כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מביןם שני הכרטיסים האלה אני מודע שPRO יותר חזק x1950GT || x1950PRO עכשיו אני רוצה לדעת אם הביצועים שלו טובים ברבה מן הGT וזה שווה אתה התוספת בתשלום או שהביצועים לא כאלה גדולים בניהם ככה שאין טעם לקנות את ה PRO?
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
^^^ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert. להלן 4 היציאות שבו: * FM Antena. * From Cable TV or Antena. * AV Line-in *שלט. ברצוני לרכוש ממיר YES על מנת לחברו לכרטיס הטלויזיה. האם הממירים החדשים מתאימים, או שאני צריך ממיר ישן SCART? אין בכרטיס יציאת קומפוזיט.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מסך לקנות. SAMSUNG SyncMaster 753 dfx או IIyama Vision Master Pro 413c Flat Screen שניהם מסכי 17 אינץ'. אם תוכלו לתת לי עצות לגביהם ואיזה עדיף לקנות אני מאוד אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש איזה חיבור בקופסא: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209980.jpg צריך לחבר אותו לאנשהו??
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי כרטיס מסך fx5200 אני רוצה לקנות כרטיס חדש המפרט הנוכחי שלי הוא amd aThlon 2200 512MB DDR לוח אם עם סלוט agp 8x התקציב שלי הוא 850 שח בתודה שי
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? פשוט לא מצאתי אז כבר חשבתי לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב, בתקווה שהרזולוציה תהיה טובה ולא יהרסו לי העיניים... אם קיים דבר כזה, איפה ניתן לרכוש בארץ? ולגבי טלוויזיה LCD, האיכות אותה איכות כמו מסך מחשב LCD?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/articles/Graphics_Slugfest%3A_ATI_Radeon_HD_4850_CF%2C_HD_4870%2C_HD_4870_CF_vs._NVIDIA_GeForce_GTX_260%2C_GTX_280/5935-1.html תהנו ATI במערך CF פשוט מעולים, אפילו במשחקים שהם PURE NVIDIA כמו CRYSIS הם מנצחים!
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לבקש סליחה מהנהלה במקרה שזה לא המקום לשאלה שלי בקשר למסך... כי לא מצאתי שום פורום אחר יותר מתאים... (אם זה לא המקום בבקשה תעבירו ואל תנעלו...) טוב... אני קונה מחשב חדש מKSP ובגלל שאין להם ממש מבחר גדול של מסכים החלטתי לקנות ממקום אחר .... החלטתי רק על 19 .... לא LCD הרבה הציעו לי על המסכים של LG וראיתי שבזגזג יש בדיוק את המסך שהציעו לי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=111 אבל ראיתי שם עוד אחד כמעט עם אותו שם אבל קצת יותר יקר....: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=1232 רוב הסיכויים שאני אלך הזול מבין שתיהם (הראשון) אבל יש הבדל משמעות בין שניהם? ככ…
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים. אני בונה מחשב סביב מעבד AMD Athlon II X3 450 ואני סגור כבר על כל הרכיבים מלבד כרטיס המסך. אני מחפש כרטיס מסך במחיר של עד 350 ש"ח אבל אם ההבדל הוא 20 ש"ח שתמורתם הביצועים יעלו משמעותית אז לא נורא. המחשב יהיה לשימושים קלים - אינטרנט ואופיס אבל גם למשחקים חדשים עם הגדרות מינימום עד בינוניות. אין צפי לתוכנות גרפיקה כגון פוטושופ וכו'. הכרטיס יתחבר למסך Nu Tech L922A שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X1024. בנוסף, אני זקוק להמלצה לספק כח שיוכל לסחוב את כרטיס המסך שתציעו לי במינימום מחיר, אפילו ג'נרי אם זה יתאים ויחסוך כסף. אני מקווה שלא שכחתי איזה פרט חשוב... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם . חבר מעוניין בכרטיס מסך עבור שימושי HTPC . התקציב שלו הוא באזור ה- 300 ש"ח . הוא רוצה לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD "32 . הוא מחפש משהו שיתן תמורה למחיר הכי טוב שאפשר בסכום הנ"ל , וגם שיהיה כרטיס שקט . המפרט הוא : athlon x2 3600 ga-ma69vm-s2 2gb Mushkin Thermaltake 400w PP תודה !
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
משחקים בסגנון NFSU אולי כל מיני משחקים בסגנון SWAT במולטיפלייר. חשבתי על 9600 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
7600 ב-860 שח או 7900 ב- 1500 שח ? בהתחשב במחיר.. ובאיכות. נ"ב.. שני הכרטיסים של XFX
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי PALIT 7600 GS[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 22:29:10 מצטער שזה ככה בטעות לחצתי שלח תגובה...תערכו את זה או משהו כזהבקיצור יש לי PALIT 7600 GS חבר שלי הצליח להגדיר לי את המסך טלוויזיה -יש לי טושיבה ישנה אבל פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים-הורדתי מהאתר של נווידיה ואין שום אפשרות להגדיר את הטלוויזיה, וגם חבר שלי ניסה ולא הצליח הכרטיס בכלל לא מזהה שהיא מחוברת... מה אפשר לעשות מישהו יכול לעזור ??
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
צרפתי תמונה של הכרטיס שלי בGPU Z , ניתן לראות שיש מהירות מאווררים באחוזים אבל לא בRPM. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני הזמנתי ת XFX ULTRA אבל ב PANDAS אמרו לי שעם יגיע אליהם אולטרה אחר לפני שיגיע להם ה XFX אז הם ייתקשרו ויודיעו לי עם אני רוצה להחליף אז האם כדאי לי להחליף למשהו אחר חוץ מ ה לדקט ? ל MSI אולי או ל ASUS או ל BFG תודה.. מראש..
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ולאחר הרבה שיטוט באינטרנט אני מסתפק בין הדגמים הבאים: 1050 gigabyte FX 6600GT 256MB PCE 875 Sapphire X600XT 256MB PCE א) מה לדעתכם כרטיס יותר טוב? ב) על איזה כרטיס אתם ממליצים במסגרת תקציב עד 1300 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב לבת שלי (גיל 3) משאריות של המחשב הקודם שלי. חומרה קיימת : ספק כוח + מארז + מאוררים בסיסים. לוח אם +ASROCK P4V8 כרטיס מסך GIGABYTE 9600 256 MB צורב DVD מעבד 478 פנטיום 4 2.8 GHZ עכבר של לוגיטק ומקלדת. דיסק קשיח 40GB WD אז כמו שכתבתי בכותרת מסך LCD שטוח כולל רמקולים. אני חושב לתלות את המסך על הקיר, וחשוב שיהיו לו רמקולים מובנים בגלל מקום בחדר הילדים. המארז עצמו אמור להיות על מדף רחוק מהילד השני ... (בן שנה). הילדה אמורה לשחק בקומפי ותוכנות בסגנון הזה, קצת לצייר וכ"ו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי את ה6200 של לידטק לא הטורבו קאש. ורציתי לדעת איך אפשר לחבר לו 2 מסכים תודה מראש יונתן 8)
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי ראיתי שיצא דרייבר חדש של nvidia ואני רוצה לעדכן את הדרייבר שבירשותי. השאלה שלי אם אני צריך להסיר קודם כל את הדרייבר הישן או פשוט להתקין עליו ? ואם כן צריך להסיר,אז עושים את זה עם תוכנה או פשוט דרך הלוח בקרה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס NVIDIA שיוציא וידאו בFULLSCREEN למסך נפרד באיכות טובה. HD או קומפוננט. איזה מסך - אני עדיין מתלבט, אז אם יש המלצות גם לזה אני עוד יותר אשמח... כרגע יש לי טלויזיה 15" ליד המחשב והיא מקבלת קומפוזיט ורואים די מטושטש, אז אני שוקל או מסך LCD כמו מסך מחשב שמקבל כניסות וידאו או טלויזיה קטנה עם כניסת קומפוננט לפחות. הייעוד הוא לעריכת וידאו עם PREVIEW במסך גדול. חשוב שיהיה כרטיס PCI-E ומבוסס NVIDIA.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ! ברשותי כרטיס של גיגהבייט 5950 GT עם VIVO לפני כמה ימים כרציתי לצפות במחשב בטלויזיה , מה שתמיד מחובר ועובד טוב, התצוגה שראיתי בטלויזיה הייתה משובשת לגמריי, וזאת מבלי ששינתי שום הגדרות ושום דרייברים. מאז אינני יכול לראות את המחשב בטלויזיה, חרף כל הניסיונות להתקין מחדש דרייברים, להחליף כבל וכו'. האם המקרה הוא שהצ'יפ של ה VIVO נדפק ? ומה אפשר לעשות במקרה כזה ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים של LG, הL1730B אל מול הL1720P, שניהם DVI ו-12MS. ל1730B קונטרסט 1:550 ובהירות 250CD/m. ל1720P קונטרסט 1:450 ובהירות 300CD/m. אני נוטה לכיוון ה1720P בשל עיצובו המדהים. גם בגלל שהוא תומך ביותר תקנים. 1:450 מספיק? ואל תציעו לי ללכת על סמסונג, בגלל שתנאי האחריות שלהם ממש לא הוגנים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-