כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כרגע עובד עם ויסטה.....והורדתי את הדרייבר האחרון ל 6800 גי טי לויסטה שאלתי היא האם ניתן לראות את לוח הבקרה כמו באקס פי כאילו רגיל? אני לא מצליח......ועוד שאלה אני על 800 על 600 על crt ואני מקבל 85 הרץ......... ובאקס פי אני מקבל ברזולוציה הזו 100 הרץ וזה ממש מפריע לעיניים מישהו יודע למה זה ככה?ואם אפשר לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קראתי וראיתי שפתיחת צינורות מתאפשרת בAGP אבל אני קונה PCI-E של לידטק ואני רוצה לדעת אם ה6200 128MB שלהם יפתח 8 צינורות. TNX
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מה קורה חבררייההה הנה סוף סוף ATI שיפרו את המראה של הדריור שלה ויצא לה ממש יפה לפי דעתי כמובן עכשיו זה דורש שיהיה לכם == Microsofts .NET version 1.1 framework from Microsoft.com והנה זה הלינק שיש בו את הדריור וגם את התוכנה שרשמתי שורה אחת למעלה http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html עכשיו אני ראיתי כמה באגים שיש בזה כמו למשל אם תראו בתפריט של ההHELP איזה מעבד יש לכם לי יש AMD וזה מצא לי INTEL משום מה לא יודע ויש גם בעיה של אטיות בזה מתפריט לתפריט זה ממש כבד אבל זה די יפה ומושקע מקול דריור אחר של ATI אה וזה גם לא מתאים כרגע לכול הכרטיסים הישנים אלה רק לכרטיסים בעלי ליבות 3XX ו4XX
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני מבין שאין צורך ביותר מ-512MB עבור מסכים עד "22 ושלא יהיה הבדל. רק למסכים מ-"24 ומעלה מומלץ כרטיס עם 1GB. אבל השאלה האם זה השיקול היחידי, ולא כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בלבד בשביל כרטיס עם 1GB. סתכלו על הלינק הבא: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=CGAX-48724DD&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0 HD4870 1GB יהיה ב-20.8.08 זמין ב-1600 ש"ח לעומת ה-512MB ב-1400 ש"ח. לא עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם 9800 פרו ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים ומה ההבדל בינהם... פשוט יש כל מיני, יש של ATI ו Gigabyte ו Gigacube ו Sapphire ו Hercules ויש בינהם גם הפרש מחירים... מה החברה הכי טובה? אני מתכוון בביצועים, קירור ואורך חיים (עד שהוא מתחיל לעשות בעיות של מיני כשהוא ישן...)
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תסבירו לי למה במפרטים וכמעט לא נותנים בכלל x700 בגירסותיו ? אפשר איזה בנצמרק שמראה מה יותר טוב מהכרטיסי מסך האלו ולמה הם משתווים וכול זה ........
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 768 *1024 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים (SHEDOWS OFF ) ? Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB הערות : המפרט לא פתוח לשינויים . המסך הנוכחי הוא מסך crt איכותי מאוד(מבוסס שפורפרת diamondtron של מיצובישי) שמאפשר שימוש מהנה ברזולוציה 768 *1024 . השאלה היחידה היא האם המפרט שצוין למעלה יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה ,בתנאים המינימאליים שפורטו למעלה ?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברה 9800 GTX HD4850 שניהם הבנתי בסכון של 1000 ש"ח. רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי של איזה חברה הכי טובה 9800 ואיזה חברה של ATI ולהגיד לי מה עדיף מביניהם.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה אומר ה-D3 הזה? האם זו גירסה מוחלשת? בכמה? האם זה משתלם או שכדאי להוסיך ולקנות ללא ה-D3 הזה?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
פרטים X800GT: כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail [X800GT256pcx] Features: 128MB or 256MB of GDDR3 memory 256-bit memory interface 12 parallel pixel pipelines AGP or PCI Express x16 lane native support Dual display support S-Video TV-out port Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® 2.0 functionality SMARTSHADER HD technology SMOOTHVISION HD technology 3Dc High quality 4:1 Normal Map Compression delivers beautiful scenes without the performance hit. Unique VIDEOSHADER HD engine uses programmable pixel shaders to accelerate video processing and provide better-looking visuals HYPER Z HD is optimized for …
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
היי לאחי יש מחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2.8GHz 1024MB RAM 333MHz GeForce FX5500 256MB הוא חושב לקנות כרטיס Radeon 9600Pro 256MB ב-300 שקל רציתי לשאול איך ה9600 לעומת ה5500 והאם שווה לקנות האם זה ישפר בהרבה את הביצועים במשחקים? ועוד שאלה - איזה משחק הכי כבד לדעתכם יהיה ה9600 מסוגל להפעיל חלק בגרפיקה נורמלית? דרך אגב: ברור לי שזה לא כרטיס חדשני ואני לא מצפה שיפעיל משחקים כבדים במיוחד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כניראה ש4 כרטיסים לא מספיקים כבר http://www.tweaktown.com/news/5814/2_x_nvidia_quad_sli_when_four_gpu_s_is_not_enough/index.html
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך של 8600GT של GIGABYTE והחליפו ל 9600GT של INNOVISION INNOVISION היא חברה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
א. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7600GT למה השני יותר זול, מה ההבדל? ב. יש לי מה לעשות עם כרטיס ישן? RADEON X700 SE? יכול להיות לו שימוש בתור כרטיס מסך שני, או שהוא לא מספיק טוב בשביל "לעזור" לראשון? ג. יש דרישות מפרט מסויימות לכרטיס, חוץ מחיבורי PCI-E? ד. כדאי לי בכלל לקנות עכשיו 7600GT? אם אני כבר קונה כרטיס יותר טוב, כדאי לי לעלות לדרגה עוד יותר גבוהה?
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים התקנתי מחדש ווינדוס על המחשב, ומאז ישנה נפילת ביצועים רצינית - במיוחד באפליקציות תלת מימד כבדות כמו Battlefield 2 ובעוד משחקים אחרים, שלפי דעתי נגרם עקב בעיה בכרטיס מסך. הרצתי 3dMark01 על מנת לבדוק מה קורה, וקיבלתי תוצאה שלפי דעתי דיי מתאימה למפרט שלי - אבל במבחן שבודק את הכרטיס באמת ותלוי הכי פחות במע' - Nature הכרטיס הציג ביצועים על הפנים (שוב, לפי דעתי) - קישור ל-ORB. מותקנים כרגע הדרייברים המעודכנים ביותר לכל החומרה במחשב - לכרטיס מסך נדמה לי מותקן Cat 5.9. (-מפרט בצד ימין). למישהו יש רעיון מה הבעיה? מדוע יש נפילת ביצועים במשחקים - דבר שלא היה לפני ההתקנה מחדש של ווינדוס? תודה מראש. עריכה: שימו לב למשהו מוזר ב-ORB, הכרטיס מסך מזוהה כבעל 256 מ"ב…
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! אי רוצה לדעת אם אפשר להכניס למחשב איטי כרטיס מסך טוב למשל GeForce 6800GT על מחשב פנטיום 4 2.4, 768 מגה, לוח אם חדש. רעיון לשאלה זה אם אני מכניס את הכרטיס הזה אז לא יווצר לחץ על הכרטיס וזה יפגע באיכות גרפית או שיהרוס את הכרטיס או לדעתי הכי גרוע, לא יהנה מביצועים מקסימלים של הכרטיס הטוב הזה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קראתי פה את ההשוואה ואני רוצה לדעת האם באמת כדאי לקנות את ה9550 128BIT של GIGABYTE? ועד כמה הוא טוב יותר מה5200 הקודם שלי ואילו אופציות שיפור יש לו
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך נראה הקירור של הXGTO הרגיל? כי אני יודע איך נראית העטיפה (הרקע של אדום כזה ויש איזה קרחת אפורה באמצע...) אבל אני לא יודע איך נראה הקירור של הכרטיס והכרטיס עצמו,איך הוא נראה?תודה מראש ואשמח אם תביאו תמונות
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמחירים הללו מצחיקים בעבור כרטיס מסך ובכל זאת מעניין אותי לדעת, אילו נאלצתם להמליץ למשתמש שלא צורך יותר מדי גרפיקה (גלישה באינטרנט ומשחקים קלים) על כרטיס זול, על מה הייתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38346 The raw scores are 5500 3DMark06 for the GTS and 4800 for the GT, blurred slightly to protect the guilty. That is the good part. The bad part is when you start using heavy textures, performance drops off notably, and I mean notably. Think cliff.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קבלו פףףףףףףףףףף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי האם יש כבר את הכרטיסים הנ"ל בגירסת AGP? אני מנסה להפעיל סרט HD DVD עם הנגן של XBOX 360 ואני לא מצליח לראות תמונה כלשהי. למרות שניסיתי גם עם התוכנה ANY DVD. האם זו בעיה של כרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקי אז ככה חברים, אני עורך...גרפיקה דו ותלת...אך אני יותר מתמקד בדו...אז מהבחינת ביצועים איזה מאלה יותר מתאים לי? תודה רבה מראש!!! צ'ארלי17
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-