כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי התקין את המשחק אצלו והפרקט של המגרש מוצג כשחור ניסיתי לעדכן את הדרייורים של הכרטיס מסך ניסיתי להתקין לו את המשחק מחדש וכלום לא עוזר מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כ.מסך ATI Radeon HIS 6870, חיברתי אליו 3 מסכים: אחד 42" עם חיבור HDMI אחד 22" כשמהצד של המסך מחובר HDMI ומהצד של המחשב DVI-D ואחד 17" שבעיקרון הוא VGA אבל חיברתי אותו עם מתאם DVI-I העניין הוא כזה, ברגע שאני מנסה להרחיב ולהשתמש בשלושת המסכים הוא רושם לי "לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה", וגם כשאני מנסה להשתמש ב22" וב42" ביחד (שימו לב לחיבורים שנעשה בהם שימוש) הוא רושם לי ת'שגיאה הזאת.. האפשרות היחידה שלי היא להשתמש במסך אחד או ב42" וב17" / ב22" וב17" מה הבעיה פה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד.. אפשר לחרוג עד 50 ש"ח. הכרטיס ישמש למשחקים.. יחובר למסך 19 לא FHD.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס GeForce 8800GTS 640MB PCIe של leadtek ושל ASUS ?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חברת הטכנולוגיה מציגה ב-Computex אב-טיפוס וחזון שיוכלו להפוך את סידור הכבלים במארז לפשוט יותר - כשכל מה שכרטיס המסך יהיה זקוק לו יסופק מחריץ משודרג בלוח האםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב..היום אני כבר סוגר את העסקה על המחשב, ואני אשמח לקבל מכמה שיותר עצות אם כדאי HD3870X2 או 8800GTS..לא אכפת לי כבר מהכסף..לא חסר לי להוסיף עוד 600, להוריד אבל אני רוצה לדעת בלב שלם מה יישתלם לי, אני אודה לכל מי שיעזור. יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברה, מה עדיף GF5500 או RADEON9600SE (שניהם 128MB) , זה בשביל ילד. או שאולי יש לכם הצעות נוספות בתקציב לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. הבנתי שהרדיאון 9550 יותר טוב משניהם אבל אני לא יודע אם הוא 64 BIT או 128 BIT באתר של KSP.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
כל מה שאני צריך זה 100 FPS קבוע ולא קופץ במשחק CS 1.6 ולא יותר. החלטתי לקנות אצל זיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1785 דעתכם? האם יהיה לי 100 FPS קבוע במשחק? מיכאל.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה הרכיב שמשפיע ביותר בעבודה בגרפיקה כרטיס המסך הזכרון או המעבד?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari02.jpg אוקיי אז צריך עכשיו לא חיבור חיצוני אחד אלה שתים!! http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari01.jpg הכרטיס בלי היטסינק תשמעו הוא לא גדול כמו שכולם חשבו באותו גודל של טי4600... http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari03.jpg תוצאה מעולה בלי אוברקלוק ובלי כלום תראו הקירור של הכרטיס הוא הוונטק שמוכרים בפנדה במחיר של 70ש"ח או פחות...
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברשותי 7900GT,ואני עובד בגלל אילוצים עם ויסטה,יש לי משום מה ארטיפקטים עם כל משחק בויסטה,ניסיתי להתקין את הדרייבר של אנוידיה לויסטה[וזה דרייבר שמותאם לגרסה שלי,BETA 2 X64]אבל זה כותב לי שזה לא מותאם לגרסה הזאת של הווינדוס,ושזה חוזר לגרסה הרגילה של הדרייבר אבל עכשיו אני לא יכול לעשות DUAL VIEW עם הטלוויזיה,ואין לי שום שליטה על ההגדרות חוץ מהרזולוציה והקצב רענון,מה שיכולתי לעשות לפני זה.. הארטיפאקטים אולי נובעים מאוברקלוק שעשיתי בXP,אבל עכשיו שום תוכנת OC לא מזהה את הכרטיס שלי[לפני שניסיתי להתקין הווינדוס לפחות זיהה את הכרטיס כ7900GT]ולא נראה לי שאפשר להפעיל OC.. למישו יש רעיון לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, קניתי (וכבר משתמש) את המסך LG ez T910BU, מסך 19" כמובן.... רציתי לדעת האם הוא נחשב לאיכותי בשוק כיום? אני בהחלט מרוצה אבל רציתי לדעת יותר מהבחינה המקצועית ולא החובבנית לעיניים הלא המאומנות... תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא יודע אם יש פה את זה כבר אבל אם משהוא יכול לתת לכלל האנשים רשימה לפי דירוג של כל כרטיסי המסך של אינוודיה ואי טי איי רידון. כדי שאנשים ידעו מה טוב ממה ומה עדיף ממה, מהסידרה 7200 עד מה שיצא היום ואי טי איי אקס 800 והלאה. אתם תעזרו הרבה להמון. בלי להתחיל לתת פקודות אבל היתי רוצה סדר רשימה כזאת מה יותר טוב ממה ומיתחתח באותו פירוט על מה היתם מציעים מבחינת מחיר.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם לקנות את הכרטיס מסך HD3650 בגרסאת הDDR3 שזה יוצא בערך 400-450 שקל (256MB וגם 512MB) או שעדיף את גרסאת הDDR2 שעולה 300 שקל וזה עם 512MB זכרון? בבקשה תענו מהר כי זה דחוף ואני צריך להזמין את זה כבר בבוקר תודה רבה מראש, גיל
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום זה כך אני קיבלתי אתמול מחשב ואני יזמנתי במחשב HD 4890 אבל לעומת זות רשום לי בדריבר ובמאפיינים HD800 (תיסתכלו בתמונה) שמעו אין לי ניסיון קודם עם ATI ואין לימושג אולי זה אומור להיות כך למרות ( אני יודעה שב-nVIDIA רשום את שם הכרטיס) אולי לא יתקניתי את הדריברים נכון? אולי זה אמור להיות כך? תודה לכול העונים http://www.siz.co.il/my.php?i=4z5qo3yetdmy.jpg
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים שמצויינים בנושא של ההודעה??? לפי דעתי הרידאון, בכל מקרה רציתי דעה נוספת... ותנו לי גם בערך טווח מחיר של הרידאון... תודה...
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שנראה לי ולפי שקראתי באתר שלא צריך מה אתם אומרים מה אני צריך להחליף כדי שה4870 יתפקד במלוא פוטננציאל תקציב 3000 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה עדיף 8800 ULTRA או שני כרטיסים של - ATI 3870 חברה אני קונה מחשב חדש אני גיימר לא קטן ואני ממש בדילמה המפרט שחשבתי אליו הוא ASUS MAXIMUS EXTREME 2G 1333 MHZ DDR3 Q6600 ובקשר לכרטיס מסך אני לא יודע בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב הלך הכרטיס מסך במחשב של אח שלי הכרטיס ז"ל היה 6800GT PCIE המפרט הוא AMD3500 1GB DDR זה לוח DFI LANPARTY נדמה לי NFORCE4 SLI וספק 450W איכותי לא זוכר כרגע את החברה אבל אני זוכר בטוח שזה לא ספק ג'נרי חשבתי בכיוון של 8600GT אם המחשב ינצל אותו? מה אתם ממליצים נגיד עד 700-800 שקל אה ושכחתי לציין שאני רוצה כנראה לקנות מחר ואני מראשון לציון אז SKYPC באזור ו KSP או זיגזאג אם אני לא בפורום הנכון בבקשה תעבירו
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש למישהו הצעה? אני לא מבין מה ההבדל בין כל הכרטיסים שסדר מחירים הזה... תודה מראש, קובי.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חברה אני צריך כרטיס מסך PCIe הציעו לי 6600 או 6600 GT בדקתי וזה מעט יקר לי. איזה כרטיס זול יותר ישנו שהוא מספיק טוב למשחקים? בערך עד 600 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי בפורום גילתי שמסך 17 אינץ' LCD יהיה הרבה יותר טוב למשחקים מאשר מסך 15 אינץ'....הבעיה היא שחוץ מהעובדה שהמסכים האלו איטיים מידי אין שמץ של מושג למה עדיפים מסכי 17' על 15'...
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-