עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Idanp,

איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. אני מתלבט בין שני דגמים של LG, הL1730B אל מול הL1720P, שניהם DVI ו-12MS. ל1730B קונטרסט 1:550 ובהירות 250CD/m. ל1720P קונטרסט 1:450 ובהירות 300CD/m. אני נוטה לכיוון ה1720P בשל עיצובו המדהים. גם בגלל שהוא תומך ביותר תקנים. 1:450 מספיק? ואל תציעו לי ללכת על סמסונג, בגלל שתנאי האחריות שלהם ממש לא הוגנים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  3. ולהתרשם מהם ? כמה שפחות לרוץ מחנות לחנות ? למישהו יש מקום כזה ? באזור המרכז . ? תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by Aviram,

אני מחפש מסך CRT שטוח לגמרי, 19 אינץ'. ועוד פרט חשוב - שיהיה בצבע שחור. התקציב עומד על מקסימום 1500, אם יש משהו שדורש קצת יותר אז זה בסדר גם. שמעתי על כמה מסכים של viewsonic אבל כבר נהייתי מבולבל.. תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

יש לי radeon 9800NP אני משתמש בדריברים של אומגה לאחרונה הכרטיס נדפק לי או לא יודע מה..והוא מתחיל להראות לי קישוטים ומריחות במשחקים ובוינדוס זה היה בסדר גמור תמיד ובשבוע האחרון זה התחיל מה יכולה להיות הסיבה? במקרים כאלה מחליפים כרטיס ? יש לי אחריות לעוד שנה+

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  6. ועוד שאלה, האם בכפולי ליבה הכל מוכפל, כלומר האם יש גם כפול צינורות עיבוד וורטקסים(לדוגמא: בGTX יש 48 צינורות עיבוד)?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by anakin,

מה עדיף לשים במחשב חדש שאני עומד לקנות? x850gto או gto2? gf7800gt? או שני כרטיסי gf6800gt בתצורת sli?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by Drogba,

שלם , אני מתלבט בין שני כרטיסים , המטרה שלהם היא כמובן גיימינג כבד , ואני מתכוון לעשות להם OC עד הסוף . הכרטיסים הם : Powercolor X800GT 256MB DDR3 PCIe מחיר 1,100 ~ למה כן? כי זה פאוור קולור קירור יותר טוב מהספייר זול למה לא? כי יש לו 8 צינורות עיבוד Sapphire X800GTO 256MB DDR3 PCIe מחיר : 1,200~ למה כן? 12 צינורות עיבוד יותר ביצועים מהGT ( נכון? ) למה לא? יקר יחסית לא יודע אם שווה את זה קירור יותר חלש מהP.C בקיצור - למי יש יותר ביצועים , למי יש יותר פוטנציאל OC , מי יהיה יותר חזק אחרי OC כבד , ומה יהיה הטמפ' אחרי הOC

• 13 תגובות
    • 668 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

השאלה בכותרת.. תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by ido-nava,

אהלן, הכרטיס מסך שלי די מת (G210) ואני מחפש כרטיס מסך חדש. השימושים הם: ניגון סרטים (FULLHD) ובנוסף אני רוצה שתהיה לו תמיכה בפורמטי האודיו החדשים (TRUEHD,DTSHD). לא יהיה לו שימוש במשחקים כלל. המעבד שלי הוא די ישן (e7200), כך שאין לו ליבה גרפית מובנית והאפשרות היחידה היא להחליף כרטיס מסך. אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול.. 200-300 ש"ח יספיקו אני מאמין. תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. חיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב אחד בגודל 22 אינץ של פיליפס וביציאה השנייה חיברתי למסך לד של סמסונג 32 אינץ׳. חיברתי במטרה לראות עלהטלוויזיה 32 אינץ׳ סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם כששני המסכים מחוברים יחדיו למחשב יש ירידת ביצועים או עומס מבחינת הכרטיס מסך במשחקים?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  12. אני בונה מחשב לצורך הפקת מוסיקה, כך שאמנם כרטיס מסך מפלצתי אינו מן ההכרח, אבל יהיה נחמד אם משחקים ירוצו חלק הבנתי שנדרשת התאמה כלשהי למסך במובן של NATIVE RESOLUTION. המסך שברשותי הוא Samsung SyncMaster T260HD -Monitor "26 מה שכן הייתי מעדיף זה שיהיה לכרטיס חיבור לשני מסכים, וגם חיבור HDMI התקציב הוא משהו בסביבות 600-800. תודה רבה למגיבים !!

