עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ally1989,

אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך בין ה512 ל1000 מגה עם MEMORY INTERFACE של לפחות 128 ושתהייה לו יציאת HDMI + ספק כח? (כי לדעתי מה שיש לי לא מספיק לשום דבר ברמה הזאת) אה כן ועדיף כמה שיותר זול.. יש לי לוח אם MSI-7267 945gcm5 לדעתי הוא קורא גם DDR2 וגם DDR3 יש לי 1G RAM DDR2 ספק כח EZCOOL 350W מעבד Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz יש משהו ששכחתי לציין?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by YoTaMi,

איזה כרטיס אז עדיף עכשיו .. בחירה סופית . 9500. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 או 8600 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2311 3650 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5949 בחירה אחרונה איזה הכי שווה לקחת מהכרטיסים האלה שיריץ הכי הכי טוב את AC נגיד ..

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by BlackDiablo,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=9954 BenQ LCD 19 FP91E 8Ms 1:1000 1280*1024 מיועד למשחקים.. עכשיו יש לי LG F900P אני יודע שהוא לא רואה שום LCD ממטר אבל אני רוצה יותר מקום על השולחן ושאני יוכל לקחת אותו לכל מקום בלי בעיה.. עריכה: עכשיו קראתי עליו משהו מעניין... כתוב עליו שהוא 20MS ולא 8 לא יודע איך להסביר את זה אבל זה לא מסך 8MS קיצר מי שמתעניין גם אל תקנו!

4. Started by EliranB,

מה ההבדל בינהם חוץ מהמחיר ? תודה לעונים ....

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

היי לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס שלי והוספתי לו קירורים של ZALMAN האם הוספת הקירור מבטלת את האחריות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  6. תודה אני רוצה לדעת גם מה המפרט אם אפשר

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by ashbit_q,

אני לא יודע אם יש פה את זה כבר אבל אם משהוא יכול לתת לכלל האנשים רשימה לפי דירוג של כל כרטיסי המסך של אינוודיה ואי טי איי רידון. כדי שאנשים ידעו מה טוב ממה ומה עדיף ממה, מהסידרה 7200 עד מה שיצא היום ואי טי איי אקס 800 והלאה. אתם תעזרו הרבה להמון. בלי להתחיל לתת פקודות אבל היתי רוצה סדר רשימה כזאת מה יותר טוב ממה ומיתחתח באותו פירוט על מה היתם מציעים מבחינת מחיר.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  8. Started by asaf556,

אני מחפש כרטיס מסך סביר בעד 400 שקלים משהו שהיה נחמד ויוכל להריץ משחקים בצורה סבירה מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הוא http://www.skypc.co.il/pl_product~32612~8~0.htm אם הוא לא משהו תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים זה

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by SixKiller,

שלום.. לפני חודש בערך קניתי.. Radeon 9600XT 128mb הוא עבד בסדר שבועיים-שלוש.. ואז הוא פשוט נדפק.. התחיל להראות ארטיפקטים שלא קשורים לכלום בכל מסך.. אז הלכתי להחליף אותו... אין להם אותו סוג.. יש להם בנתיים.. רק 9550 256מגה בייט במקום.. והבנאדם אומר לי שה9550 לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 שלי... ואני יעני לא מבין... זה לא נשמע לי הגיוני... על כל מה שאני מבין עד עכשיו... שילמתי על ה9600אקס טי 128 - 800 שקל... והוא אומר לי שה9550 אותו מחיר.. ושעוד שבועיים מגיע להם 9600XT 256mb Bravo שהוא טוב יותר מ2 הכרטיסים... לא רק בגלל שהוא 256.. אלא גם בגלל שהוא Bravo... אז השאלות שלי.. Radeon 9550 256mb לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 כמו שהבנאדם אומר?..(כי לי זה ממש לא נראה..) ואם שווה לי עוד…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by cyberX,

אח שלי רוצה כרטיס מסך חדש למחשב שלו וזה המפרט שיש לו CPU : DualCore pentium D 925, 3GHz mother board : GA-945GZM-S2 GPU : GF 7300LE 256MB 2 גיגה זיכרון 800 האם בכלל אפשר לחבר את הכרטיס בלוח אם הזה ? והשאלה היא אם נגיד הוא יחליף ל-9600GT או 3870HD אז זה יפעל כמו שצריך או שהמעבד יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by bigfoot1,

שלום כרגע יש לי כרטיס מסך fx5200 אני רוצה לקנות כרטיס חדש המפרט הנוכחי שלי הוא amd aThlon 2200 512MB DDR לוח אם עם סלוט agp 8x התקציב שלי הוא 850 שח בתודה שי

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת בכמה אחוזי יעילות ועוצמה ה-x1950xt 256mb עדיף על ה-x1950GT, והאם זה שווה את ההפרש הכספי (בינתיים לא מעוניין ב-OC) אם אתם רוצים להוסיף 3dmark, benchmarks etc מומלץ

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by TimoTy,

אמרו לי שאת הכרטיס-ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM אני לא אוכל להפוך ל-PRO מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול או לא ובבקשה להסביר לי למה ....... כי אני עגלה תודה!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. Started by jepe,

