עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חבר'ה, לאחרונה מכרתי את ה4890 שהיה לי, וכרגע אני יושב על 8600GT מסכן שבקושי מריץ סוליטייר. הגיע הזמן לשדרג למשהו נורמלי למשחקים כבדים+++בדגש על איכות גבוה ביחס לרזולוציה של המסך. חשבתי לקנות את ה5770 שאמור להיות פחות או יותר ברמה של 4870 ואף לפעמים לעבור אותו, אך השאלה הגדולה היא, האם הוא יספק אותי לטווח הארוך, עקב יציאת משחקים עם DX11 כמו DIRT2 למשל. אולי לחכות לNVIDIA? חבר'ה, תציעו את הצעתכם, כל הצעה תתקבל בברכה! תודה! -תקציב כרגע אינו ידוע.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  2. קראתי את הכתבה הזאת:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104121,00.htmlוגם מכתבות אחרות שקראתי, הבנתי שכל הכבלים שנמכרים מ rca ל usb, לא איכותיים מספיק.אז ההתלבטות שלי היא בין כרטיס מסך לכידה, או להשתמש במצלמת ה מיני dv שיש לי ולחבר אותה ב rca לוידיאו ואז את המלצמה למחשב ב firewire.אבל לפי מה שקראתי עדיף לקנות וידיאו שמכיל יציאת svidoeo , כי זה יותר איכותי מ rca ואז בעצם אין לי איך לחבר את הוידיאו למצלמה כי אין לי כניסת s video במלצמה.אני יצטרך לקנות וידיאו בכל מקרה בשני המקרים. אז אני גם תוהה אם לא משתלם יותר יהיה לקנות מכשיר שמשלב וידיאו ,דיוידי וממיר בעצמו, אם יש כאלה עדיין בארץ. אבל השאלה היא מה היא האיכות?יש כאלה ממירים טובים כמו Canopus ADVC300 לפי הביקורת, אבל …

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. שני הכרטיסים משומשים. זה הכרטיס http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=134 של ספיר http://www.powercolor.com/product.asp?id=75 זה הכרטיס השני

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  4. בדקתי את אשכול כרטיסי המסך באתר וראיתי את הנתונים של שני הכרטיסים: ל-6800GT יש DDR3 ו16 צינורות עיבוד בעוד של6800 יש DDR ו12 צינורות עיבוד, אבל לצערי זה לא אומר לי הרבה כי אני לא ממש מבין בזה. מה ההבדל בין 6800 ל-6800GT בתכלס, כלומר בהרצת משחקים כבדים? והאם ה6800GT הוא הרבה יותר טוב מאחיו הקטן 6800 או רק בקצת? אשמח אם תעזרו לי.

5. Started by oranShoshany,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1384

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים (כל ה- FPS החדשים וכאלה). כמו שרשמתי התקציב הוא 900 ש"ח לתושבת PCIe. מספר דברים חשובים: בכרטיס המסך אני צריך שתהיה יציאת D-SUB וגם שלא תהיה יציאת חשמל מהכרטיס (מהסיבה הפשוטה שאין לי עוד תקעים והמפצל כבר מלא). המפרט שהרכבתי עד כה הוא: מעבד: Intel Core i7 2600 3.4GHz לוח אם: ASUS P8P67 זיכרון: 2x4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA2 + 1TB SATA2 צורב: LG DVD-RW x22

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. כמו שהכותרת של הדיון אומרת, אני צריך עזרה בקשר לאיזה כרטיס מסך כדי לי לקנות כשהתקציב עומד בערך על 500 ש"ח והמטרה כמובן היא משחקים. הכרטיס מסך האחרון שהיה לי הוא 8800GT של Nvidia ודי החלטתי להחליף אותו (או יותר נכון הוא החליט...). כבר עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו ובזמן הזה די הפסקתי לעקוב אחרי התחום הזה של כרטיסי המסך. אחרי חיפוש מהיר ראיתי דגמים חדשים של כרטיסי מסך טובים משלי בפחות מחצי מחיר ממה שאני קניתי את הכרטיס שלי בזמנו, הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס כדי לי לקנות. הנה כמה פרטים על המחשב (שלפי החוקים הלא כל כך מעודכנים של הפורום אני צריך לרשום): ספק: 400 W מעבד: AMD Athlon 64 X2 זכרון: 2 GB כרטיס מסך: ATI Radeon X1200 Series (זה כרטיס מסך on-board) דרך אגב, אני צר…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. האם אני יכול לחבר למערך SLI כרטיס 9800GTX של inno3D וכרטיס שני של חברה אחרת (לדוגמא 9800GTX של ASUS)

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. אני מעוניין להביא למסך LCD שלי(שיהיה לי) כ.מסך, משהו בסגנון ה6600GT פחות או יותר, שיהיה AGP וחייב גם HDTV-OUT, DVI.(אם אפשר גם AVIVO) חשוב מאד שהכרטיס לא יעבור את גבול ה-1000 עם אפשרות לחרוג טיפה. תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by Dalmedigos,

אז ככה.. קניתי שני כרטיסי מסך לחברים שלי.. GeForce 8600 GT 256MB GDDR3 התקנתי את הכרטיסים וראיתי שבעצם לכרטיס יש 512 MB.. שזה בעייתי כי הדגם של ה-512 MB הוא GDDR2 התקשרתי לחברה והם אמרו לי לבוא להחליף.. בכל זאת רציתי להיות בטוח שאני לא טועה וזה באמת GDDR2.. התקנתי אברסט אבל משום מה הוא לא מראה פרטים על הכרטיס מסך... יש למישהו עוד הצעות איך לבדוק את העניין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. היום אני יכל ללכת ולקנות את הכרטיס הזה חסכתי מספיק . משנה שעברה ואפילו יותר פנטזתי לשחק דום שלוש על ההגדרות הגבוהות ביותר ולשחק אותו עם פלטרים וכל הדברים המדהימים האלה ועוד משחקים רציתי לדעת עם הכרטיס הזה יהיה מסוגל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 לתת ביצועים טובים במשחקים החדשים שיוצאים כמו הרינבו סיקס החדש .. או לחכות לדור הבא ולהמשיך לחסוך ...?...

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

איזה מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce FX 5200 128 MB 64 bit geforce 4 mx440 64 MB 128 bit ddr אני יודע על ההבדלים בתמיכה ב DX שונים ה 4 תומך ב 7 וה FX תומך ב 8.1 ועל הנייר הוא גם תומך ב 9 אבל מבחינת ביצועים במשחקים פשוטים יחסית שאני משחק בהם (nba 2005 וכו') האם יהיה הבדל ואני ארגיש ביתרון של אחד על השני? ב 3dmark 2001 se יש מבחנים שה gf4 לא יכול לבצע וה FX כן מבצע.

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by quantoM,

במשחק Counter-Strike:Source ה FPS תלוי בעיקר בכ.מסך או במעבד ?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  14. אני בונה מחשב לצורך הפקת מוסיקה, כך שאמנם כרטיס מסך מפלצתי אינו מן ההכרח, אבל יהיה נחמד אם משחקים ירוצו חלק הבנתי שנדרשת התאמה כלשהי למסך במובן של NATIVE RESOLUTION. המסך שברשותי הוא Samsung SyncMaster T260HD -Monitor "26 מה שכן הייתי מעדיף זה שיהיה לכרטיס חיבור לשני מסכים, וגם חיבור HDMI התקציב הוא משהו בסביבות 600-800. תודה רבה למגיבים !!

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by JediMaster,

שלום לכולם! ברשותי מסך רגיל (לא שטוח), ובטעות בעבודה עם מגנט צבעי המסך התחילו להשתנות לאדום וירוק, ועכשיו המסך קצת תקוע עליהם. האם זה סופו של המסך? יש אפשרות לתקן או שזה כך לנצח? תודה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by myossi0,

תגידו מתי יוצא הכרטיס וואם אפשר גם מה יהיו המהירויות שלו?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. ?X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E? או ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? gigabyte או שאם יש הצעות יותר טובות לגבי כרטיס מסך שיחזיק כמה שנים ויתמוך בכל האופציות העתידיות [=...תודה..מצפה לתגובות

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. מה עדיף 8800 ULTRA או שני כרטיסים של - ATI 3870 חברה אני קונה מחשב חדש אני גיימר לא קטן ואני ממש בדילמה המפרט שחשבתי אליו הוא ASUS MAXIMUS EXTREME 2G 1333 MHZ DDR3 Q6600 ובקשר לכרטיס מסך אני לא יודע בבקשה תעזרו לי תודה

19. Started by shloosh,

איפה שהמאוורר של הכרטיס,אז מתחתיו שמתי מאוור גנריק 80 מ"מ שמאוורר כאילו יחד עם המאוורר של הכרטיס ונותן יותר אוויר. השאלה היא האם זה לא יכול להזיק למאוורר של הכרטיס?? אם נניח 2 המאווררים לא מסתובבים באותו כיוון? אבל עדיין מאווררים לאותה נקודה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Visceral,

שלום, המפרט שלי הוא כזה - E8400 4GB DDR2 4870 1GB הרזולוציה היא 1680X1050. האם שדרוג ל6950 שווה, או שהמעבד ייצור צוואר בקבוק? תודה!

21. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב ישן...P2 450 MHz עם כרטיס מסך לא משהו (Riva TNT 16mb) ואני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לראות טלויזיה במסך המחשב שלי, יש לי כמה שאלות.. האם האיכות תהיה גרועה יותר מאשר בטלויזיה רגילה? האם המחשב שלי מספיק חזק בשביל זה? ואיך אני בוחר כרטיס טלויזיה מתאים..?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Armageddon1,

יש לי radeon 9800NP אני משתמש בדריברים של אומגה לאחרונה הכרטיס נדפק לי או לא יודע מה..והוא מתחיל להראות לי קישוטים ומריחות במשחקים ובוינדוס זה היה בסדר גמור תמיד ובשבוע האחרון זה התחיל מה יכולה להיות הסיבה? במקרים כאלה מחליפים כרטיס ? יש לי אחריות לעוד שנה+

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  23. מהסדרה של נבידיה?

24. Started by TNTx2,

באיזה חיבור עדיף לחבר את המסך ולמה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  25. מה קורה חברים? תראו יש לי את המסך LG L1720B הוא יושב לי על השולחן מחשב,והשולחן לא כל כך יציב..כשאני מקליד המסך רועד כזה בגלל הויברציות של השולחן...דבר כזה יכול להזיק למסך או משהו? כדאי לבנות לו מדף בנפרד או שזה בסדר ככה? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.