כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce FX 5200 128 MB 64 bit geforce 4 mx440 64 MB 128 bit ddr אני יודע על ההבדלים בתמיכה ב DX שונים ה 4 תומך ב 7 וה FX תומך ב 8.1 ועל הנייר הוא גם תומך ב 9 אבל מבחינת ביצועים במשחקים פשוטים יחסית שאני משחק בהם (nba 2005 וכו') האם יהיה הבדל ואני ארגיש ביתרון של אחד על השני? ב 3dmark 2001 se יש מבחנים שה gf4 לא יכול לבצע וה FX כן מבצע.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי את אפשרות הOVERDRIVE בX850 XT שלי ולחצתי על Unlock אבל לא עשיתי OVERCLOCK ואני רוצה שהOVERDRIVE יהיה על Lock מידהו יודע איך אני משנה את זה בחזרה לLock מUnlock?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן באתי לחבר שקנה לעצמו את אחד מסכי ה- LCD המובילים של Samsung, וממש, אבל ממש לא אהבתי את התפקוד שלו במשחקים. אז עכשיו הבנתי שאולי הייעוד שלי הוא מסך CRT מצוין, בגלל שאני ממש ממש אוהב לשחק ובגלל שאין לי כסף ל- LCD. בקיצור, נדלקתי על המסך הזה - הוא נראה לי פשוט מצוין, למרות שהוא קצת יותר יקר מהשאר (אבל יותר זול מה- Samsungים) http://www.pch.co.il/docs/pd-326757758.htm זהו בערך, הוא קצת עובר את התקציב שלי. אבל אני רוצה מסך שייתן לי קצב רענון של 100 הרצים לפחות ברזולוציה של- 1024x768. אני רוצה גם מסך שינצל את מלוא היכולות של ה- Radeon9800Pro או יותר חזקים. (הכוונה היא שאני לא רוצה איכות גרועה או פיקשושים בקצב הרענון). ועוד דבר - אני פתוח להצעות, אם יש לכם ה…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שווים משהו? אם מישהו יכול לספק בנצ'ים, כיוון שאני ממש לא יודע לחפש בנצ'ים (ניסיתי, אני אף פעם לא מגיע לתוצאות של גראפים שמשווים לכרטיסים אחרים. אף פעם!).
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הכרטיס חדש, והמאוורר נראה כאילו לא עובד אם תשימו לב ב everest ב cooling fans ל 6800GT לא מופיע המאוורר כמתפקד... והטמפ' גבוהה ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של מאג שמתחיל להראות סימני גסיסה... אז הגיע הזמן לקנות מסך חדש ! מצאתי משהו מחבר שלי אבל אין לי שום מושג במסכים אני יביא לכם את הדגם ואם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד מאוד הדגם הוא IBM P260 אני יודע שהוא 21" אבל לא יודע כלום בנוסף... אך הוא למשחקים ? זה הכי חשוב... תודה מראש לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס 8800GTS 512 G92 OC מה שקורה אני משחק rise and fall או Mediveal 2 total war שני משחקים בהם יש ריבוי של יחידות על המסך. ברגע שיש נגיד 100-200 חיילים על המסך הפריימים מתחילים לרדת, אחרי שיש 400-500 הם כבר ב30... האם משהו מגביל את המערכת? את שני המשחקים אני משחק על הפרטים הכי גבוהים, וגם כשהפריימים גבוהים יש לאגים\תקיעות קטנות כאלה, זה משגע אותי D:
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה, התקנתי היום את הדרייבר 163.69 של nVidia על המחשב (Vista Home Premium 64bit) עם כרטיס מסך מסוג GigaByte 8800GTS 320Mb. ובאמצע ההתקנה המסך החשיך (לא no signal רק מסך שחור) ונראה כאילו המחשב תקוע. המתנתי כ חצי שעה ראיתי שכלום לא קורה, כיביתי את המחשב וניסיתי להעלות את הwindows מחדש. הWindows ביצע לעצמו Reboot לאחר הטעינה ולאחר מכן נטען בצורה רגילה, ונראה שכן יש תצוגה תקינה. ניסיתי לבדוק דרך הDisplay Setting האם הכל נראה תקין, אבל משום מה מוצג שם שיש רק 256Mb זכרון למרות שתחת הלוח בקרה של nVidia מצויין שכן יש 320Mb. השאלה היא האם ניתן לוודא שהדרייבר הותקן במלואו וכפי שצריך למרות הבעיה - והאם יש פתרון לבעיה של המסך שמחשיך. וכמובן מדוע יש סתירה בין הWindows …
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קראתי בפורום של nvidia שלהרבה אנשים יש בעיהה אים הדריבר החדש 162.18 במישחק graw 2 וגם לי יש תבעייה הזאת אים 7300 gt יש איזה אפשרות שצריך לשנות בדרייבר או שזה דרייבר פשוט דפוק תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח כנראה אני אעשה לו איזה OC (אז צריך שהוא יהיה לו מאורר טוב) ושיהיה בחיבור AGP תודה
