כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט לגבי הכרטיסים האלה ל-AGP שניהם עולים בסביבות ה-750 ש"ח איזה כדאי לי לקנות? 6800GS 7600GS או Radeaon R800Gto אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים.... תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה בין שני הכרטיסים ולמה הבחירה הזאת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע v9950 asus ואין לי את המצב של "העתק מדויק" על שני מסכים ב nview. מה מקור הבעיה ואם אפשר לפתור אותה?? בבקשה חייב עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HD 4890 לHD5770. המחשב שלי Q9400 3.2GHZ 5GB 800MHZ זכרון כרטיס מסך HD4850 לוח EP43 D3SL ספק EZCOOL 500 W (לא מעוניין להחליף אותו ) WIN 7 ultimate 64bit
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטים מסך לתושבת AGP X 4 ביט 64 עד 250 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני עדיין מתלבט בשדרוג כרטיס מסך ויש לי אפשרות לקנות דרך חבר במחירים זולים. את ה HD4850 Sapphire הגרסא הרגילה במחיר של 700 ש"ח את ה Gigabyte HD4850 עם קירור של ZALMAN ב 720 ש"ח או את ה +SPARKLE 9800GTX במחיר של 780 ש"ח כרגע יש לי צג 17" אבל אני מתכנן לשחק על טלוויזיה 32" , השאלה היא איזה מבין הכרטיסים הכי מומלץ והאם המעבד שלי לא יגביל את אחד מהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מדיי פעם כשאני מפעיל משחק הפילטרים לא עובדים ורק AA8X עובד מה יכולה להיות הבעיה ? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הפילטר עובד שוב הכרטיס מסך 7600GT MSI
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לחבר 2 מסכי 17" בDVI ל9800GTX+ שברשותו אבל במקום פיצול עבודה הוא רוצה שבמשחקים הוא יראה תצוגה אחת רחבה על גבי שני המסכים איך נקראת אפשרות זו בNV אם בכלל היא קיימת? יש מדריך איך להגדיר דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מפעיל משחק כלשהוא (crysis , company of heroes , call of duty , nfs pro וכו) המחשב מפיק רעש שקצת קשה לי לתאר אותו, אבל אני אנסה, לדוגמא כאשר אני מפעיל את crysis ומגיע לתפריט הראשי הרעש מתחיל, וכל פעם שאני מזיז את העכבר כדי לבחור באופציה שונה מהתפריט, הרעש ישתנה במעט, גם במשחק עצמו, כאשר אני מביט למקום כל שהוא ואז מסתובב להביט למקום אחר הרעש משתנה, כמו שכתבתי בנושא הרעש נשמע כמו סוג של השראה חשמלית, וכשאני אומר שהוא משתנה אני מתכווון לא בעוצמה שלו, אלה בתדר, מגבוה לנמוך וההפך, למען הסר ספק כיבתי את המסך ואת מערכת הסאונד כדי לוודא שהם לא הגורמים (והם לא), הקלטתי את הסאונד, האם יש דרך לשים אותו אותו כאן באתר או באתר אחר (קובץ mp3)? המפרט שלי הוא GB Ep35c-…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ברשותי המצלה C2ZOOM של אולימפוס וכרטיס מסך RADEON 8500 LE של הרקולס יש מצב כלשהו שאני אצליח לגרום למצלמה לתפקד כמצלמת רשת?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום. ברשותי כ.מסך מסוג TWINTECH AC XT GTX 260 ויש לי שאלה: בנוגע ליציאת הHDMI מחובר לLCD של MARANTZ HDTV ואיני מצליח משום מה לראות דרך הכרטיס..(יש לציין כי דרייבר מותקן+PHSIX 186.18 וכי בדרייבר אני רואה את הטלוויזה פשוט הכ.מסך לא מקרין לה שום דבר..)
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי לדעת מה זה אומר שיש לי בכרטיס tv out? אני יכול לשים סרט במחשב ולחבר את זה ולראות בטלוויזיה? אם כן רציתי לדעת איזה כבל אני צריך לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אנשים שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך התקציב שלי הוא 800 אם חריגה קטנה של עוד 100 150 לא יותר השאלה האם הכרטיס ATI RADEON X800XL עונה על הצרכים ביחס למחיר אני משחק במשחקים כגון WORLD OF WAR CRAFT וכאלה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נדלקתי על זה GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS דגם: GV-NX66256DP מחיר בחנות: ¤700.00 TURBOFORCE PCI-EXPRESS 256 מגה זיכרון 128 ביט TVOUT/DVI BULK 3 שנות אחריות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2391 בגלל קירור פסיבי ( אני חייב שקט ! ) לא מוכן לשלם יותר מ-700ש''ח ( לא גיימר רציני ) האם בחירה שלי טובה ?
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קיצר, חבר טוב מאוד שלי מהיסודי עשה לי היום הפתעה ואמר לי לבוא איתו לאייבורי לעזור לו לבחור חלקים למחשב שהוא כביכול "בונה" לעצמו, אמרתי סבבה. דעתי על אייבורי היא כשל כולם, ושאלתי למה לקנות דווקא שם, הוא ענה לי במילה אחת: זול!!! אמרתי, טוב איך שאתה רוצה... קיצר בסופו של דבר, הסתבר שהוא לא בוחר לעצמו חלקים (אפשר לעשות את זה גם באינטרנט), בא ואומר לי מה אתה רוצה? אני כזה, למה אתה מתכוון?! והוא אומר לי, אני זוכר שדיברת הרבה זמן שאתה רוצה לקנות כ.מסך או משהו כזה, גם ספק רצית לא? אמרתי לו שכן, אבל מה זה קשור לזה שאנו שם, הוא אומר תבחר, הפתעה!!!! אני כולי בשוק ולא מבין שהוא רציני, זורק לו סתם טוב אז תביא לי GTX260 Golden Sample ו-Corsair VS 550W לנציג. הנציג מייעץ, אם כב…
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך בין ה512 ל1000 מגה עם MEMORY INTERFACE של לפחות 128 ושתהייה לו יציאת HDMI + ספק כח? (כי לדעתי מה שיש לי לא מספיק לשום דבר ברמה הזאת) אה כן ועדיף כמה שיותר זול.. יש לי לוח אם MSI-7267 945gcm5 לדעתי הוא קורא גם DDR2 וגם DDR3 יש לי 1G RAM DDR2 ספק כח EZCOOL 350W מעבד Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz יש משהו ששכחתי לציין?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
במסך (AOC) ובכרטיס המסך (Nvidia) שלי יש שני חיבורים עיקריים: VGA ו- DVI (ה- VGA זה 15 פינים, במידה שטעיתי בשם). עד היום המסך היה מחובר למחשב באמצעות כבל ה- DVI בלבד. היום סתם קראתי את אחד המדריכים של המסך וגיליתי, שעל פי ההוראות יש להתקין את שני הכבלים ביחד, במידה שרוצים להשתמש ב- DVI. האם זה נכון? האם זה ישפר את האיכות במשהו אם אעשה זאת?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
היי לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס שלי והוספתי לו קירורים של ZALMAN האם הוספת הקירור מבטלת את האחריות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT. אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה. יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות. יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות. לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק. ערב טוב לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
X800XL - מה כדאי יותר - ASUS או POWERCOLOR ? הכוונה לדגם מדוייק X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ASUS X800XL POWER COLOR X800XL מבחינת ביצועים ? מבחינת שקט ? המחיר לא משנה, אני מקבל את אותו מחיר על שניהם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס חזק מאוד למשחקים שיחזיק הרבה זמן....אני לא רוצה לעשות לו OC גדול ולא בשלב הזה לפחות.... עכשיו הטכנאי של נועה מחשבים אמר לי לקנות את הEVGA כי הקירור שלו יותר טוב.האם הוא שיקר עליי דרך אגב הEVGA הוא לא אחריות לכל החיים בנועה, הוא אחריות לשלוש שנים!! הם אמרו לי בפרוש.[/ האם יש כזה הפרש גדול בין הקירורים שלהם?והאם ההבדל בOC שהם מגיעים גדול ומשמעותי....
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
המטרה היא לצפות ב1080P ללא גיימינג בכלל בין היתר לצפיה בSD אני רוצה לחבר למקלטים אלחוטיים PC TO TV http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7690307 בסופו של דבר צריך לחבר אליו COMPONENT דרך הS-VIDEO TV OUTPUT . יש לי לוח אם GA-H55M-S2H כרטיס מסך מובנה. ומעבד I3 . האילוצים הם כאלה. א. יש לי זוג ישן כזה בבית וכיוון שאני לא רוצה להעביר כבלים בסלון , ואין גם שום מתאם לכרטיס המסך שיש לי בלוח עד כמה שהבנתי, אני מחפש כרטיס מסך PCIE LOW PRIFILE שכולל יציאת SVIDEO. ב. הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא כולל יציאת TV-OUT על הכרטיס מסך, שתאפשר לי לחבר אליו מתאם לCOMPONENT או SVIDEO . ג. הלוגיסטיקה של הסלון לא מאפשר להעביר כבל רשת, ואני גם לא רוצה להשקיע בסטרימר…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד E7300 וכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT. רציתי לשאול האם כדאי להתקין את הקודק Pure Video לצפיה בסרטים ב-HD והאם אני אמור להרגיש הבדל בכלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-