עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by liav12,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל, יש חנויות בארץ שכבר משווקות אותו? איזה וכמה זמן יקח עד קבלת הכרטיס? ראיתי בלמיר ובKSP, אבל אני לא יודע מתי בדיוק אני יקבל אותו ואני כבר רוצה להזמין את המחשב... תודה על העזרה עריכה: יש למישהו פה את הכרטיס? מותקן במחשב ומשתמש בו?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by ashbit_q,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. קניתי היום (סוף סוף ) את הכרטיס ATI HD4670 של Sapphire ממה ששמתי לב בינתיים יש שיפור רציני ב COD4 מהכרטיס הקודם שהיה לי במחשב (היה Geforce 6600) שמתי לב שסרטי 1080P עדיין דיי מגמגמים... ממה שהבנתי הכרטיס הזה מכיל מאיץ וידאו שאמור לשפר משמעותית את הצגת סרטי ה HD. המפרט של המחשב הוא: P4 3000MHZ Prescott 512MB X 2 Dual channel DDR2 לוח אם ASUS P5LD2 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 האם אני צריך להפעיל פיזית את האצת החומרה של הכרטיס על מנת שהוא יעזור למעבד בהצגת הסרטים הללו? אם כן, איך אני עושה את זה? ניסיתי בתוכנות BSPLAYER וב Media Player של וינדוס... יש לי על המחשב את חבילת המקודדים CCCP וגם את CoreAVC Pr…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by piniman,

שלום אנשים מתלבט אם לקנות כרטיס מסך חדש כרגע יש לי 9800gtx+ והייתי רוצה לשדרג לgtx 560 עכשיו השאלה שלי האם כדיי והאם זה לא ייצור לי צוואר בקבוק המפרט שלי הוא .. מעבד.Q6600 לוח אם.msi p35 neo ראם.4 giga corsair כרטיס מסך. 9800GTX ספק כוח.CORSAIR 750 WAT מארז ANTEC 902 מסך LG E2360T LED FULL HD 23

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by danield51,

אהלן חברה מה זה בעצם directx? ומה הdirectx הכי גבוהה שיש לWIN XP?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by sn@sh,

בעיה שלי היא שהמחשב שלי מזהה את המסך וכתוב את דגם המסך proview 17-inch 769/769N ואני לא מצליח להגדיל את ההרצים במסך שלי! כיד לשפר את ה כ fps ב - cs אני כבר ניסית להוריד את ה reforce אבל הוא כותב לי שאין לי מוניטורים פנויים על המחשב ואז הורדתי את ה RivaTuner ואבל אני לא מוצא את הגירסה אם האפשרות להגדיל את ההרצים ואני לא יודע מה לעשות אז אם משהוא יודע משהוא לגבי זה או יכול לעזור לי שיפנה עלי פה~! תודה D:"

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by badmama,

ערב טוב ומצטער על הספאמריות (לא ראיתי נושא בעניין). בשנה שעברה ראיתי בתערוכה (ששמה פרח מזכרוני) בגני התערוכה DEMO של ATI שרץ על ה X850XT, בו יש בחורה שרצה אל עבר מצוק או משהו כזה. מאיפה אפשר להוריד אותו? אני צריך EYECANDY בשביל החבר'ה רוץ מ 3DMARK06...

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by spacedye,

קיבלתי את הכרטיס היום. (הנכון.. סוף סוף). אני מקבל ב3DMARK03 4700... לא יודע אם זה טוב או לא.. נראה לי שלא.. ניסיתי לשחק SPLINTER CELL ב1024 עם AAX4 וAFX8 והמשחק לא זז חלק... המפרט שלי: Athlonxp 2400+ 512 mb ddr twinmos pc2700 Abit NF-SL WD 40 8mb buffer ATI Radeon 9800np אם למישהו יש רעיון למה זה ככה אני אשמח..

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם יצא דרייבר בטא חדש... הדרייבר הקודם ( 71.20 ) שיפר משמעותית ב 3DMARK 2005 והרגשתי הבדל גם בכל שאר הדברים... עכשיו יצא דרייבר חדש 71.22 אתם מוזמנים לעלות תגובות/BENCHMARK למיניהם לפני ואחרי הדרייבר החדש... קישור הורדה לדרייבר http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=939&file=4&evp=41780e70ab1698a7791646a62b9bc7eb

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. סתם מתעניין. האם אפשר לחבר שני מסכים ל-PX6200 ב-XP? היה לי RADEON9700 וזה עבד מעולה. עכשיו התקנתי PX6200 באופן זמני ביותר (סוף שבוע) והמחשב מזהה לי את שני המסכים אותו דבר.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. יש לי כרגע RADEON 9800 PRO, אני לא רוצה לרדת רמה. וחשוב לי שבכרטיס תהיה יציאת S VIDEO, וגם DVI. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by shynet,

החלטתי להתקין Halo 1 על הוויסטה שלי המשחק רץ בלי בעיות, אבל המשחק לא רץ חלק, זה לא בעיה של FPS נמוך, זה בעיה פשוט שהוא לא רץ חלק משום מה, חשבתי לכבות Vsync בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... עדיין לא רץ חלק.... מה אני צריך לשנות עוד בהגדרות של הכרטיס בשביל שהמשחק ירוץ חלק, כי זה ניראה ניקטע.. אני בטוח שיש איזה פילטר של הדרייברים שמפריע... או משהו שצריך לשנות בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... הכרטיס מסך שלי זה Leadtek nvidia 8800GTS... 640MB. פירסמתי את הנושא פה, כי חשבתי שזה מתאים לפה, תקנו אותי אם אני טועה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. האם אפשר לחבר גם את החיבור האנלוגי של המסך וגם את חיבור הDVI בו זמנית לכרטיס? אם כן.. האם שני המסכים יעבדו במקביל? תודה.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  14. שלום לפני שאני עושה את השידרוג שחשבתי בהתחלה רק על כרטיס,חשבתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך חדש זה ייתן לי משהו מבחינת איכות וגראפיקה במשחקים שאין לי עכשיו? או שהכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו(8800GT) יסחוב טוב רזולוציות של מסכי 22 אינץ'?

