עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by DeNon,

שבת שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך 8800GTX איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. טוב הלך הכרטיס מסך במחשב של אח שלי הכרטיס ז"ל היה 6800GT PCIE המפרט הוא AMD3500 1GB DDR זה לוח DFI LANPARTY נדמה לי NFORCE4 SLI וספק 450W איכותי לא זוכר כרגע את החברה אבל אני זוכר בטוח שזה לא ספק ג'נרי חשבתי בכיוון של 8600GT אם המחשב ינצל אותו? מה אתם ממליצים נגיד עד 700-800 שקל אה ושכחתי לציין שאני רוצה כנראה לקנות מחר ואני מראשון לציון אז SKYPC באזור ו KSP או זיגזאג אם אני לא בפורום הנכון בבקשה תעבירו

4. Started by Batato,

היי, אני רוצה לקנות Asus ZenBook Prime UX32VD-R3001H מפרט: יצרן: Asus‏, גודל: 13.3''‏, מעבד: Intel Core i5‏, נפח: 24GB‏, 500GB‏, כרטיס מסך: Nvidia‏, גודל זכרון: 4GB‏, רזולוציה: 1366x768‏, צבע: כסוף‏, אלומיניום‏, חיבורים: HDMI‏, USB 2.0‏, USB 3.0‏, Mini VGA‏, מערכת הפעלה: Windows 8‏, שפה: אנגלית‏, רוסית‏, עברית‏, תכונות: 5400RPM‏, SSD‏, UltraBook‏, מקלדת מוארת‏, בלוטות'‏, WiDi‏, ללא כונן אופטי‏, משך אחריות: 3 שנים‏, יש לו כרטיס מסך GeForce GT 620M האם זה יתאים לי לתוכנות תלת מימד ועבודת גרפיקה? …

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. 7600 ב-860 שח או 7900 ב- 1500 שח ? בהתחשב במחיר.. ובאיכות. נ"ב.. שני הכרטיסים של XFX

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  6. צרפתי תמונה של הכרטיס שלי בGPU Z , ניתן לראות שיש מהירות מאווררים באחוזים אבל לא בRPM. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by barbone,

היי מדובר בכרטיס מסך [h=1]Asus Radeon HD 7850 DirectCU 1GB [/h] חדש לגמרי עם אחריות ל3 שנים מציעים לי ב370 שח. השאלה שלי האם המחיר משתלם או עדיף דבר לקחת כרטיס אחר עד 400 שח יותר חזק? (אם בכלל קיים דבר כזה עלות מול תועלת במחיר) השאלה בכלל אם יעבוד על הלוח קיים שלי GA-M61PME-S2P ספק 360W SESONIC GOLD אני חייב לקנות בימים הקרובים כי הכרטיס מסך שלי הקיים שלי קרס. אינני מעוניין בכרטיסים יד שניה והשאלה שלי מופנת לכרטיס חדש בלבד. תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by sma,

יש כרטיס למכירה ב-ebay של ATI RADEON X850 PRO 256 MB AGP GDDR3 Video Card. המחיר הוא 140$ לא כולל משלוח. לא הצלחתי למצוא את הכרטיס בארץ (בחיפוש באינטרנט). השאלה היא האם זה כרטיס טוב והאם המחיר זול? אני צריך כרטיס AGP - אם יש למישהו הצעה טובה יותר באותו סדר גודל מחיר, אני אשמח לדעת. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by dotans,

שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מסך 17 אינץ בסביבות 800 ש"ח השימושים העיקריים שלו הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט,ומדי פעם גם צפייה בסרטים הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שישמור על העיניים ולא יעייף אותם אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: SAMSUNG 753DFX 763MB 793DF/MB מה ההבדל בין הדגמים DF ו - MB ? מי מהם מומלץ לדרישותי והאם יש לכם המלצות לדגמים אחרים שיענו על הדרישות שלי?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  10. חברת ASUS וGECUBE לא טרחו לשים בכרטיסים שלהם דיודת ניטור טמ"פ לידעתכם

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by חשיש,

או קי השאלה שלי היא כזאת דוד שלי גר באמריקה עכשיו אמרתי לו שיקנה לי כרטיס מסך (לי יש geforce 4 mx) הוא קנה לי ABIT ATI® Radeon 9600XT ואני לא בטוח שזה יהיה יותר טוב תנו דעות איזה מהם יותר טוב והם הוא טוב בכלל ליד הרדונים

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by galh_5,

מה דעתכם עליו? הוא שווה יותר מה-7950GX2?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by evgeni1984,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6950 TOXIC ןיש לי ספק כוח Enermax MODU87+ 700W ורציתי לשאול אם הספק הזה יספיק לעוד כרטיס מסך מאותו דגם הכוונה לקרוספייר???????????????

14. Started by DL,

שלום, אני קונה מחשב חדש עם 9800 פרו ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים ומה ההבדל בינהם... פשוט יש כל מיני, יש של ATI ו Gigabyte ו Gigacube ו Sapphire ו Hercules ויש בינהם גם הפרש מחירים... מה החברה הכי טובה? אני מתכוון בביצועים, קירור ואורך חיים (עד שהוא מתחיל לעשות בעיות של מיני כשהוא ישן...)

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by nim901,

שלום יש לי ati radeon 9200 se עכשיו יש לי כמה שאלות 1. הכרטיס עובד על agp 4x אם הוא היה על 8x הוא היה יותר טוב? כי כרגע בתוכנה ati tool איפה שיש את הריבוע המוזר הזה שמסתובב למטה כתוב 24 פריימים לשניה (איטי | אם הוא היה על agp 8x בלי oc בלי כלום הוא היה יותר מהיר? 2. יש הבדל בין 9200 ל 9200 se ? 3. האם קירור הסטוק הוא טוב ? כי הכרטיס עצמו הוא של ati כנראה ויש על זה קירוק פסיבי קטן יחסית והכרטיס עצמו חם זה בסדר? (אני לא עומד לקנות שום קירור מיצידי שישרף.) תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  16. ניסיתי בגוגל ולא מצאתי אז אם יש למישהו מדריכים לmad fx אז אני יודה לו :-* וגם אתרים עם מדריכים לדברים בסיסים ל3d max בשביל ללמוד את הבסיס של התוכנה תודה לכול העוזרים :-*

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. אני לא מחפש משו ממש מטורף.. שיריץ משחקים בצורה נורמלית..עם כל שאר המפרט אין לי בעיה כל כך. דעתכם על הכרטיס?

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום, בדיוק התקנתי את הכרטיס השני שלי - 260 GTX. המערכת מזוהה היטב, הכל תקין וגם שדרגתי לדרייברים האחרונים. העניין הוא שניסיתי את הבנצ'מארקים של LOST PLANET ו-GTA4 ופשוט אין שום הבדל בשימוש עם ובלי SLI. האם אני מפספס משהו או שמה יש משחקים שפשוט ה-SCALING שלהם שואף ל-0 ב-SLI? תודה לכול העונה, X נ.ב. ניסיתי את NHANCER והגרף שם רוב הזמן מלא לחלוטין במשחקים אצלי.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by shahaf14,

פרטים X800GT: כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail [X800GT256pcx] Features: 128MB or 256MB of GDDR3 memory 256-bit memory interface 12 parallel pixel pipelines AGP or PCI Express x16 lane native support Dual display support S-Video TV-out port Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® 2.0 functionality SMARTSHADER HD technology SMOOTHVISION HD technology 3Dc High quality 4:1 Normal Map Compression delivers beautiful scenes without the performance hit. Unique VIDEOSHADER HD engine uses programmable pixel shaders to accelerate video processing and provide better-looking visuals HYPER Z HD is optimized for …

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by bluz,

א. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7600GT למה השני יותר זול, מה ההבדל? ב. יש לי מה לעשות עם כרטיס ישן? RADEON X700 SE? יכול להיות לו שימוש בתור כרטיס מסך שני, או שהוא לא מספיק טוב בשביל "לעזור" לראשון? ג. יש דרישות מפרט מסויימות לכרטיס, חוץ מחיבורי PCI-E? ד. כדאי לי בכלל לקנות עכשיו 7600GT? אם אני כבר קונה כרטיס יותר טוב, כדאי לי לעלות לדרגה עוד יותר גבוהה?

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by Mentally ill,

איך הכרטיס הנ"ל למשחקים על פלטפורמת מחשב p4 1.5Ghz 256Rdram intel garibaldi 850d הוא הוצע לי במחיר של 350 יד שנייה, משתלם? תודה על התשובות.

22. Started by SilvertrancE,

*כותרת* איך הוא ? הוא יריץ לי MW3 על מדיום לפחות ?

23. שלום. ברשותי הכרטיס Nvidia Geforce PCX 5300. אני רוצה לחבר עליו 2 מסכים אנלוגיים(CRT). היציאות שיש לי בכרטיס הן: DVI ו- VGA, וקיבלתי עם הכרטיס מתאים בין DVI ל- VGA... רציתי לדעת איך ואם בכלל אני יכול לחבר 2 מסכים אנלוגיים על הכרטיס. ניסיתי כבר באמצעות המתאם לשים את המסך האנלוגי השני אך זה לא עבד. תמונה של הכרטיס: http://www.computerdiy.com.tw/data/emma/85-fire/DSCN4192.jpg תמונה של המתאם: http://ec.ingrammicro.de/jpg/943G9B3.jpg תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. אז ככה יש לי כרטיס מסך palit9600 gt. אני מוריד לו עדכון מהאתר של nvidia מתקין את העדכון עושה ריסט למחשב אבל שאני בודק במאפיינים האם הדרייבר התעדכן אני רואה שלא אני רואה שרשום את המספר של דרייבר ישן מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. שלום לכולם, רציתי לדעת שכשיצאו הכרטיסים החדשים של NVIDIA כמה הם יעלו?? ובכמה אמור לרדת המחיר של הכרטיסים 8800GTS 640??? ומתי הם יצאו??

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.