עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 2Fluffy4U,

חשבתי אולי לקנות למחשב של אחותי כרטיס טלוויזיה מכיוון שאין לה טלוויזיה בחדר, אבל כן יש לה יציאה של ממיר דיגיטלי.. האם זו אפשרות כדאית? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by arkadur,

שמעתי על כרטיס של ATI מסדרת 387X , בעל 4 יציאות DVI, האם יש חיה כזאת? אשמח לשמוע עוד פרטים אודות הכרטיס הנ"ל, המלצות במידה ויש (האם הוא שווה את הקנייה) והאם כמובן, 4 יציאות DVI, זה אומר 4 מסכים מחוברים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by gshhar,

מה אומר ה-D3 הזה? האם זו גירסה מוחלשת? בכמה? האם זה משתלם או שכדאי להוסיך ולקנות ללא ה-D3 הזה?

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by BURTON,

יש לי רדאון 9600 פרו וקראתי בפאק של הפורום שמהירות השעון שלו צריכה להיות 400 מגה הרץ ואכן כך הסתכלתי על המהירות של הזיכרון וכתוב לי שהיא עומדת על 250 מגה הרץ כפי שרואים בתמונה ואילו בפאק רשום מהירות זיכרון: 600MHZ(בערוץ בודד 300MHZ) האם עבדו עליי?? האם אני יכול לעשות אוברקלוק ל300 בבטחה??

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  5. שלום לכולם, נשרף לי 9800GT ובשל כך חזרתי לכרטיס הקודם 7800GT שכיום לא מהווה אופציה למשחקים. אני מחפש כרטיס מסך עד 500 ש"ח בכדי שאוכל להריץ משחקים על 1680*1050. משחקים לדוגמא: COD, Guild Wars 2 ושאר AAA. אשמח לחנות שידועה באמינות שלה על מנת שלא יהיו בעיות עם אחריות, כמו כן אני מעדיף אחריות של 3 שנים. 9800GT שלי נשרף חצי שנה לאחר שנגמרה לו האחריות (של 3 שנים :-[ ) אני מוכן למתוח מעט את התקציב אם זה יהיה משמעותי. מפרט שלי: GA-785GT-UD3H AMD X4 630 4GM RAM Corsair 550W תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by yanivsk,

ניראה מדהים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by UNDERDOG,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38346 The raw scores are 5500 3DMark06 for the GTS and 4800 for the GT, blurred slightly to protect the guilty. That is the good part. The bad part is when you start using heavy textures, performance drops off notably, and I mean notably. Think cliff.

8. שלום, זה המחשב שיש ברשותי היום: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 2048 MB DDR2-800 DDR2 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB הוא עונה על כל צרכי ואני לא רואה צורך להחליפו עד שהיום רציתי לשחק במשחק sniper ghost warrior 2 ולא ניתן לשחק עקב הכרטיס מסך הנמוך מידי לדרישות המחשב אודה לכם מאוד להמלצה לכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה - מחיר עד 600 ש"ח כמו כן אני מעדיף כרטיס של Nvidia ולא ATI אני לא משחק הרבה עד שיש משחק ששווה את הזמן, כמו כן לא משחק ברזולוציות גבוהות מידי.. יש הרבה כרטיסי מסך שכיבכול עולים פחות אבל הרבה יותר טובים מעלה שעולים יותר עדיפות לכרטיס שיכול להחזיק כמה שנים לפני החלפתו …

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by Battlefield man,

מישהו אולי יודע מה טוב ויקר יותר לוחות של xpress 3200 או nforce 16x2. זה באמת התשובה של ati ?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by GOVNER_T.S.Y,

http://www.tomshardware.com/2008/02/20/amd_announces_hd3800_price_drops/ חדשות מעולות?!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by לוח שנה,

שלום, אני שוקל לשדרג ממסך 17" ל24", השאלה למה כדאי לי לשנות? חשבתי על: להוסיף HD3850 או 4850 או להחליף לכרטיס חדש, מה שצריך בשביל לסחוב עד 2000 ש"ח. אם יש רעיונות יותר טובים, בבקשה. תודה מראש. נ.ב. אני מעוין לשחק על 1900X1200 עם הגדרות גבוהות בביו שוק וCOD4 וכו'. זה לא חיב להיות המקסימום ממש, היום עם הכרטיס הנוכחי אני על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים הנ"ל, שוב תודה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by fish,

העם זיכרון פנימי 512MB DDR2 מגביל בביצועים את הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS 640?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by dids22,

איך אני יכול לעשות את זה? יש לי את הכרטיס xfx6600gt וקיבלתי איתו כבל כזה שבצד א הוא עיגול ואזה יש 3 פינים מעליהם יש 4 פינים ומעליהם יש 2 פינים אתם יודעים לאיזה סוג חיבור אני מתכוון? ובצד ב יש שני פינים מעליהם עוד שני פינים ומעליהם מקל שחור כזה אז את צד א אני יכול לחבר לכרטיס מסך אבל אין לי בטלויזיה חיבור לצד ב אז מה אפשר לעשות? העליתי תמונה של החיבורים *עריכה* איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי הוא vivo? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by Blabber,

אתמול התחדשתי לי בכרטיס שכזה, הכנתי פרופילים של idle ו gaming והוא עושה לפעמים underclock ל 500 gpu ו 750 memory (במקום 625 ו 993 בהתאמה). עכשיו,לפעמים הוא נמצא על המהירויות הראשונות, ולפעמים על שניות, השאלה היא האם הוא פשוט עושה underclock כשאין שימוש ב gpu או שמשהו דפוק?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by BoRiS.K,

באיזה כרטיס יעבוד המשחק FAR CRY יותר טוב ב-GEFORCE GT 6800 256 או ב-ATI X800 256 כי ראיתי הרבה בנצ'מרקים וש שמראים שברדיאו יותר טוב ויש שמראים שבNVIDIA

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  16. צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל,שיהיה סבבה עם איכויות טובות שיריץ משחקים סבבה כאלה, כמובן תושבת PCIE עם מומלץ עם קירור טוב שיספק אותו (במסגרת התקציב (1500שקל)שהוצב)., תודה אחים, אבי

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by רונית,

שלום רב, רכשתי מחשב לפני כשנה עם מסך 17 אינץ' LCD מבית UMAX , לאחרונה הבחנתי בפס דק שלפעמים קשה להבחינו לאורך המסך מצידו הימני. יש לי 3 שנים אחריות אך החנות ממנה רכשתי את המחשב "שמיר מחשבים" כנראה פשטה רגלה ואני מבקשת לדעת מיהו היבואן המספק את האחריות למסך? בברכה,רונית

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  18. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מחשב טוב יחסית ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם בכרטיס הנ"ל שאלתי היא כזאת 1) האם כדאי למכור את המחשב הישן ובכסף לקנות מחשב חדש משהוא כמו 1000 שח על הישן 2) האם כדאי לקנות ראוטר ולחבר את שניהם לאינטרנט מכיוון שהכרטיס הנ"ל זולל חשמל כדאי לכבותו כשאין שימוש במחשב ובמחשב השני שמחובר דרך ראוטר ישמש להורדות מאינטרנט ומכיוון שהוא פשוט יותר גם צורך פחות חשמל מה דעתכם

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by yigal83,

קבלתי הצעה לקנות את המסך (חדש + אחריות 3 שנים) במחיר של 1500 ש"ח. את הנתונים עליו אפשרי למצוא בקישור הבא: http://www.agneovo.com/global/products/F-419.htm האם שווה את הקניה ? זו חברה שלא שמעתי עליה ולא מצאתי ביקורות על המסך הזה. השימושים למסך הן: סרטים/טלויזיה ומשחקים (פרט כמובן לאינטרנט ו Office). תודה על התגובות.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. אפצח בשאלה הראשונה - האם בעידן מעבדי core2 duo ישנה הצדקה לרכישת כרטיס עריכת וידאו למחשב, אם ברצוני לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו adobe premire או avid? האם כרטיסים אלו (כדוגמת כרטיסי matrox) מעניקים יתרון כלשהו? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? ולשאלה השנייה - על איזה כרטיס (מנוע גרפי) הייתם ממליצים נכון להיום, לעבודה עם ישומי עיבוד תמונה (photoshop) בהיבט של יחס עלות/תועלת (המינימום הנדרש)? ואחרונה חביבה - כרטיסי מסך מקצועיים(quadro/fireGL), אלה שעלותם מתחילה ב-4000 ש"ח ומעלה, מה יש בהם שאין בכרטיסים שמיועדים לגיימרים כבדים? מה הם נותנים? חפשתי מידע על כרטיסים כאלה כאן באתר אך לא ממש מצאתי.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

שלום. פירמטתי את המחשב והורתי את הדריבר הנ"ל מהאתר של ATI. עשיתי התקנה רגילה ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה: The application faild to initilize קבץ CLI.EXE הבעייה היא שאין לי אפשרות להגיד את הTV OUT מחדש על מנת לראות בTV את המחשב (סרטים). תודה לכל העזורים

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by ZuluGirl,

שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)

23. Started by crazydiamond,

האם זה יתכן שהרדאון 9200 64 מגה 128 ביט יותר חזק מה גיפה 3 TI200 ? עשיתי לשניהם השוואה ב 3DMARK2001 ה 9200 על אתלון XP 2000+ עם 512 מ"ב DDRAM וה TI200 עם פנטיום 4 1.7 עם 256 מ"ב RDRAM וה 9200 קיבל בערך 800 נקודות יותר. נראה לכם הגיוני ש 9200 טוב יותר?

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by AtR,

http://noacomp.co.il/Category.asp?q=x1950 אחלה מחיר ל-X1950PRO שאמור להחליף את ה-X1900GT ומהווה את ליבת ה-R570 המיוצרת בליטוגרפיה של 80NM ו-36 צינורות הצללה

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  25. יש לי מחשב יש שהכ.מסך הלך. המפרט הוא AMD ATHLON X2 3800+ לוח אם LIVESATA 2 GLAN 1GB RAM ספק 500W מסך LCD 17 גם בן שנתיים הכרטיס מיועד אינטרנט,אופיס ומשחקים קלים בינוניים. איך הHD5450 או HD4670? קונה KSP כי שם המחשב בתיקון, שם הוא נקנה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.