כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך 9800 רגיל ל9800 פרו הכרטיס עם זכרונות של הייניקס
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הרבה פעמים שמעתי את הדבר הזה.... ??? מה זה בעצם ואיך עושים את זה ...?? זה יעזור לעוד הרבה שרוצים לדעת.... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו ז"א כרטיס מסך שלא תומך ב Direct X 10 או לחכות חודש אולי קצת יותר שיצאו הכרטיסים החדשים שתומכים בDirect X 10...? ואם אני יחכה? האם הכרטיסים האלה(שיתמכו ב Direct X 10) יהיו יקרים יותר משמעותית?? והאם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו בעזרת פאץ או משהו שיתמוך ב Direct X 10?? (אני בטוח שלא אבל אני רוצה להיות יותר בטוח חחח) והאם יהיה שווה לקנות את הכרטיסים שיתמכו בDirect X 10 מייד עם יציאתם או שאם אני יחכה חצי שנה מחירים ירד משמעותית ויהיה שווה לחכות?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אפצח בשאלה הראשונה - האם בעידן מעבדי core2 duo ישנה הצדקה לרכישת כרטיס עריכת וידאו למחשב, אם ברצוני לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו adobe premire או avid? האם כרטיסים אלו (כדוגמת כרטיסי matrox) מעניקים יתרון כלשהו? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? ולשאלה השנייה - על איזה כרטיס (מנוע גרפי) הייתם ממליצים נכון להיום, לעבודה עם ישומי עיבוד תמונה (photoshop) בהיבט של יחס עלות/תועלת (המינימום הנדרש)? ואחרונה חביבה - כרטיסי מסך מקצועיים(quadro/fireGL), אלה שעלותם מתחילה ב-4000 ש"ח ומעלה, מה יש בהם שאין בכרטיסים שמיועדים לגיימרים כבדים? מה הם נותנים? חפשתי מידע על כרטיסים כאלה כאן באתר אך לא ממש מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT. אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה. יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות. יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות. לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק. ערב טוב לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תנו לי כרטיס מסך טוב שיהיה לי למחשב החדש שקניתי. אני לא גיימר כבד אני משחק משחקים כמו Fifa 2008 nba live 2008 need for speed counter strike משחקים כאלה. איזה כרטיס מסך אתה מציעים לי?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס 8800GT של PALIT. ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה אך ללא תוצאות. השתמשתי במתאם הRCA שמקבלים בחבילה... צד שמאל בתמונה ואליו חיברתי מין RCA של נקבה משני הצדדים ואליו RCA צהוב ישר לAV של הטלוויזיה. בטלוויזיה לא ראו כלום והלוח בקרה של NVIDIA לא זיהה טלוויזיה מחוברת. ניסיתי לחבר את הRCA הצהוב לSCART ואז לטלוויזיה ואותו הדבר קרה.. מישהו יכול לעזור? והאם יש אפשרות בכלל לחבר את הכרטיס הזה לטלוויזיה שהיא לא LCD? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 מחשבים . במחשב הישן מותקן לי כרטיס מסך ג'יפורס FX5200 ויש בו גם חריץ של כרטיס מסך משולב. אני רוצה להעביר את הג'יפורס למחשב השני. חיברתי את הכבל של המסך לכרטיס מסך משולב כמובן שזה לא עבד , לכן חיברתי את הכבל שוב לג'יפורס נכנסתי לביוס ושיניתי את ההגדרות עשיתי שהONBOARD יהיה הכרטיס מסך הראשון. חיברתי את הכבל לכרטיס מסך המשולב זה עבד אבל ברגע שהווינדוס צריך להעלות פתאום יש מסך שחור. מה אני עושה? האם אני אמור להוציא את הכרטיס מסך של הג'יפורס ?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב..היום אני כבר סוגר את העסקה על המחשב, ואני אשמח לקבל מכמה שיותר עצות אם כדאי HD3870X2 או 8800GTS..לא אכפת לי כבר מהכסף..לא חסר לי להוסיף עוד 600, להוריד אבל אני רוצה לדעת בלב שלם מה יישתלם לי, אני אודה לכל מי שיעזור. יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי 7100gs 128mb אני רוצה כרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים טובים אתם יודעים משהו בסגנון של 8600 ו8800 אני לא יודע אם יש לי מספיק אבל בעיקרון יש לי 820 שקל אבל השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול להריץ כרטיס מסך אם יש כזה דבר בכלל זה המפרט המחשב סך הכל די חדש אני יודע 8 חודשים משהו כזה יש ליpci-e x16 ווינדוס וויסטה ודרך אגב אין לי בעיה גם כרטיסים של raidon כל ה hd3860 והאלה לא יודע אם כתבתי משהו שקיים בכלל העיקר שיעמוד בתקציב של 820 מקסימום חריגה עד 900 (אני ישכנע את אבא שלי 80 שקל) CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Biostar 945GZ Micro 775 SE (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video,System Memor…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה של המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו.זה קןרה בעיקר בתזוזה מהירה מצד לצד במסך......... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה.... לדעתי יש איזה חוסר סנכרון בין הכרטיס למסך אך אני לא יודע איך לסדר את זה.........
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל במחשב נייד חדש (T7100 ו 1GB זכרון ),יצליח להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה או שחבל על הכסף? ??? תודה , חיים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
במשחק Counter-Strike:Source ה FPS תלוי בעיקר בכ.מסך או במעבד ?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש חברה בארץ שמוכרת את הכרטיס...ATI GECUBE RADEON X1950Pro 512MB במחיר מוזר של 1450 ש"ח ..אני לא מכיר את ה gecube לכן יתכן שכאן הבעיה אבל באתר http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=531&model2=540&chart=220אני רואה שביצועיו מעולים... עוד דבר שמוזר לי...רשום שהוא 512 Mb ובמפרט רשום 256mb ddr3... אשמח אם תפתר לי התעלומה... תודה מראש אבי
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום איך אפשר לדעת אם יש אי תאימות בין לוח אם וכרטיס מסך?< מעבד 2.6mhz pentium4 כרטיס מסך 7300gt leadteck לוח אם ASRock P4i65GV תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בקניית כ. מסך עד 1000 ש"ח [אםשר חריגה קטנה]. שיתאים למשחקים חדשים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למסך DELL 24 רחב + עריכה ופוטושופ כולל הרצת תכני HD. המעבד יהיה כנראה Q6600. לא ממש צריך משחקים או OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש כרטיס מסך שיעודו למחשב קולנוע ביתי.. (רצוי מפענחי MPEG2 ואולי MPEG4 על הכרטיס) מאחר והמחשב קטן הכרטיסים היחידים שנכנסים הם כרטיס Low Profile (הם נמוכים יותר מכרטיסים רגילים) לא מצאתי חנות נורמלית במרכז שמוכרת כאלו כרטיסים. אודה לעזרה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי Gecube Ati Radeon X1050 256MB AGP נמכר כאן לידי ב- 273 ש"ח . מה שמתאים לתקציב פחות או יותר . זה יכול להריץ משחקים כבדים ? (אני לא מבין כלום במשחקים . זה לא בשבילי) . אשמח לכל חוות דעת . תודה .
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שניה. ואני מחפש אתר שבו כאשר אני אכניס שם של כרטיס מסך הוא יתן לי תוצאות השוואתיות. עדיף בניקוד די פשוט. ולא בטקסט ארוך. כי לי אין מושג מה יותר טוב x1300 או gs7300 וכדומה. אז אני צריך אתר שיעזור לי לבחור את הכי שווה במחירים שאנשים מוכרים. תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשב פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ר…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
תודה לכל מי שיוכל לעזור תקציב: 300 חריגה מקסימלית:500 (לא נראה לי שאני יכל כי ספק הכוח שלי גרוע) אני לא מעוניין לקנות ספק כוח חדש מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס לSLI או CF\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: IVORY מפרט של המחשב: מעבד: Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך נוכחי: NIVIDIA GEFORCE 8500 GT (אם אתם לא יודעים מה המפרט שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!) ספק: PFC 450W FAN12 CI-POWER CWT איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב ע…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-