כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
טוב זה התחיל לפני איזה שבועיים.. פשוט יום אחד נתקע באמצע CNC3 .. ניקיתי, דריוורים.. עשיתי הכל... ועדיין נתקע בכל משחק פשוט ישר כשנכנסים למשחק. אז.. לקחתי תכרטיס שבמחשב של אחותי 7600gs ושמתי אצלי ושיחקתי קצת... קצת הרבה.. והכל עובד בסדר.. אז כנראה שהכרטיס שלי נדפק.. ועכשיו אני רוצה כרטיס של NVIDIA כי התבאסתי מATI מהכרטיס הראשון שלי שלהם וגם לא ממש אוהב אותם.. לא יודע.. אז מחר אני מוסר את המחשב שלי לתיקון.. למרות שאני יודע מה הבעיה.. אבל אם הם ימצאו משו.. בכיף.. יש אחריות.. בקיצור אז אם זה הכרטיס מסך אני רוצה להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA ואני רוצה המלצה איזה כרטיס לקחת.. שיהיה באותה רמה או יותר מה1950pro אני מוכן להוסיף קצת כסף.. אבל לא יותר מידי עריכה: אה סליחה שחכתי לפרט ע…
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם , התחדשתי בשני GTX 980 של אסוס מסדרת הסטריקס , בנפרד כל כרטיס עובד בצורה חלקה בלי שום בעיות ברגע שאני מפעיל SLI בפאנל ההגדרות של נוידיאה שום דבר לא עובד , למשל ברגע שאני מנסה לטעון DOTA2 הוא עולה ונשאר על מסך שחור/אפור , נשארת היכולת לחזור לווינדוס ולסגור אותו דרך הטאסק מנג'ר אבל מעבר לזה הוא לא מגיב. שאני מנסה להריץ 3DMARK או HEAVEN BENCH שניהם קורסים , 3D על ההתחלה מוציא ארור , HEAVEN קורס אחרי מס שניות בודדות. ניסיתי פורמט מלא למחשב והתקנה מחדש , כולל דריברים. הדבר היחיד שאני יכל לחשוב עליו הוא שהקונקטור של ה SLI אינו תקין , אך לצערי יש לי רק אחד ואין לי שמץ של מושג היכן ניתן להשיג עוד אחד. אשמח לחוות דעת והצעות. נ.ב אם למישהו יש קונקטור SLI שהוא לא צריך אשמ…
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך X850 XT PE ואני מטלבט בין: Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo שהיא היצרנית המובחרת של כרטיסי ATI לבין: ASUS Extreme AX850XT Platinum Edition שהוא כרטיס יותר חזק חומרתית (שעון ליבה ושעון זיכרונות) מהsapphire אולם ASUS לא יצרנית כזאת טובה מה אתם אומרים?????
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
1. למה משמש DVI בכרטיסי מסך 2. היום לכל הכרטיסים יש יציאת S-VIDEO והטלויזיה שלי היא RCA איזה כרטיס מסך יהיה לי הכי מתאים לצפיה בטלויזיה כי יש בעיות בהעברת ל RCA 3.איזה חברה הכי טובה לייצור כרטיס מסך מבחינת אמינות וביצועים ( לא מבחינת הציפסט ) 4.האם מבחינת ביצועים FX5200 יותר טוב מה MX440 128 DDR ( לא רק מבחינת DIRECT X)
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסךASUS PCI-EX GeForce 7600GS SILENT 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - EN7600GS SILENT/HTD/256M - RETAIL יסחוב מסך כמו dell 2007wfp
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כרטיס מסך דיי ישן (gf2 mx 200) ואין לו יציאה שתאפשר לי חיבור הכרטיס לטלוויזיה. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא לחבר את הטלוויזיה *במקום* המסך, אבל אני כלל לא בטוח שיש כבל שיתאים את החיבור הזה של המסך (לא זוכר איך הוא נקרא) ל RCA. האם יש דבר כזה? במידה וכן, כמה הוא אמור לעלות? תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה בדקתי א הכרטיס בתוכנת ה- GPU-Z ולפי מה שראיתי אני לא עובד על התתדרים והמהירויות כמו שכתוב אצל היצרן הנה תמונה מה-GPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה של המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו.זה קןרה בעיקר בתזוזה מהירה מצד לצד במסך......... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה.... לדעתי יש איזה חוסר סנכרון בין הכרטיס למסך אך אני לא יודע איך לסדר את זה.........
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ברשותי מעבד: core i5 4460 haswell לוח: asus h97 pci express 3 זכרון: corsair 4gb*2 1600mhz ddr3 cl-9 (סה"כ 8gb) כרטיס מסך: asus R9 270x 256bit דיסק קשיח: samsung 850 evo 250gb ssd ספק כח: seasonic 520W +80 ללא אוברקלוק על כלום ברצוני לדעת אם על המפרט הזה המשחק gta5 למשל האם הכרטיס מסך שציינתי אמור ליצור צוואר בקבוק על המעבד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך 19" CRT - מה אתם ממליצים ? ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני כבר מחכה משהו כמו 3 חודשים וכל הזמן אני אומר, למה לקנות עכשיו שעוד מעט אני אתבעס, אבל עכשיו נמאס לי לחכות ואני כבר רוצה לקנות החודש ! אני מתלבט מאוד בין השתיים הנ"ל, אני יודע שהמחשב שלי לא מריץ פרפקט את ויסטה אבל אני ראיתי את התמונות\סירטונים של DX10 וזה ניראה פשוט מדהים ! להגיד את האמת אני דיי נוטה לכיוון 1950P כי הייתי עם ויסטה וראיתי שדבר ראשון יש המון בעיות דבר שני המחשב שלי לא מריץ אותה 100% עם משחקים כי היא צורכת 250 מגה ראם יותר מ XP... (בלי ממתקים) המחיר לא משחק כאן תפקיד גם כי אני קונה אותם בזול יותר מהמחיר הרגיל וגם כי זה הפרש דיי קטן של 100 שקל... טוב, אני חפרתי מספיק, עכשיו מה אתם אומרים ? ובבקשה בלי תשובות של 3 מילים/תשובות של באלאש . ד"א, תג…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! רציתי לשאול מה קצב רענון המסך הממולץ ואיך זה משפיע בעניין בריאות ומשחקים. יש לי מסך LCD שמסוגל להגיע ל180 שווה לשים לא שווה ובמה זה ישפיע? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי גרסאות של שתי חברות ל8600GT, ואין לי מושג מה יותר טוב. ההתלבטות שלי זה בין Point Of View 8600GT 1GB GDDR2 יתרונות: ג'יגה זיכרון חסרונות: GDDR2, חברה לא מוכרת יחסית (לפחות ממה שאני יודע) וזה Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 יתרונות: GDDR3, חברה מוכרת חסרונות: 256MB אמרו לי שהכרטיס של גיגהבייט יותר טוב, האם באמת הGDDR3 מצדיק את ההבדל לרעה בזיכרון?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי את המפרט הבא: i7 - 920 GigaByte X58 UD3R Corsair 2x3 6GB SeaSonic 550W אני מעוניין לרכוש כ.מסך התקציב 1500 - 1800 ש"ח. הצרכים? עוד שניה יוצא Starcraft 2! עכשיו למה שאני יודע וגורם לי לבלבול רציני בבחירה, HD5850 מבחינת מפרט טכני יותר חזק משמעותית על הכרטיס 470GTX יש 2 סיבות שאני רוצה ללכת על Nivida: 1. nvidia physx 2. nvidia 3d vision אבל הסיבה שהכי מטרידה אותי זה הדרייברים של ATI שהם פשוט מזעזעים אין תמיכה ותאימות בכלום. (זה מה שזכור לי מהסדרה הקודמת שלהם HD4000) זה השתנה? השתפרו? המצב שלהם עומד מול הדרייברים של Nivida? השאלה שלי בעצם היא אם שווה ללכת על הפיצ'רים והביטחון דרייברים שהכרטיס של Nivida נותנים עם מפרט טכני חלש יותר או ללכת על העוצמה של AT…
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
גם בלי הוידאו זה בסדר... אבל איך אני עושה את זה... כאילו אני יודע שאני צריך לחבר ליציאה את הכבל שממיר את זה ליציאה של וידאו כזאתי צהובה אבל שאני מחבר את זה לוידאו IN של הטלוויזיה או הוידאו אני לא יודע מה עושים אחרי זה...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בתוכנית הפעם שמשודרת כל שבוע על קולנוע ביתי הם שמים דגש על כבלים HDMI מפני שכולנו משתמשים ב- HDMI או DP שזהו בעצם כמעט אותו כבל ( כבלים DP לאור מחירים זולים מאוד אין אישורים לאיכות "כבל" אולי מרמז שיתכנו בעיות ) שני אורחים בתחום הכבלים בתוכנית : 1. יועץ לחברת THX שנותנים אישורים ובודקים תקנים לאביזרים שונים בתחום הקולנוע הבייתי והמסחרי 2. השני יצרן/מייסד חברת כבלים HDMI באתר http://kordz.com/ מפני שהתוכנית מכילה הרבה אלמנטים שמובאים בצורה מנומסת , ישנו גם ניב שפה מקומי וניב מקצועי שאני מקווה שהוכל להביא אותו במילים ( לפחות חלקית ). רבים מחטיאים הרבה מידע אם אין להם אנגלית רהוטה גם מפני שהתוכנית בין אנשי מקצוע מחטיאים הרבה דברים שלהם נראים מובן מאליו . …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה השאלות ותודה מראש לעוזרים: 1)PIPELINES - צינורות עיבוד, שמעתי שיש צינורות עיבוד במעבידם וכרטיסי מסך, יש הבדל? (יענו לא שמעתי אני יודע =\) 2)מה בעצם תפקידי ה PIPELINES? (צינורות עיבוד) ולכמה ככול שיש יותר זה יותר טוב? 3)הליבה היא בעצם בצ'יפ (שעליו מונח ההיטסינק) נכון? אז איפה הזכרון ? (מדובר בכרטיסי מסך), הוא בצ'יפ ניפרד או שזה בתוך הליבה של הזכרון ביחד עם מהירות הליבה יש גם מהירות זיכרון או משהו כזה? הסבר בבקשה שאלת EXTRA למי שאין כוח לענות שלא יענה: (יעני זה לא דחוף או משהו כזה) X) איי ג'י פי זה בעצם סלוט שמיועד לכרטיסי מסך, מה הוא בעצם עושה?הוא מעביר את המידע בין הכרטיסי מסך לזכרונות המעבד? (דרך ה NB) או שיש עוד? הסבר בבקשה (לא דחוף אז למי שבאמת אין כוח לא אשא…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כ.מסך מובנה INTEL GMA X3000(צ'יפסט G965) ובויסטה 64ביט אולטימט בדקתי DIRECTX DIAGNOSTIC TOOL וזה מה שהיה: http://www.tmp.co.il/files/Untitled_939yaxa.jpg יש לי DX10?? או שזה שקר? תודה!
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום שלכולם! אני חדש כאן, ויש לי שאלה חשובה. לא מזמן קניתי מסך ViewSonic 171s, השאלה עם מה אני מנקה אבק מהמסך? באיזה מטלית ואיזה חומרים אפשר להשתמש כדי לא לפגוע במסך
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל,שיהיה סבבה עם איכויות טובות שיריץ משחקים סבבה כאלה, כמובן תושבת PCIE עם מומלץ עם קירור טוב שיספק אותו (במסגרת התקציב (1500שקל)שהוצב)., תודה אחים, אבי
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אז ככה החלטתי לנקות את המחשב בגלל שבזמן האחרון שמעתי את הכרטיס מסך מתאמץ יותר מידיי (הפעלה של סרטון ביוטיוב גרמה להגברת מהירות המאוורר משמעותית ,דבר שלא היה בעבר) פתחתי את ה DH4870 לגמריי וניקיתי אותו ...לאחר שהרכבתי אותו חזרה והחזרתי למחשב ,בעט הפעלה המאוורר פועל על סל"ד מקסימלי והכרטיס לא עובד מתקבלל צפצוף שמעיד על כך יש הצעות?? האם מישהו נתקל בזה?? תודה
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הדגם הספציפי: F700P תחת תפריט ה-Color יש פונקציה שנקראת Temp. על מה היא אחראית? ברירת-המחדל היא 9300K (Present), העליתי אותה ל-10000K ולדעתי, רואים טוב יותר. מקווה לעזרה בנושא, יניב
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
סתם משהו שתהיתי לגביו קחו לדוגמא את שוק המעבדים, מעבד כמו אתלון 3800X2 עולה 2000+ ש"ח וכעבור שנה-שנתיים יורד ל400 ש"ח. התסריט הוא קבוע - ברגע שמעבד מסוים מתיישן, היצרן מוזיל אותו ומשחרר משהו יותר מהיר במחיר הקודם. כנ"ל בשוק הזכרונות. אבל בכרטיסי מסך, לעולם לא תראו 9800XT ,6800U, 7900GTX או X1950XTX (בכוונה הולך על היי-אנד) בפחות מ500 שקל, מכיוון שהייצור שלהם נפסק הרבה לפני שהם מגיעים למחיר הזה. השאלה למה זה קורה? מה מונע מהחברות לשדרג את השוק הנמוך?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-