עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי יש לי בעיה קשה של התחממות יתר של הכרטיס הנוכחי X1950 PRO 512 RAM ראו הדיון שכבר פתחתי בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459317.0 בכל מקרה החלטתי לקנות כרטיס חדש במטרה למשחק SC2 ומשחקים נוכחיים פחות או יותר, המפרט הוא כזה: e6300 1.86 GHZ duo core 2 x1950 powercolor 512 GDDR 3 arctic cololing abit il 9 pro conroe intel 945P ddr II 667 PCI-E 2 GM ram twinmos DDRII 667MHZ HEC 450TW-RF psu 450w 2x8cm fan 24 pin אני עובד ברזולוציה כרגע של 768-1024. תודה.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by shahar0592,

אני לא יודע איזה גירסה אני צריך או איזה כרטיס. כל מה שאני יודע זה שקיבלתי לידי מחשב ישן (מאוד) בעל מעבד 1600MHZ P4 ולוח asm58 mozart-2 ו-512 MB RAM . אם למשהו יש משהו להציע אני פה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by hai97,

יש לי כרטיס 9600GT של MSI וחיברתי אותו עם מתאם HDMI לטלויזיה. עכשיו בחוברת שלו כתוב שצריך לחבר אותו בכבל לכרטיס קול ובדקתי וזה הגיע מחובר כבר מהחנות ומשום מה אין לי קול בטלויזיה (ברמקולים של המחשב יש) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by ballcall2,

יש לי e8400 ואני רואה שמלא אנשים ממליצים על ה hd5850 אבל אני לא רוצה שיהיה לי צוואר בקבוק. כדאי לי אולי לקנות כרטיס יותר זול שככה אני לא ארגיש בהבדל? יש לי רזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. חיברתי את הטלוויזיה ליציאת S_VIDEO, בכרטיס GF4MX והתצוגה ע"ג הטלוויזיה היא בשחור לבן בלבד. נאמר לי שזו בעיה נפוצה, איך אני פותר אותה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. אני רוצה לקנות 8800 GTS 320 MB אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות ? איזה חברה אתם ממליצים ? ואם יש הפרשי ביצועים בין החברות השונות ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Notter,

ראיתי באתר של רידאון שעכשיו הם מתחילים למכור את הרדיאון הזה, למרות שאף פעם עוד לא שמעתי על כרטיס מסל עם 256mb, אבל מילא... בכל מקרה, כשאני ארצה לקנות מחשב חדש (וזה לא הולך להיות ממש בקרוב, כי אני עדיין משלם על המחשב הישן! וכבר עברה איזו שנה וחצי... והמחשב שלי עכשיו שאז היה מעולה, כבר לא כמו פעם :-[) אז כדאי לי ללכת על הכרטיס הזה? או שיש לכרטיס הזה תגובה מצד הג'י פורס? אה, וכל זה כמובן בהנחה שעד שאני אקנה את המחשב המחיר של הרדיאון הזה ירד ללפחות 1500...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by רונאלדו,

חשוב שיהיה שקט,AGP.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by idan oren,

האם ההשקעה של עוד 400 שקלים עבור gtx 970 מצדיקה את עצמה?

• 47 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. Started by the brick,

אבא שלי רוצה להמיר את קלטות הוידאו הישנות לדיסקים של DVD המחשב שיש הוא P4 2.4GHz זכרון 512Mb מישהו מכיר כרטיסי טלויזיה מתאימים, יכול להגיד יתרונות וחסרונות של usb לעומת PCI מבחינת נוחות התקנה ועבודה לעומת איכות או כל מידע אחר... חוץ מזה האם צפויות בעיות בגלל המחשב? או שהוא אמור להספיק? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by epichorus,

האם הכרטיס הבא משתלם למחירו ? - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  12. שלום. כרגע אני עם מסך בעל רזלוציה 1920 על 1200. ללא בעיה. Intel Sandy Bridge G530 2.4Ghz השאלה שלי היא האם המעבד (בעל הכרטיס גרפי המובנה) יצליח להתמודד בצורה דומה (או מכובדת) עם מסך בעל רזלוציה של 2560 על 1600? [מדובר על ה Dell 3007] תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. שלום חברה קניתי את הכרטיס הזה ומוזר לי בגלל כמה סיבות האריזה של הכרטיס עצמו הייתה נראית באריזה משומשת.... והקופסה שנתנו לי הייתה עלובה.... חוצמזה נתנו לי מפצל כזה של S-VIDEO ל RCA והכרטיס הזה תומך VIVO אז איפה כל המפצלים/כבלים ? בזמנו שקניתי כרטיס של MSI קיבלתי DVI connector , s-video... ועוד כמה דברים... חשבתי שאני אמור לקבל עם הכרטיס מפצלים למיניהם.... ושיבוא באריזה יפה כי קניתי RETAIL!!!!!!!! החנות עצמה ידועה בתל אביב.... פשטה רגל ונקנתה מחדש.. אולי זו הייתה טעות לקנות מהם.. מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by roeiw,

איך אני מבצע את זה וחוץ מחימום של הכרטיס יש עוד סיכון?

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by TalLitman,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214 איך החברה? כדאי לקנות? ואם לא-על איזה חברה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  16. האם בעל הבית השתגע הכרטיס נמכר ב 1100 ש"ח מחיר נמוך ב 700 ש"ח מהמחיר שהוא נמכר התקשרתי לחנות אשר מוכרת נאמר שאין כרגע במלאי תוך 10 ימים אמור להגיע שאלתי את המכור מדוע המחיר כזה נמוך ביחס לשוק . נאמר לי שזה מחיר מבצע לזמן מוגבל וניתן לרכוש במחיר זה אך ורק דרך ביצוע הזמנה דרך האתר על מנת לשריין כרטיס יש לציין שלא צריך לבצע תשלום דרך האתר בעת ההזמנה . מישהו יכול לתת לי דעה לגבי כרטיס מסך INNOVISION GFORCE 6800GT 256MB AGPX8 איך החברה הזאת?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by gigabot,

הם אומגה דרייבר טובים גם בשביל ATI, ועד כמה יותר טובים מ-CATALYST?, במה יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. אני מצטער שאני פונה לפה גם בקשר לעזרה בזיכרונות וספקי כוח,אך הפורומים שציינתי אינם עובדים לי לחבר שלי יש מחשב שהוא רוצה לשדרג,לא משהו משוגע מדי,אבל הוא רוצה שיחזיק לו איזה שנה וחצי. אז ככה,אתם בטח מעוניינים במפרט: AMD Athalon XP 2500+ 1833MHZ Barton ASUS A7V8X-MX VIA KM400 WITH/VGA+SOUND+NETWORK CL2.5 KINGSTON 256MB Ram DDR2700 333MHZ מארז פשוט צורב LG 52X32X52 1.44 ספק כוח גנרי 300 וואט מתפרק מאוורר כזה של זלמן ששמים ליד הכרטיס מסך כדי שייכנס אוויר. אז ככה,הוא רוצה לקנות: משחה טרמית AS5 מKSP (המעבד מתחמם ומגיע ל62 מעלות והמחשב נתקע) כרטיס מסך סביר שיחזיק לו לפחות שנה וחצי בסביבות ה650 ש"ח זיכרון נוסף (כמה שמומלץ-יש לו חריץ זיכרון תפוס ויש לו עוד חריץ אחד…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  19. שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E תקציב: עד 600 ש"ח (אם יש משהו מומלץ מאוד שיעלה קצת יותר זה גם בסדר) אם צריך להחליף את הספק זה גם בסדר תודה

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by tidan26,

שלום! אני מתכוון לקנות מסך של dell דגם: u3011 האם הוא מגיע עם כבל dual link dvi

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  21. איזה כרטיס טלווזיה יותר טוב? של http://pricer.co.il/publicarea/Product.aspx?model=%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%20%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94%20Pinnacle%20PCTV%20Stereo&category=200143 של LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail או של MSI TV @ ynwhere series?

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by IDOnoach,

מחפש תוכנה למדידה, אבל לא רק ברגע נתון, אלא תוכנה שגם תתן לי ממוצע וגרף לאורך כל המשחק

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Aqualiz3r,

שלום חברה....אז על איזה חברה הייתם ממליצים יותר? לפי מה ששמעתי eVGA יותר בטוחים....אבל אני רוצה לדעת מה אתם "אלופי המחשבים" חושבים על זה?

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  24. יש לי מחשב נייד שקבלתי מחבר ...... כשאניח מדליק את המחשב המסך כולו זוהר בצבע לבן ואי אפשר לראות את מה שכתוב ....... אם רוצים לראות את מה שבמסך צריך להטות אותו קדימה ורק אז רואים ! מה הבעיה ? ואיך אפשר לתקן ?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by D135,

שלום :] כן אני יודע שיש לי כרטיס מסך ישן... כשאני משחק Counter Strike Source אני חושב שאני אמור לקבל יותר מ30-40 fps עם הכרטיס מסך הזה. למרות שיש לי 22" (ב6600 שלי יש 256MB זיכרון אם זה משנה) היה לי את זה גם עם ה15" שהיה לי. אין עליו מאוורר אבל יש עליו שני כאלה ברזלים משני הצדדים שלו וצינור מתכת שמחבר ביניהם. (ממה שאני הבנתי זה הקירור שלו) יכול להיות שזה מהחום? ניסיתי לפתוח את המארז ולשים מאוורר מול האזור הפתוח אבל זה לא ממש שינה. יש לי דרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.