrey22,

משהו לא מובן לי כאן,המשחק הינו OBLIVION. ויש לי את הדרייבר האחרון. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Hack,

שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה וקראתי את הביקורות בFAQ ועשיתי חיפוש אבל זה לא ענה באופן מלא על שאלתי יש לי תקציב של 500 ש"ח איזה כרטיס טלוויזיה יהיה הכי טוב לשימושים הבאים: 1.צפייה בטלוויזיה במחשב 2.הקלטת תוכניות טלוויזיה למחשב מאיכות טובה עד כמה שניתן 3.העברת קלטות VHS למחשב וצריבתם על VCD ואולי אף על DVD עכשיו חשבתי על LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail ועל ה PINNACLE PCTV STEREO RETAIL רציתי לדעת גם איך כל אחד מהם ומה ההבדלים ביניהם? תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by apelt,

שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בכל משחק שאני ארצה, העניין הוא שאני לא הולך לשחק יותר מדי מחוסר זמן ולכן אני לא רוצה להוציא עליו 1000 ש"ח. חשבתי יותר משהו בכיוון ה 600 ש"ח אם זה אפשרי, במידה ולא מה הכרטיס הכי זול שיאפשר לי את זה. המעבד שיש לי:i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח האם: Intel® Desktop Board DZ68DB בנוסף אשמח להמלצה לספק/קירור למעבד אם צריך תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  10. אהלן ראיתי לפני כחודש משהו שקנה אותו ומאוד מרוצה ממנו... הבעיה היא שחוות דעת אחת לא מספיקה לקניית מסך LCD הוא עולה 2450 שח בוואלה שופס... 19 אינץ LCD... מחיר מפוצץ לכל הדעות. השאלה היא מה הוא שווה... אני לא משחק אז ככה שזה לא שיקול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36082 אשמח לקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון אישי. אה, עוד משהו ששכחתי... בתכלס הוא כנראה בגודל של טלוויזיה 21 אינץ. שאני חושב על זה... זה נשמע לי ממש ממש גדול... ולא ממש בריא לעיניים... מצד שני אם זה יהיה LCD אני אוכל לדחוף אותו רחוק יותר כי כרגע אין לי הרבה מקום כי יש לי LG F900P שהוא CRT ויש לו תחת ענק מאחורה. מה אתם אומרים על נושא הגודל המוגזם? תודה, חג שמח יניב

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by crow3d,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך : powercolor Radeon HD5750 1GB VS Sapphire Radeon HD4870 Toxic 1GB שניהם פחות או יותר זהים מבחינת מחיר השאלה היא מבחינת ביצועים , מבחינת צריכת חשמל, ומבחינה טכנולוגית , מה עדיף? הדברים החיוביים אל מול השליליים ובסופו של דבר ברמת העיקרון בסיכום הכללי איזה כרטיס עדיף?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by oranShoshany,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1384

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by kisin,

המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד - Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם - Epox 8KDA3J זכרון - פעמיים DDR 400: 512MB Kingston (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W כרטיס מסך - Geforce Ti4200 אני גיימר ממוצע וכבר הרבה זמן לא נהניתי ממשחק טוב במשב (בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש לי) ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש כדי שאני אוכל להנות ממשחקים לפחות בשנה הקרובה. חשבתי ללכת על הכרטיס ?7800GS 256MB שכתוב פה בפורום שהוא החזק ביותר שיש בשביל AGP. 1. המפרט שלי יחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות? 2. האם ניתן לעשות לכרטיס הזה OC? או שבמפרט שלי עדיף שאני לא אתעסק עם זה? 3. (רק הערכה) אתם חושבים שאני אוכל להנות ממשחקים בשנה הקרובה עם הכרטיס מסך הזה או שאני קונה פה סוס מת שלא יחזיק לי יותר מתקופה קצרה מאוד?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by yhhx,

ATI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR

15. Started by raananan,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות את המסך הזה אז אני צריך שני דברים. 1. מי שיש לו את המסך הזה, אני צריך את המימדים שלו (עומק הכי חשוב). 2. ביקורות על המסך. יש לי בעית מקום. כרגע יש לי 15 אינצ' ואני רוצה 17 אבל אין לי הרבה מקום כאן. הבעיה שבאתרים שונים יש גדלים שונים של המסך ואי אפשר לדעת בברור. אפילו באתר של החברה יש הבדלים. באתר של ארה"ב ושל אנגליה הם התבלבלו בסיווג הגדלים (עומק גובה ורוחב) אז אני צריך שממש תמדדו עם איזה מטר רץ. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by avraham711,

שלום, רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק מורגש בין INTEL CORE I5 2500 ללא OC וgtx 560 ti sli ? אם כן הוא יהיה מורגש או רציני? וזה יכול להזיק באיזשהי דרך? והאם השילוב הזה הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. שבוע טוב. חיפשתי כרטיס מסך, לא יקר. שינגן לי סרטים bluray מלאים. וריפים של 1080p . האם הכרטיס הבא יכול לעמוד במשימות כאלה? רזולוציית 1920x1080p בחיבור למסך lcd 32. צורת החיבור, כבל hdmi מהכרטיס ישירות ל-lcd. SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PASSIVE

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  18. איפה אני ארגיש שיפור, והאם יש סיכון?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by Dalmedigos,

אז ככה.. קניתי שני כרטיסי מסך לחברים שלי.. GeForce 8600 GT 256MB GDDR3 התקנתי את הכרטיסים וראיתי שבעצם לכרטיס יש 512 MB.. שזה בעייתי כי הדגם של ה-512 MB הוא GDDR2 התקשרתי לחברה והם אמרו לי לבוא להחליף.. בכל זאת רציתי להיות בטוח שאני לא טועה וזה באמת GDDR2.. התקנתי אברסט אבל משום מה הוא לא מראה פרטים על הכרטיס מסך... יש למישהו עוד הצעות איך לבדוק את העניין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. היום אני יכל ללכת ולקנות את הכרטיס הזה חסכתי מספיק . משנה שעברה ואפילו יותר פנטזתי לשחק דום שלוש על ההגדרות הגבוהות ביותר ולשחק אותו עם פלטרים וכל הדברים המדהימים האלה ועוד משחקים רציתי לדעת עם הכרטיס הזה יהיה מסוגל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 לתת ביצועים טובים במשחקים החדשים שיוצאים כמו הרינבו סיקס החדש .. או לחכות לדור הבא ולהמשיך לחסוך ...?...

• 12 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by haims84,

שלום לכם אנשים טובים, לאחרונה החלטתי על שדרוג המחשב, ואף סגרתי הכל (CORE I5, 4GB RAM,ATI 4890, לוח GA-P55-US3L וספק 550W של HEC ), כשעכשיו אני מתעמק בנושא הכ.מסך, אני חושש שייתכן ועשיתי בחירה שגויה ... אשמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין 5770 ל4890 (1GB), ועד כמה קריטי הDX11 מול הDX10.1 וכמה אני ארגיש בהבדל ... בקיצור, חוץ מזה שה4890 חזק טיפה יותר, מה עדיף לקחת היום ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. אוקיי , מה שהתחיל כהפתעה נעימה לטובתי מתחיל להראות יותר ויותר חשוד. הזמנתי כ.מסך HD4830 של חברת PowerColor , קיבלתי אריזה סגורה ומנויילנת שהכיתוב עלי היה HD4850. נורא שמחתי כמובן , הייתכן שהבלתי אפשרי קורה! סופסוף טעות לטובתי? , אז זהו שלא. בפנים גיליתי כרטיס שמזכיר מאוד את ה PowerColor HD4830 שראיתי באתרי ביקורות , רק שיש קצת שוני בצבע ובמבנה הקבלים. לכרטיס יציאות רגילות כמו של ה 4830 והבאנדל שקיבלתי היה ... CD של דרייברים. איכשהו נראה לי שקומבנתי , אבל לפני שאני מוציא סתם דיבה. אני צריך עזרה בלאמת חשדות.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Visceral,

שלום, המפרט שלי הוא כזה - E8400 4GB DDR2 4870 1GB הרזולוציה היא 1680X1050. האם שדרוג ל6950 שווה, או שהמעבד ייצור צוואר בקבוק? תודה!

24. Started by PCguy,

חברה אני צריך כרטיס מסך PCIe הציעו לי 6600 או 6600 GT בדקתי וזה מעט יקר לי. איזה כרטיס זול יותר ישנו שהוא מספיק טוב למשחקים? בערך עד 600 ש"ח

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  25. שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים