כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
עכשיו יש לי תכרטיס הזה 7870 בוסט מהקנייה הקבוצתית. קניתי טלוויזיה חדשה 4K הכרטיס תומך בזה? אני לא חושב . עשיתי עידכון לכרטיס מסך הכל טוב ויפה פתאום קיבלתי מסכים כחולים ועכשיו עברתי פה בפורום ראיתי עידכונים של AMD ואז ראיתי שהרבה אנשים סבלו מזה אז כן אני כמו כולם גם מחקתי את זה וחזרתי להגדרות ישנות עד שיצא עידכון טוב. בהתחלה חשבתי שזה מהטלוויזיה כי כל פעם שהייתי משחק בהגדרות של הכרטיס היה קופץ לי חלון כחול ואומר לי שהתוכנה של הכרטיס מסך לא עובדת טוב. עכשיו השאלה היא כזאת האם הכרטיס 7870 בוסט תומך ב4K? כאילו יש לי גם מסך של DELL ליפני שנה הוא 1080 FHD. אני עובד עם 2 מסכים המסך הגדול ליראות סרטים והשני של DELL למשחקים. עכשיו השאלה הי…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך את זה דחוף לצורך חישוב מחיר משלוח מארה"ב
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב אם זה הפורום הלא נכון אנא העבירו אותו בכל מקרה, בשעה טובה קנינו טלוויזיה 32 של LG אבל, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי דרך יצירת הS-VIDEO (חמישה פינים) שלו לRCA הרגיל (כמובן דרך מתאם), אני מקבל ריצודים אני חייב לומר כשהייתי מחבר ככה לטלוויזיה רגילה זה לא היה קורה אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי R9800PRO 128MB 256 BIT ואני רוצה לשדרג אותול-X850. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע מי מבין הגרסאות הנ"ל טובה יותר... 1.XL 2.XE 3.PRO 4.XT מישהו יכול להאיר את עיני? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל אני קונה את הכרטיס דרך EBAY ***עריכה*** אני צריך כרטיס AGP ואם אפשר לדרג לי את הכרטיסים מבחינת ביצועים...תודה!
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שאוכל להריץ את המשחקים החדשים עם FPS טוב תחת EYEFINITY עם שלושה מסכים 2209WA של DELL. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים של SAPPHIRE: - 6850 - 6870 - 6950 תודה!
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ככה סתם ! למה ! ? ! HD4870 , ויסטה 32
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
פירמטתי לאחרונה את הכונן ולאחר שהתקנתי הכל וניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה ישנה בעיה של פס שעובר כל הזמן על גבי מסך הטלוויזיה,יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 כמו כן לפני הפרמוט לא היתה כל בעיה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
CHAINTECH nVIDIA GeForce FX5700LE Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV-Out, AGP, Model "SA5700L" -Retail 97$ Connect3D ATI Radeon 9600 Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV Out, 8X AGP -Retail 104$
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני בערך שנה קניתי את המחשב הזה : מעבד : Intel Pentium 4A, 2266 MHz לוח-אם : Intel Brownsville D845GBV זיכרון : 512 DDR כרטיס מסך : NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) מסך : LG DVD-ROM DRD8160B (16x/48x DVD-ROM) לא לצחוק זה לא אני בחרתי זה אבא שלי עכשיו אני רוצה לשפר אותו כי שום משחק חדש כמו Far Cry , Spilnter Cell 2 , Unreal 2004 כלום מאלה לא עובד לי ... אז חודש הבא יש לי יום הולדת ואני רוצה לשפר... יהיו לי בערך 1500-2000 שקל. ב1000 שקל אני קונה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card http://www.pch.co.il/docs/pd-668104803.htm אז את הכרטיס מסך שזה הכי טוב סידרתי כדאי להחליף עוד משהו? או לשמור את הכסף?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם יש מה לעשות עם מסך שירד ממנו הציפוי? :
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי! האם כרטיס עריכת וידאו של פינקל בסכום של 1000 ש"ח יכול לשמש גם ככרטיס מסך? תודה!
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כשאני מריץ משחק על המחשב שלי הטמפרטורה על המעבד הגרפי מגיעה ל-86 מעלות האם זה תקין ? הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX 1660 SUPER
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי, האים כרטיסי הדור הבא (אשר ידועים כNV40 וR4XX) יצאו רק בגרסאות של PCI EXPRESS או שגם לכל כרטיס תצא גרסא של AGPX8, ויתר מזה אני אשאל אם יצאו כרטיסי AGP האים הם גם יהיו תואמים AGPX4? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה 32" FULL HD אמנם אני לא כ"כ בעניינים לגבי מה הולך היום, אבל נראה לי שחיבור HDMI ממנו למחשב מתבקש. העניין הוא שאין לי כרגע כרטיס מסך או חיבור כזה במחשב מה מומלץ? המחשב הוא כפול ליבה E8400 עם 3GHZ ו2GB של RAM השימושים הם בעיקר לסרטים וקצת תוכנות כמו פוטושופ ופלאש תודה מראש :-)
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום , אני עומד להזמין מחשב ומתלבט בין שתי התצורות 1GB זיכרון + 7300GT או 512MB + 7600GS השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט אבל אני רוצה גם יכולת לשחק מדי פעם (בעיקר סימולטורים של נהיגה) אשמח לעזרתכם בנושא. עודד
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרגע אפשרות החלפה בימים הקרובים בין ה8800GT החדש שלי לבין 4850 חדש מבית ספיר, בעיקרון, אני מודע לכך שה4850 טוב יותר אין ספק, השאלה היא איך הוא באוברקלוק לעומת ה8800GT שלי שעובד על 760/1850/2080 יום יום מה גם שראיתי המון בעיות עם הדרייברים ב4850(אפילו שהוא חדש) וגם לא מעט אנשים שמתלוננים על ארטיפקטים... ההחלפה לא כרוכה בתוספת תשלום מצידי.. כמובן שהS1 עובר ל4850...
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??
-
- 12 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום ! יש לי תקציב בין 500-600 שקל והייתי רוצה המלצה רצינית לכרטיס מסך של ATI או NVIDIA !! אני צריך תשובה בדחיפות.....תודה !!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מחשב.... הבנאדם רוצה לשחק oblivion, אבל בתקציב הזה אני לא מאמין שיש כרטיסי מסך שיתנו אפשרות לשחק ברזולוציות נורמליות.... בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך עד 570 ש"ח. אני חשבתי על 7600GS, אבל אתם מוזמנים לתת הצעות תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל. זכור לי שמישהו פתח דיון על זה והיו שם לינקים לחנויות שמוכרות אותו ב500-+. חיפשתי ולא מצאתי את הדיון. מישהו יכול לעזור... תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 - LG http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1393 - LG http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=4356&zap=1 - SONY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=294 SAMSUNG מה הקנייה הטובה ביותר מבין כולם?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד - Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם - Epox 8KDA3J זכרון - פעמיים DDR 400: 512MB Kingston (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W כרטיס מסך - Geforce Ti4200 אני גיימר ממוצע וכבר הרבה זמן לא נהניתי ממשחק טוב במשב (בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש לי) ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש כדי שאני אוכל להנות ממשחקים לפחות בשנה הקרובה. חשבתי ללכת על הכרטיס ?7800GS 256MB שכתוב פה בפורום שהוא החזק ביותר שיש בשביל AGP. 1. המפרט שלי יחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות? 2. האם ניתן לעשות לכרטיס הזה OC? או שבמפרט שלי עדיף שאני לא אתעסק עם זה? 3. (רק הערכה) אתם חושבים שאני אוכל להנות ממשחקים בשנה הקרובה עם הכרטיס מסך הזה או שאני קונה פה סוס מת שלא יחזיק לי יותר מתקופה קצרה מאוד?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוקי,חשוב לציין לפני זה שהרגע ניקיתי את הגוף קירור של הכרטיס מסך שלי ואת כל המחשב. החלטתי לנקות את הכרטיס מסך אחרי חודשיים בערך מהפעם האחרונה שניקיתי אותו בגלל שהתחילו להופיע לי ארטיפאקטים במשחקים כמו Jericho ,COD4 ועוד. ניקיתי את הכרטיס ואפשר לראות שהטמפ' צנחו בערך ב20% עכשיו למה אני מתלונן על זה? כי בגלל שיש לי את הכרטיס הזה שנה ועד היום אפילו שהוא הגיע לטמפ' הכי קיצוניות (120 מע' 124 מע' צלזיוס) הוא לא עשה ארטיפאקטים והמשיך לפעול מעולה! אפילו לא נכבה! לא נמס! לא כלום! המשיך! עכשיו אחרי שנה שיש לי את הכרטיס אני מתחיל לראות את הארטיפאקטים כבר באזור ה80 מעלות 76 מעלות זה מעצבן כי הליבה הזאת אכן חמה ואין מה לעשות חוץ מאו לקנות גוף קירור או לשים משחה חדשה (חצי מהמש…
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות את המסך הזה אז אני צריך שני דברים. 1. מי שיש לו את המסך הזה, אני צריך את המימדים שלו (עומק הכי חשוב). 2. ביקורות על המסך. יש לי בעית מקום. כרגע יש לי 15 אינצ' ואני רוצה 17 אבל אין לי הרבה מקום כאן. הבעיה שבאתרים שונים יש גדלים שונים של המסך ואי אפשר לדעת בברור. אפילו באתר של החברה יש הבדלים. באתר של ארה"ב ושל אנגליה הם התבלבלו בסיווג הגדלים (עומק גובה ורוחב) אז אני צריך שממש תמדדו עם איזה מטר רץ. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אני קונה אוטוטו מחשב ובינתיים כל מה שעולה לי בראש זה ה- X1900XT אבל האמת היא שאני לא כזה גיימר ואני אוהב בעיקר את המשחקים של COMMAND AND CONQUER ואני משחק רק ב- RA2 שהוא משחק שהדרישות מינימום שלו זה בכלל פנטיום 2 עם כרטיס מסך 64MB אז חשבתי ללכת אולי על משהו טיפה יותר נמוך ואני לא יודע איזה יתן לי ביצועים טובים? יש רעיונות? עכשיו הבעיה העיקרית היא שב-2007 שזה אוטוטו יוצא CNC3 שזה המשחק החדש שלהם ואני לא יודע אם משהו יותר נמוך יוכל להריץ אותו טוב, לא מדובר במשחק SHOOTER מטורף אבל עדיין בתלת-מימד שדורש קצת כח מהכרטיס מסך... מישהו יכול לעזור לי בזה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-