כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
CATALYST 3.9 לכרטיסי ATI יצאו היום , ניתן להוריד באתר הרשמי.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
Hey Guyz, im getin a cimputer and i was researchin for quite a while now.. and i found that theres 2 types of GTX260 Synergy and not synergy.. that changes much? as in these VGA cards Palit nVidia GTX 260 896MB DDR3 PCIe v.s GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E would be a big diffrence except the maker?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך ADI 15" LCD ב 900 ש"ח זה שווה את הכסך המסך יחסית טוב איכותי
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
החנות הנ"ל טוענים שיש להם כרטיס 9600xt 256mb 256bit האם יתכן? של ספיר
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחר איזה בעייה שהיתה לי עם זיהוי ה HD SATA שלי פירקתי את הלוח והכל מהמארז על מנת לחבר הכל כמו שצריך, חיברתי ועבד , הפעלתי קרייסיס ,עבד אחלה רגיל ,ואז ראיתי סרט ,ואחרי כמה שעות שוב הפעלתי FEAR COMBAT ונהיו לי פתאום ארטיפקטים נוראיים על כללל המסך. אני היתי באוברקלוק רוב הזמן בעיקרון ,ביטלתי אותו וזה כמובן לא עזר, החלפתי דרייבר, יש עוד משהו לעשות? 7600GS . עריכה: חיברתי עכשיו כרטיס אחר (6200) והאו עושה לי עוד יותר ארטיפקטים, ספק לא נראה לי כי רק ל7600 יש חיבור לספק... מזה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת אם אני יכול עם המערכת שלי. הרכיבים העיקריים במחשב שלי הם: מעבד- AMD 9950 Quad Core לוח אם- GIGABYTE GA-M61PME-S2P זיכרון- 4 GB ספק כוח- 650W כרטיס מסך- HD 4850 512M אני מעוניין בכרטיס מסך HD 6850OC 1GB בגדול יש לי תקציב לכרטיס מסך יותר חזק, אבל אני פוחד שיהיה לי צוואר בקבוק. השאלה שלי, אם בכרטיס שאני מעוניין לא יהיה לי צוואר בקבוק, או שהמערכת שלי מתאימה לו? ובאותה עניין....אני ירגיש שינוי משמעותי לאחר השדרוג או השינוי יהיה שינוי מינורי עם המערכת שלי? תודה מראש לעונים!
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
השאלה בכותרת- מחשב P3 עם 6200 מסוגל להריץ סרטי 720P?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6950 TOXIC ןיש לי ספק כוח Enermax MODU87+ 700W ורציתי לשאול אם הספק הזה יספיק לעוד כרטיס מסך מאותו דגם הכוונה לקרוספייר???????????????
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפני חודש שהתקנתי את התוכנה הזו קיבלתי תוצאה של 37,000 וזה התחלק 6000 למעבד (p4 2.5 ) ו5500 לכרטיס מסך (ראדון 9800 פרו) וזה היה עם הדריברים 3.7... ולפני יומיים הרצתי שוב בדיקה עם הדריברים 3.8 החדשים וקיבלתי תוצאה של 33,000 שתחלקה ל 6000 למעבד ו 4300 לכרטיס מסך.. חשבתי שהירידה הזו הייתה בגלל הדרברים אבל שהרצתי שוב את הבדיקה עם ה3.7 זה יצא אותו דבר.. ועכשיו אני לא מצליח להבין איך קרה כזו ירידה גדולה בביצועים של הכרטיס..
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הציעו לי בחנות גרסה של POWERCOLOR וגרסה של GIGABYTE, אותו הכרטיס באותו מחיר. המוכר המליץ על ה POWERCOLOR כי יש לו צלעות קירור שישמרו על הכרטיס יותר. מה אתם אומרים, יש הבדל בכלל?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ומעוניין בקניית מחשב חדש. המפרט שאני מעוניין בו הוא: מעבד core i7 920 לוח אם תואם gigabyte ex58 זכרון triple channel 3x1g את המפרט לקחתי מהאתר הזה. הבעיה שלי הינה שאני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור. קראתי קצת ומצאתי מספר אופציות: HD4890 HD4870 2xHD4870 2xHD4770 GTX275 GTX285 אני יודע שרשמתי הרבה אבל אני רוצה להיות בטוח במערכת שאני קונה. האם האופציות שרשמתי טובות בכלל ואם כן אז מה הכי משתלם גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר. בנוסף ראיתי שכל כרטיס משווקות מספר חברות והמחירים ביניהם שונים. האם זה נתון נוסף שאני צריך לשים אליו לב, או שזה לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל מי שעונה ועוזר. דנוצה.
-
- 12 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא מחפש משו ממש מטורף.. שיריץ משחקים בצורה נורמלית..עם כל שאר המפרט אין לי בעיה כל כך. דעתכם על הכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של ATI שבודקת טמפרטורות ועוד,ויש אפשרות שמה שנכנסתי ורשום את זה http://www.siz.co.il/my.php?i=mwwzyjxhzyjh.jpg והשאלה שלי,האם לחיצה על run תשבש משהו או תגרום למשהו לא תקין?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מנהל האתר הסיני ocworkbench מדווח לנו שR630 יבוא בשני גירסאות כאשר אחת מהן היא XT ומוציאה 12.5K ב05 ו5.6K ב06 (לא ידוע פרטים מערכת) ובערך ברמה של X1950PRO בDX9 עוד הם מוסיפים שR610 יבוא בשם HD2400 שיתחרה ב8400GS,8500GT של אנוידיה (שני גירסאות אחת PRO אחת XT) http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?%20threadid=61947
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 15 הכי טוב שאפשר לגרפיקה ווידאו עד 2500 ש"ח. יש המלצות? האם ה -LCD נופל בהרבה באיכותו על פני המסכים ה"רגילים" ?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף מבחינת איכות התמונה ? העבודה בעיקר מול Word . הפרשי המחיר קטנים (20 ש"ח) ואולי עדיף ה MAG 786 PF ? מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
השוואה בין Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr ל [h=1]Radeon R9 270X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E. מה אתם חושבים על כול כרטיס ומי מהם יותר מוצלח? [/h]
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
I dont know what to choose for my new computer can someone sugget what i can use for 200-600 dollars???? must be good and run all the new games from 2005+ no less
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-