עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KaPuT,

אני די נעול על ה454 התקציב גבוה בגלל שהייתי עם מסך 15של אלונקס5 שנים וסוף סוף אני מחליף ואני צריך גם המלצה למסך 17 לאבא שלי עד 1200 הוא עובד רק עם פוטושופ

2. Started by ravid,

היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.

3. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מסך לקנות. SAMSUNG SyncMaster 753 dfx או IIyama Vision Master Pro 413c Flat Screen שניהם מסכי 17 אינץ'. אם תוכלו לתת לי עצות לגביהם ואיזה עדיף לקנות אני מאוד אודה לכם.

4. Started by Runny,

יש לי אפשרות לקנות מסך LCD של ViewPoint במחיר מעולה ממישהו שמייבא בעצמו. 19" ב1500 17" ב1200 לצערי אינני מכיר את החברה ואת איכות מוצריה ואין לי שום אפשרות לבדוק את המסך לפני הקניה. האם העניין כדאי ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. Started by TheNautilus,

שלום לכולם. אני זקוק לעזרתכם בקניית מסך 21" CRT. התקציב הוא בסביבות ה 4500 ש"ח בערך... אשמח להצעות. כרגע אני משתמש ב IIYAMA VisionMaster Pro 17 ואני לא רוצה לרדת באיכות. תודה, טל

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. Started by tomer7,

בכל משחק שאני משחק הוא עובד כמה דקות ואז מופיעה הודעת שגיאה: VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. תענו בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כנסו בבקשה ותגידו לי כמה Bit הוא. תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by oren,

קיים דבר כזה? פשוט לא מצאתי אז כבר חשבתי לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב, בתקווה שהרזולוציה תהיה טובה ולא יהרסו לי העיניים... אם קיים דבר כזה, איפה ניתן לרכוש בארץ? ולגבי טלוויזיה LCD, האיכות אותה איכות כמו מסך מחשב LCD?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by corwin,

בניתי לי מפרט בפנדה עם כרטיס מסך : albarton ti4280 שעולה 630 שקל. האם כרטיס כזה שווה את המחיר הזה, או שכדאי לי לקחת כרטיס אחר במחיר הזה? אבל התקציב שלי הוא גג 650 שקל.

10. משחקים בסגנון NFSU אולי כל מיני משחקים בסגנון SWAT במולטיפלייר. חשבתי על 9600 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by dd7,

מה עדיף.? X1900 XT 256MB או 512mb x1950pro שניהם אותו מחיר בנועה מחשבים..

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by leahd3,

שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...) לגבי הכרטיס עצמו יש לי משהו ספציפי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  15. שלום אני כרגע עובד עם ויסטה.....והורדתי את הדרייבר האחרון ל 6800 גי טי לויסטה שאלתי היא האם ניתן לראות את לוח הבקרה כמו באקס פי כאילו רגיל? אני לא מצליח......ועוד שאלה אני על 800 על 600 על crt ואני מקבל 85 הרץ......... ובאקס פי אני מקבל ברזולוציה הזו 100 הרץ וזה ממש מפריע לעיניים מישהו יודע למה זה ככה?ואם אפשר לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by zobi12,

ראיתי אצל חבר את המסך lg f700b למסך יש עיצוב יפה מאוד אבל הבעיה שלא הייתי יכול לדעת עד כמה המסך איכותי כי לחבר שלי fx 5200 והוא משחק גם בלי פילטרים שאני משחק על הגדרות הכי גובהות לא הבנתי מה ההבדל בין מסך שטוח מבפנים ושטוח מבחוץ הסתכלתי על המסך ולא ראיתי הבדל והאם מישהו יודע אם בזמן הקרוב המחיר של lg f700p הולך לרדת

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by 7k9af,

אחרי שקראתי כמה דיונים פה , עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב, יש לי Geforce 4 Ti4200 64Mb AGPX8 ואני מתלבט מה להתקין .. תודה מראש על כל התגובות!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Yoni-D,

שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת אם אני יכול עם המערכת שלי. הרכיבים העיקריים במחשב שלי הם: מעבד- AMD 9950 Quad Core לוח אם- GIGABYTE GA-M61PME-S2P זיכרון- 4 GB ספק כוח- 650W כרטיס מסך- HD 4850 512M אני מעוניין בכרטיס מסך HD 6850OC 1GB בגדול יש לי תקציב לכרטיס מסך יותר חזק, אבל אני פוחד שיהיה לי צוואר בקבוק. השאלה שלי, אם בכרטיס שאני מעוניין לא יהיה לי צוואר בקבוק, או שהמערכת שלי מתאימה לו? ובאותה עניין....אני ירגיש שינוי משמעותי לאחר השדרוג או השינוי יהיה שינוי מינורי עם המערכת שלי? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by guy_intel,

אני מבין שאין צורך ביותר מ-512MB עבור מסכים עד "22 ושלא יהיה הבדל. רק למסכים מ-"24 ומעלה מומלץ כרטיס עם 1GB. אבל השאלה האם זה השיקול היחידי, ולא כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בלבד בשביל כרטיס עם 1GB. סתכלו על הלינק הבא: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=CGAX-48724DD&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0 HD4870 1GB יהיה ב-20.8.08 זמין ב-1600 ש"ח לעומת ה-512MB ב-1400 ש"ח. לא עדיף ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. Started by vampirus,

שלום אני מתלבט בין קניית מסך LG 1710B לבין MAG LT865 אם יש מישהו שמבין או מכיר ויכול להמליץ על אחד מהם (או אחר) בטווח המחירים של ~2500-3000 NIS אני מאוד אודה לו. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Noblesse,

יש לי בעיה עם המסך המפען שלי, MAG XJ 500T. אני צריך תוכנה שתגביר את הגמה/בהירות במסך. בזמן משחקים זה בא יותר לביטוי החושך, וישנם משחקים שאין אפשרות להגביר את הבהירות. בGF2 יש לי אפשרות בדריברים להגביר את הגמה, אבל בbanshee אין לי שום אפשרות במאפיני תצוגה לשנות את הבהירות. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  22. Started by ido-nava,

אהלן, הכרטיס מסך שלי די מת (G210) ואני מחפש כרטיס מסך חדש. השימושים הם: ניגון סרטים (FULLHD) ובנוסף אני רוצה שתהיה לו תמיכה בפורמטי האודיו החדשים (TRUEHD,DTSHD). לא יהיה לו שימוש במשחקים כלל. המעבד שלי הוא די ישן (e7200), כך שאין לו ליבה גרפית מובנית והאפשרות היחידה היא להחליף כרטיס מסך. אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול.. 200-300 ש"ח יספיקו אני מאמין. תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. Started by DOGMA,

Issues Resolved in Version 84.20 The following are changes made and issues resolved since driver version 84.12: Added support for the following products: GeForce 7900 GTX/GT (PCI-E) GeForce 7600 GT (PCI-E) GeForce 6800 GS (AGP) GeForce 6800, Windows XP: FixedHanger textures in space maps are not rendered in Star Wars Battlefront 2. Windows XP: Increased performance when playing F.E.A.R with antialiasing enabled. ftp://download.nvidia.com/windows/84.20

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  24. היי, אני צריך כרטיס מסך שיתאים למשחקים כבדים. יש לי מסך 17 אינצ' (לא יודע אם זה משנה =\ ). מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ספק כח Enermax Noisetaker 420W התקציב גמיש. נוטה לכיוון ה1300-1600 תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by bluemail,

לי יש את גירסת ה AGP המעבדים החדשים דורשים כרטיס ל PCI-X למישהוא יש פתרון ??? (כרטיס שווה ערך או מתאם או רעיון חדש )

• 7 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.