כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מסך דך, 15 אינץ', בסביבות מחיר 1800 ש"ח. איזה הכי מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לצערי אין לי הרבה תקציב ולכן רציתי לדעת מהו הכרטיס שמספק ביצועים הכי טובים לתחום זה.(ברזולוציה של 1280 על 1024) הבנתי שזה 8600GT אבל רציתי לשמוע את דעתכם. עוד רציתי לדעת האם בתקופה הקרובה היו ירידות מחירים כלשהן שיתנו לי לקנות 8800.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהליין חברייה... ברשותי כיום מסך 14 אינץ' של פאקארד בל שכבר די נמאס לי לסבול מגודלו המצומצם...ועקב השימוש המוגבר במחשב בתקופה האחרונה החלטתי שזה הזמן להחליף אותו במסוך... המחשבות שלי בעיקר רצות לכיוון 19 אינץ' אולם עדיין לא שללתי לגמרי 17 אינץ'... ואני רוצה לקבל מכם מהם הפרמטרים החשובים לבדיקה של מסך לפני קנייה: א. רזולוציה - 1600 X 1200 - לא כדאי פחות נכון? ב. גודל נקודה. 0.20 - לא יותר נכון? מה עוד? מה לגבי חברות? ואיפה הייתם קונים? מכרזים? או בחנויות המוכרות ברשת? או בכלל בחנויות... תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
על איזה מסך 19 אינץ' אתם ממליצים עד ככה 1500 שקל?? או שבסכום כזה עדיף לקחת 17 אינץ' אכותי? מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי 8800GT אבל שאני משחק CS 1.6 הוא ממש פדיחה קראתי הנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 והוא לא עזר לי הבעיה היא שיש לי FPS טוב מאד והמשחק רץ כמו ממתק אבל לעיתים קרובות הוא כזה נתקע פחות משנייה וחוזר כרגיל בבקשה לעזור זה נורא מוזר אלה שיש להם את הכרטיס הזה בטח יודעים
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 896MB GDDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3254 האם הוא יתאים למפרט שלי ? האם יש איזושהי בעיה מחינת תאימות פיזית בין PCIe 2.0 ל PCIe ? האם יש המלצות לכרטיס אחר ? (בסכום קרוב כמובן) בתודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות על הכרטיס. א. איכות התמונה של הכרטיס נמוכה מזו של GT ואולטרה או אותו דבר? ב. בכרטיסי X800 PRO הצליחו לפתוח את הצינורות הסגורים והפכו את הכרטיס לXT. זה אפשרי עם כרטיס 6800? ג. איזו חברה מוכרת את ה-6800 הכי משתלם? (קירור, OC, באנדל, משחקים ואחריות)
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המפרט בצד. בXP: במשתמש שלי קאטליסט קורס יש בכניסה. במשתמשים אחרים הוא לא. הבעיה היא נורא מוזרה. במשתמש שלי אם אני נכנס ל FALLOUT3 אני עובר את רצף הסרטונים , ואיך שאני נכנס לשמירה שלי הכול קורס. או שזה מסך שחור או שאני מכבר מסך עם פסים בכול מיני צבעים. RED ALERT 3 למשל עובד מצויין. הדמו של HAWX קורס גם כן בכניסה לתפריט. במשתמש אחר FALLOUT3 עולה מצויין (הביצועים גם בסדר , אני על 1680X1050 + 2XAA והכול רץ חלק - לא בדקתי FPS). אבל גם במשתמש הזה HAWX קורס איך שאני מגיע לתפריט. בVISTA: קאטליסט עולה אבל FALLOUT3 קורס כמו במשתמש שלי על XP. לא בדקתי משחקים אחרים. 3DMARK VANTAGE מראה תוצאה נורמלית (כאילו כמו שצריך) אבל לפעמים בסרטונים יש ארטיפקטים קטנים (כמה ריבועים פה ושמה שמחליפי…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר נמוך (עד 500 שקל) ורציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים כרגע יש לי את 7600 GS של nvidia (די ישן אני יודע) על מה אתם ממליצים? האם אני יצטרך לשדרג ספק כדי שהכרטיס הזה יפעל? נ.ב מצאתי בזאפ את הכרטיסים הבאים : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 - 8500 GT http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557 - 9500 GT האם הם שווים בשביל המחיר שלהם? והאם בשבילם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי ?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המחשב שיש לי כרגע: EPOX 8KDA3J 1024 DDR, AMD ATHLON 64 3200+, מסך: DELL 2007WFP החיבור הוא AGP כמו שצוין בכותרת, השימוש הוא למשחקים (לא כבדים במיוחד) אני רוצה את הכרטיס עד שאני יביא מחשב חדש לשנה - שנתיים (אני יודע שזה כרטיסים מיושנים ואני יודע שזה לא באמת יחזיק ככה)
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 15 הכי טוב שאפשר לגרפיקה ווידאו עד 2500 ש"ח. יש המלצות? האם ה -LCD נופל בהרבה באיכותו על פני המסכים ה"רגילים" ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
צריך כרטיס agp עד 500 שקל למערכת הבאה: p 4 3.0 512 ddr 17 inch screen צריך את הכרטיס הכי חזק שניתן בטווח המחירים הנ"ל. תודה
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן חברים אז ככה בואו נתחיל: יש לי כרטיס מסך Shappire x800 gto 256mb, וטלויזית Samsung LA32R81 כמובן שהיא בגודל 32 אינץ'. הנה התמונה של גב הטלויזיה: חיברתי כמובן את הHDMI לחיבור מספר 2 וניסיתי גם את חיבור 1, אבל לא נקלט. אני משתמש בWINDOWS 7 ככה שהכרטיס מסך מותקן אוטומתית, למרות שניסיתי לחפש דרייבר ל-WINDOWS 7 לא מצאתי. אני משתמש בכבל שקניתי ב-60 ש"ח מKSP. שוב החיבור במחשב הוא DVI ובLCD מדובר ב-HDMI. במחשב שנכנסתי להגדרות קיים רק מסך אחד, ושלחצתי על "אתר" או "זהה" מופיע: בבקשה ממכם, אני מאוד רוצה להנות ממסך LCD בזמןש א ני רואה סרטים במחשב. HELP?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמחירים הללו מצחיקים בעבור כרטיס מסך ובכל זאת מעניין אותי לדעת, אילו נאלצתם להמליץ למשתמש שלא צורך יותר מדי גרפיקה (גלישה באינטרנט ומשחקים קלים) על כרטיס זול, על מה הייתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי, מהו מסך ה-19" הטוב ביותר שאני יכול למצוא בארץ? תודה מוטי
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה טוב ויקר יותר לוחות של xpress 3200 או nforce 16x2. זה באמת התשובה של ati ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
פתחתי דיון בעניין כרטיס מסך חדש בו הומלץ לי על ה-HD4870. לאור דיון בו שאלתי את השאלה בכותרת בו לא קיבלתי תשובה מספקת החלטתי לפתוח דיון חדש. מי מהכרטיסים עדיף כאשר מדובר במסך 22"? (הדיון בו הגבתי עסק בהשוואה בין שני הכרטיסים כאשר דובר על מסך 24") תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי HD שאני רוצה להריץ אצל מישהו במחשב. (מדובר בקבצי MKV, X264, 720, בגודל של כ2 וקצת ג'יגה כל אחד) יש לו פנטיום D במהירות 3.0 וכרטיס מסך 6600, או 6600GT. האם זה ירוץ? (לנסות להתקין משהו ספציפי שיעזור?), או להשיג גרסה שהיא DVD רגילה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע לשדרוג עתידי. לא עקבתי לאחרונה אחרי ההתפתחויות בשוק... המפרט שלי נמצא בצד וכמו שאתם רואים הלוח שלי הוא ASUS P5B שלמיטב ידיעתי לא תומך ב-PCIE 2 אלא רק בגרסה 1. האם כרטיסים חדשים כמו סדרה 9 של NVIDIA או 260gtx יעבדו על הלוח? אני שואל את זה בלי להתייחס לעובדה שלא נראה לי שהספק יחזיק את זה...
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי. יש לי שאלה לגבי הרזולוציות.. נגיד ויש לי קרייסיס וורהד ושני כרטיסי מסך: 9800GTX+ ו 8800GT. נגיד ויש לי רזלוציה נמוכה, 1024*768. ב 8800GT אני שם הגדרות הכי גבוהות, ואני מקבל FPS מסויים, אז גם ב 9800GTX+ אני אקבל את אותו ה FPS בגלל הרזולוציה הנמוכה, או שיהיה שיפור משמעותי? כי ראיתי בנצ'ים של 8800GT ושל 9800GTX+ על רזולוציות נמוכות ויש שיפור משמעותי, במיוחד ב 1024*768. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא חיפשתי שידרוג אבל זה לא אומר שחסכתי בשביל אחד.. המקסימום ישתנה רק אם יוכח מעל לכל ספק ששווה את ההשקעה הנוספת. הצעות ?
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא רואה על כל המסך אלא רק על חלק ממנו ואין לי איך לכוון את זה שיהיה על כולו. הכ. מסך הוא 6600 GT וחיברתי את המחשב דרך 3 רכיבים (כבלים) - ירוק, אדום וכחול. כרגע אני משתמש בדרוייר של NVIDIA וההגדרת תצוגה היא HDTV 576I (שיטת שידור כמו PAL וכו'). למישהו יש מושג איך אני מגדיל את השטח על המסך, אולי תוכנה כלשהי כי דרך המסך עצמו ודרך הדריוורים אי אפשר... תודה, דור לוי
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי חברים! שאלה כזאת: יש ספק כוח P100GM של ג'יגאבייט וRTX3070TI גם של ג'יגאבייט. לכרטיס 2 חיבורי חשמל של 8 פינים כל אחד. מספק כח יש 2 כבלים שלכל אחד 2 ראשים של 8 פינים. איך לחבר את זה נכון? עם כבל אחד ולהשתמש בפיצול או שני כבלים? תודה :))
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש שמועות על ירידה במחירים של סדרת ה-HD4800 לקראת הכ. מסך החדשים?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-