כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
איך אני יודע איזה סוג חיבור יש לי לכרטיס מסך? יש לי AGP , האם זה משנה 8,4,2? האם לDX10 יש חיבור AGP?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מנהל האתר הסיני ocworkbench מדווח לנו שR630 יבוא בשני גירסאות כאשר אחת מהן היא XT ומוציאה 12.5K ב05 ו5.6K ב06 (לא ידוע פרטים מערכת) ובערך ברמה של X1950PRO בDX9 עוד הם מוסיפים שR610 יבוא בשם HD2400 שיתחרה ב8400GS,8500GT של אנוידיה (שני גירסאות אחת PRO אחת XT) http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?%20threadid=61947
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה, התקנתי היום את הדרייבר 163.69 של nVidia על המחשב (Vista Home Premium 64bit) עם כרטיס מסך מסוג GigaByte 8800GTS 320Mb. ובאמצע ההתקנה המסך החשיך (לא no signal רק מסך שחור) ונראה כאילו המחשב תקוע. המתנתי כ חצי שעה ראיתי שכלום לא קורה, כיביתי את המחשב וניסיתי להעלות את הwindows מחדש. הWindows ביצע לעצמו Reboot לאחר הטעינה ולאחר מכן נטען בצורה רגילה, ונראה שכן יש תצוגה תקינה. ניסיתי לבדוק דרך הDisplay Setting האם הכל נראה תקין, אבל משום מה מוצג שם שיש רק 256Mb זכרון למרות שתחת הלוח בקרה של nVidia מצויין שכן יש 320Mb. השאלה היא האם ניתן לוודא שהדרייבר הותקן במלואו וכפי שצריך למרות הבעיה - והאם יש פתרון לבעיה של המסך שמחשיך. וכמובן מדוע יש סתירה בין הWindows …
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT. אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה. יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות. יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות. לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק. ערב טוב לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תנו לי כרטיס מסך טוב שיהיה לי למחשב החדש שקניתי. אני לא גיימר כבד אני משחק משחקים כמו Fifa 2008 nba live 2008 need for speed counter strike משחקים כאלה. איזה כרטיס מסך אתה מציעים לי?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס 8800GT של PALIT. ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה אך ללא תוצאות. השתמשתי במתאם הRCA שמקבלים בחבילה... צד שמאל בתמונה ואליו חיברתי מין RCA של נקבה משני הצדדים ואליו RCA צהוב ישר לAV של הטלוויזיה. בטלוויזיה לא ראו כלום והלוח בקרה של NVIDIA לא זיהה טלוויזיה מחוברת. ניסיתי לחבר את הRCA הצהוב לSCART ואז לטלוויזיה ואותו הדבר קרה.. מישהו יכול לעזור? והאם יש אפשרות בכלל לחבר את הכרטיס הזה לטלוויזיה שהיא לא LCD? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי 7100gs 128mb אני רוצה כרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים טובים אתם יודעים משהו בסגנון של 8600 ו8800 אני לא יודע אם יש לי מספיק אבל בעיקרון יש לי 820 שקל אבל השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול להריץ כרטיס מסך אם יש כזה דבר בכלל זה המפרט המחשב סך הכל די חדש אני יודע 8 חודשים משהו כזה יש ליpci-e x16 ווינדוס וויסטה ודרך אגב אין לי בעיה גם כרטיסים של raidon כל ה hd3860 והאלה לא יודע אם כתבתי משהו שקיים בכלל העיקר שיעמוד בתקציב של 820 מקסימום חריגה עד 900 (אני ישכנע את אבא שלי 80 שקל) CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Biostar 945GZ Micro 775 SE (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video,System Memor…
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
World of Warcraft The Burning Crusade כרטיס המסך שלי: nvidia geforce2 mx/mx 400
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום איך אפשר לדעת אם יש אי תאימות בין לוח אם וכרטיס מסך?< מעבד 2.6mhz pentium4 כרטיס מסך 7300gt leadteck לוח אם ASRock P4i65GV תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה : GF8400GS 256MB PCIE לגיימר שרוצה לשחק על הגדרות בינוניות? זה דיי חשוב לי אז מי שיודע בבקשה לענות. תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר גם את החיבור האנלוגי של המסך וגם את חיבור הDVI בו זמנית לכרטיס? אם כן.. האם שני המסכים יעבדו במקביל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 4 שנים 4 גיגה זיכרון מעבד DUAL 2.8GHZ בזמן האחרון התחלתי לצלם בעזרת מצלמת GO PRO3 הצילומים באיכות מטורפת ולא הצלחתי לראות אותם במחשב עם הכרטיס ON BOARD אז קניתי כרטיס מסך לפני יומיים : Gigabyte HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E התקנתי אותו על המחשב ואני מצליח לראות את הסרטונים, אבל לא חלק כמו למשל בעבודה. בעבודה יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ON BOARD. הסרתי את הדרייברים והתקנתי חדשים יותר אבל עדיין אותו דבר. כשאני עוובד על המחשב יש לי לפעמים קווים דקים מרצדים לרוחב המסך.... הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצאה של 500 בערך. מה אתם אומרים? יכול להיות שהכרטיס מסך הזה לא מספיק טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא ממש מצאתי תשובה מפורשת לזה, גם כן שעיקר החיפוש עשיתי דרך האייפון אז זה מתיש לחפש כל כך הרבה. אז שאלתי היא ככה - במערך CF או SLI אם שמים כרטיס בעל 2GB זיכרון וכרטיס בעל 4GB זיכרון, וכמובן הכרטיס בעל 4GB יהיה הכרטיס הראשי - האם יהיה 4GB זיכרון או שהכרטיסים יהיו חייבים להתאים את עצמם וירדו ל2GB? חשבתי לקנות עכשיו כרטיס בעל 2GB ובהמשך כשאקנה סוף סוף מחשב חדש, אקנה את אותו הכרטיס עם 4GB. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הכלאה בין שני דגמים קיימים הולידה דגם ביניים מעניין במחיר שינסה לשבור מוסכמות בשוק - האם AMD עושה מספיק בשביל לעצור את רכבת ההצלחה הבלתי פוסקת של NVIDIA? בדקנו את Radeon RX 7900 GRE הישן-חדשלכתבה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500-1000 ש"ח לצורך משחקי מחשב כמו farcry3 או gta5. המחשב נקנה מראש ללא כרטיס מסך בכוונה לקנות בשלב מאוחר יותר. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: inte i5 3450 3.1ghz 6 mb לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H זכרון: G.skill 8GB 1333Mhz ספק כח: Chieftec A-80 600W מה המלצתכם?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
השאלה שלי למעשה אם יש טעם בתקציב הנ"ל להשתדרג מ 560ti למשהו יותר איכותי ? אם כן, אז למה? תודה עריכה : מצאתי את הכרטיס הבא http://ksp.co.il/?uin=18663 HD 7950 BOOST 3GB מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11123 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8368 משום מה ה-670 יותר יקר
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז עם העובדה שכל התחום מתקדם, אני בודק את האפשרות של להתקדם גם ולשדרג מעט את הכרטיס מסך, כי הבסיס לדעתי עדיין טוב מאוד. המפרט המלא: i5-750 + קירור Scthe Ninja Rev/ B Gigabyte GA-P55M-UD2 G. Skill DDR3 4096MB ( 2048X2 ) 1333MHz 9-9-9-24 ATI RADEON HD4890 TWIN TURBO PRO 1024MB ספק Seasonic S12II 500W מארז Lian Li A17 השאלה היחידה היא - באיזה טווח מחירים של כרטיסים חדשים הכרטיס של נמצא? כי אם נגיד הכרטיס הזה היום עומד מול כרטיסים ב 500-600 ש"ח, אני תאכלס לא חושב שאני אקנה חדש בנתיים, זה בערך הטווח שאני מציב לי לשיפור הכרטיס מסך ( מניח שאצתרך גם זכרון נוסף ) מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
השוואה בין Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr ל [h=1]Radeon R9 270X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E. מה אתם חושבים על כול כרטיס ומי מהם יותר מוצלח? [/h]
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
שלום חברה, מה עדיף GF5500 או RADEON9600SE (שניהם 128MB) , זה בשביל ילד. או שאולי יש לכם הצעות נוספות בתקציב לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. הבנתי שהרדיאון 9550 יותר טוב משניהם אבל אני לא יודע אם הוא 64 BIT או 128 BIT באתר של KSP.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הכרטיס הזה אבל חשוב שיהיה לו אפשרות לחבר אותו לטלויזיה וחוץ מזה מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ומה אני מקבל איתו?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות באתר של החיות את הרדון 9800 של GIGACUBE ורצתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את החברה הזאות אם היא טובה בכלל ואם שווה לי לקנות רדון 9800
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-