כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd x2 5000 - ee (65 watt) 2gb (2x1gb) kingston 667mhz gigabyte ga-m59sli-s4 (nforce 590) 2 ide hdd 1 sata hdd 1 sata dvd-rw creative audigy 2 leadtek 8800gts 640mb thermaltake tr2 550watt psu 2 x 120mm themaltake fans thermalte bigtyphoon vx fan אני רוצה להוסיף למערכת הבאה עוד כרטיס מסך בשביל ליצור sli, השאלה היא האם הספק שיש לי כרגע מספיק חזק בשביל להחזיק מערכת כזאת ? שאלה נוספת האם בשביל ליצור מערך sli אני יכול לשים כרטיס מסך של יצרן אחר (לדוגמא שלי זה leadtek 8800gts 640mb, ובחנות יש לו במלאי רק gigabyte 8800gts 640mb), או שאני חייב לשים בדיוק אותו יצרן?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-ארטיפקקי = ארטיפיקטים. יותר ידידותי לקרוא לזה ככה. שלום חברים. חבר מתלונן על הבעייה הבאה: במהלך משחק Cs 1.6 כאשר הוא נכנס לתוך רימון עשן, התמונה קופאת וכל המחשב נתקע, כדי להחזיר את המחשב לחיים הוא חייב לעשות ריסט. לפעמים קורה שהוא נכנס לתוך 2-3 רימוני עשן (מה שאמור להיות יותר "כבד") והכל רץ חלק ולפעמים רימון עשן אחד תוקע לו את כל המחשב. בנוסף הוא טוען שבעבר כששיחק Medal Of Honor , הוא סבל מבעייה שהתיאור שלה נשמע כמו ארטיפיקטים (פריז,צבעים,קוביות וכו'). רציתי לשאול, אילו בדיקות ניתן להריץ, כדי להיות בטוח שהכרטיס מסך תקול? (באיזו תוכנה,איזו בדיקה ולמשך כמה זמן). תודה רבה. יום טוב! עריכה: יש לציין שלעומת זאת, באותו מחשב הוא הריץ Crysis ומשחקים נוספים ושיחק בהם שעות ללא תקלו…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? בלי למה אתה קונה בלה בלה וכל זה... רק אם הוא יכול לסחוב משהו לחודש חודשיים משהו אחרי זה אני מחליף. תודה
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס GeForce 8800GTS 640MB PCIe של leadtek ושל ASUS ?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד E6550 כרטיס מסך GF 8400GS 256MB PCIE לוח אם GigaByte GA31MX-S2 זיכרון 2G DDR2 800M ספק כח EZcool 300W מסך 27 אינץ אני רוצה לשחק starcraft 2 המשחק רץ אבל מדי פעם המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך לפי הגדרות מינימום של המשחק דרוש כרטיס מסך 8600 ומעלה אשמח לקבל רעיונות לשדרוג כרטיס מסך שייתמוך את החומרה ויריץ את המשחק ללא תקיעות וכמובן במחיר סביר תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך שכזה שיש לו גם חיבור DVI וגם VGA
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה : GF8400GS 256MB PCIE לגיימר שרוצה לשחק על הגדרות בינוניות? זה דיי חשוב לי אז מי שיודע בבקשה לענות. תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בכל משחק שאני ארצה, העניין הוא שאני לא הולך לשחק יותר מדי מחוסר זמן ולכן אני לא רוצה להוציא עליו 1000 ש"ח. חשבתי יותר משהו בכיוון ה 600 ש"ח אם זה אפשרי, במידה ולא מה הכרטיס הכי זול שיאפשר לי את זה. המעבד שיש לי:i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח האם: Intel® Desktop Board DZ68DB בנוסף אשמח להמלצה לספק/קירור למעבד אם צריך תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נשרף לי לפני יומיים כרטיס מסך radeon 9800 pro בעל חיבור AGP. כרגע יש לי תקציב בין 400 ל600 שקלים ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה, לא משהו רציני. חיפשתי בKSP וראיתי את ה7600GS ב495 שקלים וזה נראה לי דבר סביר בשבילי. השאלה שלי היא האם שווה לי לשדרג את הלוח אם (של אינטל סוקט סטנדרטי למעבדי פנטיום 4, שכחתי את המספר מצטער) ולקנות כרטיס PCIE בתקציב או ללכת על כרטיס AGP? אני בסך הכל מתגייס בעוד פחות משנה ככה שאני לא צריך כרטיס מסך מטורף אבל מצד שני אם יהיה הבדל עצום בביצועים יש על מה לדבר. אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש וכ"מ חדש אז יעזור אם תתנו לי שמות של דגמים, ואם אתם יכולים (לא חובה בכלל) אז שיהיה אפשר לרכוש את החלקים בKSP או logicpc משום שנוח לי …
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שאלה בכותרת.. כי זה יחסוך לי הרבה כסף לקנות 8800GT או 8800GTS החדש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שאני משחק עם ההגדרות על האיכות הכי גבוהה של Textures במשחק, אני מתחיל לראות כל מיני ארטיפקטים עש שהמשחק פשוט נתקע ואני צריך לעשות Reboot. יש לי את הדרייברים הכי עדכניים של ATI ושל ACTIVEX מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך ניתן לפתור? תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו ז"א כרטיס מסך שלא תומך ב Direct X 10 או לחכות חודש אולי קצת יותר שיצאו הכרטיסים החדשים שתומכים בDirect X 10...? ואם אני יחכה? האם הכרטיסים האלה(שיתמכו ב Direct X 10) יהיו יקרים יותר משמעותית?? והאם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו בעזרת פאץ או משהו שיתמוך ב Direct X 10?? (אני בטוח שלא אבל אני רוצה להיות יותר בטוח חחח) והאם יהיה שווה לקנות את הכרטיסים שיתמכו בDirect X 10 מייד עם יציאתם או שאם אני יחכה חצי שנה מחירים ירד משמעותית ויהיה שווה לחכות?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤598 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤679 מארז: Tagan 188A Black Rubber Coating כמות: 1 - מחיר: ¤182 ספק כוח: Thermaltake 400W RSI V2.2 PFC + 120mm Sata 20/24Pin PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤189 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤920 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤132 מקלדת: LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM כמות: 1 - מחיר: ¤64 עכבר: LOGITECH Premium Optical Wheel Mouse Bla…
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי 6950 רפרנס של HIS ואחרי שפתחתי אותו ל6970 אני לא יכול לשנות את המתח לליבה בMSI AfterBurner אפשר לקבוע את המתח אבל בפועל המתח לא משתנה (נשאר 1.175V במקום המתח הרצוי) עד לפני הפתיחה לא הייתה לי את הבעיה הזאת קראתי שבשביל לשנות המתח אחרי פתיחה צריך לערוך את הביוס, הבעיה שאין לי מושג איך עושים את זה אני מעלה לכאן את הביוס של ה6970, מישהו יכול בבקשה לערוך לי אותו ולשים מתח של 1.25V? תודה! http://www.upf.co.il/file/889155126.html
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני לא יודע אם יש פה את זה כבר אבל אם משהוא יכול לתת לכלל האנשים רשימה לפי דירוג של כל כרטיסי המסך של אינוודיה ואי טי איי רידון. כדי שאנשים ידעו מה טוב ממה ומה עדיף ממה, מהסידרה 7200 עד מה שיצא היום ואי טי איי אקס 800 והלאה. אתם תעזרו הרבה להמון. בלי להתחיל לתת פקודות אבל היתי רוצה סדר רשימה כזאת מה יותר טוב ממה ומיתחתח באותו פירוט על מה היתם מציעים מבחינת מחיר.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
תכנסו בבקשה בati tray tools לhardware ואז לsystem information מה כתוב לכם בDisplay adapter? אצלי רשום רק ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E44) כשאני כמעט בטוח שפעם היה רשום לי radeon 9700 pro... אני לא בטוח שאני צודק אבל זה מוזר,כאילו הדרייברים פתאום לא מזהים את הדגם של הכרטיס וכותבים את הסוג בכלליות...וזה נראה לי מאז ששדרגתי לגרסא הכי חדשה של ati tray tools...אני טועה או שבאמת צריך להיות כתוב לי הדגם שמה?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/call-of-juarez-2.html קראתי את הכתבה ונהניתי מאוד
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי leadtek ti 4200 vivo מישו יודע איך אני יכול לחבר וידאו ולהקליט מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם מהיר יותר: דריברים של הספק למשל :דרברים של GAINWARD FOR TI4200. או Nvidia's 41.09. לפי דעתי זוהיא התלבטות של הרבה, אז חוו את דעתכם ואולי גם נסיונכם . יאיר.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, בעזרת השם אני קונה כרטיס מסך ומארז חדש ביום שישי (נקווה שבאמת אני אקנה) ואני לא יודע על איזה כרטיס מסך ללכת (צריך אחד עם יציאת TV OUT), התקציב שלי הוא באיזור ה 1000עד 1100 גג. אני מעדיף כרטיסים שנמצאים בחנות comp4u כי זה נמצא בכפר סבא ובמקרה של בעיה אני יכול להגיע לשם (לעומת חנויות אחרות) או מחנות אחרת באיזור המרכז, תודה
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כותרת אני רוצה שקט מאוד.. שמעתי שהוא רועש אבל אחרי מספר דק' הוא מפסיק לחפור...
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך כי טוב שיש עד 700 800 שקל הכי הכי טוב
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע את המחשב הזה: מסך רחב "19 שעובד ברזולוציה מקסימלית 1440X900 Q6600 עם 4GB RAM וכרטיס מסך Gigabyte 8800GTS 320mb. שמתי לב שבחלק מהמשחקים נראה שהכרטיס מסך לא מצליח לעבוד במקסימום, ואפילו בhigh לא תמיד. אני תוהה האם הסיבה היא כרטיס חלש שדורש שידרוג, או שיתכן שהמחשב עמוס (משתמש בvista 64) ולכן בעצם לא הכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוק אלא מערכת ההפעלה ושאר הדברים שרצים ברקע. במידה וכן כדאי לשדרג - מה מומלץ בתקציב שבאזור 1500 שקל. (לגבי שדרוג מסך, אני מאוד מרוצה מהנוכחי שלי כרגע ולכן אני לא חושב בכיוון הזה) תודה
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז זה המפרט. כמו שכתבתי 3.5 זכרון. מה אתם אומרים צריך להחליף את לוח האם? או שאפשר לדלג על זה... (המחשב נרכש לפני יותר משנתיים) ממה שאני מבין המעבד והזכרון בסדר, אז אפשר להשאיר גם אם אני אחליף ת'לוח אם. אני רוצה כרטיס מסך טוב. לא חדש ביותר. משהו עם ציון 7-8. המלצות בבקשה. אני מעוניין לשחק במשחקים הנ"ל: left4dead2 cod: modern warfare 2 -multiplayer פירוט מלא של לוח האם במידה ותצטרכו: מפרט תודה רבה נ.ב. לא מצאתי פרטים לגבי ספק הכוח.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-