כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס טלווזיה NV 7900GT כאשר ליציאת TVOUT מחוברת הטלויזיה הישנה שלי 21 אינץ [4:3]. אני רוצה להשתמש בטלויזיה אך ורק בכדי לראות סרטים. הגדרתי את המערכת למצב CLONE ו הגדרתי למסך המשני [TV] כ FULL SCREEN DEVICE. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לראות סרט שהינו במקור סרט ביחס של 16:9 על המסך. הכרטיס מסך מותח לי את התמונה כך שתתאים לטלוזיה [מבטל את מצב ה LETTER BOX המקורי] וכך אני מקבל תמונה מעוותת במקצת. ניסיתי לבדוק את הסוגיה גם עם BSPLAYER וגם עם MPLAYER. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הנל, בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני הסתכלתי וראית ש radeon x300 בא בשני דגמים: se ו- le למה הוא לא בא ברגיל? ומה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בינוני עד שאני יקנה את הכרטיס החזק יותר אני מעדיף כרטיס של nVIDIA GeForce לא משנה הדגם אבל חייב שיתמוך ביציאת DVI בתווך מחיר של 200 פלוס מאה מינוס מאה משהו בסביבה אבל אני לא נעול על nVIDIA GeForce אם מישהו חושב או יודע שיש כרטיס של ATI אז בכיף אז מישהו יכול לעזור לי?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה אתם אומרים איזה כרטיס מסך יותר חזק ?האם ניתן להגיע אם ה X1900XT256 או אם גרסת ה 512 ל ביצועים של ה X1900XTX ?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יום חמישי אני נוסע עם אחותי לקנות למחשב שלה כרטיס שבחרתי שלדעתי יהיה הכי טוב לצרכי שימוש במחשב שלהם פרטי הכרטיס לפי מה שמופיע באתר: nvidia geforce fx 5600 gpu 0.13 micron 128-bit studio-precision color* agp x8* 4pixels rendering pipeline pixel shader 2.0 vertex shader 2.0 63-phase video scaler directx 9.0 support \ opengl 1.4 graphic core 256-bit memory interface 128-bit ddr mem bandwidth 8.8 gb\s fill rate 1.3 billion verticies 81 million operations per sec 1.03 trillion effective mem clock : 550mhz core frquency : 325mhz ramdacs (each have 2) 400 אוקי אז הכוכבית שציינתי למעלה שואלת האם השורה הזאת אומרת הזכרונות 128ביט, או מה זה מתכוון? והכוכבית השניה שואלת האם יהיה …
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי. יש לי HD5850 ----------------------- אז ככה. מאז שהתקנתי את 11.9 (ATI) כל דרייבר שאני מתקין כותב בסוף ההתקנה : Install package failures. הינה תמונה של הלוג: http://up353.s - iz.co.il/up3/w2byyimmzzl1.png אני מבין שיש בעיה בC++ אבל אין לי משג איך לתקן אותה. תודה! (פתחתי נושא חדש ויותר נוח להבנה)
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום כולם... אני רוצה לדעת איך זה שהכרטיסי מסך החזקים בעולם בקושי מריצים משחק שיוצא היום על ההגדרות הכי גבוהות?!?!? ועוד היום! מי יודע מה יהיה בעוד שנה... ואיך זה שה-XBOX מריץ את המשחקים טוב יותר מחשב רגיל? מחשב רגיל יותר טוב בהכול (חוץ מהמעבד) מהקונסולה, ובטח שבכרטיס מסך. גם PS2 שיצא ב-1999 מריץ משחקים באיכות מצויינת אפילו למחשבים של ימינו???? תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מחשב יש שהכ.מסך הלך. המפרט הוא AMD ATHLON X2 3800+ לוח אם LIVESATA 2 GLAN 1GB RAM ספק 500W מסך LCD 17 גם בן שנתיים הכרטיס מיועד אינטרנט,אופיס ומשחקים קלים בינוניים. איך הHD5450 או HD4670? קונה KSP כי שם המחשב בתיקון, שם הוא נקנה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רציתי לדעת פרטים על הכרטיס מסך הזה ואיך הוא בכלליות: http://www.pchardware.co.il/docs/pd547435447.htm בעיקרון רציתי את ה-9500 PRO אבל לא ראיתי אותו ורציתי לדעת מה ההבדלים בניהם.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין HD 4890 לHD5770. המחשב שלי Q9400 3.2GHZ 5GB 800MHZ זכרון כרטיס מסך HD4850 לוח EP43 D3SL ספק EZCOOL 500 W (לא מעוניין להחליף אותו ) WIN 7 ultimate 64bit
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטים מסך לתושבת AGP X 4 ביט 64 עד 250 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך למשחקים בסדר גודל של עד 1100 שקל. לכן חשוב שתקראו מה יש לי במפרט בכדי שאוכל להוסיף כרטיס מסך ללא צוואר בקבוק. חשוב להדגיש שאני משחק ברזולוציית מסך של 1024*768 ובנוסף אני מתכוון לשים 2 GB זיכרון. אם תוכלו להמליץ לי על שדרוג רכיבים נוספים אשמח. בתודה---Ydob
