כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שעל הגב של הHD4870x2 יש 4 נורות קטנות כאלו קרוב לחיבור pci-e 8pin כשאני מדליק את המחשב הן כולן נדלקות לרגע וכשאני עושה ריסטרט נדלקת רק אחד... מה זה אומר?והאמת אני דיי אוהב את המראה של זה יש אפשרות לגרום להן ליהיות דלוקות כל הזמן? ויש קטעים נדירים במשחקים וב3Dmark שאני שומע מין רעש הייתי אומר קצת חשמלי מהכרטיס מסך וכששמתי את המאורר על 30% ושיחקתי פתאום היו קטעים שהמאורר קפץ ל100% האם זה כי הכרטיס יתחמם?עכשיו כשהוא על 35% זה לא קורה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע כרטיס מסך 5700LE אני יכול לקנות את ה7600GS של LEADTEK האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? אם לא איזה כרטיס מסך כדאי? (כרגע יש לי AMD 3000 וג'יגה וחצי זיכרון) תודה
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
במשחקים ( במקרה הזה ספלינטר סל 3 ) המחשב (לעיתים רחוקות ) נכנס למצב standby ,המסך כבה אבל המחשב נשאר דלוק ואין שום דרך מלבד ריסט כידי להחזירו. התופעה קרתה לי גם במשחקים אחרים ,עוד פעם לא בתדירות גבוהה אבל מידי פעם. כמו כן בעת המשחק ( ספלינטר סל 3 ) המשחק מתעופף ממוזער ל TRAY . אין בעיה של טמפ' ולכן זה לא נראת לי הבעיה. השאלה האם זה באג במשחק או אולי בעיה של דרייבר ( משתמש באומגה ) או בכלל בעיה בכרטיס ( התופעה קורת רק בעת משחק ושוב מידי פעם ). קלוקים של הכרטיס 540/610 יציב בבדיקות של 3DMARK .
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הוידאו שאני צריך להקליט ולערוך הוא ( לצערי) כרגע מימצלמת וידאו מהדור הקודם(אנלוגי?) ולא DVI החדשות האם VIVO אומר שאני יכול להעלות למחשב וידאו ולערוך? ושאלה נוספת : ראיתי תמונה של כרטיס 1900GT - וראיתי שהקונקטורים שמחוברים למסך הם שונים מהקונקטורים הקונבנציונאלים. לי יש מסך בן שנה....האם זה אומר שאצטרך להחליף גם מסך? או שיש פלאג/מימיר קונקטור לתצורה הישנה ? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
מדריך מישהו? האם זה מסוכן? כמה שיפור בביצועים ניתן להשיג?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בכרטיס מסך gf 6600 של gigabyte ואיך אני יכול לקרוא אותה
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי 7100gs 128mb אני רוצה כרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים טובים אתם יודעים משהו בסגנון של 8600 ו8800 אני לא יודע אם יש לי מספיק אבל בעיקרון יש לי 820 שקל אבל השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול להריץ כרטיס מסך אם יש כזה דבר בכלל זה המפרט המחשב סך הכל די חדש אני יודע 8 חודשים משהו כזה יש ליpci-e x16 ווינדוס וויסטה ודרך אגב אין לי בעיה גם כרטיסים של raidon כל ה hd3860 והאלה לא יודע אם כתבתי משהו שקיים בכלל העיקר שיעמוד בתקציב של 820 מקסימום חריגה עד 900 (אני ישכנע את אבא שלי 80 שקל) CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Biostar 945GZ Micro 775 SE (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video,System Memor…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב כמו בכותרת אני רוצה למשחקים ועריכת וידאו ו2+ מסכים יש לי לוח אם z68a-d3-b ספק של אנרמקס 550W זיכרון ראם של 6 גיגה יש לי 1600 ש"ח לזה יש מצב ליותר אם אבא שלי ישנה את דעתו ויסכים להשתתף איתי בקניה של הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
האם הייתם ממליצים על כרטיסי ה-ALL IN ONE של ATA כולל VIVO למיניהם, או לקנות כרטיס עריכה ייעודי בנפרד מהכרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר המרות מ-VHS לאמפג, מ-DVD לאמפג 4, וזה אמור לרוץ על מחשב חזק, כך שאני לא צריך להסתמך יותר מדי על כרטיס חזק מבחינת העיבוד. תודה
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט. זה לא הפריע לי עד שהתחלתי לשחק בבאטלפילד ונתקלתי בבעיות תצוגה (שימו לב לריבועים על הריצפה ,והקרקע שחורה שזה לא אמור להיות).
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני לא גיימר רציני ובעל תקציב מוגבל של 650 שקל אני מתכנן לקנות את אחד משלות הכרטיסים ששניים מהם הם מאותו צ'יפסט של nvidia GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink 650 שקל Zotac 9800GT Synergy 512MB 600 שקל Sapphire HD 4830 512MB 620 שקל מפרט מארז: ספק כוח: atx 12v dr b500e מעבד: AMD Athlon 4200+ 64 x2 לוח אם: asus m2n-mx זכרון פנימי: 4gb ddr2 800mhz מסך: lg w2252tq מבין השלושה איזה כרטיס מסך עדיף? ממה ששמתי לב המפרטים שלהם די זהים... *אני מודע לעובדה שהספק כוח בעייתי אבל כרגע אין לי אפשרות לקנות ספק כוח חדש
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מסך. בהתחלה רציתי 17 אינץ crt ואחרי בירורים והתלבטויות החלטתי על הLG 17 FLATRON F700P על פינ שאר הדגמים. עכשיו ההורים שלי החליטו שהם רוצים להשקיע כי אני גם רואה על המסך הזה סרטים וטלוויזיה ושנקנה מסך דק ממש טוב. בכל מקרה אני צריך מסך דק שיש לו 16mm... כי אמרו לי שזה הדבר הכי טוב שיש למשחקים (מתוך המסכים הדקים) ושרק כשי שאת הנתון הזה לקחת. בכל מקרה, אני צריך מסך 17 אינץ דק שחובה שיהיה לו 16mm (שזה מה שצריך בשביל שאני אוכל לשחק כמו שצריך). לאבא שלי יש מסך דק שיש לו 25 או 50 ומשחקים שם זה זוועה. תזוזה אחת מהירה (לדוג' באנריל שאני משחק) והכל מתחרבש... בכל מקרה אני צריך שתתנו לי מסכים טובים בנתונים שאמרתי.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי כרטיס radeon x1950xtx(ישן מאוד אני יודע) והוא מתחמם מאוד , הוא בערך על 80 מעלות בנורמלי ומגיע ל95 תחת עומס אז הורדתי כמה תוכנות בשביל לבדוק נתונים עליו וראיתי שהמאוורר של הכרטיס קבוע על 10-30% אפילו שהטמפרטורות מגיעות לאיזור ה100. ניסיתי להשתתמש בMSI AFTERBURNER בשביל לשנות את מהירות המאוורר ידנית אבל זה לא אפשר לי (אני מתאר לעצמי שזה לא תומך כרטיס כזה ישן) אז בשביל לפתור את הבעיה אני שמתי לו קירור עצמי לינק:http://imageshack.us/photo/my-images/836/img0144xue.jpg/ אבל כשהראתי את זה לכמה חברים שלי שמבינים קצת הם אמרו לי שיכול להיות שהרעידות שהמאווררים עושים יכולים לפגום בכרטיס מסך אז רציתי לשאול שתי דברים : 1. אם יש למישהוא איזה תוכנה שתוכל לעזור לי לשנות ידנית את…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
Palit nVIDIA GeForce 9600 SMART 1GB או ATI Raedon 4350 HD 1GB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 ומעבד core i7 975 extreme האם נוצר צוואר בקבוק ביניהם? ???
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי כי הקודם נשרף, חשבתי על הGeforce 6200 כי ממה שאני יודע בכרטיסים הישנים הtv-out באיכות גבוהה יותר. אני מחפש שבכרטיס יהיה גם dual view וDVI - סך הכל אני צריך אותו לאינטרנט וסרטים, משחקים אני בקושי נוגע, העיקר שלא יהיה יקר - בסביבות ה200-300 ש"ח למישהו יש המלצה יותר טובה בשבילי?
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני הולך לבנות בפסח htpc לכן כבר זמן רב אני חיפשתי חלקים, ולאט לאט אספתי. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, הציעו לי: voodoo 3500 geforce 2 שניהם משומשים. למי יש יציאת טלוויזיה טובה יותר ואיכותית יותר??
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את הדרייברים החדשים של DNA 3.6.5.1 ואין לי שום סמל בTaskbar של ATi וגם כאשר אני נכנס להגדרות > מתקדם אין לי שם כלום זאת אומרת רק הלשוניות שיש גם בלי הדרייברים (Genral, Adapter, Monitor , Truobleshoot) נסיתי להתקין את ה5.1 של ATI והבעיה חזרה על עצמה כאילו שהדרייברים בכלל לא הותקנו, רק כשחזרתי לדרייברים הקודמים הבעיה נפתרה (4.12), עכשיו השאלה שלי האם זה צריך להיות ככה? או שזו רק בעיה אצלי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איפה ניתן אם בכלל לקנות מגן מסך למחשב נייד מסך 15.4 רחב ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן לקנות כרטיס לכידה בשביל להקליט תוכניות מהממיר הדיגטלי אני לא צריך Tunner בכרטיס, הכרטיס יהיה מחובר בכבל RCA לממיר הדיגטלי. יהיה נחמד אם הכרטיס יבוא עם שלט רחוק בכל מקרה בינתיים ראיתי את הכרטיס הזה שנראה די רציני אבל יש לו Tunner שאני לא צריך. http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 יש כרטיס אחר מומלץ בסביבות ה-600 שקל (ועדיף שיכלול שלט)?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות ב350 שקל? אני יודע שזה קצת כסף אבל חבר שלי מבקש... יש לו כרגע mx4000, הוא התקלקל ואבא שלו רוצה לקנות את אותו כרטיס מסך ב250 אז יש כטיס מסך יותר טוב ב250-350 (400 מקסימום) ועוד שאלה: האם יש הבדל בין הביצועים של MX4000 128MB ל FX5500 128MB
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמחירים הללו מצחיקים בעבור כרטיס מסך ובכל זאת מעניין אותי לדעת, אילו נאלצתם להמליץ למשתמש שלא צורך יותר מדי גרפיקה (גלישה באינטרנט ומשחקים קלים) על כרטיס זול, על מה הייתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הי, יש לי 3 כרטיסי מסך הראשון GT 9500 השני HD 5450 והשלישי GT 8800 כולם עם 1GB זיכרון מי מהכרטיסים לעיל יניב את התוצאות הכי טובות לצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה 32 אינץ' ולמה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
המבצעים על הכרטיסים הנ"ל http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30479&promoid=1065 http://www.directcanada.com/products/?sku=11610BD5617&vpn=896-P3-1262-AR&manufacture=EVGA כאשר ה SONIC אמור להגיע באזור ה 5 לספטמבר http://www.directcanada.com/products/?sku=24790BD0706&vpn=AE=4870S+0452&manufacture=Palit%20Multimedia%20Inc. על כל הכרטיסים יש מס על המחיר בסך 12% נוספים ...
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-