כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
במחשב חדש של חבר יש את הכרטיס המדובר, כאשר אני מתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר של אנוידיה (91.31_winxp2kmce_english_whql) ומפעיל מחדש את המחשב, אחרי הלוגו של XP המסך (סאמסונג LCD 17 740B שמחובר ב- DVI) נהיה שחור ולא מראה כלום, שום דבר לא מגיב אז רק במצב בטוח ניתן להסיר ולהתקין מחדש אחכ את הדרייברים מהדיסק, הבעיה שעם הדרייברים מהדיסק ה- TV OUT מציג שחור לבן וניסיתי כבר את כל האפשרויות PAL ו- NTSC ושיטות השידור, וגם לא נראה לי שזה הכבל כי במחשב הקודם הוא עבד פיקס ואפילו כבל אחר עדיין מראה שחור לבן יש למישהו איזה פתרון? אין לי בעיה להשתמש בדרייברים מהדיסק אם זה יראה כמו שצריך TVOUT אבל בלי כל קשר אני לא מבין למה הדרייברים האחרונים המעודכנים לא עובדים תודה (וכן עשיתי חיפוש …
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת המחשב עצמו יחסית ישן (AGP-8) ועד עכשיו היה מחובר אליו Radeon 9800pro אני מתכוון לקנות לו כרטיס מסך חדש שיפעיל בצורה בסיסית משחקי רשת ומשחקים קלים.. ראיתי את הכרטיס הבא במציאון ב90 ש"ח: PowerColor 9550 Pro 256MB AGP X8 DVI TV שווה לקנות אותו? או שכדאי לקנות FX 5500 256MB ב190 ש"ח או אולי משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מפרט מופיע ב"מפרט שלי". מצורף לינק לכרטיס מסך למידע נוסף: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותו דרך יציאת ה DVI לכניסת ה HDMI בטלוויזיה, וכל הברדאק יעבוד ב 1080p. בנוסף, איך אני אמור להוציא גם סאונד דרך הכבל?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך של 8600GT של GIGABYTE והחליפו ל 9600GT של INNOVISION INNOVISION היא חברה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
יש במחשב הנ"ל כרגע כרטיס ATI ישן אחד איזה 4MB, אם אני אחליף לאיזה INNOVISION זול האיכות תמונה תרד? אם שזה לא משהו שישימו אליו לב.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף מבחינת איכות התמונה ? העבודה בעיקר מול Word . הפרשי המחיר קטנים (20 ש"ח) ואולי עדיף ה MAG 786 PF ? מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בהנחה ואני אלך על המסך הזה:Model CMV 221D Size 22.1'' Widescreen Color Silver black Input Interface D-Sub/DVI Pixel Pitch 0.282 mm Resolution 1680 x 1050 WSXGA+ Brightness 300 cd/m2 Contrast 700:1 Viewing Angle 170°(H) x 160°(V) Display area 473.76 x 296.1 mm Response time 5 ms (Tr + Tf) Weight 4.7kg איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לרמה שלו? לקחת 8800 או שלהסתפק ב-1950PRO בשלב זה?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות את הכרטיס מסך הזה ולהריץ איתו סרטי 720P, ובנוסף להקל על המעבד (celeron 2.7) כי עכשיו אני רואה מקורטע. הבעיה שיש לי טלויזיה רגילה ועם ה 7600GT אני מחבר אותה באמצעות S-Video . הבנתי שיציאת הVGA ב G210 היא D-Sub (תקנו אותי אם אני טועה) כלומר אפשר לקנות מתאם מVGA לRCA או SV בלי לקנות ממיר לאות, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת שכשיצאו הכרטיסים החדשים של NVIDIA כמה הם יעלו?? ובכמה אמור לרדת המחיר של הכרטיסים 8800GTS 640??? ומתי הם יצאו??
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש והתלבטתי בין שני הדגמים הנ"ל מה המלצתכם? ואם למישהו יש בנצמרק אז אשמח ללינק תודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש חנות שמוכרת כרטיס 1900XT עם קירור של זלמן ב-2220 וכרטיס 1900XTX של אותו יצרן וללא קירור כלשהו ב-2300. מבחינת מחיר זה לא כזה משמעותי, השאלה היא אם זה כרטיס שחובה לו מאוורר כי אם לא אז כמובן שעדיף לי ה-XTX.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה יתן ביצועים יותר טובים יחסית למחיר... לוח של nForce4 עם SLI ושני כרטיסי 6800LE או לוח אחר עם כרטיס 6800GT?? ולמי משניהם פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר??
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא רואה על כל המסך אלא רק על חלק ממנו ואין לי איך לכוון את זה שיהיה על כולו. הכ. מסך הוא 6600 GT וחיברתי את המחשב דרך 3 רכיבים (כבלים) - ירוק, אדום וכחול. כרגע אני משתמש בדרוייר של NVIDIA וההגדרת תצוגה היא HDTV 576I (שיטת שידור כמו PAL וכו'). למישהו יש מושג איך אני מגדיל את השטח על המסך, אולי תוכנה כלשהי כי דרך המסך עצמו ודרך הדריוורים אי אפשר... תודה, דור לוי
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הכרטיס הקודם שלי היה ATI ושם השליטה על שני מסכים היתה מאוד פשוטה. אפשר להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהמסכים והם עבדו כשני תצוגות שונות אבל צמודות. ב nVidia העסק הפך להיות קצת יותר מסובך, ומסיבה מפגרת ולא מובנת הדרייבר שלהם החליט לאפשר לי אך ורק רזולוציה רחבה או ארוכה (דואל מוניטור) שכל התמונה והכל בעצם נמרח לתצוגה אחת גדולה, דבר שלא מאפשר רזולוציות שונות לכל התקן. מצד אחד יש לי טלויזיה שלא מסוגלת לעבוד ברזולוציות גבוהות, ומהצד השני עומד לו LCD שלא מעוניין לרדת מ 1280X1024. מה עושים? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני משתמש בתוכנה MSI Afterburner. רציתי לדעת מה הם הייחסים האופטימליים בשביל לעשות OC טוב...
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
האם Point Of View טובים בכרטיסי מסך? חבר שלי רוצה לקנות POV GeForce 8800GTX PCI-E 768MB dvi TV out ב- 2800 ש"ח, אבל אני לא בטוח אם החברה הזאת איכותית בכלל, ברוב החנויות לא מתעסקים איתם. דרך אגב חברה מאוד מאוד זולה השאלה פה זה גם אם המוצרים שלהם מאוד זולים בביצועים? תגובות בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזה מהחברות עדיפות?: 1. Leadtek ב-1380 ש"ח. 2. Point of view ב-1300 ש"ח. 3. Gigabyte ב-1290 ש"ח (הזול מביניהם). 4. evga ב-1420 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוט מתחיל ללמוד ולן החלטתי לרכוש מחשב נייד. עפ"י בדיקות עם סטודנטים גילתי שאני אמור לעבוד הרבה עם תוכנת סולידורקס לכן אני נדרש לכרטיס מסך טוב בכדי שהתוכנה תרוץ ללא בעיות. מצאתי כמה מחשבים ניידים שכל אחד מהם בעל כרטיס מסך שונה, לכן אשמח אם תדרגו לי הכרטיסים האלה מהטוב ביותר לפחות טוב: AMD Radeon HD 6470M 1GB NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB Intel HD 3000 Graphics AMD Mobility Radeon™ HD 6490M דרך אגב אם מישהו מכם מכיר את התוכנה אשמח אם תיסעו לי בבחירה טובה יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קיבלתי את זה עם הקופסא של המחשב שלי . אתם יכולים להסביר לי מה זה ? Sapphire CrossFire Interconnect Cable . תודה .
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לאחר בעיה די פשוטה בכרטיס המסך: בקשתי עזרה ,ובפורום זה הציעו לי להוריד דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך שלי מהאתר של IDNVIDIA ,וכך עשיתי. התקנתי את הדרייברים החדשים ועכשיו בעיה חדשה לגמרי: הווינדוס לא עולה לי ........................................... הווינדוס עולה אוטומטית ב SAFEMODE והמסך ההתחלתי אומר לי שיש בעיה, כנראה בגלל התקנת חומרה או תכנה חדשה ואז אני צריך להמתין 30 שניות, ואז עולה הסמל של ווינדוס אקספי ואז לא קורה כלום פשוט המסך נתקע .. מה לעשות??
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה1,000 שקלים. ספק כוח: Antec value power plus 500w 1x8 pin מארז: Antec nx300 לוח אם : asus prime b560m - k תומך במעבדי אינטל דור 11 מעדיף nvidia או בשיתוף nvidia אבל ברמת העיקרון לא חובה. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיס של shpir ב 630 שקל או 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של zotac ב640 שקל מי שיוכל לעזור אודה לו מאוד
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-