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל מהמפרט שלי, צפו במפרט, לאחר שצפיתם, ניגש לעניין : מה כדאי לי לשדרג מ8800GT ? אני רוצה שההבדלים יורגשו.. יש לי מסך 22' (למי שעצלן ולא קרא מהמפרט שלי). ונניח שיהיה לי ספק HX450 או VX550.. מה יתאים לי יותר? למטרת משחקים כבדים. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס xfx 6800gt שהיה במצב מנוחה בצורה קבועה על 55 מעלות (לפי מה שהבנתי זה טוב) מאז שהתקנתי את הדריבר האחרון ביותר(75.90) הטמפרטורות עלו ל67 במצב מנוחה...יש קשר בין הדברים או שיכולה ליהיות בעיה אחרת?? בכל מקרה יש לי 2 מאווררי 12 ס"מ במארז בנוסף לקרור בכרטיס ככה שהקרור החיצוני חזק
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס מסך : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid=883 הכרטיס הזה הוא חזק והוא יהיה טוב לגיימרים ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק: 7600 gt 256mb 8400gs 256mb 9400gt 1024 mb
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מפעיל משחק כלשהוא (crysis , company of heroes , call of duty , nfs pro וכו) המחשב מפיק רעש שקצת קשה לי לתאר אותו, אבל אני אנסה, לדוגמא כאשר אני מפעיל את crysis ומגיע לתפריט הראשי הרעש מתחיל, וכל פעם שאני מזיז את העכבר כדי לבחור באופציה שונה מהתפריט, הרעש ישתנה במעט, גם במשחק עצמו, כאשר אני מביט למקום כל שהוא ואז מסתובב להביט למקום אחר הרעש משתנה, כמו שכתבתי בנושא הרעש נשמע כמו סוג של השראה חשמלית, וכשאני אומר שהוא משתנה אני מתכווון לא בעוצמה שלו, אלה בתדר, מגבוה לנמוך וההפך, למען הסר ספק כיבתי את המסך ואת מערכת הסאונד כדי לוודא שהם לא הגורמים (והם לא), הקלטתי את הסאונד, האם יש דרך לשים אותו אותו כאן באתר או באתר אחר (קובץ mp3)? המפרט שלי הוא GB Ep35c-…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי יש לי HD4850 חדש של CLUB3D, לפני שבועיים בערך... כל כמה זמן במשחקים, המשחק פשוט קורס, או יש מסך שחור ואז קורס, או פשוט מסך שחור לכמה שניות ואז ממשיך, וב SYSTRAY אני מקבל ת ERROR הבא: Display driver atimkg stopped responding and has recovered successfully בהתחלה הייתי על דרייבר 8.10, אחר כך ניקיתי הכל ועברתי ל 8.11, גם לא עזר (למרות שיש הרבה פחות, ואפילו היה יותר גרוע עם 8.10) מפרט: e8400, gigabyte ga-ep43-ds3l, psu corsair 550w, 22 samsung windows vista ultimate x64 הרצתי גם בדיקת ARTIFACTS ב ATI TOOL ונופל גם שם לפעמים... מעלות של הכרטיס 35-40 במנוחה 55-60 ב LOAD אין לי מושג מה לנסות כבר
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני יכול להשיג אתד שניהם באותו מחיר אז מי יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך "19 ומסך "22, אני רוצה לחבר את שניהם למחשב ושעל שניהם יוצג אותו דבר. כיצד אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל. זכור לי שמישהו פתח דיון על זה והיו שם לינקים לחנויות שמוכרות אותו ב500-+. חיפשתי ולא מצאתי את הדיון. מישהו יכול לעזור... תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 3.0 עם 1GB זכרון וXP. ברשותי כרטיס מסך RADEON X700. חשבתי לשדרג רק כרטיס מסך (כלכלית) כיד שאוכל לצפות בסרטי HD 720P 1080P. 1. האם זה נכון שרק לכרטיסי NVIDIA יש מקודדים שתומכים בהאצת חומרה על הכרטיס (COREAVC). אין כאלה מקודדים לATI? 2. איזה כרטיס מסך אוכל לרכוש בסביבות 500 שח שיענה לי על הדרישות? מעדיף ATI אבל אם אין מקודדים אז אפשר NVIDIA 3. האם יש כרטיסים שקטים? הכרטיס מסך שלי מרעיש מאד היום ואפילו אם אני פותח אקספלורר עם איזה פרסומת פלאש המאוור שלו טוחן... 4. תודה רבה ושבת שלום[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 10:00:58 יש לי PCIex על הלוח
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 7600GS EXTREME של XPERTVISION. במהלך התקנת ווינדוס, המחשב מזהה לבד רכיב WDM CAPTURE, מתקין, אך בסוף ההתקנה זורק הודעת שגיאה שלא ניתן להפעיל את היישום, קוד שגיאה 10. למיטב ידיעתי אין בכרטיס מסך הזה VIVO, לכן מוזר שהמחשב מזהה את זה. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו, ואיך לעזאזל אני פותר את זה???
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-