עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דיפדפתי היום באינטרנט ומצאתי ביקורת מעניינת על כרטיס המסך : Sapphire Radeon 9800 Pro Ultimate Edition. הנה הלינק לביקורת: http://www.3dvelocity.com/reviews/sapphire9800pro/ultimate.htm (הביקורת באנגלית). לעצלנים שביננו אני יביא את הדברים החשובים שנאמרו בביקורת. אני יתחיל בלהסביר בקצרה מה עושה את ההבדל בינו לבין ה9800PRO הרגיל או הLite Retail. הנה כמה תמונות : אני מדלג על הבאנדל של הכרטיס, שכן הוא הדבר הפחות מעניין. כפי שאתם רואים לליבה של הכרטיס מחובר סינק ענק של חברת Zalman בצורת 'כ' שמקיף את הכרטיס מסך. בתמונה האחרונה ניתן לראות איך זה עובד - החום של הליבה מועבר אל הלוח העליון הלוח העליון שמחובר לצינור שמכיל נוזל שמתחמם(בכך שהוא מתחמם הלוח הראשון מתקרר),…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Idanp,

איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. קניתי מחשב נייד יד שנייה ממישהו ובדקתי את החומרה ובכרטיס מסך רשום Mobility Radeon איזה כרטיס מסך זה? באיזה directx הוא תומך? איזה משחקים אני יכול להריץ עליו?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by ben389,

אני עובד כבר מספר שנים עם שני מסכי CRT 17 והגיע הזמן להתחדש. הדילמה היא אם כדאי להשקיע במסך 19 ולוותר על נוחות מסויימת או לקנות באותו מחיר פלוס קצת שני מסכי 17. התקציב שלי הוא 5Kש"ח עם אפשרות חריגה. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה (19 אחד או שני 17)? חשוב לי שהם יהיו עם DVI ואם אפשר גם D-SUB וכניסת קומפוננט. רמקולים ממש לא חשובים לי ואני אפילו מעדיף שלא יהיו כדי שהמסגרת תהיה כמה שיותר דקה. מסגרת דקה מאוד (כמו שציינתי בסעיף הקודם) כדי שיהיה רווח מינימלי בין המסכים. אפשרות תליה על הקיר. זה מה שעולה לי לראש כרגע. אני אשמח לשמוע עוד נקודות שלא חשבתי עליהם ובכלל המלצות. נ.ב יש מקום שבו אפשר ללכת להתרשם ממגוון רחב של מסכים (וחברות)?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by evy,

איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט. זה לא הפריע לי עד שהתחלתי לשחק בבאטלפילד ונתקלתי בבעיות תצוגה (שימו לב לריבועים על הריצפה ,והקרקע שחורה שזה לא אמור להיות).

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by 2Fluffy4U,

חשבתי אולי לקנות למחשב של אחותי כרטיס טלוויזיה מכיוון שאין לה טלוויזיה בחדר, אבל כן יש לה יציאה של ממיר דיגיטלי.. האם זו אפשרות כדאית? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  7. שלום, בדיוק התקנתי את הכרטיס השני שלי - 260 GTX. המערכת מזוהה היטב, הכל תקין וגם שדרגתי לדרייברים האחרונים. העניין הוא שניסיתי את הבנצ'מארקים של LOST PLANET ו-GTA4 ופשוט אין שום הבדל בשימוש עם ובלי SLI. האם אני מפספס משהו או שמה יש משחקים שפשוט ה-SCALING שלהם שואף ל-0 ב-SLI? תודה לכול העונה, X נ.ב. ניסיתי את NHANCER והגרף שם רוב הזמן מלא לחלוטין במשחקים אצלי.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by stingeR-,

תגידו אתם ממליצים על MAG 796FD ?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by אסף ב,

הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת המחשב עצמו יחסית ישן (AGP-8) ועד עכשיו היה מחובר אליו Radeon 9800pro אני מתכוון לקנות לו כרטיס מסך חדש שיפעיל בצורה בסיסית משחקי רשת ומשחקים קלים.. ראיתי את הכרטיס הבא במציאון ב90 ש"ח: PowerColor 9550 Pro 256MB AGP X8 DVI TV שווה לקנות אותו? או שכדאי לקנות FX 5500 256MB ב190 ש"ח או אולי משהו אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by Ashaman,

שלום לכולם, באחרונה ה 8800GT שלי הגיע לסוף דרכו, ואני מעוניין להחליף אותו בחדש, מעדיף NVIDIA באופן כללי. להלן המפרט הטכני: Win7 64-Bit מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P4k/P35/G33/G31 זכרון: 4GB DDR2 @400Mhz מסך: 24" 2ms של Samsung ספק כח: 500W במידה והמפרט חלש יחסית, אני פתוח להצעות להחלפה... תודה לעוזרים! עריכה: תיקון המפרט.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by smoxsmox,

hello every body im in the US for the next couple of years, so i need a computer i bought 28" hanns-g what is the graphics i would need to play games in a good resolution on this kind of screen thenk you in advance

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by The Ball,

מפרט מופיע ב"מפרט שלי". מצורף לינק לכרטיס מסך למידע נוסף: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותו דרך יציאת ה DVI לכניסת ה HDMI בטלוויזיה, וכל הברדאק יעבוד ב 1080p. בנוסף, איך אני אמור להוציא גם סאונד דרך הכבל?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  13. Started by Trance,

אני חשבתי ללכת על 710n או על L1730S ולפי מה שהבנתי ה 710n עדיף (תקנו אותי אם אני טועה) כעת ייתכן ותהיה לי אפשרות להוסיף כסף למסך באזור ה 2500 חשבתי על L1720P הקטע הוא שאין בכרטיס מסך שלי יצאית DVi .(ג'פה 2) והקטע הוא שייתכן שבעתיד הקרוב אני ישדרג מחשבי ואז תהיה לי יציאת DVI אז מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות לקנות את המסך ב 2000 ולהשאר איתו או ליקנות מסך אם Dvi וכשאני ישרג את הכרטיס מסך להנות ממנו כפליים?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by דיוגנס,

צריך כרטיס agp עד 500 שקל למערכת הבאה: p 4 3.0 512 ddr 17 inch screen צריך את הכרטיס הכי חזק שניתן בטווח המחירים הנ"ל. תודה

15. שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.שיתמוך בShader 3.0. --> סביר להניח שאין... --> מת לשחק במשחק GIRD החדש...בטח לא "יזוז" אצלי(אם "יזחל" זה טוב)... 4.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים). זה לא המקום ואולי כן...בקשר לכרטיס קול: כרטיס קול עם יצאה דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) לחבר לרסיבר DENON AVR-1705. תודה רבה . שלומי.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  16. מממ נשרף הכרטיס מסך Gainward Geforce 6600 Ultra PCX 256Mb אני צריך תחליף טוב שייתן לי ביצועים ברמה הזאת או יותר גבוהה במחיר של עד 650 ככה קראתי פה על ה 8500GT או 7600 GS ? האם זה תחליף טוב ? הוא מיועד למשחקים אבל לא מהרמות החדשות. תבינו לפי הכרטיס הקודם שלי, בתודה, איתי!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. המחשב שלי בן שנתיים ואין לי שום כוונה לשדרג שום רכיב אחר ( המפרט שלי רשום ). אני גם לא מתכוון ולא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס, אבל מצפה שהכרטיס יהווה שידרוג לנוכחי ( ASUS X1900XT HTVDP 256MB ) במקרה הטוב או לפחות ברמתו, במקרה הרע. התקציב הוא כמה מאות שקלים ואם יהיה אפשר לקבל כרטיס עם 512MB זה יהיה עדף. הכרטיס חייב להתאים לשאר הרכיבים הנוכחיים שלי כולל לגודל המארז ( P180 ) הלוח אם והספק, מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 ולכן תמיכה בדיירקט איקס 10, אינה הכרחית. תודה.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  18. שלום אנשים, אין לי כסף אבל יש לי רצון להשתתף בכמה משחקי רשת לכן אני מחפש כרטיס מסך שיספק את הסחורה. מצאתי את הבא: Power Color R96-LD3 - RADEON 9550 - 256 MB DDR - 128-bit - DVI / TV-Out / D-Sub - AGP *4/*8 עם 3 שנות אחריות ב- 522 ש"ח. רציתי לדעת אם שווה את המאמץ? או שיש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by benor,

איזה מרחק צפייה מומלץ לשבת ממסך בגודל שכזה? הרחקתי אותו כמה שאפשר לכיוון הקיר.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by XPHHSRPHD,

הי, לפני כמה זמן ביקשתי המלצה למפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות, באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360262.new הבעיה היא שהכרטיס מסך שהמליצו לי עליו חסר במלאי, אז רציתי לבקש המלצה לכרטיס מסך דומה בבקשה שכדאי לקנות במקומו. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by GOVNER_T.S.Y,

http://www.tomshardware.com/2008/02/20/amd_announces_hd3800_price_drops/ חדשות מעולות?!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by Zoltrix,

שלום לכולם יש לי כרטיס טלווזיה NV 7900GT כאשר ליציאת TVOUT מחוברת הטלויזיה הישנה שלי 21 אינץ [4:3]. אני רוצה להשתמש בטלויזיה אך ורק בכדי לראות סרטים. הגדרתי את המערכת למצב CLONE ו הגדרתי למסך המשני [TV] כ FULL SCREEN DEVICE. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות סרט שהינו במקור סרט ביחס של 16:9 על המסך. הכרטיס מסך מותח לי את התמונה כך שתתאים לטלוזיה [מבטל את מצב ה LETTER BOX המקורי] וכך אני מקבל תמונה מעוותת במקצת. ניסיתי לבדוק את הסוגיה גם עם BSPLAYER וגם עם MPLAYER. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הנל, בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by K0sTa,

שלום לכולם, מה המצב? במחשב שלי כרגע (שהוזנח בעקבות השירות הצבאי) מותקן כ.מסך ישן יחסית (אני מניח כי אני ממש לא מעודכן), Geforce 7600GT. עכשיו גלשתי בזאפ וראיתי במקרה את הSapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP שעולה משהו כמו 350 שקל, שזה שדרוג שאני יכול לאפשר לעצמי. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן והוא AGP, כך שגם אם יש כרטיסים שעולים עוד 200 שקל וטובים בהרבה יותר אני לא יכול להרשום אותם לעצמי בגלל שאצטרך להחליף את הלוח אם והמעבד. השאלה שלי היא כזאת: האם השדרוג בין Geforce 7600GT ל Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP הוא משמעותי? איפה מדורג הכרטיס HD3650 512MB AGP בשוק בימים אלו? האם ישנו כרטיס נוסף אשר מתאים לAGP שמציע ביצועים טובים יותר במחיר דומה? (או בחריגה של עד 200…

24. Started by Bypass,

שלום, אני עובד עכשיו עם מסך ויוסוניק 19 ישן (1024X1280) ומעוניין לרכוש דל U2412M. כרטיס המסך הוא AMD HD6770, שברזולוציה הזאת אין לי מה להתלונן עליו, כולל בכמה משחקים חדשים. השאלה היא איך הכרטיס יעבוד עם מסך 24 16/10, ואם צריך לשקול לקנות חדש ? תודה...

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  25. שבת שלום. אתמול קיבלתי סוף סוף את הHD6450 (לאחר שנים שהייתי עם 7600GS). הסיבה שהחלפתי את הGS היא שהוא לא הצליח לנגן סרטי Blueray FHD. הבעיה,שכעט הניגון של סרטים אלה יותר גרועה עם ה6450. עכשיו יש ריבועים בסרטים והסרט בקושי זז. הנגנים שאני משתמש בהם: BSPlayer,PowerDVD,KMPlayer וmpc-hc. בכולם התגובה זהה. זה עניין של הגדרות בדרייבר או בנגן?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים