עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש שני ניידים ששמתי עליהם עין לאחד יש Geforce 9300M GS עם 128MB זיכרון והשני עם 256MB זיכרון. עד כמה יורגש הבדל בביצועים?.. משהו מזערי או רציני?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by GazzA,

אני צריך המלצות בקשר למסך טוב למשחקים.... לא משנה כמה אינצ' העיקר שיהיה איכותי ובקשר למחיר תתנו בכל מיני מחירים שלא יהיה מחיר ממש גבוה למה יש מיתון \: תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by amir_dj,

יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by nir1912,

יש לי 2 צגים המחוברים לכרטיס מסך אחד והתצוגה נמצאית במצב CLONE ואני רוצה לראות בצג 1 כבלים במסך קטן ובמסך 2 לראות את הכבלים במסך מלא. הכרטיס מסך הוא של חברת LEADTEC והכרטיס טלווזיה של WINFAST TV הגעתי למצב שאני מסמן את האופציה בפנל של NVIDIA אבל עדין בשני המסכים רואים אותו דבר מה ניתן לעשות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by ziv0798,

המסך 20" והכרטיס עדיף מתוצרת Nvidia אין חנות מועדפת ותקציב עד 700 ש"ח.. תודה! *עריכה*: שיריץ PROTOTYPE ומשחקים כבדים אחרים חלק...

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by k_700,

אני רוצה לקנות כרטיס חזק מאוד למשחקים שיחזיק הרבה זמן....אני לא רוצה לעשות לו OC גדול ולא בשלב הזה לפחות.... עכשיו הטכנאי של נועה מחשבים אמר לי לקנות את הEVGA כי הקירור שלו יותר טוב.האם הוא שיקר עליי דרך אגב הEVGA הוא לא אחריות לכל החיים בנועה, הוא אחריות לשלוש שנים!! הם אמרו לי בפרוש.[/ האם יש כזה הפרש גדול בין הקירורים שלהם?והאם ההבדל בOC שהם מגיעים גדול ומשמעותי....

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by amit14,

שלום לכולם, בקונטרול פאנל של אנווידיה יש אפשרות להפעיל פילטר שנקרא image sharpening (ברירת מחדל 0.5 מ1)..בתוכו יש גם סליידר של אופציה שנקראת ignore film grain..(בברירת מחדל 0.17 מתוך 1)כשהפעלתי את האופציה הזאת לראשונה משחקים נראו באמת חדים יותר.. אבל משום מה דברים נראים מאוד גרגיריים/קרקטוריים והצבעים אפרוריים יותר..לא ממש מוצא את המילה הנכונה..אבל משהו מכוער(אם יעזור אביא תמונה בהמשך).. ניסיתי לשחק עם שני הסליידרים..לקחת לקיצון..לאזן..אבל נראה שזה לא משפיע על המצב הזה... למישהו יש ניסיון עם הפילטר הזה ויודע להגיד כיצד מומלץ להשתמש בו?האם האופציה של ה ignore film grain כבויה כאשר הסליידר על 1 או על 0(הניסוח של האופציה לא ברור)? תודה …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  8. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי ה Ge Force 440MX שלי לא תומך ב Pixel Shader אני לא רוצה משהו רציני - משהו בסביבות ה 600 700 שקל העיקר שיתמוך ב Pixel Shader או איך שאומרים וגם אם אפשר בדרך גם ב directx 9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9600256&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. שלום, אני הולך לקבל בימים הקרובים את הכרטיס יש לכם להביא לי המלצה על תוכנה ואפילו לינק ? תוכנת PVR בתודה, איתי

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by udi,

שלום אני התבוננתי בפורום וחיפשתי המלצות לגבי כ.מסך למחשב משרדי אבל לא הצלחתי למצוא הכל פה היה למשחקים ועוד... בכל מקרה אני צריך המצלה לכ.מסך מטרת המחשב זה משרד ואינטרנט במפרט שבניתי לעצמי שמתי את הכרטיס הזה Gigabyte FX6200 Turbo GV-NX62TC256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card מחירו הוא 390 ש"ח { לא משנה מאיזה חברת מחשבים } אין לי בעיה לת את שאר הפירוט אבל זה לא נראה לי קשור לפורום הזה שאלתי היא כך האם הכרטיב הזה במחיר הזה הוא סביר ויעיל או אפשר כרטיס אחר לעניות דעתכם באותו המחיר { עד 400 ש"ח חשוב שיהיה PCI-e } תודה מראש על עזרתכם

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיהיה כרטיס חזק ומומלץ במחיר טוב.. (שהכרטיס יתאים למשחק GTA IV) יש לי מסך 19 אינצ' והרזולוציה שלי היא 1024X1280 . ד"א אני גם יחבר לכרטיס LCD 32 אינצ'. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  12. טוב אז באמצע אשכול שלי שבכלל קשור לספק כוח גיליתי שיש לי 'תאקל' בבחירת המסך שלי בעקבות הערה של idanmal שגרמה לי לפשפש קצת בקשר לקירור של המסך ולגלות שאין לו בכלל קירור רציני. רציתי לקחת את ה-MSI GTX760 OC EDITION, ובאמת לא הבנתי איך יכול להיות שהגרסה הזו זולה יותר מגרסאות רגילות של הכרטיס (ללא OC), ועכשיו הכל ברור - זה הכרטיס רפרנס :\ בכל אופן, עכשיו אני בבעיה - תודה רבה!

13. Started by EladEk,

קניתי כרטיס מסך 9800GT של INNO3D אבל לספק שלי אין חיבור לכרטיס הזה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ממירואם יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by johnmclaughlin,

הכרטיס הזה נחשב טוב?... רק רציתי לדעת... כי אם אני משלם 800 שקל אני אמור לקבל כרטיס ברמה גבוהה.. (?) על לוח Gigabyte GA-K8N51GMF והאם זה שהכרטיס הוא sli זה יתן לי משו לעתיד?.. אם יש לי pcie בודד

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by anton11,

אני בונה מחשב, הקצבתי לכ. מסך 450 ש"ח. המטרה היא אופיס וסרטים. מה אתם חושבים על שתי האפשרויות הבאות? Gigabyte ATi Radeon 9200 128MB GV-R92128DH (128 bit) 435 בפנדה או: Gigabyte ?RADEON 9550 128MB? לא יודע אם 64 או 128 ביט. 430 ב- ksp.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. חבר שלי צריך כרטיס agp 4x הכי טוב שיש ומה ההבדל בין agp 4x and agp 8x???????

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by Yoni-D,

שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת אם אני יכול עם המערכת שלי. הרכיבים העיקריים במחשב שלי הם: מעבד- AMD 9950 Quad Core לוח אם- GIGABYTE GA-M61PME-S2P זיכרון- 4 GB ספק כוח- 650W כרטיס מסך- HD 4850 512M אני מעוניין בכרטיס מסך HD 6850OC 1GB בגדול יש לי תקציב לכרטיס מסך יותר חזק, אבל אני פוחד שיהיה לי צוואר בקבוק. השאלה שלי, אם בכרטיס שאני מעוניין לא יהיה לי צוואר בקבוק, או שהמערכת שלי מתאימה לו? ובאותה עניין....אני ירגיש שינוי משמעותי לאחר השדרוג או השינוי יהיה שינוי מינורי עם המערכת שלי? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום! יש לי כרגע כרטיס מסך 5700LE אני יכול לקנות את ה7600GS של LEADTEK האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? אם לא איזה כרטיס מסך כדאי? (כרגע יש לי AMD 3000 וג'יגה וחצי זיכרון) תודה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by Max Maxspeed,

אני משחק משחקי מחשב כבים יחסית איזה כרטיס מסך כדאי לקחת? אני תמיד עבדתי עם gforse אבל מעוניין לשמוע דעות התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 800-1500 איזה כרטיס יספק תמורה טובה למחיר? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by galh_5,

מה דעתכם עליו? הוא שווה יותר מה-7950GX2?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  21. ז"א יש לי מחשב נייד, עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ואני רוצה לראות במסך של הנייד את הווינדוס ובמסך אחר נגיד גם של מחשב נייד המשך של הווינדוס... או במסך רגיל... יש את מפצלי ה- VGA, השאלה אם זה ממשיך את המסך או שזה מפצל את המסך לשני ווינדוסים נפרדים? צריך לשנות משהו בהגדרות של הכרטיס מסך? (אין לנייד כרטיס מסך של GE FORCE, יש לו משהו מובנה של אינטל, עם SVIDIEO). תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by gbox,

בס"ד איזה כרטיס מסך כדאי ב400-500 ש"J תודה רבה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  23. http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml הוא נתן הוראה ליצור איזה שהוא קובץ ולא כל כך הבנתי מה לעשות To create the batch file, open a new notepad file and enter in the following text: RivaTuner.exe /wrc020,0 /wrc024,0 /wrc028,0 /wrc02c,0 /wr1540,13f0f /rr1540 Then, save the file with a .bat file extension. Once complete, simply double click the icon as you would any other executable file. When executed, you should see something similar to the following: איך מבצעים את ההוראות האלה? ****בתודה מראש****

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  24. Started by shimi 1,

בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עניין של שבועיים שלושה) ורציתי לדעת כמה דברים: האם הכרטיס הזה: HD 5870 Vapor-X OC 1GB מתאים למארז THERMALTAKE Armor A60 ? והאם ספק של SEASONIC 620W יחזיק את הכרטיס ? תודה לעוזרים! ;D

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. דיפדפתי היום באינטרנט ומצאתי ביקורת מעניינת על כרטיס המסך : Sapphire Radeon 9800 Pro Ultimate Edition. הנה הלינק לביקורת: http://www.3dvelocity.com/reviews/sapphire9800pro/ultimate.htm (הביקורת באנגלית). לעצלנים שביננו אני יביא את הדברים החשובים שנאמרו בביקורת. אני יתחיל בלהסביר בקצרה מה עושה את ההבדל בינו לבין ה9800PRO הרגיל או הLite Retail. הנה כמה תמונות : אני מדלג על הבאנדל של הכרטיס, שכן הוא הדבר הפחות מעניין. כפי שאתם רואים לליבה של הכרטיס מחובר סינק ענק של חברת Zalman בצורת 'כ' שמקיף את הכרטיס מסך. בתמונה האחרונה ניתן לראות איך זה עובד - החום של הליבה מועבר אל הלוח העליון הלוח העליון שמחובר לצינור שמכיל נוזל שמתחמם(בכך שהוא מתחמם הלוח הראשון מתקרר),…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים