עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dr_drek,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי AMD ATHLON XP 2800 Gigabyte GA-7N400E-L - AGP 8X GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs המחיר המקסימלי - 1000 ש"ח. בבקשה מחנויות מוכרות כגון: פנדה, PCH, KSP, למיר. אם קראתם את ההודעות שלי שרשמתי גם פה וגם בפורום של לוחות האם, אז יש פתרון לבעיה שהיתה לי - להזכיר שהכרטיס מסך הנוכחי שלי (GEFORCE 3) לא התאים ללוח אם. הסיבה היא שהספק לא התאים, למרות שניסיתי עם ספק אחר וזה גם לא עבד, כנראה שלא ניסיתי טוב. בכל מקרה אני אחליף ספק. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי שהמאוורר שעל הכרטיס מסך עומד למות, והוא לא יחזיק יותר מחודשיים. שאלתי את למיר אם אפשר להחליף אותו אם לשים קירור אחר, והם אמרו שלא. אז אם יש אפשרות תגידו לי בבקשה כי אני לא רוצה לקנות כ…

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by lmlm,

מקור: http://www.vr-zone.com/index.php?i=5044 אפשר לראות מעבר מהיר ל55 NM, וממשיך לR600 כבר חודש הראשון של תחילת השנה (שכולל הפעם UVD)

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by idanrm,

שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. דבר ראשון אני רוצה לבקש סליחה מהנהלה במקרה שזה לא המקום לשאלה שלי בקשר למסך... כי לא מצאתי שום פורום אחר יותר מתאים... (אם זה לא המקום בבקשה תעבירו ואל תנעלו...) טוב... אני קונה מחשב חדש מKSP ובגלל שאין להם ממש מבחר גדול של מסכים החלטתי לקנות ממקום אחר .... החלטתי רק על 19 .... לא LCD הרבה הציעו לי על המסכים של LG וראיתי שבזגזג יש בדיוק את המסך שהציעו לי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=111 אבל ראיתי שם עוד אחד כמעט עם אותו שם אבל קצת יותר יקר....: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=1232 רוב הסיכויים שאני אלך הזול מבין שתיהם (הראשון) אבל יש הבדל משמעות בין שניהם? ככ…

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by wArezm0n,

יש לי את אפשרות הOVERDRIVE בX850 XT שלי ולחצתי על Unlock אבל לא עשיתי OVERCLOCK ואני רוצה שהOVERDRIVE יהיה על Lock מידהו יודע איך אני משנה את זה בחזרה לLock מUnlock?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. משחקים בסגנון NFSU אולי כל מיני משחקים בסגנון SWAT במולטיפלייר. חשבתי על 9600 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  7. יש לי לוח אם asus p4s533-mx עם כרטיס מסך מובנה(sis 651) יש שקע צהוב שנראה כמו יציאה ל TV האם זה שקע ל TV אם כן איך מפעילים את התצוגה בטלויזיה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  8. חבר'ה, מהחוות דעת שאני קורא פה ושם אני רואה שה4870 הוא רותח... אני לא יודע אם העובדה שיש 2 כרטיסים תעזור להפחית מהלחץ ולעזור לטמפרטורה אבל במידה ושניהם יעבדו בתפוקה מקסימלית אני פוחד מחום גבוה ! *שימו לב שהנושא נמצא גם בפורום אוברקלוקינג וקירור* המערכת המדוברת היא מארז CM 690 לוח אם GIGABYTE X48-DS5 מעבד E8400 קירור מעבד ULTRA 120 EXTREME זכרון GSKILL 1066MHZ 2GBx2 דיסק קשיח Seagate 7200.11 500GB ספק Modu82+ 625W וכמובן 2 כרטיסי 4870 האם ניתן לסמוך על המאוורר הקטן שמגיע איתם או שיש צורך להתקין איזה משהו נוסף/חיצוני? בנוסף, רציתי לדעת האם יש אופציה לשלב במעגל קירור מים 2 כרטיסי מסך ומעבד במקום לשים 300 שקל בערך על האולטרא ועוד 500 שקל קירור לכרטיסי מסך ? בתודה מראש שי ביטו…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  9. אז עם העובדה שכל התחום מתקדם, אני בודק את האפשרות של להתקדם גם ולשדרג מעט את הכרטיס מסך, כי הבסיס לדעתי עדיין טוב מאוד. המפרט המלא: i5-750 + קירור Scthe Ninja Rev/ B Gigabyte GA-P55M-UD2 G. Skill DDR3 4096MB ( 2048X2 ) 1333MHz 9-9-9-24 ATI RADEON HD4890 TWIN TURBO PRO 1024MB ספק Seasonic S12II 500W מארז Lian Li A17 השאלה היחידה היא - באיזה טווח מחירים של כרטיסים חדשים הכרטיס של נמצא? כי אם נגיד הכרטיס הזה היום עומד מול כרטיסים ב 500-600 ש"ח, אני תאכלס לא חושב שאני אקנה חדש בנתיים, זה בערך הטווח שאני מציב לי לשיפור הכרטיס מסך ( מניח שאצתרך גם זכרון נוסף ) מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. דגם ה-GeForce MX450 עבור מחשבים ניידים זוכה להשקה שקטה וצנועה - מוכן להתמודד מול ליבות גראפיות עוצמתיות יותר בדור הבא לכתבה

11. Started by tzr84,

אז ככה אני מתלבט בין 2 דגמים של כרטיסי 4850 אני רוכש בנוסף ספק חדש SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3. ההתלבטות בין Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 Twin Turbo מחיר - 999 ש"ח (כן עלה ב80 שקל...) לבין GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB DDR3 PC מחיר - 950 ש"ח (יותר זול וכפול זיכרון). המפרט שלי בצד אני מחליף רק את הכרטיס והספק. איזה כרטיס ייתן לי ביצועים יותר מהירים? איזה חברה עדיפה ואיזה מהם מתקרר יותר טוב? תודה

12. שלום לכולם. אני בונה מחשב לבת שלי (גיל 3) משאריות של המחשב הקודם שלי. חומרה קיימת : ספק כוח + מארז + מאוררים בסיסים. לוח אם +ASROCK P4V8 כרטיס מסך GIGABYTE 9600 256 MB צורב DVD מעבד 478 פנטיום 4 2.8 GHZ עכבר של לוגיטק ומקלדת. דיסק קשיח 40GB WD אז כמו שכתבתי בכותרת מסך LCD שטוח כולל רמקולים. אני חושב לתלות את המסך על הקיר, וחשוב שיהיו לו רמקולים מובנים בגלל מקום בחדר הילדים. המארז עצמו אמור להיות על מדף רחוק מהילד השני ... (בן שנה). הילדה אמורה לשחק בקומפי ותוכנות בסגנון הזה, קצת לצייר וכ"ו. תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by jazzman,

המפרטים: TV BOX 1280 (מחיר 420 שקל) http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1493 AVerTV Super 007 (מחיר 230 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_203&products_id=9483&PHPSESSID=a2fae1264e89f466f90e5ebc8b320175 המטרה להפוך את מסך המחשב לטלויזיה. מישהו מכיר אחד מהם או שיכול לייעץ?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by i-kramba,

יש לי מחשב ישן (4 שנים)עם יציאת AGP אני צריך שתמליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לי למחשב שאני יוכל להפעיל איתו את כל הפיצ'רים של ויסטה ווינדוס7 (כמו ממשק האירו) לא יותר מ-300 שקל . 2.מכיוון שאי אפשר להיכנס לפורום "מעבדים לוחות אם וזיכרונות" אני אשאל את השאלה שלי כאן: האם יש זכרונות ddr של יותר מג'יגה בסטיק אחד ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  15. עשיתי חיפוש וראיתי שהכרטיס X1900XT 512MB הוא מאוד חם אפילו ששמים עליו VF900, מרעיש הם הקירור אני לא מאמין, אבל האם זה ממש חום ענקי של מעל 100 מעלות במאמץ? האמת לחורף זה יכול להיות נחמד :] אבל בקיץ נראה לי אני אמס פה. ראיתי שאין ממש יריב של nvidia שמשתווה לו. מה אתם הייתם עושים?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, נכנסתי לאתר LOGICPC ושם כתוב כרטיס מסך FX5200 ב760 שקל בערך, זה המון לכרטיס המעפן הזה.!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2137 איך יכול להיות טעות?? חכו על תיפלו מהכיסא: FX 5200 ב1154 שקל WTF?? כטיס עלוב שעולה 320 שקל במחיר כזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3464

