כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
מה יותר חזק לפי דעתכם בלי קשר למחיר.... זה לא מעניין אותי לאיזה כרטיס יש ביצועים גבוהים יותר בתכלס? תודה...
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה טוב יותר? אני יכול לבחור אחד מהם..
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היה לי geforce 6600gt וראיתי רגיל עכשיו החלפתי לati radeon 9600 וככה רואים עכשיו .. http://www.interload.co.il/upload/6105508.jpg http://www.interload.co.il/upload/8617695.png אז מה הבעיה מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 של LG יש איזה דגם מסויים שאתם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה טוב ויקר יותר לוחות של xpress 3200 או nforce 16x2. זה באמת התשובה של ati ?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
לגבי שני הכרטיסים יחד על לוח Asus P5W (כלומר תמיכה בשני כרטיסים בX8) אם Nvidia מוציאה שני דרייברים שונים לQuadro ו ל GeForce אני אמור להתקין את שני הדרייברים ?? בכלל, מה אני צריך לעשות כדי לתמרן בין הכרטיסים ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך כרטיס מסך בעיקר למישחקים בסביבות ה 300 שקל ל AGP תודה
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ביקורת של אתר TOM'S HARDWARE על ארבעה כרטיסי 9600GT שונים - כל אחד עם היתרון / גימיק שלו. http://www.tomshardware.com/reviews/GeForce-9600-overclock,2028.html מה שמוזר לי בכל הסיפור הזה זה רק התוצאות של הבאנצ'ים של המשחקים. לפעמים הכרטיס עוקף כרטיסים חזקים ממנו בהרבה ובכלל הביצועים של הכרטיסים החזקים בשוק לא נראים שם הגיוניים משהו..
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקנתי תכרטיס מסך החדש שלי גיפורס 6600LE של גיגהביט התכנתי תדריברים ושאני נכנס למשחק אני רואה קווים כאלה שלא קשורים וגם בסירטונים אני רואה כאלו קוים קטים מה אני צריך לעשות? מה הבעיה? הנה תמונה של מה שזה עושה:
-
- 14 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסךASUS PCI-EX GeForce 7600GS SILENT 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - EN7600GS SILENT/HTD/256M - RETAIL יסחוב מסך כמו dell 2007wfp
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך 9800 רגיל ל9800 פרו הכרטיס עם זכרונות של הייניקס
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני לא ממש גיימר רציני ובעיקרון אם אני כבר משחק אז זה באקסבוקס שלי אבל עדיין ......הג'יפורס 4 המעאפן שלי כבר לא שווה כלום ואני מעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים באיכות טובה אבל לא מטורפת מוכן להשקיע 500 ש"ח עם חריגה של עד מקסימום 150 שח מהתקציב אז מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שאוכל לקנות בסכום זה?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום כולם... אני רוצה לדעת איך זה שהכרטיסי מסך החזקים בעולם בקושי מריצים משחק שיוצא היום על ההגדרות הכי גבוהות?!?!? ועוד היום! מי יודע מה יהיה בעוד שנה... ואיך זה שה-XBOX מריץ את המשחקים טוב יותר מחשב רגיל? מחשב רגיל יותר טוב בהכול (חוץ מהמעבד) מהקונסולה, ובטח שבכרטיס מסך. גם PS2 שיצא ב-1999 מריץ משחקים באיכות מצויינת אפילו למחשבים של ימינו???? תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יודע עד כמה הכרטיס הזה הוא תלוי מעבד ? אני מעוניין לשדרג את-8800GT הנוכחי שלי ולהחליפו ב-HD5850. אני מריץ מעבד E6750 , השאלה שלי היא אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק עבור הכרטיס החדש.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כשאני משחק בWIC, המהנהל תצוגה שלי קורס והמשחק נתקעה. יכול להיות שהכרטיס חם מידי (אל תשאלו אותי לגבי טמפרטורה כי משום מה בויסטה אני לא יכול לבדוק) או שבכלל הכ. מסך פגום? מפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם לקנות את הסמסונג 793fd ? או את המאג 996pf ה19 אינץ? אני לא משקיע יותר מ1000 על מסך ככה שאין מקום לשכנע אותי למשהו אחר.. אני עובד כרגע עם מאג 770v. תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה קורה ? עקב זיכרוני הקצרצר שחכתי איזה פקודה צריך לרשות בדוס כדי לצרוב את הביוס לכרטיס מסך!!מישהו זוכר?? כמובן שיש לי כבר דיסקט מוכן עם בוט+כול הקבצים שצריך בשביל לצרוב את הביוס מה שחסר לי זה רק הפקודה שרושמים השמח עם תיזכירו לי ... יחיאל
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי : m-bord= ASUS p5kpl-cm יש לו PCI 16x express שאלה בקשר ל pci 16X express רוב כרטיס המסך החדשים דורשים pci 16x 2.0 express האם כרטיס (לדוגמא "GeForce GTX 550 Ti 1GB" ) יעבוד על הלוח הזה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בנוסף אשמח לדעת מי היבואן.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך 512 MB DDR2 ו כרטיס מסך בעל 512 MB DDR3 ? האם DDR3 יותר מהיר ?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי למשהו יותר חדש אני ממתין לסדרה 8 של readon שתצא בקרוב כבר יש לי את המחשב קרוב ל4 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר עושה בעיות... רציתי להתייעץ האם שדרוג של הכרטיס מסך יחייב אותי גם בשדרוג של רכיבים אחרים במפרט שלי .המטרה כמובן לנצל כמה שיותר את כרטיס המסך החדש לביצועים גבוהים למשחקים מעבד: Intel quad core Q9300 לוח-אם: Gigabyte EP45-UD3L זכרונות: OCZ reaper ddr2-800mhz 4096mb 2gb*2 כרטיס מסך: nvidia gf gtx 460 gigabyte הארד דיסק:750gb WD קרור למעבד: OCZ VENTEDA 2 ספק: EZCOOL 1050w מארז: EZCOOL צורב:lg dvdx22 אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ראיתי שיצא 8600GT ו-8600GTS עם גרסאות 512MB ההאם זה באמת הבדל משמועתי מהגרסאות עם 256MB? כי מה שאני בעצם רוצה לעשות זה לקנות 8600GTS ולשחק איתו קרייסיס יש מצב שזה יקרה עם הכרטיס הזה?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך של ספיר האם מישהו יכול בבקשה להביע לי קישור לכתבה על הradeon 9800 np שלהם מאחר וקניתי את ה9800 np של חברת gigcxube משהו כזה ועכשוו אומרים לי חבל שלא קניתה ספיר מאחר שגם אותו דגם עלה פחות הוא עלה 1590 שקל
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-