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Andrey22,

משהו לא מובן לי כאן,המשחק הינו OBLIVION. ויש לי את הדרייבר האחרון. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by Idanp,

http://www.forumpcs.com.br/viewtopic.php?t=104971&highlight=x950xt

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by mmnetanya,

שלום חברה, מה עדיף GF5500 או RADEON9600SE (שניהם 128MB) , זה בשביל ילד. או שאולי יש לכם הצעות נוספות בתקציב לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. הבנתי שהרדיאון 9550 יותר טוב משניהם אבל אני לא יודע אם הוא 64 BIT או 128 BIT באתר של KSP.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  18. שלום חבר'ה .. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב בתקציב של 500-600 ש"ח .. הלוח אם שלי הוא MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN .. אשמח להמלצות ולעזרה . תודה רבה

19. Started by 2Fluffy4U,

שלום, רציתי לדעת.. האם מחשב עם מעבד I3 SB, מסוגל להריץ משחקים לילדים כמו G force, cloudy with a chane of meatball וכו.. משחקים תלת מימדים אבל על פי הדרישות מערכת רשום כרטיס מסך = ערך לאזור ה- 7600gt 256mb (הגדרות מינימליות).. אז האם יהיה אפשר להריץ משחקים כאלה בצורה שחיקה וטובה במערכת ללא כרטיס מסך אך עם המעבד הנ"ל ורזולוציה מקסימלית (נמוכה יחסית) של - 1024*768 תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by ישראל760,

שלום! לפי מה שהבנתי יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך חדש, שיחקתי במשחק יחסית איכותי "gta v" אז בהתחלה המשחק היה מגיב טוב ואחרי 10 דק' בערך זה היה נהיה מקוטע, אז נגעתי בכרטיס מסך, ואז המסך נתקע לגמרי, אז הפעלתי מחדש המסך והמסך לא הראה כלום, הבאתי אותו ל"תקן מחשבים" הוא אמר לי שיש בעיה במגעים, אוקי חזרתי יותר מאוחר חיברתי את המחשב הוא עבד הפעליתי את המשחק והוא הגיב מאוד לאט נגעתי נגיעה ממש קטנה בכרטיס ושיניתי רזולצייה במשחק ואז המסך התחיל לרצד ממסך "intel" לכחול וכולי' כיביתי את המחשב ואז הוא לא נדלק לגמרי. יכול להיות שהכרטיס מסך נשרף?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי כרטיס 8800GT של PALIT. ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה אך ללא תוצאות. השתמשתי במתאם הRCA שמקבלים בחבילה... צד שמאל בתמונה ואליו חיברתי מין RCA של נקבה משני הצדדים ואליו RCA צהוב ישר לAV של הטלוויזיה. בטלוויזיה לא ראו כלום והלוח בקרה של NVIDIA לא זיהה טלוויזיה מחוברת. ניסיתי לחבר את הRCA הצהוב לSCART ואז לטלוויזיה ואותו הדבר קרה.. מישהו יכול לעזור? והאם יש אפשרות בכלל לחבר את הכרטיס הזה לטלוויזיה שהיא לא LCD? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. ובכן, אני מבקש מכל משתמשי ATI RADEON X1950GT\PRO לומר לי את מספר הFPS הממוצע שאתם מקבלים במשחקים הבאים ובאיזה הגדרות(לא להמציא הגדרות ולא לשקר), בתודה. 1) Unreal Tournament III Demo. Timeshift (2 Call Of Duty 4 Demo (3 Full Game>>Half Life 2 Episode Two (4

23. Started by Doori,

כרגע קיבלתי את ה6800 הרגיל של אמ אס איי ואני צריך את הדרייבר הכי טוב שלו.. תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. Started by i,

שלום לכולם יש לי התלבטות לכמה כרטיסי מסך: Radeon 9200 128 MB DDR ב 450 ש"ח Radeon 9200 SE 128 MB DDR.... ב- 380 ש"ח G-Force 4 Ti 64 MB DDR ב 420 ש"ח G-Force FX 128 MB DDR ב 450 ש"ח מה ההבדלים ביניהם? מה לדעתכם הכי טוב במחירים האלו? (הבנתי של- Radeon אין תמיכה ב Diretx 9)

25. Started by kipi25,

שלום, יש לי כרטיס מסך 7600GS EXTREME של XPERTVISION. במהלך התקנת ווינדוס, המחשב מזהה לבד רכיב WDM CAPTURE, מתקין, אך בסוף ההתקנה זורק הודעת שגיאה שלא ניתן להפעיל את היישום, קוד שגיאה 10. למיטב ידיעתי אין בכרטיס מסך הזה VIVO, לכן מוזר שהמחשב מזהה את זה. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו, ואיך לעזאזל אני פותר את זה???

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.