עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום , יש לי כרטיס מסך msi geforce 6200 בעל זכרון של 128 מגה. הכרטיס יושב על אפיק agp. דום 3 באיכות בינונית אני מצליח להריץ באופן סביר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק די ישן יחסית - star wars gedi academi . המסחק יצא ב 2004 . משום מה בכרטיס הישן שהיה לפניו (mx 440) הוא רץ באופן תקין. בכרטיס הנוכחי אני נאלץ להוריד את עומק הצבע ל 16 ביט. כל נסיון להריץ ב 32 ביט גורם לקרטועים של הדמויות על המסך. יש הסבר לכך שכרטיס יחסית חדש ויותר מתקדם סובל מנחיתות נוראה שכזו? שי.

2. ז"א יש לי מחשב נייד, עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ואני רוצה לראות במסך של הנייד את הווינדוס ובמסך אחר נגיד גם של מחשב נייד המשך של הווינדוס... או במסך רגיל... יש את מפצלי ה- VGA, השאלה אם זה ממשיך את המסך או שזה מפצל את המסך לשני ווינדוסים נפרדים? צריך לשנות משהו בהגדרות של הכרטיס מסך? (אין לנייד כרטיס מסך של GE FORCE, יש לו משהו מובנה של אינטל, עם SVIDIEO). תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by dennis14,

אם אפשר הייתי רוצה לקבל רשימה (רצוי מלאה) של כל המשחקים שתומכים ב - HDR.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. האם אני אמור לקבל איזושהיא הודעה על המסך? יש לי x1900xt ואין לי תצוגה שאני מפעיל את המחשב אבל נורית הלד האדומה עובדת וגם הקירור עובד... האם זה כנראה בעיה בכרטיס מסך??

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  5. אני בקרוב משדרג את המחשב וחלק מהשדרוג הוא כרטיס מסך חדש, איזה כרטיס מסך יחזיק לי שנתיים על הגדרות גבוהות/טובות? איך ה- 1950pro512MB? איך ה- 1900XT 512MB? איך ה- 1900XTX 512MB? תנו לי המלצות לכרטיסי מסך שיחזיקו שנתיים על הגדרות טובות.

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  6. יש לי כרטיס 7600GS אני קונה 1970HR.עם כרטיס מסך יותר גבוה יהיה הבדל בתצוגה או לא

7. שני הכרטיסים משומשים. זה הכרטיס http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=134 של ספיר http://www.powercolor.com/product.asp?id=75 זה הכרטיס השני

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by pp12,

מתי ג'יפורס 8800 GTS ו-GTX יוצאים בישראל?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by kisin,

המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד - Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם - Epox 8KDA3J זכרון - פעמיים DDR 400: 512MB Kingston (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W כרטיס מסך - Geforce Ti4200 אני גיימר ממוצע וכבר הרבה זמן לא נהניתי ממשחק טוב במשב (בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש לי) ואני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש כדי שאני אוכל להנות ממשחקים לפחות בשנה הקרובה. חשבתי ללכת על הכרטיס ?7800GS 256MB שכתוב פה בפורום שהוא החזק ביותר שיש בשביל AGP. 1. המפרט שלי יחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות? 2. האם ניתן לעשות לכרטיס הזה OC? או שבמפרט שלי עדיף שאני לא אתעסק עם זה? 3. (רק הערכה) אתם חושבים שאני אוכל להנות ממשחקים בשנה הקרובה עם הכרטיס מסך הזה או שאני קונה פה סוס מת שלא יחזיק לי יותר מתקופה קצרה מאוד?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by RGod,

מה אתם אומרים איזה כרטיס מסך יותר חזק ?האם ניתן להגיע אם ה X1900XT256 או אם גרסת ה 512 ל ביצועים של ה X1900XTX ?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום לא ההיתי פה מלא זמן חחח כמה שאלות בסיסיות.... 1.מה יותר טוב פלזמה או LCD??? 2. מה צריך לקחת בחשבון כאשר קונים טלוויזה ? אם אז ככה... אני הולך על טלוויזיה (פלזמה או LCD) כאשר האיכות זה הגורם הכי חשוב פה! טווח מחירים 6,000-10,000 עד 28 אינץ .... תודה רבה....

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by lmlm,

מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3878

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  13. שלום. ברשותי הכרטיס Nvidia Geforce PCX 5300. אני רוצה לחבר עליו 2 מסכים אנלוגיים(CRT). היציאות שיש לי בכרטיס הן: DVI ו- VGA, וקיבלתי עם הכרטיס מתאים בין DVI ל- VGA... רציתי לדעת איך ואם בכלל אני יכול לחבר 2 מסכים אנלוגיים על הכרטיס. ניסיתי כבר באמצעות המתאם לשים את המסך האנלוגי השני אך זה לא עבד. תמונה של הכרטיס: http://www.computerdiy.com.tw/data/emma/85-fire/DSCN4192.jpg תמונה של המתאם: http://ec.ingrammicro.de/jpg/943G9B3.jpg תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. אני רוצה את הכ.מסך הטוב ביותר שאוכל לקנות ביחס של עלות/תועלת בתקציב של מקסימום 550 ש"ח

15. אני מעוניין להביא למסך LCD שלי(שיהיה לי) כ.מסך, משהו בסגנון ה6600GT פחות או יותר, שיהיה AGP וחייב גם HDTV-OUT, DVI.(אם אפשר גם AVIVO) חשוב מאד שהכרטיס לא יעבור את גבול ה-1000 עם אפשרות לחרוג טיפה. תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by tronado,

מדיי פעם כשאני מפעיל משחק הפילטרים לא עובדים ורק AA8X עובד מה יכולה להיות הבעיה ? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הפילטר עובד שוב הכרטיס מסך 7600GT MSI

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  17. אני מחפש מסך LCD 19 אינץ עם 8MS או אפילו פחות עד 2000 שקל האם יש בהם HD ? כי אני רוצה לחבר אליו את האקסבוקס צריך דחוף כי היום בערב אני קופץ לקנות

• 13 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

שלום. פירמטתי את המחשב והורתי את הדריבר הנ"ל מהאתר של ATI. עשיתי התקנה רגילה ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה: The application faild to initilize קבץ CLI.EXE הבעייה היא שאין לי אפשרות להגיד את הTV OUT מחדש על מנת לראות בTV את המחשב (סרטים). תודה לכל העזורים

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  19. חבר שלי צריך כרטיס agp 4x הכי טוב שיש ומה ההבדל בין agp 4x and agp 8x???????

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by nimrodh,

שמעתי שאפשר לפתוח לו כמה צינורות שיהיה 7800GT. איך? עם איזה תוכנה? זה נכון? ובקיצור, הסבר קצר. תודה מראש, נמרוד..

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  21. יש לי מפרט שחסר לי בו רק הכרטיס מסך.... התכנון היה ללכת על 4870, אבל בגלל בעיות תקציב אין ביכולתי לקנות אותו ובנתיים נאלצתי לבחור את ה4850. רציתי לדעת אם בחודש הקרוב תהיה ירידת מחירים של אחד מהכרטיסים בכותרת? (4850.4870.GTX260) והאם ההפרש בביצועים בין 4870 ל4850 מצדיק את ההפרש במחיר כיום? 450 שקל...

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by Jenia24,

שלום! יש לי את הכרטיס HD 4670 אבל כרגע מותקן אצלי על המחשב DX 9 יש טעם להתקין DX 10? מה הוא בעצם עושה ואם זה משפר ביצועים או משו?

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  23. האם לקנות את הכרטיס מסך HD3650 בגרסאת הDDR3 שזה יוצא בערך 400-450 שקל (256MB וגם 512MB) או שעדיף את גרסאת הDDR2 שעולה 300 שקל וזה עם 512MB זכרון? בבקשה תענו מהר כי זה דחוף ואני צריך להזמין את זה כבר בבוקר תודה רבה מראש, גיל

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. יש לי 8800GT והרעש שמגיעה מהקירור ממש רועש ,יש מצב להוריד את ה RPM ? יש לו חיישן טמפ ?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.