עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EasyPooper,

שלום חברה אה יש לי בעייה... אני הזמנתי מחשב מפוקס פי סי (עוד אחד עכשיו גם אבא ניהיה גיימר ) עם הכרטיס מסך4870 CONNECT 3D... מה שקרה שעוד מעט תחילת הלימודים ולאבא שלי יש קורסים מביטוח לאומי שהוא חייב ללכת אליהם ולא יצא לו לקחת את המחשב אחרי הראשון בספטמבר... אז מה שקרה זה שבחנות אמרו לי שאם בגלל שאין להם את הכרטיס שהזמנתי אני אצטרך לחכות הם ישימו לי 260GTX במקום ואת היתרה הם ישלמו מכסם... אז מה אתם אומרים ללכת או לא??? אני נהנה מכל רגע עם ה4870 שלי ולאבא שלי לא ממש אכפת מPHYSX... והמסך שלו הוא 22 רחב ומשחקים אני הולך לשים לו משחקים כבדים כגון COD4 AC WIC (אבא שלי איש צבא לשעבר בא לו עוד פעם קצת אנדרנלין) אם לא קשה אפשר בלי פאנבויאיזם אוקיי? כי זה דיי לחוץ מי שיכול לתת דעת …

• 79 תגובות
    • 9.6k צפיות
  2. Started by liiight,

AGP שניהם ואם למישהו יש השוואה מקצועית בין השניים אני אשמח לקבל לא רק להגיד :"כן אחי, קח את ה6800 הוא תותח אל תהיה מפגר!" אם לא הייתי רוצה להיות מפגר לא הייתי שואל שאלות כאלה (?) הקיצר, אני בעבודה ואני מת ללכת והראש שלי מתפוצץ... אז אני אשמח לתגובה 8)

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. Started by snop,

שלום ! יש לי צורב DVD ואני שם שם הופעה חיה - דיסק DVD... השאלה איך אני מקליט חלקים מההופעה למחשב כקובץ שיעבוד בוינאמפ ? תודה על העזרה וסליחה אם זה לא הפורום המיועד לשאלה פשוט אין לי מושג איפה לשאול וזה נראה לי הכי קשור.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by ykg,

היי, הנה פרטי המערכת שלי : Computer: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 7.0.5730.13 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2584 MHz (9.5 x 272) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type …

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  5. אני מתלבט בין R9700 Pro חדש ב-750 ש"ח ובין R9800 Pro משומש ב-1100 ש"ח. הבנתי שההבדל בביצועים לא גדול ואם להגיד את האמת זה לא מעניין אותי. אני מחפש איכות תמונה. רק איכות תמונה. לאיזה מהכרטיסים יש את האיכות הגבוהה ביותר ואם ההבדל באיכות שווה תוספת כסף?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  6. http://lamir.co.il/product.asp?product=8651

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bingo,

לפני שבוע התקנתי WIN7 הכל עבד תקין עד שהתקנתי דריברים לכרטיס מסך. אתרים מסוימים בעיקר אתרי וידיאו [יוטיוב וכו'] פשוט נתקעים יש סאונד ומסך ירוק ואחרי כמה שניות זה קופא. לאחר שהסרתי את הדריבר הכל עבד כשורה בלי בעיות אני לא מצליח למצוא מה הבעיה גם כשאני מתקין רק את הדריבר בלי האופציות של האצת חומרה זה עדיין עושה בעיות... מישהו יודע מה הבעיה?????????

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. Started by brk2k,

דום 3 ידרוש לפחות 512 מגה בכרטיס מסך על מנת לשחק על פרטים ברמת "אולטרה" , אבל גם אם יש לכם כרטיס עם 256 מגה אז זה סבבה... ודרך אגב זה גם אומר שFX5200 עם 256 מגה ינצח 9700 פרו 128 מגה בפרטים גבוהים... לא מאמינים? תקראו בעצמכם - http://www.bluesnews.com/cgi-bin/finger.pl?id=313&time=20040726134608

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. טכנאי שעזר לפרק לי את המחשב גנב את המאוורר כל הגוף קירור נשאר רק אין את המאוורר.... איזה מאוורר צריך לקנות בשביל לשים אותו שם? כרטיס מסך GTX 275 אסוס

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ClleG,

ערב צח ערב זח. מצאתי במספר חנויות כרטיס גרפי מבוסס צ'יפסט 6800 עם 256 מ"ב זכרון ו256 ביט. (נדמה לי שאפילו ראיתי צ'יפסט 6600 אולי בגרסת הGT או משהו כזה) בכל מקרה, רציתי לשאול איך הוא נחשב היום מול ה7600 למשל? במה הוא נבדל ממנו? אני צריך כרטיס שמפרט שאני מבקש לבנות, כאשר השימוש העיקרי הוא פוטושופ ותוכנות דומות מהמשפחה שלה. אחרי שאסיים ללמוד בטח אחזור לשחק קצת אבל אני לא גיימר כבד בכלל (Civilization או אולי Doom3 בשביל הכיף) האם 6800 יספק אותי או שיש המלצות אחרות. התקציב שלי כעקרון (וזה בטח ימתח לאור המציאות) נע סביב 600-700 ש"ח. במה עדיף להתרכז: כמות זכרון, כמות הביטים או ....?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by kaktoos,

היי, יש לי כרטיס מסך, zotac geforce 9600gt, עם צ'יפ של Nvidia, מפני כמה שנים. יש לו שתי יציאות DVI (ועוד יציאת s-video שלא רלוונטית לעניננו). אני מחבר לו מסך מחשב אחד ב-DVI ועוד טלויזית LED בכבל DVI ל-HDMI (שזה אותו הדבר בעקרון), שעובר דרך הקיר לסלון הסמוך. הסאונד עובר בכבל אופטי נפרד למגבר קולנוע ביתי. כעת הגיע לידי עוד מסך עם חיבור DVI, והייתי מעוניין להעמידו ליד מסך המחשב כדי ליצור extended view. כאן נתקלתי בבעיה, איך עושים זאת? יש לי לוח אם של אסוס, מדגם p5ql-e, אשר אין לו כרטיס מובנה וסלוט אחד (שתפוס) לכרטיס מסך. נקודה חשובה היא שאין לי צורך שבאותו זמן התמונה תשודר גם למסך / מסכים של המחשב וגם לטלוויזיה, מספיק לי או זה או זה (כי אני לא עובד על המחשב בזמן שאני צופה בס…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שאלתי היא כזאת. האם אשים כרטיס מסך לדוגמא של ATI על לוח עם צ'יפסט של Nvidia זה יעבוד בלי בעיות? אני לא מדבר על ריבוי כרטיסי מסך. אלא על הפעלה של כרטיס מסך בודד. וכנ"ל גם לחברה כרטיסי מסך של חברת Nvidia האם אני יכול לשים כרטיס מסך כזה בצ'יפסט של ATI?? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by eeettt8,

X550 ATI או Sapphire Radeon X550 PCI-e 128 MB Retail Video Card

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by Adirz0,

אני כבר כמה ימים מנסה לחבר טלויזיה למחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש לי Radeon X1800XT עם יציאת VIVO ו DVI. המתאם הוא מתאם HDTV, בתכלס הצלחתי לחבר ולקלוט תמונה (לפעמים שחור-לבן, לפעמים צבעוני....) אבל לרוב זה יצא שפועל. הקטע הוא שקניתי כבלים חדשים יותר ארוכים(RCA) כדי לחבר לטלוויזיה שנמצאת רחוק יותר, אבל עכשיו כשנזכרתי- כשאני מחבר את ה- TV אפשר לראות רק באחד מהמסכים (או טלוויזיה או מסך המחשב). וזה בעיה כי המחשב בחדר והטלוויזיה בסלון, ככה שאני לא אוכל לעבוד עם זה כי העכבר והמקלדת בחדר בתכלס אני רוצה למצוא את האפשרות של לעשות שיראו גם במסך של המחשב וגם בטלוויזיה כי אני יודע שיש אפשרות כזאת הקטע שאני לא מוצא את זה כבר כמה ימים... ראיתי שיש גם במדריכים את האפשרות הזאת... נ…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by asi1998,

לפני שבועיים נשרף לי ה8800gt alpha dog יש לציין שהכרטיס גרוע בגלל הקירור הרועש שלו. tms רוצים שאני ייקח ת9800gtx כנראה לא יודע עוד איזה דגם. מה אתם אומרים? אני חושב על להתווכח איתם שיביאו לי ת4850 אפילו אם זה כרוך גם בתוספת מחיר.. יש הבדל גדול בין ה9800gtx לבין ה4850? ***יש לציין שהספק שלי הוא FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by avishai1b,

מה יותר טוב? r9600xt או Radeon ATI 200P CPI-E ? ואם כדאי לקנות את המחשב בלינק הבא: http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 תודה!!!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  17. Started by Pavlik,

שלום,יש לי כרטיס מסך ישן- Radeon 9600 Pro ופתאום כשהדלקתי את המחשב לפני יומיים,ראיתי שכל התצוגה השתבשה ואין לי מושג למה זה קרה כי לא נגעתי בשום דבר לאחרונה... -למישהו יש רעיון? תודה מראש וחג שמח. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הדולר יורד והמחירים לא יורדים..למה??

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by sagi_10,

שלום אני מצאתי את המיקסימום של הכרטיס שלי ראה תמונה ואני מצאתי תוכנה שצורבת ביוס כרטיס מסך עם הגדרות משופרות. שמרתי את הקובץ ביוס החדש כקובץ rom (התוכנה עשתה את זה לבד) מה אני עושה עכשיו?? איך אני אמור להחליף את הביוס הישן בביוס החדש ?? בתודה שגיא נ.ב קראתי את המדריך באתר לצריבת ביוס אבל לא הבנתי ממש.... [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by T-boon,

שלום, כידוע בליזרד שיחררה את warld of warcraft CLASSIC לפני כשבועיים. בבקשה המלצה לכרטיס שיענה על דרישות המשחק. (רק למשחק הזה, אינני משחק במשחקים אחרים בכלל) המפרט שלי מופיע בחתימה, תקציב כ 500 ש"ח יספיק? כרגע אני משחק עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד על הגדרות נמוכות במשחק, הייתי רוצה גבוהות. תודה רבה.

21. Started by cheapwine,

חיברתי מחדש את הטלוויזיה לממחשב והא מראה לי תמונה בצבעים שחור לבן

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by 8-Ball,

שלום, אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל של 21- 25 ", התקציב לא יותר מדי מוגבל. אני רוצה טלויזיה שתהיה איכותית מבחינת איכות השמיעה ושתהיה של חברה מוכרת. ואם אפשר גם אז איפה הכי כדאי לקנות אותה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by jacko_il,

ביקורת של אתר TOM'S HARDWARE על ארבעה כרטיסי 9600GT שונים - כל אחד עם היתרון / גימיק שלו. http://www.tomshardware.com/reviews/GeForce-9600-overclock,2028.html מה שמוזר לי בכל הסיפור הזה זה רק התוצאות של הבאנצ'ים של המשחקים. לפעמים הכרטיס עוקף כרטיסים חזקים ממנו בהרבה ובכלל הביצועים של הכרטיסים החזקים בשוק לא נראים שם הגיוניים משהו..

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. שלום לכם חברי הפורום מחשבי לא איתי כבר כ3 חודשים (כחודש אצל FOXPC וכחודש-חודשיים אצל TMS) המחשב כרגע נמצא אצל TMS, הייתה קיימת בעייה בכרטיס אחד מצמד ה9600GT XT שרכשתי, של TWINTECH, שמצויידים בקירור CM, באורך מקוצר, ועלו לי בזמנו 755 לכל אחד (1550 לשניהם יחדיו) הכרטיסים באחריות, ואכן כרטיס נמצא תקול, והמתנתי זמן רב על מנת של TMS תוכל להשיג כרטיס נוסף מTWINTECH (שנמכר בSKYPC ובIQPC) אך תקוותי היו לשווא, כי TMS טענה כי לא ניתן להשיג כרטיסים אלו יותר, הם לא בייצור, ועוד 4 כרטיסי 9600GT שונים שהם הביאו גם עשו את בעיית הרעש (?!!) לכן TMS טענה כי אוכל לבחור בסכום כולל של 1100 ש"ח (שולם 1550) איזה כרטיס שארצה מהחנות, או בסכום של 900 ש"ח (אם אני לא טועה) על מנת לרכוש מכל מקם…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.