עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dudisass,

אני רוצה להחליף מסך לדגם הנ"ל ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף את הספק שלי.. כרגע הדגם של הספק שלי הוא של atx 400 jsp של ezcool המליצו לי על הכרטיס הזה אבל אם יש המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע הוא מיועד למשחקים ברמה יחסית גבוהה וצפייה בHD

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. שלום אני כרגע עובד עם ויסטה.....והורדתי את הדרייבר האחרון ל 6800 גי טי לויסטה שאלתי היא האם ניתן לראות את לוח הבקרה כמו באקס פי כאילו רגיל? אני לא מצליח......ועוד שאלה אני על 800 על 600 על crt ואני מקבל 85 הרץ......... ובאקס פי אני מקבל ברזולוציה הזו 100 הרץ וזה ממש מפריע לעיניים מישהו יודע למה זה ככה?ואם אפשר לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  3. קראתי וראיתי שפתיחת צינורות מתאפשרת בAGP אבל אני קונה PCI-E של לידטק ואני רוצה לדעת אם ה6200 128MB שלהם יפתח 8 צינורות. TNX

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך on board, אני יודע- דפוק, אבל נישרף לי בעבר הלוח אם ולא ממש הייתה לי ברירה. עכשיו, יש 2 חיבורים לכרטיס מסך, אחד RBG והשני DVI. חיברתי מסך 32" לDVI, ולRGB חיברתי מסך 19", הבעיה שאני רואה רק ב32". יש לזה סיבה? אי אפשר לראות בשני מסכים בו זמנית מאותו כרטיס מסך, או שאני צריך להגדיר את זה איכשהו? אם זה רק עניין של הגדרה, אפשר איזה הסבר קטן? תודה מראש, ושבת שלום!!!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by zobi12,

ראיתי אצל חבר את המסך lg f700b למסך יש עיצוב יפה מאוד אבל הבעיה שלא הייתי יכול לדעת עד כמה המסך איכותי כי לחבר שלי fx 5200 והוא משחק גם בלי פילטרים שאני משחק על הגדרות הכי גובהות לא הבנתי מה ההבדל בין מסך שטוח מבפנים ושטוח מבחוץ הסתכלתי על המסך ולא ראיתי הבדל והאם מישהו יודע אם בזמן הקרוב המחיר של lg f700p הולך לרדת

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by 7k9af,

אחרי שקראתי כמה דיונים פה , עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב, יש לי Geforce 4 Ti4200 64Mb AGPX8 ואני מתלבט מה להתקין .. תודה מראש על כל התגובות!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. מה קורה חבררייההה הנה סוף סוף ATI שיפרו את המראה של הדריור שלה ויצא לה ממש יפה לפי דעתי כמובן עכשיו זה דורש שיהיה לכם == Microsofts .NET version 1.1 framework from Microsoft.com והנה זה הלינק שיש בו את הדריור וגם את התוכנה שרשמתי שורה אחת למעלה http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html עכשיו אני ראיתי כמה באגים שיש בזה כמו למשל אם תראו בתפריט של ההHELP איזה מעבד יש לכם לי יש AMD וזה מצא לי INTEL משום מה לא יודע ויש גם בעיה של אטיות בזה מתפריט לתפריט זה ממש כבד אבל זה די יפה ומושקע מקול דריור אחר של ATI אה וזה גם לא מתאים כרגע לכול הכרטיסים הישנים אלה רק לכרטיסים בעלי ליבות 3XX ו4XX

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by lielmar1,

חברה יש לי כמה שאלות ה hd 4850 אמרו לי שהוא חם מאוד והטמפרטורה שלו גבובה עכשיו השאלה שלי אם הוא בנוי לחום הזה? , איזה מעלות הוא עובד בערך ? ,ואם ואים שווה לקנות אותו ? , והאם הוא יריץ לי קריסיס חלק על מסך 22 אינץ תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. Started by taz24,

אהלן חבר'ה יש לי מחשב בן 4 שנים שלמעשה עד היום הייתי ממש גאה בו, הוא הריץ לי את כל המשחקים שאהבתי ברמה סבירה את טובה מאוד, אתמול נשברתי, Deus Ex החדש לא רץ לי לצערי ברמה נורמלית ככה שאני אשמח לעזרתכם בחיפוש (אם הדבר אפשרי בכלל) לכרטיס מסך שיקפיץ אותי ויחזיק לי עוד איזה 4 שנים (אם שוב פעם הדבר אפשרי) כמו הכרטיס המסך האחרון עיקרי המחשב שלי הם: AMD ATHLON 2X 4800 4 gig 800 MHZ geforce 8800GT אני מוכן להשקיע אם יהיה בזה תועלת בכרטיס מסך קצת יותר יקר, הייתי רוצה גם לבקש שהכרטיס יתמוך בצורה טובה ב BF3 המבוסס ובא אבל כמו שאני מכיר את המשחקים של DICE הם יהיו מאוד תלויים במעבד לצערי ככה שאני לא תולה על זה יותר מדי תקוות הצעות?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. תסבירו לי למה במפרטים וכמעט לא נותנים בכלל x700 בגירסותיו ? אפשר איזה בנצמרק שמראה מה יותר טוב מהכרטיסי מסך האלו ולמה הם משתווים וכול זה ........

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by dan79,

האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 768 *1024 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים (SHEDOWS OFF ) ? Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB הערות : המפרט לא פתוח לשינויים . המסך הנוכחי הוא מסך crt איכותי מאוד(מבוסס שפורפרת diamondtron של מיצובישי) שמאפשר שימוש מהנה ברזולוציה 768 *1024 . השאלה היחידה היא האם המפרט שצוין למעלה יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה ,בתנאים המינימאליים שפורטו למעלה ?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by Chymes,

יש לי מספר שאלות על הכרטיס. א. איכות התמונה של הכרטיס נמוכה מזו של GT ואולטרה או אותו דבר? ב. בכרטיסי X800 PRO הצליחו לפתוח את הצינורות הסגורים והפכו את הכרטיס לXT. זה אפשרי עם כרטיס 6800? ג. איזו חברה מוכרת את ה-6800 הכי משתלם? (קירור, OC, באנדל, משחקים ואחריות)

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  13. אני לא גיימר רציני ובעל תקציב מוגבל של 650 שקל אני מתכנן לקנות את אחד משלות הכרטיסים ששניים מהם הם מאותו צ'יפסט של nvidia GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink 650 שקל Zotac ‎9800GT Synergy 512MB 600 שקל Sapphire ‎HD 4830 512MB 620 שקל מפרט מארז: ספק כוח: atx 12v dr b500e מעבד: AMD Athlon 4200+ 64 x2 לוח אם: asus m2n-mx זכרון פנימי: 4gb ddr2 800mhz מסך: lg w2252tq מבין השלושה איזה כרטיס מסך עדיף? ממה ששמתי לב המפרטים שלהם די זהים... *אני מודע לעובדה שהספק כוח בעייתי אבל כרגע אין לי אפשרות לקנות ספק כוח חדש

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by arkadur,

שמעתי על כרטיס של ATI מסדרת 387X , בעל 4 יציאות DVI, האם יש חיה כזאת? אשמח לשמוע עוד פרטים אודות הכרטיס הנ"ל, המלצות במידה ויש (האם הוא שווה את הקנייה) והאם כמובן, 4 יציאות DVI, זה אומר 4 מסכים מחוברים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by gshhar,

מה אומר ה-D3 הזה? האם זו גירסה מוחלשת? בכמה? האם זה משתלם או שכדאי להוסיך ולקנות ללא ה-D3 הזה?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by shahaf14,

פרטים X800GT: כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail [X800GT256pcx] Features: 128MB or 256MB of GDDR3 memory 256-bit memory interface 12 parallel pixel pipelines AGP or PCI Express x16 lane native support Dual display support S-Video TV-out port Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® 2.0 functionality SMARTSHADER HD technology SMOOTHVISION HD technology 3Dc High quality 4:1 Normal Map Compression delivers beautiful scenes without the performance hit. Unique VIDEOSHADER HD engine uses programmable pixel shaders to accelerate video processing and provide better-looking visuals HYPER Z HD is optimized for …

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by OferS16,

יש לי כרטיס radeon x1950xtx(ישן מאוד אני יודע) והוא מתחמם מאוד , הוא בערך על 80 מעלות בנורמלי ומגיע ל95 תחת עומס אז הורדתי כמה תוכנות בשביל לבדוק נתונים עליו וראיתי שהמאוורר של הכרטיס קבוע על 10-30% אפילו שהטמפרטורות מגיעות לאיזור ה100. ניסיתי להשתתמש בMSI AFTERBURNER בשביל לשנות את מהירות המאוורר ידנית אבל זה לא אפשר לי (אני מתאר לעצמי שזה לא תומך כרטיס כזה ישן) אז בשביל לפתור את הבעיה אני שמתי לו קירור עצמי לינק:http://imageshack.us/photo/my-images/836/img0144xue.jpg/ אבל כשהראתי את זה לכמה חברים שלי שמבינים קצת הם אמרו לי שיכול להיות שהרעידות שהמאווררים עושים יכולים לפגום בכרטיס מסך אז רציתי לשאול שתי דברים : 1. אם יש למישהוא איזה תוכנה שתוכל לעזור לי לשנות ידנית את…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. היי לאחי יש מחשב עם המפרט הבא: Pentium 4 2.8GHz 1024MB RAM 333MHz GeForce FX5500 256MB הוא חושב לקנות כרטיס Radeon 9600Pro 256MB ב-300 שקל רציתי לשאול איך ה9600 לעומת ה5500 והאם שווה לקנות האם זה ישפר בהרבה את הביצועים במשחקים? ועוד שאלה - איזה משחק הכי כבד לדעתכם יהיה ה9600 מסוגל להפעיל חלק בגרפיקה נורמלית? דרך אגב: ברור לי שזה לא כרטיס חדשני ואני לא מצפה שיפעיל משחקים כבדים במיוחד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר נמוך (עד 500 שקל) ורציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים כרגע יש לי את 7600 GS של nvidia (די ישן אני יודע) על מה אתם ממליצים? האם אני יצטרך לשדרג ספק כדי שהכרטיס הזה יפעל? נ.ב מצאתי בזאפ את הכרטיסים הבאים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 - 8500 GT http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557 - 9500 GT האם הם שווים בשביל המחיר שלהם? והאם בשבילם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי ?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by netanel38121,

כפי שנאמר לעיל, אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל המפרט שלי הוא: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון: 8GB Kingston DDR2 800MHZ ספק: SEASONIC S12II-500 מארז מערכת הפעלה WIN 7 U 64BIT כמה שאלות: האם המחשב והספק יספיקו בשביל הכרטיס? והאם המעבד יגביל/צוור בקבוק ברוב המשחקים עם 6950 יש לציין שיש לי 5 כוננים קשיחים במחשב איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות? ה 4870 שיש לי הוא של GIGABAYTE והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 4870 שעד עתה שירת אותי נאמנה יותר משנה וחצי. אבל אני רוצה להשתדרג .. תודה רבה , וחג שמח, נאט.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by Idanp,

כניראה ש4 כרטיסים לא מספיקים כבר http://www.tweaktown.com/news/5814/2_x_nvidia_quad_sli_when_four_gpu_s_is_not_enough/index.html

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by bluz,

א. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7600GT למה השני יותר זול, מה ההבדל? ב. יש לי מה לעשות עם כרטיס ישן? RADEON X700 SE? יכול להיות לו שימוש בתור כרטיס מסך שני, או שהוא לא מספיק טוב בשביל "לעזור" לראשון? ג. יש דרישות מפרט מסויימות לכרטיס, חוץ מחיבורי PCI-E? ד. כדאי לי בכלל לקנות עכשיו 7600GT? אם אני כבר קונה כרטיס יותר טוב, כדאי לי לעלות לדרגה עוד יותר גבוהה?

• 12 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

השאלה בכותרת.. תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by sernapo,

אני רוצה לקנות כרטיס על מנת לחבר 2 צגים במקביל למחשב. קראתי כאן ש-X1600 עדיף בנושא זה על 7600GT. א. למה?(לפי הנתונים ה-7600 נראה מבטיח יותר...) ב.אני לוקח בחשבון גם שימוש במשחקים על הכרטיס ולא רק אפליקציות של ריבוי מסכים... ג.אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין: Dual link DVI-I/ Single link DVI-I.... תודה...

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  25. שלום לכולם! אי רוצה לדעת אם אפשר להכניס למחשב איטי כרטיס מסך טוב למשל GeForce 6800GT על מחשב פנטיום 4 2.4, 768 מגה, לוח אם חדש. רעיון לשאלה זה אם אני מכניס את הכרטיס הזה אז לא יווצר לחץ על הכרטיס וזה יפגע באיכות גרפית או שיהרוס את הכרטיס או לדעתי הכי גרוע, לא יהנה מביצועים מקסימלים של הכרטיס הטוב הזה. אשמח לקבל תגובות...

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים