עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guyn,

היי חברים, חבר שלי קנה מחשב עם 9800GTX. הוא קיבל עם הכרטיס שני מתאמים מ-6 פינים, שמתחברים לכרטיס: כלומר, יש 4 מולקסים בסה"כ, כאשר קיבלתי את הרושם מההסבר בחוברת שמספיק לחבר אחד מכל מתאם. האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. שלום יש לי שתי כרטיסי מסך של ATI REDOAN hd 6550 עכשיו אני צריך לקנות את הסליל הזה שמחבר בין שתי כרטיסי המסך מה השם שלו ומאיפה אפשר לקנות אותו

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  3. אז עם העובדה שכל התחום מתקדם, אני בודק את האפשרות של להתקדם גם ולשדרג מעט את הכרטיס מסך, כי הבסיס לדעתי עדיין טוב מאוד. המפרט המלא: i5-750 + קירור Scthe Ninja Rev/ B Gigabyte GA-P55M-UD2 G. Skill DDR3 4096MB ( 2048X2 ) 1333MHz 9-9-9-24 ATI RADEON HD4890 TWIN TURBO PRO 1024MB ספק Seasonic S12II 500W מארז Lian Li A17 השאלה היחידה היא - באיזה טווח מחירים של כרטיסים חדשים הכרטיס של נמצא? כי אם נגיד הכרטיס הזה היום עומד מול כרטיסים ב 500-600 ש"ח, אני תאכלס לא חושב שאני אקנה חדש בנתיים, זה בערך הטווח שאני מציב לי לשיפור הכרטיס מסך ( מניח שאצתרך גם זכרון נוסף ) מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by demultiplexer,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 או אם יש לכם המלצות למסך 19 שק אחר אשמח לקבל והאם ללכת על הכרטיס מסך הזה : PCX - GeForce 7300GT Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 256MB DDRII Silent FX או שיש משהו עדיף בסביבות ה500 שקל ? תודה מראש,

5. חבר שלי צריך כרטיס agp 4x הכי טוב שיש ומה ההבדל בין agp 4x and agp 8x???????

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by natan805,

אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים כמו קרייסיס {שעדיין אני לא מסוגל לשחק בו עם הכרטיס שלי} {משהו יכל להביא לי אתר בנצ שמדרג כרטיסי מסך {באחוזים על פי משחקים} היה לי פעם את האתר הזה ואני לא מוצא אותו פשוט יש כמה משחקים שאני משחק ואני רוצה גם כרטיס מסך לקנות שאני ידע בכמה אחוזים אני ירגיש הבדל מהx1950p שיש לי כרגע} בכל מקרה אשמח לשמוע על הצעה של כרטיס טוב ממכם + האתר התקציב עד 700 ש"ח אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן הערה: אני יכל לקנות רק מ iqpc כי יש לי זיכוי

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. בוקר טוב לכולם, לאחר איזה בעייה שהיתה לי עם זיהוי ה HD SATA שלי פירקתי את הלוח והכל מהמארז על מנת לחבר הכל כמו שצריך, חיברתי ועבד , הפעלתי קרייסיס ,עבד אחלה רגיל ,ואז ראיתי סרט ,ואחרי כמה שעות שוב הפעלתי FEAR COMBAT ונהיו לי פתאום ארטיפקטים נוראיים על כללל המסך. אני היתי באוברקלוק רוב הזמן בעיקרון ,ביטלתי אותו וזה כמובן לא עזר, החלפתי דרייבר, יש עוד משהו לעשות? 7600GS . עריכה: חיברתי עכשיו כרטיס אחר (6200) והאו עושה לי עוד יותר ארטיפקטים, ספק לא נראה לי כי רק ל7600 יש חיבור לספק... מזה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by D.Apsentel,

אני קונה את הגרסה של חברת ספירא והנה המפרט של המחשב שלי amd athlon 64 x2 dual core processor3800+ לוח אם k9n neo series (ms-7260 v1.x) atx mainboard ספק כוח עם 500W וראם OCZ VISTA UPGRADE EDITION XTC 2x1GB DDR2 800Mhz pc2-6400 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by yirmi_opp,

אני צריך שתמליצו לי על מסך דך, 15 אינץ', בסביבות מחיר 1800 ש"ח. איזה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by alexrta,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך R9600XT של POWERCOLOR היום נכנסתי לאתר היצרן והופתעתי לגלות שנתוני מהירות הזכרונות וה-CORE שרשומים שם יותר גבוהים ממה שרשום לי בנתונים שאני מקבל ב- RIVA TUNER !! הנתוהים מאתר היצרן: Part # R96E-TD3 Chipset: Radeon 9600 XT Memory: 256 MB DDR Core Speed: 500MHz Memory Speed : 300MHz x2 הנתונים מ-RIVATUNER: Graphics core : RV350 (4x1) Memory bus : 128-bit : DDR SGRAM / SDRAM Memory amount : 256MB Сore clock : 249.750MHz 5 Memory clock : 202.500MHz (405.000MHz effective) Reference clock : 27.000MHz שימו לב למהירויות ה-CORE וה MEMORY. מה לעשות!? תודה מראש לעוזרים. עריכה עכשיו שמתי לב שגם המתונים ב-EVEREST שונים הנונים מ-EV…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. היי, ערב טוב. שאלה לי פה לח'ברה המתמחים יותר. מ ההבדל האמיתי בין כרטיס מסך של מחשב לבין כרטיס מסך של קונסולה. הנושאים שברצוני לדעת (הבדלים בין כרטיס מסך הכי חזק של המחשב לכרטיס מסך הכי חזק של קונסולת משחקים) - מהי מהירויות של FSB מהירות תמונות לשנייה. - האם מחשב מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים, מבחינת מהירות, צבעים ותמונה. - למה כן משתלם לי לקנות כרטיס מסך ב3000 במקום לקנות קונסלת משחקים (בכל מקרה מי שמקיע סכום כזה מן הסתם זה לגרפיקה טובה למשחקים) - מה העלויות וההבדלים במחירים - מה אתם ממליצים לי לקנות - מה הכרטיס מסך הכי טוב של המחשב ושל הקונסולה (כמו שרשמתי בנושא ה-4 הבדלים בעלויות כמובן) - כל כמה זמן מעדכנים כרטיס מסך של קונסולה (כי לפי הידע שלי כרסיך מסך של מחש…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. החברה הטאיוואנית מצטרפת אל אסוס והופכת לאחד מהבודדות שמתכננות להציע לנו כרטיסי Radeon RX 6800 ו-Radeon RX 6800 XT שמבוססים על עיצוב ייחודי ובלעדי במקום זה שהגתה AMD עצמהלכתבה

13. קניתי מחשב נייד יד שנייה ממישהו ובדקתי את החומרה ובכרטיס מסך רשום Mobility Radeon איזה כרטיס מסך זה? באיזה directx הוא תומך? איזה משחקים אני יכול להריץ עליו?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by Chymes,

יש לי מספר שאלות על הכרטיס. א. איכות התמונה של הכרטיס נמוכה מזו של GT ואולטרה או אותו דבר? ב. בכרטיסי X800 PRO הצליחו לפתוח את הצינורות הסגורים והפכו את הכרטיס לXT. זה אפשרי עם כרטיס 6800? ג. איזו חברה מוכרת את ה-6800 הכי משתלם? (קירור, OC, באנדל, משחקים ואחריות)

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by avner0075,

World of Warcraft The Burning Crusade כרטיס המסך שלי: nvidia geforce2 mx/mx 400

16. הציעו לי בחנות גרסה של POWERCOLOR וגרסה של GIGABYTE, אותו הכרטיס באותו מחיר. המוכר המליץ על ה POWERCOLOR כי יש לו צלעות קירור שישמרו על הכרטיס יותר. מה אתם אומרים, יש הבדל בכלל?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by דנוצה,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ומעוניין בקניית מחשב חדש. המפרט שאני מעוניין בו הוא: מעבד core i7 920 לוח אם תואם gigabyte ex58 זכרון triple channel 3x1g את המפרט לקחתי מהאתר הזה. הבעיה שלי הינה שאני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור. קראתי קצת ומצאתי מספר אופציות: HD4890 HD4870 2xHD4870 2xHD4770 GTX275 GTX285 אני יודע שרשמתי הרבה אבל אני רוצה להיות בטוח במערכת שאני קונה. האם האופציות שרשמתי טובות בכלל ואם כן אז מה הכי משתלם גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר. בנוסף ראיתי שכל כרטיס משווקות מספר חברות והמחירים ביניהם שונים. האם זה נתון נוסף שאני צריך לשים אליו לב, או שזה לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל מי שעונה ועוזר. דנוצה.

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by yoni321,

חברה 9800 GTX HD4850 שניהם הבנתי בסכון של 1000 ש"ח. רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי של איזה חברה הכי טובה 9800 ואיזה חברה של ATI ולהגיד לי מה עדיף מביניהם.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by danielzy,

לא אמורה להיות בעייה לשלב כרטיס HD5850 רגיל לגמרי של חברת Sapphire עם Sapphire Radeon HD 5850 XTREME נכון ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 ומעבד core i7 975 extreme האם נוצר צוואר בקבוק ביניהם? ???

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

השאלה בכותרת.. תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות דחוף את הכרטיס הנל אבל מחפש לקנות אותו כמה שיותר זול ובעוד שהמחירים נעים בטווחים של כ 1000 שח זה קצת בעיה.. ראיתי אותו בפנדה מתוצרת PNY ב 2250 שח אבל לא ברור אם יש להם במלאי... למישהי יש רעיון איפה עוד יש 6800GT במחירים באזור הזה? (ולא 2500 זה לא באזור הזה...) פחות קריטי לי של איזה יצרן אלא יותר קריטי שיהיה 256MB ושיהיה 6800GT ולא רגיל... אשמח לשמוע מכל מי שיש לו רעיון כלשהו

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by J.a.C.k,

קראתי פה את ההשוואה ואני רוצה לדעת האם באמת כדאי לקנות את ה9550 128BIT של GIGABYTE? ועד כמה הוא טוב יותר מה5200 הקודם שלי ואילו אופציות שיפור יש לו

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  24. תודה מראש royall

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by x-dude,

קבלו פףףףףףףףףףף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.