עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by timac,

ככה אז יש לי 1600-1700 שקל להשקיע בכרטיס מסך.. חשבתי ללכת על ה 1950xt שעולה 1600 בKSP אבל אז ראיתי שעומד לצאת ה8800 320 מגה בעוד חודש. מה אתם אומרים כדאי לקנות עכשיו או לחכות ולקנות את ה8800?? לא להסתכל על הפרט שבצד כי אני קונה מחשב חדש שיתאים לכרטיסים הנ''ל

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by doron_93,

שלום לכל חברי הפורם!! הייתי רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב שלי. כרגע יש לי כרטיס של ג'יפורס דגם 5200 (אכן דגם מיושן אני יודע) אינני מבין כל כך בנושא לכן הייתי רוצה לישאול אותכם: .1 על איזה נתונים אני צריך להסתכל ולבדוק כאשר אני בוחר כרטיס מסך. 2.האם אתם ממליצים על החברה nvidia? 3. התקציב שלי הוא איננו גדול במיוחד. המקסימום שאני מוכן להשקיע כעת זה 500 ש"ח וגם זה בלחץ, מומלץ פחות. אז השאלה היא האם יש איזה שהוא דגם צפציפי שאתם ממליצים עליו בטווח מחירים הנ"ל? אשמח לכל תשובות לכל שאלותי. בברכה, doron_93

3. קניתי כרטיס מסך HD7850 ומנסה לחבר לטלוויזיה F9000 4K של סמסונג שעובדת 4K לכרטיס מסך אין אופציה כלל לשידור מעל 1080P , הדרייבר נותן הרבה רזולוציות ולא מעל 1080P עידכון הדרייבר לא נתן כלום . AMD מתחייבת שהכרטיס כן עובד ב- 4K עד 30 FPS http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7800/Pages/radeon-7800.aspx#2 איך ניתן לכוון בכרטיס רזולוציה 4K או דומה ? דרך HDMI 1.4A DisplayPort 1.2 לא מצאתי מעביר מתאים שתומך ברזולוציה 4 K הוא מוגבל הכבל / מעביר עד 10.2 GB במקרה הטוב http://es.tinypic.com/view.php?pic=20rr6tv&s=8#.UzfrQ_l_u3Q

4. Started by dorosh,

הי חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס חדש מסדרת ה 3080, בהמשך לכל נושא הכבלים שהיה ועכשיו שאנחנו כבר כמה חודשים אחרי... מה אתם ממליצים בעצם מבין כל החברות השונות? Gigabyte, MSI, ASUS TUF, ASUS ROG וכו.. לא יודע במה לבחור.. ואם כבר 3080... לדעתכם יהיה שווה לחכות ל 3080TI ? או שההבדל במחיר יהיה משמעותי ולא שווה את ההשקעה? תודה.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  5. סתם בתור ידע כללי, מה יותר חזק? ה-6800Ultra בהחלט עולה יותר...

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני רוצה כרטיס מסך טוב בעיקר לסרטים אבל גם בשביל להריץ חלק משחקים טובים . אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט אם לקנות את הX1950PRO בגירסת ה256 מגה או ה512 מגה . רציתי לדעת באיזה תחום יתבטא ההבדל בצורה משמעותית - בהרצת סרטים , משחקים , עבודה מהירה של מערכת ההפעלה ? דרך אגב - האם הכרטיס מסך הזה יתפקד טוב עם מסך 2007WFP של דל ? תודה לכולם ! ליאור .

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  7. אני מחפש כרטיס מסך ל-HTPC, רצוי עם קירור פאסיבי אבל לא קריטי אם יש לו מאוורר לא מרעיש. חשוב שתהיה לו תמיכה ב-Dolby TrueHD וב-DTS-HD. אם יש לו אפשרות להריץ משחקים פעולה ישנים (נניח UT99), מה טוב. הגודל אגב לא אמור להוות בעיה (זה המארז שלי). רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by oev israel,

יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by king123321,

היי אני חדש פה ושמעתי שיש פה טכנאים ואנשי מקצוע , בכל מקרה הנה הפרטים : מחיר : בין 550-590 לוח אם : Asus P5KPL-CM כרטיס מסך נוכחי :Palit 9500GT 512MB יעד : גיימיניג , וOVERCLOCK ספק כח : AbPower ATX-500W מעבד :C2D E7400 אם אפשר אז גם תמליצו לי על חנות טובה מפתח תקווה אם אפשר או חנות ארצית

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by Juke,

אל תצחקו עלי, אני נוב בעניין הזה. יופי, אז רציתי לדעת איך נראה יציאה לטלוויזיה (Tv out) ואיך נראה כניסה לטלוויזיה (Tv in) ובאיזה כרטיסי מסך של תמיכה באחד הדברים האלו.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by Chen_K,

שלום! שמי חן, וברשותי כרטיס (טיפה ישן...) מסוג ATI All In Wonder Pro (כאשר הכרטיס עצמו הוא Rage Pro Turbo, יחד עם כרטיס טלויזיה...). בכל מקרה, לאחרונה התקנתי WinXP, הורדתי דרייברים לכרטיס שיאפשרו לי להתשמש בתכונות של הכרטיס - ליין אין, ליין אאוט, קפצ'ור, טיונר וכו'. לאחר התקנת הדרייברים התבקש (הוראות מהאתר שלהם) להוריד את חבילת התוכנות של איטיאיי (יש שם מעין וידאו פלייר כזה ו - טיוי טיונר). הבעיה היא, שמכל התכנות המסופקת בחבילה הזו, רק התכנה שקשורה לטלויזיה ולליין אין לא עובדת (התכנה הכי חשובה!), ואין שום דרך גישה אחרת לתכונות אלו של הכרטיס. תקשרתי עם התמיכה של אייטיאיי באירופה, והם המליצו לי להתקין הכל ממש מחדש, לגמרי לגמרי. אחרי שגם זה לא עבד, נשלחה אליי הודעה כי אין …

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by ezx,

בבסיו מופיע לי 1.5 וולט זה מספיק או שצריך עוד?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בחדר עכשיו יש לי crt 37 של Pilot לא יודע למה שאני מחבר את המחשב זה מה שאני רואה http://www.siz.co.il/my.php?i=z5wzd5nxuana.jpg

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. טוב!... זה בדוק על המחשב שלי מי שלא הצליח על המדריך אני יעלה את הקובץ.... http://www.megagames.com/news/html/pc/doom3enhancetheexperiencept2.shtml בבקשה ..... זה רק לכרטסי ati מקווה שזה יעשה רק טוב ! לכולם ! אוהב אותכם hwzone

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by imac,

בעוד כחצי שנה יצא דום 3 אמרו שבRADEON 9700PRO הוא יפעל טוב אבל בGFORCE 4 הוא יפעל ברזולוציה נורמלית וגם אחרי היציאה של דום3 כל חברות המשחקים יוציע מנועי גרפיים חדשניים יותר לכן הייתם צריכים להשאר עם כרטיס סטנדרטי למשל RADEON 8500 או GF3 כי בעוד חצי שנה כבר יצא (עם התקדמות הטכנולוגיה של היום) יהיה בטח כבר איזה GFORCE 9 1024 MB

• 32 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by elad_jacoby,

אוקיי האם הכרטיס הזה שהוא AGP לא יוכל לעבוד על לוח Nforce 4?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך זול עד 250₪ הכרטיס מסך יחובר ללוח אם של Abit מדגם IP43, עם מעבד Intel duo2core e6400. עד עכשיו היה כרטיס מסך של ATI מדגם 1950xtx (קצת ישן). הכרטיס מיועד לצפייה בסרטים ברזולוציה של 1920x1080, וקצת פוטושופ בסיסי וציור עם לוח ציור (טאבלט ציור). לא מיועד למשחקים. יש לי מחשב אחר למשחקים. ראיתי כמה כרטיסים בסיסיים כגון 610gt ו5450hd אבל אני לא יודע מה יותר טוב. אזור קנייה: ksp,ivory או tms - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי להוסיף הספק כוח הוא של hec מדגם cougar 500w בן 8 שנים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Liordjinji,

אני מעוניין לקנות חשב חדש. בהנחה שזה תומך ורק כדי להבין את העניין, יש לי כרגע כרטיס חדש sapphire 6670 1gb. במידה ואני קונה מחשב עם הכרטיס הזה sapphire 6870 1 gb. אני יוכל לעשות להם קרוספייר?? ואם כן זה ייתן אפקט בכלל? תודה.

19. Started by imac,

חבר שלי קנה GeForce II MX400 וכתוב באריזה שהוא דורש AGP4x אבל הלוח שלו תומך עד AGP2x יכול להיות שזה יעבוד אצלו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Charybdis,

הכרטיס די סיפק אותי בתקופה שבה עבד, אני מחפש משהו שווה ערך / חזק יותר. אין לי עדיפות מסויימת ל AMD או Nvidia, ואין לי בעיה עם כרטיס משומש / מחודש / יד"ש. שאר המפרט מפורט בצד. (ד"א, יש רכיב שמהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסויים)? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by lihi,

שלום: הרצתי 3D MARK 2001 וקיבלתי תוצאה של 10550 . כרטיס המסך שלי הוא - TI4200 ג'י-פורס 4 של חברת צ'ינטק עם 64 מגה זיכרון מעבד 2.26 P4 זכרון - 256 מגה - 1066 RDRAM הלוח של אסוס - והבאס עובד על 533 HZ האם זו תוצאה סבירה? מעל/מתחת למקובל? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yanivos,

ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4211 הוא לא אמור לבוא עם 192bit ו384/768mb זיכרון? ואם זה נכון אז האם הכרטיס הוא כמו הגירסא ההיא של galaxy שאמרו שאפשר להפוך ל8800gts?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  23. בעעעע זה דחוף לי... האם הוא כרטיס חזק? הוא יותר טוב מה 6800 ?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  24. MAG 778AH 17 SAMSUNG 793DS 17 אני קניתי מזיגזג מחשב המשב כבר מוכן ועבר בדיקות מעבדה רק המסך שהזמנתי לא יגיע למלאי בזמן הקרוב הציעו לי לבחור אחד מבין השנים... מה שחשוב לי במסך הוא שיהיה 17" שטוח ונוח לעבודה ולא מכאיב לעיניים על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  25. בצל התלונות על מחברי הכח הייחודיים בתקן ATX 3.0 שבהם משתמשת NVIDIA בכרטיסי ה-RTX 4000 שלה, AMD דואגת להסיר דאגה אחת לפחות מליבם של משתמשי Radeon RX 7000 עתידייםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.