כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש לשדרג את הכרטיס המסך של המחשב של הבן שלי (בן 8) בעלויות מינימליות ככל האפשר!!! (אין לי בעיה גם לרכוש כרטיס משומש). מה האפשרויות שלי? נתוני הכרטיס והמחשב בקבצים מצורפים. אני צריך גם את עזרתכם בהבנה איזה כרטיסים נתמכים ומה לא מבחינת סוג החיבור ללוח אם וסוג החיבור לספק כח? יש לי לוח אם עם PCI Express רק שיש לי כמה סוגים מה ההבדל? [TABLE=class: tblborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: midborderline, align: left]Expansion Slots[/TD] [TD] 1 x PCI Express x16 slot 3 x PCI Express x1 slots 3 x PCI slots [/TD] [/TR] [/TABLE] את פרטי הספק אין לי. או לי הוא On Board? אולי זה בקשיור הבא: מאפייני לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.as…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא למשחקים. (חלקם באינטרנט) התקציב למסך הוא עד 1400 במקרה הגרוע, 1200 במקרה הטוב. כרטיס המסך שחשבתי עליו הוא 6600GT או 6800. (PCIE) אבל נראה שPCIE של 6800 עולה 350$! כך שזה יותר מידי. דרך אגב, את כרטיס המסך מביאים לי מארה"ב, כך שאני גם זקוק להמלצה על יצרן. (עדיף כזה שיש סיכוי לפתוח צינורות וכ"ו) תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את הv.m במחיר זול , ובחיפוש של תמונות מצאתי רק תמונות של הpro .... רציתי לדעת אם גם הv.m שטוח .
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את ה- 6600GT החדש ( 128MB ) והוא מכוון על PAL-B רק שלא רואים בטלוויזיה בצבע. לעבור לTVTOOL?!?!? ואם לא לעבור, אז אם מישהו יכול גם לכוון אותי לאיך את הסרטים אראה בTV ולא במסך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1050670652,90969, R9600 PRO מומהר יכול לעבור לפי דעתכם את R9700 NON PRO מומהר?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום כרטיס מסך GIGABYETE6850OC ועשיתי בדיקות מאמץ והטמפרטורות היו גבוהות סביבות ה 90 מעלות( עשיתי עם OCCT) יש לציין שעשיתי את זה עם דלת מארז פתוחה והחדר שלי היה די קריר. מה עליי לעשות כדי להוריד את הטמפ ?? תודה לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את Aqua mark עכשיו באמצע הבדיקה הוא יוצא לי מימנה וכותב לי את זה איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רואה פה הרבה אנשים שמעדיפים בהרבה את 1950P מאשר 8600GTS בטענה ש 8600GTS לא יהיה " DX 10 אמיתי " ושהוא יהיה כמו ה- FXים, מאיפה אתם מסיקים את זה ? ביינתים הבאנצ' היחידי שראיתי (למשחקים) היה מאיזה אתר גרמני שאני לא מכיר, שלפי דעתי היה מאוד מפוקפק משום שנוידיה אסרה לפרסם באנצ'ים לפני ה- 17. אני לא לא בא פה ברוח רעה,בכלל לא אני רק אומר שאולי יש משהו שאני פיספסתי... לא להתנפל עליי בבקשה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי עכשיו את החדשות באתר 899 אירו בשביל כרטיס מסך???? אם תחשבו תגלו שזה 4629 שקל (לפי שער 5.15) מי יקנה את זה בכלל??????
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שיהיה בסדר. או קיי אני יתחיל עם הפרובלמה: אני קונה מחשב חדש, מעבד 805,לוח של ג'יג'הבייט, 1 ג'יג'ה זכרון. ואני צריך להתאים למחשב כ.מסך. אני לא GAMER כבד, אני משחק רק UNREAL TOURNAMNT הראשון(שנת99) ואנחנו יודעים שבשביל זה לא צריך להתאמץ. אבל רציתי לדעת אם יש מצב שאני יוכל למצוא כרטיס שיריץ לי משחקים כמו NFS MW, NBA\NHL06 AOE3 בסבבה, זאת אומרת שזה יהיה שחיק, ובתקציב שיתאים לי.. זה הכי חשוב. אז התציב הוא בערך 600 שקל. +- אני מעדיף לקנות ATI מהעדפות אישיות, (כבר מהראדון 9700P ננעלתי עליהם). חשוב מאוד: יציאת DVI. הכרטיס יהיה מחובר לVIEWSONIC VP730. זאת אומרת שאני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה(!) בווינדוס בעיקר. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו ל…
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום :], אני מתוסכל... אני משחק AoE III ואני רוצה להנות מרזולוציה של 1280x1024 אך איני יכול..מכיוון שיש לי 3 FPS עם הרזולוציה הזאת וכל הפרטים והפילטרים על high.חשבתי שכרטיס ב 3200 שקל יכול לעשות יותר.. האם זה בעיה אצלי?או שככה זה ישאר כי המשחק כבד?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה מאפשר העלת מתחים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459&CatCode=531 חשוב לי מאוד אחרת ה-oc המתוכנן יהיה מוגבל ואזי אין לי עניין בכרטיס רק אם יש לו העלת מתחים
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כתבתי ת'ראד על זה בעבר אבל אינני מצליח למצוא אותו וגם אני לא חושב שיש צורך לבצע לו הקפצה מתהום הנשיה... בכל מקרה יש לי לוח אם ישן (Abit NF-7) + מעבד ישן (Sempron 3200) + כ.מסך ישן (Radeon 9800 128MB) משחקים חדשים כבר מקרטעים עליו, ואני שוקל לשדרג את הכל עכשיו או לקנות כ.מסך מתקדם יותר לשנה הקרובה ולחסוך קצת כסף לשדרוג משמעותי יותר. אני צריך כרטיס AGP כך שאני לא בטוח אם אלה שנמכרים כיום יניבו שיפורים משמעותיים או אם ישפרו בכלל את הביצועים.... האם יש כרטיס שיעלה באופן ניכר את מספר הפריימים, ושאינו עולה יותר מ800 ש"ח? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני בונה מחשב ללימודים ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מישהו כתב כאן באחד התרדים שכרטיסים בחיבור AGP יקרים יותר למה זה? אני חשבתי שהיום המעבר הוא לPCI-E X16 הזה.. ובד"כ מה שחדש יותר ועדכני יותר הוא לא היקר יותר?
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כאמור רכשתי את הכרטיס הנ"ל לפני כן היה לי AX 550 של ASUS ישן מאוד מחקתי את כל הדרייברים של ATI CATALYST הזה וחיברתי את הכרטיס מסך החדש הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של NVIDIA וכשזה נכנס להתקנה זה אומר instelling driver components ישר...ואז כעבור כמה שניות זה מסיים ורושם לי "the system has not been modified" ניסיתי את הפתרונות עם השינוי שפה לUS , והוצאתי מהתיקייה את הקובץ של הPHYSX אך שום דבר לא עוזר... אני משתמש בווינדוס XP 32 BIT והורדתי דרייבר המתאים לכך...כרגע אני בלי דרייבר לכרטיס מסך ולא יכול לעשות כלום... עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עד כמה המחירים ירדו? שווה לחכות? מניסיון של אנשים פה שיצאה סדרת 8 אחרי 7 בכמה ירדו המחירים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי סרט HD (ברזולוציה 720p)בפורמט mkv, אבל המחשב שלי קצת מתקשה להריץ אותו חלק. הייתי רוצה להמיר אותו לאיזה פורמט יותר קל לפיענוח בלי איבוד איכות, או לחלופין לתת ל DVD להציג אותו. האם DVD ביתי ממוצע תומך ברזולוציה כזו בכלל? ובקבצי MKV? ניסיתי להמיר את הקובץ לפורמט DVD (קבצי VOB) והכל טוב ויפה אבל הרזולוציה התכווצה ל 720x576... מה אתם ממליצים לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, ביצעתי פירמוט היום למחשב ולצערי אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים למערכת שלי (XP SP2). הורדתי מהאתר של Gigabyte גם את הדרייבר של הVGA וגם את הדרייבר של הכרטיס ספציפית אך שניהם נכשלו ובהודעה נאמר שזהו לא הדרייבר העדכני למערכת ושלא ניתן להפעילו. ניסיתי גם את התוכנה driveridentifier אבל היא לא עזרה לי במיוחד ואומרת שהדרייבר מעודכן כראוי. כרגע אני לא יכול להפעיל את הרזולוציה המקסימלית ואופציות נוספות כמו קצב ריענון גבוה יותר של המסך. אם מישהו יוכל לקשר לי לינק להורדה הכי עדכנית (או לאתר שאפשר לסמוך עליו ואני אחפש לבד) אני אודה לו עד מאוד. תודה מראש לעוזרים! זאב. עריכה: אגב הורדתי את הCATALYST CONTROL CENTER מהאתר של ATI אבל האם זה אמור להחליף את הדרייבר של הכ"מ?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD17" ב-1500 שקל אבל שיהיה מסך איכותי אם יש בכלל מסך טוב במחיר הזה :-\ ומי שמביא המלצה אז אם אפשר לתת לינק בבקשה תודה
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי את המסך 2-3 שנים ובזמן האחרון אני מתחיל לראות דברים מטוטש... (למשל השעון למטה קשה להבין מה כתוב שם , בעיקרון הכל...* ובזמן האחרון קניתי רמקולים 5.1 ושמתי אותך קרוב למסך... אבל כתוב שהם מצופים או משו ולא מפריעים... אבל יכול להיות שאלה הם? ומה אני יכול לעשות כדי שלא יראו מטושטש? או שזה נזק בלתי הפיך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב עם הלוח הבא: ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard האם יש בו יציאת DVI? במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם החברה ATI Technologies משווקת כרטיסי מסך ברמה טובה כמו Gigabyte ?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של הקונרו ב24 ביולי יש מישהו שיודע אם עד אז הם יצאו או מתי בערך הם יוצאים ואם שווה לחכות או לקנוט כבר את ה7600 גיטי או משהו בסגנון
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-