עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by motir,

הי, מהו מסך ה-19" הטוב ביותר שאני יכול למצוא בארץ? תודה מוטי

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  2. יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה 8800GTX או ULTRA יש הבדל של אלף עד אלפיים ש"ח בין הכרטיסים אנא אם תוכלו להסביר לי אם ההבדל בסכום הזה שווה את הכסף ? ובמידה שצריכים אולטרה או GTX איזה ספק כוח צריכים בשביל הכרטיסים אם זה 700 לGTX ואולי יותר 800 לאולטרה וכמה כדאי להשקיע , מבחינה כספית אני צריך לקבל משהו כמו 3000 - 3500 ש"ח ואני רוצה לקנות את הדברים האלה וגם להשאר בגבולות אז בעקרון מה שאני צריך שהכי חשוב זה כרטיס מסך הכי איכותי בשביל הכסף שלו וספק כוח שמתאים לו וכמה זה עולה יחדיו , תנו לי את האופציות גם אם זה יותר מ3500 , כי אני אדע אם פשוט למכור מחשב אחד יותר כדי שיהיה לי יותר תקצי…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by gal,

ובכן ברשותי כרטיס מסך ATI 9700 NON PRO רציתי לדעת האם כדאי להחליף אותו בכרטיס מהחדשים שיצאו למרות שהתקציב שלי הוא עד 600 ש"ח.האם יש כרטיס שהוא יותר טוב ממנו ומגיע עד תקציב כזה? כמובן מדובר על כרטיס AGP והשימושים שלי הם בעיקר גלישה וקצת משחקים.מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by henkp,

התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה

5. Started by 11GnR,

היי הזמנתי מחשב עם I5-3570, 660GTX ולוח Z77-D3H בעוד 120 שקל אני יכול להחליף לZ77X-D3H שיאפשר SLI עם שני סלוטים PCI-E 3 X8 , אני מבין שבגלל הPCIE3 אין מה לחשוש לגבי הפסד ביצועים עקב ירידה מX16 לX8 ? הספק שלי הוא SEASONIC 620, שגם כן אני מבין שאמור להספיק לSLI של 660GTX אפילו אם אעשה בעתיד OC למעבד. אישית אני ממש לא מתלהב מSLI, בחלק מהמשחקים לא נתמך, בחלק לא מביא שיפור גדול, לפעמים אפילו פוגע בביצועים. אז כרגע האפשרות היא להוסיף 120 שקל ללוח ונניח לקנות בעוד שנתיים 660GTX ב500 ש"ח (אין לי שמץ מאיפה אני אשיג). ז"א השקעה של לפחות 620 שקל. לעומת זאת אני מניח שהכרטיס MIDRANGE המוביל של אותה תקופה באזור ה1100 ש"ח יתן ביצועים עדיפים על הSLI הזה, שלא לדבר על משחקים שלא עובדים טוב…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. מתי יגיעו לוחות מבוססי nForce 4 עם SLI ? התכנון שלי הוא לקנות A64 3800+ ו2xG6800Ultra ולוח מבוסס SLI למכונת תמשחקים קטלנית שאני מתכנן, אבל מתי כבר זה יצא לפועל כדי שאני אוכל לממש את החלום?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by רונית,

שלום רב, רכשתי מחשב לפני כשנה עם מסך 17 אינץ' LCD מבית UMAX , לאחרונה הבחנתי בפס דק שלפעמים קשה להבחינו לאורך המסך מצידו הימני. יש לי 3 שנים אחריות אך החנות ממנה רכשתי את המחשב "שמיר מחשבים" כנראה פשטה רגלה ואני מבקשת לדעת מיהו היבואן המספק את האחריות למסך? בברכה,רונית

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. Started by ETB,

יש לי מערכת הפעלה WIN XP באנגלית, כרטיס מסך של GF2 GTS עם דריברים בגירסה 41.09. ומופיעה במקום אותיות סימני שעלה בתפריט של המאפינים של הכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שיהיה כרטיס טוב מבחינת חברה.. 128 מגה זיכרון חנות שאפשר לסמוך עליה אני רוצה כבר להזמין היום לחבר תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by unknown,

רציתי לדעת אם תהיה בעיית תאימות לכרטיס המדובר עם לוח אם של אסוס(לא חדש כל כך, ומכאן שאלת התאימות) עם הדגם P5KPL-VM לינק: http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x&content=specifications תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. שלום, קניתי כרטיס מסך GTX560 TI (ע"פ המלצת חברי הפורום) ורציתי לשאול האם מישהו יודע אם ביחד עם הכרטיס מגיע גם מתאם 6 פינים? (מהספק שלי יש רק חיבור אחד של 6 פינים וצריך עוד אחד)

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by The_Doom_Master,

שלום.. השאלה היא מה יותר מתאים למשחקים שיוצאים כיום.. הכרטיסים הם: nVidia Geforce 7800GT 256MB 256bit ו nVidia Geforce 6600GT 256B 128bit מה עדיף כרטיס אחד של 7800 או 2 של 6600 שעובד ב SLI? תודה על העזרה

13. נשמע לי מאוד הגיוני... הרזולוציה הטבעית של משחקים ומסמכי טקסט היא ברטיו של 3:4 למשל 1024X768 או 1280X1024 ואף 1600X1200. במסכי LCD כל רזולוציה שאינה הרזולוציה הטבעית של המסך נראית הרבה פחות טוב באופן משמעותי. כשמדובר ברזולוציה "רוחבית" שאינה 3:4 הפונטים "נמתחים" ומטשטשים - אפילו במסכים טובים. לגבי טקסט ראיתי את התופעה הזו בעצמי גם במסכים של 3000 ש"ח, לגבי משחקים אין לי מושג... לסרטים בפורמט רחב (WS) ברור שזה יתרון אבל לשאר השימושים זה דווקא נראה לי חיסרון משמעותי מאוד. מהי דעתכם המלומדת?

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by KING36,

מה יותר טוב מבחינה גרפית[!!] לא מבחינת חום וחשמל ומחיר רק גרפית מה יותר איכותי שתי כרטיסי מסך 8800gts או כרטיס אחד 9800gx2 ?? מזה sli ?? שמעתי שאני צריך לחבר אותם בsli מזה ??

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by קלוקיי,

שלום וחג שמח. יש לי שאלה לגבי כרטיס המסך שברשותי. יש לי כרטיס מדגם HD4870 בן 4 שנים. הכרטיס ידוע ככרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות יחסית. לפני כשנה החלפתי לו את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מסתימות אבק, שמנעו יציאה של החום מאזור הפליטה, ויצרו גל חום שמנעו עבודה עם הכרטיס באופן כללי, מאז הוא חזר לעצמו לטמפ' הסבירות. עכשיו הבעיה - הכרטיס ידוע בתור כרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות גם בזמן מנוחה, הרצתי משחק כלשהו לא חשוב שמו ובאו מלא תקיעות במהלך המשחק ומחוץ המשחק, בזמן שאני עדין בשלב ההגדרות. בקיצור הרמתי את מהירות המאוורר מ - 30 אחוז ל - 40 אחוז והבעיה נפתרה כאילו לא הייתה. זה הגיוני שכאן נבעה הבעיה? הכרטיס פשוט לא מסוגל לתפקד בטמפ' גבוהות? ומאבד את כוחו בשל-כך? תודה.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by AKULA,

רציתי לדעת פרטים על הכרטיס מסך הזה ואיך הוא בכלליות: http://www.pchardware.co.il/docs/pd547435447.htm בעיקרון רציתי את ה-9500 PRO אבל לא ראיתי אותו ורציתי לדעת מה ההבדלים בניהם.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by gladiator1105,

יש את ה 8800gts הזה http://tms.co.il/product/3452 למה מחירו נמוך ? ויש את ה8800gt 512 מה עדיף ולמה ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב של אחי, מ- GeForce FX 5400 למשהו קצת יותר טוב. חשבתי על ה- 6600 מיד שניה איפשהו (אם אתם מכירים אחד שמוכר תנו לי הודעה פרטית ) או על 6800 בתקציב של כ- 100 שקלים או קצת יותר אם זה יהיה שווה את זה. אז, אני צריך הצעות לכרטיסים זולים שיש איפשהו ביד שניה (כדוגמת סדרות 6 או 7 של nVIDIA) ושירוצו עם ספק 350W של Enermax. שיריצו משחקים אפילו על האיכות הגרועה ביותר - אבל שירוצו (מדובר על משחקים ישנים או לא הכי חדשים, לפני שנתיים שלוש +) נכון להיום אפילו משחקי רשת דיי אנונימיים רצים מעפן ++++++. תודה, ושבת שלום. עריכה: חיפשתי באמזון GeForce 6800 AGP, ותיראו מה קיבלתי, תוצאות של כרטיסים שמחירם 150-300 דולר. וואט דה הל?! מה הולך כאן? איך יכול…

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מסך LCD ואני חושב לקנות SAMSUNG SyncMaster 730B 8ms ב1700 ויש לי כמה שאלות אני רוצה לדעת אם המסך LCD יפעל טוב עם משחקי מחשב אני צריך מסך למשחקים ולסרטים איזה מסך אתם הייתם ממליצים לי לקנות ושל איזה חברה כי אני לא יודע כלום בנושא הזה תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by botner1,

היי אני לא ממש גיימר וזה המשחק היחיד שבא לי לשחק בו מאז שקניתי את המחשב לפני שלוש שנים הדרישות המינימליות שלו הם כרטיס מסך עם 512mb זיכרון ותמיכה בsheder 3 ובpixel3 או משהו כזה (ממולץ כרטיס של 1G) יש לי מעבד אינטל q660 ו4G זיכרון פנימי רציתי לדעת מה הכרטיס המומלץ שיאפשר לי לשחק את המשחק הזה בנוחות ומבלי להשתולל בתקציב (אין צורך לתמוך במשחקים עתידים) .

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by vasser,

i am buying a 19" monitor soon, and was wondering if anyone could recommend me of such a monitor, so far i have looked @ specs and the one on my list is the Hyundai Q995. i am looking for high res. @ high refresh rate, and so far this one provides it. if there are any other monitors capable of that, lemme know. price range is about 1500 nis. 10x all

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by hike101,

שלום! קניתי מסך דק, mag LCD "18. הבחנתי שישנם הבדלים בגוונים , בצבעים מסוימים, לאורך המסך. האם מישהו נתקל בכזו תופעה? האם זה נורמלי למסכים דקים?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by R.E.A,

כמו שכתבתי למעלה, עם דגש ליציאה של וידאו וטלוויזה. התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by tom123,

האם ה- 17" Viewsonic VP171B Black Pivot LCD Monitor הוא טוב? ומה עם ה- 17" Samsung 173V LCD Montor האם יש לMAG מסכים LCD טובים? אני רוצה שתגידו לי אם הם טובים ולא מה יותר טוב כי מי שאני קונה הוא אמר שהוא מביא לי אחד משניהם

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by Shitface,

הי, אני מחדש את הHTPC שלי (מחליף את כל הבפנים מלבד קול עריכת טלויזיה מארז ו-VFD). התוכנית היא: Q9400 4GB 800MHZ seasonic 400W ולא יותר מדיי בנוסף (מבחינת הספק הספק) (צורב SATA אחד, שני SATA HD). הכי חשוב לי כמובן שהוא יהיה שקט כי הוא תקוע בסלון וזה מעצבן. מה מומלץ?? מבחינת מחיר - אלא אם יש סיבה ממש טובה אני מקווה לא לעבור את ה-800 ש"ח. THNX

דיונים חדשים בפורומים