עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Catalyst 2.5 או Gigabyte 7.79? אם זה עוזר אני מדבר על הרדיאון 9000 הרגיל.

2. ולהתרשם מהם ? כמה שפחות לרוץ מחנות לחנות ? למישהו יש מקום כזה ? באזור המרכז . ? תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

אוקי, אז שימו לב למחשב של הבחור הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5614197 חוץ מלוח אם שונה יש לנו את אותו מפרט בידיוק. אבל הוא מקבל 1300 נקודות מעלי, איך זה? יאיר.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by kobbyc,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה וביקשתי שישימו ליך כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 קיבלתי כרטיס מסך של חברת Leadtek דגם px8600GT האם זה באמת הכרטיס? חשבתי שאני אקבל INVIDIA... האם זה כרטיס טוב? תודה לעונים....

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by xena,

אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  6. שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך GTX 470 מתאים למארז COOLER MASTER 590? והאם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק במחשב שלי? I5 750 4GB DDR3 1600 SeaSonic ‎620W ASUS P7P55D EVO

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  7. Started by Prpl_H4z3,

בעיה רצינית בביצועים , המפרט שלי הוא - AMD64 3000+ ClawHammer Epox 8kda3 Geil 512*2 winxp sp2 aug06 ו 7600gt , בדקתי מהירויות השעון שלו אמיתיות והליבה כמו שהיא אמורה להיות אותו דבר לגבי שאר הרכיבים - ז"א מבחינת חומרה (לפחות ממה שנראה לעין) הכל תקין. הבעיה שלי היא תוצאות נמוכות בכל סוג של בדיקות 3dmark05 , 3dmark03 , 3dmark06 בכל אחד מהן אני מקבל בערך חצי ממה שאני אמור. כמו כן במשחקים מסויימים כמו Company Of Heroes אני מגדיר על מדיום + - , וב test שרץ הכל נראה בסדר פחות או יותר אבל שהמשחק מתחיך תקיעות לפנים - 20 fps בלחץ בלי פילטרים דלוקים בלי כלום רזולוציה לא כזאת גבוהה 10*7 וגם ב 12*10 . hitman blood money בכלל מגרד את הרצפה עם 15 fps גם בהגדרות לא כאלה גבוהות..…

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by Avi952,

יש לי התלבטות בין שני כרטיסים גרפיים שהייתי רוצה להשתמש בהם למשחקים. כרגע אני נעזר ב-chipset nForce 405 שממש לא נראה לי שהוא הולך להריץ משחקים כבדים בקלות (מבוסס על כרטיס גרפי ישן GeForce 6100)... אם יש לכם הצעות יותר טובות אז עד 700ש''ח (לא כולל מע"מ) יש לציין שאינני מעוניין בכרטיסי מסך מקצועיים במיוחד כדוגמת 8800 ו-3800HD ואין לי כוח לחכות עד שמחיריהם יגיעו לשפל... האופציה הראשונה: nVidia GeForce 8600GT 512MB PCIe במחיר 644ש''ח האופציה השנייה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 512MB במחיר 688ש''ח למקרה של שדרוג אחד מרכיבי המפרט של המחשב שלי הנה הרכיבים העקיריים: מארז+ספק כוח של 400W (יש מצב שאני מפריד את הספק כוח מהמארז אם אני צריך לשדרג אותו?) לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 …

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. האם חשבתי נכון? X1800GT0 6800XT*2 7600GT ???

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  10. יש לי בעיה אז ככה: איך אני משנה פרופיל ניסיתיי וכל פעם אני לוחץ על פורפיל בתוכנה ולא ניראה לי שזה משו משו אני לא רואה וי על הפרופיל אני צריך לעלות את המהירות של המאורר ואני לא יודע איך מישו שיכול לעזורר לי אני אשמח תודה.

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by tamirushb,

יש לי כבר קרוב ל3 חודשים מחשב מבוסס קונרו עם לוח די פשוט של אינטל Dgissl זיכרונות 512X2 667 mhz של טראנצט והכרטיס לי היה עד עכשיו תותח gigabyte 7600GT geforce 256MB אבל מה , לפני כמה ימים הום התחמם והגיע לבערך 85 מעלות .. שאני לא יודע עד כמה חם זה אבל זה גרם לתקיעה של המחשב מספר פעמים וריסטים.. אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67 אבל לאחר שעשיתי ריסט פעם אחת עלה לי חלון של nvidia שאומר שהכרטיס הגרפי שלי יכול להינזק אם אני לא יתן לnvidia להוריד את רמת הביצועים שלו.. אישרתי כמובן ומה שקרה הוא שכמה שעות הכל עבד בסדר אבל אחר כך הוא התחיל לצאת לי ממשחקים וכניסיתי להיכנס שוב למשל לפיפא07 קיבלתי הודעה : fifa recuires hardware…

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by EliranB,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 896MB GDDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3254 האם הוא יתאים למפרט שלי ? האם יש איזושהי בעיה מחינת תאימות פיזית בין PCIe 2.0 ל PCIe ? האם יש המלצות לכרטיס אחר ? (בסכום קרוב כמובן) בתודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by Chymes,

יש לי מספר שאלות על הכרטיס. א. איכות התמונה של הכרטיס נמוכה מזו של GT ואולטרה או אותו דבר? ב. בכרטיסי X800 PRO הצליחו לפתוח את הצינורות הסגורים והפכו את הכרטיס לXT. זה אפשרי עם כרטיס 6800? ג. איזו חברה מוכרת את ה-6800 הכי משתלם? (קירור, OC, באנדל, משחקים ואחריות)

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP ואמרו לי שכמעט נגמר היצור שלהם ואין בחנויות אני מתלבט אם לקנות את ה x800gto הוא כדאי?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by TNTx2,

שלום, amd 3500+ 64 bit 2X512mb ddr1 dual MSI NX6600GT 128mb PSI-EX לוח אם MSI neo4patinium Nforce4 אם צריך עוד משהו לגבי המפרט רק תגידו ולשאלה שלי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל8600gt או 8800gt האם יהיה לי צוואר בקבוק ואני לא יהנה מהכרטיס? האם הביצועים יעלו משמעותית במשחקים? והאם אני יוכל להריץ סרטי HD 1080i בצורה טובה ...(ללא תקיעות) תודה רבה לעוזרים

16. Started by grich,

שלום רכשתי לא ממזמן את 7870xt של ספיר.. רציתי לדעת, מהן הטמפ' המומלצות של הכרטיס? האם צריך להבדיל בין טמפ' הזיכרונות והטמפ' של הליבה? אם כן מהיא הטמפ' המומלצת בכל אחד מהם? ד"א אשמח לדעת מאיפה אתם מביאים את המספרים האלו המון תודה!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני כנראה עומד לקבל את הכרטיס הנ"ל של HIS. לפי הדרישות צריך ספק כוח של מינימום 450 watt ו30A ב12V+. מצאתי ספק כוח של JSP-Tech EZcool PS-05 / 420Watt / Super Silent / 12cm fan for ultra silent שהוא בעל Dual Rail ב-12V+ ורשום שההספק הוא 20A. האם הספק הזה יתאים לי להפעלת הכרטיס הזה או לא? (בגלל שהוא לא 450 וואט) מבחינת החומרה שמותקנת במחשב שלי זה שני HDD סאטא 1 וצורב DVD של LG (חיבור רגיל). המחשב הוא פנטיום 4 2.6Ghz עם 4 סטיקים של 512Mb RAM של קינגסטון בDual Channel. ויש גם את זה: JSP-Tech EZcool PS-1000 / 450Watt / Super Silent / 5-pin SATA / 6-pin PCI אם מישהו מכיר ספק אחר שעומד בדרישות האלה והוא +/- 200 ש"ח אני אשמח לשמוע...

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by EEstudent,

האם יש קשר בין סוג כרטיס המסך לתצוגה בשולחן עבודה? :-\ יש לי מסך LCD 19 וכרטיס מסך מובנה של אינטל 128MB ואני עובד ברזולוציה מירבים 1280*1024 כרטיס חזק יותר יתן תצוגה יותר טובה או יותר נוחה לעיניים למשל?יש קשר בין הדברים? עוד שאלה, המחשב לי פנטיוםD עם זכרון DDR2 512 553MH,על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים עד 350 שקל ושיהיה נורמלי?

20. Started by דיוגנס,

צריך כרטיס agp עד 500 שקל למערכת הבאה: p 4 3.0 512 ddr 17 inch screen צריך את הכרטיס הכי חזק שניתן בטווח המחירים הנ"ל. תודה

21. Started by aquarius,

מישהו יכול להביא מדריך לכך אני לא מצליח להכנס לחיפוש (שגיאה 404)

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. Started by יניב51,

שלום לכולם הפעלתי היום את coolbits וראיתי בהגדרות שהמהירות של השעון לא תואמת לזו שיש באתר של לידיטק... באתר לידיטק: GPU/Memory clock 450/1320MHz אצלי: GPU/Memory clock 450\660 רק לי ניראה שיש כאן משהו מסריח? זה לא הבדל קטן, זה פחות חצי! יכול להיות שיש משהו עם הדרייברים? התקנתי עם הדיסק שקיבלתי ורשום שיש לי דרייבר 91.45 האם להוריד משהו אחר? מקווה שתעזרו לי, יניב

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  23. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשב פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ר…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. מומלץ לקנות את הכרטיס הזה? התמורה למחיר משתלמת?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  25. שלום לכולם אני חדש פה נרשמתי לאתר הזה כי הרבה חברים אמרו לי עליו שהוא אחלה אתר וגם אני חושב כך אני כבר שבוע ימים מדפדף באתר זה והוא ממש מעולה קודם כל אני פונה לאחראים שלו לנעול את הנושא הזה בבקשה למה ? אני GAMER וככל GAMER אחר מחפש הכי טוב . אני כבר שבועים ימים שוקל לקנות כרטיס מסך טוב . בסוף הגעתי למסקנה לשני כרטיסים שונים ועלי לבחור אחד מהם ATI 3870 GEFORCE 8800 GT לאחראים .אני קראתי הרבה מאמרים ותגובות שונות על שני הכרטיסים האלה מהטוב עד הרע . והשוויתי בין שני הכרטסים הנ"ל בסוף החלטתי ללכת על 8800GT וזה לא כל כי כל הזמן הייתי עם ATI היה הרבה בלבולי מוח על הנושא הזה לא רק פה אלא בכל העולם כמו שראיתי א. לקנות את הכרטיס 8800GT זה ההחלטה שלי הסופית אבל בסוף קראתי שהוא מ…

• 5 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים