עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ziv0798,

המסך 20" והכרטיס עדיף מתוצרת Nvidia אין חנות מועדפת ותקציב עד 700 ש"ח.. תודה! *עריכה*: שיריץ PROTOTYPE ומשחקים כבדים אחרים חלק...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by SixKiller,

שלום.. לפני חודש בערך קניתי.. Radeon 9600XT 128mb הוא עבד בסדר שבועיים-שלוש.. ואז הוא פשוט נדפק.. התחיל להראות ארטיפקטים שלא קשורים לכלום בכל מסך.. אז הלכתי להחליף אותו... אין להם אותו סוג.. יש להם בנתיים.. רק 9550 256מגה בייט במקום.. והבנאדם אומר לי שה9550 לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 שלי... ואני יעני לא מבין... זה לא נשמע לי הגיוני... על כל מה שאני מבין עד עכשיו... שילמתי על ה9600אקס טי 128 - 800 שקל... והוא אומר לי שה9550 אותו מחיר.. ושעוד שבועיים מגיע להם 9600XT 256mb Bravo שהוא טוב יותר מ2 הכרטיסים... לא רק בגלל שהוא 256.. אלא גם בגלל שהוא Bravo... אז השאלות שלי.. Radeon 9550 256mb לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 כמו שהבנאדם אומר?..(כי לי זה ממש לא נראה..) ואם שווה לי עוד…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  3. אז ככה נשרף לי הhd4850 . בינתיים אני גולש סתם עם כרטיס ג'יפה כזה. אני מחפש כרטיס שישמש אותי לשימושים רגילים ולסרטי hd , הכרטיס הקודם היה מחובר עם כבל hdmi לlcd זאת אומרת שאני צריך שיהיו לי שני יציאות בכרטיס, אחת לטלוויזיה ואחת למסך מחשב שהגודל שלו הוא 22 אינץ' של סמסונג. אין לי כוונה לשחק במשחקים וכאלה, רק סרטים,סדרות ושימוש יומי באינטרנט. המפרט שלי המחשב שלי הוא כזה: מעבד e8400 לוח אם של גיג'ה בייט ga p31 ds3l 2 ג'יגה זיכרון וספק כוח של 450 וואט, שכחתי איזה חברה אבל לא ג'נרית כל כך. בכל אופן האם הספק אמור לסחוב את כל זה? יכול להיות שהכרטיס נשרף בגלל הספק? מחכה להמלצה, מעדיף מחנויות כמו ksp ivory שקרובות לי לבית אבל לא חייב. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

איזה מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce FX 5200 128 MB 64 bit geforce 4 mx440 64 MB 128 bit ddr אני יודע על ההבדלים בתמיכה ב DX שונים ה 4 תומך ב 7 וה FX תומך ב 8.1 ועל הנייר הוא גם תומך ב 9 אבל מבחינת ביצועים במשחקים פשוטים יחסית שאני משחק בהם (nba 2005 וכו') האם יהיה הבדל ואני ארגיש ביתרון של אחד על השני? ב 3dmark 2001 se יש מבחנים שה gf4 לא יכול לבצע וה FX כן מבצע.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by nadav_83,

יש לי מחשב עם מעבד E7300 וכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT. רציתי לשאול האם כדאי להתקין את הקודק Pure Video לצפיה בסרטים ב-HD והאם אני אמור להרגיש הבדל בכלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by shloosh,

איפה שהמאוורר של הכרטיס,אז מתחתיו שמתי מאוור גנריק 80 מ"מ שמאוורר כאילו יחד עם המאוורר של הכרטיס ונותן יותר אוויר. השאלה היא האם זה לא יכול להזיק למאוורר של הכרטיס?? אם נניח 2 המאווררים לא מסתובבים באותו כיוון? אבל עדיין מאווררים לאותה נקודה?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  7. אוקיי , מה שהתחיל כהפתעה נעימה לטובתי מתחיל להראות יותר ויותר חשוד. הזמנתי כ.מסך HD4830 של חברת PowerColor , קיבלתי אריזה סגורה ומנויילנת שהכיתוב עלי היה HD4850. נורא שמחתי כמובן , הייתכן שהבלתי אפשרי קורה! סופסוף טעות לטובתי? , אז זהו שלא. בפנים גיליתי כרטיס שמזכיר מאוד את ה PowerColor HD4830 שראיתי באתרי ביקורות , רק שיש קצת שוני בצבע ובמבנה הקבלים. לכרטיס יציאות רגילות כמו של ה 4830 והבאנדל שקיבלתי היה ... CD של דרייברים. איכשהו נראה לי שקומבנתי , אבל לפני שאני מוציא סתם דיבה. אני צריך עזרה בלאמת חשדות.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  8. קודם כל... למי שיש מסך "19 ומשחק HL/CS/דברים דומים זה נוח לשחק עם מסך כזה גדול ? ועכשיו לשאלה על המסך איך המסך הזה? והמחיר? http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=3861&sog=C-Monitor תודה

9. Started by leahd3,

שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב ישן...P2 450 MHz עם כרטיס מסך לא משהו (Riva TNT 16mb) ואני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לראות טלויזיה במסך המחשב שלי, יש לי כמה שאלות.. האם האיכות תהיה גרועה יותר מאשר בטלויזיה רגילה? האם המחשב שלי מספיק חזק בשביל זה? ואיך אני בוחר כרטיס טלויזיה מתאים..?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by dotans,

שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מסך 17 אינץ בסביבות 800 ש"ח השימושים העיקריים שלו הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט,ומדי פעם גם צפייה בסרטים הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שישמור על העיניים ולא יעייף אותם אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: SAMSUNG 753DFX 763MB 793DF/MB מה ההבדל בין הדגמים DF ו - MB ? מי מהם מומלץ לדרישותי והאם יש לכם המלצות לדגמים אחרים שיענו על הדרישות שלי?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by demultiplexer,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 או אם יש לכם המלצות למסך 19 שק אחר אשמח לקבל והאם ללכת על הכרטיס מסך הזה : PCX - GeForce 7300GT Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 256MB DDRII Silent FX או שיש משהו עדיף בסביבות ה500 שקל ? תודה מראש,

13. Started by havlin,

שלום רציתי להתיעץ האם כדאי ליקנות החודש כרטיס מסך כמו x1900xt/xtxובמחירים האלו או כדאי לחכות ל-dx10 והאם המחירים יהיו בסביבות ה-xt/xtx בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by chenc,

אני יודע שרשמתי הרבה על סמכים בזמן האחרון... אבל אני עדיין אל יודע במה לבחור מבין שני אלו... אני פחות מתלהב מהLGF700P... ולכן החלטתי באחד מבין השניים הללו לפחות... מה אתם אומרים? אני יודע שהFD2 חדיש יותר... לעומת זאת, קראתי כתבה מעמיק בנושא - שימו לב למסקנה הסופית: http://www.bench-house.net/vidito.php?oliver=186&sid=59&pop=DoP&form22=+Go%21+ (למרות שאני חושב שהNF שדובר שם זה הDIAMONTRON הראשון ולא הM2)... בתודות רבות לכל המשיב. חן.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. חבר שלי צריך כרטיס agp 4x הכי טוב שיש ומה ההבדל בין agp 4x and agp 8x???????

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by eitanb3,

רכשתי אותו הערב, אתקין אותו מאוחר יותר תשאירו לי שאלות שאתם מעוניינים לדעת ואעלה בהתאם לזה סיקור קצרצר עליו היום או מחר. איתן.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלום לכולם, מישהו מכיר כרטיס HD3870X2 עם יציאת HDMI מובנית ? כולם מוצעים עם מתאם DVI ל- HDMI, האם זה לא פוגע באיכות ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by xena,

אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by natan805,

אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים כמו קרייסיס {שעדיין אני לא מסוגל לשחק בו עם הכרטיס שלי} {משהו יכל להביא לי אתר בנצ שמדרג כרטיסי מסך {באחוזים על פי משחקים} היה לי פעם את האתר הזה ואני לא מוצא אותו פשוט יש כמה משחקים שאני משחק ואני רוצה גם כרטיס מסך לקנות שאני ידע בכמה אחוזים אני ירגיש הבדל מהx1950p שיש לי כרגע} בכל מקרה אשמח לשמוע על הצעה של כרטיס טוב ממכם + האתר התקציב עד 700 ש"ח אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן הערה: אני יכל לקנות רק מ iqpc כי יש לי זיכוי

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by PUSHPUSH,

אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי(8800GTX OC1 BFG אמרו ליל קחת את זה( Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led זה מספיק טוב או שאני צריך משהו יותר טוב אם כן תגידו לי איזה בבקשה , תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  21. http://www.powercolor.com/main_product_detail.asp?id=75 הנה הוא כאן: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=powercx8256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817

22. Started by tamir950,

קניתי מחשב חדש עם הכרטיס hd 2400 pro הוא מפעיל לי משחקים חלק ועל רמת גרפיקה גבוהה אבל כשאני משחק יש הרבה קטמים שחורים כאלה שנעלמים וחוזרים...איך שפעם היו סרטים במצלמות ישנות ותמיד היה כל מיני כתמים שחורים כאלה ככה זה גם אצלי...עדכנתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עוזר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. Started by kobibo,

http://www.tomshw.it/graphic.php?guide=20050902&page=sapphire_x800gt-02 http://www.digital-daily.com/video/powercolor-x800gt/index02.htm מתלבט בין שני הכרטיסים,לפי מה שהבנתי פה יש המלצה חמה מאוד לכרטיס מחברת powercolor ולפי התמונות גם הקירור שעל הכרטיס נראה יותר טוב, אבל מה שמפריע לי שבכרטיס של powercolor ישנם שתי יציאות DVI ולי יש מסך CRT ללא DVI . האם המתאם הזה (בין DVI ל RGB ) עלול להפחית מהאיכות ?

24. תודה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by alexrta,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך R9600XT של POWERCOLOR היום נכנסתי לאתר היצרן והופתעתי לגלות שנתוני מהירות הזכרונות וה-CORE שרשומים שם יותר גבוהים ממה שרשום לי בנתונים שאני מקבל ב- RIVA TUNER !! הנתוהים מאתר היצרן: Part # R96E-TD3 Chipset: Radeon 9600 XT Memory: 256 MB DDR Core Speed: 500MHz Memory Speed : 300MHz x2 הנתונים מ-RIVATUNER: Graphics core : RV350 (4x1) Memory bus : 128-bit : DDR SGRAM / SDRAM Memory amount : 256MB Сore clock : 249.750MHz 5 Memory clock : 202.500MHz (405.000MHz effective) Reference clock : 27.000MHz שימו לב למהירויות ה-CORE וה MEMORY. מה לעשות!? תודה מראש לעוזרים. עריכה עכשיו שמתי לב שגם המתונים ב-EVEREST שונים הנונים מ-EV…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים