עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoramns,

במסגרת התקציב שלי למחשב אני מנסה לבחור בין 5 סוגים של כרטיסים המחשב לשימוש כללי שחלק קטן יהיה למשחקים ברזולציה של מסך LCD 19 רגיל בלי פילטרים או משהוא דומה תקציב 600 שקל -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) ל PCI -מעבד אינטל כפול ליבה E4400 -זיכרון 2G -ספק ספק 300 ווט (אבל אם זה הבעיה ניתן לשנות) השמח לדעת אם כדי להוסיף את הבדל בכסף (התקציב לחוץ כבר חרגתי) אבל רק אם יש הבדל משמעותי 1.Sparkle 8600GT 256MB Retail - אחריות 3 שנים ¤582 2. Sparkle 8600GT DDR2 256MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤609 3.Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Retail - אחריות 3 שנים ¤635 4.Sparkle 8600GT 512MB Retail - אחריות 3 שנים ¤646 5.Sparkle 8600GT DDR2 512MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤688 …

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

ערב טוב לבעלי הכרטיס GF6600 מהם הדרישות מערכת של הכרטיס? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=172 http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm והאם הספק שלי יריץ את הכרטיסים?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by badmama,

ערב טוב ומצטער על הספאמריות (לא ראיתי נושא בעניין). בשנה שעברה ראיתי בתערוכה (ששמה פרח מזכרוני) בגני התערוכה DEMO של ATI שרץ על ה X850XT, בו יש בחורה שרצה אל עבר מצוק או משהו כזה. מאיפה אפשר להוריד אותו? אני צריך EYECANDY בשביל החבר'ה רוץ מ 3DMARK06...

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  4. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. הפנתי את השאלה לפורום מסכי LCD של הפורומים האלו אבל לא קיבלתי פיתרון. אולי באמת אני צריך לגשת לחנות מחשבים (הכרטיס מסך באחריות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238926.0 איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by super4life,

מחר אני רוצה לינסוע ולקנות כרטיס זה השאלה היא איזו חנות אני יכול ליקנות אותו (שיהיה במלאי) באיזור ראשל"צ והתקציב הוא 1400 ש"ח

6. Started by Lanzar,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה, האמת שגם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה הדרייבר נותן לעלות עד 790 לליבה ו 1100 לזכרון, את זה הכרטיס מאשר ללא שום בעיה... רציתי לנסות לראות לאן הכרטיס מסוגל להגיע, השאלה את יש תוכנת אוברקלוק חיצונית ש "מכירה" את הכרטיס הזה... כי ATI-TOOL ו RIVA-TUNER לא מזהות לי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by shibby15,

שלום לכולם... מפאת חוסר מקום "שידרגתי" את עצמי למסך LCDחדש (סמסונג 710N). הבעיה שלי היא שנורא קשה לי להתרגל למסך, התקנתי דריוורים וניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות. קשה לי להגיע לתוצאות שמספקות אותי. הטקסט נראה מוזר-הלבן בוהק-נראה כאילו הפונט שונה-ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר אפילו... ישנן תוכנות/עזרים/מדריכים שיכולים לעזור לי (ואני בטוח שלאחרים)? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by Rd.,

שלום, יש לי מסך "19 ומסך "22, אני רוצה לחבר את שניהם למחשב ושעל שניהם יוצג אותו דבר. כיצד אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. Started by RadeonXt,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7594846&type=2&product=1&= ערב טוב , איך הכרטיס הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by jambo7,

שלום 1 . אני מחפש כרטיס מסך טוב בסביבות 1000 ש"ח 2 . אני יכול לחכות עוד קצת עם הקניה, אבל לא יודע אם יש טעם לחכות, והכוונה שלי האם יש טעם לחכות ל dx10 , vista ,ירית מחירים , וכד, או שחבל על בזמן . תודה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by OuTsIDe,

כותרת?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by Dimer,

יש לי בעיה עם מסך CRT של MAG. דגם של המשך הוא 786FD. כשאני מדליק אותו ה -POWER LED נדלק בצבע ירוק אבל המסך לא מראה שום דבר ואחרי זמן קצר ה -POWER LED מתחיל להבהב בין ירוק לכתום. ניתקתי כבר את המסך מהמחשב אבל הוא אפילו לא נותן את סיגנל הבדיקה , הסיגנל בו כתוב שהוא לא מחובר למחשב וכו'...... ניסתי להוציא ולהכניס בחזרה לחשמל (בפעמיים הקודמות זה עזר....) אבל עדיין לא עובד.... אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by yhhx,

ATI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR

14. Started by naknir,

אהלן חברים, קניתי (וכבר משתמש) את המסך LG ez T910BU, מסך 19" כמובן.... רציתי לדעת האם הוא נחשב לאיכותי בשוק כיום? אני בהחלט מרוצה אבל רציתי לדעת יותר מהבחינה המקצועית ולא החובבנית לעיניים הלא המאומנות... תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by dr_drek,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי AMD ATHLON XP 2800 Gigabyte GA-7N400E-L - AGP 8X GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs המחיר המקסימלי - 1000 ש"ח. בבקשה מחנויות מוכרות כגון: פנדה, PCH, KSP, למיר. אם קראתם את ההודעות שלי שרשמתי גם פה וגם בפורום של לוחות האם, אז יש פתרון לבעיה שהיתה לי - להזכיר שהכרטיס מסך הנוכחי שלי (GEFORCE 3) לא התאים ללוח אם. הסיבה היא שהספק לא התאים, למרות שניסיתי עם ספק אחר וזה גם לא עבד, כנראה שלא ניסיתי טוב. בכל מקרה אני אחליף ספק. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי שהמאוורר שעל הכרטיס מסך עומד למות, והוא לא יחזיק יותר מחודשיים. שאלתי את למיר אם אפשר להחליף אותו אם לשים קירור אחר, והם אמרו שלא. אז אם יש אפשרות תגידו לי בבקשה כי אני לא רוצה לקנות כ…

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by bigdady,

ביקורת על geforce 4 440mx 128ddr ואיפה אפשר לראות מה הביצועים שלו וכרטיסים דומים לו

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  17. http://www.vr-zone.com/articles/Graphics_Slugfest%3A_ATI_Radeon_HD_4850_CF%2C_HD_4870%2C_HD_4870_CF_vs._NVIDIA_GeForce_GTX_260%2C_GTX_280/5935-1.html תהנו ATI במערך CF פשוט מעולים, אפילו במשחקים שהם PURE NVIDIA כמו CRYSIS הם מנצחים!

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  18. מיועד בעיקר לניגון HD ובכלל אני משתמש ב LCD 27 אינץ' אז ככה שצריך יציאת HDTV אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה רק לשנה וחצי ככה עד שאני מחליף מחשב לגמרי. אז תקציב: עד 600 ש"ח (ניתן לחרוג אם זה משמעותי) המפרט של המחשב: > Mainboard : IBM IBM > Chipset : Intel i845G > Processor : Intel Celeron @ 2400 MHz > Physical Memory : 256 MB (2 x 128 DDR-SDRAM ) > Video Card : Intel Corporation 82845G/GL/GV/GE/PE Integrated Graphics Device > Hard Disk : ST340014A (40 GB) > CD-Rom Drive : LITEON CD-ROM LTN486S > Network Card : Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) PRO/100 VE Network Connection > Operating System : Microsoft Windows XP Prof…

19. Started by TimoTy,

אמרו לי שאת הכרטיס-ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM אני לא אוכל להפוך ל-PRO מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול או לא ובבקשה להסביר לי למה ....... כי אני עגלה תודה!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. Started by ofer40,

היי החלטתי לרכוש את כרטיס המסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 בנוגע לשאר המחשב ב SKYPC יותר זול כרגע אבל אני מחכה להבהרות מ IQPC בנוגע למספר חלקים שאין להם באתר. אני חושב שעשיתי החלטה טובה לצרכים שלי.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  21. כי אני עומד לקנות ואין לי מוסג מה זה אומר? בבקשה תעזרו. תורה מראש.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by leahd3,

שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. צרפתי תמונה של הכרטיס שלי בGPU Z , ניתן לראות שיש מהירות מאווררים באחוזים אבל לא בRPM. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  24. אהלן חבר'ה. המחשב שלי הוא ענתיקה רצינית. כשקניתי אותו הכרטיס מסך שלו (ג'יפורס 2) נחשב ל"בסדר" ומטה והיום הוא לא מסוגל להריץ אפילו פקמן. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס יותר חדש אבל סקירה באתר של אינטל הראתה לי שאני צריך כרטיס שעובד במתח של 1.5 וולט ותומך בAGP X4 ומטה - כי רק בכרטיסים כאלה הלוח אם המאובק שלי תומך. כאן בעצם השאלה שלי - אילו כרטיסים עונים לתנאים הללו ויעבדו על לוח האם שלי? אם יש לכם בנוסף גם המלצות נוספות אשמח לשמוע אותן. תודה.

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  25. שלום , יש לי 2 מחשבים . במחשב הישן מותקן לי כרטיס מסך ג'יפורס FX5200 ויש בו גם חריץ של כרטיס מסך משולב. אני רוצה להעביר את הג'יפורס למחשב השני. חיברתי את הכבל של המסך לכרטיס מסך משולב כמובן שזה לא עבד , לכן חיברתי את הכבל שוב לג'יפורס נכנסתי לביוס ושיניתי את ההגדרות עשיתי שהONBOARD יהיה הכרטיס מסך הראשון. חיברתי את הכבל לכרטיס מסך המשולב זה עבד אבל ברגע שהווינדוס צריך להעלות פתאום יש מסך שחור. מה אני עושה? האם אני אמור להוציא את הכרטיס מסך של הג'יפורס ?

דיונים חדשים בפורומים