כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכטיס הזה {7900GT} זה אחלה כרטיס הכל עובד סבבה אבל בחלק מהמשחקים הHDR לא עובד עם AA שזה דבר ידוע בטח לכולם אז רציתי לדעת אם יצא איזה תיקון כלשהו הוא שיש איזה קומבינה להפעיל את שניהם ביחד?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים (כל ה- FPS החדשים וכאלה). כמו שרשמתי התקציב הוא 900 ש"ח לתושבת PCIe. מספר דברים חשובים: בכרטיס המסך אני צריך שתהיה יציאת D-SUB וגם שלא תהיה יציאת חשמל מהכרטיס (מהסיבה הפשוטה שאין לי עוד תקעים והמפצל כבר מלא). המפרט שהרכבתי עד כה הוא: מעבד: Intel Core i7 2600 3.4GHz לוח אם: ASUS P8P67 זיכרון: 2x4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA2 + 1TB SATA2 צורב: LG DVD-RW x22
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... האם NVIDIA ממשיכה לשפר את הכרטיס שלי או שכבר אפשר להפסיק להוריד דריברים?...
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי 6950 רפרנס של HIS ואחרי שפתחתי אותו ל6970 אני לא יכול לשנות את המתח לליבה בMSI AfterBurner אפשר לקבוע את המתח אבל בפועל המתח לא משתנה (נשאר 1.175V במקום המתח הרצוי) עד לפני הפתיחה לא הייתה לי את הבעיה הזאת קראתי שבשביל לשנות המתח אחרי פתיחה צריך לערוך את הביוס, הבעיה שאין לי מושג איך עושים את זה אני מעלה לכאן את הביוס של ה6970, מישהו יכול בבקשה לערוך לי אותו ולשים מתח של 1.25V? תודה! http://www.upf.co.il/file/889155126.html
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני קונה אוטוטו מחשב ובינתיים כל מה שעולה לי בראש זה ה- X1900XT אבל האמת היא שאני לא כזה גיימר ואני אוהב בעיקר את המשחקים של COMMAND AND CONQUER ואני משחק רק ב- RA2 שהוא משחק שהדרישות מינימום שלו זה בכלל פנטיום 2 עם כרטיס מסך 64MB אז חשבתי ללכת אולי על משהו טיפה יותר נמוך ואני לא יודע איזה יתן לי ביצועים טובים? יש רעיונות? עכשיו הבעיה העיקרית היא שב-2007 שזה אוטוטו יוצא CNC3 שזה המשחק החדש שלהם ואני לא יודע אם משהו יותר נמוך יוכל להריץ אותו טוב, לא מדובר במשחק SHOOTER מטורף אבל עדיין בתלת-מימד שדורש קצת כח מהכרטיס מסך... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
X800XL - מה כדאי יותר - ASUS או POWERCOLOR ? הכוונה לדגם מדוייק X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ASUS X800XL POWER COLOR X800XL מבחינת ביצועים ? מבחינת שקט ? המחיר לא משנה, אני מקבל את אותו מחיר על שניהם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
I played many games with this card and NONE of them gave me 100fps stable. GTA Vice City, Day Of Defeat, Counter Strike, NBA Live 2003 etc` I checked my card with the 3Dmark test and my score was 13066 which is great! All the test I had 200-300 FPS. So my quistion is, why in games my FPS isn't stable on 100? If you gonna tell me to download the latest drivers, or something like that, DON'T. Only serious commands please, and you can respone me in hebrew. THANKS TO ALL IN ADVANCE!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן... כשקניתי את הכרטיס מסך שלי ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) וכשקניתי אותו היו לו 3 יציאות מאחורה : למסך , TV ועוד משהו.. הנה תמונה להמחשה - http://img181.exs.cx/my.php?loc=img181ℑ=aut08672ve.jpg אתם בטוח מזהים את הכרטיס מסך שנמצא מעל הכרטיס של המודם 56K ( ההוא עם ה2 חוטי טלפון שמחוברים אחד אפור ואחד אדום ) אז היציאה הימנית היא כמובן המסך , אבל לא הבנתי - מה זה היציאה השחורה ומה זה היציאה הלבנה ? http://img35.exs.cx/my.php?loc=img35ℑ=aut08661xr.jpg ואם אני רוצה שיראו את מה שיש לי במחשב בטלויוזיה - מה אני עושה?! צריך גם לחבר את זה לכרטיס קול? תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס אפילו לא שמתי דרייברים עדכניים סתם כדי לבדוק שהוא עובד... והמעלות נראות לי גבוהות... מאמץ 65 מנוחה 57 אני מדבר על ה GPU CORE
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני משדרג את הברטיס מסך במחשב הישן שלי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך בטווך המחירים האלו המחשב בשימוש לגיימינג קל מאוד זה ברובו לאחים שלי שלא משחקים בשום דבר כבד
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס מסך בארה"ב,יש לו אחריות בארץ??? חברה ידועה..בו נגיד leadtek
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב ויש לי התלבטות בין שתי גרסאות של ה4850. 1.gigabyte HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 לבין 2.Shappire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 מה מבין שניהם עדיף? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לכל מי שלא ידע הם הוציאו לאחרונה כמה דרייברים חדשים לכרטיסי מסך! והשאלה שלי אם כדאי להתקין את הדרייברים מבחינה של תאימות כי לפי מה שזכור לי הדרייבירים הקודמים היו על הפנים?! http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html משהו ניסה ויכול לתת תשובה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב, איכותי (עד כמה שאפשר) במחיר של עד בערך 350 ש"ח אני חושב. קראתי ביקורות שונות על כל מיני כרטיסים ואני חושב על אחד מהכרטיסים האלה: MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote (עולה 312 ש"ח). FlyVideo 3000 Internal TV Card + Remote (עולה 282 ש"ח) או Life View FlyVideo TV PRO (שעולה 361 ש"ח). מה ההבדל ביניהם? איך הכרטיסים האלו? הוצאתי את ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP מהרשימה כי קראתי שהאיכות תמונה שלו לא משהו (ראיתי דוגמאות וזה אכן כך).
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ככה שיתן לי ביצועים ביינוננים במשחקים בחצי השנה הקרובה (אחכ גיוס - לא אראה הרבה בית). כרגע הוא די מתיישן וזה המפרט שלי - intel 2.8 לוח אם שתומך ב- AGP 8X (לא זוכר את השם :\) gef 6600 512 mb אני מתכנן לקנות בזול בחול עוד 2 גיגה זיכרון בקרוב.. עכשיו אני רוצה להשקיע משו' כמו 1K בכרטיס מסך שתואם AGP 8X וככה לקבל מערכת שתתן לי ביצועים נורמלים לחודשים הקרובים ולהשקיע באופן מינימלי. יש הצעות? תודה מראש :>
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לי יש מחשב נייד של HP Pavilion dv6 Notebook pc 6020j למחשב הזה יש כרטיס מסך ATI RADEON 6770 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך חדש יותר מתאים למחשב הזה אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ולאחר הרבה שיטוט באינטרנט אני מסתפק בין הדגמים הבאים: 1050 gigabyte FX 6600GT 256MB PCE 875 Sapphire X600XT 256MB PCE א) מה לדעתכם כרטיס יותר טוב? ב) על איזה כרטיס אתם ממליצים במסגרת תקציב עד 1300 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ! ברשותי כרטיס של גיגהבייט 5950 GT עם VIVO לפני כמה ימים כרציתי לצפות במחשב בטלויזיה , מה שתמיד מחובר ועובד טוב, התצוגה שראיתי בטלויזיה הייתה משובשת לגמריי, וזאת מבלי ששינתי שום הגדרות ושום דרייברים. מאז אינני יכול לראות את המחשב בטלויזיה, חרף כל הניסיונות להתקין מחדש דרייברים, להחליף כבל וכו'. האם המקרה הוא שהצ'יפ של ה VIVO נדפק ? ומה אפשר לעשות במקרה כזה ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
או קי השאלה שלי היא כזאת דוד שלי גר באמריקה עכשיו אמרתי לו שיקנה לי כרטיס מסך (לי יש geforce 4 mx) הוא קנה לי ABIT ATI® Radeon 9600XT ואני לא בטוח שזה יהיה יותר טוב תנו דעות איזה מהם יותר טוב והם הוא טוב בכלל ליד הרדונים
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חברה יש לי כמה שאלות ה hd 4850 אמרו לי שהוא חם מאוד והטמפרטורה שלו גבובה עכשיו השאלה שלי אם הוא בנוי לחום הזה? , איזה מעלות הוא עובד בערך ? ,ואם ואים שווה לקנות אותו ? , והאם הוא יריץ לי קריסיס חלק על מסך 22 אינץ תודה לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
http://www.tomshw.it/graphic.php?guide=20050902&page=sapphire_x800gt-02 http://www.digital-daily.com/video/powercolor-x800gt/index02.htm מתלבט בין שני הכרטיסים,לפי מה שהבנתי פה יש המלצה חמה מאוד לכרטיס מחברת powercolor ולפי התמונות גם הקירור שעל הכרטיס נראה יותר טוב, אבל מה שמפריע לי שבכרטיס של powercolor ישנם שתי יציאות DVI ולי יש מסך CRT ללא DVI . האם המתאם הזה (בין DVI ל RGB ) עלול להפחית מהאיכות ?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם 9800 פרו ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים ומה ההבדל בינהם... פשוט יש כל מיני, יש של ATI ו Gigabyte ו Gigacube ו Sapphire ו Hercules ויש בינהם גם הפרש מחירים... מה החברה הכי טובה? אני מתכוון בביצועים, קירור ואורך חיים (עד שהוא מתחיל לעשות בעיות של מיני כשהוא ישן...)
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-