כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שאני מפעיל את המחשב זמן רב .ואחרי זה אני מפעיל nfs cabon המשחק מתחיל לרוץ מהר מדי .פשוט הרכב וכל התמונות מתחלפות מהר . call of duty פעם עובד מהר מהר פעם פחות . יש למשהו מוסג מזה? בכרטיס הקודם שלי 6800xt לא היה את הבעיה הזאת ב nfs c
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס מסך בארה"ב,יש לו אחריות בארץ??? חברה ידועה..בו נגיד leadtek
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי ה Ge Force 440MX שלי לא תומך ב Pixel Shader אני לא רוצה משהו רציני - משהו בסביבות ה 600 700 שקל העיקר שיתמוך ב Pixel Shader או איך שאומרים וגם אם אפשר בדרך גם ב directx 9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9600256&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המטרה היא לצפות ב1080P ללא גיימינג בכלל בין היתר לצפיה בSD אני רוצה לחבר למקלטים אלחוטיים PC TO TV http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7690307 בסופו של דבר צריך לחבר אליו COMPONENT דרך הS-VIDEO TV OUTPUT . יש לי לוח אם GA-H55M-S2H כרטיס מסך מובנה. ומעבד I3 . האילוצים הם כאלה. א. יש לי זוג ישן כזה בבית וכיוון שאני לא רוצה להעביר כבלים בסלון , ואין גם שום מתאם לכרטיס המסך שיש לי בלוח עד כמה שהבנתי, אני מחפש כרטיס מסך PCIE LOW PRIFILE שכולל יציאת SVIDEO. ב. הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא כולל יציאת TV-OUT על הכרטיס מסך, שתאפשר לי לחבר אליו מתאם לCOMPONENT או SVIDEO . ג. הלוגיסטיקה של הסלון לא מאפשר להעביר כבל רשת, ואני גם לא רוצה להשקיע בסטרימר…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard b]MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E???????? ומה הכוונה ל TOXIC?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
שלום. רצוני לרכוש את הכרטיס מסך. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD כולל 3D מפרט מעבדי אינטל Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 ספק כוח SEASONIC X-760 760W Active PFC (Modular)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות 9800 פרו ויש לו אפשרות לקנות אותו עם R360 בעוד 100 שקל. בין ה R350 לR360 מהירויות השעון זהות? כי הוא לא מתכנן אוברקלוק והוא לא בטוח מה כדאי יותר... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אז ככה, קודם כל, אני לא גיימר! פה ושם אני משחק באיזה משחק, אבל אני לא מגדיר את עצמי כגיימר. לעומת זאת אני גם לא מגדיר את עצמי כמישהו שלא משתמש במחשב, אז נמאס לי מהג'יפה MX440 שלי אז יש לי כמה אפשרויות לשדרוג, אני רוצה שהכרטיס יריץ לי משחקים יפה וחלק, אבל לא בהגזמה. בבקשה בלי שאלות מאיפה, וגם אם אתה יודעים מאיפה(ולא קשה לדעת), זה לא המקום לפרסם את זה. 1. GeXcube R9600PRO 128MB באיזור ה 550 ש"ח. 2. Abit FX5700 128MB באיזור ה 500 ש"ח. 3. MSI TI4200 64MB באיזור ה 250 ש"ח. המטרה שלי היא שיריץ טוב את C&C GENERALS, NFSU2, MOHAA ועוד. השאלה היא אם ה TI4200 יספיק לי? אם כן אני אקח אותו.... אם לא אז יש התלבטות בין ה R9600PRO שהוא קצת יותר חזק לפי מה …
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HD5870 לבין HD5970 העניין הוא כזה.. כרגע יש לי לוח אם (מה שרשום במפרט) - ללוח יש רק חריץ PCIEX x16 שבו כ. מסך יוכל לנצל את מלוא הכוח. השאלה שלי היא כזאת.. האם ללכת על 5970 אחד, או אולי צמד 5870? אם אני אלך על צמד 5870 האם הלוח לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אני גם מתכוון לקנות את האנרמקס 1050 וואט, כך שחשמל לא יהיה הבעיה פה. הבנתי ש 5970 אחד חלש מ2 5870, כמו כן אני ארצה בעתיד להשתמש ב eyfinity של ATI בשימוש בכמה מסכים. אנא עזרו לי להפסיק את ההתלבטויות שלי ולבחור במלך(מלכי) הביצועים החדש(ים) שלי! אגב מתוך האתר של GIGABYTE לגבי הלוח שלי: *1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) *1 x PCI Expr…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזה קצת ישן, אבל יש לי HD 6950 2GB שלפי דעתי כן מסוגל להיפתח ל-HD 6970. ואם אפשר לקבל יותר ביצועים בחינם - מי האדם שיגיד לא? מכל מקום, הגרסה של הכרטיס שלי היא SAPPHIRE HD 6950 2GB DIRT 3 DUAL BIOS GDDR5 (קישור כאן). אמרו לי שלגרסה הזאת יש כבר ביוס צרוב של HD 6970... אבל אחרי שהוזזתי את המתג של הביוס השני נוכחתי שלא, אין שום HD 6970 לפי מספר השיידרים שמופיע ב-GPU-Z. ניסיתי לצרוב את הביוס בדרך יחסית לא קונבנציונלית (לפחות לא זו שפורסמה בפורום אלא לפי זאת) על ידי עריכת הביוס ב-RBE וצריבה ב-CMD, אבל כשאני ריסטארט למחשב הווינדוס לא עולה! המסך לכאורה נשאר עדיין מכובה ואין תצוגה. זה כאילו שלכרטיס שלי אין מספיק "כוח" כדי לעלות את עצמו ביחד עם הביוס החדש הזה של HD …
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלוםםםם! רציתי לשאול בשביל חבר שאלה יש לי מעבד amd athlon 64 Dual Core 3800+ ג'יגה זכרון של GEIL בורד DFI Lanparty Ultra-D כרטיס Ati X1900Xt האם הגיוני שאני מריץ quake4 על הגדרות High ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים ומקבל כ50-60 FPS? במידה ואני שם הגדרות Ultra - המשחק אפילו מקרטע לפעמים. ציון ה3DMARK שלי ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים (AA -4 AF-8 ) הוא 6350! האם זה הגיוני? אני מקבל בערך חצי מהביצועים שאני אמור לקבל כמו כן - הנחתי שאולי הבעיה היא בזכרון. הרצתי Memtest ונראה כי הכל תקין. רעיונות? תודה
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אהלן, לגבי הכרטיס מסך 9600gt הכרטיס שווה את המחיר ששנמצא בקישור הבא: (או שיש פה משהו מוזר) http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28636&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לפי דעתי הכרטיס ניראה טוב מאוד אפילו ישנה שנתים אחריות והמחיר מעולה אבל מה שמפריע לי בעיקר זהו התקנתו במחשב חיבורו באופן חומרתי הוא גדול ותופס שניי תושבות של כרטיסים. אשמח לעזרה בברכה , שרון.
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שניהם של GIGABYTE שניהם 256 MB תודה
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לטובת San andreas! ושיהיה שמיש גם להמשך!!! The guy is despaired!!
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הכרטיס hd 2400 pro הוא מפעיל לי משחקים חלק ועל רמת גרפיקה גבוהה אבל כשאני משחק יש הרבה קטמים שחורים כאלה שנעלמים וחוזרים...איך שפעם היו סרטים במצלמות ישנות ותמיד היה כל מיני כתמים שחורים כאלה ככה זה גם אצלי...עדכנתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עוזר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נייד עם HD3200 ואני רוצה לשדרג למקבוק איר, שיש לו את ה 320M ורציתי לדעת לצורך השוואה איזה מהם יותר חזק ויחסית בכמה? (לא מצאתי בנצ'מרקים של שני אילה בשום מקום...)
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי בלוח אם שלי יש 2 חיבוריי PCI E , באיזה מהם החיבור של PCI E3?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום השתמשתי ב3.8 והביצועים השתפרו אומנם(300 נק' ב3DMARK03) אך נהיו לי מלא בעיות כגון: במשחק מדל אוף אונור החדש לא יכלתי לשחק עם AA הכרטיס מאוד מאוד התחמם ושמתי לב לכך רק כששיחקתי במקס פיין 2 וראיתי פתאום כל מיני צורות משונות והמשחק קירטע בטרוף( FPS 6) המשחק NBA2003 לא פעל יותר ועוד עכשיו החזרתי ל3.7 והכול הסתדר ואני משחק במקס פיין 2 על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 AF16 והמשחק רץ חלק חלק ואני יכול להשים AA בMOH הבעייה הכי גדולה הייתה ההתחממות ושתבינו אני בכלל בלי OC לכרטיס ואני עוד אחד שמתלוננן על בעיות ההתחממות ב3.8 אז בקיצור: תחזרו ל3.7 כי הרבה מאוד מתלוננים על 3.8
-
על איזה מסך 19 אינץ' אתם ממליצים עד ככה 1500 שקל?? או שבסכום כזה עדיף לקחת 17 אינץ' אכותי? מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
שלום גיליתי היום משהו מאוד מוזר!!!!!!!!!!!!! תמיד לא הבנתי איך התוצאות שלי ב3DMARK כאלה נמוכים למחשב שלי,רק עכשיו גיליתי שהMEMORY CLOCK שלי מתחת לממוצע !!!!!!!! יש לי GainWord FX5200 ורשום לי 266 MEMORY CLOCK כשלחבר שלי יש אותו כרטיס רק של MSI ותמיד אני מתפלא למה אצלו עובד יותר טוב!!! ולו יש 400MHZ,הלכתי לאתר NEWEGG ראיתי גם שם,כל כרטיס כמו שלי הוא בעל 400MHZ MEMORY CLOCK !! אני לא כל יודע איזה כרטיס יש לי של GAINWORD כי משהו כמו 2/3 כרטיסים של FX5200 להם,לכרטיס שלי אין מאורר רק סינק,מה עושים??
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לי יש את גירסת ה AGP המעבדים החדשים דורשים כרטיס ל PCI-X למישהוא יש פתרון ??? (כרטיס שווה ערך או מתאם או רעיון חדש )
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-