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  17. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by DoKing,

רציתי לישאול כמה דברים: 1) האם יש הבדל גדול בין SMART SHADER 3 ל- 2??? 2) האם זה משפיע על ביצועים או שזה סתם נותן ציון טוב ב 3DMARK06 ??? 3) מתי תיהיה ירידת מחירים של הדור החדש של כרטיסיי המסך??? 4) והאם מיהו יכול להביא לי לינק של השוואה בין X800GTO2 לבין X1800XL??? 5) האם שווה לי ליקנות את ה X800GTO2 אחריי שהוא עבר את המוד + AC ATI SILENCER 5 (יד שניה הכל) ב- 1000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by RT2,

האם מסך פשוט (CRT) בעל MS רגיל..יכול להשפיע על חוויית משחק? זאת אומרת אם המסך פשוט הוא יקבל תגובות איטיות יותר מהמחשב ויראו את זה במשחקי ירי גוף ראשון ברשת נגיד ובגלל זה אפשר יהיה להפסיד? או שהמהירות הזאת היא זניחה והרבה יותר מהירה בעצם מהמחשב.. תודה!

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by most,

איך הכרטיס? שווה 630 שקל?

21. יש לי בעיה אז ככה: איך אני משנה פרופיל ניסיתיי וכל פעם אני לוחץ על פורפיל בתוכנה ולא ניראה לי שזה משו משו אני לא רואה וי על הפרופיל אני צריך לעלות את המהירות של המאורר ואני לא יודע איך מישו שיכול לעזורר לי אני אשמח תודה.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by לוח שנה,

תודה.

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by bermangroup,

אהלן רציתי לדעת אם בדגם של הכרטיס הנל http://www.skypc.co.il/pl_product~S485512D3B~8~0.htm יש אפשרות לחיבור ישיר בין יציאת HDMI בכרטיס אל חיבור HDMI בטלויזיה ללא מתאם בכרטיס מסך. ואם לא, הייתי רוצה המלצה על אחד שיתאים מחברת ייצור אחרת. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by arkadur,

שמעתי על כרטיס של ATI מסדרת 387X , בעל 4 יציאות DVI, האם יש חיה כזאת? אשמח לשמוע עוד פרטים אודות הכרטיס הנ"ל, המלצות במידה ויש (האם הוא שווה את הקנייה) והאם כמובן, 4 יציאות DVI, זה אומר 4 מסכים מחוברים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by Triple-z,

במחשב חדש של חבר יש את הכרטיס המדובר, כאשר אני מתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר של אנוידיה (91.31_winxp2kmce_english_whql) ומפעיל מחדש את המחשב, אחרי הלוגו של XP המסך (סאמסונג LCD 17 740B שמחובר ב- DVI) נהיה שחור ולא מראה כלום, שום דבר לא מגיב אז רק במצב בטוח ניתן להסיר ולהתקין מחדש אחכ את הדרייברים מהדיסק, הבעיה שעם הדרייברים מהדיסק ה- TV OUT מציג שחור לבן וניסיתי כבר את כל האפשרויות PAL ו- NTSC ושיטות השידור, וגם לא נראה לי שזה הכבל כי במחשב הקודם הוא עבד פיקס ואפילו כבל אחר עדיין מראה שחור לבן יש למישהו איזה פתרון? אין לי בעיה להשתמש בדרייברים מהדיסק אם זה יראה כמו שצריך TVOUT אבל בלי כל קשר אני לא מבין למה הדרייברים האחרונים המעודכנים לא עובדים תודה (וכן עשיתי חיפוש …

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים