עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה מסך יותר טוב ? מה ההבדלים בינהם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5911 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7307

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by er4n,

ערב טוב לכולם, בעקבות הפוסט הנ"ל: https://hwzone.co.il/community/topic/601074-חיבור-3-מסכים-למחשב-אחד/ מחפש המלצה לכרטיס מסך זול (גם יד שניה אופציה טובה בשבילי אם למישהו יש) שהדבר היחיד שחשוב לי בו ש3 מסכים יוכלו להתחבר אליו בצורה שמודגמת בקישור המצורף. מעדיף לקנות בארץ אבל אם הבדלי המחירים משמעותיים, אזמין מחו"ל. ד"א האם כל כרטיס עם 3 יציאות יעשה את העבודה עבורי או שצריך שהכרטיס יתמוך באופציה המדוברת? תודה רבה!!! עריכה: דגם הלוח אם שיש לי מופיע בפוסט המצורף. שלושת המסכים לא 4ק, אין לי שום כוונה לגיימינג ומכוון לרזולוציה מקסימלית. אם יש עוד משהו שאני צריך לציין תגידו לי. עריכה2: …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by FPSbanana,

יש VIVO בכרטיסים 88GTS\GTX?? ועם כן בשל איזה חברה מדובר ??

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by moshem,

שלום רכשתי לאחרונה שני כרטיסי 8500LE של חברת SAPHIRE, הכל בסדר איתם, חוץ מיציאת הטלוויזיה. התמונה בטלוויזיה מופיעה בסדר גמור אבל משום מה לא תופסת את כל שטח מסך הטלוויזיה בגובה (לרוחב זה בדיוק בסדר). שיחקתי עם כל הקונטרולים ומתחתי אותו ככל האפשר אבל הוא רק נמתח עד לגבול הקודם ולא יותר. בפועל יש לי פס שחור עבה בתחתית המסך ופס שחור דק יותר בחלק העליון של המסך, ממש מרגיז. חיברתי את שני הכרטיסים שני טלוויזיות שונות, לצורך זה השתמשתי בשני כבלי svideo to rca התופעה הייתה זהה. לאחרונה הבאתי מחבר מחשב נייד עם כרטיס 7500 , חיברתי אותו לטלוויזיה שלישית (וחדישה מאוד) באמצעות שתי האפשרוית svideo to composite svideo to svideo גם במחשב הנייד קיבלתי את אותה תופעה בדיוק. לכן אני מניח שזו …

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  5. שלום, תראו אחרי התענינות די עמוקה בעניין עדיין נישארתי בסימן שאלה בקשר ל-4 הכרטיס הנ"ל: HD5850 , HD5750 , HD 5770, HD5830 בעצם שמסתכלים ב- 4 רואים שיש שינוי במהירות המעבד והזכירון בכל אחד מהם, למשל ב- 5750 המהירות היא 4600GBS לעומת ה- 5850 שהוא רק 4000GBS , מה שבעצם אני מבין ש5850 טוב יותר רק במהירות המעבד 725 לעומת 700 ב-5750 וכנ"ל לגבי השאר. עכשיו איך אני יכול לדעת באמת האם הכרטיס מסך טוב יותר (והאם שווה לשלם פי 2 עבורו בשביל תוספת של 25), ואיך בעצם אני קובע את הרמה\ביצועים של הכרטיס מסך?? (מקווה שהבנתם) תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by x-dude,

קבלו פףףףףףףףףףף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  7. שלום, זה המחשב שיש ברשותי היום: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 2048 MB DDR2-800 DDR2 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB הוא עונה על כל צרכי ואני לא רואה צורך להחליפו עד שהיום רציתי לשחק במשחק sniper ghost warrior 2 ולא ניתן לשחק עקב הכרטיס מסך הנמוך מידי לדרישות המחשב אודה לכם מאוד להמלצה לכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה - מחיר עד 600 ש"ח כמו כן אני מעדיף כרטיס של Nvidia ולא ATI אני לא משחק הרבה עד שיש משחק ששווה את הזמן, כמו כן לא משחק ברזולוציות גבוהות מידי.. יש הרבה כרטיסי מסך שכיבכול עולים פחות אבל הרבה יותר טובים מעלה שעולים יותר עדיפות לכרטיס שיכול להחזיק כמה שנים לפני החלפתו …

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. 8600 gts לא רע בכלל מריץ הכל חלק World in Conflict BioShock Enemy Territory - QUAKE Wars lost planet Ghost Recon Advanced Warfighter 3DMark06 6109 9688 3DMark05 16595 3DMark03

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by Idan-h,

זה מהאתר של Evga. http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N387-TX Requirements Minimum of a 300 Watt power supply. An available 4-pin Molex hard drive power dongle יכול להיות באמת ש300W מספיק? שמתי לב שGS PCI-E מבקשים 350W, אולי בגלל התדר ליבה הגבוה יותר (425 מול 350) ? דרך אגב ל6600GT AGP שלהם הם מבקשים 350W ?! : http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N350-TX נראה לי מוזר. כמובן שאני מבין שמדובר על ספק 300W מחברה מוכרת.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by dids22,

איך אני יכול לעשות את זה? יש לי את הכרטיס xfx6600gt וקיבלתי איתו כבל כזה שבצד א הוא עיגול ואזה יש 3 פינים מעליהם יש 4 פינים ומעליהם יש 2 פינים אתם יודעים לאיזה סוג חיבור אני מתכוון? ובצד ב יש שני פינים מעליהם עוד שני פינים ומעליהם מקל שחור כזה אז את צד א אני יכול לחבר לכרטיס מסך אבל אין לי בטלויזיה חיבור לצד ב אז מה אפשר לעשות? העליתי תמונה של החיבורים *עריכה* איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי הוא vivo? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  11. שלום. כרגע אני עם מסך בעל רזלוציה 1920 על 1200. ללא בעיה. Intel Sandy Bridge G530 2.4Ghz השאלה שלי היא האם המעבד (בעל הכרטיס גרפי המובנה) יצליח להתמודד בצורה דומה (או מכובדת) עם מסך בעל רזלוציה של 2560 על 1600? [מדובר על ה Dell 3007] תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. מבקש המלצה על כרטיס מסך שתומך בעבודה עם 3 מסכים. כלומר שכל 3 המסכים שיהיו מחוברים אליו, יעבדו כולם בו זמנית קבוע בלי שום משחקים נוספים של הגדרות כלשהן. האם כרטיסי המסך הבאים תומכים בכך? 1) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3593#ov 2) http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=55FF24B0-E779-4ED6-B247-FB20A74D6D8A&lang=eng תודה מראש וחג אורים שמח, dr70

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by DeadHunt,

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by asafnn,

טוב הכל בכותרת... אני סגור על ה 8600. פאסיבי, ללא OC ולא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידאו ובעיקר צפיה בHD במסך 2407 רזולוציה 1920x1200 אז מה עדיף: 512 DDR2 או 256 DDR3? תודה אסף

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. טוב תראו יש לי כמה שאלות אליכם...... האם זה נכון שכרטיסי ATI אינם תונמכים בתוכנה Tv-Tool? אם כן איזה עוד תוכנות אפשר לראות את המחשב שלך בטלויזיה אם יש לך Tv-Out עוד שאלה אם התקנתי את כל הדרייברים וכול הדברים של ATI וכשאני מחבר לטלויזיה זה קופץ לי מה אני יעשה? המסך פשוט רועד ולא רגוע וכשהיה לי Ge-Force 32MB והשתמשתי עם Tv-Tool המסך היה בסדר גמור אז אני מבקש את עזרתכם תודה לעוזרים ;D נ.ב זה האתר לכרטיס מסך אם תטרכו http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R92128TE.htm

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by amits1995,

יש לי HD5850 וממש מתחתיו יש לי 9800GT (לפיזיקס) הלוח הוא: GA-X58A-UD7 השאלה שלי היא כזו, יש לי עוד PCI EXPRESS למטה, אני יכול להעביר את ה 9800GT ל PCI EXPRESS האחרון בלי לאבד ביצועים (נ.ב: הסיבה שאני רוצה להרחיק אותו היא מכיוון שהוא גורם לHD5850 להתחמם) מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by dorman2,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שייעודו יהיה עריכת וידאו וגרפיקה. באתר של תוכנת העריכה AVID DV EXPRESS ראיתי המלצה לכרטיס שמבוסס על רכיבQuadro4 980 XGL NVIDIA לא ראיתי באף חנות למחשבים מוצר כזה ואני מניח שזה כרטיס מקצועני שניתן לרכישה בסוכנויות מיוחדות שמיבאות לעמדות עריכה. האם זה באמת נחוץ? האם, למשל, כרטיס מבוסס nvidia 6600gt לא יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. אז ככה לפני זמן מה ניסיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי RADEON 1900XT 512MB. בוא נגיד שהניסיון לא עלה יפה והכרטיס מאז התחיל לעשות בעיות כדוגמת כל מיני אובייקטים ועיוותים בגרפיקה במהלך משחקים וכמה פיקסלים מהבהבים בהצגת סרטים. השאלה היא, האם ניתן להציל את הכרטיס מסך? (יש אולי מעבדה שמתמחה בתיקון דברים כאלה??) והאם בכלל שווה לתקן או שכדאי לקנות כרטיס חדש? אני חשבתי על הRADEON HD2600 PRO, חוץ מזה שהוא תומך DX10 האם הוא טוב יותר/משתווה ל1900XT? והאם תוכלו להמליץ על עוד כרטיסים טובים בסכום של 500-600 ש"ח? יום טוב!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by MATTAN,

שלום אחים שלי אני מחפש מסך LCD אינטצ 12-14 למחשב נייד שאני בונה הבנתם כבר שאני בונה מחשב נייד אז אני מחפש מסך אם יש לכם כל מיני הצעות אז תגיבו אם תוכלו לתת לי הצעות מאיפה אפשר לקחת ומסך ואיך לחיבר אותו למחשב תודה 8)

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. היי, השאלה דיי ברורה, האים יש סיכוי שבקרוב ירדו המחירים של הרדאון ושל ה9600 בפרט? ואם כן, בכמה (מניסיונכם האישי....). תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by dbbd,

הגיעו כבר לארץ? איפה אפשר לקנות? האם המחירים ירדו כבר ל1200-1300 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  22. אז יש לי תכרטיס הגעתי ל-OC הכי חזק שהוא עמד בו.. מה עוד אפשר לעשות? צריבת ביוס לכרטיס אחר תעזור? פתיחת צינורות עיבוד? משהו? יש איזשהוא משהו שאפשרי לעשות אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by shdrthki1,

הכרטיס מסך הוא 5850 אקסטרים של ספייר והבעיה היא שלפעמים כל התמונה במסך קופצת לשנייה שמאלה וחוזרת, ניסיתי להחליף דרייבר וזה אל עזר, הכרטיס מסך עבר OC +הוספת מתח(אבל זה קרה גם לפני הOC) , זה לא ממש מפריעה לי (כי זה קורה פעם פעמיים ביום לא יותר) אבל השאלה שלי היא אם הבעיה הזאת +OC +הוספת מתח יכולה לגרום נזק לכרטיס או לקיצור חייו ? ואם יש דרך לסדר את הבעיה ללא מימוש אחריות(בעיקר בגלל שכנראה לא יביאו לי אחריות אחרי הOC)

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by 12w23e,

שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שניה. ואני מחפש אתר שבו כאשר אני אכניס שם של כרטיס מסך הוא יתן לי תוצאות השוואתיות. עדיף בניקוד די פשוט. ולא בטקסט ארוך. כי לי אין מושג מה יותר טוב x1300 או gs7300 וכדומה. אז אני צריך אתר שיעזור לי לבחור את הכי שווה במחירים שאנשים מוכרים. תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. Started by gal,

היי חברים אז חזרתי לי הביתה מאושר שקניתי את הרדאון 9800 אבל עכשיו אני צריך לדעת איך לקנפג אותו ובאיזה דריברים להשתמש שהוא יעבוד בצורה הכי טובה שלו תודה גל

דיונים חדשים בפורומים