כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס Leadtek 6800 GT והוא עובד פיצוץ אבל אני יודע שיש צינורות עיבוד אבל מעולם לא ראיתי תוכנה שמראה לי כמה צינורות עיבוד יש לי ואיך אני פותח כאלו שסגורים... אשמח לקבל עזרה עם תוכנה או מידע כלשהוא.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
העניין הוא שאני מתלבט בין 2 כרטיסים- 6600GT עם 128 מגה או http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1480 6600GT עם 256 מגה...http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PV-T43A-UDF3&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=268 השאלה שלי היא אם שווה להשקיע 230 שקל בערך בשביל התוספת של 128 מגה? ואם יש בכלל הבדל בביצועים? ועוד שאלה בלי קשר- החברה של הכרטיסי מסך Apollo טובה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4921
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב i5 3470 עם ספק כוח Thermal take TR2 500W. מהי פחות או יותר קטגוריית כרטיסי המסך החזקים שספק זה יכול להריץ ללא שום בעיות? חשבתי לכיוון הgtx670. התקציב שלי לכרטיס הוא 2000 בלחץ, אבל אם אני צריך גם לזרוק מאות שקלים על ספק נוסף, אני אעדיף להתפשר על עוצמת הכרטיס. מה אתם אומרים? אציין מעבר לכך שאין במחשב שלי שום רכיבים מיוחדים(דיסק SSD אחד וזהו) ואני לא עושה אוברקלוק.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה הזאת:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104121,00.htmlוגם מכתבות אחרות שקראתי, הבנתי שכל הכבלים שנמכרים מ rca ל usb, לא איכותיים מספיק.אז ההתלבטות שלי היא בין כרטיס מסך לכידה, או להשתמש במצלמת ה מיני dv שיש לי ולחבר אותה ב rca לוידיאו ואז את המלצמה למחשב ב firewire.אבל לפי מה שקראתי עדיף לקנות וידיאו שמכיל יציאת svidoeo , כי זה יותר איכותי מ rca ואז בעצם אין לי איך לחבר את הוידיאו למצלמה כי אין לי כניסת s video במלצמה.אני יצטרך לקנות וידיאו בכל מקרה בשני המקרים. אז אני גם תוהה אם לא משתלם יותר יהיה לקנות מכשיר שמשלב וידיאו ,דיוידי וממיר בעצמו, אם יש כאלה עדיין בארץ. אבל השאלה היא מה היא האיכות?יש כאלה ממירים טובים כמו Canopus ADVC300 לפי הביקורת, אבל …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שאני משחק עם ההגדרות על האיכות הכי גבוהה של Textures במשחק, אני מתחיל לראות כל מיני ארטיפקטים עש שהמשחק פשוט נתקע ואני צריך לעשות Reboot. יש לי את הדרייברים הכי עדכניים של ATI ושל ACTIVEX מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך ניתן לפתור? תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות לכמה כרטיסי מסך: Radeon 9200 128 MB DDR ב 450 ש"ח Radeon 9200 SE 128 MB DDR.... ב- 380 ש"ח G-Force 4 Ti 64 MB DDR ב 420 ש"ח G-Force FX 128 MB DDR ב 450 ש"ח מה ההבדלים ביניהם? מה לדעתכם הכי טוב במחירים האלו? (הבנתי של- Radeon אין תמיכה ב Diretx 9)
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום ליפני שבועה נישרף לי 8500GT והחליפו באחראויות ל9500GT והחיבור לטלויזיה הפסיק לעבוד ביגלל שקיבלתי אותו בלי מתאם בניפרד אי אפשר ליקנות אז החלטתי ליקנות כרטיס מסך חדש שתומך בTV-OUT ולשים אותו על המחשב הזה וה9500 אני העביר למחשב אחר מה כדאי ליקנות Sapphire Radeon HD4650 1024MB 340 שקל או Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB GDDR2 280 שקל תקציב 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפורס4 440 ולצערי אינני מצליח לראות כלום בטלויזיה אני משתמש בתוכנת TVTOOLS 5.9 ויש לי כבלים עם יציאת סופר וידאו .ואודיו אני רואה בטלויזיה רק שאני מתאחל את המחשב ,לאחר מכן מסך שחור בלבד. יש לי וינדוס 98 אודה לכם אם תעזרו לי בנושא
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים (כל ה- FPS החדשים וכאלה). כמו שרשמתי התקציב הוא 900 ש"ח לתושבת PCIe. מספר דברים חשובים: בכרטיס המסך אני צריך שתהיה יציאת D-SUB וגם שלא תהיה יציאת חשמל מהכרטיס (מהסיבה הפשוטה שאין לי עוד תקעים והמפצל כבר מלא). המפרט שהרכבתי עד כה הוא: מעבד: Intel Core i7 2600 3.4GHz לוח אם: ASUS P8P67 זיכרון: 2x4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA2 + 1TB SATA2 צורב: LG DVD-RW x22
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה של החברה הזאת? הציעו לי אותו ב-1500 ש"ח...אני צריך להחזיר תשובה די דחוף כדאי? http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/251
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מחשב - המפרט הוא כזה : Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET (האם מומלץ?) Cooler Master 690 2 Corsair TX 750 Watt 8 ג'יגה זיכרון השימוש שלי הוא : עבודה כבדה בפוטושופ + משחקים כבדים. המסך שברשותי מגיע לרזולוציה של 1680*1050 בווינדוס. (22 אינץ') התקציב שלי הוא עד 1200-1300 ש"ח, עדיף לא לחרוג. כאשר המטרה היא כמובן עבודה חזקה ככל הניתן עם משחקים (כי לפוטושופ זה לא מאוד משנה). החנות ממנה אני הולך לרכוש היא : www.rsm.co.il ולכן אודה לכם אם תוכלו לבחור משם.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
היי אני קונה אוטוטו מחשב ובינתיים כל מה שעולה לי בראש זה ה- X1900XT אבל האמת היא שאני לא כזה גיימר ואני אוהב בעיקר את המשחקים של COMMAND AND CONQUER ואני משחק רק ב- RA2 שהוא משחק שהדרישות מינימום שלו זה בכלל פנטיום 2 עם כרטיס מסך 64MB אז חשבתי ללכת אולי על משהו טיפה יותר נמוך ואני לא יודע איזה יתן לי ביצועים טובים? יש רעיונות? עכשיו הבעיה העיקרית היא שב-2007 שזה אוטוטו יוצא CNC3 שזה המשחק החדש שלהם ואני לא יודע אם משהו יותר נמוך יוכל להריץ אותו טוב, לא מדובר במשחק SHOOTER מטורף אבל עדיין בתלת-מימד שדורש קצת כח מהכרטיס מסך... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי leadtek ti 4200 vivo מישו יודע איך אני יכול לחבר וידאו ולהקליט מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שבוע טוב. חיפשתי כרטיס מסך, לא יקר. שינגן לי סרטים bluray מלאים. וריפים של 1080p . האם הכרטיס הבא יכול לעמוד במשימות כאלה? רזולוציית 1920x1080p בחיבור למסך lcd 32. צורת החיבור, כבל hdmi מהכרטיס ישירות ל-lcd. SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PASSIVE
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
I played many games with this card and NONE of them gave me 100fps stable. GTA Vice City, Day Of Defeat, Counter Strike, NBA Live 2003 etc` I checked my card with the 3Dmark test and my score was 13066 which is great! All the test I had 200-300 FPS. So my quistion is, why in games my FPS isn't stable on 100? If you gonna tell me to download the latest drivers, or something like that, DON'T. Only serious commands please, and you can respone me in hebrew. THANKS TO ALL IN ADVANCE!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר למערך SLI כרטיס 9800GTX של inno3D וכרטיס שני של חברה אחרת (לדוגמא 9800GTX של ASUS)
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא למסך LCD שלי(שיהיה לי) כ.מסך, משהו בסגנון ה6600GT פחות או יותר, שיהיה AGP וחייב גם HDTV-OUT, DVI.(אם אפשר גם AVIVO) חשוב מאד שהכרטיס לא יעבור את גבול ה-1000 עם אפשרות לחרוג טיפה. תודה מראש. .swg
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי שני כרטיסי מסך לחברים שלי.. GeForce 8600 GT 256MB GDDR3 התקנתי את הכרטיסים וראיתי שבעצם לכרטיס יש 512 MB.. שזה בעייתי כי הדגם של ה-512 MB הוא GDDR2 התקשרתי לחברה והם אמרו לי לבוא להחליף.. בכל זאת רציתי להיות בטוח שאני לא טועה וזה באמת GDDR2.. התקנתי אברסט אבל משום מה הוא לא מראה פרטים על הכרטיס מסך... יש למישהו עוד הצעות איך לבדוק את העניין? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הכי טוב.... מה יותר טוב Radeon 9800 Pro 256MB DDR II של GygaByte או ה GeforceFX 5900 של ledtek? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
חברים יקרים בצער רב הנני כותב שורות אלו... המסך הובא לאחרונה מחול ועבד נפלא....כתוצאה מנפילת חשמל פתאומית השתבש בו משהו שבאופן ברור מזוהה כבעיה במסך ולא בכרטיס מסך (המסך מפגין את ריצוד רציני גם במצב ה SELF TEST. אני מבקש את עזרתכים במציאת נותן שרות למסכים אלו בתשלום כמובן (למרות שהמסך לא נקנה בארץ)....המסך עצמו דנדש לאללה. אני דיי נואש... ??? בכל אופן כל עזרה או הצעה בעיניין תתקבל בהערכה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מקור: http://www.vr-zone.com/index.php?i=5044 אפשר לראות מעבר מהיר ל55 NM, וממשיך לR600 כבר חודש הראשון של תחילת השנה (שכולל הפעם UVD)
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם אפשרי להפעיל HDR ב-NFSMW ואם מומלץ לי לפי המפרט שמופיע לי בחתימה. אם אפשר בבקשה תגידו למה כדאי (אם אפשרי) ולמה לא כדאי, ואם אפשר גם השוואה איך נראה משחק HDR ובלי HDR. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-