עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idanp,

איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. לא משהו מטורף מדי, אבל משהו שייתן ביצועים לא רעים לתוכנת PHOTOSHOP. אם אני מדבר שטויות תסלחו לי מראש, אני לא יודע כלום בתחום הזה. מדובר במעבד P4 2.6 לוח ASUS P4P עם 1 ג'יגה זכרון DDR 400 (2*512) סלוט AGP

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by nim901,

אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר של אומגה מהכתובת - http://www.omegadrivers.net וזה לא עולה לי. מה קרה לאתר? או שהכתובת שלי לא נכונה ? ד"א שמתי את זה פה כי זה על כרטיסי מסך \:

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by masterb,

סוף סוף ה MAG xj 707 (אחרי 6 שנים!) מראה סימני גסיסה בדמות צבעים שמשתנים צהוב ירוק לבן (אני מקווה מאד שזה המסך בנתיים זה קרה רק פעם אחת ?) ה ת ק צ י ב 800 ש"ח גג בעיקר למשחקים FPS האופציות : SAMSUNG SyncMaster 17` 793DF Samsung 753DFX LG F700B משהו יכול לתת תשובה מהירה ? אופציה אחרת בבקשה!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  5. אני יודע שיש לי אפשרות של לידטק או גינוארד של 6800 הרגיל... באיזה מהם תהיה לי אפשרות טובה יותר לפתוח תצינורות??? הנה שלושה לינקים איזה מהם לקחת??? http://www.pandas.co.il/product_i nfo.php?cPath=609_273_351&products_id= 6977 http://www.pandas.co.il/product_info .php?cPath=609_273_351&products_id=707 0 http://www.pandas.co.il/product_info.ph p?cPath=609_273_416_1270&products_id=6 898 אל תסבכו אותי תגידו איזה מהם לקחת וכמה אחוזים של הצלחת פתיחת הצינורות בערך תהיה לי?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by raananan,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות את המסך הזה אז אני צריך שני דברים. 1. מי שיש לו את המסך הזה, אני צריך את המימדים שלו (עומק הכי חשוב). 2. ביקורות על המסך. יש לי בעית מקום. כרגע יש לי 15 אינצ' ואני רוצה 17 אבל אין לי הרבה מקום כאן. הבעיה שבאתרים שונים יש גדלים שונים של המסך ואי אפשר לדעת בברור. אפילו באתר של החברה יש הבדלים. באתר של ארה"ב ושל אנגליה הם התבלבלו בסיווג הגדלים (עומק גובה ורוחב) אז אני צריך שממש תמדדו עם איזה מטר רץ. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. עיבוד קראתי באתר והם אמרו שהוא יותר מהיר משהו יכול לפנות למקור מידע שמראה שיש לגרסה הזאת רק ש12 צינורות עיבוד במקום 16 תודה ותראו מכתוב עליו V9999GE Over 25% faster than other competitors with 6800GPU ASUS V9999 Gamer Edition is specially designed to meet hardcore gamers desires of seeing the most spectacular visual effects in the latest game titles. The best visual effects comes not only from the most powerful GPU, but also from the ultra high performance circuit board specially designed by ASUS that is 25% faster than other competitors in the market. When graphics card heavyweight ASUS meets the world fastest and most powerful GPU, the result is a solution deli…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by Trance,

אני חשבתי ללכת על 710n או על L1730S ולפי מה שהבנתי ה 710n עדיף (תקנו אותי אם אני טועה) כעת ייתכן ותהיה לי אפשרות להוסיף כסף למסך באזור ה 2500 חשבתי על L1720P הקטע הוא שאין בכרטיס מסך שלי יצאית DVi .(ג'פה 2) והקטע הוא שייתכן שבעתיד הקרוב אני ישדרג מחשבי ואז תהיה לי יציאת DVI אז מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות לקנות את המסך ב 2000 ולהשאר איתו או ליקנות מסך אם Dvi וכשאני ישרג את הכרטיס מסך להנות ממנו כפליים?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by alexrta,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך R9600XT של POWERCOLOR היום נכנסתי לאתר היצרן והופתעתי לגלות שנתוני מהירות הזכרונות וה-CORE שרשומים שם יותר גבוהים ממה שרשום לי בנתונים שאני מקבל ב- RIVA TUNER !! הנתוהים מאתר היצרן: Part # R96E-TD3 Chipset: Radeon 9600 XT Memory: 256 MB DDR Core Speed: 500MHz Memory Speed : 300MHz x2 הנתונים מ-RIVATUNER: Graphics core : RV350 (4x1) Memory bus : 128-bit : DDR SGRAM / SDRAM Memory amount : 256MB Сore clock : 249.750MHz 5 Memory clock : 202.500MHz (405.000MHz effective) Reference clock : 27.000MHz שימו לב למהירויות ה-CORE וה MEMORY. מה לעשות!? תודה מראש לעוזרים. עריכה עכשיו שמתי לב שגם המתונים ב-EVEREST שונים הנונים מ-EV…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by nahonh,

מה ההבדל בין הכרטיס מסך הנ"ל http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N62128DP.htm לבין שאר החברות? לזה יש TURBOFORCE? ן HSI??? מה זה והאם 680 ש" הוא מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by LeftRight,

יש לי ATI RAEDON X600 אז ככה על הקוספא רשום שזה X600PRO אבל בתוך המחשב בפרטים שם ובדרייבר בINFORMATION CENTER רשום שזה X600 SERIES משהו כזה....זה אומר שזה לא PRO או שזה PRO אבל ככה זה רשום...בבקשה תענו לי מהר אני חייב לדעת דחוף

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  12. טוב רציתי לעדכן דרייבר אז מחקתי את הדרייבר הקודם ועכשיו לא משנה איזה דרייבר אני מתקין אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא התקנתי דרייבר, נפתח לי חלון של חומרה חדשה אבל" בהוספה הסרה של תוכניות "יש את ההתקנה של הדרייבר. ניסיתי למחוק את הדרייבר אפילו Driver Cleaner ואז להתקין אבל גם זה לא עזר.... מה עושים ???

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by roeiw,

יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. אהלן... כשקניתי את הכרטיס מסך שלי ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) וכשקניתי אותו היו לו 3 יציאות מאחורה : למסך , TV ועוד משהו.. הנה תמונה להמחשה - http://img181.exs.cx/my.php?loc=img181ℑ=aut08672ve.jpg אתם בטוח מזהים את הכרטיס מסך שנמצא מעל הכרטיס של המודם 56K ( ההוא עם ה2 חוטי טלפון שמחוברים אחד אפור ואחד אדום ) אז היציאה הימנית היא כמובן המסך , אבל לא הבנתי - מה זה היציאה השחורה ומה זה היציאה הלבנה ? http://img35.exs.cx/my.php?loc=img35ℑ=aut08661xr.jpg ואם אני רוצה שיראו את מה שיש לי במחשב בטלויוזיה - מה אני עושה?! צריך גם לחבר את זה לכרטיס קול? תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  16. יש לי כרטיס xfx 6800gt שהיה במצב מנוחה בצורה קבועה על 55 מעלות (לפי מה שהבנתי זה טוב) מאז שהתקנתי את הדריבר האחרון ביותר(75.90) הטמפרטורות עלו ל67 במצב מנוחה...יש קשר בין הדברים או שיכולה ליהיות בעיה אחרת?? בכל מקרה יש לי 2 מאווררי 12 ס"מ במארז בנוסף לקרור בכרטיס ככה שהקרור החיצוני חזק

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by BoRiS.K,

באיזה כרטיס יעבוד המשחק FAR CRY יותר טוב ב-GEFORCE GT 6800 256 או ב-ATI X800 256 כי ראיתי הרבה בנצ'מרקים וש שמראים שברדיאו יותר טוב ויש שמראים שבNVIDIA

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  18. אם כן שמעתי שהם מעולים... נכון?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by generalA,

מישהו יודע אולי מיהם הספקים הרשמיים לארץ של שתי החברות הנ"ל??

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  21. אני רוצה לדעת עם ב cs יהיה לי 100 fps חלק גם בעשן... Sapphire Radeon 9600 256MB 256 DDRAM P4 2000 ???

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  22. מה קורה חברים? תראו יש לי את המסך LG L1720B הוא יושב לי על השולחן מחשב,והשולחן לא כל כך יציב..כשאני מקליד המסך רועד כזה בגלל הויברציות של השולחן...דבר כזה יכול להזיק למסך או משהו? כדאי לבנות לו מדף בנפרד או שזה בסדר ככה? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by kalabasa,

השימוש שלי הוא משחקים וסרטים אני לא מתכנן בזמן הקרוב ואפילו לא הרחוק לשים שניי כרטיסי מסך שאם אני לא טועה זה נקרא sli הלוח אם שאני אקנה כנראה יהיה Gigabyte GA-K8NF-9 nFrorce 4X . אז אני אשמח אם תעזור לי כי אני לא מבין בכלל וחשוב דבר אחד שיהיה יציאה לטלוויזיה ויהיה נחמד אם יהיה גם כניסת די וי... אני צריך בערך בסכום של 1200 שקל משהו כזה אפשר קצת לחרוג... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  24. יש בעייה באבוס של sPD משום מה וכל פעם שאני מנסה לשלוח את ההודעה בשלמותה אני מקבל את השגיאה... לכן העלתי את זה כתמונה לשרת שלי: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. Started by guyfaran,

סיפרתי לכם שאני צריך כרטיס מסך חדש והמלצתם לי על ה-Geforce6600 ששמעתי עליו באמת הרבה דברים טובים אז חיפשתי ויש איזה מאה כרטיסים בסדרה של ה-6600 ובחרתי 3 במחיר סביר עם 256 מגה אז רק תגידו לי איזה מהם יותר טוב ... מישהו פה אמר לי שאני צריך AGP שאישית אין לי מושג מה זה אומר אבל לכם זה אומר משהו אז תתחשבו בזה בקשה חח ואם אתם חושבים שאני צריך משהו אחר בכלל אז תגידו לי בקשה תודה חמודים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1258&products_id=9429 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8506 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515 מה שהכי הרבה ימליצו עליו מחר אני כבר מזמין …

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.