כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום ! יש לי תקציב בין 500-600 שקל והייתי רוצה המלצה רצינית לכרטיס מסך של ATI או NVIDIA !! אני צריך תשובה בדחיפות.....תודה !!
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בידעה בחדשות כתוב שה 7600GS יהיה באפיק של AGP ופה כתוב זה בPCIe , http://www.theinquirer.net/?article=30439
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי, מבין הכרטיסים x800gto 7600gt בagp מי צורך יותר וואטים\אמפרים? מי כלומר יותר חסכוני בחשמל.. הספק שלי הוא 380w גינרי ..
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בתור אחד מהפרימיטיבים שאין להם מכשיר DVD אני רוצה לנצל את המחשב לצורך העניין.אני מחבר את הלפטופ למסך הטלויזיה בחיבור RCA (אין S-VIDEO ). אני מכוון הכל כך שתצא תצוגה לטלויזיה. אכן אני רואה את תצוגת המסך גם על מסך הטלויזיה והכל נראה טוב. א-ב-ל, ברגע שאני מתחיל סרט אני רואה אותו על מסך המחשב אבל בטלויזיה אין כלום! אם אני מריץ בתוך חלון (לא על כל המסך) אני רואה הכל מסביב, כל החלונות הכפתורים וכו' אבל איפה שהסרט אמור לרוץ יש מסך שחור! הסאונד דווקא כן עובד. יש משהו שפיספסתי??
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש מסך CRT 17 ב1000 שקל גג שיתמוך מינימום ב1600X1200 85Herz תודה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב, איפה מבחינת ביצועים עומד הכרטיס שבכותרת לעומת כרטיסים אחרים ? האם משחק כדוגמת ה-gta החדש ירוצו עליו (גם אם לא בהגדרות מקסימום ) ? תודה
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המפרט הוא לוח אם של amd 770 4 GB 1066 phenom 2 630 פתוח לארבע ליבות ספק 400W antec איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות בתקציב הנתון?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הדגם שלי זה 786FD ואני צריך את זה כדי שהמחשב ידע את המקסימום REFRASH RATE בכל רזולוציה פעם היה לי את זה והורדתי מהאתר של מאג אבל נראה לי שהוא לא עובד כרגע מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים שמצויינים בנושא של ההודעה??? לפי דעתי הרידאון, בכל מקרה רציתי דעה נוספת... ותנו לי גם בערך טווח מחיר של הרידאון... תודה...
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
עם אוברקלוק למעבד q6600 ל3.0 ghz ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך? דרך אגב... הכרטיס של פאליט אוברקלוקר טוב?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה ישנה בעלת חיבור AV של 5 פינים, כמו של המקלדות הישנות האלה למחשב חיבור מהסוג הזה http://www.dspglobal.com/adapt%205-pin%20DIN.jpg רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב (במקרה שלי המרה לRCA)?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב הלך הכרטיס מסך במחשב של אח שלי הכרטיס ז"ל היה 6800GT PCIE המפרט הוא AMD3500 1GB DDR זה לוח DFI LANPARTY נדמה לי NFORCE4 SLI וספק 450W איכותי לא זוכר כרגע את החברה אבל אני זוכר בטוח שזה לא ספק ג'נרי חשבתי בכיוון של 8600GT אם המחשב ינצל אותו? מה אתם ממליצים נגיד עד 700-800 שקל אה ושכחתי לציין שאני רוצה כנראה לקנות מחר ואני מראשון לציון אז SKYPC באזור ו KSP או זיגזאג אם אני לא בפורום הנכון בבקשה תעבירו
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s533-mx עם כרטיס מסך מובנה(sis 651) יש שקע צהוב שנראה כמו יציאה ל TV האם זה שקע ל TV אם כן איך מפעילים את התצוגה בטלויזיה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מעוניין לקות את הכרטיס 8600GT ראיתי אותו ב KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4708 הוא עם 512 מ"ב כנראה DDRII ובמחיר כזה הגיוני? מה אתם אומרים על כמות הזיכרון הזאת? באתר שלהם לא ראיתי כרטיס כזה עם 512 היו רק כרטיסים עם 256! והאם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה למפרט שבידי? והספק יחזיק אותו?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רציתי לשמוע דעתכם לגבי האפשרות שבכותרת... סליחה מראש שאני לא בקיא בחומר האם זה בכלל ישים לשלב בין שתי ליבות שונות אפילו ששתיהן של NVIDIA ? ואם כן האם הניצולת של שילוב כזה תהיה עדיפה על כרטיס 8800GTX בודד ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לרכוש את הכרטיס HD4850 sahpire אך אמרו לי לא לקנות אותו כי הוא עושה הרבה בעיות. האם זה נכון? או שאני יכול רכוש אותו בלי שום דאגה.? תודה ויום טוב. בן.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אוקיי כנראה נשרף לי הכרטיס מסך או הצ'יפסט אבל רוב הסיכויים שזה הכרטיס מסך. אז ככה אני צריך המלצה לכרטיס מסך אך ורק מKSP!!!!!. אני משחק רק פיפא , אנ בי אי , המשחק הכי כבד ששיחקתי היה CoD 2 ... אני לא מדליק שום פילטרים חשוב לי רק שירוץ על 1024X768. ולא אני לא מוסיף אפילו שקל לתקציב תודה מראש. שאר המיפרט AMD 3200+ DFI NFORCE 4 ULTRA 1GB 533MHZ *פה אמור להיות כרטיס מסך* 400W PSU GENERIC
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי ראיתי שיצא דרייבר חדש של nvidia ואני רוצה לעדכן את הדרייבר שבירשותי. השאלה שלי אם אני צריך להסיר קודם כל את הדרייבר הישן או פשוט להתקין עליו ? ואם כן צריך להסיר,אז עושים את זה עם תוכנה או פשוט דרך הלוח בקרה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
ה PASSMARK לא מדוייק נכון ? הפער בביצועים קטן מדי באתר של TECHPOWERUP יש הבדל 21 זה נחשב משמעותי ? לי זה נראה קצת
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מפרט מאמריקה וכעת מה שנשאר לקנות זה הכרטיס מסך. הכרטיס צריך לעבוד עם מסך של ויו-סוניק VX924 אז האם ישנו הבדל גדול ברזולציה של המסך בין הכרטיסים הנ"ל חוץ מ200$ ? שאר המערכת היא AMD 4400+ DFI Lan Party NForce4 SLI-DR Silverstone ST65ZF SLI ATX 12V EPS 650W Power Supply 2GB DDR (2 pcs 1GB) PC-3200 (400) OCZ Dual Channel Platinum
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אנשים אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך(PCI-E).אני עובד בפוטושופ וחוץ מזה אין לי צרכים מיוחדים. שמעתי שיש כרטיסים שעובדים 128BIT ו256BIT זה ישנה לי במשהו? חשוב לי גם שיוכלו להריץ את הממשק הגרפי החדש של ויסטה. תודה מראש amitos80
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני משחק משחקי מחשב כבים יחסית איזה כרטיס מסך כדאי לקחת? אני תמיד עבדתי עם gforse אבל מעוניין לשמוע דעות התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 800-1500 איזה כרטיס יספק תמורה טובה למחיר? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את ה8800GTS 320MB SUPERCLOCKED... עכשיו אני רואה שיצא ה-GT החדש שנראה שעולה עליו בביצועים, יש לי כמה שאלות: 1. האם נראה הבדל באמת משמעותי במשפיע בשנתיים הקרובות בין שני כרטיסי מסך האלה? 2. האם יש טעם להחליף את ה-GTS שלי ב-GT? או שגם ה-GTS שקניתי יחזיק את הכל מספיק טוב ויפה בשנתיים הקרובות?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-