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  13. ההתלבטות שלי היא בין 9500GT לבין 8600GTS. הבנתי שהביצועים של ה8600GTS טובים יותר, אבל שמעתי שגירסא 9 טובה יותר מ8. מי מביניהם ? תודה! נ.ב. האם עדיף להוסיף עוד 100-150 שקל ולקנות 9600GT?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  14. כאשר ל 8800 לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ול 9600 X2 לוח אם ASUS P5N-D תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by Guyn,

היי חברים, חבר שלי קנה מחשב עם 9800GTX. הוא קיבל עם הכרטיס שני מתאמים מ-6 פינים, שמתחברים לכרטיס: כלומר, יש 4 מולקסים בסה"כ, כאשר קיבלתי את הרושם מההסבר בחוברת שמספיק לחבר אחד מכל מתאם. האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by levinofer,

אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך הזה His HD 2600PRO IceQ Turbo Dual DL-DVI 512MB GDDR3 PCIe שמעתי שעם GDDR3 אני אקבל ביצועים טובים. אני צריך את הכרטיס לגרפיקה - פוטושופ בעיקר ויש לי עליו מחיר מעולה (450ש"ח). http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22337#details דעתכם חשובה.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by ביצה,

כרטסי מסך חיצוני של אינטל, משתמש בטכנולוגיה חדשה. כתבה בפוקטhttp://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=221593

18. אז מתוך מחשבה לעתיד, ובהתחשב בכך שב280GTX יש דברים כמו 240 יחידות עיבוד, עיבוד פיסקלי וכו'. האם זה ישנה הרבה בעתיד? האם לומרות שאולי כרגע מבחינת ביצועים ATI עדיפים, ברגע שיצאו מוצרים מתאימים (משחקים) וגם אם אתה משתמש בכרטיס לדברים אחרים כמו עיבוד וידיאו וכו', האם 280GTX עדיף? מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by ofer_shm,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל כרגע יש לי 6600GT והוא מחובר גם למסך מחשב 19 אינץ וגם לטלוויזה LCD 32 אינץ בג'פורס יש אופציה שנקראת DUELVIEW כלומר שאני יכול להשתמש בשני המסכים בו זמנית שבכל אחד מוגדר רזולציה שונה רציתי לוודא לפני שאני קונה שיש את האופציה הזו גם ב- ATI תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by E-Bear,

פתחתי דיון בעניין כרטיס מסך חדש בו הומלץ לי על ה-HD4870. לאור דיון בו שאלתי את השאלה בכותרת בו לא קיבלתי תשובה מספקת החלטתי לפתוח דיון חדש. מי מהכרטיסים עדיף כאשר מדובר במסך 22"? (הדיון בו הגבתי עסק בהשוואה בין שני הכרטיסים כאשר דובר על מסך 24") תודה מראש.

21. המחשב שלי בן שנתיים ואין לי שום כוונה לשדרג שום רכיב אחר ( המפרט שלי רשום ). אני גם לא מתכוון ולא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס, אבל מצפה שהכרטיס יהווה שידרוג לנוכחי ( ASUS X1900XT HTVDP 256MB ) במקרה הטוב או לפחות ברמתו, במקרה הרע. התקציב הוא כמה מאות שקלים ואם יהיה אפשר לקבל כרטיס עם 512MB זה יהיה עדף. הכרטיס חייב להתאים לשאר הרכיבים הנוכחיים שלי כולל לגודל המארז ( P180 ) הלוח אם והספק, מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 ולכן תמיכה בדיירקט איקס 10, אינה הכרחית. תודה.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by Mantrastic,

היי יש לי HD4850 חדש של CLUB3D, לפני שבועיים בערך... כל כמה זמן במשחקים, המשחק פשוט קורס, או יש מסך שחור ואז קורס, או פשוט מסך שחור לכמה שניות ואז ממשיך, וב SYSTRAY אני מקבל ת ERROR הבא: Display driver atimkg stopped responding and has recovered successfully בהתחלה הייתי על דרייבר 8.10, אחר כך ניקיתי הכל ועברתי ל 8.11, גם לא עזר (למרות שיש הרבה פחות, ואפילו היה יותר גרוע עם 8.10) מפרט: e8400, gigabyte ga-ep43-ds3l, psu corsair 550w, 22 samsung windows vista ultimate x64 הרצתי גם בדיקת ARTIFACTS ב ATI TOOL ונופל גם שם לפעמים... מעלות של הכרטיס 35-40 במנוחה 55-60 ב LOAD אין לי מושג מה לנסות כבר

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by bigdady,

ביקורת על geforce 4 440mx 128ddr ואיפה אפשר לראות מה הביצועים שלו וכרטיסים דומים לו

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Stealth,

שלום קודם כל הבחירה שלי היא לפי זול, טוב ומעוצב או מסך שחור לגמרי ולכן החלטתי ללכת על אחד מהשניים המסך יהיה בסטודיו של יופי לצרכי הרצת דיוידי של עיצובים ותצוגות ולכן אני צריך מסך שיתאים לצרכים האלה ותו לא אני לא יודע מה הדרישות של דיוידי מזמן תגובה של מסך ולכן אני שואל אני כמובן מעדיף את ה781 אבל מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by King Of Action,

בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה . מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.