עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zombie,

לאחר שהחלפתי את ה8800GTX שלי ב4870x2 שמתי בfar cry 2 dx10 ואני מקבל מין ריצוד מהיר ועדין כזה וצליל חשמלי מהכרטיס מסך.... :s05:

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by רונית,

שלום רב, רכשתי מחשב לפני כשנה עם מסך 17 אינץ' LCD מבית UMAX , לאחרונה הבחנתי בפס דק שלפעמים קשה להבחינו לאורך המסך מצידו הימני. יש לי 3 שנים אחריות אך החנות ממנה רכשתי את המחשב "שמיר מחשבים" כנראה פשטה רגלה ואני מבקשת לדעת מיהו היבואן המספק את האחריות למסך? בברכה,רונית

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. Started by alexrta,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך R9600XT של POWERCOLOR היום נכנסתי לאתר היצרן והופתעתי לגלות שנתוני מהירות הזכרונות וה-CORE שרשומים שם יותר גבוהים ממה שרשום לי בנתונים שאני מקבל ב- RIVA TUNER !! הנתוהים מאתר היצרן: Part # R96E-TD3 Chipset: Radeon 9600 XT Memory: 256 MB DDR Core Speed: 500MHz Memory Speed : 300MHz x2 הנתונים מ-RIVATUNER: Graphics core : RV350 (4x1) Memory bus : 128-bit : DDR SGRAM / SDRAM Memory amount : 256MB Сore clock : 249.750MHz 5 Memory clock : 202.500MHz (405.000MHz effective) Reference clock : 27.000MHz שימו לב למהירויות ה-CORE וה MEMORY. מה לעשות!? תודה מראש לעוזרים. עריכה עכשיו שמתי לב שגם המתונים ב-EVEREST שונים הנונים מ-EV…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

מה אתם אומרים על התוצאה שלי ב-3D MARK זה טוב??

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  5. היי! האם כרטיס עריכת וידאו של פינקל בסכום של 1000 ש"ח יכול לשמש גם ככרטיס מסך? תודה!

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  6. אני חושב שהכרטיס מסך חלש מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by BlackDiablo,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=9954 BenQ LCD 19 FP91E 8Ms 1:1000 1280*1024 מיועד למשחקים.. עכשיו יש לי LG F900P אני יודע שהוא לא רואה שום LCD ממטר אבל אני רוצה יותר מקום על השולחן ושאני יוכל לקחת אותו לכל מקום בלי בעיה.. עריכה: עכשיו קראתי עליו משהו מעניין... כתוב עליו שהוא 20MS ולא 8 לא יודע איך להסביר את זה אבל זה לא מסך 8MS קיצר מי שמתעניין גם אל תקנו!

8. Started by Snufkin,

אני חושב לקנות את המסך הבא.... יש תגובות? כמו כן כנראה שאני יכול להביא אותו בפחות מ2000 ש"ח. (סביבות 1850 ש"ח) יש לו חסרונות? הנה הנתונים: SPECIFICATIONS: Panel type: a-si TFT/TN Viewable Area: 19" Pixel Pitch: 0.294 mm Brightness: 270 cd/m² Contrast Ratio: 700:1 Viewing Angle (H/V): 160÷/ 160÷ (CR > 5) Response Time: 4 ms (Grey to Grey) Interface: Analog / Digital Frequency - Horizontal: 30~81 kHz - Vertical: 56~75 Hz - Banwidth: 140 MHz Maximum Resolution: 1280x1024 Colour Supported: 16.2 Mil. Signal Inout: - Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital link - Video Level: Analog : 0.7VP-P, Digital : TMDSTM - Sync. Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by bigfoot1,

שלום כרגע יש לי כרטיס מסך fx5200 אני רוצה לקנות כרטיס חדש המפרט הנוכחי שלי הוא amd aThlon 2200 512MB DDR לוח אם עם סלוט agp 8x התקציב שלי הוא 850 שח בתודה שי

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  10. קודם כל... למי שיש מסך "19 ומשחק HL/CS/דברים דומים זה נוח לשחק עם מסך כזה גדול ? ועכשיו לשאלה על המסך איך המסך הזה? והמחיר? http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=3861&sog=C-Monitor תודה

11. Started by eli33,

readon 9600 256mb tv out או G-FORCE 6600 256MB GT בנתיים כל מי ששאלתי כל אחד אומר אחרת אני כבר מבולבל והאם ב G-FORCE 6600 256MB GT יש tv out ??? מה עדיף לקחת 128 או 256 mb ? ולמה? אם יש לכם הצעות בשביל כרטיסי מסך אחרים בערך באוו תקציב כמו אלה שלמעלה אז בכיף תגידו אני פשוט קונה מחשב חדש ואין לי ממש מושג בכרטיסי מסך אני קונה אותו בשביל משחקים תודה ..

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

יש לי את ה6200 של לידטק לא הטורבו קאש. ורציתי לדעת איך אפשר לחבר לו 2 מסכים תודה מראש יונתן 8)

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. אז ככה , התעסקתי עם הריוויה טונר בכדי לשנות שוב פעם את הכרטיס במקום 5200 שיהיה 5500 , זה יצא טוב התוכנה עשתה ריסט והתקנתי מחדש את הדרייברים והמחשב זיהה לי את זה בתור 5500 , אבל אתמול , לא יודע למה שניתי שוב פעם , אבל לשם לא מזוהה ועשיתי ריסט למחשב ועכשיו הוא בכלל לא מזה לי תכרטיס ולא שם , זאת ההודעה של התקנת הדרייבר 77.77 http://img366.imageshack.us/my.php?image=nvf777ky.jpg -- וזה מה שמראה לי הריוויה http://img389.imageshack.us/my.php?image=rivt2mo.jpg וגם נסיתי דרייבר מהדיסק של הכרטיס מסך וגם אותה שגיאה , אז אני תקוע עכשיו ולא יודע מה לעשות :nixweiss יש משהו שיכול לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד , תודה רבה לכם !

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by חובב,

מה יותר טוב .....ואיזה כרטיס יותר מהיר TI4800SE או 9600 של ATI מבחינת FPS בלי קשר לתמונה או תמיכות

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by bluemail,

לי יש את גירסת ה AGP המעבדים החדשים דורשים כרטיס ל PCI-X למישהוא יש פתרון ??? (כרטיס שווה ערך או מתאם או רעיון חדש )

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by Chaos,

בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=99953.0 הסתכלתי קצת באתרים השונים, וראיתי כי רוב הכרטיסים באים במהירות סטוק של 500/1000, כולל הכרטיס של חברת Leadtek, בניגוד למה שנאמר כי רק הכרטיס של XFX בא במהירות זו. אני מניח שהעובדה הזו לא נעלמה מלפניכם כשאמרתם זאת, אך הייתי רוצה לקבל פירוש לעניין הדבר הזה. בתודה מראש לעוזרים. עריכה: משום מה אינני מצליח ליצור קישור לקטוגריית ה 6600GT ב AGP של newegg, אך מהסתכלות שם נראה כי לרובם יש מהירות סטוק של 500/1000.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by GazzA,

אני צריך המלצות בקשר למסך טוב למשחקים.... לא משנה כמה אינצ' העיקר שיהיה איכותי ובקשר למחיר תתנו בכל מיני מחירים שלא יהיה מחיר ממש גבוה למה יש מיתון \: תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by gargar,

אני מקווה שאני לא עובר על חוק כלשהו... הרגישו חופשיים למחוק אם כן. בכל מקרה, icq 436751 ואני גר ברמת גן

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by nim901,

שלום יש לי ati radeon 9200 se עכשיו יש לי כמה שאלות 1. הכרטיס עובד על agp 4x אם הוא היה על 8x הוא היה יותר טוב? כי כרגע בתוכנה ati tool איפה שיש את הריבוע המוזר הזה שמסתובב למטה כתוב 24 פריימים לשניה (איטי | אם הוא היה על agp 8x בלי oc בלי כלום הוא היה יותר מהיר? 2. יש הבדל בין 9200 ל 9200 se ? 3. האם קירור הסטוק הוא טוב ? כי הכרטיס עצמו הוא של ati כנראה ויש על זה קירוק פסיבי קטן יחסית והכרטיס עצמו חם זה בסדר? (אני לא עומד לקנות שום קירור מיצידי שישרף.) תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by corwin,

בניתי לי מפרט בפנדה עם כרטיס מסך : albarton ti4280 שעולה 630 שקל. האם כרטיס כזה שווה את המחיר הזה, או שכדאי לי לקחת כרטיס אחר במחיר הזה? אבל התקציב שלי הוא גג 650 שקל.

21. Started by 7k9af,

אחרי שקראתי כמה דיונים פה , עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב, יש לי Geforce 4 Ti4200 64Mb AGPX8 ואני מתלבט מה להתקין .. תודה מראש על כל התגובות!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by niner,

מה זה retail , dvi, dh, oem? ולמה משמש כל אחד מהם?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

זו בעצם שאלתי - אם מישהו קנה 9500PRO של HERC רציתי לדעת האם האופציה הזו מאופשרת בהם בתוכנה. ראיתי גם בDIGIT-LIFE שהזיכרונות עליהם הם של 3.0NS האם זה יעזור לאומת כרטיסים אחרים.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. ברשותי המצלה C2ZOOM של אולימפוס וכרטיס מסך RADEON 8500 LE של הרקולס יש מצב כלשהו שאני אצליח לגרום למצלמה לתפקד כמצלמת רשת?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by TheNautilus,

שלום לכולם. אני זקוק לעזרתכם בקניית מסך 21" CRT. התקציב הוא בסביבות ה 4500 ש"ח בערך... אשמח להצעות. כרגע אני משתמש ב IIYAMA VisionMaster Pro 17 ואני לא רוצה לרדת באיכות. תודה, טל

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.