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת אם אני יכול עם המערכת שלי. הרכיבים העיקריים במחשב שלי הם: מעבד- AMD 9950 Quad Core לוח אם- GIGABYTE GA-M61PME-S2P זיכרון- 4 GB ספק כוח- 650W כרטיס מסך- HD 4850 512M אני מעוניין בכרטיס מסך HD 6850OC 1GB בגדול יש לי תקציב לכרטיס מסך יותר חזק, אבל אני פוחד שיהיה לי צוואר בקבוק. השאלה שלי, אם בכרטיס שאני מעוניין לא יהיה לי צוואר בקבוק, או שהמערכת שלי מתאימה לו? ובאותה עניין....אני ירגיש שינוי משמעותי לאחר השדרוג או השינוי יהיה שינוי מינורי עם המערכת שלי? תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לישאול כמה דברים: 1) האם יש הבדל גדול בין SMART SHADER 3 ל- 2??? 2) האם זה משפיע על ביצועים או שזה סתם נותן ציון טוב ב 3DMARK06 ??? 3) מתי תיהיה ירידת מחירים של הדור החדש של כרטיסיי המסך??? 4) והאם מיהו יכול להביא לי לינק של השוואה בין X800GTO2 לבין X1800XL??? 5) האם שווה לי ליקנות את ה X800GTO2 אחריי שהוא עבר את המוד + AC ATI SILENCER 5 (יד שניה הכל) ב- 1000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עניין של שבועיים שלושה) ורציתי לדעת כמה דברים: האם הכרטיס הזה: HD 5870 Vapor-X OC 1GB מתאים למארז THERMALTAKE Armor A60 ? והאם ספק של SEASONIC 620W יחזיק את הכרטיס ? תודה לעוזרים! ;D
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הורדתי את הדריוור והוא שיפר לי קצת תוצאה ב 3DMARK מה אתם אומרים עלו? ATI CATALYST 5.2
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
משפחת ה-Ampere מגיעה אל השוק הנייד כצפוי, עם שלוש גרסאות תחילה - ששונות בהרכב החומרתי מהמקבילות השולחניות שלהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשת טוענים כי דור כרטיסי המסך החדש של מפתחת השבבים האמריקאית יתבסס על ארכיטקטורה מעודכנת בשם חדש, לאחר חמש שנות GCN שנת 2016 אמורה להוביל את AMD לדרך חדשה ומסקרנת כמעט בכל הקטגוריות, וכעת אנחנו מקבלים אישור רשמי, לכאורה, לכך שהיא תלווה לא רק בארכיטקטורת ליבות עיבוד כלליות חדשה לגמרי (Zen) – אלא גם בארכיטקטורה חדשה לגמרי לליבות הגראפיות, שתיקרא Polaris (כוכב הצפון). השם Polaris תועד בפוסטר של החברה, ולמרות שאין לנו שום פרטים טכניים בינתיים מדובר בשינוי משמעותי אחרי כחמש שנים בהן מרבית הליבות הגראפיות של החברה התבססו על ארכיטקטורת ה-Graphics Core Next, שהחליפה את ארכיטקטורות ה-VLIW שגם כן ליוו את המפתחת במשך שנים לפני כן. אז מה בנוגע לביצועים? דיווחים …
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי קניתי את זה Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample ואני בודק את מהירות הזגרון וכתוב לי 1100 ואני בודק כרטיסים אחרים באינטרנט וכתוב שמהירות הזיכרון 2000 איך זה ? הכרטיס שלי 625 GBU CLOCK - SHADER 1348 MEMORY 1100 כרטיס אחר ( BFG NVIDIA GeForce GTX260 ) 655MHz 1404MHz 2250MHz ( בסדר זה עבר אוברקלוק אבל תסתכלו על המימורים קלוק ) וזה הסטנדרט של הכרטיסים האלה 576MHz 1242MHz 1998MHz מישהו יסביר לי בבקשה מה מתרחש כאן ?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של ATI שבודקת טמפרטורות ועוד,ויש אפשרות שמה שנכנסתי ורשום את זה http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwzyjxhzyjh.jpg והשאלה שלי,האם לחיצה על run תשבש משהו או תגרום למשהו לא תקין?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם ATI TOOL ואני לא מבין אם יש ארטיפקטים... תמונה למטה והכרטיס מגיע גם ל82 מעלות זה הכי הרבה שהוא הגיע... הכרטיס Geforce 7900GT בבקשה לעזור אם כן אני ילך לחנות ויבקש מהם להחליף המחשב מלפני 11 חודשים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מבחינת ביצועים מה יותר עדיף ולאו דווקא מחינת ביצועים לרזולוציית מסך. הגרסה של ספיר - TOXIC OC - לרדאון 4870 עם 1GB או הגרסה החדשה של ה GTX260? שניהם באותו טווח מחירים לפי מה שבדקתי. (בסביבות ה 1500 פלוס מינוס). תודה.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב מבניהם מבחינת ניצול טוב של הכרטיס מסך אפקטים??
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זה שהכרטיס הזה עולה כלכך מעט? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3025
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס 260GTX סופרקלוקד עם ליבת 216 של EVGA. תהיתי אם ישנה אפשרות להפוך אותו לQUADRO FX שיתמוך ב CUDA ובמאיה\מקס בצורה יותר טובה ומבלי לפגוע בביצועי המשחקים האם ישנה אופציה לעשות סופטמוד ואשמח לשמוע על הצלחות \כשלנות ממישהו שכבר ניסה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-