עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Arturh87,

מה ההבדל בין מסך CRT לLCD ואיך בכלל פועל מסך LCD

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. Started by guy25,

קניתי לפני שבוע v9950 asus ואין לי את המצב של "העתק מדויק" על שני מסכים ב nview. מה מקור הבעיה ואם אפשר לפתור אותה?? בבקשה חייב עזרה!!!!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by Leopardo,

129 דולר... שווה? או שיש פה איזשהו טריק? אם כן , אז איך אפשר להביא מוצר בארהב? צריך לארגן איזה קרוב משפחה?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by reyrey_200,

שלום אני חדש פה, יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר ומהסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר בקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by pinkmasta,

שלום אני צריך המלצה למסך LCD עד 1700 ש"ח , מסך 17 אינץ.. לצורך משחקים בעיקר.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. שלום, אני מחפש כרטיס למפרט הבא: E8400 4GB DDR השימושים יהיו בעיקרם כלליים אך לעיתים יכללו גם: צפיה בסרטים (רגילים ו-HD) צפיה ועריכה בתמונות (צלם מתקדם) עריכת סרטי וידאו מעט משחקים (בשאיפה, כמה שיותר חדשים). בד"כ אני מהאנשים שנוהגים להתעמק ולרכוש את הידע בעצמם, דרך קריאת reviews וכו', אבל הפעם פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן ולכן אני מבקש דעה מלומדת.. אשמח להמלצה מנומקת והרבה תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. לינק יתקבל בשמחה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by RadeonXt,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7594846&type=2&product=1&= ערב טוב , איך הכרטיס הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by cold fire,

יש ברשותי מחשב של חברת HP, שמתי לב שהביצועים שלו ממש חלשים(אני יודע הכרטיס חלש ממש אבל עדיין HL2 רץ אצלי חלק על פנטיום 4 עם כרטיס AGP מעפן), בכל מקרה היום בדקתי את הטמפ של המחשב וגיליתי שאחרי 10 דקות אחרי שהדלקתי אותו הוא מגיע ל105 מעלות(ללא מאמץ בכלל), אני משתמש בגרסת 280.26 של נוידיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by eranir,

אני מחפש את הכרטיס 5770 הכי שקט שאני יכול למצוא. כרגע כרטיס המסך שלי הוא החלק היחידי במחשב שאני שומע, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב. ברור לי שאין כ"כ הבדלי ביצועים בין הכרטיסים השונים, וכמה שקלים לפה או לשם לא משנים. יש כרטיס ספציפי עם קירור שקט יותר מאחרים? אשמח להמלצות תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by new!!!!,

בדריבר הקודם ב4.10 ו4.11 הייה לי בעיות בכמה משחקים אחרי דקה המשחק נתקע בכלל וצריך לכבות את המחשב וניראה לי שאמרו בדריבר החדש זה היסתדר זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  12. האם אני יכול לחבר למערך SLI כרטיס 9800GTX של inno3D וכרטיס שני של חברה אחרת (לדוגמא 9800GTX של ASUS)

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. אני מעוניין להביא למסך LCD שלי(שיהיה לי) כ.מסך, משהו בסגנון ה6600GT פחות או יותר, שיהיה AGP וחייב גם HDTV-OUT, DVI.(אם אפשר גם AVIVO) חשוב מאד שהכרטיס לא יעבור את גבול ה-1000 עם אפשרות לחרוג טיפה. תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  14. על יצרנית החומרה MSI ממש לא כדאי לפסוח, שכן גם היא מגיעה עם דגמי RTX 3000 עסיסיים למדי - אספנו עבורכם את כל הדגמים המבטיחים שלה בדור החדש של NVIDIAלכתבה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

מה לפי דעתכם מהיר יותר: דריברים של הספק למשל :דרברים של GAINWARD FOR TI4200. או Nvidia's 41.09. לפי דעתי זוהיא התלבטות של הרבה, אז חוו את דעתכם ואולי גם נסיונכם . יאיר.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by crazydiamond,

איזה מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce FX 5200 128 MB 64 bit geforce 4 mx440 64 MB 128 bit ddr אני יודע על ההבדלים בתמיכה ב DX שונים ה 4 תומך ב 7 וה FX תומך ב 8.1 ועל הנייר הוא גם תומך ב 9 אבל מבחינת ביצועים במשחקים פשוטים יחסית שאני משחק בהם (nba 2005 וכו') האם יהיה הבדל ואני ארגיש ביתרון של אחד על השני? ב 3dmark 2001 se יש מבחנים שה gf4 לא יכול לבצע וה FX כן מבצע.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום, יש לי חבר עם מחשב ישן שקיבל מסך LED(עם FULL HD כמובן) והוא רוצה לראות באמצעות המחשב סרטים בHD. זה המפרט של המחשב: 1) Pentium 4 2.8 GHZ 2)איזשהו כרטיס מסך ישן של אינטל 3) 750 מגה של RAM - DDR1 עד כמה שזכור לי 3) אלו פרטי הלוח אם: mother board-lite-on tech model 0884h chipset intel i845ge soundbridge intel 828010b(FCH4 הרעיון היה לקנות כרטיס מסך חדש וזול שבנוי לHD, הבעייה שאני לא יודע אם המעבד והלוח אם יוכלו לעמוד בזה. תודה, ZBBZ ד"א - מקווה שזה הפורום המתאים, זה נראה לי הכי הגיוני ליצור פה את הנושא.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by TaVoR,

שלום, אני רוצה לדעת אם אפשרי להפעיל HDR ב-NFSMW ואם מומלץ לי לפי המפרט שמופיע לי בחתימה. אם אפשר בבקשה תגידו למה כדאי (אם אפשרי) ולמה לא כדאי, ואם אפשר גם השוואה איך נראה משחק HDR ובלי HDR. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by TimoTy,

אמרו לי שאת הכרטיס-ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM אני לא אוכל להפוך ל-PRO מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול או לא ובבקשה להסביר לי למה ....... כי אני עגלה תודה!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. ?X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E? או ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? gigabyte או שאם יש הצעות יותר טובות לגבי כרטיס מסך שיחזיק כמה שנים ויתמוך בכל האופציות העתידיות [=...תודה..מצפה לתגובות

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by shloosh,

איפה שהמאוורר של הכרטיס,אז מתחתיו שמתי מאוור גנריק 80 מ"מ שמאוורר כאילו יחד עם המאוורר של הכרטיס ונותן יותר אוויר. השאלה היא האם זה לא יכול להזיק למאוורר של הכרטיס?? אם נניח 2 המאווררים לא מסתובבים באותו כיוון? אבל עדיין מאווררים לאותה נקודה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. שלום יש לי PALIT 7600 GS[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 22:29:10 מצטער שזה ככה בטעות לחצתי שלח תגובה...תערכו את זה או משהו כזהבקיצור יש לי PALIT 7600 GS חבר שלי הצליח להגדיר לי את המסך טלוויזיה -יש לי טושיבה ישנה אבל פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים-הורדתי מהאתר של נווידיה ואין שום אפשרות להגדיר את הטלוויזיה, וגם חבר שלי ניסה ולא הצליח הכרטיס בכלל לא מזהה שהיא מחוברת... מה אפשר לעשות מישהו יכול לעזור ??

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  23. זה הדגם IBM L171 LCD דבר ראשון קניתי אותו ב-1300 שקל(מחיר הוגן לא?) איך הוא? מישהו מכיר/יש לו אותו מרוצה ממנו? הוא נראה לי מזה פצצה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by sma,

יש כרטיס למכירה ב-ebay של ATI RADEON X850 PRO 256 MB AGP GDDR3 Video Card. המחיר הוא 140$ לא כולל משלוח. לא הצלחתי למצוא את הכרטיס בארץ (בחיפוש באינטרנט). השאלה היא האם זה כרטיס טוב והאם המחיר זול? אני צריך כרטיס AGP - אם יש למישהו הצעה טובה יותר באותו סדר גודל מחיר, אני אשמח לדעת. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  25. רציתי לקנות את המסך הנ"ל וכבר גם ככה אני מחכה משהו כמו שבועיים . לבסוף הובא לידיעתי שהיבואן לא יביא את המסך הזה בחודש הקרוב . בקיצור , אז לכל הממליצים על המסך , אין על מה להמליץ בינתיים . לתשומת ליבכם .

דיונים חדשים בפורומים