עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofirn2,

האם Point Of View טובים בכרטיסי מסך? חבר שלי רוצה לקנות POV GeForce 8800GTX PCI-E 768MB dvi TV out ב- 2800 ש"ח, אבל אני לא בטוח אם החברה הזאת איכותית בכלל, ברוב החנויות לא מתעסקים איתם. דרך אגב חברה מאוד מאוד זולה השאלה פה זה גם אם המוצרים שלהם מאוד זולים בביצועים? תגובות בבקשה.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  2. שלום לכולם אני ליפני קניית כרטיס מסך אני לא גיימר אבל מחפש כרטיס שיריץ את רוב המישחקים החדשים האים כרטיס המסך Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2 יריץ מישחקים כגון:cod4 ו-crysis -ו fuel of war לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יותר טוב מכרטיס המסך שיש לי geforce 7300gt 256 mb

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

כמה שה-Hertz יותר גבוה זה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by benor,

אני רוצה לשחק מדי פעם (לא משהו רציני) כרגע זה המפרט: AMD 2500 XP DDR333 512 (אני מתכוון להוסיף עוד ג'יגה) FX5200 הייתי רוצה לקנות כרטיס ככה עד 500 -600 ש"ח. עד כמה יועיל לי השדרוג ובאיזה משחקים אוכל לשחק. חשוב לציין אך ורק כרטיס AGP.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by exXxTreAm,

מי מביניהם יותר טוב? 7600gs רגיל של לידטק x1600pro golden של פליט או x800gt 128 mb (תשימו לב זה 128 מגה ולא גרסת ה256) תודה! אגב זה ממש דחוף

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19'' LCD עם PIVOT וכניסה גם אנלוגית וגם דיגיטלית (כי יש לי שני מסכים, ובכרטיס וידאו שלי היום יש לי שתי יציאות אבל אחת דיגיטלית ואחת אנלוגית). הגעתי ל 913B שעולה 1200 ש"ח. מישהו יודע איך הוא ? בעיקר מטרידה אותי הזוית צפייה שלו (בתור מסך שני הוא לא יהיה בדיוק מולי). יש רק אתר אחד וממש לא מוכר שמוכר אותו: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid={7CB34644-5CDD-4CF9-8036-1CF0FD3F9989}&details_type=1&itemid={0F1ACF7F-2771-432E-8F37-7796A0D20E88} נראה קצת פישי. אגב השימוש הוא רק לטקסט. לא סרטים לא משחקים. האופציה האחרת היא VP930B Viewsonic אבל הוא עולה כבר 1800. מה אתם אומרים ? זה חתול בשק ? תודה ג'ו

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by DisCus,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בקרוב, ההתבלטות היא בין GTX560 TI לבין HD6950 2GB האטרקטיביים מ-TMS: http://www.tms.co.il/product/10602 http://www.tms.co.il/product/10197 המחשב החדש יכלול את ספק הכוח S12II-430 של Seasonic ואת המעבד I5 2320. אני רוצה לבדוק את שני הכרטיסים הללו לעומק ולבחון אותם בכל אספקט באשר הוא. לכרטיסים האמורים יש צריכה לא מבוטלת כמובן, לפי אתרי היצרנים מומלץ ספק כוח בעל 500W. עם זאת, אתרים כמו Tom's Hardware ו-TechSpot מוכיחים שאפשר להסתפק גם בספק כוח עם הספק נמוך יותר. ההעדפה שלי היא להסתמך על אתר היצרן, הרי לא מדובר בעניין של מה בכך וישנם שיקולים להמלצתם (מקדם ביטחון וכו'). HD6950 2GB צורך כמות חשמל נמוכה יותר (נכון לגרסאות הרפרנס), לכ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Stealth,

שלום קודם כל הבחירה שלי היא לפי זול, טוב ומעוצב או מסך שחור לגמרי ולכן החלטתי ללכת על אחד מהשניים המסך יהיה בסטודיו של יופי לצרכי הרצת דיוידי של עיצובים ותצוגות ולכן אני צריך מסך שיתאים לצרכים האלה ותו לא אני לא יודע מה הדרישות של דיוידי מזמן תגובה של מסך ולכן אני שואל אני כמובן מעדיף את ה781 אבל מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. ברצוני לקנות כ.מסך,אפילו יד שניה,למחשב. חשוב לי שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב(ממש טוב),אם אתם מצעים לי כרטיס שכדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור טוב אז התקציב לא משתנה,כלומר 400 על שנייהם. כמו כן,חשוב לי שהכרטיס יראה טוב(עדיפות לPCB אדום או שחור,ירוק ממש לא רק עם זה ממש שווה את המחיר). ראיתי במציאון של KSP 2600XT ב250 שקל ויש שם עוד כמה שנראים לי לא רעים. עדיפות לחנויות באזור נתניה. AMD Phenom Triple Core 8450 Freezer 64 Pro זכרון A-Data 4GB Gaming Retail with Heatsink ספק FSP 550W 80+ M5 Black Case Window יש מקום במארז כך שהגודל לא ממש משנה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by gshhar,

17 אינטש שטוח. על איזה דגמים אתם ממלצים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

מניסיון למצוא כרטיס מסך מתאים בכל הבלאגן הזה שנקרא השוק הנוכחי. כל כך הרבה סוגים וואריאציות של גרסאות שזה מטמטם. את הקיירו אני אחליף באחד מכרטיסי המסך החדשים יותר שיצאו. עוד כמה זמן בערך nVidia\ATI יגמרו את הסייקלים הבאים?

12. אני משחק במשחקים NFS CARBON CALL OF JUARES בקרוב... ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר את שמם... יש לי כרגע כרטיס 7600GS חשבתי ללכת על כרטיס DX9 כמו 1950XT אבל זה לא ישתלם לי לטווח הרחוק עם משחקים DX10 מה כדאי לעשות? או שעדיף להישאר עם 7600GS בנתיים עד שהמחירים ירדו וייצאו דברים חדשים.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by amit22,

הורדתי תוכנה geforce tweak utlity וכתוב שם שאני לוץ על מיהריות השעון שמהירות הליבה עובדת על 260 והזכרונות על 350 איך זה יכול ליהיות

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by k-o-b-y,

אני צריך מסך המאפשר רזולוציה מקסימלית גבוהה (לעריכת גרפיקה, סביבות פיתוח וכו', שם כמה שיותר גדול יותר נוח). אין לי תקציב מוגדר, אני חושה שגג 2000 ש"ח. חשבתי על המסך LG 19 F900P NEW Flatron שעולה 1794. איך הוא? יש מסך אחר מומלץ? תודה עריכה: קישור לעמוד של המסך באתר של lg http://www.lge.com/c_product/pc/monitor/flatron/products/product_more.jsp?prod_code=0000000050&prod_r_cate=010100&prod_s_cate=010102

15. במחשב החדש שלי יש כרטיס מסך Gigabyte 6600GT VIVO (שיש לו גם יציאת HDTV) ומסך ViewSonic 912s (שלו כניסת HDTV). עכשיו רציתי לדעת מזה בעצם אומר בשבילי?? האם אני מסוגל לראות בHDTV?? ואם כן, מזה בעצם אומר? שאני אראה סרטים ומשחקים באיכות גבוהה יותר, או שזה בכלל לא אפקטיבי מהסיבה שאין לי אפשרות להשיג תכנים המקודדים בHDTV? אשמח להסבר מקיף וממצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by ormi2008,

אפשר הורדה? מי שום מה אני לא מוצא את זה באתר של מיקרוסופט 0ם

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by David Ell,

שלום לכולם, לפני כמה זמן פתחתי דיון על איך לשפר את המחשב והציעו לי 390 או 970 והגעתי להחלטה לקחת 970, אתמול דיברתי עם מנהל חנות שאני מכיר שיעשה לי מחיר טוב והוא אמר לי שכדאי לי לקחת 390 כי כבר עכשיו משחקים מנצלים מעל ל3GB ו-GTAV כבר מנצל קרוב ל-4, ושה-390 יותר חזק. חלק מהפרמטרים שלי היו מחיר, קרירות ויציבות, אין לי בעיה לבצע OC וה-970 מעולה לזה, כמובן שגם צריכת חשמל ומעלות זה פקטור, אבל הביצועים שלהם היו יחסית זהים, אז הלכתי על 970, עכשיו אחרי מה ששמעתי זה די מוטרד מזה, עוד שנתיים אני אצטרך להחליף כרטיס בגלל זיכרון? משחק על 1080P, כרגע לא מתכנן לעלות ברזולוציה. אשמח לעזרה.

• 23 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by defoler,

אני יודע שה gtx 285 sli נותן יותר מה 295, אבל כמובן עולה יותר, ובאותו מחיר אפשר להוסיף כרטיס שישמש לפיזיקה בלבד (כמובן שלא כל המשחקים דורשים, ורובם לא), ועדיין יהיה לי slot פנוי בלוח אם בשביל עוד כרטיס בעתיד (אם יהיה שווה להוסיף עוד אחד). כמובן שיהיה אפשר להוסיף בעתיד ל SLI עוד כרטיס, ולעשות 3-way אם יהיה כדאי בעתיד.

• 58 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. נא לדרג לי אותם מהכרטיס העדיף יותר לפחות עדיף. ואם יש לכם המלצה על אחד מהם אשמח לשמוע. 1. Sparkle nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 230 ש"ח 2. Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB רק 245 ש"ח 3. Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 280 ש"ח 4. Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 512MB רק 280 ש"ח וכן שאלה בקשר לחיבור hdmi. האם לכל מחשב שיש לו חיבור HDMI בין אם זה מובנה בלוח אם ובין אם זה בכרטיס לא מובנה הוא יכול להעביר גם סאונד בתוכו? (כלומר אם בכל מיקרה זה אפשרי ורק צריך לבקש מהחנות שקונים לדאוג שה-HDMI יעביר גם סאונד). תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  20. אני עובד עם כרטיס מסך של Gainward FX5600-256MB. דרייברים 51.75 אמנם לא המילה האחרונה אך בהחלט כרטיס שאמור לספק תוצרת. כאשר אני משחק במשחקים שונים שבהם יש עשן (כחלק מהמשחק) התמונה מגמגמת עד היציאה מהעשן. זה היה גם עם הדרייברים הקודמים. האם פשוט הכרטיס חלש להצגת העשן, או אולי הגדרה שלי לא נכונה או דרייברים? הביעו דעתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  21. שלום איך אני יכול לפתוח את ההגבלה שעושה לי RIVETUNER תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by Epidem,

יש ברשותי כרטיס מסך זה, הדגם המדוייק זה Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עכשיו את הכרטיס הזה אני הולך לשים זמנית (עד ליציאת הכרטיסים בחודשים הקרובים) במערכת חדשה שאני הזמנתי כבר. שמתי לב שעל הכרטיס הזה יש מן כפתור כזה אז התעניינתי וחקרתי מה זה, גיליתי שזה סוויץ' שמחליף בין ביוסים, מה שאומר שבצורה בטוחה אפשר להחליף ולצרוב ביוס מבלי לפחד להישאר בלי כרטיס מסך חקרתי קצת באינטרנט וראיתי שהמון עושים את זה, שמים ביוס של 7970 או אפילו של דור אחר r9 280x / 280 וזה עובד מצויין ומשפר ביצועים בצורה דרסטית השאלה שלי איך שינוי ביוס משפר ביצועים אם לא משנים שום דבר בחומרה? יש לנו מצב פה כמו עם המעבדים של AMD בעלי ה3 ליבות שהיו לפני 8 שנים שהייתה ב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by p-o-i,

זה לא נידמה לי תראד לפורם הזה.....אבל בכל זאת...מישהו פה יכול לומר לי אם ל6600GT יש DDR3???

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by NIR36,

ממסך 24 אינץ האם מרחק של 60-70 ס"מ יהווה בעיה? אני שוקל בין 3 גודלי מסכים 19 20-21 24 מה דעתכם-נסיונכם? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. Started by matanyaniv,

אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.