כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לאח שלי בעייה בתצוגת המסך, יש לו מסך LCD רחב של סמסונג וכרטיס מסך גיפורס 6600 . הבעייה היא שברזולוצייה הטבעית (1440 על 900 אם אני לא טועה) התצוגה חורגת מגבולות המסך (לא ניתן לראות למשל את השעון של המערכת אלא אם כן מזיזים את העכבר לקצה ואז הכפתור "התחל" הוא זה שמוסתר...). רק ירידה לרזולוצייה יותר קטנה פתרה את הבעייה. הוא כרגע ב-XP ולפני חודש שהיה לו ויסטה לא הייתה לו את הבעייה הזאת (הוא מעדיף XP). מה גורם לבעייה הזאת ?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף: HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של ASUS (עולה 430) או HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E של SAPPHIRE (עולה 425) או HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE (עולה 415) לכרטיס של סאפיר יש 1 ג'יגה זיכרון כשלשאר יש חצי ג'יגה, השאלה אם הוא באמת יותר טוב משאר הכרטיסים או שיש עדיפות ליצרן אחר בגלל קירור או משהו כזה...
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בבקשה באתר פה זה מתחיל רק מגירסת 9500 מה אז אין כבר תמיכה לכרטיס הזה בבקשה תביאו לי דרייברים מעודכנים וחדשים הנה המפרט המלא של הכרטיס: ATI REDEON 9250 128MB AGP-8 חברה GECUBE הגירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי : 8.152 בבקשה הדרייברים האלה מהדיסק שקיבלתי והם ישנים בבקשה חדשים ומתאימים ~!!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו עד 2006. ושיוכל להריץ בריל: http://www.youtube.com/watch?v=tSSdljODC_0 http://www.youtube.com/watch?v=eYU4QA-ddOA&mode=related&search= תקציב - 600 גג. רצוי בסביבות 400-500. למחשב חדש, ללא OC. האם צריך 512MB או שאפשר להסתפק ב-256MB?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
יש לי ממיר דיגיטלי של "תבל" ועוד מעט גם כרטיס טלוויזיה (צפייה טלוויזיה במחשב) ויש לי גם מחשב ( ;D). תכננתי לחבר את הממיר לכרטיס הטלוויזיה וכך לראות את שידורי הממיר במחשב (אפשרי?). המטרה בחיבור הזה היא שאני רוצה להקליט סרטים שמשודרים בתבל למחשב, כאן אני צריך את עזרתכם - אני לא יודע באיזו תוכנה להשתמש שתאפשר לי לשמור את מה שאני צופה על ההרדיסק בפורמט איכותי כלשהו. ובכלל אם זה אפשרי (וחוקי) לעשות דבר כזה?!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ככה סתם ! למה ! ? ! HD4870 , ויסטה 32
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך לא מובן למה 285 לדוגמא יקר מ- 4870 1GB כאשר מבחני הביצועים אומרים הפוך
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בעיה שלי היא שהמחשב שלי מזהה את המסך וכתוב את דגם המסך proview 17-inch 769/769N ואני לא מצליח להגדיל את ההרצים במסך שלי! כיד לשפר את ה כ fps ב - cs אני כבר ניסית להוריד את ה reforce אבל הוא כותב לי שאין לי מוניטורים פנויים על המחשב ואז הורדתי את ה RivaTuner ואבל אני לא מוצא את הגירסה אם האפשרות להגדיל את ההרצים ואני לא יודע מה לעשות אז אם משהוא יודע משהוא לגבי זה או יכול לעזור לי שיפנה עלי פה~! תודה D:"
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב שלי: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Motherboard ID 08/09/2006-C51-MCP51-6A61HG0HC-00 דגם, לוח אם: AM2 nForce 430 FSB2000 DDR II 533-800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 Memory: 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ Graphic: Adapter String RADEON X550, 256MB מטרות המחשב: משחקים בעיקר. לא לראות הכל על מקסימום, פשוט שאוכל להנות מדברים, גם במדיום וכאלה. בנוסף גם קצת עבודה באינטרנט, הורדות של משחקים וזהו. הנה הכרטיסים שאני יכול לקנות, פשוט כי הם נמצאים בחנות שאני קונה ממנה. מעוניין רק באלה, תביעו דעתכם, יש פה מבחר: 1. ASUS - HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI P…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי , יש לי 2 כרטיסי מסך אחד HD 4870 והשני HD4850 , כמובן ש ה 4870 מחובר והשני שוכב לו בצד השאלה שלי כזאת האם ניתן לחבר את שניהם ב CF ? והשאלה השנייה היא האם ספק של 620W סיסוניק יספיק לזוג 4870 תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שלא עובד כל הזמן שאני קורא ביקורות על כרטיסי מסך אני רואה תמונות שמראים את הליבה שקופה כמו ראי אני רוצה לראות את זה הוצאתי את ההיטסינק (הקירור הוא פאסיבי) וניקיתי את המשחה התרמית כמה שיכולתי עם אציטון וקיסמים איך אני מרים את המכסה הזה איפה שכתוב NVIDIA עם הלוגו? תודה מראש טל
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
להלן המפרט (או מה שיש...) KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 האתר של החברה: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 לא מצאתי אזכור לחברה הזאת בשום מקום, היא פשטה רגל ? שווה לקנות את זה? אני גר בירושלים ואני קונה מKSP וזה היחיד שנשאר להם בתקציב שלי (עד 500 ש"ח).... למי שלא הבין אותי, אני סגור כבר על ה7300GT אבל החברה הזאת אני לא סגור.....
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שזה לא יהיה כ"כ אפקטיבי ומספיק ה 64 מגה... ולחסוך 150 שקל???????? זקוק גם להמלצות לחנויות באזור ראשון והסביבה עם מחירים סבירים....
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כמובן שקראתי את כל המדריכים פה ולמדתי המון, אך לא הצלחתי להבין על החלק של ה Vivo - יש ברשותי כרטיס מסך HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שבו יש את אפשרות ה VIVO כמו שאתם רואים, רציתי לדעת: 1. האם ישנה אפשרות לחבר את הכבלים (רגילים, ללא דיגיטלי וללא אנטנה או YES ) לכרטיס מסך ולראות טלויזיה במחשב ? קראתי במדריכים פה שבגרסת ה retail אמורים להגיע כל הכבלים המתאימים ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי כי לא כל כך הבנתי את זה מהמדריכים פה. 2. האם יהיה אפשרי לקלוט את השידורים מאנטנה (כלומר אנטנה שקולטת ערוצים 11 ו 22 ) ולראות אותם במחשב. 3. האם זה יהיה אפשרי לחבר את מצלמת הוידיאו למחשב ולראות דרכה גם ? 4. אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל אם יהיה א…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה וקראתי את הביקורות בFAQ ועשיתי חיפוש אבל זה לא ענה באופן מלא על שאלתי יש לי תקציב של 500 ש"ח איזה כרטיס טלוויזיה יהיה הכי טוב לשימושים הבאים: 1.צפייה בטלוויזיה במחשב 2.הקלטת תוכניות טלוויזיה למחשב מאיכות טובה עד כמה שניתן 3.העברת קלטות VHS למחשב וצריבתם על VCD ואולי אף על DVD עכשיו חשבתי על LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail ועל ה PINNACLE PCTV STEREO RETAIL רציתי לדעת גם איך כל אחד מהם ומה ההבדלים ביניהם? תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש (E8400 וכו וכו..) ככה שהמחשב לא מהווה צוואר בקבוק. הבעיה היחידה שלי היא שהמחשב לא אמור לשמש בתור מחשב משחקים אז חבל להשקיע בכרטיס מסך רציני. בגלל שיש תקציב לזה אני רוצה שתמליצו לי על הכרטיס הכי כדאי ביחס של תקציב-ביצועים (עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך) כרגע ראיתי שניים אפשריים: 1. 9600GT שעולה 811 שח 2. 8600GTS שעולה 650 שח. הייתי מעדיף משהו זול יחסית כי הכרטיס הולך להיות מוחלף עוד כשנה בכרטיס קוואדרו לפיתוח גרפי. תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
בדקתי את אשכול כרטיסי המסך באתר וראיתי את הנתונים של שני הכרטיסים: ל-6800GT יש DDR3 ו16 צינורות עיבוד בעוד של6800 יש DDR ו12 צינורות עיבוד, אבל לצערי זה לא אומר לי הרבה כי אני לא ממש מבין בזה. מה ההבדל בין 6800 ל-6800GT בתכלס, כלומר בהרצת משחקים כבדים? והאם ה6800GT הוא הרבה יותר טוב מאחיו הקטן 6800 או רק בקצת? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי 6950 רפרנס של HIS ואחרי שפתחתי אותו ל6970 אני לא יכול לשנות את המתח לליבה בMSI AfterBurner אפשר לקבוע את המתח אבל בפועל המתח לא משתנה (נשאר 1.175V במקום המתח הרצוי) עד לפני הפתיחה לא הייתה לי את הבעיה הזאת קראתי שבשביל לשנות המתח אחרי פתיחה צריך לערוך את הביוס, הבעיה שאין לי מושג איך עושים את זה אני מעלה לכאן את הביוס של ה6970, מישהו יכול בבקשה לערוך לי אותו ולשים מתח של 1.25V? תודה! http://www.upf.co.il/file/889155126.html
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחר שהרסתי את הכרטיס שלי הלכתי להחליף אותו (ATI RADEON8500 BBA RETAIL) בהתחלה הביאו לי בחנות את ה ATI RADEON 8500 LE 128 הביאתי להם אותו שוב להחלפה והפעם הם הביאו לי כרטיס דומה לשלי א-ב-ל! תסתכלו מה המחשב כותב לי וגורם לי לתהות איזה כרטיס בעצם הביאו לי ? : http://forums.ort.org.il/files/30/1805696/9411786.JPG אגב אם מישהו יכול להביא לי תמונה של R9200 מקורי של ATI הכוונה BBA זה יעזור לי מאוד .
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מסך לקנות. SAMSUNG SyncMaster 753 dfx או IIyama Vision Master Pro 413c Flat Screen שניהם מסכי 17 אינץ'. אם תוכלו לתת לי עצות לגביהם ואיזה עדיף לקנות אני מאוד אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושת היציאות שלו (שתי DVI ו-Svideo) לשלושה מסכים שונים ולראות ב-Clone. כרגע אין לי את האמצעים לבדוק בעצמי, אבל חשוב לי לדעת.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-