כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשבב חדש (i5 h87 8gb ddr3 ssd) התלתי לשחק במשחקים אחרי הרבה מאוד זמן , משחק על 42 לד על 1080P מתלבט האם כדאי לקנות את הכרטיס 4870*2 יד שנייה במחיר של 450 , האם הוא טוב ואמור להריץ משחקים באיכות טובה הבנץי שאין לו דירקטס 11 האם זה קריטי ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש של GIGABYTE 4870 512 MB וקראתי בספר הוראות וראיתי שהוא תומך רק ב-1080i ולא 1080p. הסתכלתי גם בתוכנת ניהול של ATI וגם שם רשום אותו הדבר. מה דעתכם? ספציפית של גיגהבייט לא תומך?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הנושא אומר הכל... אגב אני מחפש תוכנות חוץ מהתוכנה שמקבלים עם הכרטיס... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם יש צורך לחבר את הכרטיס הנ"ל לחיבור חשמל 6 פינים מהספק ? (הכרטיס לא מותקן בתצורת SLI , אם זה משנה) .
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל מערכת 2 גיגה 400 מ"ה מעבד 3ג 478 הארד דיסק 250 גיגה האם אני אוכל להפעיל את AERO???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החדש של NVIDIA ב-249 דולר הוא מוצר מעניין שנמצא בדיוק באמצע הדרך בין מה שנחשב לכרטיסי מסך בסיסיים וכרטיסי מסך מתקדמים - כמה הוא עדיף על קודמו? יצאנו לבדוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מסך התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אני רוצה 17'' שטוח (לא LCD) אני אודה לכם מאוד על העזרה TRYF
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
התקנתי תכרטיס מסך החדש שלי גיפורס 6600LE של גיגהביט התכנתי תדריברים ושאני נכנס למשחק אני רואה קווים כאלה שלא קשורים וגם בסירטונים אני רואה כאלו קוים קטים מה אני צריך לעשות? מה הבעיה? הנה תמונה של מה שזה עושה:
-
- 14 תגובות
- 701 צפיות
-
-
נסו להיכנס www.hercules.com אתם יודעים מה הכי מוזר ביום חמישי האתר עבד קיבלתי את המחשב ביום שישי ופתאום לא עובד! צירוף מקרים אני לא חושב :lol:
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדרייבר היחיד שפועל לי טוב ה7600gs הוא הדרייבר שבא עם הדיסק של הכרטיס מסך החלטתי להוריד דרייבר חדש אבל שום דרייבר חדש לא פועל טוב עם הכרטיס מסך שאני אומר לא פועל טוב אני מתכוון שסרטים רואים אותם ממש בהיר (להבדיל מהמסך עצמו) וגם אחרי שמסדרים את הבהירות הסרט לא פועל טוב ויש כמו משיכות כאלה על הסרט והוא לא פועל טוב.. שמעתי על עוד מישהו שזה קרה לו.. אבל מה הבעיה בדיוק ? ניסיתי את שלושת הדרייברים האחרונים ובכולם הייתה אותה בעיה. ועוד שאלה, קראתי קצת על פתיחת צינורות, זה אפשרי בכלל ב7600gs ? כדאי לי להתקין דרייברים של אומגה ? (הם מבוססים על דרייברים מ2005 לפי מה שראיתי..)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש I3 2100 ו-GT430, והוא יודע שהמעבד בעייתי בשביל משחקים חדשים והוא לא ממש שמח בגלל זה.. יש לו 4GB RAM.. כדאי לו לקנות כרטיס מסך חדש בסדר גודל של 270X או שעדיף לוותר ולחסוך למחשב חדש עם I5 כלשהו? הוא רוצה שמשחקים ירוצו מעולה, ישחק הרב בסינגלים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי GEFORCR 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 המאיץ נחשב לטוב ! אבל את החברה אני לא מכיר זה חשוב? והאם המחיר זול ? NOON17.SPEEDY.CO.IL
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב מאוד נוכל לקבל פרטים על דור ה-Ampere המסקרן - בתצורתו לשוק ה-HPC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי ותודה לעוזרים תראו אני יודע שהנושא נדוש ונטחן מכל הכיוונים אבל אני דיי בדילמה איזה כרטיס לבחור מפרט שלי p4 asus 533mx 512 mb זיכרון מעבד 2.66 כרגע יש לי FX5200 AGP X4 אני מחפש כרטיס שיחזיק לי שנתיים פחות או יותר ויעלה את כל המשחקים החדשים בצורה טובה. הדילמה שלי כרגע היא כרטיס שאני ינצל אותו מקסימום. תקציב 1700 . כרגע עומד על הפרק 6600GT,X800 gto,X850 pro חייב בבקשה תשובה עד מחר תודה לכל עוזרים .
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/5/
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כ. מסך קצר (פיזית) בגלל מגבלות בלוח, היה לי עכשיו ויכוח (די דבילי בטלפון) עם נציג מכירות של רשת חנויות ידועה שטען שהכרטיס של EVGA הרבה יותר טוב מהכרטיס של MSI והוא התחיל לזרוק לי לאויר את כל הפרטים הטכניים של הכרטיס (שלא ממש עניינו אותי), כמובן שהוא גיבה זאת במחיר הגבוה יותר של הכרטיס. אני יודע שהכרטיס של EVGA מגיע עם יותר זכרון אבל אני לא חושב שהוא יתן ביצועים גבוהים יותר. מי פה הוא זה שטעה? ואם יש לכם המלצה לכ. מסך אחר קטן באותה רמת מחירים, אז ........ תודה MSI GTX650 Ti 1GB EVGA GTX650 2GB
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמונה ואני רוצה להפוך אותה כאילו מסתכלים עליה במראה אם איזה תוכנה אני עושה את זה ואם אפשר גם לינק
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יהיו כבר כרטיסים במחירים סבירים (500-800 שקל) שתומכים ב-DX10?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כמה FPS אתם מקבלים ב-COD4 על 1920X1200 עם ה- 8800GT ??
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
למי שמאחר עם החדשות: https://videocardz.com/newz/msi-accused-of-selling-geforce-rtx-3080-on-ebay-at-much-higher-price-releases-a-statement
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
Nvidia או מאתר של Leadtek , מה מומלץ יותר ?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום! אומנת יש לי את כל הכבלים והכל אבל אני לא יודע איזה תוכנה תוכל להציג לי את התמונה מהממיר למסך..יענו תוכנת טלויזיה כלשהי... יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הידיעה, מ3DCHIPSET, מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים בוינדוס 98. תרגמתי לעברית: ATI מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים במערכות ההפעלה וינדוס X9. ATI הודיעו שהבעיה תהיה עם תמיכת WHQL, אבל רוב הדריברים לא תומכים בWHQL בכל מקרה, כך שכל מה שמשתמשי X9 יצטרכו לעשות, זה להתקין את הדריברים של וינדוס ME במחשב שלהם והכרטיס יפעל. הבעיה נוצרה, מכיוון שמייקרוסופט לא מקבלת דריברים למערכות אלו לאחר הראשון ליולי 2002. מערכות ההפעלה עדיין נתמכות ע"י ATI וצרכנים עם מערכות אלו יכולים לקבל תמיכה. דריברים לוינדוס NT ישוחררו זמן מה אחרי שיחרור הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-