כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
הלך לי הכרטיס מסך, וחודש הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש באיזור ה-500 שקל ככה, אולי יד2. הבעיה היא שבמסך שלי יש רק VGA, והבנתי שאם משתמשים במתאם VGA TO DVI, אז האיכות ממש גרועה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שבטח האשלה הזאת נשאלה הרבה פעמים ואני יודע שתיגדו לי חפש בהיסטורי וכו', אבל אני חייב עזרה עכשיו כי עד ששכנעתי את ההורים שלי לקנות לי כרטיס מסך בסבביבות ה1000 שקל אז מה כדי אם בכלל ללכת על ה msi או על suma ואם על סומא אז מההבגל בין se ובלי se אה ואגב אני מדבר רק על כרטיס מסוג gf 4200 ואחרי איזה חברה אז גם אם 64 או 128 כי שמעתי שה 64 יותר כדאי גם מבחינת מחיר וגם ביצועיים
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 270X http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2037&psn=&lid=1&leg=0בזמן שאני משחק דיאבלו הטמפ' של הכרטיס מגיעה לפיק של 71 מעלות וGPU USAGE מגיע ל99 אחוז אם אני עושה הגדרות גבוהות נראה שהגיע גם כן ל75 מעלות אבל זה לפני שהגברתי את המאורר כרגע עשיתי שכל אחוז=טמפ' אז הוא מתאזן על 65 מעלות האם אלה מספרים נורמלים? על כמה לשים את המאורר מתי שהכרטיס מגיע ל70 מעלות כי ב70-80 אחוז הוא מרעיש. האם אפשר להוריד אחוזים? הרעש לא מפריע, לי השאלה היא האם זה עומס מיותר כשאני מחליף בין המסך של המשחק לתוכנה הטמפ' יורדת במהירות ומתאזנת על 35 מעלות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התוכנית של NVIDIA לשמירה על מלכות הביצועים של עולם המשחקים ב-PC כוללת שימוש בליבת GA102 מוכרת, עם מספר מירבי של יחידות עיבוד פעילות בדומה לעולם העיבוד הארגונילכתבה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שמתי לב שמדברים פה ללא הפסקה רק על ה 8800GT....... רציתי לדעת בדיוק את יתרונותיו על ה- RADEON HD 3870 הנתונים של ה 8800 GT: Core Clock: 650 MHz Memory Clock: 1900 MHz בעוד של ה RADEON HD 3870: Core Clock: 775 MHz Memory Clock: 2400 MHz וה RADEON זול יותר...למה לא משתלם יותר לקנות אותו? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
וגם נתונים לגבי מהירות זכרונות וליבה של שניהם (של הג'י פורס יש באתר אני יודע...) אני מתלבט בין שניהם ואמרו לי שהריידון יותר טוב מהג'י פורס בביצועים אבל אני עוד לא יודע בוודאות אז תעזרו לי למצוא תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש למחשב קיים כרטיס מסך חדש ( כרטיס שיש לי כיום - RADEON ATI HD 5770 ) : מעבד : intel i5 750 @2.67GHz כרטיס זיכרון: RADEON ATI HD 5770זיכרון: 4 GB מערכת הפעלה: WIN 7 - 32 BITספק: (לא ידוע המחשב לא שלי) לאיזה כרטיס חדש ויותר חזק בסכום של פלוס מינוס 1000 ש"ח אפשר להחליף ? תודה רבה לכל העזרים
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש ASUS 6800XT. עכשיו שאני משחק BF2 יש מדי פעם מין היבהובים שחורים מוזרים. קשה להסביר, זה כאילו חלק מהטקסטורות הופכות לשחור לשניה ואז חוזרות למצב המקורי. כשאני משחק NFSMW אין שום בעיה והגרפיקה מוצגת חלק ובלי היבהובים. הכרטיס נמצא על 60 מעלות במאמץ ולא עשיתי OC. פתחתי צינורות ל12 אבל זה לא קשור לבעיה כי היא היתה עוד לפני הפתיחה. יכול להיות שזה בעיה בדריורים או משהו כזה? ניסתי לשנות רזולוציה והגדרות אבל הבעיה נשארה. אני לא בטוח אבל זה היה נראה כאילו בהגדרות נמוכות מספר ההיבהובים קטן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ביולי, הרבה אנשים אמרו שהם יקנו אותו. חלק קנו(כמוני), וחלק לא קנו. האם יש לכם ריידון9700? נ.ב: איך אני מפעיל סקר?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[עוד פרק בתלבטויותיו של DXT] עולים בערך אותו הדבר וסחיטה של 200 שקל לא באה בחשבון אז תשכחו מזה. אני מתכנן אולי OC לא גדול (לא משהו שמגיע לגבול הכרטיס). ומאד חשוב לי השקעה לעתיד. תעזרוו ליי
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ובכן אחרי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך בכל החנויות שאני מכיר הוא לא זמין ומציעים לי חברות אחרות. (אסוס גיינוורד לידטק) ומצאתי את גיגבייט ב TMS. את TMS אני מכיר מפה משמועות ושיחות עליהם ושאלתי היא האם היא חנות טובה כמו פנדה נועה ו IQPC או שהיא שכונתית כמו KSP. אני פשוט רוצה רק את הגיגבייט 88GT ולאף אחד אין אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב. (כבר חקרתי עליו כל כך ואפילו על המבנה האלקטרוני שלו ועל הרכיבים שלו...) ולהם יש אותו. אשמח לקבל תגובות.תודה.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית, עם כרטיס מסך ישן עוד יותר... מפרט- פנטיום 4 חד ליבתי 2.4 גיגה זיכרון וכרטיס רדיון 9600 XT ישן. (AGP) אני לא ממש מעודכן בכרטיסי מסך... מהו הכרטיס האופטימלי שיכול להחליף בכבוד את 9600XT שלי בלי ליצור יותר מדי צוואר בקבוק? ראיתי ביד שניה ג'יפרוס 7600GS AGP ב200 שח מומלץ? אשמח לתגובות ועצות, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מעבד I5 4670 עם כרטיס GTX770 2GB. לפי הרכיבים הבנתי שאני יכול לשחק בדוגס על HIGH עם SMAA .. זה מה שאני עושה וזה זורם בסדר אבל מציק לי שאני לא משחק על אולטרה..השאלה שלי אם אני אבטל את הפילטרים אני אוכל לשחק על אולטרה? אם כן זה שווה לבטל את הSMAA?
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
למי שקנה את הכרטיס איך בדיוק התרשמתם מהפונקציה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש בכרטיס מסך שלי VGA DVI HDMI יש לי 2 מסכים 19 אינץ ורציתי להשתמש ב 2 מסכים בו זמנית יש אפשרות להשתמש גם ב VGA וגם ב DVI באותו כרטיס מסך ? ואם כן מה עדיף ? ה VGA כבר תפוס עם מסך אחד נשאר רק DVI ו HDMI ובמסך יש חיבורים VGA DVI ראיתי שיש שני כבלים DVI DVI ויש HDMI DVI מה עדיף ? מה יותר טוב ? DVI DVI עולה 37 שקל HDMI DVI עולה 25 שקל יש הבדל באיכות הצפיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי את זה זה הגיוני? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2073317255 עריכה של biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ובכן טכנולוגייה חדשה של קידוד וידיאו ומולטימדיה תחת הכותר של mpeg7/mpeg21 אשר עושה שימוש בשפת תיאור. מז"א שפת תיאור? לוותיקים ביננו, אנחנו זוכרים את שפת תיאור המדפסת המפורסם - P.S-Post Script אשר עשה שימוש נרחב בפקודות מדפסת ע"מ להדפיס צורות . שיטה זו "חסכה" בזמני הדפסה וגם בקצבי השידור למדפסות הישנות. כמו כן היא הציעה ייחודיות באיכות ההדפסה הגבוה שהתאים להוצאות לאור מקצועיות. עכשיו הגיעה הזמן לסרטי ווידיאו משודר ב- Stream's בפורמט החדש. הטכנולוגיה מתארת אובייקטים בתמונה/וידיאו בעזרת שכבות מיוחדות ובכך ניתן לשנות את התכונות של כל אובייקט ואובייקט. תארו לכם סרט שמשודר דרך האינטרנט שבו תוכלו לשנות את הנשק שניתן לגיבור הסרט? שינוי צבעים בסצינות מסויימות.... מכוניות ספציפיות …
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
palit hd3870 - http://tms.co.il/product/5940 או gigabyte hd4670 - http://tms.co.il/product/6140 אם אתם מציעים משהו אחר באותו תקציב אז בבקשה את ההצעה תביאו מTMS(פשוט בניתי מפרט משם,ואני מתלבט לגבי הכרטיס)
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אמרו לי בחנות של מחשבים ש הכרטיס המסך שאתם מדברים עליו (6600GT) הוא ברמה ובמחיר של RADEON 9800 האם זה נכון? ועוד משהו מה יותר טוב RADEON 9600 256 MB או RADEON 9800 128 MB נ.ב : הפורום שלכם ממש נפלא, עזרתם לי לקנות מחשב חדש ואתם עוזרים לעוד מלא אנשים שלא ממש מבינים בנושא!
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב... אז רק עכשיו הוחלף לי הMB עקב תקלה... לאחר שקיבלתי את המחשב יש בעיה במשחקים... לאחר דקה של משחק, המסך פשוט מזוהה כאילו המחשב כבוי, אך המחשב פועל (שומע רעש)... בדקתי בATITOOL ו-Scan artifacts (או איך שלא כותבים), ואותו דבר קרה לאחר 6 שניות... מה זה יכול להיות? כ.מ:: 1950PRO תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב דיי חדש שנקנה לפני שנה המפרט הוא: I5 12600Kf MSi pro Z690-p ddr4 16 RAM מסך 75' על 4k 3840x 2160 כרגע עם gtx 970 בסך הכל עובד כשיורדים בדרישות אבל כבר מתחיל להיות קשה מאוד. לאור הכרטיסים החדשים שיצאו. איזה כרטיס הייתם ממליצים? אני משחק משחקים כמו far cry cod ועוד גם פחות כבדים.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי 1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) אם תוספת של 1G RAM תעזור, אני אשמח לקנות מחר. תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-