כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
I played many games with this card and NONE of them gave me 100fps stable. GTA Vice City, Day Of Defeat, Counter Strike, NBA Live 2003 etc` I checked my card with the 3Dmark test and my score was 13066 which is great! All the test I had 200-300 FPS. So my quistion is, why in games my FPS isn't stable on 100? If you gonna tell me to download the latest drivers, or something like that, DON'T. Only serious commands please, and you can respone me in hebrew. THANKS TO ALL IN ADVANCE!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים עדיף? inno3d nvidia geforce 260gtx 896mb freezer x2 192p pcie שעולה 830 ש"ח או power color radeon 4870hd 512mb ddr5 ב850 ש"ח על מסך סמסונג 22' 2243bw? תודה על העזרה חבר'ה...
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קבלתי מתנה כרטיס מסך 7300GSכמה זמן הוא יחזיק מעמד עד שכבר המשחקים לא יעלו ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס אפילו לא שמתי דרייברים עדכניים סתם כדי לבדוק שהוא עובד... והמעלות נראות לי גבוהות... מאמץ 65 מנוחה 57 אני מדבר על ה GPU CORE
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום זה כך אני קיבלתי אתמול מחשב ואני יזמנתי במחשב HD 4890 אבל לעומת זות רשום לי בדריבר ובמאפיינים HD800 (תיסתכלו בתמונה) שמעו אין לי ניסיון קודם עם ATI ואין לימושג אולי זה אומור להיות כך למרות ( אני יודעה שב-nVIDIA רשום את שם הכרטיס) אולי לא יתקניתי את הדריברים נכון? אולי זה אמור להיות כך? תודה לכול העונים http://www.siz.co.il/my.php?i=4z5qo3yetdmy.jpg
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים שמצויינים בנושא של ההודעה??? לפי דעתי הרידאון, בכל מקרה רציתי דעה נוספת... ותנו לי גם בערך טווח מחיר של הרידאון... תודה...
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
חברים יקרים בצער רב הנני כותב שורות אלו... המסך הובא לאחרונה מחול ועבד נפלא....כתוצאה מנפילת חשמל פתאומית השתבש בו משהו שבאופן ברור מזוהה כבעיה במסך ולא בכרטיס מסך (המסך מפגין את ריצוד רציני גם במצב ה SELF TEST. אני מבקש את עזרתכים במציאת נותן שרות למסכים אלו בתשלום כמובן (למרות שהמסך לא נקנה בארץ)....המסך עצמו דנדש לאללה. אני דיי נואש... ??? בכל אופן כל עזרה או הצעה בעיניין תתקבל בהערכה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
דבר ראשון אני רוצה לבקש סליחה מהנהלה במקרה שזה לא המקום לשאלה שלי בקשר למסך... כי לא מצאתי שום פורום אחר יותר מתאים... (אם זה לא המקום בבקשה תעבירו ואל תנעלו...) טוב... אני קונה מחשב חדש מKSP ובגלל שאין להם ממש מבחר גדול של מסכים החלטתי לקנות ממקום אחר .... החלטתי רק על 19 .... לא LCD הרבה הציעו לי על המסכים של LG וראיתי שבזגזג יש בדיוק את המסך שהציעו לי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=111 אבל ראיתי שם עוד אחד כמעט עם אותו שם אבל קצת יותר יקר....: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=1232 רוב הסיכויים שאני אלך הזול מבין שתיהם (הראשון) אבל יש הבדל משמעות בין שניהם? ככ…
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הסיבה העיקרית שאני רוצה לעדן ביוס זה שאני לא רוצה להתעסק אם VMODE ואני מעדיך להתקין ביוס שיעלה לי את המתח.אז מישנוא יכול להביא לי ביוס שיעלה את המתח?ומה המתח המקורי של הכרטיס. שאלתי OC וקירור ואמרו לי לשאול גם פה.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש למישהו הצעה? אני לא מבין מה ההבדל בין כל הכרטיסים שסדר מחירים הזה... תודה מראש, קובי.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי בפורום גילתי שמסך 17 אינץ' LCD יהיה הרבה יותר טוב למשחקים מאשר מסך 15 אינץ'....הבעיה היא שחוץ מהעובדה שהמסכים האלו איטיים מידי אין שמץ של מושג למה עדיפים מסכי 17' על 15'...
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הרבה פעמים שמעתי את הדבר הזה.... ??? מה זה בעצם ואיך עושים את זה ...?? זה יעזור לעוד הרבה שרוצים לדעת.... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך msi geforce 6200 בעל זכרון של 128 מגה. הכרטיס יושב על אפיק agp. דום 3 באיכות בינונית אני מצליח להריץ באופן סביר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק די ישן יחסית - star wars gedi academi . המסחק יצא ב 2004 . משום מה בכרטיס הישן שהיה לפניו (mx 440) הוא רץ באופן תקין. בכרטיס הנוכחי אני נאלץ להוריד את עומק הצבע ל 16 ביט. כל נסיון להריץ ב 32 ביט גורם לקרטועים של הדמויות על המסך. יש הסבר לכך שכרטיס יחסית חדש ויותר מתקדם סובל מנחיתות נוראה שכזו? שי.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני יודע שרשמתי הרבה על סמכים בזמן האחרון... אבל אני עדיין אל יודע במה לבחור מבין שני אלו... אני פחות מתלהב מהLGF700P... ולכן החלטתי באחד מבין השניים הללו לפחות... מה אתם אומרים? אני יודע שהFD2 חדיש יותר... לעומת זאת, קראתי כתבה מעמיק בנושא - שימו לב למסקנה הסופית: http://www.bench-house.net/vidito.php?oliver=186&sid=59&pop=DoP&form22=+Go%21+ (למרות שאני חושב שהNF שדובר שם זה הDIAMONTRON הראשון ולא הM2)... בתודות רבות לכל המשיב. חן.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הנ"ל וכבר גם ככה אני מחכה משהו כמו שבועיים . לבסוף הובא לידיעתי שהיבואן לא יביא את המסך הזה בחודש הקרוב . בקיצור , אז לכל הממליצים על המסך , אין על מה להמליץ בינתיים . לתשומת ליבכם .
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כרטסי מסך חיצוני של אינטל, משתמש בטכנולוגיה חדשה. כתבה בפוקטhttp://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=221593
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
זאת אולי שאלה מצחיקה ולא קשורה. אבל את מי ששאלתי כל אחד אמר דבר שונה. : אז שיהיה. איפה רואים יותר יפה טלוויזיה או מסך מחשב?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך תקציב 1000 שח. זה המחשב שלי[18:04:36] Johnny: Motherboard:GA-EP45C-DS3R [18:04:54] Johnny: Source: Spyre Black-Eagle 550W [18:05:05] Johnny: Processor: E8500 [18:05:26] Johnny: Memory:4GB DDR2
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש מישהו שאני יכול לקנות ממנו ti 4200 ב 500 שקל אם קירור זלמן הכרטיס בלי אחריות אתם אומרים שזה שווה? הכרטיס הוא suma 64 mega x4agp או נגיד 450 מחיר יותר הגיוני 350 לכרטיס ו 100 שקל לקירור?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש לדעת את מהירות התגובה של המסך אבל אני פשוט לא מצליח למצוא את זה למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך תודות לGTA SA שהוכיח לי שה9100 שלי פג תוקף.... עכשיו, מה הכי שווה לקנות? איזה חברה? והחשוב מכל - קיאספי מוכרים את הכרטיס לAGP ב 1020, בעוד ששאר המתחרות מינימום 1200... אבל כולם מציעים יותר אחריות (לשנתיים במקום לשנה) האם זה שווה את תוספת המחיר? והאם מישהו מכיר פה חבילה ששווה לקנות (כרטיס+אחריות+תמורה?) תשובות מרובות יתקבלו בברכה.... תודה מראש. עריכה: המליצה פה על 6800LE עם פתיחת צינורות - מישהו עשה את זה? זה בטוח עובד לכל החברות? בכמה זה משפר את הכרטיס לאחר פתיחת הצינורות? לא עדיף לקנות 6600GT ולהסתפק בסטוק מאשר להתחיל לקחת הימורים עם הפתיחת צינורות?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן לקנות כרטיס לכידה בשביל להקליט תוכניות מהממיר הדיגטלי אני לא צריך Tunner בכרטיס, הכרטיס יהיה מחובר בכבל RCA לממיר הדיגטלי. יהיה נחמד אם הכרטיס יבוא עם שלט רחוק בכל מקרה בינתיים ראיתי את הכרטיס הזה שנראה די רציני אבל יש לו Tunner שאני לא צריך. http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 יש כרטיס אחר מומלץ בסביבות ה-600 שקל (ועדיף שיכלול שלט)?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-