חיפשתי בהגדרות של הכרטיס דרך הלוח בקרה של ATI ולא מצאתי. בחלק מהשחקים אין אופציה כזאת. אני עכשיו משחק ב CRYSYS וישה TEARING נוראי. חשבתי אולי הVSYNC יפתור את זה אבל אני לא מוצא את זה לא בהגדרות של המשחק ולא של הכרטיס המסך. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. Started by E_XeQuit,

לפני כמה חודשים דווח פה על ירידת מחירים לכרטסי ATI, מתי זה יקרה ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. הקריטריונים הבאים: א. עדיפות מאוד גבוהה לצ'יפסט של nvidia ב. שיפעל טוב בלינוקס ג. שיגיע עם יציאות hdmi וdvi ד. שיהיה במחיר זול ככל הניתן. ה. PCI-Express 2.0 השימושים הם עבודה בעיקר, לראות סרטים בעזרת יציאת הHDMI, ואם כבר אז גם קצת משחקים לא יזיקו (בעיקר unreal tournament 2004) תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 4.07.2010 בשעה 12:29:02 תיקון טעות,יש לי PCI-Express 2.0

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  17. Started by Aviram,

אני מתכנן לקנות מסך LCD בצבע שחור, וראיתי ש-viewsonic מומלצים. רציתי לדעת איזה מסך 17 או 19 אינץ' של viewsonic מומלץ כיום למשחקים בעיקר. ראיתי את ה-VP171b עם ה-8ms (ובכל מיני אתרים שונים היה כתוב שיש לו 16ms ??? ) אבל בכל אופן הוא מאוד יקר.. אודה לכם אם תביאו לי מספר מסכים טובים למשחקים ואני כבר אחליט מה לא בא בשום פנים ואופן ומה כן.. תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by dudisass,

אני רוצה להחליף מסך לדגם הנ"ל ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף את הספק שלי.. כרגע הדגם של הספק שלי הוא של atx 400 jsp של ezcool המליצו לי על הכרטיס הזה אבל אם יש המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע הוא מיועד למשחקים ברמה יחסית גבוהה וצפייה בHD

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by CXC,

שלום, אני יודע שזה קצת ישן, אבל יש לי HD 6950 2GB שלפי דעתי כן מסוגל להיפתח ל-HD 6970. ואם אפשר לקבל יותר ביצועים בחינם - מי האדם שיגיד לא? מכל מקום, הגרסה של הכרטיס שלי היא SAPPHIRE HD 6950 2GB DIRT 3 DUAL BIOS GDDR5 (קישור כאן). אמרו לי שלגרסה הזאת יש כבר ביוס צרוב של HD 6970... אבל אחרי שהוזזתי את המתג של הביוס השני נוכחתי שלא, אין שום HD 6970 לפי מספר השיידרים שמופיע ב-GPU-Z. ניסיתי לצרוב את הביוס בדרך יחסית לא קונבנציונלית (לפחות לא זו שפורסמה בפורום אלא לפי זאת) על ידי עריכת הביוס ב-RBE וצריבה ב-CMD, אבל כשאני ריסטארט למחשב הווינדוס לא עולה! המסך לכאורה נשאר עדיין מכובה ואין תצוגה. זה כאילו שלכרטיס שלי אין מספיק "כוח" כדי לעלות את עצמו ביחד עם הביוס החדש הזה של HD …

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Catalyst 2.5 או Gigabyte 7.79? אם זה עוזר אני מדבר על הרדיאון 9000 הרגיל.

21. Started by chenc,

אני יודע שרשמתי הרבה על סמכים בזמן האחרון... אבל אני עדיין אל יודע במה לבחור מבין שני אלו... אני פחות מתלהב מהLGF700P... ולכן החלטתי באחד מבין השניים הללו לפחות... מה אתם אומרים? אני יודע שהFD2 חדיש יותר... לעומת זאת, קראתי כתבה מעמיק בנושא - שימו לב למסקנה הסופית: http://www.bench-house.net/vidito.php?oliver=186&sid=59&pop=DoP&form22=+Go%21+ (למרות שאני חושב שהNF שדובר שם זה הDIAMONTRON הראשון ולא הM2)... בתודות רבות לכל המשיב. חן.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. שלום אני מעוניין בכרטיס מסך חשבתי על אחד מGTX260 או על הHD4870 TOXIC מה עדיף ולמה ? או שעדיף כרטיס אחר.. תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  23. חבר מחפש לשדרג את הכ. מסך שלו.. המטרה כמובן: הכי טוב שאפשר בשביל משחקים כל הפרטים למעלה, +מפרט: למסך יש רק יציאת VGA Mainboard : Gigabyte G31M-S2L Chipset : Intel G31/G33/G35 Processor : Intel Pentium E2200 @ 2200MHz Physical Memory : 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 9500 GT Monitor Type : ProView Technology - 20 inches תודה רבה לעוזרים!!

24. Started by zobi12,

ראיתי אצל חבר את המסך lg f700b למסך יש עיצוב יפה מאוד אבל הבעיה שלא הייתי יכול לדעת עד כמה המסך איכותי כי לחבר שלי fx 5200 והוא משחק גם בלי פילטרים שאני משחק על הגדרות הכי גובהות לא הבנתי מה ההבדל בין מסך שטוח מבפנים ושטוח מבחוץ הסתכלתי על המסך ולא ראיתי הבדל והאם מישהו יודע אם בזמן הקרוב המחיר של lg f700p הולך לרדת

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים