עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס הכולל יציאת DVI אין לי צורך בכרטיס למשחקים התקציב שלי לכרטיס הוא קטן 300-400 אני מבקש המלצות עם קישורים אם אפשר

2. Started by Wiz01,

טוב אז ככה לפני בערך שנה קניתי את המחשב הזה : מעבד : Intel Pentium 4A, 2266 MHz לוח-אם : Intel Brownsville D845GBV זיכרון : 512 DDR כרטיס מסך : NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) מסך : LG DVD-ROM DRD8160B (16x/48x DVD-ROM) לא לצחוק זה לא אני בחרתי זה אבא שלי עכשיו אני רוצה לשפר אותו כי שום משחק חדש כמו Far Cry , Spilnter Cell 2 , Unreal 2004 כלום מאלה לא עובד לי ... אז חודש הבא יש לי יום הולדת ואני רוצה לשפר... יהיו לי בערך 1500-2000 שקל. ב1000 שקל אני קונה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card http://www.pch.co.il/docs/pd-668104803.htm אז את הכרטיס מסך שזה הכי טוב סידרתי כדאי להחליף עוד משהו? או לשמור את הכסף?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by Electric Boom,

ha? AGP multi VPU solution?... :s05: http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=205&var2=0

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by dabaz,

למישהו יש את המוצר הנ"ל? אם כן, יש הפרעות באיכות השידור בבית? אם אני אחבר עם כבלים, אז צריך שני כבלים, אחד ליציאת טלויזיה מהכרטיס מסך ואחד ליציאה של סאונד מהכרטיס קול. בערך 20 מטר כבל. איך נקראים הכבלים האלה? ואם יש ירידה באיכות בכבל של 20 מטר? ה-iCtv שווה 575 ש"ח בכלל? לינק: http://www.ictv.co.il/content.php?id=14 תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. סתם מתעניין. האם אפשר לחבר שני מסכים ל-PX6200 ב-XP? היה לי RADEON9700 וזה עבד מעולה. עכשיו התקנתי PX6200 באופן זמני ביותר (סוף שבוע) והמחשב מזהה לי את שני המסכים אותו דבר.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. טוב תראו התקנתי את הרדאונטור ונראה לי שיניתי משהו, עכשיו המהירויות הם על הכי נמוך 200.25mhz גם הליבה וגם הזכרון. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB מה זה הפסים הכחולים שבתוך הפסים הלבנים בתמונה?? לא שמתי שום אמצעי קירור........ איך שזה בא מהחברה... אתם יכולים לבדוק לי מה המהירויות של הכרטיס בלי אוברקלוק ואם אני יכול להעלות בלי חשש לשריפה.................. תודה. [

7. Started by TimoTy,

שלום אני בן מתחיל י"ב ועוד מעט צבא. אני מחפש כרטיס AGP שיתאים למפרט שליץ אני לא רוצה משהו מפוצץ כי אני לא אשחק במחשב עוד הרבה זמן (צבא :'() כמובן שאני רוצה שמשחקים יעבדו בצורה נורמאלית גם עוד שנה (הכרטיס הנוכחי שלי בן-3 שנים ושירת אותי כיאות) ובבקשה אל תיתנו לי כרטיס מסריח וזול שלא שיכנע בעוד כמה חודשים ואין לי בעיה עם OC המפרט שלי בחתימה ואשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  8. שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. הערה: העברתי את הפוסט לפורום ספקים, שנראה לי מתאים יותר, אך אני לא מוצא אפשרות למחוק את הפוסט מכאן. סליחה על הבלאגן, זה לא יקרה שוב - אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שלום . רציתי לדעת מה יותר טוב מבין כרטיסי המסך הבאים : 1 . http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1088&osCsid=fcaa6ac0e3b65862c50b2e079fd60384 2 . http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1189&osCsid=fcaa6ac0e3b65862c50b2e079fd60384 תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  10. השאלה בכותרת,המפרט בחתימה. תוכלו לתת לי עצות לשיפור התוצאה? (מלבד אוברקלוק) תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  11. חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מחשב.... הבנאדם רוצה לשחק oblivion, אבל בתקציב הזה אני לא מאמין שיש כרטיסי מסך שיתנו אפשרות לשחק ברזולוציות נורמליות.... בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך עד 570 ש"ח. אני חשבתי על 7600GS, אבל אתם מוזמנים לתת הצעות תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by boris86,

אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל. זכור לי שמישהו פתח דיון על זה והיו שם לינקים לחנויות שמוכרות אותו ב500-+. חיפשתי ולא מצאתי את הדיון. מישהו יכול לעזור... תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 703 צפיות
  13. 1. איך הכרטיס מסך X800XL של ג'יגהבייט? (ואני בכוונה אומר ג'יגהבייט, הזה של ספיר בא עם קירור גרוע) 2. איך המסך Samsung 997MB ? כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by orbk,

שלום לכולם מביןם שני הכרטיסים האלה אני מודע שPRO יותר חזק x1950GT || x1950PRO עכשיו אני רוצה לדעת אם הביצועים שלו טובים ברבה מן הGT וזה שווה אתה התוספת בתשלום או שהביצועים לא כאלה גדולים בניהם ככה שאין טעם לקנות את ה PRO?

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by EliranB,

מה ההבדל בינהם חוץ מהמחיר ? תודה לעונים ....

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by ravid,

היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.

17. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert. להלן 4 היציאות שבו: * FM Antena. * From Cable TV or Antena. * AV Line-in *שלט. ברצוני לרכוש ממיר YES על מנת לחברו לכרטיס הטלויזיה. האם הממירים החדשים מתאימים, או שאני צריך ממיר ישן SCART? אין בכרטיס יציאת קומפוזיט.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מסך לקנות. SAMSUNG SyncMaster 753 dfx או IIyama Vision Master Pro 413c Flat Screen שניהם מסכי 17 אינץ'. אם תוכלו לתת לי עצות לגביהם ואיזה עדיף לקנות אני מאוד אודה לכם.

19. אם זה אפשר ובאיזה כרטיס מסך יכול לעשות את זה אם בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. X800XL - מה כדאי יותר - ASUS או POWERCOLOR ? הכוונה לדגם מדוייק X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ASUS X800XL POWER COLOR X800XL מבחינת ביצועים ? מבחינת שקט ? המחיר לא משנה, אני מקבל את אותו מחיר על שניהם. תודה.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by vitali02,

יש איזה חיבור בקופסא: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209980.jpg צריך לחבר אותו לאנשהו??

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by cyberX,

אח שלי רוצה כרטיס מסך חדש למחשב שלו וזה המפרט שיש לו CPU : DualCore pentium D 925, 3GHz mother board : GA-945GZM-S2 GPU : GF 7300LE 256MB 2 גיגה זיכרון 800 האם בכלל אפשר לחבר את הכרטיס בלוח אם הזה ? והשאלה היא אם נגיד הוא יחליף ל-9600GT או 3870HD אז זה יפעל כמו שצריך או שהמעבד יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by bigfoot1,

שלום כרגע יש לי כרטיס מסך fx5200 אני רוצה לקנות כרטיס חדש המפרט הנוכחי שלי הוא amd aThlon 2200 512MB DDR לוח אם עם סלוט agp 8x התקציב שלי הוא 850 שח בתודה שי

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by oren,

קיים דבר כזה? פשוט לא מצאתי אז כבר חשבתי לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב, בתקווה שהרזולוציה תהיה טובה ולא יהרסו לי העיניים... אם קיים דבר כזה, איפה ניתן לרכוש בארץ? ולגבי טלוויזיה LCD, האיכות אותה איכות כמו מסך מחשב LCD?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים