עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי,אז לפני איזה 4 ימים התחלתי לראות כל מיני קווים ועיוותים קטנים על המסך,שהופיעו ונעלמו,התדירות של ה-"הפרעות" האלה התגברה ביומיים האחרונים,אתמול כיביתי את המחשב והיום הדלקתי אותו,הגעתי למסך של הלוג-אין ,פתאום הופיע איזה מסך,והודיע על בעייה עם הכרטיס מסך,ובנוסף היה כתוב שהוא מבצע דאמפ לפיסיקל ממורי,עשיתי שוב ריסטרט,ומאז הכרטיס מסך לא עובד,אי אפשר לראות כלום {המסך שחור}..אציין שעם כרטיס מסך אחר הכל עובד. מה אתם אומרים הלך לי הכרטיס מסך..הוא די חדש בן שנה וחצי בערך.. דרך אגב הוא של ספייר 128 מ"ב זיכרון...בנוסף ראיתי גם שהמאוורר שלו לא פועל. אני ממש מודאג,עזרה תתקבל בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by Goldenmario,

יש לי בחדר מחשב ישן שאני רוצה לשדרג, ו HTPC בסלון, עם כרטיס מסך HIS HD5770, שעובד כבר 3 שנים עם אותו מפרט. היום קיבלתי את הכרטיס מסך שקניתי בהמלצתכם - MSI R6850. ואני בהתלבטות אם לשים את הכרטיס מסך החדש (MSI R6850) במחשב החזק יותר ולקחת את ה HIS HD5770 למחשב שבחדר, או לשים פשוט את הכרטיס החדש במחשב בחדר. *ב- 2 המחשבים אני משחק משחקים כבדים. מפרטים: המחשב בחדר: ספק כוח: Ci-Power PFC Active 500W DSA500S-G לוח אם: ASUS P5QL SE מעבד: Intel E8400 זיכרונות: NCP DDR2 2GBx2כרטיס מסך: (כרגע אין) HIS HD5770 / MSI R6850 המחשב בסלון (HTPC): ספק כוח: HEC PFC Active 600W 600DRAT לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 מעבד: Intel i5 750 זיכרונות: Mushkin DDR3 2GBx2 כרטיס מסך: HIS HD5…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by gabi_y,

האם OCZ GameXStream 600W יחזיק את שני הכרטיסים באוברלוק + Q6600 באוברקלוק? טעות שלי,מצטער. קניתי שני כרטיסים HD2900PRO הספק שלי כאמור לא מצליח להחזיק אותם במערך,ולכן אני מחפש ספק חדש..

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO + והרבה משחקים דורשים כל מיני דברים שאין לו(כמו SADOW V3 ועוד). רציתי להחליף אותו בכרטיס מהדור החדש יותר. יש לי מחשב AMD 3000+ ולוח אם EPOX 8KDA. הטלוויזית LCD שלי מחוברת למחשב, אם זה משנה איכשהו... המון תודה, ניב..

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב - 6800GS 512mb או X800XL 256mb? תודה

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  6. יש את זה ב ATI TRAY TOOLS לסמן את זה ב V או לא? ומה זה בכלל?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. הובכן כרטיס המסך הישן והטוב שלי הלך אחרי הרבה שנים RADEON 8500 רציתי לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כיום לאפיק AGP. יש לי את המפרט הזה: Pentium 4 2.6GHZ Asus p4p800 deluxe 2 gb RAM האם שווה לשים את הכרטיס הכי טוב ללוח אם הזה ? ואם לא איזה כרטיס הייתם ממליצים לשים על המפרט תקציב לא מוגבל אבל שידרוג לא מתקבל.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by David_Beckham,

הכרטיס מסך הנ"ל -----> GEFORCE 7900GT 256 GDDR3 SLI DUAL DVI VIVO PCI-E האם כדאי לקנייה במחיר של 1840 שקל .. ? .. והאם הוא בהרבה יותר טוב מה6600GT..?..

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by shoeyal,

Viewsonic VX912 19 inch. 1280 x 1024 resolution, 12 ms response time, 500:1 contrast ratio, DVI and VGA בשעה טובה רכשתי את המסך ואני משתמש בו כבר מעל שבוע , מאוד מרוצה וזו התרשמות ראשונה שלי . עריכה יש לי בעיה עם התמונות הן חתוכות כנראה הרזולוציה גדולה מדי אני יעלה מאוחר יותר תמונות תקינות יתרונות: מסך מוצלח ביותר מבית טוב צבעים עשירים אם כי עדיין לא אמיתיים כמו CRT השחור והלבן מוצגים יפה מאוד, תמונה אחידה ללא הבדלי בהירות מורגשים על כל שטח המסך. מהיר מאוד במשחקים ללא מריחות בכלל. לעבודה משרדית(גלישה ,תכנות , DESKTOP י) המסך מעולה טקסט חד וברור העיניים לא מתעייפות גם אחרי מספר שעות בהירות גבוהה מקל ומשפר מאוד את התצוגה. איכות בניה מעולה וניתן להסתיר כבלים בבסיס המסך. …

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Nightwind,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הצ'יפים למיניהם למשל אם אני קונה X1900XT הוא יכול להיות ב 2000 שקל וגם ב 4000 שקל האם ההבדל הוא גדול ? בין צ'פ של Sapphiron לבין Logitech \ Asus האם זה המחיר או שגם זה התפוקה ? ועד כמה היא גדולה ביחס למחיר ?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס זול לסרטים לפי ניסיון וידע אישי אני בדכ יבחר בREADON אבל במקרה ואין אז לא ממש אכפת לי גם NVIDIA בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך זול לסרטים אבל שיש לו יציאת HDMI ושיש בה גם יציאת קול בהתחלה רציתי 5670 אבל יקר מדיי .. נכנסתי לאתר של SAPPHIRE ועל כל התמונות של הHDMI כתוב אודיו אז אני לא ממש יודע מה באמת תומך כמה שיותר זול יותר טוב ררק שיהיה סדרה די חדשה ואם אפשר מאתר KSP או אייבורי כי זה מה שיש לי בבאר שבע תודה על העזרה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לא חייב DVI איכות תמונה הכי חשובה. התקציב מקסימום עד 2500 ש"ח

13. Started by Nemesis,

הי, כתבתי קטע קצר על הנושא בפורום אוברקלוקינג ומודינג, אתם מוזמנים להעיף מבט: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=51631

14. אהלן חברים יקרים,יש לי בעיה מאוד קשה לאחרונה. קיבלתי אתמול את הג'יפורס 8800 GTS של ASUS,יש לי בעיה קשה איתו שכשאר אני מגדיר לו AA בהגדרות של הכרטיס מסך הכל בסדר,אבל כאשר אני מעלה את FLIGHT SIMULATOR X,נראה כאילו הוא בכלל לא מתייחס לזה ששמתי AA,מראה לי גרפיקה זוועתית ורק כאשר אני בוחר AA מהסימולטור הכל בסדר. ניתן לצין שכשאר אני מריץ את FS2004,אין שום בעיה והAA עובד בגרפיקה מדהימה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  15. אחרי ההצגה של ה-GeForce GTX 1080 השולחני והזינוק הגדול בביצועים שהוא מציע, היצרניצ הטאיוואנית מספקת לנו טיזרים לקראת חשיפתו של מוצר נייד מהדור החדש אשר עשוי להעניק שיפור אדיר משל עצמו תערוכת Computex לשנת 2016 כבר נמצאת ממש מעבר לפינה, ונראה שכל שחקניות שוק החומרה כבר מוכנות אליה עם מיטב התותחים הכבדים שהצליחו לגייס. אחת מהבולטות שבהן היא אסוס, שללא ספק תנצל את התערוכה בשוק הביתי בכדי להפתיע אותנו בשלל הקטגוריות בהן ניתן למצוא את מוצריה – ועתה אנחנו זוכים לטיזר מעניין מאוד ממנה, שמציע לנו פרטים ראשונים אודות בואה של ארכיטקטורת ה-Pascal החדשנית של NVIDIA לעולם המחשבים הניידים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alonkl,

LEADTEK WinFast PX8800GTX 320MB PCI-E LG L1750SQ 17" 8ms הממ.. זה מותאם טוב? אם לא.. בכמה כסף צריך לקנות מסך?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by Tom vilozni,

שלום רב במידה והיציאת DP של הכרטיס ניפגמה / לא תקינה (החיבור עצמו), האם אפשר לתקן / להחליף היציאה או שצריך להחליף את כל הכרטיס? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mosdef,

איזה כרטיס מסך מומלץ למשחקים בתקציב של 700 - 800 שח ?

19. שלום לכולם, שתי שאלות לגבי חוסר התאמה בין הכרטיסים: 1. במקרה ומדובר באותו כרטיס רק יצרניות שונות, עד כמה יש סיכוי לבעיות? 2. אם מדובר גם על יצרניות שונות וגם הזכרון לא שווה בין הכרטיסים?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. וואי וואי והיו לי פרנציפים נגד ATI חחח הייתי רק Nvidia

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. ענקיות כרטיסי המסך NVIDIA ו AMD מתכוונות להשיק את כרטיסי המסך הבאים שלהם: Radeon HD 4800 וה 280\260 nVIDIA GTX * NVIDIA החליטה לעשות מהפך בצורה בה היא נותנת שמות למוצריה ולא יהיו כרטיסים בשם 9900 ומעלה. לליבת הGT200, יהיו שתי גרסאות: D10U-30 ו-D10U-20, ובשמם בשוק - "GeForce GTX 280" ו-"GeForce GTX 260". ה GeForce GTX 260 הינו הכרטיס אשר, עד עתה, נקרא ברחבי הרשת כ-GeForce 9900GT. ה GeForce GTX 280 הינו הכרטיס אשר, עד עתה, נקרא ברחבי הרשת כ-GeForce 9900GTX. הGTX 280 יצוייד בכמות זיכרון של 1GB עם ממשק זיכרון של 512bit. NVIDIA תשיק את כרטיסי ה GeForce GTX 260 וה GTX 280 ב 17 ליוני (התאריך הוקדם ביום אחד). nVIDIA תשיק ישום המאפשר לכרטיסי המסך של החברה להעבד נתונים…

• 4k תגובות
    • 482.6k צפיות
  22. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gigabyte gtx 680 oc ומסך dell u3011 אני משחק ב-nba2k13 על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 כל יום בערך שעה באמצע המשחק יש לי כמה עצירות קטנות מה הסיבה לעצירות הללו עידכנתי את הדרייבר האחרון של nvidia? ???

23. Started by JohnnyBravo,

ובמילים אחרות איך ספק יספיק בשבילו?400,500W?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. עכשיו כמעט בכל החנויות לא מוכרים כרטיס הנקרא nvidia G-ForceXXXX אלה מוכרים כרטיסים כאלה Albatron G-ForceXXXX או Leadtek G-ForceXXXX מה ההבדל ולמה לא קוראים לזה NVIDIA הרי זה הכרטיס שלהם??

• 12 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.