כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, התחלתי לשחק FEAR combat ברשת עם כמה חברים. הקטע הוא שהם כל הזמן הורגים אותי... יכולות להיות כמה סיבות שהראשונה שבהן היא שאני חרא שחקן... אבל: כמעט כל הזמן נדמה שהם רואים אותי הרבה יותר מוקדם, והשאלה שלי היא זו: האם יכול להיות שבגלל שאני משחק עם כרטיס מסך On board (ASUS M2A VM-HDMI( אז מה שאני רואה הוא ב Delay קטן (שניה)? אני חייב לציין שהמשחק רץ חלק בלי תקיעות או מריחות. אם אוסיף כרטיס מסך, הביצועים של המשחק ישתפרו מבחינת מהירות? אם כן, איזה כרטיס מסך ממולץ וזול יש? לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI מעבד : AMD 4800 זכרון: 2GB תודה רבה, אייל
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה: הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 והמהירות שעון שלו היא 650MHZ ורציתי לדעת איך זה הגיוני שכרטיסים כמו HD4760 וHD4770 בעלי מהירות שעון של 750MHZ ובכל זאת הם יותר חלשים מה4850? האם מהירות השעון לא קובעת? אם לא אז מה כן קובע עד כמה הכרטיס טוב?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני מחפש את הכרטיס מסך הכי מומלץ במחירים האלו מבחינת חוזק (הוא לא עושה אוברקלוק הוא רק גיימר) תודה על העזרה !
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכם : פתחתי דיון לפני שבועיים בערך ... רציתי המלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק מספיק למשחקים כמו : crysis need for speed prostreet החדש חדש שיצא לפני שבוע בערך.. call of duty 4 bioshock medal of honor airborne ועוד... עכשיו המלצתי לי על זה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ואמרתי לי שהוא כרטיס מסך ממש איכותי ממש .. וחזק !!! יותר טוב מה-GTS שעולה יותר ממנו... ואמרתם שהמחיר שלו ממש מצחיק..המחיר שלו ממש נמוך לביצועים שלו אז עכשיו אמרתם ייצא ב-15 כרטיסים חדשים .. אז הנה אני פותח דיון...ורוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שיחזיק את המשחקים שציינתי ( כמו שהבנתם אני גיימר כבד .. ) ושיחזיק אותם טוב !.. האם עדיין עם הכרטיסים החדשים שיצאו …
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב אם זה הפורום הלא נכון אנא העבירו אותו בכל מקרה, בשעה טובה קנינו טלוויזיה 32 של LG אבל, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי דרך יצירת הS-VIDEO (חמישה פינים) שלו לRCA הרגיל (כמובן דרך מתאם), אני מקבל ריצודים אני חייב לומר כשהייתי מחבר ככה לטלוויזיה רגילה זה לא היה קורה אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התקציב הוא 3500 עד 4000 כולל מסך 22 הרדיסק בין טרה לחצי המטרה משחקים ברמה גבוהה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך לא מובן למה 285 לדוגמא יקר מ- 4870 1GB כאשר מבחני הביצועים אומרים הפוך
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיס מסך הנ"ל http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N62128DP.htm לבין שאר החברות? לזה יש TURBOFORCE? ן HSI??? מה זה והאם 680 ש" הוא מחיר טוב?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, AGP בגלל שיש לי לוח אם ישן, הסתכלתי על ה7600GS של אסוס, וראיתי שיש שתי גרסאות, אחת רגילה ואחת SILENT, שהיא בעצם עם גוף קירור ללא מאוורר, רציתי לדעת אם זה מקרר באותה מידה או שצפויות בעיות התחממות אם אני אקנה אותו (אני לא מתכנן overcloak). ... בנוסף הספק כח שיש לי כרגע במחשב הוא 300W של HEC, האם זה יהווה בעיה? תודה
-
- 13 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם; רכשתי 8800GTS, וביצעתי לו בדיקה בתוכנה 3DMARK 06 ואני חייב לציין שאני ממש מאוכזב מהציון (6342); ובכלל, הכרטיס למשל בOBLIVION בקושי מגרד 20 FPS, ברזו' של 1024*768 (כמובן שכל האופציות הם במקסימום) ובלי AA כלל (מה שבכלל לא הצלחתי להפעיל HDR+AA ביחד) אך זה כבר סיפור אחר; למישהו יש פיתרון לנושא? תודה לעונים, רון
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Last week we've talked about 3 new graphic cards from Nvidia (GeForce 8500 GT, 8600 GT and 8600 GTS) and new ForceWare drivers confirmed their existence along with several other unannounced cards like 8300 GS, 8400 GS and 8800 Ultra. GeForce 8800 Ultra should replace 8800 GTS as Nvidia's fastest desktop solution. It should be released in late April just in time to match release of ATI's R600-based cards. It is believed that such card will outperform fastest R600 card from ATI. NVIDIA_G80.DEV_0191.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTX" NVIDIA_G80.DEV_0193.1 = "NVIDIA GeForce 8800 GTS" NVIDIA_G80.DEV_0194.1 = "NVIDIA GeForce 8800 Ultra" NVIDIA_G80.DEV_019E.1 = "NVIDIA Quadro FX 4600…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי קיים המפרט הבא: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 עכשיו בגלל שיש לי FPS נמוך אני החלטתי להחליף כרטיס מסך ומכיוון שאין לי תקציב כרגע לקנות מחשב חדש אז החלטתי לקנות רק כרטיס מסך ולא משהו מטורף. מדובר כפי שרשום בכותרת ב 8600GT 512MB ויש לי שתי שאלות *האם יהיה לי צוואר בקבוק מטורף שלא שווה לי בכלל להחליף כרטיס מסך? *יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל רק עם 1ג'יגה(של הכרטיס) אבל של חברה לא מוכרת(Manli) או שבאותו מחיר לקנות את הכרטיס הנ"ל עם 512 מגה אבל של חברה מוכרת יותר(Asus). מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
על כרטיסי מסך מסוג 6200TC אני צריך כ.מסך זול שיריץ משחקים בינוניים ... מה זה אומר ה Turbo Cache הזה ??? למה הכרטיס כזה זול ? האם כרטיס מובנה כגון 6100 Geforce יהיה עדיף ? האם ה X300 עדיף על ה TC ???
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
יש בידי כרטיס טלויזיה דגם TV2000XP RM EDITION מחברת WINFAST ברצוני לדעת האם יש באפשרותי לראות ערוצים מארצות אחרות (לדוגמה אני רוצה לראות באנגליה את בניון וכאלה או לפחות לקלוט ערוצים שמשודרים בהזמנה) אם מישהו יכול לעזור אני מאד ישמח !
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 - LG http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1393 - LG http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=4356&zap=1 - SONY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=294 SAMSUNG מה הקנייה הטובה ביותר מבין כולם?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום ליפני שבועה נישרף לי 8500GT והחליפו באחראויות ל9500GT והחיבור לטלויזיה הפסיק לעבוד ביגלל שקיבלתי אותו בלי מתאם בניפרד אי אפשר ליקנות אז החלטתי ליקנות כרטיס מסך חדש שתומך בTV-OUT ולשים אותו על המחשב הזה וה9500 אני העביר למחשב אחר מה כדאי ליקנות Sapphire Radeon HD4650 1024MB 340 שקל או Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB GDDR2 280 שקל תקציב 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
עכשיו זה היכה בי... התפשרתי על לוח האם וזה חוזר אליי כמו בומרנג... היה לי 8800GT באפיק PCIe x16 ועכשיו יש לי 8800GT ב-PCIe x8 כל אחד. אז אם אינני טועה, לא עשיתי בזה כלום ? לא ככה ?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו ניסה את הדרייבר ששוחרר ב5 לחודש? יכול לתת חוות דעת עליו?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך CRT של MAG. דגם של המשך הוא 786FD. כשאני מדליק אותו ה -POWER LED נדלק בצבע ירוק אבל המסך לא מראה שום דבר ואחרי זמן קצר ה -POWER LED מתחיל להבהב בין ירוק לכתום. ניתקתי כבר את המסך מהמחשב אבל הוא אפילו לא נותן את סיגנל הבדיקה , הסיגנל בו כתוב שהוא לא מחובר למחשב וכו'...... ניסתי להוציא ולהכניס בחזרה לחשמל (בפעמיים הקודמות זה עזר....) אבל עדיין לא עובד.... אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-