עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, מישהו מכיר כרטיס HD3870X2 עם יציאת HDMI מובנית ? כולם מוצעים עם מתאם DVI ל- HDMI, האם זה לא פוגע באיכות ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by natan805,

אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים כמו קרייסיס {שעדיין אני לא מסוגל לשחק בו עם הכרטיס שלי} {משהו יכל להביא לי אתר בנצ שמדרג כרטיסי מסך {באחוזים על פי משחקים} היה לי פעם את האתר הזה ואני לא מוצא אותו פשוט יש כמה משחקים שאני משחק ואני רוצה גם כרטיס מסך לקנות שאני ידע בכמה אחוזים אני ירגיש הבדל מהx1950p שיש לי כרגע} בכל מקרה אשמח לשמוע על הצעה של כרטיס טוב ממכם + האתר התקציב עד 700 ש"ח אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן הערה: אני יכל לקנות רק מ iqpc כי יש לי זיכוי

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. יש אפשרות לחבר ממיר הוט לכרטיס מסך 260GTX דרך חיבור SVIDEO?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by eliezer,

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. היי בלוח אם שלי יש 2 חיבוריי PCI E , באיזה מהם החיבור של PCI E3?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. שלום, יש לי התלבטות ורציתי לשאול בעצתכם. אני מתגייס כנראה בעוד חודש (בסביבות תחילת מיוני) ורציתי להעביר את הזמן הפנוי שיש לי בלשחק... לפני חודשיים הלך לי הכרטיס מסך, nVidia FX 5500 ומאז אני עובד על הכרטיס מסך המובנה. המשחקים שיש לי הם: FEAR (הראשון), NFS UG2 ,Rome gold edition, Half life 2-Orange box, The elder scrolls Oblivion, ו Crysis (חדש, אפילו לא פתחתי אותו מהנילון). אני יודע שרובם לא ממש חדשים ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ אותם בביצועים די גבוהים (חוץ מ crysis שבטח לא יעבוד לי). הכרטיס הישן הריץ הכול אבל לפעמים באיכות כל כך נמוכה שלא שיחקתי בהם (FEAR, Oblivion,NFS). השאלה שניצבת בפניי היא האם כדאי להשקיע יותר מ-300 שקל על כרטיס ברמה די גבוהה או להישאר עם כרטיס ברמה נמו…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by hagay,

לפני חודש שהתקנתי את התוכנה הזו קיבלתי תוצאה של 37,000 וזה התחלק 6000 למעבד (p4 2.5 ) ו5500 לכרטיס מסך (ראדון 9800 פרו) וזה היה עם הדריברים 3.7... ולפני יומיים הרצתי שוב בדיקה עם הדריברים 3.8 החדשים וקיבלתי תוצאה של 33,000 שתחלקה ל 6000 למעבד ו 4300 לכרטיס מסך.. חשבתי שהירידה הזו הייתה בגלל הדרברים אבל שהרצתי שוב את הבדיקה עם ה3.7 זה יצא אותו דבר.. ועכשיו אני לא מצליח להבין איך קרה כזו ירידה גדולה בביצועים של הכרטיס..

8. ברשותי 3 כרטיסי מסך קצת ישנים וכיוון שאני לא מבין גדול רציתי איזה מהם טוב יותר? Inno3D Tornado GeForce4 MX440 AGP 8X DDR 64M 1 GeForce4 MX440 8X 128M 2 GeForce4 MX440 64M 3

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by justa,

שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום של כ-700 + ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים בעיקר, אני צריך המלצה לכרטיס, תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by zoloboy,

מה המהירות זכרון וליבה של 9800np ?

12. היי, אני צריך כרטיס מסך שיתאים למשחקים כבדים. יש לי מסך 17 אינצ' (לא יודע אם זה משנה =\ ). מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ספק כח Enermax Noisetaker 420W התקציב גמיש. נוטה לכיוון ה1300-1600 תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  13. אני לא גיימר רציני ובעל תקציב מוגבל של 650 שקל אני מתכנן לקנות את אחד משלות הכרטיסים ששניים מהם הם מאותו צ'יפסט של nvidia GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink 650 שקל Zotac ‎9800GT Synergy 512MB 600 שקל Sapphire ‎HD 4830 512MB 620 שקל מפרט מארז: ספק כוח: atx 12v dr b500e מעבד: AMD Athlon 4200+ 64 x2 לוח אם: asus m2n-mx זכרון פנימי: 4gb ddr2 800mhz מסך: lg w2252tq מבין השלושה איזה כרטיס מסך עדיף? ממה ששמתי לב המפרטים שלהם די זהים... *אני מודע לעובדה שהספק כוח בעייתי אבל כרגע אין לי אפשרות לקנות ספק כוח חדש

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by yoni321,

חברה 9800 GTX HD4850 שניהם הבנתי בסכון של 1000 ש"ח. רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי של איזה חברה הכי טובה 9800 ואיזה חברה של ATI ולהגיד לי מה עדיף מביניהם.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  15. שלום, בדיוק התקנתי את הכרטיס השני שלי - 260 GTX. המערכת מזוהה היטב, הכל תקין וגם שדרגתי לדרייברים האחרונים. העניין הוא שניסיתי את הבנצ'מארקים של LOST PLANET ו-GTA4 ופשוט אין שום הבדל בשימוש עם ובלי SLI. האם אני מפספס משהו או שמה יש משחקים שפשוט ה-SCALING שלהם שואף ל-0 ב-SLI? תודה לכול העונה, X נ.ב. ניסיתי את NHANCER והגרף שם רוב הזמן מלא לחלוטין במשחקים אצלי.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by warezon,

יש לי כרטיס gigabyte hd4870 512mb וlcd 26. הכרטיס מגיע עם 2 יציאות dvi. אני רוצה לחבר את זה בhdmi השאלה מה כדאי ? 1.כבל dvi to hdmi 2.מתאם dvi to hdmi ואז כבל hdmi to hdmi אשמח להסבר מעבר לתשובה. תודה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by nimrodh,

שלום ידידיי, בקיץ האחרון טיילתי לתומי בהונג קונג, הסתובבתי במרכזי מחשבים, חנויות ענק עם תצוגות של נגנים/מסכים/ מערכות/ גאג'טס ושוט... הסתובבתי בתצוגות המסכים והיו את כל המסכים, כל החברות, הייתה לי הפתעה טובה מPHILIPS שהציגה דגמים שאין בארץ, יפים מאוד, היה את SONY, LG, ועוד.. חברה אחת שלא ראיתי בהונג קונג (גם בבנגקוק לא ראיתי אותה שטיילתי שם), זה וייוסוניק, אה, שחכתי שהיה תצוגה מרהיבה גם של סמסונג. אוקי, בסוף הגעתי לחברה שלא אני לא מכיר, שחכתי את השם משהו "TOPCOP" משהו כזה, היה להם מסכים שנראו לא רע בכלל. לקחתי קטלוג שלהם ראיתי שעל הנייר מסכים 17 ו19 מדהימים, ניגודיות 800:1, בהירות 300CD כמובן יש תמיכה בDVI וזמני תגובה זריזים, 8 ו6 MS. עכשיו לשאלה, מיזהו מזהה את החברה? י…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. שמעתי שהם מוגבלים ל xxx\596 זיכרון...

19. Started by Armageddon1,

SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (128bit) + TV - RETAIL טוב לא טוב??שווה או לא ? עולה 1100-1200

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by netanel38121,

כפי שנאמר לעיל, אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל המפרט שלי הוא: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון: 8GB Kingston DDR2 800MHZ ספק: SEASONIC S12II-500 מארז מערכת הפעלה WIN 7 U 64BIT כמה שאלות: האם המחשב והספק יספיקו בשביל הכרטיס? והאם המעבד יגביל/צוור בקבוק ברוב המשחקים עם 6950 יש לציין שיש לי 5 כוננים קשיחים במחשב איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות? ה 4870 שיש לי הוא של GIGABAYTE והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 4870 שעד עתה שירת אותי נאמנה יותר משנה וחצי. אבל אני רוצה להשתדרג .. תודה רבה , וחג שמח, נאט.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. אשמח אם מישהוא יוכל לכוון ולעזור, אני לפני קניית מחשב חדש ואין לי מושג מה לבחור מהשלושה מי יותר עדיף ומומלץ ומשתלם ומי יותר חזק למשחקים? ומבחינת רעש וקירור וטמפרטורה מי יותר עדיף? אלו שלושת האפשרויות : Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp http://www.tms.co.il/product/11436 Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL http://www.tms.co.il/product/12418 או 660 בגירסה אחרת http://www.tms.co.il/product/12668

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by Trance,

אני חשבתי ללכת על 710n או על L1730S ולפי מה שהבנתי ה 710n עדיף (תקנו אותי אם אני טועה) כעת ייתכן ותהיה לי אפשרות להוסיף כסף למסך באזור ה 2500 חשבתי על L1720P הקטע הוא שאין בכרטיס מסך שלי יצאית DVi .(ג'פה 2) והקטע הוא שייתכן שבעתיד הקרוב אני ישדרג מחשבי ואז תהיה לי יציאת DVI אז מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות לקנות את המסך ב 2000 ולהשאר איתו או ליקנות מסך אם Dvi וכשאני ישרג את הכרטיס מסך להנות ממנו כפליים?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by redfrog,

הגיע כבר לארץ? איפה לקנות?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by J.a.C.k,

קראתי פה את ההשוואה ואני רוצה לדעת האם באמת כדאי לקנות את ה9550 128BIT של GIGABYTE? ועד כמה הוא טוב יותר מה5200 הקודם שלי ואילו אופציות שיפור יש לו

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by kobi63,

אתמול קניתי HD4870 והתקנתי הכל והכל היה בסדר, שיחקתי איזה שעה וגם הרצתי כמה בנצ'מארקים עבד מצוין. הלכתי קצת לסלון וכשחזרתי באתי לשחק משחק והמחשב פשוט איתחל את עצמו לבד. ומאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל משחק... מה עושים הספק לא משהו אני יודע.. EZCOOL 1050W ביטלתי OC,הגברתי מאווררים וזה גם קורס ב3DMARK ולא רק במשחקים. תודה..

• 2 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים